ALD Automotive Polska Sp. z o.o.
2 86 6 1

Opinie o ALD Automotive Polska Sp. z o.o.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

MP

Dzień dobry. Ponieważ w ostatnich dniach otrzymałam sygnały, iż przypisuje się mi autorstwo niektórych opublikowanych tu wypowiedzi, czuję potrzebę zamieszczenia krótkiego oświadczenia: 1. Niniejszy wpis jest moim pierwszym i zarazem ostatnim, jaki kiedykolwiek zamieściłam na tym portalu. 2. W sobotę 05.05.2018 rano, podczas gdy użytkownik @1234 zamieszczał wpis, o którym mowa wcześniej, ja zwyczajnie pracowałam (przygotowując się do porannych zajęć rowerowych, które prowadziłam jako instruktor w jednym z warszawskich fitness klubów). 3. Nie popełniam błędów ortograficznych w pisemnych wypowiedziach. 4. Nie wypowiadam się na tematy, o których nie mam aktualnej wiedzy, ani o sytuacjach, w których nie biorę udziału. 5. Nie uczestniczę w blogach, czatach i dyskusjach internetowych o charakterze sensacyjno-nowinkarskim (podobno inteligentny człowiek umiejętnie selekcjonuje źródła informacji, co staram się czynić). 6. W sobotę 05.05.2018 otrzymałam wiadomość SMS z numeru należącego do ALD, o treści sugerującej moje powiązanie z wpisami na tutejszym portalu (sądziłam początkowo, że to pomyłka, ale teraz oczywiście rozumiem już kontekst i intencje). Uprzejmie proszę o nie stosowanie takich praktyk, ponieważ to zakłóca mój spokój osobisty, a ja nie jestem zainteresowana rozwiązywaniem problemów, które już mnie nie dotyczą. Jest mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji, której stałam się uczestnikiem wbrew własnej woli. Życzę Wszystkim wszystkiego dobrego i pozdrawiam (usunięte przez administratora)

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Ald Automotive?

