Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie
zdjecie uzytkownika
mychhla - 2008-07-01 10:31:41 odpowiedz | cytuj
tak tak tak sekta sekta sekta..... pracuja jak dzikie woly! czasem jest efekt czasem nie. zachowuja sie jak banda sekciarzy. te ich w tylek uprzejme gadki.. masakraa. strzezcie sie takiego typu firm, nie warto  tracic nerwow i co najwazniejsze czasu....
zdjecie uzytkownika
kgb:) - 2008-07-07 15:54:42 odpowiedz | cytuj
ja też w zeszłym roku szukałam pracy i trafiłam do firmy polmax w poznaniu ta sama gadka ludzie jakby omotani ten sam JUICE teraz jestem juz ostrozna i sprawdzam te ogłoszenia w internecie i wiem gdzie nie mam dzwonic takie fora to bardzo przydatna sprawa
zdjecie uzytkownika
Ania - 2008-07-08 08:52:50 odpowiedz | cytuj
Moj narzeczony wlasnie tam poszedl. Napisalam mu, co piszecie, odpisal, ze zobaczy i sprobuje. Mam nadzieje, ze nigdzie go nie wywioza i bedzie mogl normalnie wrocic, jak mu sie cos nie spodoba...:/ Ech...
zdjecie uzytkownika
maragur - 2008-07-08 12:00:16 odpowiedz | cytuj
Jakie szczęście, że powstało te forum...Miałam jutro stracić cały dzień- pierwszy dzień w pracy firmy Wigor...szukam dalej. Dzięki za informacje :-)
zdjecie uzytkownika
luzik - 2008-07-09 18:14:58 odpowiedz | cytuj
ja to widzę tak płytka za 20 zł, 8- 10 zł do kieszeni akwizytora, 8-10zł do prezesa i max. 1 zł na dzieci. Wynik : policja się nie czepia i wszyscy są szczęśliwi. Nie wiem ale ja chcąc pomóc głodnym dziecią robił bym to za DARMO!!! Pracownicy tych firm, macie nas za pustaków? Chociaż z drugiej strony powinienem Wam podziękowć, to dzięki Wam mamy taką wspaniałą Polskę. Samych dobrych ludzi, utrzciwych żetelnych i kompetentnych :o) Nie do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
lula - 2008-07-10 11:13:24 odpowiedz | cytuj
Ja nie uważam żeby w tej pracy było coś złego?! Pieniązki są przekazywane na fundacje i stowarzyszenia.. tak wiec o co hallo??!  Nikt nikogo nie zmusza do pracy. Jezeli komuś się podoba-zostaje, jeżeli nie-szuka dalej.. prosta sprawa, czyż nie?? Fakt, że na poczatku podczas rozmowy dobrane są różne kłamstewka i mozna poczuć się zawiedzionym nastpępnego dnia ale mnie osobiście sie spodobało i... nie żałuję. Pozdrawiam wszystkich!
zdjecie uzytkownika
pffff - 2008-07-14 10:43:00 odpowiedz | cytuj
nie rozsmieszaj mnie...pieniazki sa przekazywane w takich kwotach,ze nawet szkoda gadac!z kilkunastu tysiecy kilkaset zlotych,a w prezentacji wmawiacie ludziom,ze cala kwota jest na dzieci(lub co sobie wymyslicie)czyli 20zl a z tego jakies 50gr jest tylko oddawane-i to nie z wiekszych pobudek niz potrzeby firmowe.OSZUSCI!!!nie chce was nigdy widziec u siebie pod domem bo skonczy sie zle
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2008-07-15 09:40:08 odpowiedz | cytuj
szmery bajery... a kto w dzisiejszych czasach nie oszukuje???? fakt ze w perfidny sposób-bo chodzi tu o dzieci ale powinniesmy sie przyzwyczaic do takich polskich realiow. nie kombinujesz -nie masz. ale praca tez nie zaciekawa powiedzmy to sobie szczerze!
zdjecie uzytkownika
nina - 2008-07-24 02:53:44 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się, dzisiaj ta firma zawitała do moich drzwi. Odeslalam ich z kwitkiem. Najbardziej mi żal, że naciagają biedne staruszki. po takiej akcji nie ma co sie dziwic, ze ludzie nie bedą chcieli wpłacac pieniedzy na akcje charytatywne. Również ostrzegam przed tymi naciagaczami. To naprawdę tylko ludzie bez sumienia mogą naciagac innych na konto chorych dzieci.
