Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-21 15:11:43 odpowiedz | cytuj
Ludzie co wy wypisujecie, jak sie czyta wasze komentarze widac jak inteligentni ludzie je pisza. Rozumiem wszystko ze nie lubiliscie pracy, nie kazdy lubi i radzi sobie z praca fizyczna,i tego rodzaju praca i nie jest to praca dla kazdego,macie prawo wyrazic zdanie na ten temat ale nie rozumiem jak mozna ublizac na temat czyjegos wygladu i kto z kim jest w zwiazku.Powinniscie sie wstydzic poniewaz nikt nie jest idealny.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-21 15:14:21 odpowiedz | cytuj
Ludzie co wy wypisujecie, jak sie czyta wasze komentarze widac jak inteligentni ludzie je pisza. Rozumiem wszystko ze nie lubiliscie pracy, nie kazdy lubi i radzi sobie z praca fizyczna,i tego rodzaju praca i nie jest to praca dla kazdego,macie prawo wyrazic zdanie na ten temat ale nie rozumiem jak mozna ublizac na temat czyjegos wygladu i kto z kim jest w zwiazku.Powinniscie sie wstydzic poniewaz nikt nie jest idealny.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-21 15:15:14 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
ala - 2011-11-21 16:16:03 odpowiedz | cytuj
o matko!!!! co za durnoty ludzie tu piszecie!! byłam 3 razy na lutton, ostatnio w 2009 roku. pracę wspominam bardzo dobrze. dobra kasa, a a warunki... co cóż bywają gorsze. Woda jest, kible też a że nie w karawanach, no niestety. Z wajzerami i z Asią dało się dogadać jak najbardziej, z jakimiś większymi problemami Wanna zawsze pomogła. Nie wieżę ze w ciągu 2 lat tak się farma popsuła. A wogule jak można tak się wyrażać, ale w sumie sie ma co się dziwić czasami taki margines tam zjeżdżał, że można się spodziewać takich bezczelnych wypowiedzi!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-21 20:40:25 odpowiedz | cytuj
Większość komentarzy jest o tym , jak sie traktuje ludzi na farmie . Bylem na kilku innych farmach ( praca ta sama , ciężka ) , ale powiem Ci jedno .nigdzie tak nie traktowali ludzi jak na LUTTON . Warunki sanitarne koszmarne , cud , ze jest ta woda . .I tyle w temacie .
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-21 20:43:55 odpowiedz | cytuj
I heh ostatnie posty . Czyżby pisała to Asia ? No cóż spamując Asiu postami nie zamażesz prawdy o tej farmie ..........................................
zdjecie uzytkownika
studentka - 2011-11-22 19:18:33 odpowiedz | cytuj
Na farmie spedzilam 3 sezony, warunki takie sobie, karawany wiadomo jeden lepszy jeden gorszy, czasami męcząca byla ta wspolna lazienka ale dla tej kasy która tam zarobilam naprawde warto i do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Praca cięzka dla osób które mają cięzki charakter. Wiele dobrze ulozonych ludzi którzy wiedzieli czego chcą i po co tam jadą dało radę. Ja wspominam pobyt na farmie bardzo dobrze. Wiadomo jak w kazdej pracy, nieraz mialam jakis zgrzyt z supervizerem ale zlego slowa na nich nie powiem. Jestem wdzięczna ze dostalam tam mozliwosc pracy, pożądnie podbudowałam budżet, poznałam wspanialych ludzi róznych narodowości, nauczylam się ciężkiej pracy i to jest super doświadczenie. POLECAM WSZYSTKIM STUDENTOM! Spinajcie tylki i na lutton! :)
zdjecie uzytkownika
B. - 2012-02-11 14:48:26 odpowiedz | cytuj
