No to co nie było tak strasznie i nie panikujcie,nie takie rzeczy sie w zyciu przechodzi! troche adrenaliny skoki z dachu ale jest git, warto bylo zobaczyc ten kraj, bezplatne wakacje ja sie bawiłam dobrze.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 13:26:01odpowiedz
|
No to w ko�cu jak by�o?I jak zarobki? Op�aca si� wyjecha� na te 2 miesi�ce?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 18:55:53odpowiedz
|
on - 2010-03-17 13:30:01
Moze ktos napisac kto byl.Jak to wygladalo.
jest tu gdzieś na forum drugi bardziej rozwinięty temat o tej firmie, czytałem gdzieś dwa dni temu - poszukaj
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 23:09:53odpowiedz
|
piotrek - 2009-04-17 18:01:30
to sie przekonacie tam na miejscu jakie cyrki sie dzieja za wszystko wam odbija kary bedziecie dostawac nawet nie bedziecie wiedzieli kiedy to jest poto zeby wyłudzic kase i wykorzystac ludzi nas polaków wy sie przekonacie puzniej ze mam racje
na szczescie nie miales racji bo wyjazd byl zajebisty!!! slyszeliscie ze znowu jest wyjazd?? ktos jedzie ze starej brygady w tym roku???
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 23:09:59odpowiedz
|
piotrek - 2009-04-17 18:01:30
to sie przekonacie tam na miejscu jakie cyrki sie dzieja za wszystko wam odbija kary bedziecie dostawac nawet nie bedziecie wiedzieli kiedy to jest poto zeby wyłudzic kase i wykorzystac ludzi nas polaków wy sie przekonacie puzniej ze mam racje
na szczescie nie miales racji bo wyjazd byl zajebisty!!! slyszeliscie ze znowu jest wyjazd?? ktos jedzie ze starej brygady w tym roku???
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-18 21:06:35odpowiedz
|
nie bierzcie wszystkiego do serca co tutaj się wypisuje,byłam w tamtym roku w Portugalii ,może kokosów nie było ale miło wspominam
w polsce tez nie ma kokosów... ja chętnie pojade w tym roku,byla znajoma mojej kumpeli, i podobno zadowolona wie ktos czy sa jeszcze wolne miejsca??
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-23 21:36:59odpowiedz
|
no wlasnie chyba juz nie ma! dzis dzwonilam i jestem na liscie rezerwowej bo maja juz komplet. strasznie chcem wyjechac,ale teraz nie wiem czy da rade a podobno dobra agencja
widoczny ale nie po����czony z profilem - 2010-12-30 18:58:32odpowiedz
|
Witam wszystkich! INTERKADRA TO FIRMA KTORA NIE MA POJECIA Z KIM WSPOLPRACUJE!!!!!! PANI ANNA Z INTERKADRY WYSLALA PRAWIE 20 OSOB DO PRACY W ANGLII. MIALO BYC TAK FAJNIE A TU CH...WIELKI... !!!! PRACA PRZY KURCZAKACH W FIRMIE VION W WALII. WYGLADALO TO TAK... WYJEZDZAJAC DO ANGLII MIALEM ZABRAC ZE SOBA 330 FUNTOW! 110 NA TO BY OPLACIC 2 TYGODNIOWE ZAKWATEROWANIE Z GORY, NASTEPNE 100 FUNTOW DEPOZYTU I 120 FUNTOW NA ADMINISTRACJE!!! NA MIEJSCU MIAL MNIE ODEBRAC JERRY NECAS...PRACA MIALA BYC ODRAZU PO 2 DNIACH HEHEH PRZYJECHALEM NA MIEJSCE ODEBRALO MNIE JAKICHS 2 CYGANOW PONOC PRACOWNICY JERREGO. ZAWIEZLI MNIE NA CHATE I ODRAZU WZIELI 330 FUNTOW!!! A NASTEPNY DZIEN SIE OKAZALO ZE TE TYPKI TYLKO MAJA CHATY DO WYNAJECIA W LIVERPOOLU I NIE SA ZADNA AGENCJA. KAZALI MI WYSLAC MAILA DO AGENCJI ZE SZUKAM PRACY W LIVERPOOLU ITD PO 2 DNIACH ODDZWANIA AGENCJA I OFERUJE PRACE. POTEM IDZIESZ NA BADANIA. JAK PRZEJDZIESZ PRACUJESZ JAK NIE TO SPADOWA ALE KASY JUZ NIE ODDADZA I RADZ SE SAM. JAK JUZ DOSTANIESZ PREACE WYPIER...CIE NA CHATY TAKIE ZE NORY WIDYWALEM LEPSZE!!!! 