Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

Adres: Targowa 25, 03-728 Warszawa

NIP: 5250010982 KRS: 0000007411

Totalizator Sportowy Sp. z o.o.
2 47 5 1

Opinie o Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Atypowa
 Opinia

Kochani, jak tam po wypłacie premii rocznych za 2018? Czy ktoś z Was nie dostał przelewu?

Pomocna?
TakNie
rozczarowany
 Opinia

Pracuję w jednej z kolektur w Małopolsce i tak - pod względem finansowym i socjalnym bardzo fajnie, choć umowa zlecenie bije po oczach podczas gdy w głupim hipermarkecie pracownicy dostają umowy o pracę. Natomiast zachowanie głównego kierownika i PRS-ów względem pracowników to śmiech na sali - upokarzanie, chamskie odzywki w stylu, że nie trzeba u nich pracować jak coś się nie podoba, że nie robimy łaski pracując karzą się zastanawiać nad tym czy nie oskarżyć Totalizator Sportowy o MOBBING. Dręczenie psychiczne i wieczne niezadowolenie z wyników to u nich norma (co śmieszy gdy przykładowo obroty na kolekturze pod względem finansowym są dwa razy większe niż wcześniej), praktycznie na każdym kroku dają człowiekowi do zrozumienia, że do niczego się nie nadaje, że powinien pracować gdzie indziej. Na szkoleniach zamiast uczyć ważnych i pożytecznych rzeczy typu autosprzedaż, procedura przy reklamacji, mydlą nam oczy jak powinniśmy sprzedawać aktywnie żeby było jeszcze wiecej pieniędzy w kasie. Szkolenia w tej firmie to dramat, zwłaszcza dla nowych, którzy nie mieli wcześniej z Lotto nic wspólnego, a ucząc się na błędach dostają solidnie po uszach ze strony kierownika i PRS-a non stop grożącymi tekstami, że zwolnią dyscyplinarnie. Lubię tą pracę i klientów, ale obawiam się, że przez takie zachowania ze strony kierownika i PRS-a, którzy nie mają za grosz szacunku do ludzi (odzywki w stylu: "pan mi łaski nie robi", "może nie nadajesz się do tej pracy", "może ci się nie chce") nie popracuję tam zbyt długo. Miałem wielu kierowników i żaden jeszcze mnie tak nie potraktował jak te dwie gnidy z Totalizatora. Najwyraźniej trzeba się zwolnić, może to lepiej, przynajmniej będę zdrowszy psychicznie.

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A
 Opinia
@rozczarowany 16.12.2016 20:26

Pan kierownik Grzegorz F. Będzie sławny na całą Polskę.. Zgadzam się z każdym zdaniem, które Pan tu napisał. Niestety praca powoli staje się nie do zniesienia.. Wszyscy pracujący w kolekturach wiedzą, że ciężko się uwolnić od totka i jedyną rzeczą, która pomaga znosić to całe traktowanie jest kasa.. Dużo cierpliwości i powodzenia w pracy.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@A 27.11.2017 16:47

Tak myslalam ze o tym kierowniku mowa... najlepiej nie zwracac sie z niczym do niego a szkoda bo od tego jest a wlasciwie powinien byc...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@rozczarowany 16.12.2016 20:26

Niestety wszędzie to samo jeśli chodzi o kierowników i dyrektorów. Traktują kolektorów jako gorszych ludzi. Poniżanie i wymaganie niewiadomo czego. Zarobki różnie bo w dobrej kolekturze jest dobrze ale w słabym punkcie siedzi się często za 6 zł na godzinę. Jeśli nie ma tu ludzi to jak ja mam zrobić obrót? Komu mam sprzedać? Jestem tak samo gotowa i chętna do pracy jak osoby w dobrych kolekturach ale zwyczajnie nie mam szans się wykazać.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@A 27.11.2017 16:47

Kasa nie wszędzie jest dobra. Mi wychodzi 10 zł na godzinę za cały miesiąc,a tak jak pisałam bywają dni ze siedzi się za 5,6,7 czy 8 zł na godzinę