Czytając te komentarze i widze że dużo z was jak również ja było na tej farmie. Niektórym się nie podoba na farmie innym wręcz przeciwnie. Ja rozumie opinie jednych i drugich. Prawdą jest, że jest to cięzka praca, ale trzeba równiez pamietac, ze są dobre zarobki. Warunki na farmie nie sa idealne, ale Wanna robi wszystko by ludziom było dobrze. A to, ze jest brudno w toaletach to jest sprawa mieszkancow bo to oni są odpowiedzialni za czystośc na campie. Jak się mówi \'jak sobie poscielisz tak sie wyśpisz\", wiec nie rozumiem z kąd są takie narzekania. Już kilka dobrych lat bywam na tej farmie, jestem nomalanym picerem, ktory stara się jak tylko moze. Czasami jest mi wstyd za wajzerów przedewszystkim Polaków, którzy traktują innych ludzi jak by byli nikim. Oczywiście są wyjątki, są/ byli super wajzerzy: Majka, Madzia, Michalina, którzy byli idealnymi pracownikami, ale reszta i tu nie tylko mowa o Polkach ,ale również o Rumunach - nowi wajzerzy, którzy są nie do zniesienia. Brak szacunku do starszych ludzi, aż przykro na to patrzeć. Byłem, widziałem nie ściemniam. Na farmie jest walka o wszystko o brumy, o lepszy tunel- a oczywiscie pierwszeństwo wszędzie ma \"Rumuńska rodzina\". Ten kto nie ma plecow na farmie nie ma łatwo. Przyjeżdzasz na farme i od razu rzuca sie w oczy jakąś gówniara która nosi czubek nosa wyżej głowy, totalny brak szacunku dla osob starszych, a do tego beszczelna i arogancka. Okazuje się, że jest to siostra byłych wazjerów- nie zdziwi mnie jak w tym sezonie będzie na wyższym stanowisku, za podlizywanie się szefom( to dopiero będzie koniec świata), a na party nagaduje jaka ta farma jest ****** i jaki ona to syf do panetek wsypuje. Ale co tam zna angielski kilka razy uśmiechnie się do ważnych osób i do przodu. Miałem być w tym teamie gdzie panuje ta gówniara, ale podziękowałem, wole nie dawać syfu do panetek i mieć czyste sumienie. Niestety, ale również muszę wspomnieć o byłej Pani campowej, której nie udało się utrzymać stanowiska, niestety czasami lepiej docenic awans, a nie w jednym ręku trzymać fajkę, w drugim kubek z kawą i to wszystko w czasie pracy. Nie umiecie docenic dobroci Wanny. Musze rowniez pochwali kilka wajzerow nie tylko od picowania. Rysiek bardzo dobty wajzer na tunelach nie raz z nim pracowałem i z nim pracowac to przyjemnosc. Driverzy tylko narzkeja jak im cieżko ile trejsow noszą, ale pewnie nigdy w zyciu by sie z nami nie zamienili by zbierac w polu. Chłopaki od wody maja odpowiedzialna pracę, ale niestety łatwo jest zauwazyć, że Karol robi za Pana prawnika wszystko, bo ten woli plotkować z ludzmi lub chowa sie w malinach ( mozna i tak) . My ludzie na prawde często widzimy wiecej niz Joanna i Wanna. Jest wiele uczciwych Polakow pracujacyh na farmie, ktorzy przyjechali zarobic i tylko oczekuja dobrego traktowania. Mam nadzieje, ze ktos to z farmy przeczyta i Wanna podejmie temat szacunku wajerow w stosunku do ludzi. Mimo iz ja niestety nie wroce juz na farme, nie powiem złego słowa o farmie. Starałem sie jak mogłem, pracowałem z całych sił, ale moj czas na tej farmie dobiegł konca. Jedynie wstyd mi za Polakow wypisujacych na nasza menagerke- Joanno nie przejmuj sie tymi komentarzami, wiesz jacy potrafimy być, taka słowianska krew. Pozdrawiam gorąco cała farme Wanne i Joanne.
zdjecie uzytkownika
driver - 2012-02-20 11:15:48 odpowiedz | cytuj
Polskich wajzerow na farmie nie ma! widze ze nie byles w zeszlym sezonie,sami rumuni na stanowiskach wajzora,Rysiek jest wporzadku.Karol czlowiek ktory z wyrokiem za pobicie pracownika farmy dalej tam pracuje...uklad goni uklad.Joanny nie chwal bo to jest bezszczelne babsko,chamskie do Polakow,w tym sezonie bedzie paru polakow od prac z Ryskiem a reszta rumuni i bulgarzy,Edek nie przyjezdza,powiedzal dosc! Wanna ma w dupie to co sie dzieje..takze nie slodz im tu!
