Lambda

3.9/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Obszar naszej działalności

• Ciechanów
Ul - LAMBDA SA

5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Warszawa

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

23.10.2024 12:13

Witaj,

Jesteś tu, bo:
    a) myślisz o tym, żeby u nas pracować i chcesz dowiedzieć się kim jesteśmy i co o nas piszą.
    b) pracujesz/pracowałeś u nas i chcesz powiedzieć światu ,,całą prawdę” o firmie,

Jakikolwiek jest powód Twojej wizyty na naszym profilu cieszymy się, że jesteś ????
    Przeczytaliśmy każdy komentarz z ostatnich kilku ostatnich lat, wyciągnęliśmy wnioski i dużo się dowiedzieliśmy. Zaczynamy odpowiadać na Wasze pytania i skonfrontujemy zarzuty jakie tu padną. Chcemy, żebyście poznali nas, dowiedzieli się wszystkiego co Was interesuje i mogli zgłosić swoje zastrzeżenia.

Niestety niektóre komentarze będziemy kasować. Nie chcemy tu nieuzasadnionego hejtu, zaczepek, prowokacji i obrażania naszych pracowników. Jeśli więc chcesz wysłać swój żal, zadzwoń do Kadr - wspólnie znajdziemy rozwiązanie Twojego problemu. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o rekrutacji zadzwoń do naszego biura w Warszawie lub wyślij CV - znajdziemy dla Ciebie budowę adekwatną do Twoich umiejętności.
    Zachęcam Was do komentowania oraz uczestnictwa w dyskusjach, tylko pamiętaj #zerohejtu i #szanujmysiewinternecie

Pozdrawiamy
    Zespół Lambda

Rogawski

25.04.2026 18:16

Pracuje dwa lata. Zacząłem jako pomocnik teraz jestem cieślą. Opinie są tu nieprawdziwe firma płaci na czas jak jesteś początkujący to dają do majtra spokojnego pokaże jak wygląda zamek gdzie założyć, ankra jakie nakrętki są. Jestem zadowolony. Najlepsza firma.

24.12.2025 14:20

#Malarz

05.01.2026 11:27

Szukamy pracowników, ponieważ ciągle dostajemy nowe projekty. Aktualnie zatrudniamy ok. 400 pracowników na kilkudziesięciu budowach w 5 krajach. Niestety nie każdy zatrudniony pracownik decyzje się z nami zostać, a z różnych przyczyn nie z każdym też my chcemy pracować. Rotacja w branży budowlanej to nic dziwnego. nie tylko w naszej firmie. Pozdrawiamy Zespół Lambda

ObecnyTutajIWszędzie

05.04.2026 06:06

Ciekawe stwierdzenie. Tylko mentalność tak działa że jeżeli firma ciągle szuka ludzi to jest beeee. A może spójrzmy w drugą stronę. Większą ilość projektów, niekompetentni pracownicy, alkohol hmmm?
    Piotrek

24.10.2025 07:16

Firma spoko, ale nie jedzcie do Austrii na tunel, bo ten co tam udaje że rządzi to ludzi wykancza
    Lambada

01.02.2026 01:48

Wszystkie negatywne opinie potwierdziły się w 6 dni. Strata czasu i pieniędzy. Polityka zastraszania i wymuszania zależności. Do roboty gonią za trzech. Ciągły stres i pretensje i wyrzuty, że pod presją gubisz się u popełniasz błedy. Kierownictwo zawyża normy. Akord ponad siły i możliwości. BHP w buty. Alkoholizm, kradzieże, kapusiostwo. Starzy nic nie robią. Nowi na wykończenie przyjeżdżają. Po piwo po pracy co dzień Cię zawiozą. Po jedzenie już co drugi dzień. Restrykcje jak na spacerniaku. Tempo jak na ustawkach kibiców. Ciągła krytyka i obgadywanie. Jaką miał minę ten kierownik jak mu powiedziałem, że rezygnuję. Chciał, żebym jeszcze tydzień robił. Myślał biedny, że na bilet nie mam że Szwecji.

@Świr

03.04.2026 12:40

Gdzie pracowałeś w Szwecji? Zaczynałem od Geteborga - porażka. Pózniej byłem w Kalmar na zbrojeniu. Fajna ekipa i było spoko.

