Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
TeDe - 2012-02-09 16:50:10 odpowiedz | cytuj
monika200479 - 2012-02-09 08:29:54

Do a.Nic nowegeo nie napisalasi żal że takie osoby wypowiadają się na forum,dla ciebie mogę byci analfabetką lub czymkolwiek idnym,nie chciałam tego pisaci,lecz słowa cisną się na usta Głupota ma terz granice ty przekraczasz je pod wszelkimi względami i nadal nie rozumiesz co czytasz.Wnioski nasuwają sie same Jestesi jednym z tych co za wszelką cene chcą pozostaci w NL JOB bo perspektywy idnej pracy nie wchodzą w gre,nieudacznik i tyle czymasz się kurczowo tego co masz i strach nie pozwala tobie na więcej.
Tak czytam te twoje wypociny i wydaje mnie sie ze umiesz tylko obrazac. Jak ta druga jest z NLu to ty pewnie z konkurencji skoro tylko innych wyzywasz? Dajta se po szlagu diolchy i piszta powaznie. A nie..
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-10 09:12:33 odpowiedz | cytuj
Do TEde. Krótko i na temat nie jestem z żadnej konkuręcji,jak byś czytał wszystkie posty to zorjętował byś się że moje opinie tyczą się kilku osób wymienionych z imienia nie wszystkich pracowników NL JOB,nikt nikogo nie zmusza czytaci mych wypowiedzi,nie zrażam nikogo do podjęcia wspułpracy z tą agencja lecz co niektórym jest nie na ręke przectawianie nie tylko zalet agęcji.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2012-02-10 09:17:08 odpowiedz | cytuj
Jak widze firma zaczyna blokowaci posty,które przedctawjaja prawdziwe oblicze czyżby wypowiedzi na forum przyniosły agęcji zły oddziwięk.
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-10 11:13:42 odpowiedz | cytuj
Do long.witaj w tym co mogę ci podpowiedzieci to jerzeli znasz język angielski wmiarę komunikatywnie to sobie poradzisz oto możesz byci spokojny.Odnośnie rozmów telefonicznych zalecała bym ci zakupici zestaw startowy lebara gdyż masz zasięg w calej holandi rozmowy do polski na stacjonarny numer tel to koszt ok 12 eurocentów na komurki ok 20 eurocętów,oczywiście musisz mieci włoczony roming no i zdjęty sim lok.Co do zakwaterowania to nic niewiem oprucz opini czytanych na forum co do pracy w AGRO CERE bywa różnie zalerzy na której szlarni będziesz pracował .Napewno będziesz miał czas na wdrożenie się w pracy ok 2 tygodni,to tyle ile mogłam to pomoglam życze powodzenia głowa do góry.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2012-02-11 10:14:06 odpowiedz | cytuj
Do a .Czytając twoje posty obrażasz osobe której nie znasz może nie jest poliglotą ale przynajmniej przectawia dobre i złe strony,jak pewnie zauważyłasi nikt nie czepia się ciebie o znaki iterpunkcyjne tylko czyta treści zawartą w posicie.Nie dodałasi nic co mogło by pomuc lub ustrzec potęcjalnego pracownika tej agęcji,dości jasno widaci w jakim celu służą twoje wypowiedzi by dyskredytowaci osoby które przestawiają realne profity i zagrożenia związane z współpracą w agęcji pracy.Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi cenzura skoniczyła się wraz z upadkiem komunizmu w Polsce.
zdjecie uzytkownika
long - 2012-02-11 15:17:09 odpowiedz | cytuj
Do (monika200479 )
Dziękuję Ci serdecznie za podpowiedź widzę że są jeszcze ludzie pomocni pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-11 16:16:50 odpowiedz | cytuj
Do long.Niemasz za co dziękowaci,mam nadzieje że przydały się podpowiedzi,jesili masz jeszcze jakiesi nurtujące pytania pisz postaram się odpowiedzieci.Ja wybieram się do NL terz w marcu tylko nie do tej agęcji.
zdjecie uzytkownika
a - 2012-02-11 16:52:21 odpowiedz | cytuj
Uahhahaha czy nikt tego nie widzi? monika pisze jako \"monika\" a pozniej sama sobie odpowiada na swoje posty jako \"nieznajomy\" buahaha tylko debil nie zauwazy takiego jawnego przykladu glupoty.

