Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-04 13:47:49 odpowiedz | cytuj
Bardzo odważna wypowiedź żucająca oszczerstwo na Firme Gold Partner. Jeśli Pan/Pani nie dostał pieniędzy to czemu to wypisuje na forum a nie przyjdzie z tym fo firmy? Jestem pewien że jeśli by tak było to sam prezez by tą należność uregulował. Dlatego uważam ze to tylko puste słowa że ktoś komuś nie wypłacił pieniędzy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-04 14:22:58 odpowiedz | cytuj
LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!! jak wy się Boga nie boicie pisząc takie negatywne posty. Czytam to wszystko teraz i naprade nie moge uwieżyc jak ludzie mogą być głupi!!!! pisaąc takie rzeczy już nie tylko na firme ale na temat inwetycji!!! Dzięki takim jak wy 80% polaków nie oszczędzai nie ma osłony finansowej. Nalezy dziękować takim firmom jak Gold Partner i nietylko za to co robia, za to że edukują!! Dlatego jak ktoś nie ma wiedzy na temat oszczednośći, inwestycji, ekonomi to bardzo prosze niech przemilczy to co ma teraz do powiedzenia- niech się poedukuje i wtedy się wypowiada bo to co piszecie teraz to jest poprostu żenada.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-08 10:50:15 odpowiedz | cytuj
żenadą jest to jak jeden z panów ,,wykładowców" na szkoleniu mówi.....pamiętajcie, jak Wy uwierzycie w ten produkt, to wasza rodzina i znajomi też, i go kupią" ......, to jest dla mnie naciąganie,....oczywiście ofertę można im przedstawić, i powiedzieć że to jest super, pewne itp bo na ogół tak każdy mówi, gdyż chce złowić prowizję, ale pamiętajcie, pieniądze to nie wszystko, ale też oczywiście się liczą......a skąd wiadomo że nie stracą na tym znajomi/ rodzina..... no skąd??? nie wiadomo tego ,to jest ryzyko. uda się super, nie trudno.... ja to widzę tak.... i żaden dyrektorek, który dzięki temu że rodzina mu pomogła i awansował w szybkim tempie nie jest w stanie mi tego przemówić i sprzedać. a to że firma szkoli to dobrze, wiedzy nigdy mało.....życzę powodzenia firmie. działa niedługo,chyba z tego co słyszałem to jakieś 3 lata, więc za jakieś 7 lat pierwszy klient będzie chciał wypłacić całość i ten niby zysk....i wtedy się okaże czy to taki pewny biznes.....hah ciekawe czy straci czy zyska, i czy firma będzie dalej na rynku pod tą nazwą czy nie. i czy w ogóle będzie istniała .
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-09 15:11:47 odpowiedz | cytuj
....będą istnieć do puki znajdą się naiwniacy którzy będą chcieli współpracować z gold partnerem.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-09 23:39:49 odpowiedz | cytuj
ale wy jesteście poj...ni...
nie macie pojęcia o finansach i dystrybucji tego typu rozwiązań.. pewnie jesteś po zawodówce i pracujesz w żabce i myślisz że świat leżu u Twoich stóp...
Wszyscy są źli bo coś robią tylko Ty jesteś oszukany/a....
szkoda słow do was debile
zdjecie uzytkownika
maniek - 2011-05-10 09:19:28 odpowiedz | cytuj
Popieram kolegę...
niektórzy nic nie robią tylko krytykują, jak ktoś coś chcę zrobić to zaraz się znajdzie jeden czy drugi i będzie krytykował i filozofował specjalista od finansów się znalazł.
Powodzenia Gold Partner tak trzymajcie a krytyką bezrobotnych i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie nie przejmujcie Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-10 10:58:08 odpowiedz | cytuj
....a TY pewnie jednym z nich jesteś skoro tak strasznie ich bronisz pewnie jesteś jednym z osób co lubią wazelinę siać :D
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-10 11:26:16 odpowiedz | cytuj
Pisze jak jest tylko wkurza mnie jak się każdego krytykuje...
ja pracuje w TP i też ciągle ktoś napiepsza wiec trzeba sie z tego wyleczyć. Taki już kraj żeby na każdego napierdzielać.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-10 19:18:23 odpowiedz | cytuj
Powiem szczerze, ze czytając to wszystko zaczynam się gubić czy mówicie o GP czy o Generali?
Jeśli chodzi o Generali, moim zdaniem porządna firma, posiadam program Omniprofit i jak do tej pory zarabia, i to całkiem nie źle (choć liczę się i ze stratą, gdyz inwestuję dość agresywnie). mam wrażenie że osoby które tutaj się wypowiadaja nie mają zielonego pojęcia o czym piszą. Pisząc czy OmniProfit zarabia czy nie i ze jest to agresywna inwestycja można byc pewnym ze ta osoba kompletnie nie wie o czym pisze poniewaz w tym programie można również inwestować bardzo bezpiecznie (np. fundusze obligacyjne), pamiętajmy ze to program funduszy, nie jeden fundusz.

