madzia wietnamska wiesniaro odezwij sie do mnie pamietasz mnie mieszkalam na hurce a potem w kutnej jak wien sie ma a ty gdzie jestes napisz na moj email madzia369@vp.pl
[usunięte przez admina] ludzie tam jest poróba jakich mało wszyscy [usunięte przez admina] smierdzący biegają po parterze w szczegulnosci ULA z Ciechocinka heh i wogule jedna [usunięte przez admina] wielka melina
Byłem tam i powiem,ze niezapomnę tego syfu do konca swoich dni i tych pojebów ktorzy tam byli i chodzili z osranymi gaciami ciągle najebani z tanim piwem
Czy ktos z Was pracuje w firmie Foxconn w czechach ?
Chcę się dowiedziec jakie są tam warunki pracy u chinoli noi troszke dowiedziec sie na temat samej firmy
co tam w Foxconie słychać zmieniło sie co na lepsze ,jak miesące listopad-grudzien ??, aha jestem ciekaw co słychać na Hurce a szczególnie co u Sabriny ,urodziła już ???? , co się z nią teraz dzieje
mam pytanko kojazy ktos osoby pracujące na hurce pod koniec 2008r koniec grudnia początek stycznia 2009r imiona piotrek arek
małżenstwo z parteru na lewo od wejscia sabrina parter proszę o kontakt gg 7852280
co tam w Foxconie słychać zmieniło sie co na lepsze ,jak miesące listopad-grudzien ??, aha jestem ciekaw co słychać na Hurce a szczególnie co u Sabriny ,urodziła już ???? , co się z nią teraz dzieje
niewiem czy mnie kojazysz byłem u was z sabriną na sylwestra na hurce w zeszłym roku było zajebiscie ........
z tego co wiem urodziła szczesliwie i jest w pl ale urwał mi się z nią kontakt ......
jak masz ochotę albo chcesz sie zkontaktowac to pisz na gg 7852280
paeł,ząbek i arek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] popychacze tych czeskich cwelów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paeł,ząbek i arek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] popychacze tych czeskich cwelów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ej co masz do arka pawla czy zabka ja wiem kim sa i z tego co wiem to mieli duzo znajomych i zawsze dbali o dziewczyny od siebie z pokoju ja sam osobiscie widzialem jak je pilnowali by im nic sie nie stalo
Peter jest naprawdę spoko ja pracowałam w Pardubicach 2 lata temu i do tej pory mam z nim kontakt a to że lubi pewne rzeczy to tylko jego indywidualna sprawa
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-07 12:30:19odpowiedz
|
Hmm... jak tak czytam to co piszecie o FOXCONN-ie i pracy w Pardubicach a głównie o tej agenturze to powiem Wam swoje parę słów o tym. Wyjechałem przez tę agenturę w 2006 i popieram tych co mówią, że jest to złodziejska firma, tylko że jeśli ktoś fakt chce pracować i jest na tyle obrotny jak się przedstawia tutaj na forum i tam na miejscu w Czechach to przy odrobinie sprytu i zaangażowania znajdzie sobie tam pracę bezpośrednio w fabryce i wypnie się na te wszystkie ich "warrningi" i inne tego rodzaju bzdury. Ja osobiście tak zrobiłem i jest mi jedno czy ktoś mi wierzy czy nie ale faktycznie praca w Czechach może być ciekawa i wesoła, siedzę tu do tej pory i jakoś nie narzekam... Pozdro dla wszystkich sfrustrowanych i tych co dalej myślą o pracy u naszych południowych sąsiadów :)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-12 22:18:01odpowiedz
|
ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE TO ODLEGLY CZAS ALE Z TOBA MUSI BYC COS NIE TAK JEZELI UWAZASZ ZE TO NORMALNA AGENTURA A NA MARGINESIE GORSZEGO DEBILA JAK peter.......
Polecam agenturę STEER T.R.K z siedzibą w Mlada Bolesłav, pracowałem w Vysokim Mycie w fabryce Autobusów Karosa a dalej Iveco, szybko przeszłem na firmę, ale agentura Steer płaci zawsze na czas, oferuje dość piękne pieniądze, jak byłem ostatnio to 95 kc/h na montarzu i chotel za free, i to 1 klasa, spawacze też na wypłatkę brali ok 30000 kc, oczewiście na umowie masz napisane mniej bo chodzi o podatki w czechach ale płacą więcej.
Hej
W Pardubicach bylam rok temu dwa miesięce. Hurka ma swoje wady i zalety. Zalezy na koge trafisz, jak na fajnych ludzi to w pokoju byl luz. Najwekszy burdy zawsze byly na parterze gdzie byly zawsze pijackie pokoje. Jak ja bylam to pod koniece obowiązki Petera przejoł Joszko.
z Peteram zawsze szło wszsytko złatwić gorzej bylo z Joszko
Pozdro
mała ty chyba jesteś z jakiejś zapyziałej wioski, albo skońszyłasz 6 klas szkoły podstawowej. Naucz się pisać a potem pisz. Blondyna...
