Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

01.06.2023 14:19

Pracowałem u nich kiedyś jako brygadzista i było ok natomiast coś tam wiadomo problemy były na budowie oczy na kwaterze ale to wszystko załatwiane było na bieżąco po dyskusjach z biurem także ja mogę ze spokojem ich polecić
    Paweł

30.05.2023 22:18

Nie polecam, nowa budowa na południu Szwecji i nie mają jak zakwaterować ludzi, śpią po salonach, zero prywatności! Może i płacą ale co to za szacunek do pracownika?
    Cygan

28.05.2023 10:00

to moja pierwsza praca i ostatnia bo tak mi jest dobrze mogem pracować od rana do wieczora nadgodzin masa i o to chodzi jak w rodzinie
    Grzegorz

25.05.2023 14:14

Każdy kto spróbuje u nich pracę to w większości ludzie zostają bo praca na poziomie zarobków czysty przekaz przerobowy są i na akord pracę to też wychodzą na tym nieźle. Polecam
    Marian

25.05.2023 14:07

Zgadzam się kolego BHP coraz lepsze i naprawdę na skurzanych rękawicach można trochę popracować a nie badziewie co wcześniej kupowali
    Bartek

25.05.2023 09:21

Mi tam za urlopy i kierownicę płacą więc nie wiem o jakiej firmie piszecie...
    Siara

25.05.2023 09:19

Od jakiegoś czasu jest lepsze BHP jakość wykończenia jest mega co było a co jest teraz, pewnie od innej firmy zaczęli kupować
    Kamil

25.05.2023 09:18

Rusza fajny temat we Francji ale to trzeba się dowiadywać u nich w biurze. Lepsze to niż zbiory ogórków w szklarniach...
    Tom

23.05.2023 15:37

Witam krótko i na temat Płacą z opóźnieniem Nie płacą za urlopy a jak odejdziesz to już na pewno nie dostaniesz za urlop Ci nalezny BHP beznadziejne , narzędzia do pracy też Warunki bytowe kiepskie Stawki kiepskie Generalnie nie polecam . Krętacze Wykorzystują ludzi (usunięte przez administratora) na nadgodzinach Transport na budowę kiepski bo w zdezelowanych busach Zatrudniają kogo popadnie i pracujesz z banda niewykwalifikowanych ludzi lub pijakami Szkoda energii Pozdrawiam
    Monia

21.05.2023 12:29

Bardzo konkretny pracodawca o których ciężko w tych czasach ,teściu wyjeżdża cały czas od nich i jak przyjeżdża to normalnie cała wieś tańczy i śpiewa .bardzo polecam

19.05.2023 09:59

Ta firma daje ogromną stabilizację a to czy kwadrat jest piękny czy słaby to każdy ma swój pogląd na ten i inny temat mi odpowiadają te warunki oby tak dalej????
    Waldek

19.05.2023 09:24

Przymierzam się do nich wrócić kiedyś pracowałem u nich ale trochę narozrabialem i musiałem opuścić miejsce pracy a teraz jest dużo lepiej z tego co słyszałem
    Mirek

17.05.2023 09:44

Znam doskonale firmy które zaliczki płacą a za dwa miesiące pełna wypłata i tak w kółko cały rok a to że ta firma dwa dni się spóźni to co jest najgorsza? Wolę tyle spóźnienia niż to co inni mają a żyć trzeba i tu i w Polsce gdzie rodziną została

17.05.2023 09:39

Myślę że są ludzie co się do pracy fizycznej w ogóle nie nadają a pomimo to pchają się jak muchy... Dzięki tej firmie można się fachu nauczyć jak u obcować z ludźmi nie w swoim kraju

15.05.2023 18:08

Każdy narzeka ale trzyma się w tej firmie recami i nogami a tak podobno źle. Nie lepiej napisać że dobrze się pracuje ale nie polecę nikogo żeby później nie gadali co robię w wolnych chwilach...
    Romek

15.05.2023 18:00

Jakby tak było naprawdę to moja całą rodzina nie pracowała by u nich a jest nas 11 osób i wszyscy pracujemy w różnych krajach ale aktywnie więc możliwe że nie każdemu taka robota i warunki odpowiadają
    Edek

