Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 38 ocen.

Totalizator Sportowy Sp. z o.o.
2 38

Opinie o Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

Maja

@wrocław Tak, czyli jak? Chciałabym Cię prosić o konkrety na temat firmy Totalizator Sportowy. Zachęcam Cię serdecznie do merytorycznej wypowiedzi. Niestety, ale ta nic nie wnosi do wątku.

   
Maja

Opinie klientów firmy Totalizator Sportowy są ważne, jednak ja chciałabym zadać pytanie właśnie pracownikom owej firmy. Może ktoś z Was podzieli się z innymi użytkownikami naszego forum informacjami na temat tego, jak wygląda "na żywo" proces rekrutacji? A może napiszecie coś o tym, jakiego typu szkolenia czy kursy oferuje ten pracodawca?

   
wrocław
@Bebe 13.06.2018 13:31

Potwierdzam. We Wrocławiu tak jest.

   
Maja

@Bebe Z jakiego konkretnie powodu twierdzisz, że praca w Totalizatorze Sportowym to strata czasu? Ważne są konkrety oraz szczegóły, o które właśnie chciałabym Cię prosić. Sprawią one przede wszystkim, że Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna, a innym użytkownikom na pewno pomoże podjąć decyzję dotyczącą aplikowania do firmy.

   
basia

Ludzie szukaja pracy ciesza sie jak zalapia a u nas do tatolizatora wejsc jak jest pewna sprzedawczyni strach jest bardzo wulgarna po prostu chamska jakby siedziala za kare a nie przymowala lottka nikt sie za te pania nie wezmie , toc pracuja na zmiany wiec nie rozumie w czym rzecz

   
Maja

Jak skomentujecie ofertę pracy w Totalizatorze Sportowym na stanowisku specjalista ds. badań marketingowych? Taka osoba jest poszukiwana do centrali tej firmy znajdującej się w Warszawie. Warto Waszym zdaniem zainteresować się tą ofertą i na nią aplikować? Zachęcam do pozostawiania przez Was opinii na ten temat. Jak przedstawia się specyfika pracy w tym obszarze firmy?

   
Bebe
@Maja 09.05.2018 16:22

Daruj sobie. Szkoda czasu

   
Pawcio

We Wrocławiu tez tak jest zapraszaja na rozmowe i tsk cie nie przyjma bo juz ktos z rodziny pracowniks lotto bedzie tsm pracowac Sciema i tyle

   
Maciek
@Pawcio 19.03.2018 13:24

Do magazynu TS Wrocław przyjęli zięcia księgowej.

   
Maja

@Pawcio, rozumiem, że powód przez który nie zostałeś zatrudniony w Totalizator Sportowy jest Twoim przypuszczeniem. Czy pracodawca wyjaśnił Ci w informacji zwrotnej z odbytej rozmowy kwalifikacyjnej, dlaczego Cię nie zatrudnił? Jak ocenisz sam przebieg tej rozmowy?

   
Maja

@zniesmaczony, nie jesteś zadowolony z przebiegu procesu rekrutacyjnego w Totalizator Sportowy Sp. z o.o. Mógłbyś mimo wszystko, mniej więcej, określić ile trwał? Jak długo czekałeś na pierwszy kontakt z tą firmą, w trakcie którego zostałeś zaproszony do wzięcia udziału w rekrutacji?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Nowy

Na jakie stanowisko aplikowałeś?

   
wiktor

Przeraziła mnie ostatnio informacja, że na stanowisku Przedstawiciela Handlowego w oddziale kieleckim robia rekrutacje, rozmowy i caly ten cyrk, a i tak maja juz, czlowieka. Najlepsze, ze to synek jednego z pracownikow, juz jezdzi po rynku i sie szkoli z tatusiem. Po co pisza wiec na swojej stronie,ze proces rekrutacji odbywa sie z zachowaniem wszystkich zasad profesjonalizmu. Po co ludziom zabierac czas i energie skoro juz maja zaklepanego czlowieka.

