Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-28 17:48:36 odpowiedz | cytuj
Jedzie ktoś może z okolic Szczecinka . Ja jade pierwszy raz i przydałaby się jakaś bratnia dusza :)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-28 18:05:59 odpowiedz | cytuj
Kochani czy jako osoba bezrobotna ale zarejestrowana mam szanse dostac prace w Karlsie?Pozdrawiam wszystkich ciezko pracujacych na plantacjach.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-28 20:08:19 odpowiedz | cytuj
pewno ze masz szanse zadzwon do pana wisniewskiego i on ci wszsytko powie pozdawiam i powodzenia
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-28 22:55:56 odpowiedz | cytuj
Ja prowadze dzialalnosc gospodarczą-mam szanse tam pojechac???
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-29 11:42:03 odpowiedz | cytuj
tam jadą ludzie nie płacący zusu
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-29 12:15:32 odpowiedz | cytuj
Dzieki-z dzialalnoscią nie mam szans.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-29 15:51:20 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-28 20:08:19

pewno ze masz szanse zadzwon do pana wisniewskiego i on ci wszsytko powie pozdawiam i powodzenia

Dzieki zadzwonie do Pana Wisniewskiego i mam nadzieje ze zalapie sie w tym roku na wyjazd bo mam juz dosyc wegetacji w domu i szukania pracy w kraju gdzie nie potrzebuja kobiet po czterdziestce tylko mlode i wyksztalcone sie licza.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-29 23:01:50 odpowiedz | cytuj
Działalność można zawiesić ,jeżdżą ludzie którzy prowadzą działalność.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-30 18:12:10 odpowiedz | cytuj
Witam mam pytanko do znawcow zatrudniania w Karlsie wyslalam w zeszlym tygodniu swoje zgloszenie i fotke no i oczywiscie 100 zl czy to juz jest gwarancja ze mnie zatrudnia czy jest jakas selekcja pracownikow?Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-31 13:50:33 odpowiedz | cytuj
to juz jest gwarancja ,nie slyszalam,zeby nie wzieli kogos kto juz wpalcił kaucje-wiec szykuj sie od pracy:)
zdjecie uzytkownika
kas - 2011-01-31 14:41:20 odpowiedz | cytuj
jestesmy dwie z okolic krakowa i tez chcemy jechac tam do karlsa na truskawki czy jest ktoś jeszcze chętny??? wieksza grupa byłoby taniej..
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-31 18:32:36 odpowiedz | cytuj
my też jestesmy dwie i jestesmy z Małopolski. Podaj kontakt.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-31 18:34:11 odpowiedz | cytuj
my też jestesmy dwie i jestesmy z Małopolski. Podaj kontakt.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-31 18:57:34 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-31 13:50:33

to juz jest gwarancja ,nie slyszalam,zeby nie wzieli kogos kto juz wpalcił kaucje-wiec szykuj sie od pracy:)

No to sie szykuje do pracy :-) Dzieki za informacje.Jestem z kujawsko-pomorskiego moze ktos sie wybiera z tego wojewodztwa?Czekam na wiadomosc.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-31 22:00:35 odpowiedz | cytuj
Po pierwsze kto wysyła kase komuś kogo nie widział na oczy poczuj się że jesteś już w honolulu na truskawkach
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 07:41:08 odpowiedz | cytuj
a tu sie mylisz ja to sie nazywa kaucja ja wpłaciłam ją 5 lat temu i co rok tam jestem:)człowieku jak tam nie byłeś łaś to sie nie udzielaj i nie strasz ludzi tu nara
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 12:01:25 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-31 22:00:35

Po pierwsze kto wysyła kase komuś kogo nie widział na oczy poczuj się że jesteś już w honolulu na truskawkach