Co do Gold Partner, firma jak wiele różnych oferujących tego typu rozwiązania.
Myślę że to jakie kto ma zdanie na temat firmy może być uzależnione również od tego na "kogo trafił", kto go zaprosił do współpracy, bo nie każdy potrafi się z każdym dogadać. Zasady są jasne, jeśli komuś nie odpowiada poprostu sie z firmą nie wiąże, ja znam kilka osób które jednak nie podjęły współpracy z GP ale żadna z nich nie ma takiego zdania jak tutaj wszystkie te negatywne komentarze. Mam wrażenie, że ci ludzie nie mieli nigdy nic wspólnego z GP.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-11 12:50:48 odpowiedz | cytuj
Witam jeśli chce ktoś zarobić więcej niż 30% ja oferuję 60% prowizji za ten sam produkt sprzedawany w Generali proszę o kontakt nokiaa@op.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-13 17:25:25 odpowiedz | cytuj
To jest to dziękuję za informację polecam kontakt 30% piechotą nie chodzi :)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-19 01:19:27 odpowiedz | cytuj
ludzie jak gadali ,tak i zawsze będą gadać......krytyka......jest dobra jeżeli jest dobrze uargumentowana .....powiem krótko....gold-partner ....dla mnie nie istnieje.....gdyż są naciągaczami ..... to jest moje zdanie ..... szkolenie u nich .....fajne.....ale nie część teoretyczna....przynudzali strasznie i nic się nie dowiedziałem, więcej naprawdę da wam internet, i jest tańszy .....część bankietowa super.........a czy program opłacalny to pokaże czas.... ja nie wieże jednak w łatwy zarobek ..... gdybym po paru latach oszczędzania miał stracić...to wkurzyłbym się,i to bardzo ,a tego niby doradce co mi sprzedał to i tak bym nie znalazł ,no chyba żeby mi się udało go znaleźć, to albo bym mu podziękował albo lał w ryj................
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-19 12:01:28 odpowiedz | cytuj
Krytykować potrafi każdy głupi i większość głupców to czyni...
Widzę że Ty jesteś głupi bo ciągle krytykujesz...
ale to Twoja sprawa..
może kiedyś dorośniesz i zaczniesz się zachowywać na poziomie...
zdjecie uzytkownika
Włodii - 2011-05-19 12:08:41 odpowiedz | cytuj
gdyby inwestowanie było niebezpieczne to by było na receptę...
Dowiedz się jak wygląda rynek finansowy w Polsce i jakie są instrumenty
Widzę że wiedzę na temat finansów jest niewielki
A co do firmy do jest Ok. robią fajną robotę wiedzą jak to robić a niektórym żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska i wypisuje o nich brzydkie rzeczy...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-10 17:06:34 odpowiedz | cytuj
jak ktoś napisze oszczerstwa o GP, to zaraz ich pracownicy piszą ,,posty" typu: ile Ci zapłacili , oczernia konkurencja itp.
możliwe że i konkurencja pisze tak. ale czasem warto poczytać opinie innych.
ja byłem w GP i nie żałuje że poszedłem od nich. szczerze fajna atmosfera z pracownikami, z prezesami nie....... jeden z tych prezesów czy tam dyrektorów generalnych + mówił : ,,pamiętajcie, jak wy uwierzycie w ten program to rodzina i przyjaciele wasi też" - czyż nie głupi tekst..... wiadomo rodzina zechce pomóc w karierze , no ale sory jakim kosztem. jest wiele dobrych programów inwestycyjnych, bezpieczniejszych, sprawdzonych. a ten???? NIE!!! gdyż ma dopiero ten program 2 może 3 lata tak mówił jeden pracownik. więc nie wiadomo czy przypadkiem nie przyniesie strat. a jeżeli chodzi o płace. orientowałem się, i inne firmy rzeczywiście dają więcej. i mają darmowe szkolenia ,a nie jak GP płatne po 350 zł, na których praktycznie cały czas mówią to samo. dla mnie firma żenada!!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-10 22:36:56 odpowiedz | cytuj
żenada to Ty jesteś....
bo widze że chyba chodziłeś tylko do pierwszej klasy podstawówki...