zdjecie uzytkownika
SEKTA!!! - 2008-07-24 10:05:41 odpowiedz | cytuj
Hej, i znowu w imieniu"BOGA!", czy juz wy na glowy Ludzie poupadali?, kupujecie Plyty z Koledami ?, chcesz pomoc biednemu!!!!?-szukaj i znajdziesz sam biednych ludzi i tam daj mu w reke! ,sam kupi chleb!!!, ajak myslisz?, z czego sie utrzymuja-te GNOJE? , poto robia jakies organizacje w imieniu  "POMOC DLA DZIECI"!!!, bo ten PUNKT-DZIECI!!!, wzbodza odrazu "uczucia macierzynskie" !!!, i LITOSC!!!, niedajcie sie nabierac!!!!, tylko CI JEDYNI ROBIA WAKACJE!!!-co kasuja!!!!, biedny nic otym niewie i wiedziec niebedzie!!!-Plyte kup sobie sam w sklepie!!!, a biednemu wcisnij w Reke!!!, sam-za to ci wdziecznie PODZIEKUJE!!!, a te GNOJE-jeszcze cie PRZEKLNA za TO-ze za malo  Ludzi oszukales!!!
zdjecie uzytkownika
rm - 2008-07-24 20:52:48 odpowiedz | cytuj
oszuści z Wigoru grasują dzisiaj w Sierakowie, nabierają ludzi na "chore dzieci"
zdjecie uzytkownika
rm - 2008-07-24 20:52:56 odpowiedz | cytuj
oszuści z Wigoru grasują dzisiaj w Sierakowie, nabierają ludzi na "chore dzieci"
zdjecie uzytkownika
rm - 2008-07-24 20:53:03 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
Marta:) - 2008-07-26 13:02:19 odpowiedz | cytuj
Czesc,ja takze dalam sie nabrac na ta walnieta oferte pracy!to jest SEKTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykorzystuja naiwnosc dobrych ludzi z wiosek zeby sprzedac badziewne płyty!!!!MASZ PłACONE OD PROWIZJI A NIE NA GODZINE JAK OBIECYWALI!NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ KLAMIA!JEZDZA PO WIOSKACH,IDA NAJPIERW DO SOłTYSA,ABY UZYSKAC PIECZATKE SOłECKA A POTEM MOWIA MIESZKANCOM ZE MAJA POZWOLENIE OD GłOWY WSI ZEBY SPRZEDAWAC TE [admin - wulgaryzm] CD!BIEDNI ,SCHOROWANI LUDZIE ODDAWAJA SWOJE OSTATNIE PIENIADZE NA " AKCJE CHARYTATYWNE DLA DZIECI NIEPEłNOSPRAWNYCH (MOWIA KOLEJNO O KAZDYCH AKCJACH I SA ONE WSZYTSKIE PRZEZ NICH WYMYSLONE). CI LUDZIE NIE MAJA ZA GROSZ GODNOSCI, PRZYZWOITOSCI, WYRZUTOW SUMIENIE I WYCZUCIA TAKTU. WPRASZAJ SIE DO LUDZI NA HERBATY, OBIADY A TAKZE ZEBY SIE ZAłATWIC!!! MUSISZ SPRZEDAC 20 PłYT W CIAGU JEDNEGO DNIA ABY MIEC 80ZL,JEZELI SPRZEDASZ MNIEJ NIZ 20 TO MASZ 2 ZETA OD PLYTY.CZYLI NP.ZA 14GODZINNY DZIEN PRACY I SPRZEDAZ NP.8CD MASZ ZAPłACONE 16 Zł(A NIE JEST łATWO TO SPRZEDAC)STAWIASZ SIE W FIRMIE O 8 RANO,LATAJA I WARIUJA JAK POJEBY ,PRZYBIJAJAC SOBIE "PIATKI"ZWANE DżUSTAMI([admin - wulgaryzm]),POTEM DOSTAJESZ DO PODPISANIA OśWIADCZENIE ZE ZA ZGUBE ICH SMIESZNEGO ZAśWIADCZENIA O DZIAłALNOSCI MUSISZ ZAPłACIC 200 ZL,JEDZIECIE NA WIOCHE,WRACACIE O 21-22 DO DOMU I OD RANA TO SAMO.ICH PREZENTACJA,KTORA JAK MAłPY POWTARZAJA WSZYSCY:DZIEN DOBRY,JAKI MA PIEKNY OGRóD,CHYBA PANI ROZMAWIA Z KWIATAMI/BADZ:PRZYSZłAM DO PANI NA OBIADEK/SASIAD MIAł RACJE ZE TU NAJPIEKNIEJSZA PANI MIESZKA!   