15.05.2023 08:00

Nie polecam Płacą z opóźnieniem (usunięte przez administratora) na stawkach Nie wypłacają za urliop Kwatery średnie lub mizerne ja trafilem do beznadziejnej w jakiejś piwnicy bez okna Pracujesz z ludzmi bez doświadczenia bo Ci doswiadczeni już dawno stamtąd uciekli Po 6 miesiacach odszedlem z tego balaganu i nie wypłacili mi wszystkiego Opisuje wylacznie doswiadczenia swoje Mam. 20 lat stazu na budowie w tym 10 na żelbetach Nie warto sa lepsze propozycje za lepsze stawki
    Dawid

14.05.2023 14:56

Pracowałem Nie polecam. Negatywne opinie pokrywają się bardzo z rzeczywistością w której przyszło mi pracować w tej firmie niestety . Kwatery kiepskie, kasa średnia, nie płacą w terminie, jak się zwolnisz to już Ci zaległych pieniędzy nie wypłaca, (usunięte przez administratora) Jak nie wpiszesz w umowie wszystkiego to Ci nie zapłacą niczego co obiecują . Pensja oozusowana tylko od jakieś dziwnej części . Pieniądze przychodzą w 2 transzach z opóźnieniem Za urlop nie płacą, za zjazdy do domu też nie oddają, jak jesteś kierowcą busa to coś Ci tam dodadzą ale też trzeba się wykłócać Ludzie z którymi przebywasz to często niewykwalifikowani pracownicy a nierzadko alkoholicy. Są lepsze firmy w Skandynawii niż oni naprawdę i nie oszukujące pracownika tak jak oni Ja uciekłem. Staż mam 18 lat na budowach w żelbetach więc niech trole z biura nie piszą pierdół w stylu dla chcącego nic trudnego . Lepiej niech zaczną traktować ludzi z szacunkiem a nie jak (usunięte przez administratora)
    Mirek

08.05.2023 14:06

Ja jestem na kartonach gips i na akordzie fajna dniówkę można sobie wyciągnąć jak jest zgraną ekipa to jest wszystko super
    Olek

11.05.2023 18:35

Lambdato super warunkimieszkaniowe daje zarobki na poziomie wieksze o 50 procent niz w podobnych firmach My pracownicy pracujacy pare lat doceniamyto co stwarza ta fajna firma przyjdzie taki petak co rysunku nie zna nieumie wiazac szybko cegami a chcialby zeby za niega pracowac i dac mu duza wyplate za nieudolność nie powinno sie duzo placic gdyz na takich niedacznikowmusimy my pracowac azeby wyrobic zadanie produkcyjne
    Artur

08.05.2023 14:04

U mnie wypłata zawsze się zgadza z małym opóźnieniem ale mi to nie przeszkadza ważne że co do zł jest wypłacone plus premie i dodatki za kierowanie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    Kazik

04.05.2023 14:39

Zawsze może być obsuwa to normalne a że dwa przelewy no skoro tak musi być to zgodnie z literą prawa
    Johnny

05.05.2023 22:16

Kazik a może raczej inna Ania z biura , przestań pisać bzdety że zgodnie z prawem, ta firma kręci na składkach i nie odprowadza wszystkiego dlatego są dwa albo nawet trzy przelewy. Ciekawe jak przechodzą kontrolę skarbówki jak to tam księgują kreatywnie Cwaniaki warszawskie i tyle Pewnie że zawsze może być obsuwa ale czemu kosztem pracownika może kosztem zarządu i leniwego biura które ma wszystko w (usunięte przez administratora)
    Dawid

05.05.2023 22:09

Zalegają mi z pieniędzmi już trzeci miesiąc. Zwolniłem sie i i pewnie kasy już nie zobaczę. Porażka ta firma . Kierownik, Bp i inni piszący prawdę mają rację wszystko co pisza negatywnego sam doświadczyłem w tej firmie . A te ładne opinie to ludzie z biura piszą lub co bardziej prawdopodobne same szefostwo ci z biura to muszą się wstydzić że ich szefostwo tak ludzi na exporcie w CH..robi . Jak się zwolniłem to już przestali nawet na maile odpowiadać tak szanują ludzi !!!
    Kierownik