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia
@Ktoś 30.01.2019 19:32

Potwierdzam to co napisał ktoś rzeczywiście jest bardzo duża rozbieżność jeśli chodzi o wynagrodzenie. I rzeczywiście na gorszej kokekturze wychodzi aż tak źle. Mało tego zastępstwa na dobrej kolekturze mają osoby z też dobrych kolektur. Z bardzo złej kolektury dostaniesz zastępstwo w przeciętnej a osoba z dobrej dostanie w jeszcze lepszej. Cóż znajomosci i upodobania przełożonych. Ogólnie nie polecam pracy w lotto jesli ktoś nie ma znajomości w biurze.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
4753
 Opinia
@Ktoś 30.01.2019 19:32

Jakim cudem siedzisz za 5-8 zł? W jaki sposób to obliczyles?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia
@4753 21.02.2019 15:58

To prawda co pisze Ktoś. Często wychodzi dziennie 6-7 czy 7 zł na godzinę.w weekend czasami wyjdzie trochę lepiej plus czasami jakieś zastępstwo i średnio wyjdzie miesięcznie 10-11 na godzinę Więc jak wyjdzie miesięcznie 1800 zł to jest dobrze,w dobrych komentarzach mają 4000-5000 miesięcznie na rękę a w dobrych miesiącach nawet ponad 6000. Istna paranoja i dziwne dzielenie ludzi na lepszych i gorszych. Jeden pracuje 170 godz miesięcznie za 1700 a nastepny za 5000 zł

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia
@Jarek 12.02.2019 06:45

To o czym piszecie to temat dla programu "UWAGA"

Pomocna?
Tak4Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia
@Iwona 23.02.2019 21:47

Jak można być tak niesprawiedliwym i wyrachowanym aby tak dzielić ludzi

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojciech
 Opinia
@Alicja 28.02.2019 17:47

Moja zona w lotto zarabia tak do 2000 dorabiajac trochę na zastepstwach a szwagierka pracuje tylko swoje godziny i ma minimum w gorszym miesiącu 3500.ale rzeczywiście jej kolektura to jedna z lepszych choć nienajlepsza.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Djfhkf
 Opinia
@Iwona 23.02.2019 21:47

Jak wy to liczycie? Ze tak mało niby na godzinę? W umówię jest ile na godzinę.. wiec spory nie rozumiem xd

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna
 Opinia
@Djfhkf 02.03.2019 00:32

Jeśli pracujesz 12 godz i masz obrotu xxx mnożysz to przez 0,085 i to co wyjdzie razy 0,71 i masz ile za 12 godz. Więc łatwo policzyć ile na godzinę. Owszem potem gdzieś innego dnia więcej i średnio ci wyjdzie 10-11 na godzinę ale fakt jest taki ze w fajnej kolekturze wychodzi ponad 2 razy tyle????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia
@Wojciech 01.03.2019 20:43

O czym mowa ja pracuję w lotto już rok czasu i naprawdę uważam że to nierówne traktowanie i niesprawiedliwe zarobki to największy minus tej pracy. Za marzec mi wyjdzie 1700zł bo przepracuje w sumie 150 godz a znajoma ma niewiele więcej godzin bo 170 i wyjdzie jej 4500 zł bo oprócz tego ze ma dobrą kolekture to jeszcze na zastępstwa chodziła do jeszcze lepszej. Osoba która przydziela zastepstwa chyba sama nie wie co robi bo ludzie tacy jak ja będą uciekać z tej firmy. Sam prawdopodobnie bliżej lata odejdę z lotto

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaaaaa#
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@rozczarowany 16.12.2016 20:26

Niestety znam ten temat i zgadzam się z tą opinią . Co do kierownika potwierdzam ale z takim zachowaniem u prsow sie nigdy nie spotkałam i przyznam ze trochę jestem zszokowana