zdjecie uzytkownika
mistro - 2012-02-20 22:50:55 odpowiedz | cytuj
driver - 2012-02-20 11:15:48

Polskich wajzerow na farmie nie ma! widze ze nie byles w zeszlym sezonie,sami rumuni na stanowiskach wajzora,Rysiek jest wporzadku.Karol czlowiek ktory z wyrokiem za pobicie pracownika farmy dalej tam pracuje...uklad goni uklad.Joanny nie chwal bo to jest bezszczelne babsko,chamskie do Polakow,w tym sezonie bedzie paru polakow od prac z Ryskiem a reszta rumuni i bulgarzy,Edek nie przyjezdza,powiedzal dosc! Wanna ma w dupie to co sie dzieje..takze nie slodz im tu!
Jak to nie było Polskich wajzerów rok temu? a Tereska, Michalina.
zdjecie uzytkownika
truskawka - 2012-02-27 17:09:49 odpowiedz | cytuj
michalina masz pupe jak kim kardashian ! tylko brakuje ci troche urody... :(
zdjecie uzytkownika
;) - 2012-02-29 09:08:09 odpowiedz | cytuj
hehehe ;) prawda, prawda!
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-03-01 23:54:47 odpowiedz | cytuj
ale nie byloklopotu E. wskoczyc do łóżka jak dziewczyna wyjechała do Polski. Szkoda jej dla niego
zdjecie uzytkownika
ale o co chodzi? - 2012-03-03 09:15:28 odpowiedz | cytuj
ona - 2012-03-01 23:54:47

ale nie byloklopotu E. wskoczyc do łóżka jak dziewczyna wyjechała do Polski. Szkoda jej dla niego
??
zdjecie uzytkownika
picer - 2012-03-05 10:34:15 odpowiedz | cytuj
ona - 2012-03-01 23:54:47

naiwne polki, lepiej uważać na bułgarów.
zdjecie uzytkownika
farmer - 2012-03-06 11:44:19 odpowiedz | cytuj
kto z was wraca do lutton farm?
co do polek...kur.... jakich malo! w Polsce zostawia faceta i na farmie oddaje sie komu popadnie..Jak to powiedziala Joanna \" sam seks i pijanstwo na day offie\"
zdjecie uzytkownika
piotr - 2012-03-15 09:07:40 odpowiedz | cytuj
Ja nie wracam.Nie podobalo mi sie pare rzeczy wiec pier...to:
trzeba sprzatac kible i prysznice,trzeba sprzatac plac na ktorym stoja karawany,sprzatanie robisz po pracy,nie placa za to,nie ktore karawany sie rozpadaja,w tym w ktorym mieszkalem byly same dziury!,wiatr wial tak jak na dworze:).Nie podobala mi sie postawa Joanny,potrafila nawyzywac czlowieka doslownie za nic,w sumie nie przejmowalem sie tym,ale babsko jest wkurzajace,raz bylem swiadkiem jak owa Joanna zauwazyla chlopaka ktory zjadl borowke z krzaka,zrobila mu wielka afere,powiedziala ze on moze jesc te zgnite z ziemi,masakra!...Trzeba uwazac na sume pieniedzy w PAYSLIPACH,mi sie nigdy nie zgadzalo,musialem walczyc o kazdy funt,widac ze lubia oszukiwac ludzi na male sumy pieniedzy,ale zauwazac fakt ze na farmie pracuje 200 osob i kazdego oszukaja na pare funtow to juz daje ladna sume co tydzien,takze zwracajcie uwage na pieniadze i podliczajcie godziny codziennie!.Nastepna sprawa to totalne olewanie czlowieka ktory sie pochorowal,chlopak mial 39 st goraczki a Anka campowa powiedziala ze nie ma lekarstw dla niego i lekarza mu nie wezwie.MASAKRA.Nastepna sprawa Nie mozna miec przy sobie wody w czasie upalow pod szklarnia,paranoja jakas,niby mozna pojsc sie napic na rest area ale wajzorzy dra sie na ludzi ktorzy zbyt czesto chodza pic,tak samo z toaleta,idziesz do niej w czasie pracy to wajzor wydrze sie na ciebie a Joanna postraszy ze koniec twojej pracy na dzis.Dla tych co chca jechac pierwszy raz na farme radze zastanowic sie,napewno sa lepsze farmy niz Lutton Farm.Bylem 3 miesiace i napewno nie wroce.Pozdrawiam Polskich dobrych chlopakow
zdjecie uzytkownika
hiku - 2012-03-19 17:36:13 odpowiedz | cytuj
a ja wracam bo można zarobić jak się pracuje
nie wszystkie Polki to kurwy są dziewczyny które się szanują
zdjecie uzytkownika
belo - 2012-03-21 13:57:49 odpowiedz | cytuj
pisałem do nich na maila ale cały czas wiadomość wraca co jest grane zmienili adres czy co?????