NASTEPNIE MOWISZ:WRACAM KOLEJNO OD SOłTYSA I OD SASIADóW(TU WYMIENIA NAZWISKA,KTORE TAK NAPRAWDE NIE KUPILY ZADNEJ CD)ONI PAMIETALI O NASZEJ JEDNORAZOWEJ,COROCZNEJ AKCJI POMOCY DZIECIOM NIEPEłNOSPRAWNYM,TYLE ZE PIENIAZKOW DO PUSZEK NIE ZBIERAMY A W PODZIEKOWANIU MUZYCZNE SERDUCHO ZOSTAWIAMY.CZY MOGE PROSIC O PANI GODNOSC?GDYZ ZA NAZWISKO ROWNIEZ MAM PUNKTY POTRZEBNE DO PRAKTYK(NAZWISKO JEST TYLKO PO TO ZEBY WKRECIC SASIADOW ZE KUPILES CD OD NICH) POKAZUJESZ POD SAM NOS PLYTE,DAJESZ DO REKI I WYCIAGASZ OD OSOBY SIANO ZA NIA,MECZAC UCHO TEKSTAMI:JESTESMY RAZ W ROKU,NIE POMOZE PANI DZIECIOM,SASIADKA KUPILA A PANI NIE? ////////NAWIASEM MOWIAC TO WSTYD ZE TACY LUDZIE CHODZA PO ZIEMI!NAJGORSZA Z NICH JEST MONDZIA ZE ZJEBANYM RYJEM KTORA JEST MIłA TYLKO WTEDY GDY MA KOMUS WCISNAC TEN SHIT ORAZ MARCIN KTORY JEST TOTALNYM PENEREM I BURAKIEM.   NAJGORSZE JEST TO ZE ONI SOBIE WKRECAJA ZE MOGA SIE ROZWIJAC W TEJ FIRMIE!A SZYMON TO TEZ WIOCHMEN NA MAXA,KTORY GORUJE NAD SWOJA SEKTA!
zdjecie uzytkownika
odwazny:( - 2008-07-26 19:46:59 odpowiedz | cytuj
Hej.Nie tylko [admin - prosze nie podawać danych osobowych] jest ewelementem na skale swiatowa.Ma jeszcze rownych sobie polglowkow ktorzy sa asystentami w Bemarze w Krakowie.[admin- prosze nie podawać danych osobowych] Oni to dopiero ryja beret wmawiajac debila ze w tej firmie zrobia kariere.TRAGICZNE!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Masakra z tymi firmami!!!!!! - 2008-07-29 17:34:29 odpowiedz | cytuj
Tak tak to racja i szymonek i 'menagerowie' w krk to porazka buahahhahahah oni nawet do roli sie nie nadaja a udaja cwaniaczkow zarobionych! kasy maja pełno ale to swinstwo w taki sposob sie wzboggacac!!!!!!!!!!!!!!!!!! asystenci zasrani to samo!!! mysla ze awansowali nie wiadomo co buahahhahahaha a dalej popierniczaja z cd po wiochach i oszukuja!! massakra ale podnosi go to w gore bo jest "asystentem" buahahahahaha smieszna firma ostrzegam wszystkich tylko czas stracice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kitty - 2008-08-05 12:35:27 odpowiedz | cytuj
Miałam identyczną sytuację :/ Tyle, że tak mniej więcej w połowie lipca :/
zdjecie uzytkownika
Kitty - 2008-08-05 12:41:15 odpowiedz | cytuj
Spotkało mnie dokładnie to samo :/ Firma WIGOR, to OSZUŚCI !!!! Ja akurat miałam "okazję" wyjechać sobie do Leszna i tam sprzedawać te płyty :/ Tzn. Oni sprzedawali :P A potem jeszcze SAMA (bez nich) musiałam wracać do Poznania pociągiem :/ Dobrze, że była ze mną kumpela i jeszcze 3 inne osoby i jakoś zrzutką uzbierało się siano na bilety :/
zdjecie uzytkownika
NIE TWóJ INTERES - 2008-08-05 21:04:42 odpowiedz | cytuj
Hmmm  czyli wszyscy z was nie umią sprzedać tego szajsu bez okłąmywania......
