Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Obszar naszej działalności

Warszawa - Lambda S.A.
Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

Grzes

18.06.2023 00:54

Nie polecam, mieszkania wynajmowane najgorsze jakie są, prawie wszyscy alkoholicy. Firmę nie interesuje czy masz gdzie spać bo jak się zwolnisz to przyjdzie 5 następnych.
    Benia

08.07.2023 19:45

Moj mąż chwali firmę ,jest możliwość wzięcia zaliczki a to dobrze bo nie trzeba do bankomatu latać po pracy różnie supermarket a nie zawsze jest bankomat dzięki lambdzie jest super
    Leon

08.07.2023 19:20

Idealnej firmy nie ma ale lambda jest naprawdę blisko ,tak dalej panowie wykonujecie kawał solidnej roboty dziękuję wam
    Wyspa węży

08.07.2023 19:12

Z 16euro dołożyli mi na 20euro po 3 miesiącu pracy (Hamburg) ,nigdzie w firmach izolerskich tyle nie dostaniesz
    Mateusz

08.07.2023 13:32

Jestem w Szwecji i mogę z całą odpowiedzialnością polecić innym firmę i jej pracowników , praca dobra i ludzie mili zyczliwi
    Ptyś

06.07.2023 10:50

Ja też już mam z nowej kolekcji BHP i pracuje się znacznie lepiej niż tamten szajs z Polski i trochę z Juli to są naprawdę dobre materialy i przyjazne dla skóry która i tak jest wrażliwa
    Emil

04.07.2023 12:16

Kończy mi się urlop i wracam jak co roku bez jakichkolwiek problemów bilet w jedną bilet w z powrotem na budowę za nic nie płacąc oczywiście
    Waldek

03.07.2023 11:47

Ja wiele lat pracuje i dużo przeżyłem w tej firmie ale złego słowa nie powiem bo przychodzili ludzie którzy pracowali w innych firmach i byli całkowicie (usunięte przez administratora) a mało tego do dziś nie odzyskali swoich pieniędzy a rekardzists pół roku pracował za friko. Lambda nigdy nikogo nie (usunięte przez administratora) a to że czasem po terminie to co to jest. Liczy się fakt że płacą i to nie małe pieniądze Pozdrawiam Waldek
    Miki

24.05.2023 14:03

Widać kolego dawno nie pracowałeś u nich bo busy są praktycznie nowe 2-3 letnie Posiadają ślady użytkowania tzn (usunięte przez administratora) w środku pakują z brudnymi butami ciuchami itp ale to wszystko ludzie robią aczkolwiek nie wszędzie bo kierowcy niektórzy sanie nie pozwolą na taki bałagan. BHP od połowy kwietnia jest sto procent lepsze od poprzednich dostaw więc wszystko wraca do pozytywu

30.06.2023 06:48

Biorą jak leci Nie Pisz chłopie głupot stawki od 113 do 145 nie licz że dostanie naj wyszą Koron urlop w stawce pracowałem 6 lat to wiem i znam to całą bande mikuleckich (usunięte przez administratora) i tyle akord to dla nich nie tobie
    Zbychu

14.09.2023 21:37

Dokładnie kolego! Obrót pracowników jest niewiarygodnie duży. Kto mądry i sprytny to chwilę porobi, otworzy oczy i ucieka. Zostają tylko przy du pa sy i miękkie wacki co boją się odezwać i coś zmienić. Tutaj mają dobrze tacy co nie mają wymagań a w prawdziwej firmie by sie zgubili i wylecieli po tygodniu za chlanie, mocna alkoholizacja na weekend jak i w tygodniu a nawet jak już go wywalą to wróci szybko albo pojedzie na inną budowe. Powrót jest zawsze, sami dzwonią.
    Pokemon

27.06.2023 17:15

Czy to prawda że mają wejść 13 naste pensje ?
    Daniel

27.06.2023 09:08

Ja też dostałem dodatek kwartalny i muszę przyznać że na dobre wakacje kasa mi ta się przyda a zaczynam na początku lipca
    Danka

23.06.2023 12:38

Jakie warunki trzeba spełnić żeby zostać członkiem firmy Lambda S.A ?
    Miszut

26.06.2023 17:56

Trzeba ciężko pracować. I zostanie się docenionym i kasa przyjdzie sama
    Paweł

22.06.2023 14:16

Biuro dobrze funkcjonuje zgłaszam problem do mojego opiekuna P. Izy i szybko temat jest załatwiany pozdrawiam
    Brat

22.06.2023 14:14

Firma w 100% wiarygodna i pewną jeśli chodzi głównie o zarobki i warunki bytowe. Polecam z sumiennością
    Lex

22.06.2023 14:13

Ja też lubię nadgodziny w skład miesiąca to połowa wypłaty więcej wpada a niby co to jest dwie godzinki czy trzy dziennie a później wychodzi spoko kasa
    Wiktor

22.06.2023 14:11

W lipcu mija mi 10 lat jak u nich pracuje i jedynie co bym zmienił to budowę w Szwecji wolałbym bliżej Belgia albo Niemcy zawsze to bliżej do domu...
    Przemek

22.06.2023 14:09

Ja już dostałem bilet po kilku latach przerwy wracam do nich mam pewną robotę i wiem do kogo co i jak się odezwać polecam
    Czesiek

22.06.2023 14:07

No wkoncu BHP dotarło takie jak było kilka lat temu ba a nawet dużo lepsze materiałowo wkoncu poszły jakieś dobre zmiany pozdrawiam Czesław
    Jacyk

22.06.2023 08:44

Ja już dostałem bilet na meila i za tydzień zaczynam wakacje. Fajnie że szybko sprawnie można załatwić takie tematy
    Nocka

