Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
kazik - 2011-11-09 09:16:33 odpowiedz | cytuj
Smieszni jestescie ludzie!! Po co takie brednie wypisujecie??? tak to jest niestety z wiekszoscia naszych Rodakow, nikt sie nie przyzna, ze chla, lub po prostu robic mu sie nie chce!! a taka jest prawda, widac w UK to dziadostwo, ktore tylko chodzi szczuje i narzeka. Skad tyle jadu w WAS??? nie rozumiecie, ze ci ludzie, po ktorych tak jedziecie, tez maja swoje rodziny, swoje zycie....i prace!!! Nie urodzil sie jeszcze taki, co by wszystkim dogodzil...zal mi Was po prostu.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-09 09:19:10 odpowiedz | cytuj
PRAWDA!!!! POPIERAM!!! stado baranow, nic wiecej..wstyd tylko przynosicie, biedne , poszkodowane barany.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-10 18:10:47 odpowiedz | cytuj
napewno siedzi w biedronce
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-10 18:15:16 odpowiedz | cytuj
co chcecie sie dowiedziec dopiero co przyjechalam z jablek z nicla
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-10 18:47:48 odpowiedz | cytuj
wyjechalam na jablka w sierpniu dalo rade do listopada dopuki nie przeniesli nas z roczesteru na nikla gdzie sa warunki spartanskie bez wody w karawanie bez kibelka prad trzeba sobie wykupic za10f zeby sie ogrzac trzeba sobie kupic grzejnik chyba ze ktos byl przed toba i juz ma.do kibelka iprysznica ok 3 karawany w dol albo do gory obok jest kuchnia gdzie gotujesz latem, butow nie zostawiasz na dworze bo szczury sie w nich chowaja moze byc niespodzianka.na kogokolwiek w biurze nigdy nie licz i powtorze jeszcze raz nigdy nie licz niedaj boze jestes chory pozwola ci z .....c w karawanie albo na polu pod drzewem ,sklepy daleko ale w karawanie nr... jest sklep calodobowy papierosy piwo woda,nie ma chleba i doladowan na lebare
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-11 23:59:38 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-10 18:47:48

wyjechalam na jablka w sierpniu dalo rade do listopada dopuki nie przeniesli nas z roczesteru na nikla gdzie sa warunki spartanskie bez wody w karawanie bez kibelka prad trzeba sobie wykupic za10f zeby sie ogrzac trzeba sobie kupic grzejnik chyba ze ktos byl przed toba i juz ma.do kibelka iprysznica ok 3 karawany w dol albo do gory obok jest kuchnia gdzie gotujesz latem, butow nie zostawiasz na dworze bo szczury sie w nich chowaja moze byc niespodzianka.na kogokolwiek w biurze nigdy nie licz i powtorze jeszcze raz nigdy nie licz niedaj boze jestes chory pozwola ci z .....c w karawanie albo na polu pod drzewem ,sklepy daleko ale w karawanie nr... jest sklep calodobowy papierosy piwo woda,nie ma chleba i doladowan na lebare