Wydaje mi sie ze to 100 zl to nie znowu taki majatek w razie straty ale zanim wyslalam te pieniadze to sprawdzilam ta firme i moim zdaniem jest wiarygodna bo dziala juz tyle lat i z tego postu wnioskuje ze ludzie jednak tam jezdza i pracuja ciezko, a honolulu tez by bylo spoko :-)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 13:33:51 odpowiedz | cytuj
A ty co stara wyrzeraczko chwalisz się że jezdzisz pięć lat ale napisz prawdę co tam robisz pracujesz na zmywaku ? czy stoisz na A4 i zarabiasz po 5 tys euro to co to dla ciebie 100 zł
zdjecie uzytkownika
misia - 2011-02-01 14:29:46 odpowiedz | cytuj
witam was,jade z kolezanka po raz pierwszy do karlsa i mamy troche obaw,nie chodzi o prace bo juz bylysmy na nie jednej plantacji,chodzi nam o to jak bedziemy traktowane,czy wszystkich traktuja tam na rowno,czy moze ci co tam juz jezdza pare sezonow sa ''kims'' a pierszorocznych maja za nic? napiszcie jak to jest bo zdania sa podzielone.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 15:45:03 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 13:33:51

A ty co stara wyrzeraczko chwalisz się że jezdzisz pięć lat ale napisz prawdę co tam robisz pracujesz na zmywaku ? czy stoisz na A4 i zarabiasz po 5 tys euro to co to dla ciebie 100 zł

nie stoje na zmywaku a gdyby nawet to nic ci do tego :)gdybym nawet pracowała w burdelu to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci do tego po co wchodzisz tu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludziom zawracasz pajacu jeden
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 19:50:57 odpowiedz | cytuj
Babo jedna nie okłamuj ludzi
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 21:04:08 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 19:50:57

Babo jedna nie okłamuj ludzi

widać ze z wioski pochodzisz:) i nie udzielaj sie tu bo takich jak ty to tu nie trzeba
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 09:24:24 odpowiedz | cytuj
Witam.Po wpłaceniu kaucji {rezerwacja campingu) masz pewność ,że jesteś przyjęta do pracy.Na wiosnę dostaniesz następne dokumenty ,które należy wypełnić i odesłać.Co do nowych-miejcie oczy i uszy szeroko otwarte,nie dajcie się wykorzystywać.Jak nie podpadniecie ,nie zaczniecie na samym początku wkładać szrotu,to po tygodniu obsługa też Wam odpuści.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 11:55:49 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 09:24:24

Witam.Po wpłaceniu kaucji {rezerwacja campingu) masz pewność ,że jesteś przyjęta do pracy.Na wiosnę dostaniesz następne dokumenty ,które należy wypełnić i odesłać.Co do nowych-miejcie oczy i uszy szeroko otwarte,nie dajcie się wykorzystywać.Jak nie podpadniecie ,nie zaczniecie na samym początku wkładać szrotu,to po tygodniu obsługa też Wam odpuści.Pozdrawiam.

Czyli teraz zostalo mi cierpliwie czekac na dalsze dokumenty i ciezko bez slowa pracowac zeby nikomu z obslugi nie podpasc.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
petero - 2011-02-02 12:25:23 odpowiedz | cytuj
Kiedy bedą przyjmować mężczyzn??
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 13:04:18 odpowiedz | cytuj
Przede wszystkim codziennie przed rozpoczęciem pracy słuchać ,pytać ,bo jest tak ze jednego dnia zbieramy mniej dojrzałe ,innym razem z plamką,badż dwiema...etc.i dokładnie wybieramy.Oczywiście szrot do wiaderka (wszystkiego się dowiesz na miejscu).
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 13:24:32 odpowiedz | cytuj
Witam Czy z okolic Szczecinka ktoś jedzie? Jade pierwszy raz a zawsze z kimś raźniej.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 15:59:03 odpowiedz | cytuj
ciezko pracowac to prawda,ale wcale nie musisz cicho siedziec ,bo to nie zaden obóz pracy,wszyscy sa jednakowi czy 1 rok ,czy wiecej,oczywiscie na nowych na poczatku wiecej zwracaja uwagi,ale bez przesady poprostu trzeba zbierac tak jak mówia i napewno nie bedziesz miala problemow,idioci ci co tak straszą wcale nie jest zle,ciezko,ale nie tragicznie jak prace znasz to nie przejmuj sie tylko spoko jedz:)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 16:04:51 odpowiedz | cytuj
ale pieprzysz!!!! a obsluga to niby co??? jak zbierasz ok to moga ci skoczyć,oni tez tam pracuja,a skoro sie ciebie czepiali to widac mieli powody,nie strasz ludzi bo takich dupków jak ty wcale tam nie trzeba-normalnie palant jak slucham takich robi mi sie niedobrze:(((
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 20:33:33 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 16:04:51

