Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

Olaf

17.08.2023 11:28

Panowie w Holandii jest spoko robota i idzie dobrze zarobić w euro
    Marcin

10.08.2023 14:24

Środki czystości jeszcze dostajesz mało kto nawet o takich małych rzeczach pamięta ale kto się chwali, nie znam drugiej takiej firmy która dba o wszystko
    Agata

10.08.2023 05:44

Bardzo rzetelny pracodawca których mało na rynku
    Janek

08.08.2023 09:43

Jak pracować to tylko w Lambdzie. Może i inni narzekają na dowodzących ale ja mam bardzo dobrego kierownika i kolegów razem wszędzie
    Rafał

07.08.2023 15:09

Umowa o pracę masz busa dostajesz BHP bilety za wszystko płaci firma więc jedynym warunkiem jest spakowanie i do przodu
    Uwaga.

05.08.2023 07:42

Uważać uważać i jeszcze raz uważać. Oferują stawkę netto a w umowie wpisane jest brutto. Dodatkowo chcą przekonać dodatkowymi pieniędzmi aby tylko człowiek wyjechał. Na piśmie tych pieniędzy brak a mówić można wiele. Jeszcze nic nie zarobiłeś a już na piśmie oczekują, że zrzekniesz się praw do należytych Ci pieniędzy. Naciągacze i wyzyskiwacze.

04.08.2023 09:46

Mariusz

05.08.2023 06:30

Nie dziwie sie bo zarobki sa o 150 procent wieksze niz u konkurencji Dlatego pracownicy nie odchodza Kierownicy to super ludzie grzeczni fachowi z przeogromna kultura bycia wiedza zarowno fachowa oraz osobista Malo jest tak przyjaznych miejsc do pracy
    Jarek

04.08.2023 09:48

A czy będąc za granicą można się do nich że tak napisze przenieść czy trzeba wracać do Polski i tutaj załatwiać wszystko?
    Dariusz

04.08.2023 09:40

Ja tam wolę pracować a na przyjemności są weekendy do tego ale też z umiarem żeby nie było niespodzianek w poniedziałek na budowie, za dużo mam do stracenia kredyt rodzina życie
    Rysiek

01.08.2023 09:59

Zwykły pracownik też człowiek trzeba dać mu szansę na pokazanie co jest wart no chyba że ktoś przyjechał na wakacje to tak się nie uda dlatego kierownik jest od tego żeby to szybko odciąć a później komentują bo zostali pokrzywdzeni przez nadzór itd.
    Mateusz

01.08.2023 09:37

Firma konkretnie podchodzi do projektów i rzetelnie je wykonuje dlatego ma mnóstwo pracy i dużo ofert praktycznie cały czas są przyjęcia na zbrojarza cieśla izolator i ogolno budowlaniec
    Praktykant

01.08.2023 09:30

Firma bardzo dobrze się rozwija i przejmuje kolejne budowy teraz wiatraki znowu wracają ciekawa praca można się cały czas coś nowego uczyć
    Robert

01.08.2023 09:23

Piszcie co chcecie ja pracuje w tej firmie długo różnie bywało ale zawsze do przodu jak miałem problemy rodzinne to pomogli jak miałem problemy zdrowotne to też nie zostawili na bruku mi ta firma bardzo dużo pomogła

30.07.2023 18:17

Moja styczność z tą firmą była bardzo nie przyjemna kierownik karierowicz donosiciel potrafił kilka razy dziennie pisać e-maila na pracowników ze skargą do Warszawy pracowałem tam krótko 2 miesiące na projekcie w Malmo przez te 2 miesiące przewinęło się chyba z 30 osób . No i wiadomo jak w każdej robocie są ekipi ten z tym tamten z tamtym chlają po kontach niby nikt nie pije a każdy wali jak głupi nie wspomnę o tym że jechałem na karton gipsy a wylądowałem na fasadach . Nie polecam
    Mateusz

27.07.2023 12:27

Jakby nie ta firma to pół województwa byłoby na bezrobociu a tak wszyscy lepiej, gorzej ale pracują
    patryk

27.07.2023 11:17

dopiero zaczynasz kariere ale prawda jest taka ze jak raz do nich trafisz to juz zostajesz jak wszystko jest wporzadku a najwazniejsze jak sie slata na koncie zgadza
    teges

27.07.2023 11:13

umowa o prace, zakwaterownie, bus do pracy i nie tylko, zaliczki itd. wszystko jasne i klarowne nie jest zle robic trzeba wszedzie
    Slawek