Dyrektor

Droga 1234, Przeczytałem Twój post z zatroskaniem. To jest niestety smutna polska rzeczywistość, że internetowe fora dyskusyjne są pełne hejtu, obelg, oskarżeń. Ponieważ portal go work podkreśla, że zależy mu na dyskusji, odniosę się do kilku spraw. Niech to będzie mój list do M. Niepokoi mnie, że ktoś w długi majowy weekend, o 7 rano w sobotę, zamiast odpoczywać albo zająć się czymś przyjemnym, pisze takie posty. Jaki musi być stan ducha i umysłu takiej osoby? Poza tym, na jakiej podstawie ktoś, kto jest poza firmą wypowiada się na temat panującej w niej atmosfery? W każdej organizacji są ludzie zadowoleni i niezadowoleni. Moim zdaniem tych pierwszych jest w ALD więcej, ale po prostu nie zabierają głosu. Piszesz o ogromnym przeciążeniu pracą: ocena jest zawsze względna, ale naprawdę trudno mi się z tym zgodzić. Większość osób wychodzi z biura kilka minut po 16 czy 17, przerwa na lunch liczy się do czasu pracy, nie odbijamy kart przy wyjściu na papierosa. Jasne, że są chwile, kiedy pracujemy dużo: zakończenia projektów, zamknięcia miesiąca czy po prostu spiętrzenia różnych zadań, ale to w biznesie się zdarza. Nasi pracownicy mają czas na regularne wspólne bieganie, imprezy, wyjazdy narciarskie, żeglarskie, wyjścia do teatru czy kursy sushi. Chyba nie jest więc tak źle, chociaż są też osoby, które nigdy nie mają na nic czasu ani ochoty. Taka sytuacja… Dostrzegam trudności i staram się reagować, jeśli jest taka potrzeba. Mam raczej grubą skórę i mało wrażliwe ego. I nie obrażam się, życie mnie nauczyło, że to niczego nie załatwia. Czasem słyszałem zarzuty dotyczące zbyt ostrożnego trybu podejmowania decyzji, więc słowa o decydowaniu z szybkością światła mogę odebrać tylko jako komplement. Zmienność sytuacji jest permanentną cechą dzisiejszego biznesu i ktoś, komu zależy na pracy w niezmiennym otoczeniu powinien poszukać jej w urzędzie państwowym. Wkrótce przenosimy się do nowego biura. Bynajmniej nie (jak ktoś kiedyś napisał na go work) „do Wilanowa czy Konstancina, bo managerowie mają fury, a reszta ich nie obchodzi”. Nie przenosimy się też do Mordoru, żeby oszczędzić na czynszu, fundując w zamian pracownikom udrękę wielogodzinnych dojazdów. Przenosimy się na Powiśle, 100 metrów od metra, bulwarów wiślanych i innych fajnych miejsc. W tej przeprowadzce chodzi nie tylko o nowe miejsce do pracy, chodzi przede wszystkim o nowe zasady współpracy. Otwarta przestrzeń, mnóstwo miejsca na formalne i nieformalne spotkania mają pomóc w stworzeniu nowej kultury pracy. Mają pomóc, ale nie zrobią tego za nas. Wiem, że nie wszystkim to się podoba, dlatego przed lipcem pewnie będzie jeszcze kilka rozstań. Zawsze lepiej, jeśli taka decyzja wychodzi od pracownika, jeśli sam dojdzie do wniosku, że będzie mu lepiej w innym miejscu. Takie jego święte prawo. Takie samo prawo do doboru osób chcących budować coś razem ma też pracodawca. To nigdy nie są łatwe decyzje. Na szczęście obecny rynek pracy sprawia, że nikt nie jest skazany na bezrobocie i biedę. Piszesz o „żucaniu” papierami. Naprawdę zabawne, nie tylko z powodu pisowni. Nikt na razie niczym nie rzucał, osoby chcące odejść spokojnie wyjaśniały powody swoich decyzji, a ja dziękowałem im za lata pracy w ALD, także publicznie, w obecności innych pracowników. Co do rzekomego „linczowania” byłych pracowników na spotkaniach firmowych. Dla mnie najważniejsza jest jasna informacja. I pracownicy nie są tym zmęczeni, przynajmniej nie wszyscy. Mają do tego prawo. Mają prawo dowiedzieć się, dlaczego jakiś manager czy dyrektor nie pracuje już u nas. Nie może być tak, że ktoś był, a teraz go nie ma i tyle. Czasem to może być dla kogoś trudne, ale życie bywa trudne. Dlatego: śmiech to zdrowie! Jeśli więc rzeczywiście reszta leasingowego towarzystwa śmieje się w najlepsze, niech im będzie na zdrowie! Ludzie, którzy zamiast bez końca grzebać się w przeszłości i snuć spiskowe teorie dziejów potrafią się śmiać są mniej sfrustrowani, przyjemniej z nimi pracować, nawet jeśli to konkurenci. Na zakończenie: Twoje rady dla HR. Świadczą tylko o braku zrozumienia tego, co jest istotą zarządzania zasobami ludzkimi. Biurokracja w tym zakresie jest ważna, ale na pewno nie najważniejsza. Czy firma piszącego (jakoby) na tym forum Steve’a Jobsa odniosła sukces bo pracownicy dostali na piśmie zakresy obowiązków? Chyba nie, liczyła się ich inicjatywa, pomysłowość, pracowitość, zaangażowanie, a nie chowanie się za stwierdzeniem „to nie jest w moim zakresie obowiązków, nie mam tego w KPI”. Znamy to, prawda? W HR najważniejsze jest wspieranie rozwoju, pomoc w rozwiązywaniu trudnych sytuacji (także życiowych) – i to w ALD po prostu się dzieje. Poza tym strasząc nas rzekomym naruszaniem prawa, zapewne umknęło Ci, że kodeks pracy nie wymaga określenia zakresu obowiązków w formie pisemnej, ustne informacje od przełożonego są w tej kwestii absolutnie wystarczające. A gdyby coś było niejasne: wystarczy wykazać odrobinę inicjatywy i zapytać. Tylko tyle i aż tyle…

Zadowolony pracownik
@Dyrektor 07.05.2018 21:55

Brawo !