WYSTARTRZY POPACZEĆ NA BUENDY ORTOKKRAFICZNE, KTURE U OBÓ OSUP SOM TE SAME
monika wez idz na miasto polaz troche to moze kogos poznasz, bo pisanie na forum i odpisywanie sobie na posty to albo objaw samotnosci albo SCHIZOFRENIA!!!!!!!!!!

uahahaha

spadlam z krzesla normalnie
zdjecie uzytkownika
:::::::::p - 2012-02-11 20:14:35 odpowiedz | cytuj
Monika mam cie juz dosc
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie pisz prosze
!!!!!!!!!!!!!!!!!
ruro
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-12 08:48:07 odpowiedz | cytuj
Do a.Nie muszę się ukrywaci i piszę z własnego Niku ,poprostu boisz się że wyjdzie szydło z worka kogo reprezentujesz bo napewno nie jestesi osobą bezstronną co do błędów ortograficznych spójż na swoje.
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-12 08:55:45 odpowiedz | cytuj
Do p::::::::.Nie wcinaj się idjoto jak niewiesz w czym problem,następny inteligęt z NL Job.
zdjecie uzytkownika
o - 2012-02-12 12:12:31 odpowiedz | cytuj
nie trudno zauważyć co miała na myśli osoba podpisująca się pod pseudonimem \\\"a\\\"..tylko Ty MONIKO nie potrafisz tego zrozumieć bo jesteś chyba analfabetką..no i jak piszesz z dwóch nicków to lepiej patrz na co gdzie się którym podpisujesz bo już można zauważyć Twoje błędy gołym okiem..pozdrowienia dla \\\"a\\\";)
zdjecie uzytkownika
o - 2012-02-12 12:17:30 odpowiedz | cytuj
do MONIKA..skoro wyzywasz ludzi z Nl Jobs to po co udzielasz ludziom porad w tej sprawie..skoro wyjezdzasz z innej firmy tzn ze z Nla Cie wyrzucili wiec prosze Cie na przyszlosc skoro masz do tej firmy jakies ale to lepiej zachowaj je dla siebie..ja pracuje dla tej firmy i nie mam przeciwko niej zadnych zażaleń..tak mnie zastanawia Twoja osoba i Ty chyba jakas chora jestes..moze masz rozdwojenie osobowosci skoro piszesz w dwoch osobach..zaczynam sie martwic o Twoje zdrowie psychiczne..

heh:)
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-12 13:23:47 odpowiedz | cytuj
Do o .ŻAL JESZCZE RAZ ŻAL.Nie jestem chora psychicznie i nikt mnie nie wyżucił to mój osobisty wybór i jeszcze sporo czasu musisz popracowaci w holandi żeby zauważyci co się dzieje.Życzę sukcesów i mnustwa rozczarowani a z pewnością to nastąpi i co wtedy napiszesz pewnie idną prawde.Ja mam wybór a ty......,strach tylko strach i bezradności
zdjecie uzytkownika
aaa - 2012-02-13 16:56:39 odpowiedz | cytuj
POooolskaaa Bialoooczerwoniiiii!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
a - 2012-02-13 16:59:10 odpowiedz | cytuj
NIe wiem czy wiesz Moniko ale bardzo latwo mozna sprawdzic czy sama sobie odpowiadasz na posty. Administrator tego forum moze latwo sprawdzic adres ip twoj i osoby, ktora rzekomo nie jestes..a wtedy bedzie wstyd..wstydddd
zdjecie uzytkownika
a - 2012-02-13 17:05:26 odpowiedz | cytuj
jak sie odmienia w jezyku polskim spójż????
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-13 19:37:08 odpowiedz | cytuj
Do a .Oczywiście masz racje.Jeszcze raz NIEMAM ZAMIARU NIKOGO ODWODZICI OD PODJĘCIA DECYZJI WSPUŁPRACY Z AGĘCJĄ NL JOB.Wszystkie moje wypowiedzi oparte są na moich doświadczeniach.Nie muszę się ukrywaci pod jakim kolwiek idnym nickiem,osoby wymienione z imienia nie są fikcją.Pozdrawiam Monika.
zdjecie uzytkownika
kolory sztandarow - 2012-02-18 00:11:11 odpowiedz | cytuj
Skoro te osoby Moniko nie sa fikcyjne, a ty obrazasz je publicznie i odmawiasz podania wyjasnienia, to ja na miejscu tych osob zwrocilbym sie do moderatora tego forum o udostepnienie Twoich danych i zalozenie Ci sprawy w sadzie.
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-18 09:33:18 odpowiedz | cytuj
kolory sztandarow - 2012-02-18 00:11:11