10.04.2023 22:19

Witam wszystkich chcących pracować w firmie Lambda przekazuje swoje spostrzeżenia jako były pracownik Firma nie dba o swoich pracowników zarówno fizycznych jak i kierowników Pracownicy fizyczni mieszkają nierzadko w piwnicach domów lub budynków wielorodzinnych przerobionych na kwatery w których czasem trudno znaleźć normalne ogrzewanie a jedynie pleśń na meblach i stechlizne Stawki mają kiepskie a zarząd wymyśla co chwilę preteksty by nie płacić . Dodatkowo transport odbywa się przestarzałymi i czasem niesprawnymi autami. Przerwy na zjazd do domu są beznadziejne i za owe nie płacą Jeżeli chcesz wziąć urlop to zmuszają cię do podpisania jednocześnie wypowiedzenia o pracę za porozumieniem stron i za urlop nie płacą albo płacą ninimalną stawkę krajową . Co do stawek to te za moich czasów były naprawdę najmniejsze na rynku Niejednokrotnie roztaczają obietnicę podwyżki po przepracowanym okresie próbnym i ta obietnica często pozostaje wyłącznie obietnicą BHP które rozdaj pracownikom to nierzadko kiepskiej jakości materiały. Co do kadry kierowniczej to zapomnijcie o nadgodzinach a tych w Lambda jest ogrom. Ta firma za nadgodziny nadzorowi nie zapłaci!!! Są kierownicy którzy nawet pracownikom fizycznym obcinają nadgodziny . Ja musiałem walczyć o swoich ludzi i poległem więc się zwolniłem i odźylem gdzie indziej w normalnych zasadach i też za granicą więc można! Dodatkowo presja ze strony zarządu lub przedstawiciela owego zarządu jest ogromna a czasem podchodząca pod (usunięte przez administratora)i mam na to dowody -nagrania i korespondencję mailową Niejednokrotnie firma ta karana była za nieuczciwe praktyki wobec pracowników przez szwedzki czy norweski urząd pracy. Taka jest prawda o tej firmie oczami nadzoru. Ja na szczęście nie muszę już od dawna z nimi współpracować. Dla mnie to był najgorszy pracodawca w całej mojej historii Większość tych dobrych komentarzy to mam wrażenie że jest napisane przez p. Martę czyli samą górę w firmie Nie doradzam nie odradzam . Przekazuje tylko swoje spostrzeżenia
    Rafaradza

13.04.2023 13:54

A co powiesz na temat wypłat? Na umowie jest napisane do 10 każdego miesiąca. Wczoraj tj. 12.04 połowę wynagrodzenia, które zarobiłem. Dziś jest 13.04 i drugiej połowy nie ma i dziś już nie będzie bo zawsze przelew wpływa mi ok. godziny 10. Jutro jak nie dostanę kasy to zgłaszam to do związków szwedzkich. Na mój powrót mnie mają co liczyć. Ile można się (usunięte przez administratora) Firmie słuchy chodzą, że wyżej wymieniona firma kolejny raz została ukarana przez związki na kwotę 12mln SEK. Od jakiegoś czasu jest tam coraz gorzej. Zdecydowanie odradzam podejmować tam pracy.
    Kontur

04.05.2023 20:50

1.4m koron wg strony bygnadssu
    Gość

23.03.2023 13:58

Dwanaście koła to są bardzo dobre pieniądze ale jak komuś mało to zawsze może zmienić
    Zajc

14.04.2023 15:04

Biuro chyba dostaje 1 tak mi się wydaje . Spadaj z trolu stąd
    Kontur

04.05.2023 20:46

Podpisujesz osle umowe o prace, owa umowa zapewnia pelne oskladkowanie oraz prawo do PŁATNEGO urlopu wypoczynkowego, tak samo zapewnia prawo do wynagrodzenia chorobowego, na terenie Szwecji firme zobowiazuje Szwedzki kodeks pracy a nie widzimisie kogos z biura na zielnej, firma wyplaca zaniżone stawki, firma uchyla sie od placenia swiadczenia urlopowego oraz chorobowego, firma nie wyplaca nadgodzin, firma nie placi diet, i ta firma zostanie lub juz zostala ukarana przez sąd Szwedzki za stosowanie dumpingu wobec innych firm, ta firma robi (usunięte przez administratora) na Szwedzkim rynku pracy, wobec Szwedów jak i wobec was samych chyba ze lubisz byc okradany, jesli wolisz dostawac na konto o 1/3 mniej niz powinienes to jestes po prostu głupim pachołkiem
    Były