Sasza

25.03.2026 21:33

Czy przyjmują w firmie pracowników do przyuczenia. Z tego co przeczytałem, w jednym komentarzu to możecie znaleźć robotę pod daną osobę?

17.03.2026 11:50

Witam jak wygląda teraz robota w Tunelu a Austrii bo z tego co widzę to tam jest grubo
    Tunele, mosty, wiatraki

20.01.2026 05:10

Witam wszystkich. Mam pytanie do tych którzy nadal pracują, lub też w ostatnim czasie pracowali w firmie. Czy zmieniło się coś na lepsze pod względem zarobków, i czy osoby niekompetentne ze stanowisk kierowniczych zostały zwolnione i zastąpione osobami myślącymi i dbającymi o pracownika. Panowie tacy jak Adam.N, Ryszard.D czy Marcin B. Nie powinni zajmować takich stanowisk, Marcin B. Niezłomny uzurpator, dyktator o ograniczonym słownictwie, krzyki, straszenie, presja, mobbing to oręż tego człowieka który wie więcej niż Google, widzi więcej niż satelity szpiegowskie, gdyby tylko można było bić swoich (usunięte przez administratora) ( pracowników ), zapewne z chęcią by korzystał z tego przywileju, człowiek który odnalazłby się w formacji ZOMO lub UB, gdyby tylko formacje nadal istniały, a tak musiał zadowolić się stanowiskiem poganiacza. Pozdro. Jak będę miał więcej czasu, opiszę/napiszę więcej, chyba że zostanie opinia usunięta
    S jerte

27.12.2025 23:12

Ile zaplaciliscie za podbicie opinii? Teraz pytanie czy stawki podawane w ogloszeniach najmniej 145 sek maja potwierdzenie w rzeczywistosci? Rozumiem ze po nowym roku wszyscy pracownicy na projektach w Sverige dostana aneksy o zwiekszeniu stawki bo z tego co pamietam to gros ludzi pracowalo za 123-136sek/h Czy dalej mataczycie z urlopami, mianowicie czy nadal wyplacacie ekwiwalent w owej stawce?
    #Zbrojarz

05.01.2026 11:30

Jak ma Pan pytanie dotyczące wynagrodzenia w nowym roku to zapraszam do kontaktu z działem HR. Tu na GoWorku nie będziemy odpowiadać na takie prowokacyjne zaczepki ;) Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Młody de..

03.01.2026 14:42

Witam . .a. Pytanie dostalem ofertę pracy w Szwecji. Kasa spoko warunki przedstawione wydają się okej. Ktoś coś może się wypowiedzieć na ten temat ? A a najlepiej jakbyśmy się wymienili nr tel i pogadali szczerze. Pozdrawiam

05.01.2026 11:23

Najlepiej jakby Pan pojechał i przekonał się sam :) Wiemy kto pisze te opinie i dlaczego, więc nie warto ich obdarzać zbyt dużym zaufaniem. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Daniel

17.09.2025 15:23

Praca w Grecji ciężka non stop jakieś testy praca na wysokości raz jest raz nie ma zależy od pogody strasznie ganiają papierosa nie zapłacisz a zaltwic się także porażka

18.09.2025 17:15

Panie Danielu, Żadna budowa nie jest lekka. W Grecji mamy jednak upalny klimat, wysokie wymagania klienta, ze względu na bezpieczeństwo pracowników, który pracują na 30 piętrze budynku. Czas przerw na papierosa czy potrzeby fizjologiczne jest ustalony przez klienta zgodnie z wymogami dla wszystkich pracujących na tej budowie kilkuset pracowników. Tak samo jak harmonogram pracy, zmian czy godzin w których możemy jako firma wykonywać prace. Jeśli nie jest Pan w stanie zaakceptować tych warunków to proszę o kontakt z opiekunem HR, który zaproponuje Panu zmianę rynku. Pozdrawiamy Zespół Lambda.
    Robert

17.09.2025 15:28

Praca w Austrii przy budowie tunelu majeter wyzywa ludzi zawsze na kacu uprawia mobbing kierownik też nie nadaje się na osobę aby prowadzić takie stanowisko pracy (usunięte przez administratora) chyba tego tak nie zostawię trzeba wyciągnąć wnioski i kogoś do odpowiedzialności pani która rekrutuje co innego mówią zachęcają a potem człowiek przechodzi wręcz traumę. Polak polakowi wrogiem za granicą.
    Tomek