Skoro te osoby Moniko nie sa fikcyjne, a ty obrazasz je publicznie i odmawiasz podania wyjasnienia, to ja na miejscu tych osob zwrocilbym sie do moderatora tego forum o udostepnienie Twoich danych i zalozenie Ci sprawy w sadzie.
Witam i pytam kiedy zakoniczy się nagonka na Mnie jeżeli osoby wymienione z imienia poczuły się dotknięte niech same wypowiedzą się na forum.Nie zapominaj że w tej agęcji pracuje kilkaset osób a ja wymieniłam ich raptem 5 i tylko 1 z nich jest zwykłym pracownikiem.Wnioski wyciągnij sobie sam.Pozdrawiam i życzę sukcesów.
zdjecie uzytkownika
mati - 2012-02-18 15:28:09 odpowiedz | cytuj
Monika zrozum, ze obrazasz ludzi publicznie. Ja sie nie dziwie, ze piszacy wyzej sie bulwersuja z tego powodu. Dziwi mnie Twoja lekkomyslnosc w tej sprawie, bo jakby sie ktos uparl to naprawde mozesz miec nieprzyjemnosci. A tak wogole to wiec, ze ja osobiscie czytajac twoje posty zwracam uwage nie na konkrety dotyczace pracy w tej agencji ale wlasnie na obrazliwe teksty i stajesz sie przez to niewiarygodna. Proponuje Ci zebys pisala suche fakty bez osobistych wycieczek i nazwisk. Jesli ktoras z tych osob lamie prawo to moze warto zglosic to gdzie trzeba zamiast wyzywac?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-18 17:11:42 odpowiedz | cytuj
Do mati,Masz rację przesadziłam. Z jednnym się nie zgodze nie jestem wiarygodna lecz nie wygodna nie lubie wodolejstwa lecz szczerą prawdę i to dla tego ta nagonka trwa.Pewnie jak sam wiesz najlepszą linią obrony jest atak a to niestety jest widoczne gołym okiem nikt nie lubi byci wytykany palcami więc broni się w taki sposób.
zdjecie uzytkownika
mati - 2012-02-18 17:32:11 odpowiedz | cytuj
Brawo. To sa wlasnie slowa osoby, ktora warto czytac. Fora sa po to, zeby ludzie pomagali sobie i jesli faktycznie jest tam taka lipa jak mowisz to moze warto by cos z tym zrobic? Atak .. czemu nie? Ale z glowa! ;)
Obrazanie ludzi zazwyczaj powoduje reakcje obronna przeciwnika, czyli najczesciej zwykla agresje.
Co do NL to pracowalem tam w 2011, niestety musialem po miesiacu zjechac z powodow rodzinnych i trafilem na czarna liste. No ale nie moge miec pretensji bo sam zawalilem sposob w jaki wyjechalem. Po za tym pracowalo mi sie dobrze. Akurat trafilem na likwidacje szklarni wiec codziennie kompletnie brudny do domu wracalem. Za to ekipa, z ktora jezdzilem do roboty byla niezastapiona! :D Pozdro dla Marcina!

Jesli chodzi o chate to nie moglem narzekac. Cetle ludzie dostawali najpozniej w piatek i generalnie nie bylo sie do czego dowalic. No ale moze tak trafilem. Jedyne co to w nocy bylo dosc zimno w domu i jeden lokator mial cos z glowa. Na szczescie przeniesli go do pute zanim zalazl mi za skore. Hyhy

Szczerze to jadac do NL bylem mocno zdenerwowany tym co tam zastane. Szczegolnie po przeczytaniu paru opinie w necie.
Na szczescie okazalo sie, ze bylem milo zaskoczony :)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mati - 2012-02-18 18:26:17 odpowiedz | cytuj
A i jeszcze jedno. Walka z agencjami pracy nie ma sensu, bo w dobie naszej polskiej rzeczywistosci oni i tak beda mieli zawsze chetnych do wyjechania za granice i najezdzanie na te firmy niewiele zmieni. Uwazam wiec, ze jesli mamy w jakis sposob pomoc ludziom, ktoryc chca wyjechac do pracy, to lepiej skupic sie na poradach. Mam na mysli porady typu: na co uwazac, czego nie robic, co ze soba zabrac i jak sie zachowywac zeby miec prace, kase i swiety sposkoj, a zarazem nie dac sie ponizyc. Pamietajmy, ze zawsze mamy wybor i nalezy z niego korzystac. Nawet jesli sytuacja nas zmusza do trudnej decyzji, tak jak byloo ze mna. Robmy tak zebysmy nie mieli sobie nic do zarzucenia, a potem uswiadamiajmy tych, ktorzy i tak tam pojada. bedzie im sie lzej pracowalo z dala od domu i rodziny.