Co masz na mysli nie licz na nikogo z biura? Jakas konkretna sytuacja? To chyba tak zle nie jest jak wytrzymas caly sezon? Mam znajomego na nicklu i nie narzeka namawia mnie zbym za rok z nim jechala. Jak myslisz warto? On sobie chwali. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-12 01:47:44 odpowiedz | cytuj
Jakby trzeba bylo wymienic konkretne sytuacje, w ktorych nie mozna liczyc na biuro to by miejsca nie starczylo. Ludzie bez znajomosci podstaw: organizacji, traktowania ludzi i kultury. Ale jest GLA gdzie mozna zlozyc na nich skarge bo do managera to raczej nie skoro razem sobie imprezki organizuja :) Tylko jesli juz ktos sie zabiera za pisanie takiej skargi to trzeba tam podac KONKRETNE SYTUACJE, nazwiska, poczytac zasady na jakich dziala agencja w Anglii (i sie do nich odwolac) a pro force lamie wszystkie te zasady hehe :) Ale do czasu :)
zdjecie uzytkownika
piker - 2011-11-12 15:58:59 odpowiedz | cytuj
Nie bede ocenial czy ta firma jest dobra czy zla Ja w niej pracuje od czerwca
Zapewniaja 39h tygodniowo po 6.10£ za godzine co daje okolo 237£ tygodniowo Od tego zabiora wam mieszkanie i ubezpieczenie Na czysto zostanie wam okolo 180£ tygodniowo
Trzeba odliczyc okolo 30£ na jedzenie i troche na gaz ktory kupuje sie wspolnie z osobami ktorymi sie mieszka butla starcza na minimum 2 miesiace a ja prad mam za darmo
Tak wiec odkladam 150£ tygodniowo co daje mi ponad 700zl na tydzien za 39h Niech kazdy sie sam zastanowi czy oplaca mu sie jechac czy lepij mu w polsce
A no i pamietajcie ze to jest kasa za godziny czyli mniej nie dostaniecie a mozecie robic bonusy ja znam osoby co mieli po 100£ bonusu tygodniowo ja niestety naj wiecej mialem prawie 40£
A i mozecie byc pewni ze dostaniecie legalna prace bedziecie zarejestrowani a oni pomoga wam zalorzyc konto w banku i dostaniecie numer ubezpieczenia A bez tych 2 rzeczy nie znajdziecie zadnej innej pracy w anglii
zdjecie uzytkownika
opatrzony - 2011-11-12 21:34:17 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z powyzszym. W wiekszosci zglaszaja sie ludzie ktorzy mysla o dobrej bibce pracujac za granica! Pija, cpaja i wypadki miewaja, bywa ze ciezkie, czy normalnie myslacy czlowiek zglosi sie do tych pro fociów po prace?
zdjecie uzytkownika
zenada - 2011-11-12 21:39:19 odpowiedz | cytuj
to masz wysokie ambicje, zreszta jak kazdy, który wyrusza przez ta agencje
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-12 21:50:57 odpowiedz | cytuj
piker - 2011-11-12 15:58:59

Nie bede ocenial czy ta firma jest dobra czy zla Ja w niej pracuje od czerwca
Zapewniaja 39h tygodniowo po 6.10£ za godzine co daje okolo 237£ tygodniowo Od tego zabiora wam mieszkanie i ubezpieczenie Na czysto zostanie wam okolo 180£ tygodniowo
Trzeba odliczyc okolo 30£ na jedzenie i troche na gaz ktory kupuje sie wspolnie z osobami ktorymi sie mieszka butla starcza na minimum 2 miesiace a ja prad mam za darmo
Tak wiec odkladam 150£ tygodniowo co daje mi ponad 700zl na tydzien za 39h Niech kazdy sie sam zastanowi czy oplaca mu sie jechac czy lepij mu w polsce
A no i pamietajcie ze to jest kasa za godziny czyli mniej nie dostaniecie a mozecie robic bonusy ja znam osoby co mieli po 100£ bonusu tygodniowo ja niestety naj wiecej mialem prawie 40£
A i mozecie byc pewni ze dostaniecie legalna prace bedziecie zarejestrowani a oni pomoga wam zalorzyc konto w banku i dostaniecie numer ubezpieczenia A bez tych 2 rzeczy nie znajdziecie zadnej innej pracy w anglii

pikerku to masz bardzo wysokie ambicje, jak kazdy ktory szuka przygód w pro force, pewnie dobrze w rowy wlazisz. Zreszta tak jak pisza Ci wszyscy to jest jedna z tych agencji dla nieudaczników!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-12 23:07:52 odpowiedz | cytuj
jesli chodzi o numer identyfikacyjny insurance number to musisz zalatwic sam bo ja tam bylam troszke i nie doczekalam sie od pro forsu niczego tylko beda organizowane spotkania i tak minelo ok.3 mie.okradl gosciu znajomych zadnej pomocy w zalatwianiu spraw w banku ,jestes chory nie ma lekarza wtedy do karawanu i tam w samotnosci choruj im jestes nie potrzebny zero organizacji z przewozami na pole a z powrotem jeszcze gorzej a wytrzymalam tam tak dlugo bo lubie wyzwania tam pracuje sie z dnia na dzien dzisiaj jest ok. jutro worning pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-13 16:58:29 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-12 23:07:52