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaaaaa#
 Opinia
@A 27.11.2017 16:47

Ja sie tylko dziwię ze do tej pory nikt nie zgłosił zachowania kierownika chociaż by dyrektorowi oddziału lub komisji antymobbingowej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaaaaa#
 Opinia
@M 08.01.2019 19:04

Mam takie samo zdanie niestety,szkoda ze nikt z tym nic nie robi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malgosia
 Opinia

Praca jak w korpo - brak podstawowych wartości , ludzie bez zasad, bez szacunku dla drugiego człowieka. Moje sugestie dla Totalizator Sportowy Sp. z o.o.: Brak Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niech w końcu dostrzega to co się dzieje

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
frugo
 Opinia
@Malgosia 12.03.2019 21:10

Pracuje Pani moze jako sprzedawca w salonie gier? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik Salonu
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Pracuję w salonie gier na automatach i muszę przyznać że firma jest jednym z najlepszych miejsc w jakich dotychczas pracowałem.Szkolenia przygotowujące do pracy pomagają zdobyć niezbędną wiedzę zarobki na bardzo dobrym poziomie(premie itp) :) super atmosfera i przełożeni dzięki którym każdy dzień w pracy jest rewelacyjny i motywujacy po prostu chce się pracować.Polecam z czystym sumieniem. Moje sugestie dla Totalizator Sportowy Sp. z o.o.: Nie mam się do czego przyczepić bo firma jest naprawdę super. Lubię atmosferę w Totalizator Sportowy Sp. z o.o. za: Wszyscy gramy do tej samej bramki i nikt nie pokazuje swojej wyższości...

Pomocna?
Tak1Nie2
frugo
 Opinia
@Pracownik Salonu 02.03.2019 12:52

Napiszesz coś więcej na ten temat? Dostałem się jako pracownik takiej kolektury i chciałbym wiedzieć, jak będą wyglądały warunki mojej pracy:) Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ali
 Opinia

Praca w korpo tak można podsumować firmę

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miś
 Opinia
@Ali 12.02.2019 06:58

Czemu uważasz że praca jak w korpo? Masz jakieś porównanie czy tak Ci się tylko wydaje że jak w korpo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Smuteczek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Miś 16.02.2019 08:51

Jeśli pracujesz w obszarze sprzedaży, jesteś kolektorem, czy przedstawicielem, to jest jak w korpo. Coraz większe i bardziej absurdalne plany. Niedorzeczne i wykluczające się zadania. Konkursy, targety, kampanie itd. Atmosfera niczym w Amway i non stop "bijemy rekordy sprzedaży" . Tak wygląda obecnie sprzedaż w totku.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@Smuteczek 09.03.2019 01:12

Dokładnie tak jest. Absurdy i absurdalne niewykonalne plany

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Smuteczek
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Niestety, jeśli ktoś myśli o rozwoju, ścieżce awansu, to nie w tej firmie. Tutaj liczą się znajomości i układy rodzinno-towarzyskie. Uczciwe konkursy odbywają się co najwyżej na stanowiska sprzedawców, ale i tak nie zawsze (w mniejszych miejscowościach to atrakcyjne stanowisko dla żon, szwagierek, synowych itd.). Praktycznie każda rekrutacja powyżej sprzedawców jest ustawiona - wygrywają polityczni lub rodzina/znajomi pracowników oddziałów/centrali. Później się okazuje, że w oddziale na 30 osób są 4 małżeństwa, kilka matek z córkami/synami. Czasem połowa kadry biurowej oddziału ma kogoś z rodziny w firmie. Dlatego ciężko się tu pracuje, mija kilka miesięcy/lat zanim pozna się kto z kim i dlaczego. Są podziały i kwasy pomiędzy familiami. Rzutuje to później na atmosferę w pracy. Nawet jeśli jakimś cudem uczciwie dostaniesz się na stanowisko biurowe, to pracując za niewielkie wynagrodzenie nie można się wychylać i wykazywać wobec znacznie lepiej zarabiających kolegów i koleżanek. Tutaj podział jest jasny. Liczy się to ile lat jesteś w firmie, a nie to jaka jest Twoja praca. Gość z 20 letnim stażem pracy, choć gra całymi dniami w pasjansa jest świętą krową. Może mieć wywalone na wszystko i głośno o tym mówić. Każdy o tym wie, że to leser i jest na to ogólne przyzwolenie, ale w twoim przypadku każdy przejaw inicjatywy i pomysłowości jest źle widziany. Tutaj zwycięża przeciętność i marazm.