Ja, rezygnujac z pracy (pomimo waznego powodu) podczas wyjezdzania zachowalem sie dosyc chamsko. Tak wyszlo...
I nie wiem czy pracownicy biura to czytaja czy nie ale chcialbym przeprosic serdecznie pania z recepcji i mojego opiekuna za to jak sie zachowalem. Moglem to zrobic inaczej. Imion nie bede podawal bo oni beda wiedziec o kogo chodzi jesli jakims cudem to tam dotrze. Chcialem zadzwonic osobiscie ale jest mi zbyt glupio, bo wiem ze oboje chcieli mi pomoc, a ja nie dosc, ze odrzucilem chec pomocy to jeszcze zrobilem to w bardzo brzydki sposob. Gdyby nie to to pewnie bym wrocil..
No ale czlowiek sie uczy na bledach i jak to mowia \"Madry Polak po szkodzie\".

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wysranenawaldka - 2012-02-19 01:12:01 odpowiedz | cytuj
jadąc na putte uwarzajcie na dupowłazów waldka nie zdążycie wyjść z busa już cię ocenią jaki jesteś a on cie potem wyzwie od skurwysynów i zrobi z ciebie menela a sam nie potrafi wysłowić się po polsku ale wiadomo że w życiu cwaniactwo nie popłaca odradzam nl jobs chyba że ktoś lubi być [poniżany i wyzywany
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-19 09:35:06 odpowiedz | cytuj
wysranenawaldka - 2012-02-19 01:12:01

jadąc na putte uwarzajcie na dupowłazów waldka nie zdążycie wyjść z busa już cię ocenią jaki jesteś a on cie potem wyzwie od skurwysynów i zrobi z ciebie menela a sam nie potrafi wysłowić się po polsku ale wiadomo że w życiu cwaniactwo nie popłaca odradzam nl jobs chyba że ktoś lubi być [poniżany i wyzywany
Dupowłazów jest wszędzie dości nie przejmuj się tylko rób swoją robote i zachowuj się przyzwoicie to sam przekona się że to nie prawda,przecierz sam pracujesz na własną opinie,nieznasz go a oceniasz,on poprostu na samym początku buduje sobie dystans jak popracujesz dlużej to zauważysz że to niejest zły człowiek,pracowałam dości długo i mieszkałam na tym słynnym hotelu w putte więc wiem co pisze.Dobra rada na koniec nie okazuj słabości i głowa do góry.Pozdrowienia dla lokatrów hotelu.
zdjecie uzytkownika
mati - 2012-02-19 12:46:32 odpowiedz | cytuj
monika200479 - 2012-02-19 09:35:06

wysranenawaldka - 2012-02-19 01:12:01

Dupowłazów jest wszędzie dości nie przejmuj się tylko rób swoją robote i zachowuj się przyzwoicie to sam przekona się że to nie prawda,przecierz sam pracujesz na własną opinie,nieznasz go a oceniasz,on poprostu na samym początku buduje sobie dystans jak popracujesz dlużej to zauważysz że to niejest zły człowiek,pracowałam dości długo i mieszkałam na tym słynnym hotelu w putte więc wiem co pisze.Dobra rada na koniec nie okazuj słabości i głowa do góry.Pozdrowienia dla lokatrów hotelu.
Dokladnie!