co Ty wiesz o rynku finansowym??
już sam sposób wypowiedzi świadczy o tym że naprawdę niewiele wiesz na ten temat... a jak nie masz przekonania to dobrze że stamtąd poszedłeś bo to jest biznes dla ludzi z jajami a widze że ty masz chyba same wydmuszki.... wiedz może idź i pożal się dalej może ktoś Cię przytuli że Ci nie wyszło i straciłeś 350zł...
biedaczek.... jesteś żal mi Cie.... może napisz do przyjaciółki???
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-13 18:45:15 odpowiedz | cytuj
ciekawi mnie tylko który to dyrektorek ,,po podstawówce" napisał. bo prawie sami tacy tam pracują .....biznes dla ludzi z jajami ha ha ha ciekawe!!!..... dla ciot którzy sobie w życiu nie radzą i wciskają ludziom coś co jest ryzykowne.a rodzina im pomaga...... żałośni jesteście ha ha ha
dlaczego tylko jeden program macie???? co???? zapewne napiszesz że on jest najlepszy...tak jasne!!! pracujesz tam to musisz mówić że jest najlepszy. klientowi trzeba proponować także inne rozwiązania ..a nie tylko zachwalać jeden produkt....
jak mówisz że biznes dla ludzi z jajami to dalej się baw jajami ze swoimi dyrektorkami i tymi dwoma na szczycie tej piramidy finansowej. ...żałosna firma.....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-20 11:40:13 odpowiedz | cytuj
żałosny to Ty jesteś...
i jaj na pewno nie masz... bo na forach piszą tylko frustraci co im nic w życiu nie wychodzi... Tobie też nie wyszło i jesteś sierota biznesowa i tyle...
dlaczego jeden produkt? bo jak ktoś ma salon mercedesa to nie sprzedaje w nim opla...
a Ty jak masz przynajmniej trochę kultury to rób sobie co chcesz tylko nie oczerniaj innych bo to jest właśnie poziom ,,... z podstawówki''....
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-20 16:34:55 odpowiedz | cytuj
jeżeli chodzi o kulturę to popatrz najpierw na siebie, poczytaj komentarze ....to Ty pierwszy zacząłeś oczerniać mnie.
widzę że kulturę to ty masz 100 % ha , i tak samo reprezentujesz firmę???z taką kulturą??? tak samo obrażasz ludzi/klientów ???
gratuluje !!!
życzę ci powodzenia z takim czymś!!!
każdy chroni swój biznes i to bardzo, wiec nie wyskakuj mi tu z aluzjami na temat kultury ,jak tak samo jej nie masz.nawet dzieci z podstawówki mają lepszą kulturę od ciebie. panie dyrektorze z gold -partner.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-21 17:40:26 odpowiedz | cytuj
no widzisz...
jestem w biznesie 2 miesiące i chciałbym być dyr. tak jak mówisz i kiedyś będę bo nie boję się wyzwań i pracuję z ludźmi którym można zaufać...
więc rób swoje tylko nie ubliżaj i nie krytykuj bo tylko flustraci tak robią pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-21 18:10:03 odpowiedz | cytuj
dobra nie słodź mi tutaj. bardzo wiele ludzi się przejechało na tej firmie, inni nawet nie pracowali tam a mają złą opinie o niej. sam słyszałem od obcych osób (przykład na juwenaliach w nowym sączu), duża ilość złych opinii od postronnych osób. ale pracownicy i tak będą mówić dobrze itp bo przecież zarobek dyrektorzy mają na nowych i również darmowy hotel podczas szkolenia. . . . . . . . a nowy płacą coś około 350 zł i tak nic się tam nie dowiedzą.....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-21 18:14:10 odpowiedz | cytuj
jak ktoś sam nie sprawdzi , to się nie przekona........
finanse ciężki temat.....
czy warto inwestować???/
moim zdaniem nie...ryzyko....
ale i tak to też zależy od ,,domowego portfela" ......
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-26 19:51:17 odpowiedz | cytuj
ja tam słyszałem pozytywne opinie o firmie bo też byłem na juwenaliach... to zależy jakie ktoś ma towarzystwo
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-26 23:16:14 odpowiedz | cytuj