Pomocna?
Tak6Nie1
Agent
 Opinia

Mam pytanie ponieważ przez pewien okres czasu jest mi źle naliczana prowizja z totalizatora chciałabym zapytać czy macie może jakiś kontakt do osoby która zajmuje się rozliczaniem prowizji ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miś
 Opinia

Witam, Czy ktoś jeszcze uważa, że w Totalizatorze sportowym praca jak w korpo. Pytam, bo chcę się właśnie wyrwać z korpo i Totalizator nie kojarzy mi się z korpo, a raczej ze stabilną i dobrze traktującą swoich Pracowników Firmą. Jak to wygląda?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Miś 20.02.2019 16:39

W lotto nie ma stabilnej pracy. Jeśli słaby punkt to i tragiczna kasa a bez znajomości w dobry punkt nie trafisz. Znajomości poniżanie kolektorów przez kierownika i dyrektora. Wymagania z kosmosu.konkursy których nie masz szans wygrać w słabym punkcie.rywalizacje w których też słaba kolektura nie ma szans i ogólnie rzeczywiście korpo.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miś
 Opinia
@Marek 20.02.2019 19:12

Oki rozumiem, że dotyczy to kolektur, a w oddziale jak? Nie ukrywam, że bardziej tam interesuje mnie praca, a widzę, że pojawiają się ogłoszenia i obserwuję tą Firmę od jakiegoś czasu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
4753
 Opinia
@Miś 20.02.2019 16:39

Dlaczego jak w korpo ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miś
 Opinia
@4753 21.02.2019 15:53

No właśnie też chcę się tego dowiedzieć, bo taki wpis jest od @Ali.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Miś 20.02.2019 19:52

W oddziale nie wiem. Gdybym miał kogoś w oddziale to pewnie miałbym dobra kolekture i na rękę 4tys a nie 1700

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JestemTuNowa
 Opinia

Czy ktoś miał sytuację, że starał się o stanowisko w oddziale i zapraszałi na jakiś test?? Nie dostałam informacji czego ten test ma dotyczyć...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
B
 Opinia
@JestemTuNowa 21.02.2019 15:03

Na jakie stanowisko aplikowałaś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ToSemJa
 Opinia

Mam pytanie, obecnie rekrutują na stanowisko Asystenta ds rekrutacji. Jest to umowa na zastępstwo i czy po tej umowie jest szansa na przedłużenie umowy i czy w ramach umowy na zastępstwo przysługują pracownikowi wszystkie dostępne świadczenia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia
@ToSemJa 29.01.2019 11:58

Masz w zamiarze aplikowanie do pracy w firmie Totalizator Sportowy na stanowisko asystenta ds. rekrutacji? Mógłbyś napisać, dlaczego akurat w tej firmie chciałbyś pracować? Czy jest to związane z Twoim zainteresowaniem dziedziną sportową, czy może poszukujesz miejsca, gdzie mógłbyś nabyć odpowiednią wiedzę i umiejętności, aby móc w przyszłości powalczyć o lepszą posadę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ToSemJa
 Opinia
@Jacek 29.01.2019 12:52

Chcę aplikować ze względu na pozycję Firmy i dobre opinie ale również po to aby rozwijać się w kwestiach hr,

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
B
 Opinia
@ToSemJa 29.01.2019 13:57