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2008-08-05 21:08:43 odpowiedz | cytuj
Wielki respekt dla Ciebie za to że jako jedyny pracownik tej firmy wyraziłaś swoje negatywne (i  prawdziwe zdanie o niej). To jest jeden wielki SZIT!!!  A Te wszystkie twarzowce które bronią tej swojej firmy robią to ze względu na kase . Bo rzeczywiście można tam nieźle  zarobić bez charówy, wystarczy że ma sie wygadaną gębe i brak skrupułów.....      zdarzyło się też że jeden koleś sprzedał 3 puste opakowania BEZ PłYTY i  rozchachany chwalił mi sie tym....    
zdjecie uzytkownika
nie twoja sprawa - 2008-08-05 21:24:07 odpowiedz | cytuj
PROMOCJE TO MASZ W D....E JAK SE ZAKRęCISZ !  TAAA ZA......E  PROMOCJE, NIE DAJ SIE!!!   G...O A NIE PROMOCJE . LATANIE OD CHATY DO CHATY Z PłYTAMI ZA 5 ZETA, KTóRE  SPRZEDAJą  ZA   20, CZASEM KOMUś OPCHNą PUSTE PUDEłKO DOSKONALE O TYM WIEDZąC......  I   SCIEMNIANIE żE TO NA DZIECIAKI Z AUTYZMEM, W  SUMIE RZECZYWIśCIE NA SIEBIE ZBIERAJą .......
zdjecie uzytkownika
nieuczciwi!!! - 2008-08-07 17:23:33 odpowiedz | cytuj
dokladnie jest wszystko tak jak Ty mowisz Marta! I wszyscy moi przedmowcy maja racje! Nie bede sie za duzo rozpisywac bo Wy juz powiedzialas wszytko, nie bede sie powtarzac... Wiedzialam tylko ze jak od klamstwa sie zaczyna to na 1 sie nie skonczy, a juz sama ta rozmowa kwalifikacyjna < promowanie sprzetu przemyslowego> jest 1 wielka sciema! Zachowuja pozory preznie prosperujacej firmy a w rzeczywistosci sa oszustami. kasa za to "prace" jest pewnie i niezla ale brzydze sie nieuczciwym dorabianiem. Nie rozumiem tych ludzi, ktorzy tam "pracuja". Jestem zla tym bardziej ze to nie 1 taka oferta pracy z ktora sie spotkalam. Wiadomo papiery maja cwaniaki w porzadku ale cos trzeba z tym zrobic! macie jakies pomysly? i o jaka Monike wam chodzi o ktorej sie tak rozpisujecie? Jak wyglada? A wszyscy ktorzy sobie chwala ta prace sa oszustami i po prostu dorabiaja sie na ludziach, ktorzy im zaufali wierzac w prawdziwosc ich slow o piekny ogrodek i wspanialy usmiech i ufajacych ze pieniadze sa przeznaczane na dzieci autystyczne, badz inwalidy, ktorym brakuje na srubki od kolek... Zalosne... Ciesze sie ze jest wiecej ludzi mlodych, ktorym nie zalezy tylko na zdobyciu duzych pieniadzy i wola zyc skromnie ale za to uczciwie:). Spokojna prace w supermarkecie nie bedzie az taka zla w porownaniu z tym co moglabym przezyc w tej firmie. :))))
zdjecie uzytkownika
saba - 2008-08-11 12:31:59 odpowiedz | cytuj
macie racje. rowniez zostalam oszukana. i nie dosc ze mnie wywieiono do leszna samochodem to dowiedzialam sie ze mam 30 min do odjazdu pociagu ostatniego do poznannia na wlasny koszt i ze musze znalezdz w 30 min dworzec bo bylam w obcym miescie i ie wiedzialam totalnie gdzie to jest. to jest jakas masakra co oni tam wyrabiaja. tam pracuje wiara ktora ma jakas znieczulice spoleczna chyba
zdjecie uzytkownika
Kitty - 2008-08-12 22:22:44 odpowiedz | cytuj
Sabcia, to ja E..., hehe :P Jak słyszę o firmie Wigor i patrzę, że ludzie tu mieli taką samą sytuację, to koszmar po prostu :/ Koszula z Vistuli, a nie z Bema... no może i tak, ale jakim kosztem :/
zdjecie uzytkownika
Naja - 2008-08-13 12:36:04 odpowiedz | cytuj
Dzięki za informacje. Właśnie umówiłam się w tej firmie na rozmowę, ale skoro tak wygląda ta praca to nie pójdę na nią. Dzięki
zdjecie uzytkownika
Kitty - 2008-08-13 21:14:47 odpowiedz | cytuj