13.08.2025 17:31

Witam czy firma szuka ludzi jako zbrojarz na wiatrakach dzięki za info

13.08.2025 17:39

Dzień dobry, Prowadzimy rekrutacje na stanowisko cieśli i zbrojarza na projekt budowy wiatraków w mieście Anglarna w Szwecji. Jeśli jest Pan zainteresowany prosimy o kontakt z działem rekrutacji pn. - pt. 8:00 17:00 pod telefonem 534 607 745. Pozdrawiamy Zespół Lambda.
    patryk

17.09.2025 09:35

Firma jest super tzn.atmosfera wypłata bardzo wysoka Ja,którego zwą rudy Patryk pracuje już parę lat zdobyłem szacunek u kierowników budowy kolego firma jedna z najlepszych spieszsie,gdyż kandydatów do pracy jest wielu,Życzę udanej aplikacji.
    Witek

07.06.2025 11:53

Jak najdalej od tego szamba.Pracowałem w Mannheim to najzwyklejszy obóz pracy. Nie polecam. Pozytywne opinie wypisują moderatorzy a nie pracownicy. Oni mają płacone od łba a jak już cię mają to jesteś zostawiony na pastwę losu.

09.06.2025 15:23

Dzień dobry, Nasza firma działa od ponad 30 lat, nieprzerwalnie i to z wieloma sukcesami. Wśród naszej załogi są pracownicy, którzy pracują od kilkunastu lat, a to najlepsze świadectwo tego, że jesteśmy dobrym pracodawcą. Pragniemy też zaznaczyć, że My w biurze nie musimy pisać pozytywnych opinii, bo naprawdę mamy dużo ważniejszych spraw, którymi musimy się zajmować :) Ani ,,(usunięte przez administratora)", ani ,,szambo" to nie są epitety, które pasują do Lambdy. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Lambda
    arnold

07.09.2025 13:12

wielki panie było trzeba się uczyć to byś nie narzekał.Moglbys być elita Anię fizyczniakiem który musi tyrać.
    milosz

24.10.2022 19:20

oby do swiat i urlopik za ktory firma pokrywa koszty jedni z nielicznych co placa za takie akcje
    Raffi

05.07.2025 06:00

To urlopy nie są płatne? Jeśli ma się umowę o pracę to na każdy miesiąc przysługują 2 dni płatnego urlopu. Jakie warunki na jwaterach? Czy są 1os pokoje, bo dla mnie to podstawa.

07.07.2025 10:21

Dzień dobry, Oddelegowanie do pracy za granice charakteryzuje się tym, że pracownika obowiązuje czas pracy oraz zasady udzielania urlopu zgodnie z krajem oddelegowania. W związku z tym będąc w kilku krajach w jednym roku pracownik może mieć zupełnie inne zasady wypłacania i rozliczania urlopu. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Witek

07.06.2025 11:56

Spęd patologii z całego kraju.

09.06.2025 15:00

Smutny komentarz, szczególnie, że jako pracodawca walczymy intensywnie z wszelkiego rodzaju przejawami ,,patologii" o której Pan wspomina. Mamy wdrożone mechanizmy mające na celu zapobiegać nadużyciom używek. Wszystkie nasze mechanizmy działają w trakcie pracy, a to dzieje się na kwaterach w weekendy jest poza naszą kontrolą. Nie mniej jednak jeśli dotrą do nas informacje o sytuacjach, które nie powinny mieć miejsca natychmiast reagujemy. Jeśli jest Pan nadal naszym pracownikiem polecamy zgłoszenie ,,patologi" o której Pan wspomina do nadzoru budowy. Na pewno nie pozostawimy tego bez odzewu. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Krzyżu

08.05.2025 12:42

Robota spoko ludzie spoko kierownictwo stoi nad tobą jak na rozstrzelanie kwatery spoko wypłaty nie na czas zobaczymy jak będzie z jutrem bo 10 maj jest w sobotę...9 pięter trza iść na 17 piętro.... brygadziści ok... dziękuję poznanym tam ludzia i powodzenia życzę..z fartem i nie mówię żegnaj tylko do zobaczenia....
    Blablatom@

03.08.2024 13:50

Wiecie jakie warunki na budowach w Szwecji??

