Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-13 19:54:26 odpowiedz | cytuj
tak mam zamiar wyjechac na te zbiory ale boje sie ze ten dromader to jakas sciema a mam jeszcze jedna oferte na www.primozg.pl czy ktos o tym słyszał był ? prosze o kontakt gg7072759
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 23:24:28 odpowiedz | cytuj
Witam. Czy wyjezdza moze ktos na zbior truskawek od Maria - primozg. Wybieram sie tam po raz pierwszy i troszke sie obawiam, czy on jest uczciwy jako posredni? Bardzo prosze o inf na moje gg 8810026 z gory dziekuje.
zdjecie uzytkownika
Morenka:*91 - 2011-02-05 00:06:42 odpowiedz | cytuj
witam:)mieszkalam troche w Moguer nom jakies pol roku.Szef i brygadzista byli ok,Szef ma na imie Carlos zawsze mozna na niego liczyc jest uczciwy i bardzo pomocny pomagał mi zalatwiac papiery.znam tam duzo polek ogólnie duzo milych ludzi i duzo tez wrednych,mimo tego ze sa polakami nie ma co liczyc na ich pomoc...nie wdawajcie sie tylko kobitki w znajomosc z murzynami albo marokancami ...umiecie liczyc to liczcie na siebie...wszystko wszystkim ale praca w 43stopniach na polu jest bardzo ciezka w dodatku bloto wuzek bez powietrza gumacze na nogach i ciezkie skrzynki teraz to tylko wakacje tam moge spedzic u siostry ktora tam mieszka w moguer juz 6lat nic pozatym.moje gg32393268...Adio...Uno Besito:*
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-09 17:55:47 odpowiedz | cytuj
Ja kiedyś słyszałam o Mariu byłam na truskawkach ale jakiś czas temu wszystko zależy od tego gdzie się trafi dla młodej osoby może to być połączenie pracy z zobaczeniem bardzo ładnej Andaluzji warto pojechać i zobaczyć a praca jak wszędzie może być coś nie tak i trzeba się z tym liczyć.
zdjecie uzytkownika
stenia - 2011-03-04 21:31:47 odpowiedz | cytuj
he he MARIO powiadasz TEN OSZUST ja byłam i więcej nie pojade
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-21 20:37:20 odpowiedz | cytuj
skad jestes
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-07 00:08:18 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 11:47:42

NIE SPIESZCIE SIE BO TEGO SYFU.CHWILAMI JEST PIĘKNIE.ALE NIE ZAPOMINAJCIE ŻEJEDZIECIE DO PRACY, A ONI POTRZEBOJĄ TANIEJ SIŁY ROB.DRĄ RYJA NA POLU ILE WLEZIE NIE DAJCIE SIE
CHCESZ POGADAĆGG19482592

wiem bylam w zeszlym roku polka byla szefowa ktora chajtnela sie z hiszpanem kawal suki jak by ktos z twoich znajomych by jeczal na truskawki to nigdy do palos na campo 333
x