Cześć. Możesz napisać czy dostałeś zaproszenie na rozmowę? Jeżeli tak to jak szybko dostałeś takie zaproszenie po wysłaniu aplikacji. Dzięki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ToSemJa
 Opinia
@B 12.02.2019 13:08

Hej, tak dostałam zaproszenie. Jeżeli chodzi o czas to od wysłania aplikacji było to około tygodnia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
B
 Opinia
@ToSemJa 12.02.2019 21:32

Dzięki za info. Jak już będziesz po rozmowie to daj znać jak poszło i jak przebiegała.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rob
 Opinia

To porządna Spółka, traktująca poważnie pracowników. Jest też bardzo wymagająca w stosunku do pracowników, ich umiejętności i zaangażowania. Atmosfera pracy, jak w korpo.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga
 Opinia
@Rob 05.12.2018 09:01

A ludzie z zewnatrz mają szansę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ts
 Opinia
@Aga 03.01.2019 13:02

jak najbardziej. sam jestem z zewnatrz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@Rob 05.12.2018 09:01

Poważnie traktują pracowników? To śmieszne. Gdzie to poważne traktowanie gdy jeden ma 6 zł na godzinę inny 15 a jeszcze inny 25 zł bo zwyczajnie ma kepszy punkt i bez wysiłku robi duże obroty. Jak nie ma ludzi to na lotto pi 3zł czy zdrapkach trzeba sie nagadac nagimnastykowac a obrót i tak marny więc i stawka godzinowa ponizajaca człowieka

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia
@Ola 04.02.2019 15:56

Bardzo ciekawe jest to, co napisałaś o wynagrodzeniu pracowników w punktach Totalizatora Sportowego. A mogłabyś jeszcze sprecyzować, od czego konkretnie zależy stawka typowego pracownika punktu - czy jest to stała minimalna kwota, do której doliczane są bonusy zależne od zarobku, czy może jakoś inaczej? Próbuję zrozumieć rozbieżność, o której wspomniałaś, jednakże nie wynika to jasno z Twojego wpisu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@Edyta 06.02.2019 15:17

Prowizja od obrotu. Więc jeśli slaby punkt to beznadziejna kasa. Przy sobocie albo gdzieś na zastepstwie wyjdzie Ci więcej więc ogólnie licząc wszystkie godziny pracy wyjdzie np 10 czy 12 zł na godzinę ale większość dni siedzisz za żałosne pieniądze ponizajace człowieka a osoby w dobrych punktach mają ogólnie licząc minimum 20 zł na godzinę. Pracuję ja np 160 godz miesięcznie i tamte taj samo i ja wezmę 1600 zł za miesiąc a tam minimum 3000 zł i gdzie sprawiedliwość. Nie mam wpływu na brak graczy w danej kolekturze.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@Edyta 06.02.2019 15:17

Spędzam tyle samo godzin w pracy co osoby w dobrych punktach.jestem chętna i gotowa do pracy i czekam na klienta. Nie mam wpływu na to ze nie ma ludzi w mojej kolekturze i mam jedną piątą czy szósta obrotu tego co w dobrych kolekturach więc dlaczego mam pracować za glodowa pensje. Ja chętnie pójdę na dobry punkt gdzie będę zarabiać krocie czas będzie szybko mijał w pracy i miała okazję się wykazać,ale niestety trzeba mieć znajomości w biurze aby pracować w dobrej kolekturze.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

Opinie klientów firmy Totalizator Sportowy są ważne, jednak ja chciałabym zadać pytanie właśnie pracownikom owej firmy. Może ktoś z Was podzieli się z innymi użytkownikami naszego forum informacjami na temat tego, jak wygląda "na żywo" proces rekrutacji? A może napiszecie coś o tym, jakiego typu szkolenia czy kursy oferuje ten pracodawca?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bebe
 Opinia
@Maja 24.05.2018 23:18

Jak nie masz znajomości, to się nie dostaniesz. Spółka rodzinna

Pomocna?
Tak7Nie
wrocław
 Opinia
@Bebe 13.06.2018 13:31

Potwierdzam. We Wrocławiu tak jest.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaś fasola
 Opinia
@Maja 24.05.2018 23:18