   
WhoKnows
@Młody 15.06.2015 22:33

To że jedna osoba nie dostała się po znajomości nie tworzy reguły. Mnie ktoś znajomy przed rozmową uprzedził, że to może być tylko na pokaz, bo już jest osoba na to miejsce

   
Ciekawa

Witam, zastanawiam się nad praca w kolekturze w zachodnio pomorskim. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć konkretnie na temat zarobków. Czy pensja jest ruchoma a jeśli tak to czy jednego miesiąca będę martwić się o rachunki a drugiego pic szampana pod palmami? Widziałam iż większość pracowników jakoś nie narzeka na zarobki ale chciałabym wiedzieć w jakich granicach waha się wypłata. Czy to prawda iż jest umowa zlecenie? I w jaki sposób przydzielają do kolektory?( bo nie ukrywam iż wolałabym uniknąć np. 1,5h dojazdu do pracy). I czy młode osoby (wykrzstlacenie średnie maturalne) mają szanse na prace w kolekturze.

   
były pracownik
@Ciekawa 06.02.2018 02:02

Niestety pensja jest ruchoma, raz może być więcej a raz mniej. Wszystko zależne, gdzie rzucą do punktu. Jak się trafi kiepski punkt, to będzie lipa. Duże zagęszczenie kolektur w sklepach niestety zaniża obroty, do tego duże plany tak jak w woj. Łódzkim. Na początku są generalnie zastępstwa i nie jest pewne ile razy na miesiąc się pójdzie.

   
Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Totalizator Sportowy Sp. z o.o.?

   
basia

praca w centrali na Targowej 25, godziny pracy 8-16, z wyglądu budynku śmiem przypuszczać, że może być słabo bo siedziba firmy to stara kamienica, a rozmowy przeprowadzane były tuż przy wejściu, więc nie było okazji na "zwiedzanie" budynku i zapoznanie się z jego standardami; pensja stała - pytali jakie są moje oczekiwania niestety po drugiej rozmowie podobnie jak ktoś wyżej wypisuje czyli cisza

   
anonymous
@basia 25.10.2012 21:32

dziekuje za informacje mi powiedzieli ze zlecenie i beda 2 etapy + odpowiedzialnosc materialna na 4tysie badz podpis 2zyrantow tyle ze pomyslalam ze maja juz swojego i wybralam budzetowke gdzie mam umowe o prace

   
Kolektor KR

Jak Wam sie pracuje w oddziale Krakowskim? Ciezko ostatnio z tym planem, a jeszcze ciezej z euro.... Ciekawe czy w innych oddzialach rowniez sa plany codziennej sprzedazy na podana kwote?

   
rozczarowany

Pracuję w jednej z kolektur w Małopolsce i tak - pod względem finansowym i socjalnym bardzo fajnie, choć umowa zlecenie bije po oczach podczas gdy w głupim hipermarkecie pracownicy dostają umowy o pracę. Natomiast zachowanie głównego kierownika i PRS-ów względem pracowników to śmiech na sali - upokarzanie, chamskie odzywki w stylu, że nie trzeba u nich pracować jak coś się nie podoba, że nie robimy łaski pracując karzą się zastanawiać nad tym czy nie oskarżyć Totalizator Sportowy o MOBBING. Dręczenie psychiczne i wieczne niezadowolenie z wyników to u nich norma (co śmieszy gdy przykładowo obroty na kolekturze pod względem finansowym są dwa razy większe niż wcześniej), praktycznie na każdym kroku dają człowiekowi do zrozumienia, że do niczego się nie nadaje, że powinien pracować gdzie indziej. Na szkoleniach zamiast uczyć ważnych i pożytecznych rzeczy typu autosprzedaż, procedura przy reklamacji, mydlą nam oczy jak powinniśmy sprzedawać aktywnie żeby było jeszcze wiecej pieniędzy w kasie. Szkolenia w tej firmie to dramat, zwłaszcza dla nowych, którzy nie mieli wcześniej z Lotto nic wspólnego, a ucząc się na błędach dostają solidnie po uszach ze strony kierownika i PRS-a non stop grożącymi tekstami, że zwolnią dyscyplinarnie. Lubię tą pracę i klientów, ale obawiam się, że przez takie zachowania ze strony kierownika i PRS-a, którzy nie mają za grosz szacunku do ludzi (odzywki w stylu: "pan mi łaski nie robi", "może nie nadajesz się do tej pracy", "może ci się nie chce") nie popracuję tam zbyt długo. Miałem wielu kierowników i żaden jeszcze mnie tak nie potraktował jak te dwie gnidy z Totalizatora. Najwyraźniej trzeba się zwolnić, może to lepiej, przynajmniej będę zdrowszy psychicznie.