jesli chodzi o numer identyfikacyjny insurance number to musisz zalatwic sam bo ja tam bylam troszke i nie doczekalam sie od pro forsu niczego tylko beda organizowane spotkania i tak minelo ok.3 mie.okradl gosciu znajomych zadnej pomocy w zalatwianiu spraw w banku ,jestes chory nie ma lekarza wtedy do karawanu i tam w samotnosci choruj im jestes nie potrzebny zero organizacji z przewozami na pole a z powrotem jeszcze gorzej a wytrzymalam tam tak dlugo bo lubie wyzwania tam pracuje sie z dnia na dzien dzisiaj jest ok. jutro worning pozdrowienia

Niech sie monika wypowie jak zostala okradziona przez wspollokatora czy evija z nia pojechala do banku. Nie pisz bzdur kobieto jak nie znasz prawdy!!!! Wspolczuje twojemu nastepnemu pracodawcy! Sami falszywi ludzie dookola.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-14 15:01:32 odpowiedz | cytuj
jezeli tak po imieniu to moze sie przedstawisz i porozmawiamy a co pisze to dobrze wiem chyba ze jestes osoba z biura i cie ruszylo
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-15 10:43:04 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-14 15:01:32

jezeli tak po imieniu to moze sie przedstawisz i porozmawiamy a co pisze to dobrze wiem chyba ze jestes osoba z biura i cie ruszylo

jezeli mialas taki problem z ta firma, to dlaczego po prostu nie zglosisz do odpowiednich wladz, tylko bawisz sie w anonimowego internaute?? nie bronie tej firmy, bo nie znam, nigdy nie pracowalem przez nia, ale tak chyba normalny czlowiek by zrobil. Przestancie ludzie zalic sie na forach i jezeli rzeczywiscie jest tam tak zle, to chyba powinniscie to gdzies zglosic. Na forach Wam nikt nie pomoze..
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-15 15:25:42 odpowiedz | cytuj
przede wszystkim nie chodzi o uzalanie sie na forum iszkalowanie firmy tylko o prawde dlaczego nikt tego nie powie,jak jest faktycznie a nie zamydla ocz i tak osoby ktore tam jada dowiaduja sie wszystkiego na miejscu poprostu szkoda ludzi ktorzy sie zadluzaja na taki wyjazd i wracaja z pustymi rekami pozdro
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-15 15:38:58 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-15 15:25:42

przede wszystkim nie chodzi o uzalanie sie na forum iszkalowanie firmy tylko o prawde dlaczego nikt tego nie powie,jak jest faktycznie a nie zamydla ocz i tak osoby ktore tam jada dowiaduja sie wszystkiego na miejscu poprostu szkoda ludzi ktorzy sie zadluzaja na taki wyjazd i wracaja z pustymi rekami pozdro

jak by pracowali a nie pili do rana to by zarobili. Pozdrawiam ludzi z Nickle :)
zdjecie uzytkownika
lubiany przez wszystkich - 2011-11-15 19:09:36 odpowiedz | cytuj
ludzie piszą takie głupoty że w głowie sie nie mieści, nie mają pojęcia ze pro force jest tylko agencja pośrednictwa pracy, to prawda ze są szczury i kompetentni managerowie z łotwy mówią tylko ,, ja nie znaju\" ale jeśli ktoś chce pracowac a nie pic i cpac to mansfield placi calkiem nieźle, ja ciężko pracujac miałem prawie 150 funtów bonusa
jedynie dziadziuś Tony z mansfielda jest ciężki do strawienia
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-16 13:00:50 odpowiedz | cytuj
to jak na 2012 tez tam jedziesz bo ja chyba tak jak bedzie mozliwosc moze masz jakies namiary na innego posrednika
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-18 08:54:35 odpowiedz | cytuj
kto jedzie za tydzien w piatek do chartham na truskawki??
zdjecie uzytkownika
- 2012-01-18 17:15:49 odpowiedz | cytuj
Kto pracował przez tą firme przy pomidorach? Czy rzeczywiście jest tak źle jak piszą ? Chciał bym się dowiedzieć jakie były obowiązki supervisora i czy on też miał problem z wyrobieniem godzin oraz z płacą?
zdjecie uzytkownika
- 2012-01-19 13:34:47 odpowiedz | cytuj
w spravie supervisora odezwij sie do mnie na gg 4748846
zdjecie uzytkownika
zuza - 2012-01-20 09:43:30 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-24 09:54:25