Naja nie radzę :( Jeśli nie chcesz zmarnować czasu, nerwów i pieniędzy, to lepiej zostań w domu... :-) Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
lencia - 2008-08-31 11:46:12 odpowiedz | cytuj
Żyly na czole mi sie pojawiaja jak slysze Wigor a tym bardziej bemar!! mialam przyjemnosc obcowac jakis czas z tymi przyglupami i teraz nie pozostaje mi nic innego jak ostrzec wszystkich przed obiema firmami! jak uslyszycie w sluchawce bemar rozlaczajcie sie! szkoda grosza wiecej za rozmowe z ta firma! beznadzieja-banda pustaków, poczawszy od menagerow, po smiesznych asystetntow, konczywszy na trenerach, dilerach. piramidka beznadziejnie pustych osob... katastrofa!!!! nie dajcie sie w to wplatac:)
zdjecie uzytkownika
Santiago - 2008-09-01 00:38:49 odpowiedz | cytuj
W wigorze można pracować, jeżeli spełni się kilka warunków: 1) jest się imbecylem 2) nigdy nie pracowało się nigdzie indziej 3) nie ma się znajomych 4) lubi się wstawać o 6:00, [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] Jedyna względna zaleta środowiska juicemanów to to, że każdy się tam z każdym bzyka
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2008-09-01 11:03:45 odpowiedz | cytuj
Ja tez mialam przyjemnośc pracować w firmire Wigor ale miałam tę przyjemnieszą posadkę okłamywałam ludzi że sa to promocje było by nawet ok praca do 22 (masakra) również w soboty. Wytrzymałam tak miesiąc do czasu aż na rozmowe nie przyszło kilku znajomych ze szkoły. I się podałam!!! Praca akwizytora w tej firmie przynosi naprawdę fajne zarobki dla kogoś po szkole. Jest jednak dla ludzi o specyficznym rodzaju charakeru. Jest jeszcze jedna taka firma w poznaniu z tym że sprzedają ludziom pasty lub perfumy znajduje się ona na grunwaldzie. Łatwo idzie rozpoznac oszustwo po rozmowie telefonicznej!!! Powodzenia w poszukiwaniu prac!!! Ja mam teraz taka wymarzoną!!!
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2008-09-01 11:15:32 odpowiedz | cytuj
A propo tych identyfikatoróe sama je wypisywałam :) Naprawdę nie mogłam spać przez te oszustwa, firma jest w 100 % legalna jak ktos do was przyjdzie zabierzcie mu zaświadcznie i zadzwońcie do dnego kościoła który jest na pieczęci ksiądz wszystko potwierdzi... Większośc młodzierzy jaka pracowa była zdesperowana ( dzici miały dzieci) naprawdę coś strasznego ale każdy wesoły dostanie tam pracę!!!Firma Bemar to odział firmy - polityka wygląda tak im więcej płyt sprzedarz lepiej awansujesz trener i wyżej ten kto długo się utrzyma dostaję nową placówke w nowym mieście i tak mając 19 lat możesz stać się szefem i trzepać taką kase że koniec- ale ja bym nie umiala
zdjecie uzytkownika
xyz - 2008-09-02 09:48:22 odpowiedz | cytuj
hej!!! dobrze że natrafiłam na ta stronke bo własnie miałam iść na rozmowe a tak to wiem że nie warto. Dzięki że jest ta stronka, przynajmniej nie popełnie błedu. pozdro :)
zdjecie uzytkownika
Peggi - 2008-09-05 15:29:00 odpowiedz | cytuj
Hej!! Nie rozumiem jak można tak okradać ludzi!!! Pracujemy w tych śmiesznych terenach kilkanaście godzin dziennie, żeby dobić przynajmniej do 32 pkt, żeby mieć 50 zł, a i tak opierd*lają Nas na punkty i kradną Nasze pieniądze. Marzę o tym, aby ta sekta w końcu poszła siedzieć. SRAM na WIGOR!!!!!!!!! JACY JESTESCIE:------>POJEB*NI  !!!!!!!!!!!!!!!!   JUICE dla was, życzę wam, żebyście zdechli z rekla w terenie!!!!!!!!!!! a calineczka niech zatańczy i zaśpiewa na waszym pogrzebie!!!!