Pamietaj, ze kazdy jest tylko czlowiekiem. I traktuj innych tak bys chcialbyc traktowany to na pewno sie mocno zdziwisz. Pozytywnie oczywiscie ;)

Mamy tylko jedna szanse zrobic dobre pierwsze wrazenie. Ja mialem ciekawa sytuacje jak jechalem busem do Holandii. Jeden typ caly czas chlal i opowiadal jakie to bedzie robil imprezy i ze nikt mu nie podskoczy. Do tego co 2 slowo przeklenstwo. Cham i prostak.
Najlepsze bylo to, ze w tym samym busie jechal koles, ktory nas pozniej przyjmowala juz na miejscu. Hahah musielibyscie zobaczyc mine tego kozaka po calej sprawie! :D
Sa rzeczy, za ktoree nie zaplacisz karta mastercard! ;D

Cala droge modlilem sie, zeby nie mieszkac z nim w jednym domu.
Typ i tak zostal potraktowany lepiej niz powinien bo ja np takiego to
bym od razu do domu odeslal z powrotem.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paulaa - 2012-02-21 11:11:33 odpowiedz | cytuj
witam, ja tez mam planowany wyjazd w polowie marca tylko narazie jeszcze czekam na telefon :) wiec byc moze bedziemy jechac w tym samym czasie :)
zdjecie uzytkownika
siwH - 2012-02-21 11:12:24 odpowiedz | cytuj
Ja tez mieszkałem w NL i pracowałem na Pomidorach
było mega dobrze a co do atmoswery to spoko ale nie ma co ufac ludziom Mówi sie w Holandi ze polak polaka okradnie ... sprawdza sie to.
zdjecie uzytkownika
paula - 2012-02-21 11:13:00 odpowiedz | cytuj
Do Long. wcześniejszy post
zdjecie uzytkownika
Paula - 2012-02-21 11:15:19 odpowiedz | cytuj
Do siwH: a dlugo tam byles? jade pierwszy raz i chcialabym zapytac o pare rzeczy :)
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-22 08:23:49 odpowiedz | cytuj
Cosi złego dzieje się w Looije Tomaten,czytając posty na trafilam na szczątkowe informacje że niby oszukują żadnych szczegułów jak macie informacje na temat Loojie to proszę piszcie.Informacje te są w opiniach o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica Nl jobs - 2012-02-22 22:22:26 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie co do kolegi ktory napisał ta wypowiedz !! Nl jobs traktuja ludzi gorzej niz psa !!! człowiek by umierał to oni byli by w stanie jeszcze mu dokopac !!!! Całkowity Brak organizacji !! praktycznie pracuje sie na nich !!!! Co do Agro Care to nicniemam ale tylko na Nl narzekam !!!!!!!!!!! Byłam pracowałam tam i wiem czym to smierdzi !!!!! Nigdy wiecej tej firmie robic nie bede !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-23 16:11:40 odpowiedz | cytuj
Była pracownica Nl jobs - 2012-02-22 22:22:26

Zgadzam sie co do kolegi ktory napisał ta wypowiedz !! Nl jobs traktuja ludzi gorzej niz psa !!! człowiek by umierał to oni byli by w stanie jeszcze mu dokopac !!!! Całkowity Brak organizacji !! praktycznie pracuje sie na nich !!!! Co do Agro Care to nicniemam ale tylko na Nl narzekam !!!!!!!!!!! Byłam pracowałam tam i wiem czym to smierdzi !!!!! Nigdy wiecej tej firmie robic nie bede !!!!!!!!!!
Witam czy mogła bysi szerzej opisaci temat jeżeli już nie zamierzasz tam pracowac.Odnosinie mego postu o Loojie Tomaten ukazały się szczątkowe informacje że oszukują a następnego dnia nie było już śladu po tych informacjach zastanawi mnie jak to możliwe.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
P - 2012-02-25 23:11:17 odpowiedz | cytuj
mati - 2012-02-18 18:26:17

A i jeszcze jedno. Walka z agencjami pracy nie ma sensu, bo w dobie naszej polskiej rzeczywistosci oni i tak beda mieli zawsze chetnych do wyjechania za granice i najezdzanie na te firmy niewiele zmieni. Uwazam wiec, ze jesli mamy w jakis sposob pomoc ludziom, ktoryc chca wyjechac do pracy, to lepiej skupic sie na poradach. Mam na mysli porady typu: na co uwazac, czego nie robic, co ze soba zabrac i jak sie zachowywac zeby miec prace, kase i swiety sposkoj, a zarazem nie dac sie ponizyc. Pamietajmy, ze zawsze mamy wybor i nalezy z niego korzystac. Nawet jesli sytuacja nas zmusza do trudnej decyzji, tak jak byloo ze mna. Robmy tak zebysmy nie mieli sobie nic do zarzucenia, a potem uswiadamiajmy tych, ktorzy i tak tam pojada. bedzie im sie lzej pracowalo z dala od domu i rodziny.