Klienci to leśne dziadki i stare omy :)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia
@Maja 24.05.2018 23:18

Ale śmieszne.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Totka
 Opinia
@Maja 24.05.2018 23:18

Myślę że podobna ilość ludzi jest po znajomości jak 'z ulicy'. Co do kursów i szkoleń - tu akurat jest ok, pod warunkiem że ma się pomysł na siebie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Totka 20.09.2018 20:04

Jestem z ulicy a pracuję więc mozna tylko ze punkt slaby i niestety najniższa krajowa wychodzi bo ok 10 zł netto na godzinę więc porażka

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wesoły
 Opinia

Ja ostatnio otrzymałem posadę w główniej siedzibie TS na Targowej w Warszawie. Moja mama tam pracuje wiele lat. Wcześniej ponad rok szukałem pracy i nic. Wiec potwierdzam, firma rodzinna :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia
@Wesoły 05.01.2019 02:22

Fajnie, że znalazłeś zatrudnienie, z którego jesteś zadowolony. Napisz proszę kilka słów na temat Twojej rekrutacji i wynagrodzenia, które Ci zaoferowano. Czy możesz liczyć na premie lub świadczenia socjalne, które dają pracownikom prywatną opiekę zdrowotną lub dostęp do możliwości korzystania z obiektów sportowych? Piszesz, że to firma rodzinna, czy także przyjazna dla pracownika i wspierająca jego rozwój? Na stronie https://www.totalizator.pl/ znalazłem informacje, że firma szczyci się swoim zaangażowaniem w rozwój kultury i sportu, a także uważa, że za sukcesem każdej firmy stoją jej pracownicy, dlatego dbają o ich rozwój i stałe podnoszenie kwalifikacji zawodowych. Co sądzisz na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@@samosia, widzę, że jesteś pozytywnie nastawiona do firmy Totalizator Sportowy. Czy w takim razie planujesz w najbliższym czasie aplikować do tej firmy i starać się o zatrudnienie w niej? Zachęcam Cię do pozostawienia skonkretyzowanej wypowiedzi na tym forum w tej kwestii.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@samosia
 Opinia
@Maja 05.07.2018 09:55

Tak jestem pozytywnie nastawiona do tej Spółki. Znam osoby 3 w roznych lokalizacjach w Polsce ktòre tam pracuja, nd Wrocławia, i każda z nich ma pozytywne zdanie nt pracy na rzecz TS. Dlatego śledzę oferty do Wroclawia, bo zamierzam aplikować jeżeli pojawi się taka z kręgu moich doświadczeń i zainteresowań.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaś fasola
 Opinia
@Maja 05.07.2018 09:55

Hahahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwwertyy
 Opinia
@@samosia 05.07.2018 12:24

Ja osobiście polecam :) pracuje ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona. (nie pracuję w oddziale)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wrocław
 Opinia

Jeżeli we Wrocławiu pojawia się nowa oferta pracy, to i tak w tym oddziale na to miejsce jest już wybrana osoba z bliskiego grona pewnej osoby. Owszem, zapraszają na rozmowę i robią złudną nadzieję innym, nawet może bardziej zdolną, z lepszymi kompetencjami i wykształceniem. Tylko można się domyślać, kogo teraz ostatnio przyjęli do kadr. Bez komentarza...