zdjecie uzytkownika
wyspy kanaryjskie - 2008-09-09 12:34:11 odpowiedz | cytuj
wiem ze sprwawdzonego zródla ze sie za nich biora to juz koniec
zdjecie uzytkownika
patina - 2008-09-09 19:49:02 odpowiedz | cytuj
Dzis bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i zrobili na mnie super wrazenie i zadowolona jade do domu by o 19 zadzwonic i sie umowic na dzien probny..... ale postanowilam poszukac w necie czegos wiecej na temat tej firmy.... i na co trafiam?? na to forum!! najpierw mi kopara opadla ale im dluzej czytalam tym bardziej bylam wkurzona. mniejsza o to nie jestem pierwsza ktora to pisze. ale wczesniej bylam w firmie B WORLD na ul. Wolskiej 7 na Grunwaldzie i zaproponowali mi posade przedstawiciela handlowego. z deczka sie zdziwilam a potem w Wigorze spotkalam dziewczyne ktora tez byla na Wolskiej i ten przedstawiciel co robi?? wciska na parkingach ludziom jakas cho lerna paste do zebow!!!!!!! w jeden dzien dwie sciemy... strata czasu ale przynajmniej ani do b world ani do wigoru nie pojade na "dzien probny"... pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Zauroczony takimi firemkami - 2008-09-16 11:35:37 odpowiedz | cytuj
Tez miałem nieszczescie natknac sie na obie firmy. Sa to tylko oszusci i nic wiecej, nie przedstawiaja soba zadnej wartosci. Tak zeby pracowac, to chyba trzeba miec narobione we łbie. Oszukliwanie ludzi? nie dziuekuje bardzo. Fajnie napisała dziewczyna, ktora tam pracowała jako sekretarka, ale jak przyszli do niej znajomi ze szkolyu zrezygnowała. Nie dziwie sie.
zdjecie uzytkownika
DOBRY DUCH - 2008-09-18 19:25:18 odpowiedz | cytuj
BANDA NIESZCZESLIWYCH NIEROBOW SIE ODEZWALA BLEBLEBLE-POTRAFICIE TYLKO NARZEKAC!DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
zdjecie uzytkownika
niunia - 2008-09-26 13:56:17 odpowiedz | cytuj
byłam dzisiaj u tych oszustów-polega to na tym ze pan kierownik bardzo pięknie opowiada o pracy w jego firnie,na nastepny dzien idziesz do Chaty Polskiej na kawke po to by ktos cie naciagnal na roznoszenie plyt-robisz galy bo nie na tym miala polegac twoja praca,a przy okazji paru kolesi do ciebie zarywa,-ja sie na to nie zgodzilam po czym odeszlam jak niejedna stamtad osoba-TO TE [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] WIGOR UL STRZESZYNSKA 33 OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Fonnka - 2008-10-11 18:59:04 odpowiedz | cytuj
Najgorszy z nich wszytkich jest Michał. Ten idiota sam się nakręca i ma nadzieję, że zrobi karierę w tej firmie - naiwniak. Żali mi go bo widać, że sam już niepotrafi żyć innaczej. Nie ma prwadziwych przyjaciół bo jest fajnym kumplem tylko do czasu. Porażka - nie człowiek! Żal mi Ciebie Michał!
Pozdro dla Szymona!!! ;-)
zdjecie uzytkownika
viola - 2008-10-19 12:28:12 odpowiedz | cytuj
no tak-sukces osiagnie Michal w Oszustwie-100%, a ciebie Michal niechce !, juz go probuje od tego odciagnac-moge mu dac inna prace, i on taki kochany dlamnie, chyba mu zaproponuje maluzenstwo!, to wtedy moze organizowac umnie, niemusi sie ponizac !, mam komfort i nam to starczy-a kochanek jest dobry, trzeba mu przyznac....
zdjecie uzytkownika
Juiceman - 2008-10-21 22:29:29 odpowiedz | cytuj
By spełnić SWOJE naskrytsze marzenia, trzeba JUUSOWAC dzień w dzień bez wytchnienia.
