Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-29 15:06:02 odpowiedz | cytuj
Firma godna polecenia. Szkoda, że placą fachowcom 9 euro na godzine. Domy ok, nie mam zastrzeżeń. Samochody slużbowe też spoko. Jesli będę musiał znów emigrować to na 100 % wróce do Progressu
zdjecie uzytkownika
GRZEŚ - 2010-10-29 16:28:12 odpowiedz | cytuj
· 20 dollars 2 surf.
Innowacyjny sposób zarabiania pieniędzy!
Po pierwsze zarabiamy w dolarach! Sposobow na zarobek jest bardzo wiele.
Wystarczy sie zarejestrowac i zainstalowac baner z reklamami, będzie to cienki pasek
na monitorze na którym bedą wyświetlany reklamy. Nie musisz nic robić a
punkty sie same nabijają Są również na stronie po zalogowaniu płatne
banery za które dostajemy sporą liczbę punktów

Nastepny sposob to taki iz zostanie przydzielony tobie twoj wlasny
INDYWIDUALNY LINK wyslij go swoim znajomym i namow ich aby sie
zarejestrowali z twojego linku i zaczeli
zarabiac punkty. I ty tez bedziesz zarabial! Bedziesz pobieral ich
czesc zarobków, oni oczywiscie NIC NIE STRACĄ PRZY TYM, a ty tylko
mozesz zyskac.
Warto spróbować nic nie stracisz.

Oto link do serwisu:
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=117613
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-04 20:05:43 odpowiedz | cytuj
Bogdan Ty pało pozdrawiam ciebie:* Tak jak kolega napisał Bogdan to największa pała w całej tej firmie.Tak jak napisał Kto jest parówa i ładuje ten pracuje..pozdrowienia z Gorzowa Wlkp. Nie Polecam..
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-04 22:20:03 odpowiedz | cytuj
Odkad zamkneli biuro Gorzow i nie ma Pani Kariny nie polecam. Balagan, ludzi traktuja przedmiotowo. Nigdy nie spotkalem sie z takim traktowaniem
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-24 11:50:11 odpowiedz | cytuj
Wypłaca! a to co pisza o warunkach na Ollandzie to jakas bujda! byłam tam i wcale nie ma jakiejś narkomanii czy chlewu...Każdy tak ma jak sam sobie zrobi... jak nie umiesz sprzątać to masz chlew.. jak nie umiesz dogadać się z ludźmi to jesteś wyrzutkiem i stąd pewnie takie głupie komentarze... Ja byłam tylko w odwiedzinach i widziałam cztery różne domy i ich mieszkańców(pracowników Progressu) i nie uwarzam aby warunki były dramattyczne... jak juz pisałam jak nie umiesz sprzątać to masz chlew...i zastanowiłabym się nad tym czy warto obrażać wszystkich ludzi z tamtąd i wyzywać ich od najgorzych! spójrz człowieku najpierw na siebie!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-01 20:47:59 odpowiedz | cytuj
POZYTYWNE OPINIE PISZA PRACOWNICY BIURA BO ICH TERRORYZUJE MAIN MANAGER HANS, SPECJALISTA RZEZNIK- Z WYKSZTALCENIA I Z CHARAKTERU. DLACZEGO ODESZLA PANI KARINA Z GORZOWA I ZAMKNELI BIURO- BO JUZ MIALA DOSYC ROBIENIA WRAZENIA I POZOROW. TAK JAK PISALI LUDZIE WYZEJ. PRACUJESZ 2 DNI, 3 SIEDZISZ W DOMU. DLA TEGO BELGIJSKIEGO MANAGERA NIE LICZA SIE LUDZIE. PRACOWALEM W KRATKE. JAK SCIAGNELI MI ZA MIESZKANIE TO STARCZYLO NA SUCHY CHLEB DLA KONIA. NIE MA CIAGLOSCI PRACY. TAK JAK JEST NAPISANE W UMOWIE PROGRESS- FIRMA PRACY TYMCZASOWEJ W PELNYM TEGO ZROZUMIENIU. NAJSMUTNIEJSZE JEST TO, ZE CZLOWIEK PRACOWAL UCZCIWIE, POMAGAL, A JAK SAM POTRZEBOWAL POMOCY TO SIE WSZYSCY WYPIELI. NIE POLECAM NAWET NAJWIEKSZEMU WROGOWI
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-04 16:25:38 odpowiedz | cytuj
A jakie stawki brutto są za godzinę w progresie?Są jakieś prace za które płacą więcej niż minimalne 8,17 brutto?