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-28 12:13:58odpowiedz
|
mam wyjechać z SK EXPRES OK. 8.08.2010r z Katowic do Pardubic- Foxconn jak tam naprawde jest? ile pobiera agencja za zalatwienie pracy bo nic nie mówia o tym a ja ostatnio jak składalem papiery w Katowicach to zapomniałem zapytać! kazali wykupić mi ubezpieczenie za ok. 80zl u nich czy to cos daje? czy to fikcja to ubezpieczenie? i jak jest np. z uznaniem polskiego dyplomu w czechach? pozdrawiam moje gg:6051869 dzieki za odp Wojtek z Krakowa
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-29 07:37:25odpowiedz
|
Nic się Wojtek na zapas nie martw , ubezpeczenie to fikcja i nie trzeba go wykupywać,mówisz scieme ze się ubezpieczasz we własnym zakresie i jest OK ,ale oni się cieszą ze niby cię za darmo przewieźli do Pardubic to już im daj to 80 zł ;)
Pozdrawiam
www.danis1987.blox.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-31 15:06:31odpowiedz
|
Monia
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-31 15:06:34odpowiedz
|
Monia
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-31 15:09:19odpowiedz
|
Mam pytanie czy ktoś pracował w Czechach w Pardubicach w foc connie ???????
tak byłam/łem w katowicach kłamią bo za jednego człowieka dużo dostają .. praca nie jest wcale ciężka ale nie da się ustac na nogach , poza tym ubezpieczenie od nich jest nic nie warte koszty leczenia sam musisz tam płacic ... nie warto tam jechac .. wielka lipa .. sam/ama w 31.08.2010r wruciłem/am do polski ...
na wypłate trzeba czekac 2 miesiące co najlepsze sam nie wiesz za ile pracujesz.. i ile zarobiłes tylko w czasie wypłaty..
POZDRAWIAM WSZYSTKICH z VESELK I=)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-24 11:08:33odpowiedz
|
Jebac Foxconn - 2010-08-01 22:48:51
tak byłam/łem w katowicach kłamią bo za jednego człowieka dużo dostają .. praca nie jest wcale ciężka ale nie da się ustac na nogach , poza tym ubezpieczenie od nich jest nic nie warte koszty leczenia sam musisz tam płacic ... nie warto tam jechac .. wielka lipa .. sam/ama w 31.08.2010r wruciłem/am do polski ...
na wypłate trzeba czekac 2 miesiące co najlepsze sam nie wiesz za ile pracujesz.. i ile zarobiłes tylko w czasie wypłaty..
POZDRAWIAM WSZYSTKICH z VESELK I=)
Racja Jebac Czeskie Qrwy !!! Oszusci , Krętacze , Debile , Cwaniaki , itp..... za 205 godzin pracy 1020zł !!!! Smiech !!!! i czują się bezkarni!!!
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dopsuje sie ... szkoda ze nie podpalilem ej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] budy i nie skopal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kordynatorowi ...Jan pozdro srodkowym palcem
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-01 18:57:03odpowiedz
|
naucz sie najpierw pisac poprawnie tuku jeden i nie bron oszustow bo moi dwaj bracia stamtad wrocili bez grosza i jeszcze prosili o pieniadze na przezycie
A wiec napiszę coś o foxcoonie. Praca tam faktycznie nie jest ciezka. Wręcz montotonna, Ciągłe wykonywanie jednej czynnosci. W agenturze zazwyczaj mówią ze zarobki to 70 koron na godzine. Jest to blef . NA umowie jest napisane 50 koron . Gdyby nie premie to faktycznie grosz marny. W miesiącu robi się około 200 godzin (+/- 10h ) Po przeliczeniu godzin i wyplaty zazwyczaj wacha się w okolicach 65-69 koron. Wypłate za przepracowany misiąć otrzymuje się na koniec następnego. UWAGA tam się co prawda da troche zarobic (za dobry misiąć mozna zarobic 2400 PLN ) ale trzeba odliczyć zaliczki brane co tydzien czyli 4000 tyś koro miesiecznie. Warunki hotelowe są co prawda tragiczne ale "jak sobie pościelesz tak się wyśpisz" jezeli sprzątasz sobie w pokoju to będziesz mieć czysto. Za nie przyjście do pracy jest kara 2 tyś koron za pierwszy raz. Za drugi raz jest 2500 a za trzeci zwolnienie z pracy. Za przyjscie pod wpływem alkoholu jest natychmiastowe zwolnienie. 5 minut na opuszczenie zakładu i pół godziny na opuszczenie hotelu. Koordynatorów nie interesuje jak sie dostaniemy do domu (do polski) i czy wogóle sie dostaniemy. Jeżeli naprawde jesteś zmuszony nie iść do pracy z jakiś powodów idziesz do lekaza w centrum miasta (jest określony przez foxcoon) dajesz mu 100 koron i wypisuje Ci L4 (marotka). To tyle z mojej strony. Pracowałem tam 4 misiące. Jakiś grosz przywiozłem do polski. Pozdrawiam :) LUDZIK
czesc.jedziemy na produkcje do czech skladac telewizory..powiedzcie nam ile jest za 8 h robotki???szczerze i czy wekendy sa wolne???i jak wyglada w hotelu???jest prysznic gaz???itd????pilneeeee
Siema. Mój kumpel Grzegorz Sibon pracuje w firmie FOCXONN w Czechach. Mieszka w jakimś hotelu robotniczym! Może ktoś wie w jakiej miejscowości??? Będę wdziecny z jakiekolwiek info!
Seba
Praca w foxconn-ie wcale nie jest taka zla jak wszyscy mówia lecz trzeba sie duzo nastac bynajmniej jak bylo w moim przypadku ale jesli chodzi o expess people to juz moge z reka na sercu powiedziec ze to sa oszusty pracowalem po 12 godzin dziennie 5-6 dni w tyg i dostawalem grosze . tam jest tak ze ta agentura dostaje pienadze za nowo przyjetych pracowników i od poczatku sa traktowani jak smiecie przez kordynatorów nic ich nie obchodzi cos sie dzieje z ludzmi tylko zeby ich oszukac i miec pienadze na nastepna dawke perwitinu . jedyna mozliwosc to pracowac pod agentura pewien czas i przejsc prosto pod foxconn . a co do ubytowni na jasielskiej to wiadomo ze nie sa to hotele 5 gwiazdkowe. ale wcale nie jest tak najgorzej tylko to ze wszedzie pod nogami sie plataly rumuni .