ale pieprzysz!!!! a obsluga to niby co??? jak zbierasz ok to moga ci skoczyć,oni tez tam pracuja,a skoro sie ciebie czepiali to widac mieli powody,nie strasz ludzi bo takich dupków jak ty wcale tam nie trzeba-normalnie palant jak slucham takich robi mi sie niedobrze:(((

co za pajac z ciebie :)skoczyc to ty możesz ale sobie:)po co się wypowiadasz tylko ludzi denerwujesz co? co za burak z ciebie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 09:23:12 odpowiedz | cytuj
Nie było mowy o czepianiu,tekst należy czytać ze zrozumieniem,gdybyś tam był,na pewno zajarzyłbyś o co mi chodziło,a czepiasz to się właśnie Ty.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 10:32:41 odpowiedz | cytuj
hehe dobre sobie,niby nie czepiają się bez powodu, dobry tekst:) Na wyjadaczki nie zwracają uwagi zbierają szrot jawnie i nikt nic im nie powie bo liczą się znajomości a czepiają się nowych którzy naprawdę się starają .Wiem bo byłam tam kilka razy i zbierałam na ilość nie jakoś nikt mi nic nie mówił bo mnie znali hehe ,a nowi mieli przerąbane
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 10:54:54 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 10:32:41

hehe dobre sobie,niby nie czepiają się bez powodu, dobry tekst:) Na wyjadaczki nie zwracają uwagi zbierają szrot jawnie i nikt nic im nie powie bo liczą się znajomości a czepiają się nowych którzy naprawdę się starają .Wiem bo byłam tam kilka razy i zbierałam na ilość nie jakoś nikt mi nic nie mówił bo mnie znali hehe ,a nowi mieli przerąbane

ty sie tak kobieto nie chwal ze sie ciebie nie czepiali bo napewno nie raz byłas przesypana i na oczach wszystkich zostałas opiepszona haha znajmomości to ty masz w domu hihi
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 12:14:43 odpowiedz | cytuj
Jak można tak sobie dogryzać,wstyd .
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 12:54:56 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 12:14:43

wstyd nie wstyd ale z takich tekstow mozna sie duzo dowiedziec.Wybieram sie pierwszy raz i juz po przeczytaniu kilku wypowiedzi nabralam watpliwosci czy jechac,bo po co? jak uprzywilejowani sa tylko Ci co juz tam byli, a z drugiej strony kazdy kiedys zaczynal wiec moze warto zaryzykowac i dac sie ponizac ten pierwszy raz na oczach innych?Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 13:43:05 odpowiedz | cytuj
ja tez jade pierwszy raz na plantacje do karlsa i troche przerazily mnie ostatnie wypowiedzi,jakie ponizanie? jak sie bedzie dobrze i szybko rwalo to czego maja sie czepiac?a czy pierwszoroczni to jakas druga kategoria ludzi? ja nie jade tam po znajomosci ale po to by jakies pieniadze zarobic a jak bedzie sie robilo i sluchalo przelozonych,nie powinno byc tak zle jak to inni tu pisza.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 17:46:27 odpowiedz | cytuj
zawsze jest obawa jak gdzies jedzie sie pierwszy raz,nie zna sie ludzi i nie wiadomo na kogo sie trafi,tez jade tam zarobic a nie szukac znajomosci i mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle jak niektorzy tu pisza,wiem,ze wiekszosc tam pracujacych to mlodzi ludzie i pewnie nie toleruja takich wapniakow jak ja ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 19:09:51 odpowiedz | cytuj
hm,czemu od razu wapniak,a jakie to znaczenie kto ile ma lat,wazne bys dobrze wykonywal/a swoja prace,do odwaznych swiat nalezy.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 19:21:01 odpowiedz | cytuj
Byłam na zbiorach juz cztery razy ,najgorszy był pierwszy rok ale zawdzięczam to wyłącznie osobie ,która mnie tam zabrała,ale na plantacji pracują i wartościowi ludzie.zawierane są prawdziwe przyjażnie .jak już wspominałam jak szybko załapiesz co i jak po tygodniu nikt nie będzie wnikał,który raz jesteś tam jest bodajże osiem grup,co roku trafiasz do innej i nie sposób wszystkich zapamiętać z pośród tysiąca ludzi.Naprawdę nie jest tam żle ,a wręcz przeciwnie .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 22:43:01 odpowiedz | cytuj
i tu się mylisz znam całą obsługę(mam z obsługi tam rodzinę) i wiem więcej niż zwykły zbieracz
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 22:50:40 odpowiedz | cytuj