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2011-06-11 20:47:49 odpowiedz | cytuj
Odkad zamknieto Gorzow to jest lipa. Nikomu nie polecam. *,17 to standard
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-19 21:57:40 odpowiedz | cytuj
Porażka, nikomu ich nie polecam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-06-25 14:18:42 odpowiedz | cytuj
Czy jeszcze ta obora istnieje??????
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-17 21:19:19 odpowiedz | cytuj
Gorzow i Opole zamkniete bo pracownicy dawali wypowiedzenia przez Hansa (main manager). Taki manager, ze ludzie psychicznie nie wytrzymuja i odchodza. Sprawdzcie opinie w ojewodzkim Urzedzie Pracy w Zielonej Gorze. Dowiecie sie jakie numery walil Hans. NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-28 22:32:25 odpowiedz | cytuj
PORAZKA NOGI ZA PAS STAMTAD. DOBRE CZASY JUZ DAWNO MINELY. TERAZ TO LAJNO
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-30 21:07:44 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się Progress Uitzenbureau to nie progress a regress. Kompletne dno. Traktują ludzi przedmiotowo.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-11 20:07:55 odpowiedz | cytuj
JAK FIRMA NIE ISTNIEJE JAK MOJ ZNAJOMY TAM ROBI NIEWIESZ,A PISZESZ GLUPOTY SIWY
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-11 20:09:26 odpowiedz | cytuj
JAK FIRMA NIE ISTNIEJE JAK MOJ ZNAJOMY TAM ROBI NIEWIESZ,A PISZESZ GLUPOTY SIWY
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2011-09-17 21:56:36 odpowiedz | cytuj
Pani Karino niech Pani wroci bo bez Pani to obóz pracy!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-01 21:51:20 odpowiedz | cytuj
Zostal tylko Progress w Holandii , a Gorzow zamkneli jak Pani Karina odeszla. Teraz to masakra jakas. Jak mozna doprowadzic firme do takiego stanu. Kiedys to byla super firma, teraz dno, bez dna. Nie polecam. Wykorzystywanie. Nie idzie zarobic. Pracy tylko tyle, ze wystarcza na oplate mieszkania, kase dla biura, a dla pracownika tyle co w Polsce mozna zarobic. Ludzie siedza bo boja sie powrotu, ze znow szystko od nowa. Jak ktos ma robote w Polsce to niech tam siedzi. Nie zycze wrogowi kariery w tej firmie
zdjecie uzytkownika
me - 2011-11-14 22:02:00 odpowiedz | cytuj
kaszana, masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2012-01-13 23:16:38 odpowiedz | cytuj
Witam.obilo mi sie o uszy ze niedlugo, bardzo niedlugo dolaczy nowy koordynator. Dajcie znac jak on dziala.-czy tez bedzie na nas dzialal jak plachta na byka???pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2012-02-21 22:33:07 odpowiedz | cytuj
Dopoki bedzie Hans to nie polecam. Traktuje ludzi jak bydlo. Wiadomo wszedzie trzeba pracowac, ale do diabla troche kultury!!!
zdjecie uzytkownika
nowoprzybyły - 2012-03-03 10:27:12 odpowiedz | cytuj
Ta firma progress to totalna lipa, tam die dadzą ci zarobić. To prawda, że ludzi traktują jak śmieci, strzeż się POLSKICH koordynatorów.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2012-05-18 23:03:54 odpowiedz | cytuj
Hans to Hitler, wykorzystuje, oszukuje. Kariere robi po trupach. Przeciez on nic nie umie to wyuczony rzeznik. Jakie on ma pojecie o zarzadzaniu firma. Ludzie nie dajcie sie nabrac
x