Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 18:28:04 odpowiedz | cytuj
no tak polacy sa dla siebie jak pies z kotem . w sumie to mysle ze madrzy ludzie to raczej nie jezdza na takie wojaze oczywiscie zdarzaja si ewyjatki ale ogolnie to sa tacy co maja sie za lepszych duzo jest spiec wsrod polakow czy polek tak to jest i pewnie bedzie polska mentalnosc chamstwo i drobnomieszczanstwo.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 19:52:09 odpowiedz | cytuj
to prawda! nigdy już na kontrakt z polakami!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 19:52:13 odpowiedz | cytuj
to prawda! nigdy już na kontrakt z polakami!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-18 22:36:47 odpowiedz | cytuj
a co powiesz o cypryjczykach; co o twoich kierowniczkach, slyszalam ze one strasznie krzycza, napadaja jak sprzatasz i niektore dziewczyny nie wytrzymuja tego zachowania i uciekaja do polski.jak zakonczylas ten kontrakt, czy proponowali ci przedluzenie albo prace w nast.sezonie?podobno on nic nie mowia np. ze masz odebrac kwit z wyplaty czy umowe, czy tak jest wszedzie?o co chodzi...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie po��czony z profilem - 2010-11-19 10:21:58 odpowiedz | cytuj
Nigdy wiecej do pracy jako pokojowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani Holandia ani nCypr! W Anglii nie bylam.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-19 20:51:37 odpowiedz | cytuj
faktycznie cypruchy drą ryje kiedys tak na mnie ryj wydarla jedna z cypryjka sprzątaczka zreszta nie jeden raz dobrze chociaz dobre i to ze nie wiadomo co ona tam gadala po tym grecku a np dobijajace jest tez mycie garów nie dośc ze psychicznie czlowiek ma dosc i drugie ten chlor kto jest uczulony to nie polecam chrostki sie robia swedzi skora schodzi ehh
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-19 22:21:21 odpowiedz | cytuj
cypryjki sa specyficzne:) czasami krzycza ale bez przesady..., rozne sa osoby zalezy jak sie trafi..., ale lubia czasami podraznic czlowieka, zwlaszcza jak im sie sprzeciwisz to potem lubia Cie podraznic, ukłuć itd..., ja bylam tam 6 miesiecy, wycisneli ze mnie ostatnie resztki sił, daja duzo pokoji, trzeba szybko robic, oczywiscie na poczatku spokojnie jest , pozniej dowalaja pokoje i to najwiecej takich co juz goscie na nie czekaja!!! najgorsze bylo to, ze czesto moglas sie pozegnac z lunchem bo albo ktos czekal na pokoj albo tyle dostalas roboty , ze bys nie zdazyla zjesc!!!! to byla cena za ta kase co zarobilam...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-20 17:31:17 odpowiedz | cytuj
ciezko jest ale fajna przygoda i wspomnienia na cale zycie ja tam nie zaluje ani troche mimo ze bywalo ciezko a karaluchy latały po podłodze :P
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-20 22:43:51 odpowiedz | cytuj
hahha to prawda karaluchy bywały :)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-21 19:37:18 odpowiedz | cytuj
tak, ja juz prawie zaczelabym mowic: "o karaluch, moj naljepszy przyjaciel", spotkalam tez kota w pokoju do posprzatania, na balkonie jaszczureczke, a zapomnialabym o mrowkach w pokojach, ktore zlatywaly sie do jedzenia a bylo ich od groma(raz wielkie a raz male).no i jeszcze latajace ptaszki w restauraji i kolo wielkiej recepcji.istne zoo.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-21 09:21:49 odpowiedz | cytuj
test
x