Ja, rezygnujac z pracy (pomimo waznego powodu) podczas wyjezdzania zachowalem sie dosyc chamsko. Tak wyszlo...
I nie wiem czy pracownicy biura to czytaja czy nie ale chcialbym przeprosic serdecznie pania z recepcji i mojego opiekuna za to jak sie zachowalem. Moglem to zrobic inaczej. Imion nie bede podawal bo oni beda wiedziec o kogo chodzi jesli jakims cudem to tam dotrze. Chcialem zadzwonic osobiscie ale jest mi zbyt glupio, bo wiem ze oboje chcieli mi pomoc, a ja nie dosc, ze odrzucilem chec pomocy to jeszcze zrobilem to w bardzo brzydki sposob. Gdyby nie to to pewnie bym wrocil..
No ale czlowiek sie uczy na bledach i jak to mowia \"Madry Polak po szkodzie\".

Pozdrawiam
Przyjęte i wybaczone ale niestety sam sobie niepotrzebnie zamknąłeś znana Ci już drogę.

Powodzenia życzę,

P
zdjecie uzytkownika
gosć - 2012-02-28 09:31:59 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie wszystkich.Ma prośbe o udzielenie info na temat ANDZRZEJA JONIETZ Z NL JOB ,wracam po 5 latach przerwy i chciałbym sie dowiedziec gdzie ta szmata mieszka i czy jeszcze jest pracownikiem NL jobs mam do wyrównania rachunki z tą k...ą.Osrzegałem ze wróce i to robie,przyjade po ciebie Andrzejku OBIECUJE.Prosze o info o tej szmacie.Marcin
zdjecie uzytkownika
znajde sie JONIETZ - 2012-02-28 10:31:38 odpowiedz | cytuj
Wiem ze marzenia sie spełniają a moje jest takie malutkie Andrzej jonietz ,pracował ok 5 lat temu w NL ROTERDAM ,MIAŁ TO SAMO stanowisko co Waldek na putte( pozdrawiam Waldka i jego ASIE ,fajny gosć ,oczywiscie to moja opinia).JA czytasz to SZMATO ANDZREJ ,to przypomnij sobie moje imie MARCIN (PRZYJECHALISCIE mnie w 8 facetów zlac a teraz ja przyjade i zrobie to samo z tobą.Jeszcze raz prosze o namiary na tego geja.pozdrawiam Marcin
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-02-29 06:22:59 odpowiedz | cytuj
ok,tak ogólnie to składać papiery czy nie?,pomijając prywatne waśnie piszących na forum.
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-29 08:56:24 odpowiedz | cytuj
gość - 2012-02-29 06:22:59

ok,tak ogólnie to składać papiery czy nie?,pomijając prywatne waśnie piszących na forum.
Pewnie że warto,firma nie jest zła są owiele gorsze,wszystko zalerzy do jakiej pracy aplikujesz i do jakiego oddziału NL Jobs trafisz.Moim zdaniem firma ok lecz co do reszty bywa różnie nie polecam oddziału Westland a zwłaszcza ludzi pracujących tam jako rezydęci nie będe wymieniać imion bo znowu posypie się lawina jaka to .......Pozdrawiam i życze sukcesu.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-02-29 10:23:12 odpowiedz | cytuj
No ale czemu nie polecasz tego oddziału i co z tymi rezydentami chodzi? Czy ja moge wybrac sobie oddział gdzie pojade?
Napisz prosze, bo juz nie wiem co robic
zdjecie uzytkownika
nowa29 - 2012-02-29 12:43:49 odpowiedz | cytuj
Nie wiem co napisać, bo w głowie się nie mieści wyobrażenie o ludziach pracujących za granicą. Chodzi mi zarówno o osoby zatrudniane, jak i o pracowników biur pośredniczących, tzw. koordynatorów. Nie chcę pisać o notorycznych błędach ortograficznych, ale o nastawieniu do drugiego człowieka. Prawdą jest, że nikt nikogo nie zmusza do pracy w takiej, a nie innej firmie (biurze pośredniczącym). Jeżeli się komuś nie podoba dana sytuacja, to trzeba zmienić firmę, ale również ponieść konsekwencje takiej decyzji. Z drugiej strony \"koordynatorzy\" (piszę w ten sposób, bo koordynują oni chyba tylko swoje plany wakacyjne) powinni zdawać sobie sprawę, że to pracownicy zazwyczaj ciężko pracują każdego dnia na ICH zarobki. Wiem,że zostać takim \"koordynatorem\" jest trudno osobie osobie uczciwej:) Bo, albo trzeba być donosicielem, albo wazeliniarzem, albo dawać d**y komu trzeba. Smutne, ale prawdziwe. Więc ja, szukająca pracy w Holandii, wolę mieszkać w złych warunkach, ciężko pracować niż być czyimś sługusem.
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-02-29 16:04:26 odpowiedz | cytuj
gosc - 2012-02-29 10:23:12