55 FUNTOW NA TYDZIEN + GAZ I PRAD NA KARTE CZYLI RAZEM JAKIES 75 FUNTOW NA TYDZIEN WYCHODZI. A JAK ZREZYGNUJESZ Z MIESZKANIA TO ZWOLNIA CIE Z ROBOTY!!! REKA REKE MYJE!!! CYGANSKIE PED...LY I SLOWACKA AGENCJA 7 STARS Z LIVERPOOL!!!! ROWNIE DOBRZE MOGLEM SAM PRZYJECHAC DO LIVERPOOLU W CIEMNO I WYNAJAC CHATE I SZUKAC PRACY. ZAOSZCZEDZILBYM PONAD 200 FUNTOW!!! TAK WYGLADA PRACA ZALATWIANA PRZEZ FIRME INTERKADRA I ANNE CZEKAJ!!! P.S JEDYNA POMOC Z PANI ANNY STRONY TO SMS ; ZE NAPEWNO JAKOS SIE ULOZY... PIER......S...KA
Witam wszystkich! INTERKADRA TO FIRMA KTORA NIE MA POJECIA Z KIM WSPOLPRACUJE!!!!!! PANI ANNA Z INTERKADRY WYSLALA PRAWIE 20 OSOB DO PRACY W ANGLII. MIALO BYC TAK FAJNIE A TU CH...WIELKI... !!!! PRACA PRZY KURCZAKACH W FIRMIE VION W WALII. WYGLADALO TO TAK... WYJEZDZAJAC DO ANGLII MIALEM ZABRAC ZE SOBA 330 FUNTOW! 110 NA TO BY OPLACIC 2 TYGODNIOWE ZAKWATEROWANIE Z GORY, NASTEPNE 100 FUNTOW DEPOZYTU I 120 FUNTOW NA ADMINISTRACJE!!! NA MIEJSCU MIAL MNIE ODEBRAC JERRY NECAS...PRACA MIALA BYC ODRAZU PO 2 DNIACH HEHEH PRZYJECHALEM NA MIEJSCE ODEBRALO MNIE JAKICHS 2 CYGANOW PONOC PRACOWNICY JERREGO. ZAWIEZLI MNIE NA CHATE I ODRAZU WZIELI 330 FUNTOW!!! A NASTEPNY DZIEN SIE OKAZALO ZE TE TYPKI TYLKO MAJA CHATY DO WYNAJECIA W LIVERPOOLU I NIE SA ZADNA AGENCJA. KAZALI MI WYSLAC MAILA DO AGENCJI ZE SZUKAM PRACY W LIVERPOOLU ITD PO 2 DNIACH ODDZWANIA AGENCJA I OFERUJE PRACE. POTEM IDZIESZ NA BADANIA. JAK PRZEJDZIESZ PRACUJESZ JAK NIE TO SPADOWA ALE KASY JUZ NIE ODDADZA I RADZ SE SAM. JAK JUZ DOSTANIESZ PREACE WYPIER...CIE NA CHATY TAKIE ZE NORY WIDYWALEM LEPSZE!!!! 55 FUNTOW NA TYDZIEN + GAZ I PRAD NA KARTE CZYLI RAZEM JAKIES 75 FUNTOW NA TYDZIEN WYCHODZI. A JAK ZREZYGNUJESZ Z MIESZKANIA TO ZWOLNIA CIE Z ROBOTY!!! REKA REKE MYJE!!! CYGANSKIE PED...LY I SLOWACKA AGENCJA 7 STARS Z LIVERPOOL!!!! ROWNIE DOBRZE MOGLEM SAM PRZYJECHAC DO LIVERPOOLU W CIEMNO I WYNAJAC CHATE I SZUKAC PRACY. ZAOSZCZEDZILBYM PONAD 200 FUNTOW!!! TAK WYGLADA PRACA ZALATWIANA PRZEZ FIRME INTERKADRA I ANNE CZEKAJ!!! P.S JEDYNA POMOC Z PANI ANNY STRONY TO SMS ; ZE NAPEWNO JAKOS SIE ULOZY... PIER......S...KA
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-31 18:39:18odpowiedz
|
Wybiera sie ktoś na borówkę do Portugali z Interkadry 4.05.2011. jak coś to moje gg 32365776
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-31 18:41:50odpowiedz
|
Wybiera sie ktoś na borówkę do Portugali z Interkadry?Jak cos to moje gg 32365776
Nie polecam tego wyjazdu szczerze,praca po 8h na akord w upale koszmarnym ,dojście samo do plantacji to do pokonania bagatela 2,5po czym biegiem powrót na campo na obiad i uwaga następne 2,5 do pokonania na magazyn który mieści się na plantacji aby tam odbębnić następne 6h jak nie więcej .Warunki sanitarne są koszmarne, zimna woda toalety brudne, odpływy zapchane mało tego do tego luxusu czeka ok 20 kobiet w jednym domku,właściwie to ja miałam "szczęście'' bo ta łazienkę obok domku posiadałam,domek obok nie posiadał tego komfortu .I płaca i warunki tam to jakaś jedna wielka pomyłka.Jeśli ktoś jest hardcorem niech jedzie ...dla normalnych ludzi zostaje trauma na cale życie.