ja też byłem na juwenaliach i słyszałem coś o tej firmie, ale powiem szczerze że kiepsko. w sumie to dwie dziewczyny mi to opowiadały. i moja opinia jest trochę neutralna i trochę na NIE. może tak bardziej na NIE. bo rzeczy o których one mówiły to............................................ szkoda gadać, a w ogóle na forum się nie pisze takiego czegoś......
.
.
więc....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-27 11:34:28 odpowiedz | cytuj
jak wszędzie opinie są podzielone...
są osoby co sie im podoba a innym nie ja osobiście uważam że firma jest ok.
zdjecie uzytkownika
ktoznagp@gmail.com - 2011-07-24 22:51:45 odpowiedz | cytuj
Witam. Pracuję w firmie 2 lata. Zacząłem od zera, nikt mi nic nie dał, nie miałem żadnego kapitału rozpoczynając współpracę, były to moje wakacje. Firma Gold-Partner pomogła mi wyznaczać Cele, realizować je, nauczyła samodyscypliny, pomogła być dobrym człowiekiem. Jednak zwróćmy uwagę, że firmę tworzą ludzie, nie każdy jest idealny... Zawsze są wzloty i upadki. większość wypowiadających się na forum pewnie ma rację w poszczególnych aspektach. Jeżeli ktoś chce po prostu porozmawiać na temat firmy, zadać kilka pytań... zapraszam ktoznagp@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Olo67 - 2011-09-23 10:45:47 odpowiedz | cytuj
Jak tylko ktoś chce pracować to odnosi sukcesy a jak ktoś ściemnia i tylko narzeka a robić sie mu nie chcę to mu żadna firma nie pomoże.
Ci co pracują to mają a Ci co nie pracują to nie mają tylko narzekają...
zdjecie uzytkownika
klklk - 2011-09-29 12:59:15 odpowiedz | cytuj
I ja się muszę zgodzić z Olo.
Narzekąć potrafi każdy, a szczególnie człowiek biedny.
Jeśli pracujesz ciężko i efektywnie to w każdej firmie możesz daleko zajść, nieważne czy to będzie firma handlowa, produkcynja czy usługowa.
A jeśli się opie....... i ściemniasz to nigdy nic nie osiągniesz. Także moim zdaniem krutykować potrafią tylko ludzie nie odnoszący sukcesów w żadnej branży....
zdjecie uzytkownika
malutka - 2011-10-05 15:16:42 odpowiedz | cytuj
oj chyba Ci nie poszło tak jak trzeba co? pracowałam kiedyś w hotelu na recepcji i Pani która wyleciała za brak kompetencji potem wypisywała na forum swoje frustracje. jaka to ona biedna a hotel okropny. Cóż ,czasem trzeba spojrzec na siebie.
zdjecie uzytkownika
malutka - 2011-10-05 15:19:11 odpowiedz | cytuj
ten Pan jest sfrustrowany chyba i zamiast wziąć się za siebie siedzi tu i wylewa żale.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-11 17:52:40 odpowiedz | cytuj
Kolego a powiedz mi jedno czy jest jakaś firma która za darmo daje pieniądze bo jeżeli tak to prosze o nazwe ;)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-11 17:53:25 odpowiedz | cytuj
Kolego a powiedz mi jedno czy jest jakaś firma która za darmo daje pieniądze bo jeżeli tak to prosze o nazwe ;)
zdjecie uzytkownika
Cromwel - 2011-12-22 18:35:45 odpowiedz | cytuj
Firma nakierowana na kasę. Nielicząca się z osobami które z niej odeszły, a nierozwiązły wszystkich spraw. Pracując w GP telefony odbierają wszyscy gdy współpraca się kończy olewają Cię!, Po szkoleniu które samo w sobie jest dobre namawiają Cię do podpisywania umów z rodziną. Człowiek który nigdy nie miał styczności z rynkiem finansowym chcąc współpracować musi podpisać parę umów na 10lat z rodziną!! I co najlepsze robi to bo opiekun pilnuję by dostać swoją gażę. Dopiero bo pewnym czasie orientuję się o co w tym chodzi. Nie liczy się dobro ludzi tylko napchanie kieszeni.
zdjecie uzytkownika
Cromwel - 2011-12-22 18:36:46 odpowiedz | cytuj