07.10.2024 16:34

Dzień dobry, W skrócie gwarantujemy każdemu pracownikowi umowę o pracę na 32 miesiące i wysyłamy pracowników na podstawie oddelegowania do pracy za granice z dokumentem A1. Gwarantujemy pełen pakiet relokacji tj. zakup biletu na wyjazd, zakwaterowanie, wyposażenie do pracy. Wynagrodzenia wypłacane są w walucie kraju oddelegowania, a stawka uzależniona od doświadczenia, zawodu, rynku na którym będzie wykonywana praca. Jeśli jest Pan zainteresowany zapraszamy do kontaktu [email protected] Pozdrawiamy Zespół Rekrutacji
    M.P.

12.04.2025 22:31

Jaki alkoholizm? Dostajesz w Grecji codziennie alkomat przed pracą.
    Robson

09.02.2025 08:30

Dzień dobry wszystkim napiszę króciutki komentarz firma Lambda jest bardzo uczciwą firmą spełniają obietnicę dane przy rozmowie kwalifikacyjnej,mają tylko jedną wadę a mianowicie brygadziści powinni przejść szkolenia pokory i kultury z całego serca pozdrawiam Pana Marka który jest w brygadzistą w Grecji
    Hary

07.03.2025 23:58

Dokładnie. Muszą przejść szkolenie. Pozdrowienia dla kulawego :D
    Mariola z Opola

06.03.2025 20:24

Przyjmujecie jeszcze zbrojarzy do Grecji??

07.03.2025 14:05

Dzień dobry, Aktualnie w Grecji prowadzimy rekrutacje na cieśli, ale i tak zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji. Mamy otwarte rekrutacje także na inne kraje. tel. do naszego rekrutera 536 322 888 Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Mason

28.02.2025 21:06

Czy firma jest w stanie napisac mi gdzie sie znajduje moja Szwedzka deklaracja podatkowa? Bo na 100% wysjaliscie to do siedziby kam , firmy ktora kaze sobie zaplacic za wydanie owego dokumentu

01.03.2025 15:47

Dzień dobry, Wszystkie rozliczenia ze Szwecji zostają przekazywane do pracowników bezpośrednio przez biuro w Warszawie. KAM jest firmą współpracującą z Lambda. Żaden pracownik nie ma obowiązku korzystać z KAM. Każdy pracownik ma możliwość rozliczenia się samodzielnie lub przy współpracy z wybranym przez siebie biurem podatkowym. Jeśli ma Pan jakiekolwiek wątpliwości zachęcamy do kontaktu z biurem w Warszawie. Trudno nam określić o kogo chodzi, a GoWork nie jest odpowiednim miejscem, żebyśmy mogli rozwiązać Pana sprawę. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Miro

23.12.2024 10:07

Od lat pracuję w firmie. Jest ciężko, ale kasa jest na czas na kącie. Zawsze się zgadza. ZUS jest opłacony, mieszkanie jest ok. Urlop da się dogadać. Na świenta organizują i płacom za wyjazd. Jestem zadowolony. Zawsze może być więcej kasy :)

23.12.2024 11:46

Dzień dobry, Cieszymy się, że są pracownicy, którzy piszą także pozytywne komentarze, za co szczerze dziękujemy :) Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Lambada

18.01.2025 20:55

Gościu od PR się popisał, nikt nie może być tak (usunięte przez administratora) żeby robić takie błędy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Warszawa

Dezerter

24.11.2024 11:56

Szkoda tylko że rozmowa przez telefon wygląda inaczej niż rzeczywistość. Proszę nie wierzyć nikomu że będzie pracować 8 godzin bo tak naprawdę praca tutaj jest po 11-12 godzin, czasem więcej. Nigdy nie wiesz kiedy tak naprawdę fajrant, zazwyczaj dowiadujesz się 15 minut wcześniej że zostajemy dłużej w pracy. Atmosfera i zapierdziel jak w (usunięte przez administratora). Sobota jak normalny dzień, 11-12 godzin. Czekam kiedy nakażą pracować w niedzielę. Nadgodzin brak, stawka zawsze ta sama i brak zwrotu z podatku. Pozdrawiam. Dezerter.