No ale czemu nie polecasz tego oddziału i co z tymi rezydentami chodzi? Czy ja moge wybrac sobie oddział gdzie pojade?
Napisz prosze, bo juz nie wiem co robic
Nie sądze abyś miała wpływ na wybór gdzie pojedziesz,każda oferta ma przypisaaną lokacje,jedyne wyjście z sytułacji to pytać przy ofercie w jakim rejonie się znajduje to chyba najlepsze rozwiązanie.Co do Westlandu to poczytaj na forum a sama się przekonasz.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-02-29 18:14:19 odpowiedz | cytuj
No wlasnie same epitety i rzucanie miesem. Nic konkretnego. eee lipne te forum..
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-02-29 18:17:38 odpowiedz | cytuj
oddział Rzeszów.. to ja pisałem o składaniu papierów
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-03-01 08:19:17 odpowiedz | cytuj
gosc - 2012-02-29 18:14:19

No wlasnie same epitety i rzucanie miesem. Nic konkretnego. eee lipne te forum..
Nie sądze że lipne,jeżeli by to forum odwiedzały osoby które mają na celu zaczerpnięcia informacji lub jej udzielenia to było by ok ale nie stety tak niejest.Kto pisze prawdę jest napiętnowany,zastanów się dlaczego tak się dzieje i jaki ma to cel.Moim zdaniem jeżeli osoby zainteresowane znały by prawde głęboko by się zastanowiły czy podjąci wspułpracę z agęcją,dodam też że człowiek ma prawo do świadomego wyboru.Nigdy nie twierdzilam że agęcja jest do bani lecz psełdo koordynatorzy psują wizerunek firmy są poprostu nie kompetetni,hamscy,zastraszają ludzi,a co najlepsze dzieje się to pod okiem szefostwa firmy czyli w głównej siedzibie firmy.
zdjecie uzytkownika
Mia - 2012-03-01 12:27:32 odpowiedz | cytuj
Hej. Ostatnio na targach pracy w Rzeszowie była ta firma i złozyłam do niech swój kwestionariusz. Napisałam, że mogę wyjechać od kwietnia. Czekam na wasze opinie.
zdjecie uzytkownika
monika200479 - 2012-03-01 12:48:58 odpowiedz | cytuj
Mia - 2012-03-01 12:27:32

Hej. Ostatnio na targach pracy w Rzeszowie była ta firma i złozyłam do niech swój kwestionariusz. Napisałam, że mogę wyjechać od kwietnia. Czekam na wasze opinie.
Internet się kłania a przeglądarka krzyczy wpisz hasło a wtedy prawdę ci powiem.Tak na poważnie musisz zagłembić się w temat i poczytać na forach a kilka ich jest na temat NL Jobs,poczytasz,pomysilisz i obraz sam sie wyklaruje.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2012-03-01 13:37:48 odpowiedz | cytuj
Ja do tej firmy wysłałem swoje CV w zeszłym roku, i jak do tej pory ZERO odzewu....ani BE ani ME.....
GG: 11682708
Pozdrawiam wszystkich poszukujących pracę...nie jest łatwo....
zdjecie uzytkownika
Mia - 2012-03-02 09:57:33 odpowiedz | cytuj
@dociekliwy, ty złożyłeś do tej z Rzeszowa? Bo ta babka od nich mi mówiła, żeby samemu do nich zadzwonić za jakiś czas i potwierdzić, że oferta jest nadal aktualna.
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2012-03-02 14:24:07 odpowiedz | cytuj
Mia - 2012-03-02 09:57:33

@dociekliwy, ty złożyłeś do tej z Rzeszowa? Bo ta babka od nich mi mówiła, żeby samemu do nich zadzwonić za jakiś czas i potwierdzić, że oferta jest nadal aktualna.
Mia, ja wypełniłem formularz na ich stronce internetowej, link: http://www.nl-jobs.com/Formularz_ONLINE/
x