Firma nakierowana na kasę. Nielicząca się z osobami które z niej odeszły, a nierozwiązły wszystkich spraw. Pracując w GP telefony odbierają wszyscy gdy współpraca się kończy olewają Cię!, Po szkoleniu które samo w sobie jest dobre namawiają Cię do podpisywania umów z rodziną. Człowiek który nigdy nie miał styczności z rynkiem finansowym chcąc współpracować musi podpisać parę umów na 10lat z rodziną!! I co najlepsze robi to bo opiekun pilnuję by dostać swoją gażę. Dopiero bo pewnym czasie orientuję się o co w tym chodzi. Nie liczy się dobro ludzi tylko napchanie kieszeni.
zdjecie uzytkownika
lisen - 2012-01-29 20:21:14 odpowiedz | cytuj
W sumie chyba o to chodzi by pracować i napychać sobie kieszeń pieniędzmi :) Wg mnie rynek finansowy jest bardzo rozbudowany - my jako społeczeństwo mało wiemy o funkcjonowaniu i produktach na jakich możemy wypracować zysk - tradycyjnie zanosimy pieniądze do banku na lokacie dostajemy parę groszy i cieszymy się z tego - co mądrzejści i odważniejsi posiadacze większej kasy inwestują sami na giełdzie, ale tam potrzebna jest wiedza, której niewielu z nas ma. Wg mnie Gold Partner rzucając ziarno wiedzy pozwala wielu ludziom spojrzeć inaczej na pewne rzeczy czy to ktoś zacznie wykorzystywać i rozwijać się dalej to wyłącznie zależy od osoby, która skorzysta z z tego zasiewu lub zakopie i zdepcze rzucając przy tym obelgami... dlaczego? bo zapewne nie rozumie, nie trafił na odpowiednie osoby, bo zazdrości odwagi innym i wiele innych... Osoby, które kupiły program podjęły decyzję wg mnie dobrą - ale może warto zamiast narzekać, obciążać swoimi niepowodzeniami innych popatrzeć przez pryzmat swojej własnej świadomości, ludzie bądźcie odpowiedzialni za swoje decyzje...
zdjecie uzytkownika
mARTINO - 2012-03-06 12:26:30 odpowiedz | cytuj
Wpółpracuje z tą firmą od nie dawna, ale mój teść i narzeczona są już w niej dłuższy czas. Czym się zajmują to chyba już wiemy, inwestycje, konkretnie sprzedaż programu firmy Generali OmniProfit. Można na tym nieźle zarobić (na współpracy z GP), trzeba tylko być obrotnym, otwartym na ludzi i mieć jakieś kontakty. Jeśli chodzi o seminarium za które płącimy 350-390zł jest ono dość dzwine, robią ci tam prawdziwe pranie mózgu że ten program i wogule oszczędzanie jest dobre i konieczne, nawet tacy sceptycy jak ja, myślący że nie dam sobie zrobić wody z mózgu, udało im się mnie zbałamucić, mają bardzo dobrze opracowane metody motywacyjne i manipulacyjne i psychologie motywacji i pychologie sukcesu. Co dziwne to na seminarium przechodzisz szkolenie jakby na dwa fronty, traktują ci jednocześnie jako przyszłego współpracownika jak i potencjalnego klienta na oferowany przez nich produkt. Niewiedzą czy zaczneisz z nimi współprace, ale edukują cię że ty też powineineś zacząć oszczędzać i skorzystać z ich produktu. Ogulnie ludzie bardzo mili, pozdrawiam pana prezesa Zdzisława Celuste, świetny gość. Firma daje zarobić ale naprawde trzebą się postarać i mieć tą żyłke do interesu żeby zajść w firmie wysoko. Cała firma opakowana jest też w \"ładne pudełko\" firmowe luksusowe auta, szkolenia w 4gwiazdkowych hotelach, najlepsze garnitury, odznaki, zapraszani znani goście, to wszystko podnosi range tej firmie i daje wrażenie luksusu i profejonalizmu, jak jest naprawde sam zobacze za jakiś czas. Na koniec jeszcze dodam że warto spróbować z nimi współpracować ponieważ niema się tak naprawde nic do stracenia oprucz 390zł za seminarium i włąsneg czasu, a może akurat się uda.
zdjecie uzytkownika
PracaNaTacy.pl - 2012-03-14 14:49:21 odpowiedz | cytuj
Witam - biorąc pod uwagę szereg różnych opinii na wielu forach internetowych dotyczących : zarówno poszczególnych firm - pracodawców, ofert pracy, jak i kryterów związanych z zatrudnianiem pracowników, płacami - nasza grupa www.PracaNaTacy.pl przygotowała całkowicie niezależny małopolski portal internetowy
PracaNaTacy.pl

