Na serwisie z ogłoszeniami jest praca jako opiekun parku trampolin, animator i trener. Chce wysłać CV ale ktoś wspomniał o braku umowy na początku. Długo się na nią czeka czy mogą wcale nie dać? A jak z grafikiem? W miarę elastyczny dla osoby która się jeszcze uczy?
Chciałabym się odnieść do pracy w Jump Arena w Warszawie na ul.Marywilskiej. Firma traktuje młodych ludzi ( głównie studentów) bez szacunku, nie wypłaca im wynagrodzenia za wykonaną pracę. Dodatkowo nie stosuje się do zaleceń Sanepidu...... Reasumując przestrzegam wszystkich którzy chcą tam podjąć pracę !!
Jak to nie wypłaca? Nie dostawaliście umowy i wynagrodzenia? Weź mi opowiedz jakoś bardziej zrozumiale co i jak
Ja nie odpuszczę idę do sądu czekam jeszcze kilka dni. Tata dał mi prawnika ... Niech się z Nim bawią. :)
Brak umowy, czekałem miesiąc (umowa w trakcie podpisu) i wywalili. Czyli pracowałem bez umowy ponad miesiąc - a teraz nie zapłacili za ten czas.
Brak zapłaty czekam jeszcze kilka dni i sprawa trafia do sądu i PIP. Bay Bay kochana firmo,
Siema. Szukam aktualnych albo byłych pracowników których możnaby było zapytać pod kątem firmy. Czy kierownictwo stara się budować sprzyjające warunki pracy atmosferę w firmie? Czy można liczyć na premie? Serdecznie dziękuje za odpowiedź.
Hej, ja właśnie dodałam opinię o tej firmie. Krótko mówiąc, nie polecam. Pracowałam dla nich w 2018, a do dzisiaj nie otrzymałam pieniędzy. Wysyłałam pisma z wezwaniem do zapłaty, których nawet nikt nie przyjmował. Szkoda czasu na tych (usunięte przez administratora) i cwaniaków :)
Kierownika wywalili. Jak również pozostałych pracowników, którzy pracowali od około roku.
Nie polecam !!!!! Firma wykorzystuje pracowników i nie wypłaca pensji oraz zero jakich kolwiek umów. Omijajcie tą firmę i w Poznaniu jak i w Warszawie,
jeśli to prawda to czemu ludzie mieliby się decydować na pracę bez umowy? ile osób obecnie jest w firmie na tego typu warunkach, o których piszesz?
Obecnie pracuje tam ponad 10 osób, są to głównie studenci albo osoby które ledwo po 18-19 lat mają. Niestety każdy z nich boi się odezwać, Ci co mieli odwagę zwrócić uwagę, że coś jest nie tak, z godziny na godzinę zostali wywaleni. Praca bez umów, wstrzymywanie wynagrodzeń oraz odcinanie z wynagrodzenia jest w tej firmie na porządku dziennym.
Nie polecam. Pracowałam miesiąc, zaraz po przeprowadzce do Poznania (2018 rok), a do dzisiaj nie otrzymałam pieniędzy za wykonaną pracę - mamy końcówkę 2021 :) Wysłałam 2 pisma za potwierdzeniem odbioru, z wezwaniem do zapłaty, niestety oba po miesiącu czekały na mnie ze zwrotem na poczcie, a Pani pracująca na niej odrzekła, że to akurat "typowe" w przypadku tej firmy ;) przez miesiąc pracy nie doczekałam się umowy itp., jedynie wyciągania kolejnej kasy z POTENCJALNEJ wypłaty za ubiór służbowy w postaci koszulki i polaru. Odradzam każdemu, kto szanuje swój czas, nerwy i przede wszystkim siebie.
Jak się pracuje w Jump Arena Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Jump Arena Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jump Arena Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!