27.07.2023 11:08

Austria jest super , dla mnie lepszej pracy nie trzeba Kasa taka że aż się człowiekowi lepiej do pracy idzie jak wie się jaka będzie wpłata a stawki podniesli takze bedzie sporo odlozone na koncie
    Michal

27.07.2023 11:01

a ja za tydzien na urlopik fajnie bo malo ktora firma placi za wszystko zeby jechac na wakacje do polski
    Robert

25.07.2023 11:16

Mi też już zapłacili za polecenia a teraz dostałem kasę za zmianę budowy też nieźle wyszło mi
    Teodor

25.07.2023 19:25

Podobno maja 7 kandydatow na 1 miejsce i placa za polecenia pracownika To chyba mija sie z logika

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    Arek

25.07.2023 11:15

Wszędzie dobrze ale na budowie najlepiej natomiast ja raczej wolę w Polsce będę chyba od nich wracał jednak ciągnie mnie do domu. Praca u nich nie jest zła ale na odległość nie każdy się nadaje pozdro
    Roman

25.07.2023 11:03

Już nie czapiajcie się literówek pracować trzeba a nie siedziec w tych internetowych i wypisywac komentarze i te dobre i zle. Jakoś nie wydaje mi się że firma jest zła to ludzie którzy nie powinni tam być a jeśli osoby mają różne uzależnienia to tym bardziej. Firma jest dobra jak na dzisiejsze realia zarobkowe i kwaterowe
    Netia

21.07.2023 14:43

Wszystko pasuje kasa jest robota cały czas to nie sezon szparagowy czy zbiory owoców tu jak się przyjdzie to można pracować latami jak ktoś chce

20.07.2023 13:10

Co?

21.07.2023 08:30

Jak się pisze tutaj na tej stronie jak faktycznie jest w tej firmie to źle ktoś robi ? Ludzie prawdę pisze że jest do du py. Ale wielcy obrońcy,,firmy,, znajdą się zawsze...pociotki, sprzedawczyki, konfitury, ,,szanowne,,dup o włazy i ,,biuro,, jpdl
    Cola

18.07.2023 13:50

Teraz można pracować ciuchy są mega lepsze i wytrzymalsze pozdrawiam

18.07.2023 13:49

Widac logistyka się zmieniła na duży plus, nie ma już tzw robię co chce bo i tak nikt tego nie kontroluje był bałagan a teraz jest poukładane brawo
    Zarząd

18.07.2023 11:10

Kryzys wszystkich dopada a w szczególności to firmy budowlane bo materiały drogie pracownik utrzymanie go drogie inflacja oszalała a gdzie przy tym pracodawca i jego potrzeby które są tak samo ważne...
    Leos

18.07.2023 11:07

Kiedyś wszystko musi się skończyć z tego co wiem Lambda prowadzi budowy w Polsce dokładnie nie wiem gdzie ale gdzieś na zachodzie lepiej pytać w wawie co i jak

15.07.2023 07:56

Arci

17.07.2023 17:04

Budow w kraju praktycznie nie ma potworna inflacja ceny mieszkan sa nie osiagalne dla wiekszosci ludzi kredyty nie do splacenia wszystko drogie firmy nie dostaja nowych prac tylko wykanczaja stare umowy Jest potworny kryzys w Polsce nie wiadomo czy nasz kraj nie splajtuje Dlatego ludzie szukzja pracy w firmach wyjazdowych Budownictwo w polsce zostalo zniszczone a ptacownikow zwalniaja z powodu braku nowych zlecen
    Szwecja Niemcy Francja