04.05.2023 14:43

Są orły co latami pracują a potem narzekaja że mało zarabiają to ile trzeba miesięcznie zarabiać żeby godnie żyć?
    Bartek

04.05.2023 14:42

Ja słyszałem że jest 65-70 złotego na godzinę od tego roku więc wcale to nie są małe pieniądze

04.05.2023 14:37

Ja tam jestem z nimi już kilkanaście lat i bywało różnie ale nigdy nie narzekałem że jest źle czy coś ogólnie jestem cały czas na rynku Szwedzkim i leci do przodu
    Wrona

24.04.2023 14:12

Nigdy na dzień dobry nie dostanie się kokosów i nie ma takiej firmy co by dała tyle ile pracownik chce! Wpierw wykaz się pokaz na co cię stać wtedy zobaczysz jak to wygląda a nie narzekać i poprawiać kilka razy jedna część
    Gary

25.04.2023 19:49

Nie pisz tak daja zarbic spora kwote pisza o firmie zle ludzie leniwi nie znajacy siena pracy, ktorzy nie czytaja dokumentacji technicznej czesto skacowani ludzie z choroba alkoholowa na ktorych trzeba pracowac zwlaszcza wponiedzialki Ja np dostaje spore wynagrodzenie bo jestem rzetelnym i takich ludzi jak ja cenia Czestomusze pracowac z tepakami ktorym musze tlumaczyc rysunek gdyz sa tacy ze nic nie kumaja Dlatego tepaka ileniom nie mozna dac tyle co madrym ipracowitym fachowcom
    Mason

02.05.2023 00:32

Chlopie ta firma placi 123 korony na godzine, przy obecnym kursie wychodzi 49zl, przy 165h to ty 8k zarobisz z czego 2.5 wydasz na miejscu, przelejesz żonie trzy i zostanie ci 2k na to abys kupil bilet na urlop za ktora firma nie wyplaca żadnych pieniedzy
    Tyson

29.04.2023 05:08

Niektórzy tak się potrafią maskować że wyjdzie to na święta ale które nie wiadomo...

29.04.2023 05:04

Ludzi z problemami wątrobowymi ukazują się zaraz po przekroczeniu granicy pomagając im się rozpakować i usadowić na kwaterze ponieważ jadąc tyle godzin naprawdę można się nieźle zmęczyć????
    Wiesiek

24.04.2023 14:15

Niech każdy pisze co chce bo tak jest najłatwiej a mało jest ludzi co by fizycznie dało radę i to jeszcze nie w swoim kraju
    Inzynier

20.04.2023 22:47

Pracowałem jako inżynier Nie polecam . Wykorzystywanie na każdym kroku. Kadrze z nadzoru nie płacą nadgodzin !!! A tam się przepracowuje ich naprawdę wiele . Dla pracowników fizycznych kwatery są beznadziejne Premie żadne a stawki mniejsze niż na rynku u konkurencji Komunikacja z Warszawą tj siedzibą firmy jest tragiczna. Walczyłem o premie dla ludzi i olali mnie i ludzi. Wypłaty z opóźnieniem dla kadry , pracownicy fizyczni narzekali że czasem zalegają z wypłatami. A w ogóle to fizyczni dostają po 2 przelewy w jakiś dziwnych odstępach czasu . Najgorzej jest jak rozwiążesz umowę , bo pewne jest Cię oszukają lub będą próbować, a na końcu jak trafisz na opór w biurze to trzeba potem latać do sądu pracy. Generalnie to opinie poprzedników , chociaż bardzo ostre to prawdziwe . Rada dla tych co muszą u nich pracować lub pierwszy raz jadą na export : Wpisujecie wszystko w umowę bo nic ponadto nie dostaniecie choćby się zarzekali że tak będzie nie wierzcie. Ja odszedłem od nich , a po mnie jeszcze jeden kierownik i prawie z 50 % ludzi z budowy . Generalnie trzeba uważać co się podpisuje i u kogo się pracuje Pozdrawiam kolegów budowlańców
    Emil