PracaNaTacy.pl - portal dla ludzi z województwa małopolskiego i województw ościennych, którzy poszukują dobrej pracy
- Wykwalifikujemy Profesjonalistów W Branży
PracaNaTacy.pl - Podsuwamy Ci Pracę Pod Nos

Witam Bardzo Serdecznie.

Portal PracaNaTacy.pl dedykuję głównie osobom poszukującym pracy z okolic Małopolski i rejonów ościennych.

W ramach PracaNaTacy.pl chciałbym zaproponować atrakcyjne propozycje pracy.

Zdaję sobie sprawę, że wiele osób poszukuje godnego, uczciwego i dobrze płatnego zajęcia, ale

po pierwsze – jest ogromna konkurencja wśród pracowników,

a po drugie pracodawca nie zawsze jest uczciwy i wypłacalny.

Ja staram się znaleźć kompromis zarówno dla jednej i drugiej strony, zatem i pracownik i pracodawca musi być zadowolony.

Współpracuję z wieloma dużymi - często nowymi firmami, które dają mi wolną rękę w znalezieniu dla nich personelu – ta praca to headhunting.

W moim pakiecie znajdują się ciekawe zawody w różnych branżach. Od branży finansowej, przez rozrywkową, po informatyczną.

Zatem jeśli szukasz dobrze płatnej pracy, uczciwego pracodawcy i ciekawego doświadczenia, to wiedz, że mogę Ci pomóc.

Nie pobieram od Ciebie żadnych opłat. Ani przed rozpoczęciem pracy ani po rozpoczęciu pracy.

Całość mojego wynagrodzenia zapewniają mi firmy zlecające, a wiesz dlaczego zlecają to mnie?

Ponieważ moja intuicja i doświadczenie, jeszcze nigdy nie zawiodły. Zgłoś się do mnie już dziś, napisz o sobie kilka słów, a zobaczymy co dla Ciebie znajdę.

Oferty, oraz ciekawe darmowe kursy internetowe czekają na Ciebie już teraz na www.PracaNaTacy.pl

Sprawdź już teraz nas i naszą ofertę.
zdjecie uzytkownika
PracaNaTacy.pl - 2012-03-14 14:50:48 odpowiedz | cytuj
Witam - biorąc pod uwagę szereg różnych opinii na wielu forach internetowych dotyczących : zarówno poszczególnych firm - pracodawców, ofert pracy, jak i kryterów związanych z zatrudnianiem pracowników, płacami - nasza grupa www.PracaNaTacy.pl przygotowała całkowicie niezależny małopolski portal internetowy
PracaNaTacy.pl

PracaNaTacy.pl - portal dla ludzi z województwa małopolskiego i województw ościennych, którzy poszukują dobrej pracy

Witam Bardzo Serdecznie.