najlepiej podjąć pracę przez urząd pracy firma pro force nie polecam, najgorzej było zimą praca 1 - 2 razy w tygodniu wtedy kiedy jest najwięcej pracy i oczywiście zabierają podatek nie wysyłają p45 nikomu niesolidni wysyłają pracownika do pracy i nie przywożą payslipów mają pracowników w dupie
!!!!!!! NIE WYSYŁAJĄ LUDZIOM P45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PEWNIE SOBIE ŚCIĄGAJĄ DO KIESZENI
LUDZIE TO WSZYSTKO PRAWDA CO JEST TU NAPISANE TO CO TAM ROBIA Z LUDZMI TO NIE DA SIE OPISAC BANDA OSZUSTOW CIAGLE BRAKUJE PIENIEDZY DO WYPLATY A TO GODZIN W TYM BIURZE SIEDZA TAKIE LOLE NIE WIEM PO CO ONE TAM SA SKORO ZAWSZE NIC SIE NIE ZGADZA A JAK SIE PUJDZIE DO NICH TO KARZDA MA WYMOWKE TO NIE DO MNIE TO IDZ TAM TO SA POLKI NA PAKHALZIE TO KATASTROFA RUSKI RZADZA POLAK MA TAM GOWNO DO POWIEDZENIA ROZPANOSZYLI SIE JAK LAJNO TA FIRMA SIE OSMIESZA REKRUTACJE CIAGLE ROBIA LUDZI NA SCIAGAJA A POTEM CHODZA DO PRACY 2 RAZY W TYGODNIU A RESZTA TO OFFY I CZEKAJA NA SMS CZY DOSTANA DO PRACY BO TAM SIE CHODZI NA SMS NA PAKHALZIE CO MADRY TO RZUCIL TA ROBOTE
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2012-01-20 09:52:08 odpowiedz | cytuj
WLASNIE OPISANE JEST JAK TAM JEST ALE LUDZIE W TO NIE WIERZA I JADA A POTEM OCZY IM SIE OTWIERAJA CO TAM SIE DZIEJE
zdjecie uzytkownika
rasso - 2012-01-20 11:48:56 odpowiedz | cytuj
Mam pytanie czy ktoś jedzie 23 na spotkanie do Sochaczewa i czy tam tak rzeczywiście jest żle ja pracowałem we Włoszech i tam dopiero był obóz pracy płacili raz w miesiącu i to wszystko 4,5 euro na godzinę a temperatura w tunelu to 65 stopni ludzie mdleli myślałem że w Anglii jest lepiej mam jechac teraz napiszcie jak tam jest naprawdę.
zdjecie uzytkownika
pakis - 2012-01-20 12:23:03 odpowiedz | cytuj
Ty sie lepiej kobieto ze slownikiem najpierw zapoznaj. Takie byki walisz, jakbys uposledzona byla, nie dziwne, ze masz problem z praca... nikt nie chce takich mocnych w gebie tylko..... najpierw do ksiazek, potem szukaj pracy drogie dziecko specjalnej troski...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-01-20 13:43:19 odpowiedz | cytuj
ja jade do sochaczewa w poniedzialek na spotkanie a skad jestes??
zdjecie uzytkownika
wicek - 2012-01-20 19:36:40 odpowiedz | cytuj
Witam jedzie ktoś do Sochaczewa kto zna temat tej pracy lub tam pracował??
]
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-20 22:34:20 odpowiedz | cytuj
napisalem ze ja jade :/ ludzie czytac nie umieja:/
zdjecie uzytkownika
rasso - 2012-01-21 11:21:49 odpowiedz | cytuj
Ja jestem ze Stalowej Woli ,kawałek drogi a Ty, możesz mi powiedzieć czy informowali Cię przez telefon gdzie jest ta praca tak konkretnie bo ja nic nie wiem.
zdjecie uzytkownika
wicek - 2012-01-21 12:08:48 odpowiedz | cytuj
pytalem czy znasz temat chodzi mi o to czy wiesz jak tam jest i czy jak sie jedzie na spotkanie to czy mozna byc pewnemu ze sie dostanie prace
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-21 16:05:55 odpowiedz | cytuj
ja tam ajde nie wiem czy to pewne czy i jak tam jest nie pojade sie nei dowiem nie mam zamiaru siedziec na dupie i nicn ie robicalbo zapierdalac za 1000 zł:/
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-24 10:43:15 odpowiedz | cytuj
i co tam?? dali wam odpowiedz w sprawie wyjazdu ?? tym co byli na spotkaniu
zdjecie uzytkownika
wicek - 2012-01-24 13:21:23 odpowiedz | cytuj
Nie jeszcze nie było odpowiedzi jak bedziesz cos miał to napisz
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-24 14:15:52 odpowiedz | cytuj
ok tez sie odzywaj:)
zdjecie uzytkownika
wicek - 2012-01-24 16:19:28 odpowiedz | cytuj
ja jeszcze nic nie mam i juz sie zastanawiam czy wogle bede mial jak cis bedzie to napisze
zdjecie uzytkownika
wicek - 2012-01-24 17:19:11 odpowiedz | cytuj
ja nic jeszcze nie mam a Ty ?
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-24 19:53:55 odpowiedz | cytuj
dzwonili do mnie o 17:40 ze jade i meile dostalem
zdjecie uzytkownika
Pack..... - 2012-01-24 20:52:44 odpowiedz | cytuj
Ja pracowalam na pack hausie w chartham dla agenci pro force.....szczerze odradzam.
zdjecie uzytkownika
wicek - 2012-01-25 09:46:43 odpowiedz | cytuj
do mnie zadzwonili dzis rano jade do zobaczenia na miejscu
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-25 12:26:07 odpowiedz | cytuj
jest tu ktos z kim na spotkaniu wodeczki lyknalem na rozgrzanie :D
zdjecie uzytkownika
Sochaczew - 2012-01-26 09:20:30 odpowiedz | cytuj
nieznajmoy - 2012-01-25 12:26:07