zdjecie uzytkownika
no - 2012-03-26 20:16:35 odpowiedz | cytuj
po prostu nie chca takiego lesera jak Ty !
zdjecie uzytkownika
... - 2012-03-27 10:00:38 odpowiedz | cytuj
a co Ty kur... sekretarka
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2012-04-01 19:08:49 odpowiedz | cytuj
Opamietajcie sie..praca jako niewolnik na farmie...otworzyla mi oczy praca w Amazonie gdzie pracuje na kontrakcie,Nie wiecie jak Aska pozbawia was praw pracowniczych,wiecie co to jest praca w trudnych warunkach? wiecie ze macie prawo do 3 przerw? wiecie ze pracodawca musi placic wieksza stawke za prace w upale w szklarni?.Polaczki niewolnicy minimalnej ...przepracowalem w lutton tylko 7 dni..wystarczylo.Zal mi was
zdjecie uzytkownika
... - 2012-04-03 14:27:21 odpowiedz | cytuj
TO MOŻE PODASZ NAMIAR NA SWOJĄ PRACE??
zdjecie uzytkownika
pawel - 2012-04-04 11:11:36 odpowiedz | cytuj
prosze http://www.amazon-operations.co.uk/ .Znasz dobrze jezyk ang,prace bedziesz mial
zdjecie uzytkownika
ONA - 2012-04-10 17:27:32 odpowiedz | cytuj
Witam ma ktoś namiary na tę firmę w sensie jak ubiegać się tam o pracę a góry będę wdzięczna w zamian mogę zaoferować inną ofertę pracy mój emaul w razie gdyby ktoś chciał się podzielić danymi angelika.angelika@op.pl
zdjecie uzytkownika
farmer - 2012-04-10 17:39:25 odpowiedz | cytuj
angelika nie masz szans na prace w obozie pracy LuttonFarm,Ma przyjechac bardzo duzo rumunow i bulgarow,praca dla polakow sie konczy
zdjecie uzytkownika
ONA - 2012-04-11 15:36:03 odpowiedz | cytuj
TO POLACY JUŻ TAM NIE PRACUJĄ?
zdjecie uzytkownika
jeszcze_pracownik - 2012-04-13 20:36:01 odpowiedz | cytuj
coraz mniej polakow...parenascie osob ktorzy sa starymi pracownikami ( czytaj kapusie i lizusy prucz paru osob).Nowe osoby z Polski maja zakaz pracy na farmie.Tutaj jest i byl wyzysk,poczytaj posty innych ludzi,100% prawdy.Przeszli na rumunow i bulgarow bo oni nie marudza i sa na maksa wykorzystywani a nie znaja jezyka i nie maja za co wracac to pracuja.Niczym wedlug starego hasla \" Praca Czyni Wolnym\",Fakt mozna zarobic ale kosztem zdrowia i nerwow
zdjecie uzytkownika
- 2012-04-17 13:22:09 odpowiedz | cytuj
a kto jest z wajzerów z poprzedniego sezonu???
zdjecie uzytkownika
picker - 2012-04-20 22:37:11 odpowiedz | cytuj
sigita iewka i agnieszka, ale zaraz dojedzie teresa i michaska...bez komentarza...
zdjecie uzytkownika
siergei - 2012-04-22 17:24:57 odpowiedz | cytuj
durna polaczki
x