   
A
@rozczarowany 16.12.2016 20:26

Pan kierownik Grzegorz F. Będzie sławny na całą Polskę.. Zgadzam się z każdym zdaniem, które Pan tu napisał. Niestety praca powoli staje się nie do zniesienia.. Wszyscy pracujący w kolekturach wiedzą, że ciężko się uwolnić od totka i jedyną rzeczą, która pomaga znosić to całe traktowanie jest kasa.. Dużo cierpliwości i powodzenia w pracy.

   
Koch

Witam czy ktoś z zainteresowanych aplikowal na stanowisko Inspektora ds zaopatrzenia kolektor w o/Poznań? Sam jestem chętny do podjęcia tam zatrudnienia z uwagi że liznalem temat dostarczania zdrapek do kolektor ale jestem ciekaw jak długo trwa weryfikacja aplikacji i dalej działania pewnie muszę cierpliwie czekać na odzew o ile wogole, chyba że znacie kogoś bezpośrednio? :-)

   
Ja

Witam Rozważam podjęcie zatrudnienia w totalizatorze sportowym na stanowisku sprzedawcy lotto - kolektora. Czy możecie coś napisać o tej pracy? Jakie są plusy, jakie minusy ? Jak jest wyliczana pensja ? Jaka atmosfera pracy? Czy kaucja jest zawsze zwracana czy szukają przyczyn żeby ją zatrzymać? Z góry Wam bardzo dziękuję za pomoc

   
Cyckała
@szcześliwa emerytka 28.09.2017 18:41

A może Trzeba by napisać do Pana Tomasza Cekały w tej sprawie. A nie na forum ?

   
Piotr

Witam, czy ktoś był na rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko Specjalisty ds. analiz logistycznych? i może podzielić się wrażeniami ?

   
Maja

@FLYFORYOU - a czy możesz napisać nieco więcej? Czy w Totalizatorze Sportowym pracowałeś w ramach stażu? Na jakim stanowisku? Jak wyglądały zaoferowane przez pracodawcę warunki zatrudnienia? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

   
FLYFORYOU

Nie polecam pracy na wakacje w charakterze przynieś-podaj-pozamiataj, gdy stali pracownicy bawią się na urlopach. Głodowe zarobki: za sprzątanie więcej dostaniecie niż za pracę dla Lotto, a odpowiedzialność finansowa jest spora.

   
fghjkertgyhujrftgyhj

w czasie rekrutacji nie wolno powiedziec zlego slowa na temat partii rządzącej. W koncu spolki skarbu panstwa chcą skonczyc z łatką misiewiczów dlatego robią pluralistyczną minę do swojej gry. Liczący się kandydat to.... sami dokonczcie.

