Tak sie tylko wydaje pracowalem 3 lata i dziewczyny wcale nie jest latwo, napiete terminy, duzo na glowie, odpowiedzialnosc ogromna jestem na wychowawczym mam nadzieje ze uda mi sie powrocic ale pamietam o tym ze nie jest lekko.
Hi all,
I would like to request whether this forum can be translated into other languages?
Can anyone give help me how that can be done?
nie znasz polskiego,czy udajesz,że znasz angielski?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 11:40:44odpowiedz
|
byłam w go worku na kursie asystencko sekretarkim i teraz dostałam pracę jako asystentka, wysłałam cv na ogłoszenie w którym potrzebowali kogoś z doświadczeniem min rok a ja takiego nie miałam i tak mnie przyjeli, sądzę że może ze względu na kurs który odbyłam. polecam :)
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-19 11:55:48odpowiedz
|
czy są jeszcze miejsca w tej firmie? Jestem z wykształcenia filologiem, ale miałam już kontakt z pracą biurową. Poszukuję pracy w tej branży serpena@wp.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-08 09:58:44odpowiedz
|
Hej ja też szukam pracy w tej branży-mam doświadczenie asystentki biurowej w dużej firmie Procter&Gamble...ale co z tego jak nie mogę znaleźć pracy...Jak coś to mój mail sikoraaneta6@gmail.com
Tak sie tylko wydaje pracowalem 3 lata i dziewczyny wcale nie jest latwo, napiete terminy, duzo na glowie, odpowiedzialnosc ogromna jestem na wychowawczym mam nadzieje ze uda mi sie powrocic ale pamietam o tym ze nie jest lekko.
Hi all,
I would like to request whether this forum can be translated into other languages?
Can anyone give help me how that can be done?
Merci http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/smile.gif
tregabgrestaw