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@samosia
 Opinia
@wrocław 21.06.2018 20:33

śledzę na bieżąco ogłoszenia z tej firmy bo wiem że praca satysfakcjonująca dająca stabilność zatrudnienia jeżeli spełnia wymagania i relizujesz zadania na odpowiednim poziomie. Nie było ostatnio rekrutacji do kadr, bo to stanowisko jednoosobowe i obsadzone. Więc o czym piszesz

Pomocna?
Tak1Nie
Karolina
 Opinia
@wrocław 21.06.2018 20:33

Przy wejściu jak odbierasz wygrana jest spis według pięter i nie ma tam Działu Kadr, a do kiedy była ta rekrutacja? Można jeszcze aplikować?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawcio
 Opinia

We Wrocławiu tez tak jest zapraszaja na rozmowe i tsk cie nie przyjma bo juz ktos z rodziny pracowniks lotto bedzie tsm pracowac Sciema i tyle

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciek
 Opinia
@Pawcio 19.03.2018 13:24

Do magazynu TS Wrocław przyjęli zięcia księgowej.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominik
 Opinia
@Pawcio 19.03.2018 13:24

Pawcio złość to zły doradca, jak będziesz dobry to praca znajdzie ciebie. Znajomości są ważne ale nie wsadzaj wszystkich do jednego worka.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtej
 Opinia

Byłem centralni na rozmowie o pracę. W styczniu na spotkaniu HR i kierownik rozmowa nawet ok. Następnie w lutym na drugim etapie. Była obecna Pani HR i 2 Panie kierownik oraz wesolutki inczej dyrektor który kieruje losowaniami. Poświęciłem się tego dnia nie dość że przeziębiony to jechałem 25 km z pod wa-wy w minus 22 stopnie celcjusza. Były 2 zadania do wykonania i w trakcie realizacji zadań Państwo gadali sobie jak w cafe na spotkaniu towarzyskim. Nawet nie podali ciepłej kawy. W pewnym momencie Pan dyrektor chciał jeszcze bardziej rozweselać Panie zadawał kolejno do mnie pytanie: Czy mam dzieci? Czy żona karmi ? Kto opiekuje się dzieckiem? Jak sobie poradzę z dojazdem do pracy? Myślałem że te pytania to dla żartu a jednak nie. Strata mojego czasu, kasy na dojazd i nerwów oraz poświęcenia. Ze strony Pań śmiechy i chichy. Towarzystwo zepsute socjalem LOTTO i wywyszajace się. Na koniec ani słowa przepraszam ani nic. Jako młody i dumny ojciec poczułem się lekko wkurzony. Co do losowan. Jeżeli firma pilnuje budżetu analizuje wpływy i zachowuje się jak typowa korporacja sprzedająca marzenia to wątpie wiarygodność w XXI wieku. Z resztą wygranych coraz mniej nawet tych 3. Do budynku przychodzą stali oficjele NBP, politycy, ciekawe po co? Bo nie puszczać losy? Okolica fatalna, na każdym kroku cyganie, podejrzane typt. W nocy strach tam zaglądać. Szczegóły: specjalista ds. Losowan 5000 brutto, kwartalna premia od wyników sprzedaży firmy, plus kasa za losowania, plus opieka medycza, karta sportowa. Praca 2 zmianowa o 7:30 do 00:30 przez wszystkie weekendy i święta.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rostowski
 Opinia
@Wojtej 11.09.2018 10:23

Wolę siedzieć w więzieniu niż grać dla lotto.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@zniesmaczony, nie jesteś zadowolony z przebiegu procesu rekrutacyjnego w Totalizator Sportowy Sp. z o.o. Mógłbyś mimo wszystko, mniej więcej, określić ile trwał? Jak długo czekałeś na pierwszy kontakt z tą firmą, w trakcie którego zostałeś zaproszony do wzięcia udziału w rekrutacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lech Wołensa
 Opinia
@Maja 16.03.2018 18:36

A kto w ogóle chce pracować w tej żydowskiej firmie? Oszustwo!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiki
 Opinia

Przeczytałem ogłoszenie, że są prowadzone nabory na pracownika obsługi salonów gier. Czy może ktoś więcej coś napisać o tym stanowisku? I czy może ktoś napisać w jakich godzinach się pracuje? Czy jest to system pracy 8 godzinny, czy 12 godzinny? I jaki przedział finansowy? A także, czy jest to umowa o pracę, czy inna forma zatrudnienia?

