Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
tregabgrestaw - 2009-12-10 04:15:32 odpowiedz | cytuj
Karolina - 2008-10-23 13:41:55

Tak sie tylko wydaje pracowalem 3 lata i dziewczyny wcale nie jest latwo, napiete terminy, duzo na glowie, odpowiedzialnosc ogromna jestem na wychowawczym mam nadzieje ze uda mi sie powrocic ale pamietam o tym ze nie jest lekko.

Hi all,

I would like to request whether this forum can be translated into other languages?
Can anyone give help me how that can be done?

Merci http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/smile.gif

tregabgrestaw
zdjecie uzytkownika
do traga - 2009-12-10 07:51:49 odpowiedz | cytuj
nie znasz polskiego,czy udajesz,że znasz angielski?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 11:40:44 odpowiedz | cytuj
byłam w go worku na kursie asystencko sekretarkim i teraz dostałam pracę jako asystentka, wysłałam cv na ogłoszenie w którym potrzebowali kogoś z doświadczeniem min rok a ja takiego nie miałam i tak mnie przyjeli, sądzę że może ze względu na kurs który odbyłam. polecam :)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-19 11:55:48 odpowiedz | cytuj
czy są jeszcze miejsca w tej firmie? Jestem z wykształcenia filologiem, ale miałam już kontakt z pracą biurową. Poszukuję pracy w tej branży serpena@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ewa - 2011-06-22 17:41:45 odpowiedz | cytuj
ewasi26@o2.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-08 09:58:44 odpowiedz | cytuj
Hej ja też szukam pracy w tej branży-mam doświadczenie asystentki biurowej w dużej firmie Procter&Gamble...ale co z tego jak nie mogę znaleźć pracy...Jak coś to mój mail sikoraaneta6@gmail.com
x