27.11.2024 12:33

Dzień dobry, Już na etapie podpisania umowy i rekrutacji informujemy, że w Grecji obowiązuje nas 6 dniowy tydzień pracy. Jeśli któryś z kandydatów nie wyraża na to zgody nie wyjeżdża na tą budowę. Takie są wymogi klienta i tak też jesteśmy zobowiązani pracować, czego nie ukrywaliśmy. Jeśli chodzi o ilość godzin sami Panowie narzekaliście, że 8 godzin to za mało, więc ciężko mam zrozumieć Pana wzburzenie. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Zaiteresowny

03.01.2025 11:24

Czyli jak pracujecie po 11 i więcej to ile miesięcznie było tych godzin ??
    Denis

27.11.2024 05:10

Nie polecam wyjazdu do Grecji! Mamią Cię przez telefon słońcem, morzem, zwiedzaniem, pracą po 8 godzin ???? zaliczki itp… nic, dosłownie nic z tego się nie zgadza!! Pracujesz od rana do wieczora, zaczynasz po ciemku i kończysz po ciemku, bez znaczenia czy jesteś budowlańcem czy kelnerem, fryzjerem, akwizytorem, bu tutaj i tak bedziesz koniem! Ktoś pojeździ Tobą jak kobyłą po polu. Jest to szczere co napisałem, sam na sobie doświadczyłem. Pozdrawiam

27.11.2024 12:05

Dzień dobry, Chyba zaszła jakaś poważna pomyłka za co szczerze przepraszamy. Wysłaliśmy Pana do pracy, a nie proponowaliśmy wyjazdu w celu zwiedzania miasta ;) Wszystkie elementy dotyczące wyjazdu omawiane są przez pracownika kadr podczas podpisania umowy. Zasady przyznawania zaliczek, przeszkody w podjęciu pracy na projekcie oraz wymagania klienta. Jeśli któreś elementy były dla Pana niezrozumiałe, wystarczyło zadzwonić do opiekuna Kadr. To samo dotyczył współpracy z kierownikiem lub współpracownikami. Jeśli jest problem, który utrudnia Panu należyte wykonywanie pracy opiekun Kadrowy znajdzie rozwiązanie lub zaproponuje prace na innym ryku lub innej budowie. Czekamy na Pana telefon, żebyśmy mogli pomóc :) Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Maxi

10.12.2023 22:30

JAK WYGLADA ROZMOWA NA MONTER KONSTRUKCJI ZABUDOWY SUCHEJ I MONTER PLYT K-G
    Tomtom

26.04.2024 08:57

Zależy na kogo się trafi

07.10.2024 16:45

Dzień dobry, Proces rekrutacji przebiega standardowo. Najpierw jest rozmowa rekrutacyjna, na podstawie której rekruter bada Pana doświadczenie i kwalifikacje do poszczególnego zawodu oraz ustala stawkę na wyjazd. Jeśli będzie Pan zainteresowany wówczas wysyłamy skierowania na badania medycyny pracy. Po odbyciu badań wraz z orzeczeniem od lekarza umawiamy się w naszym biurze w Warszawie na podpisanie umowy. Następnie załatwiamy już tylko formalności dotyczące wyjazdu i przesyłamy bilet na adres mailowy. Jeśli jest pan zainteresowany zapraszamy do kontaktu [email protected]. Pozdrawiamy Zespół Lambda.

24.05.2023 18:04

Witam dostałem ofertę pracy w Hamburgu na izolacji zastanawiam się czy skorzystać więc chciałbym podpytać czy idzie zarobić w firmie oraz czy warto z nimi zacząć współpracę. Z góry dziękuję za informację.
    Żona izolera

23.08.2023 11:36

bardzo polecam. Kierownik wymagający ale rozumię potrzeby pracowników. Mąz kolejny raz jest u niego.