tu się mylisz znam całą obsługę(mam z obsługi tam rodzinę) i wiem więcej niż zwykły zbieracz
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 23:01:31 odpowiedz | cytuj

ALE TO PRAWDA LICZĄ SIĘ ZNAJOMOŚCI
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-05 06:10:29 odpowiedz | cytuj
Nie wnikałam nigdy kto kim dla kogo jest ,podpowiadam tylko potencjalnym zbieraczom,,ze :nowy:,to nie znaczy ma przerąbane.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2011-02-05 19:13:25 odpowiedz | cytuj
do dziewczyn z małopolski jedziecie na 100%??? załatwiałyście juz wszystko ??? bo nam Pani z biura kazala dzwonic i zrobimy to ok czwartku ... dajcie znac ..
zdjecie uzytkownika
kasia - 2011-02-05 19:13:49 odpowiedz | cytuj
do dziewczyn z małopolski jedziecie na 100%??? załatwiałyście juz wszystko ??? bo nam Pani z biura kazala dzwonic i zrobimy to ok czwartku ... dajcie znac ..
zdjecie uzytkownika
MARIA Z KALISZA - 2011-02-05 22:04:11 odpowiedz | cytuj
MAM JECHAC W TYM ROKU PIERWSZY RAZ-TO CO TU CZYTAM PRZERAZA MNIE. MUSZE SIE ZASTANOWIC NAD TYM WYJAZDEM.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-05 23:56:53 odpowiedz | cytuj
Do Pani która ma wątpliwości! Warto jechać jak chce się zarobić a nie szukać znajomości czy miłości na sezon...wystarczy słuchać co mówi obsługa i dobrze zbierać a będzie ok. Jak są jakieś problemy mówi się o tym Panu Piotrowi ..Ci co piszą te brednie to nieżle balują albo nie idzie im rwanie truskawki i zajmują się bzdurami..Wiek nie gra roli liczy się dobry zbieracz! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MARIA Z KALISZA - 2011-02-06 01:03:05 odpowiedz | cytuj
DZIEKI ZA POCIESZENIE. JA CHCE JECHAC I ZAROBIC- NIE JADE SZUKAC PRZYGOD. ALE SKORO NOWYCH TAK ŻLE TRAKTUJĄ TO JA......NIE WIEM CZY DAM RADE.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-06 10:00:51 odpowiedz | cytuj
MARIA Z KALISZA - 2011-02-06 01:03:05

DZIEKI ZA POCIESZENIE. JA CHCE JECHAC I ZAROBIC- NIE JADE SZUKAC PRZYGOD. ALE SKORO NOWYCH TAK ŻLE TRAKTUJĄ TO JA......NIE WIEM CZY DAM RADE.

do pani Mari to co tu piszą to nie wszystko prawda trzeba brac na to poprawki my tez kiedys byłyśmy pierwszy raz a jezdzimy juz 5 /7 lat więc nie jest tam tak zle jak tu piszą pozdrawiam panią i głowa do góry będzie dobrze
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-06 11:29:41 odpowiedz | cytuj
Swięte słowa.też tak uważam,jeżdżę od kilku lat,naprawdę do się zarobić.pozdrawiam.
x