Pędzące Pendolino

(usunięte przez administratora) Nie ma rozmów, spełniania marzeń czy szczerości, liczą się tylko zaoszczędzone kosztem zwykłych pracowników pieniądze, W tej korporacji szukać w nieskończoność można sensu w wykonywanych czynnościach bez poparcia racji - (usunięte przez administratora)i tak wiedzą lepiej i zrobią po swojemu. Brak stabilnej i dalekobieżnej przyszłości(usunięte przez administratora) szkoda czasu.

qaz
@Pędzące Pendolino 27.02.2018 23:44

a jak dział sprzedaży? kierownictwo tego działu?

ja

Ostatnio pojawiło się kilka ogłoszeń dot. pracy w Ald. Interesuje mnie praca na stanowisku specjalisty ds. logistyki. Ktoś może coś powiedzieć o pracy na tym stanowisku - jakie warunki, kierownictwo, atmosfera?

kucyki
@ja 21.01.2018 14:57

daj sobie spokój, ald w polsce jest jak spadający jesienny liść na wiosnę ...

Joanna

@ok - mógłbyś podzielić się swoimi doświadczeniami z pracą w Ald Automotive? Wszelkie merytoryczne opinie na temat pracodawcy będą pomocne dla osób potencjalnie zainteresowanych ofertami pracy.

ytr

jak nowa dyr. sprzedaży?

Banan

O co chodzi z tym hr? Czego sie obawiać ?

ok
@Banan 29.05.2017 23:18

A na jakie stanowisko aplikujesz? To Ci opowiem czego się spodziewać.

Joanna

@pelikanco masz na myśli pisząc o rotacji? Dobrze rozumiem, że jest ona obecnie w Twoim odczuciu wysoka? Co według Ciebie wpływa na taką sytuację w firmie?

mnb

a jak dział sprzedaży, warto się tam pchać? jak dyr/kierownik tego działu?

pelikan

Benefity jak benefity, przeciętnie obiad za pół ceny, kawa, herbata, marna klimatyzacja, troche bajek o wyjątkowości i możliwościach awansu. Najciekawsze, w ALD jest motywująca zasada, wypowiadana z satysfakcja publicznie i podkreslana przez zarządzającego , cyt:"Nikt nie ma ustawowego obowiązku pracy w ALD". Patrząc jaka jest ostatnio rotacja i jak słabo radzi sobie ALD w Polsce, to pracownicy wzięli sobie te słowa do serca.

Joanna

Pracujesz w Ald Automotive? Chętnie dowiemy się jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia. Na jakie benefity może liczyć pracownik?

ad

@jacek rekrutacja na stanowisko które tutaj wspomniałeś wydaje się bardzo atrakcyjna moim zdaniem, nie wiem tylko czy podołam - może napisz jakieś a konkretnie wymagania na to stanowisko, albo wiesz co? najlepiej to daj namiary na to ogłoszenie.

jacek

poszukują na stanowisko doradca techniczny @becia, nie wiem czego szukasz ale to całkiem dobra oferta, dla osób z wykształceniem i doświadczeniem na podobnym stanowisku w branży automotive

becia

Czy ktoś wie, jaka jest szansa na nowe oferty pracy? Wydaje mi się, że już od bardzo dawna firma nikogo nie poszukiwała.

Marek

Bardzo ciekawa opinia @były pracownik, oczywiście nie ze wszystkim się zgadzam, ale jednak wychodzi z tego całkiem klarowny obraz tej firmy, dziękuję Ci

sara

a ja nie spotkałam się z tym, by o firmie aż tak było głośno @Popcorn :) Chyba przesadzasz, a zresztą ludzie mają prawo pisać co myślą. Według mnie większość opinii to rzetelne wypowiedzi.

HoRacy

To jeszcze napisz za której władzy szwagier tam pracował i czemu już nie pracuje? Warto też nadmienić że firma chce zmienić lokalizacje. Konkretów wciąż brak. Miało to być niebawem, teraz jest nowy termin bo pewnie ktoś nie dopiął spraw. Ploty krążą, ludzie nie wiedza na czym stoją, frustracja rośnie. Pytajcie też na rozmowach o to bo za rok czy dwa może być niespodzianka że z Pragi trzeba bujać się na Wilanów, Konstancin czy nawet poza Wawe. (usunięte przez administratora)

Generał polko
@HoRacy 24.11.2015 09:31

Chyba jak za poprzedniej władzy to nie na umowę o prace? O siedzibie było mówione na zebraniach z pracownikami tylko ze trzeba być pracownikiem być cos wiedzieć. Frustracja to chyba jest, ale w drugiej firmie, niedaleko w centrum handlowym. A za Warszawę to może nawet na Śląsk? Czujność jak w wojsku. Pozdrawiamy!