20.04.2023 12:40

Ja tam mam co u nich robić raz jestem zbrojarzem raz kładę karton gipsy i tak czas mi szybko leci a czy mi zapłacą do 10 czy do 12 życie ważne żeby na koncie się zgadzało
    Dubiel

17.04.2023 11:00

Narzekać to każdy potrafi a pracować nie ma komu a jak się chce pracować na budowlance to trzeba mieć podstawy chociażby warunki fizyczne...
    Rambo

09.03.2023 09:03

Jak nigdy nie miałeś doczynienia z budowlanka to dadzą Ci 115 sek na początek a jak ogarniasz temat to dostajesz podwyżkę
    K.T

29.03.2023 10:20

Witam ,mam pytanko czy firma przyjmuje na Niemcy,? obecnie pracuje w Belgii w innej firmie ale nie pasuje mi mała liczba godzin i na dodatek zostałem (usunięte przez administratora) na godzin za postojowe też mi nie wypłacono pomimo że mam w umowie zapisy Dlatego planuje dać wypowiedzenie i przenieść się do rzetelnej firmy co nie (usunięte przez administratora)
    Don

15.04.2023 17:13

Robiłem u nich przez wiele lat. Postaojowego nigdy nie płacili tylko urlop bezpłatny dostawałem. To nie jest Rzetelna firma
    BP

15.04.2023 10:20

Stawka na początek to 115 sek czyli beznadzieja Jak się nie znasz dostaniesz 145 max też szalu nie ma. Pokoje średnio mierne Kierownicy coraz bardziej porąbani a Ci super dawno już u konkurencji Traktowanie ludzi tak samo jak stawki marne Wyplaty z opóźnieniem, ucinane, musisz walczyć o swoje. Ja właśnie zrezygnowalem. Tak sie nie da pracować

15.04.2023 09:54

Niestety ale dobrze ze ktoś w końcu zaczął pisać prawdę o tej firmie. Kierownik ma rację i w 100% sie z nim zgadzam. Ta część dziwnych opini to nieudolna próba naprawienia wizerunku przez, jak mniemam, kadrę menadżerską. Nieudolna, ponieważ prawda zawsze się obroni. A ta w przypadku tej firmy jest dla nich okrutna. Niemniej sami sobie na to zapracowali. Do rzeczy Oszczedzają na wszystkim co sie da, począwszy od bhp, kwaterach (beznadziejne), środkach czystosci, po sprzęcie do pracy który poza Hilti jest beznadziejnej jakości. Taka prawda Ponadto nie dotrzymują danego słowa, wiec jak ktoś chce tam pracowac to naprawdę wszystko sobie wpiszcie w umowie. Cokolwiek obiecają, a nie bedzie wpisane na umowie, to na pewno tego nie dotrzymają. Jak chcesz wziąć urlop to musisz pisać podanie o urlop, a na tym samym druku podsuwają Ci do podpisu wypowiedzenie za porozumieniem. To jest mało etyczne i na dodatek chamskie bo jak nie podpiszesz to nie ma urlopu . Zachorujesz to tez masz płacone jakies min, bo skladki odprowadzaja okrojone - tak opowiadali koledzy. Zreszta opowiadali rowniez jak zrobili jednego gościa który ulegl wypadkowi na budowie, więc radzę by każde wypadki zglaszac do odpowiednich służb na terenie kraju w ktorym pracujesz bo ta firma na pewno Ci nie pomoże a nawet później zwolni gdyż nie będziesz produktywny. W ogóle wynagrodzenie przychodzi w dwóch etapach i nigdy nie wiesz co poszlo do zusu a co "pod stolem" Ci wypłacili. Mam wrazenie że mają tam mocno kreatywną księgowość. Pracujesz często z ludzmi niewykwalifikowanymi, nieprzygotowanymi do pracy i często nie majacymi pojecia o tym co trzeba zrobic na danym etapie. Przyjmują jak leci bo ludzie jak poznają tę firmę od środka to uciekają do konkurencji, z dwóch powodow czyli stawki i podejścia do pracownika. Generalnie ja sie urywam bo mam juz dosyc tego balaganu i chamstwa. Nie zamierzam spędzić tu wiece czasu niz do konca kwietnia zwlaszcza ze zalegają mi z wypłatą!!!! Tak na logikę jak przegladacie oferty pracy za granicą, to kogo jest najwiecej,właśnie ich, a dlaczego? Na pewno nie z powodu olbrzymiej ilosci kontraktów, po prostu ludzie uciekają a. zostają jakieś osoby z malym przygotowaniem zawodowym z którymi się męczysz. Yka wlasnie jest orawda oczami pracownika ktory zmuszony oracowac za granica trafil w objecia tej dziwnej firmy. Ja uciekam bo pół roku to i tak za dużo z tymi ludzmi nieszanującymi podstawowych zasad współpracy z pracownikiem Pamietajcie wpisujcie wszystko w umowę i nie dajcie się zrobić w konia tak jak ja. Pozdrawiam śmiałków
    Majster