jest tu ktos z kim na spotkaniu wodeczki lyknalem na rozgrzanie :D
Byłem w Sochaczewie, ale po przeczytaniu zastanawiam się czy jechać tam ale też mieli mi wczoraj emaila przysłać a jeszcze nie dostałem, może dlatego że znam troche ang i nie chca mnie. Czy ktos się wybiera ze świętokrzyskiego do ang?
zdjecie uzytkownika
nieznajmoy - 2012-01-27 11:08:01 odpowiedz | cytuj
do mnie dzwonili i sie pytali czy wszystko wporzadku a angielski tez znam dobrze. nie wiem naj akiej podstawie oni wybierali ludzi
zdjecie uzytkownika
Sochaczew - 2012-01-27 12:47:49 odpowiedz | cytuj
a czy ktoś wogóle jedzie jutro?
zdjecie uzytkownika
karla:) - 2012-02-03 14:15:54 odpowiedz | cytuj
hej właśnie sie wybieram do tej pracy przy pomidorach ? z tych opini co czytamto nie wiem co mam robić mozesz cos napisać o nich???????
zdjecie uzytkownika
Tkd070 - 2012-02-04 01:01:10 odpowiedz | cytuj
Ludzie nie jedźcie tam. To co się działo w 2011 roku to masakra. Nie byłem pierwszy raz w takiej pracy, wiem że jak chce się zarobić to trzeba zapieprzać, ale to co serwuje Pro-Force to współczesna forma niewolnictwa. Byliśmy na jabłkach w sierpniu i wrześniu. Wszystkie negatywne komentarze to prawda. Sam je czytałem na necie przed wyjazdem, ale myślałem że jakoś damy rade, że nie może być aż tak źle..... owszem może. Jak człowiek nie pojedzie i sam tego nie przeżyje to nie uwierzy, ale naprawdę tam jest zajebiście ciężko. Rozmawialiśmy z ludźmi którzy przez pół swojego życia jeżdżą do tego rodzaju prac, i nawet oni uważali że z takim wyzyskiem jak w Pro-Forcie nigdy i nigdzie się nie spotkali. I nie chodzi mi tu głównie o prace, ale o to jak tam się traktuje ludzi. Będziecie pomiatani, straszeni groźbą wywalenia z roboty, Tony - postrach Mansfielda wywala ludzi bez mrugnięcia okiem. Ludzie zostawali bez kasy, bez dachu nad głową. Oszczędźcie sobie nerwów i zdrowia i olejcie tych wyzyskiwaczy
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2012-02-07 14:57:17 odpowiedz | cytuj
Witam.Jakiś czas temu wraz ze swoją dziewczyną wysłałem maila do tej firmy chodzi o oferte pracy przy pomidorach.Dziś zadzwoniłą do mnie chyba Paulina czy Paula,pytała czy dalej jestesmy zainteresowani,pytała czy chorujemy i inne mało istotne sprawy.Zaprosiła nas na drugi etap rektutacji w Warszawie 1 marca 2012r.Prosze o jakies szczere opinie na temat tej agencji pracy,może któs tam pracował zna realia ,powiedziała ze chodzi o prace od marca/kwietnia do pazdziernika ,ile mozemy zarobiz przez ten okres tak naprawde?proszę o jakies opnie,podpowiedzi bo sie sporo naczytalismy i nie wiemy co robic moj kontakt: wiktorbuski@wp.pl
Z góry bardzo dziękujemy za jaki kolwiek odzew.
zdjecie uzytkownika
Znawca Tematu. - 2012-02-08 21:54:22 odpowiedz | cytuj
Nie polecam!A dlaczego?Praca na akord,nie wyrobisz normy nie masz nawet minimum!A bonusy to fikcja!Nie bylem powolniakiem!Durze sa normy!Warunki mieszkalne 8osob w starych karawanach ze szczurami!Straszny syf i ciasno!Durzo alkocholikow i narkomanow na farmie!Oplaty 40 f. na tydzien z gazem i pradem.Kasa mala bo godzin malo tez!A wiadomo sa tam ludzie co bez agenci pracuja oni pracowali a my siedzielismy caly wekend w karawanach.I wyplata od 100 do 160 f.na tydzien odejmij jedzenie i co zostanie?! POMYSL CZY WARTO TAM JECHAC!
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2012-02-08 22:13:06 odpowiedz | cytuj
karla:) - 2012-02-03 14:15:54