19.06.2023 10:58

Standard Szwecji dla mnie normalne kwadraty ale jeśli ktoś szuka hotelu to już wiem po co pisze o kwaterach

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    Andzelika

16.06.2023 10:28

Często pracuje po godzinach i to się opłaca setki ,50 tki bardzo lubię że już nie mam czasu na nic po pracy jestem amen
    Anna

14.06.2023 15:57

U mnie wpadła wypłata prawidłowo pracuje w biórze i wiem że wypłaty robione są dzień przed ale zależy jakie banki mają pracownicy...bo bank potrafi też kilka dni przetrzymać zanim wpadnie na kąnto
    Perła

14.06.2023 15:37

A od kiedy ty kupujesz bilet skoro znam osobę co się tym zajmuje i nic kupować nie musisz no chyba że na własną rękę coś chcesz zakombinować to wtedy zrozumiem przekaz
    Michał

14.06.2023 10:50

Wypłacalni są ale nie do słońca w terminie. Czym to jest spowodowane nie wiem. Są dwa przelewy jeden do 10tego a drugi kilka dni później i tyle w temacie
    Karol

14.06.2023 10:48

Może i są lepsze firmy na rynku ale co z tego jak na krótko... To ja już wolę poczekać dwa czy trzy dni dłużej na wypłatę niż porobić kilka miesięcy i powrót do domu bo roboty brak
    Choracy

21.03.2023 18:52

Jak według was oni są wypłacalni?
    Hubi

11.04.2023 18:01

A konto sprawdzałeś? Ja miałem po 12 kase.
    Pancz9

13.06.2023 05:17

No pewnie ze wypłacalni dziś 13 a wypłaty dalej nie ma hehehe na umowie do 10 więc sam sobie odpowiedź i zawsze przed wyplata zagwostka czy zapłacą za tyle co masz zarobione ale muszą coś (usunięte przez administratora) to normalne
    Ziomuś

12.06.2023 15:44

Ludzie jak wyjeżdżacie z tej firmy odrazu mówię i uprzedzam umowę która podpisujecie jest nic nie warta poprostu firma nie wywiązuje się z umowy. Podam przykład Nigdy ale to nigdy nie było wypłaty na czas miesiąc w miesiąc spóźnienie. Więc już jak ktoś chce jechać spróbować trzeba robić tak jak firma (usunięte przez administratora) umowę i się nie wywiązywać
    Xyz

12.06.2023 18:21

Dziś 12 jutro 13 a wypłaty dalej nima;) ale co tam kogoś interesują zobowiązania itd...

09.06.2023 17:12

Arek

10.06.2023 08:57

Tak to prawda Panowie kierowniki dobre i sprawiedliwe pokoje przytulne Ludzie pracowniki tez sa przyjazne
    Kiszka

09.06.2023 15:00

Pani Magda mówiła że nowa budowa ma wejść i ludzi będzie lambda potrzebować ogrom i stawki będą ponoć wysokie
    Komuś

08.06.2023 17:44

A nikt się nie wypowie n/t tego że na południu Szwecji wysyłają pracownika na bezpłatny urlop i to przymusowo! Biorą za pracownika ponad 300 koron a tobie połowę płacą może i masz kwadrat opłacony i dojazdy ale urlop się należy kazdemu
    Amunicja

07.06.2023 18:37

Od 6 do 14 a potem najlepsze nadgodzinki płatne dodatkowo kanapka i można pracować do samej nocy ,gdzie ja będę tak miał dobrze ?
    Ali

07.06.2023 08:34

Zaufałem tej firmie i wiem mam spokój na lata,dobra pensja coraz większa i kwadrat bajka gdzie indziej tego niema
    Miki

06.06.2023 14:31

Aby w kontenerach nie mieszkać bo to już najgorsze co może człowieka spotkać czy chociażby umywalka kilku metrowa jak dla zwierząt
    Grzesiek

06.06.2023 14:29

Pokoje są całkiem spoko wszystko jest na miejscu a najważniejsze to robota na stałe reszta to drobiazgi
    Konrad

05.06.2023 13:11

Kiedyś to internet trzeba było mieć swój i dekoder a ja np w Niemczech to spanie miałem w stodole a w Lambdzie robią wszystko żeby warunki były ludzkie
    Agrest

03.06.2023 16:53

Biuro fajne ,księngowa miła wszystko profesjonalnie prowadzone ,kierownik ma na tacy wszystko podane i bardzo dobrze że tak się dzieje wszystko pod kontrolą
    Gosia

03.06.2023 15:54

Ja wyjechałam do pracy i mi pomogło zarobiłam na samochod mega szybko wyśmienicie to wyszło kwadraty też dobre i ludzie wspaniali prede wszystkim biuro
    Krzysiek

01.06.2023 14:26

Praca u nich nie należy do lekkich ale wolę u nich niż w konkurencji co na początku dają te warunki co są w umowie a później kryzys robią i nie wypłacają. W Lambdzie nie spotkałem się z dziwnymi strategiami może czasem obsuwa w wypłacaniu wynagrodzenia ale to w zasadzie tyle
    Kiwior

01.06.2023 14:23

Czasami mogły by być lepsze pokoje ale ta Szwecja ma trochę inny styl od Polski więc nie to nie dziwi że robią z piwnic kwadraty aby tylko wynająć bo to są ogromne pieniądze
    Kolombo

01.06.2023 14:21

Jak na dzisiejsze realia to zarobki sa adekwatne do miejsca i stanowiska w pracy a więc im dłużej u nich tym lepsza stawka godzinowa

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.