14.04.2023 08:24

Byłem tam majstrem. Długo jak na mnie i za długo. Firma godna pożałowania organizacyjnie oraz za to jak traktuje ludzi Nie szanują pracownika . Nie dbają o pracownika. Kwatery bieda, narzędzia bieda BHP bieda lub tragedia, duże ryzyko w pracy często BHP schodzi na 2 plan. Kasa przychodzi z opóźnieniem, nadgodziny są niezliczone dla nadzoru a dla pracowników fizycznych często zaniżane, trzeba pilnować. Ja po prostu już miałem dosyć i rzucilem papierem z dnia na dzień i pojechałem do pracy gdzie indziej . Jak się potem dowiedziałem 5 kierowników i inżynierów też tak zrobiło w okresie 3 miesięcy . To pokazuje " potencjał "firmy -Wycisną z ciebie wszystko i wyplują jak będziesz niewydolny bo przepracowany Nie polecam szkoda nerwów i zdrowia Dla niezdecydowanych szukajcie lepiej bo znajdziecie bez problemów O Warszawie i ich pomysłach się nie wypowiem bo musiałbym tu rzucać mięsem Kierownik opisał wszystko zgodnie z prawdą. Potwierdzam
    Również z nadzoru

14.04.2023 08:04

Byłem również w nadzorze i na szczęście już nie jestem Kierownik napisał prawdę a Rysiu który mu ładnie odpowiedzi udzielił to zapewne któraś z córek szefa i stawiam na p. Martę w 100% gdyż ona zawsze jeździła na zebrania i lubiła fantazjowanie i mijanie się z prawdą w swoich matywacyjnych beznadziejnych opowieściach. Co roku słyszeliśmy bajkę że premi na święta nie będzie chociaż budowa zyski wypracowała duże i ponadmiarowe , a dlaczego - bo przecież oni płacą za kwatery no i zapewniają transport ja święta Boni wogole cieszmy się że mamy przerwę świąteczną. Co roku ta sama bajka tylko inny wymiar kosztów. Zygac się chciało jak przyjeżdżała i coś mówiła . Mam wrażenie że uczyła się kłamstwa od wielu lat Pamiętajcie jak macie wypadek na budowie koniecznie gonzglaszajcie i nie wierzcie że firma wam pomoże i da coś więcej jak nie zgłosicie. Nie pomoże a po jakimś czasie wyrzuci z pracy. Zgłaszacie każde zdarzenie do odpowiednich służb!!! Co do wynagrodzeń to płacą z opóźnieniem i to dużym . Płacą w dwóch ratach i nie wiesz co masz ozusowane Podejrzewam że kręcą walki na składkach i mają bardzo kreatywna księgowość Generalnie to kierownik ma 100% racji Trzeba pisać prawdę o ludziach którzy z natury lubią wykorzystywać innych i to w sposób haniebny Ja znalazłem pracę w konkurencji za lepsza stawkę w lepszych warunkach i normalnie płacone więc jak się chce i jest się uczciwym to można. Pozdrawiam tych co piszą prawdę
    Bartosz

12.04.2023 14:22

Mam prośbę, napisze ktoś jak przebiega egzamin na montera K-G w firmie lambda. To jest praktyka czy teoria, co każą robić i o co pytają? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.