Pukać wciąż pukać od drzwi do drzwi, byś SWOJE marzenia mógł spełnić i TY!!
Więc uświadom SOBIE że nie jestes ZEREM i zostań już wkrótce MENGEREM!
JUICE dla wszystkich co pracowali dluzej niz jeden dzien i umieli sprzedac plyte. PS. Pozdrowienia dla ekipy z Wrocławia ;)
zdjecie uzytkownika
hehe - 2008-10-22 09:19:49 odpowiedz | cytuj
a co jest natej plycie ?-koledy co Sekta spiewa ?, plyt z tymi koledami jest pelno i na kazdym zakrecie !, a za to co wy reke wyciagacie !-zaspiewaja sobie ludzie pod Choinka ZA DARMO ! i z przyjemnoscia SAMI !!!-
zdjecie uzytkownika
Bojka - 2008-10-28 13:38:48 odpowiedz | cytuj
Właśnie wczoraj (27.10.2008r.) byłam na rozmowie w sprawie pracy w firmie Wigor. Wszystko pięknie ładnie, wróciłam do domu, p;oczytałam Wasze wypowiedzi, ale stwierdziłam, że co mi szkodzi się przekonać. No i tym sposobem wróciłam przed chwilą z tego próbnego dnia w firmie.
Szkoda, że nie mówić szczerze ze to zwykłe akwizytorstwo! Chodzili po chatach wciskali ludziom płyty o Papieżu, za 20zł, bądź co łaska (chociaż i tak na liście wpisywali, że za 20zl). Nie mam pojęcia za co firma im płaci, ale płaci i to podobno bardzo dobrze.... No i te cele charytatywne... Mają jakoś w papierach, że raz w miesiącu dają jakąś część zysku na cele charytatywne i pewnie dlatego są nie do ruszenia...
PORAżKA!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
aga - 2008-10-28 13:55:30 odpowiedz | cytuj
nie mam nic przeciwko akwizytorom, praca jak kazda inna, spoko.
ale jak ktos chce zatrudniac akwizytorow, to niech mowi o tym otwarcie, a nie sciemnia, ze dzial promocja i reklama... jak wysylaja ludzi na te treningi, to niech trenerzy zachwouja sie jak normalni ludzie, a nie bajeruja potencjalne kolezanki z pracy... to nie jest fajne i chyba malo kto da sie na to nabrac. ja szczerze bylam az zdegustowana zachowaniem swojego trenera.. nie bede podawac imion, ale i tak pewnie kazda wie, o kogo chodzi.
zdjecie uzytkownika
£owca - 2008-10-28 17:36:03 odpowiedz | cytuj
to do Pana Huberta i Michala z firmy vigor w poznaniu....strzezcie sie, ludzie wiedza jak wygladacie,co robicie, sledza kazdy wasz ruch... nie znacie dnia ani godziny kiedy nastapi ostatnia sprzedaz... ale nadejdzie, tego mozecie byc pewni, silna reka sprawiedliwosci!!!!!
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2008-10-29 07:48:51 odpowiedz | cytuj
I ja dałam się wczoraj oszukać! Jak dziecko! Z zasady nie daję kasy wyłudzaczom, a wczoraj dałam. Kretynka! Przez takich właśnie krętaczy ludzie boja się dawać kasę obcym. I jak się okazuje słusznie. Ale ja tego tak nie zostawię!
zdjecie uzytkownika
Ona - 2008-11-18 15:27:23 odpowiedz | cytuj
heheh z Michała dobry kochanek ? pfff to ty dziewuszko nie miałaś jeszcze dobrego kochanka. Jest tylko dobry w gadce, nic więcej...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2008-11-20 23:36:06 odpowiedz | cytuj
i tak ci to nic nie da bo psy przyjada i zaraz ich puszcza bo wigor jest legalna firma !!!!!!!!!!!!!!!!! a ze jego pracownicy mowia cos o dzieciach to ich sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-11-23 15:50:53 odpowiedz | cytuj
"żygać " -Chyba rzygać.... psssss
zdjecie uzytkownika
:) - 2008-11-23 16:20:07 odpowiedz | cytuj
Praca "świetna" :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2008-11-23 16:40:58 odpowiedz | cytuj
niby zadna praca nie hanbi ale takie sprzedawanie plyt i wciskanie ludziom kitu to totalna porazka, to praca dla dzieci ktore chca zarobic na wakacje...
x