paweł

Jak zmienią lokalizację na odległą to powinni zorganizowac jakiś transport dla szeregowych pracowników albo dac dofinansowanie do kart ZTM.

becia

uwazam ze w dzisiejszych czasach znajmomosc drugiego jezyka i poslugiwanie sie nim nie jest jakas nowoscia...

lego

tego typu rekrutacje troche trwaja, wiec mysle, ze spokojnie do konca miesiaca mozna przesylac swoje aplikacje

Adrianek

o ja cie! szukają teraz osoby na stanowisko credit analyst w Warszawie, jak macie takie umiejętności to aplikujcie do nich bo to super firma, szwagier pracował parę lat u nich i był mega zadowolony, z resztą oferują umowę o pracę, ale wiadomo, język angielski to trzeba mieć w małym paluszku :) pozdrawiam!

tOm

Pytanie odnośnie stanowiska REGIONALNEGO KIEROWNIKA SPRZEDAŻY. Jakieś warunki? jak to wygląda. Dzięki z góry ;)

daria

Ośmielę się wtrącić w dyskusję.. Mianowicie, wydaje mi się, że każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania na temat firmy o której godzinie chce i to, czy wypowiada się pozytywnie czy negatywnie- nie powinno mieć znaczenia. Oczywiście mówię o komentarzach z zachowaniem kultury. Każdy powinien pisać w swoim imieniu..

Ghostbuster

HR siejąc wiatr burzę zbierasz!

JanKowalski
@Ghostbuster 15.09.2015 23:12

Żenujący hejt i frustracja. Firma stanela na nogi. Dobrze sobie radzi. Proponuje wyspij sie zamiast wylewac gorycz życia regularnie w nocy. Swoją droga hejt według psychologów to właśnie wyraz samotności, frustracji i braku osob bliskich z którymi można porozmawiać. Opinie pisane anonimowo sa obraźliwe i krzywdzące dla osób pracujących w ALD. Prosze zajmij sie swoją nowa praca.

obserwator
@JanKowalski 16.09.2015 08:11

@Jan Kowalski, ale gdzie we wpisie @Ghostbuster widzisz hejt i frustrację ? Czyżby wyrazem tego miała być późna godzina nocna jego wpisu? Daleki byłbym od stwierdzenia, że anonimowe opinie są krzywdzące dla pracowników ALD,może poza jednym z HR... które w dużej mierze są zbieżne i rzeczywiście nieprzychylne...

Ariel

Dobre warunki pracy, liczą się pomysły i zaangażowanie. Dla osób leniwych i kombinatorów nie ma tu miejsca, jeśli chcesz pracować, zostaniesz doceniony. Nowy GM postawił firmę na nogi, wymagający ale to prawdziwy autorytet. Dla osób wciąż pracujących w ALD opinie są krzywdzące.

Ghost

Towarzystwo wzajemnej adoracji, aż się niedobrze robi jak się to czyta. Zakładam, że są to osoby, które nie pracują już w ALD i to bynajmniej nie z własnej woli...Tak więc przełknijcie gorzką pigułkę i nie palcie mostów za sobą. Nie wiadomo kto, z kim i w jakich okolicznościach spotka się w przyszłości...

Bluecar

Firma OK. Pracować trzeba. Warunki też OK, chociaż konkurencja może dać więcej. Wyjątki sie zdarzają jak wszędzie. GM człowiek od którego można sie uczyć. Dyrekcja sprzedaży i finansów konkretna i wymagająca. Co do HR... Merytorycznie cienko. (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

qwerty

Jak masz jakiś problem to zgłoś te praktyki i już. Łatwo jest pomawiać wszystkich, szczególnie jak się już nie pracuje i nie za bardzo wiadomo jak wytłumaczyć się przed kolejnym pracodawca? Jak jest tak jak piszesz to zgłaszaj od razu i nie czekaj. Trzeba mieć za grosz odwagi a nie szkalować i oczerniać.(usunięte przez administratora)

aloes

ALD traktuje pracowników i tak lepiej niż klientów. (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o ALD Automotive Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALD Automotive Polska Sp. z o.o.