Portal PracaNaTacy.pl dedykuję głównie osobom poszukującym pracy z okolic Małopolski i rejonów ościennych.

Zdaję sobie sprawę, że wiele osób poszukuje godnego, uczciwego i dobrze płatnego zajęcia, ale

Ja staram się znaleźć kompromis zarówno dla jednej i drugiej strony, zatem i pracownik i pracodawca musi być zadowolony.

Współpracuję z wieloma dużymi - często nowymi firmami, które dają mi wolną rękę w znalezieniu dla nich personelu – ta praca to headhunting.

W moim pakiecie znajdują się ciekawe zawody w różnych branżach. Od branży finansowej, przez rozrywkową, po informatyczną.

Zatem jeśli szukasz dobrze płatnej pracy, uczciwego pracodawcy i ciekawego doświadczenia, to wiedz, że mogę Ci pomóc.

Nie pobieram od Ciebie żadnych opłat. Ani przed rozpoczęciem pracy ani po rozpoczęciu pracy.

Całość mojego wynagrodzenia zapewniają mi firmy zlecające, a wiesz dlaczego zlecają to mnie?

Ponieważ moja intuicja i doświadczenie, jeszcze nigdy nie zawiodły. Zgłoś się do mnie już dziś, napisz o sobie kilka słów, a zobaczymy co dla Ciebie znajdę.

Oferty, oraz ciekawe darmowe kursy internetowe czekają na Ciebie już teraz na www.PracaNaTacy.pl

zdjecie uzytkownika
PracaNaTacypl - 2012-03-14 14:52:14 odpowiedz | cytuj
PracaNaTacy.pl

Witam Bardzo Serdecznie.

zdjecie uzytkownika
PracaNaTacy.pl - 2012-03-14 14:52:49 odpowiedz | cytuj
PracaNaTacy.pl

Witam Bardzo Serdecznie.

zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2012-03-14 15:37:02 odpowiedz | cytuj
Frajerzy - 2011-02-01 21:25:34

Nie dajcie się nabrać na tą firmę. To oszuści.

Te posty są wypisywane przez nich. Więc współczuję. Nie polecam. Uważajcie na nich. Nie zapłacili mi pieniędzy.
Czy aby na pewno ?
zdjecie uzytkownika
przemo43442 - 2012-05-16 13:57:21 odpowiedz | cytuj
Witam
miałem okazje pracować w tej firmie przez około pół roku. Wszystko fajnie dopóki leci się po znajomych i rodzinie, gorzej później. A najgorszą rzeczą jest to że ta praca ciągnie się za nami przez następne pare lat. Zrezygnowałem po pół roku a klienci którym otworzyłem program cały czas do mnie dzwonią i mają pretensje że im kasa leci na funduszach. Ja się już przestałem interesować giełdą i nie mam pojęcia w co teraz zainwestować żeby nie stracić. Osoba która była nade mną ma to ogólnie w czterech literach i nie opiekuję się moimi klientami. Zastanówcie się 3 razy zanim podejmiecie prace tego typu, nie mówie stricte o gold partner ale o wszelkie rodzaju doradztwach tego typu. Będziecie chcieli skończyć pracować, a ludzie cały czas będą truć wam dupe, że coś jest nie tak. Ogólnie to szczerze odradzam takie typu firmy oraz programy inwestycyjne. Apropo programu inwestycyjnego to zastanówcie się nad jedną rzeczą. Jak dana osoba ma zarobić na takim programie skoro wpłaca np 3000 zł - z czego osoba która w tym pośredniczy dostaje 300-400 zł zależy od stopnia, osoba wyżej też coś dostaje, i tak pięć osób pod rząd coś dostaje. Są jeszcze tzw prowizje od aktyw czyli te same osoby które dostały wcześniej kase dostają co roku za to że mamy kase na koncie. W przypadku generali opłata wynosi około 10-20 zł miesięcznie. Sam otworzyłe sobie tego typu program i teraz żałuje bo kiedy giełda rośnie ja zarabiam 4-5 % a jak spada to trace po 10-20%. Po trzech latach inwestycji jestem 2 tys zł w plecy
x