   
Maja

@sylarozumiem, że dużo zależy od kierownictwa i oddziału firmy. Mogłabyś powiedzieć czy oprócz tego co napisałaś pracownicy mogą liczyć na dodatkowe benefity, czy też możliwości podnoszenia kwalifikacji w formie dodatkowych szkoleń?

   
syla

Ludzie, czytam to wszystko i jestem w szoku. Jestem kolektorka w woj.łódzkim. rekrutacja super, milo i sympatycznie, może woda,może kawa, luźna rozmowa. Kierownik i prs-i pełna kultura, nawet jak niższa sprzedaż, coś nie tak to "nie martw się, gorszy miesiąc, będzie lepiej",zawsze miło,bezstresowo. I zaznaczam, że przechodziłam 2 etapy rekrutacji, nie mam nikogo z rodziny w totalizatorze. A jeśli chodzi o umowę to kolektory wzorcowe mają umowy o pracę. Jeśli chodzi o umowę zlecenie to w totalizator ze jest ona bardzo zbliżona do umowy o pracę czyli płatny urlop,zwolnienia lekarskie,opłacane wszystkie składki itd. Zadowolona kolektorka z lodzkiego

   
Ja

Dzieki za odp.moze ktoś jeszcze się wypowie ?

   
Maja

@Annaco sprawiło, że tak właśnie odbierasz proces rekrutacyjny do firmy? Mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tego z ilu etapów się składa, czy też czego można się podczas niego spodziewać?

   
Anna

Przestrzegam przed marnowaniem czasu na rozmowy kwalifikacyjne w tej firmie. Szkoda czasu i pieniedzy, bo udział w ich rekrutacjach to marnotrastwo czasu. Wzywają wiele razy na jałowe rozmowy jakby nie mogli wszystkiego za jednym razem zrobić lub w sposób zdalny przez internet. Typowy państwowy kołchoz- czas bez znaczenia i bez wartości. Czy ktos cos wie czy w tej spolce skarbu panstwa są misiewicze bo tego akurat nie sprawdzilam i nie wiem?

   
Gość
@Anna 05.05.2017 10:32

A możesz zdradzić na jakie stanowisko aplikowałaś? Jak długo trwa cały proces rekrutacji? Czy zaczynają się kontaktować z kandydatami dopiero po zakończeniu publikacji ogłoszenia czy jeszcze w trakcie jego publikacji.

   
Ciekawy

A czy ktoś może wupowiedzieć się o pracy w księgowości? Szukają kierownika księgowości przychodów, warto splikować?

   
Ciekawy
@Ciekawy 26.04.2017 22:28

Sorry za literówki

   
Maja

@pracownikdługo już pracujesz w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twojej opinii na temat warunków zatrudnienia. Co sprawia, że praca jest obecnie bardziej stresująca?

   
pracownik

Podzielam opinię co do zarobków , są super ! Szkoda tylko ,że w ostatnich latach poziom stresu wzrósł o 100% .Nie zgadzam się jednak z tym,że to firma tylko rodzinna . Ja byłam osobą z zewnątrz. Ktoś pytał co to jest karpiówka? To 14-ta pensja. Również są bony, premie kwartalne , czasem nagrody .

   
Ala
@pracownik 29.01.2017 21:07

Witam,zastanawiam się nad aplikowaniem do TS.na stanowisko Inspektora ds.obsługi klienta do centrali w Warszawie,może ktoś jest w stanie napisać Okole konkretnie można zarobić?proszę o liczby

   
krakus

Kraków górą. Również miałem nieprzyjemne starcia z tamtejszym "panem" kierownikiem, pozostawię to bez komentarza, kupę gnoja z zerowym szacunkiem do ludzi. Pracowałem z kolektorem, który normalnie oszukiwał ludzi na wygranych (co nie jest trudne zwłaszcza jeśli klient jest nieświadomy czy cokolwiek wygrał), wszyscy o tym wiedzieli ale problem przeszedł bez echa, facet dalej pracuje i rżnie ludzi na hajsie. Fatalne szkolenia z których nic człowiek nie wynosi, poza tym normą jest że totalizator to firma rodzinna - zatrudnieni same ciotki, siostry, matki, córki i inne takie, wszyscy po znajomości i kto ma mocniejsze plecy ten się utrzyma.

   

Zostaw opinię o Totalizator Sportowy Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totalizator Sportowy Sp. z o.o.