hej właśnie sie wybieram do tej pracy przy pomidorach ? z tych opini co czytamto nie wiem co mam robić mozesz cos napisać o nich???????
A jedziesz sama?Jak lubisz adrenaline,masz twarda psychike i checi do ciezkiej pracy to jedz.Tam nie ma wlasnego pokoiu,mieszkania a nawet toalety,wielki syf!Firma a raczej agencja pracy to moloch w sezonie przewija sie tam z 500 osob i nie tylko polakow!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2012-02-13 10:20:04 odpowiedz | cytuj
Ja tak samo mam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną w Warszawie do pracy przy pomidorach. Też się zastanawiam nad wyjazdem bo opinie są różne. Pracowałem na farmie w Anglii 3 lata temu i było dobrze szło odłożyć od 800- 1000 funtów miesięcznie w sezonie ale to było 3 lata temu gdzie kryzys dopiero się rozkręcał. Prawda jest taka że praca na farmie jest ciężka i jak chce się zarobić to trzeba zapieprzać. Najlepiej szukać pracy w fabrykach przez agencje angielskie na miejscu, masz pewność że ci nie zrobią wała. Osobiście uważam że ta oferta wygłada średnio i to czy coś zarobisz będzie zależało od tego z kim się będzie miało do czynienia.
x