16.07.2023 23:46

Dla mnie po 3 latach ..był to czas stracony w lambda .., kierownictwo bez wykształcenia i kompetencji, aroganckie (usunięte przez administratora) narządy męskie. Zastraszanie pracowników do podpisywania urlopów bezpłatnych gdy jedziesz na urlop, bo możesz zachorować iść na L4...i firma ma wydatek, masz podpisać bo jak nie ..straszą poprostu ..ehh. Kwatery jak się trafi w danym kraju, ale słabo zazwyczaj. ,,Wielcy fachowcy/ flachowcy ,,to zazwyczaj koledzy ,,kierowników,, ..pseudo prowadzący na danym kontrakcie, a i konfidenci. Chyba że przyjdzie młody z ogłoszenia zobaczy co się dzieje to odchodzi. Poganianie w pracy, krzyki, wulgaryzmy, wyzwiska też standard.. jak ktoś pozwoli sobie to jak psy cię zagryza. A to co się dzieje w weekendy na kwaterach to osobny rozdział, jeśli potrzebujesz odpocząć spokojnie to zazwyczaj ciężko, jak trafia się na kwadracie alkony. Na Szwecji urlop w stawce ...hehe dostanie ktoś 130 k/h x 170 h to 22100 x 0.4 8840 zł , to dużo za miesiąc ?, Chyba nie :( , biorąc pod uwagę to że jeśli choć trochę pojęcia ma cieśla lub zbrojarz dostanie w Polsce około 30 zł/h. Mając porównanie osobiste do innych firm to bardzo tu (usunięte przez administratora) lambadzie bywał srogi. Mimo że był (usunięte przez administratora)to zawsze tylko mówili mało zrobione, do tyłu z terminami są, normy się nie wyrabia dziennej mało roboty zrobione, mało i mało - to najlepsze (usunięte przez administratora), masakra masakra. Osobiście się cieszę że mnie już nie ma w tej firmie. Panowie żeby tu przetrwać liczy się siła fizyczna tak fest, jak u tura, zajebi sta odporność na stres, i mocna głowa do picia, a czasami do bicia. Wytrwałości w szukaniu pracy dla wszystkich :)
    Kisia

16.07.2023 10:38

Busy nowe kilkuletnie fajne a kwadraty też czyste ,dobrze się tu pracuje tyle mogę powiedziec
    Młody

16.07.2023 00:52

Złego słowa powiedzieć nie mogę. Przyjąłem się jako prowadzący na stawce 145 sek/h na rękę po dwóch miesiącach podnieśli mi do 160. Jedyny minus to taki że mało godzin, cała reszta spoko. Rozmyślam nad powrotem
    Grafik

13.07.2023 17:24

Kierownikiem być dobra sprawa a jakie pieniądze można dostać. Mój znajomy wyciąga dwadzieścia koła ale stażu ma ponad 10 lat
    Leon

12.07.2023 11:08

Fajne wynagrodzenie a mówią że się za granicą nie da zarobić hehe Oczywiście jak kto chce to zarobi a jak ktoś ma z tym problem to szkoda czasu
    Nie polecam!

11.07.2023 18:13

Gdy chcesz nauczyć się w HR oszukiwania pracownika i pracy pod presją to idealna firma. Strata czasu bo niczego się nie nauczysz co przyda ci się na rynku pracy. Musisz robić jak robot i aby pasowało przełożonym. Omijać szerokim łukiem tą firmę. PS. Rekrutacje wyglądają pięknie, ale ostrzegam przed nabraniem się na te piękne słówka.
    GrubSon

11.07.2023 16:07

Wypłata wpłynęła 08.07.2023 godzina 11:55 ,wpłynęło 13,567 zł przy normie godzin ,nie wiem Panowie czego się czepiacie ale ja w Normaden dostaje uczciwie przelew od 2 lat i czekam na drugi za godziny nadliczbowe .pozdrawiam
    Z...

11.07.2023 14:40

Każdy by tylko karał a jak stawiasz ścianki a za jakiś czas musisz poprawiać bo odpadają albo źle postawione to komu karę wstawić? Pewnie też pracodawcy bo przecież nie pracownik bo on taki dobrze zrobił. Nie będę pisał laboratu bo szkoda energii także pamiętaj "siwy" żebyś był zawsze pracowity sumienny i nigdy się nie spóźniał do pracy bo będzie kara...
    Siwy

10.07.2023 18:37

Jeśli umowa pomiędzy pracodawcą a pracownikiem przewiduje wypłatę pensji do 10 dnia każdego miesiąca, to jeśli pensja znalazła się na rachunku pracownika później, zgodnie z przepisem art. 300 Kodeksu pracy w zw. z art. 476 Kodeksu cywilnego dłużnik (pracodawca) dopuszcza się zwłoki w spełnieniu świadczenia. Nie ma wypłaty na koncie do 10 – pracodawca powinien naliczyć i wypłacić odsetki za zwłokę.
    Adaś

10.07.2023 13:27

Ja mam dobry kwadrat tzn jestem sam w pokoju i wszystko pod ręką więc u mnie jest gitarka
    Monika

10.07.2023 13:17

Mój stary pracuje już tam dwa lata i nie narzeka pieniądze się zgadzają premie dostaje to już mu nie zabieram niech ma na swoje więc mnóstwo osób co znam i mąż to sobie chwalą tą firmę

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.