26.01.2023 11:22

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Lambda S.A.? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
    Mas

25.02.2023 13:40

Za urlop nalezy sie wynagrodzenie a oni robia z ciebie ciebie po prostu bezrobotnego na 2-3 tygodnie
    Bp

30.04.2023 11:58

To prawda. Z wnioskiem o urlop musisz podpisać wypowiedzenie . Żenada nie firma
    BP

30.04.2023 11:56

Te pochwały to piszą ludzie z biura Ta firma to porażka Zasłużyli sobie na takie komentarze bo Traktują ludzi beznadziejnie Nie polecam szkoda nerwów Nie płacą w terminie a po wypowiedzeniu to już zapomnij że się o kasę doprosisz , trzeba walczyć w sądzie pracy, żenada podejście
    Jacek

18.04.2023 11:10

czasami moze sie zdarzyc platnosc nie do 10 tego a to spowodowane jest brakiem wplat w terminie klienta a pozniej sie czyta ze nie zaplacili i stad takie opinie
    Szkoda czasu i nerwow

15.04.2023 10:00

Zalegaja z wypłatą Nie dotrzymuja slowa poza umowa Kwatery srednie wrecz czasem (usunięte przez administratora) Busy przepełnione i wracajac po pracy czujesz smrod kolegów bo na budowach nie masz czasu sie wykaoac po pracy albo sanitariaty sa do bani Urlipy szkoda gadac Szacunek dla oracownika żaden Stawki slabe nawet jak dla jigos kto ma doswiadczenia daja marne pieniadze Ja uciekam po 3 miesiacach Nie polecam
    megan

05.12.2022 19:18

wszystko jest opodatkowane i dzieki temu emeytura bedzie normalna a nie jak w innych firmach kombinuja aby tylko dla siebie
    Kontur

30.01.2023 18:32

Wejdz na pue zus i zobacz czy nie kombinuja, podobne skladki wplywaly mi w Polsce, pracujac na umowie Szwedzkiej mialbym oplacane skladki Fora od kwoty okolo 38000sek miesiecznie , w Lambdzie skladki oplacane sa od kwoty ok 10500zl lub 5900 w zaleznosci czy jestes na urlopie, sumujac bedac 6 razy w roku na urlopie bezplatnym firma odprowadzi zus od kwoty ok 95000 zl w roku,pracujac na umowie Szwedzkiej twoja skladka byla by odprowadzona od kwoty okolo 1850000 zł brutto po przeliczeniu, w obu krajach skladka emerytalna jest podobna procentowo
    Krzych

28.12.2022 18:17

Odradzam, tu natyrasz się i nie zarobisz. Nie ma nawet dobrych narzędzi, wszystko wyrobione doprosić się nie można. (usunięte przez administratora) SZUKAJĄ
    Kaczor

23.12.2022 18:52

NIE PŁACĄ, A KOMBINUJĄ Z WYPŁATAMI
    marian

05.12.2022 19:29

najlepiej to pojsc na dzialanosc miec ekipe puscic do firmy i zyski murowane
    cyco

05.12.2022 19:28

covid sie dawno skonczyl ale znow podobno ma przywitac z wieksza sila i wszedzie ale ja jestem daleko na polnocy szwecji to tam nie dojdzie
    filip

05.12.2022 19:26

witam ja mam krotki staz pol roku ale zlrgo slowa na razie nie moge powiedziec bo nie mam co mi pomogli nie tylko w swerze zawodowej
    lolo

05.12.2022 19:21

Bardzo dobra firma warunki spoko zakwaterowanie na poziomie ja jestem najbardziej na tak
    Darek

05.12.2022 19:15

Ja tam jestem zadowolony wszystko co potrzebne do zycia mam a dzis brat przyjezdza i bedziemy razem pracowac
    Ryś

11.11.2022 22:25

To nie jest normalna firma.Pracuje się,ale trzeba stąd uciekać.Kombinowania,zawsze cwaniakowanie z wypłatami,brak ubrań,narzędzia zdezelowane
    Piotro

10.11.2022 22:56

Szukajcie innej, tu nie warto,narobisz się, a.nie zarobisz0
    Krzychu

10.11.2022 22:54

Zbrojarz nie ma ciągłości robót i inni także. 4miesiące pracujesz, a 2 odpoczywasz. Oszczędzają na wypłatach i ubraniach. Własne ciuchy przynosiło się. Z daleka, bo śmierdzi...
    pawka

20.10.2022 19:04

dobrze ze covidu nie ma to mozna normalnie wyjechac i pracowac wkoncu cos ruszylo
    zbynio

06.11.2022 10:33

sa przestoje ale niewielkie tydzien czy dwa a potem znowu ogien na tloki
    bartek

06.11.2022 18:59

ja jestem w Holandii na izolacjach i robota spoko warunki tez mamy git

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.