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia

W kadrach w oddziale Wrocław rzeczywiście pracuje od niedawna druga osoba z polecenia od kierownika

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Barbara
 Opinia

W TS wypłaty są w jakich terminach? Do 10, na poczatku miesiąca czy na koniec miesiąca?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joł
 Opinia
@Barbara 07.08.2018 14:29

Do 29 każdego

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klient
 Opinia

We Wrocławiu osoby, które prowadzą szkolenia sami potrzebują doszkolenia, bo wiedza jest przekazywana chaotycznie i na skróty. A później w nowych punktach pracujący tam ludzie nie potrafią wyjaśnić i udzielić odpowiedzi na zadawane pytania tłumacząc, że nie było tego na szkoleniu i sami nie wiedzą. Wstyd i uklon do dyrekcji . Więcej profesjonalizmu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia

Ja kupuję benzynę na Szczeci Zdroje pracownice są bardzo miłe życzliwe i zawsze chcą pomuc. A co do ajenta stacji porażka kobietą nie miła sztuczna nastawiona tylko na kasę. Dla niej klient jest nie istotny zreszra jak i pracownicy szkoda im ich.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@@samosia, widać, że jesteś pewna, do jakiego miejsca aplikujesz kiedy zostanie otwarta interesująca Cię rekrutacja w Totalizator Sportowy. W związku z tym proszę Cię o przedstawienie na tym forum swoich uwag i spostrzeżeń wynikających z przebiegu procesu rekrutacyjnego w którym prawdopodobnie w przyszłości weźmiesz udział. Z Twoją relacją chętnie zapoznają się inni użytkownicy odwiedzający ten wątek.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@wrocław Na jakiej podstawie wyciągasz tego typu wnioski? Nie zrozum mnie źle, ale jest to naprawdę poważny zarzut w stronę Totalizatora Sportowego. Dlatego dobrze by było, jakbyś napisał konkretnie, dlaczego tak sądzisz. Sprawi to także, iż Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@wrocław Tak, czyli jak? Chciałabym Cię prosić o konkrety na temat firmy Totalizator Sportowy. Zachęcam Cię serdecznie do merytorycznej wypowiedzi. Niestety, ale ta nic nie wnosi do wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Bebe Z jakiego konkretnie powodu twierdzisz, że praca w Totalizatorze Sportowym to strata czasu? Ważne są konkrety oraz szczegóły, o które właśnie chciałabym Cię prosić. Sprawią one przede wszystkim, że Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna, a innym użytkownikom na pewno pomoże podjąć decyzję dotyczącą aplikowania do firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

Jak skomentujecie ofertę pracy w Totalizatorze Sportowym na stanowisku specjalista ds. badań marketingowych? Taka osoba jest poszukiwana do centrali tej firmy znajdującej się w Warszawie. Warto Waszym zdaniem zainteresować się tą ofertą i na nią aplikować? Zachęcam do pozostawiania przez Was opinii na ten temat. Jak przedstawia się specyfika pracy w tym obszarze firmy?

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bebe
 Opinia
@Maja 09.05.2018 16:22

Daruj sobie. Szkoda czasu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
basia
 Opinia

Ludzie szukaja pracy ciesza sie jak zalapia a u nas do tatolizatora wejsc jak jest pewna sprzedawczyni strach jest bardzo wulgarna po prostu chamska jakby siedziala za kare a nie przymowala lottka nikt sie za te pania nie wezmie , toc pracuja na zmiany wiec nie rozumie w czym rzecz

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Pawcio, rozumiem, że powód przez który nie zostałeś zatrudniony w Totalizator Sportowy jest Twoim przypuszczeniem. Czy pracodawca wyjaśnił Ci w informacji zwrotnej z odbytej rozmowy kwalifikacyjnej, dlaczego Cię nie zatrudnił? Jak ocenisz sam przebieg tej rozmowy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Totalizator Sportowy Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

  • Totalizator Sportowy Sp. z o.o.
  • Targowa 25
    03-728 Warszawa

Oddziały »
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny