siema ludziska,prawda jest taka ,że pracowalem tam ponad 5 lat i nigdy nie zostalem doceniony(finansowo) ,choc na to zasluzylem,jednakze sama praca dała mi szanse dalszego rozwoju ,a szefowie byli spoko w bezpośrednim kontakcie.Szkoda,ze sie tak skonczylo,i mam nadzieje,ze tych pracownikow ktorzy wam zostali(mozna policzyc do dwoch)docenicie.
Żegnamy Cię Adasiu po 5 latach wspólnej pracy.Było to
5 lat różnych chwil.Chwil dobrych i złych.Pełnych niewiedzy i nerwów,ale także satysfakcji z pokonywania trudności.Nasuwa mi się milion słów i jeszcze wiecej obrazów,ale żadne nie są właściwe,żeby oddać to czym te lata były...Więc powiem po prostu DZIĘKUJĘ.Za wszystkie chwile śmieszne i te mniej,za pomoc i tą wiecznie uśmiechniętą buzię.Myślę,ze mogę podziękować w imieniu wszystkich.Szkoda ,że firma nie pożegnała Cię tak jak należy pożegnać pracownika który 5 lat pomagał ją budować,nawet wtedy kiedy było żle. Wstyd i żenada jakich mało.
W każdej pracy bywa różnie i nie wart się wzajemnie obrażać(rozumiem że fora są po to ,aby ostrzec przed "złym "pracodawcą),ale po co?każdy jest inny i nie lubimy każdego naszego znajomego.Są większe i poważniejsze problemy w życiu.Pozdrawiam wszystkich skłóconych.
I ja się do Życzeń Panie Andrzeju przyłączam. Wesołych Świąt.
Oby te trutnie złośliwe, wypisujące brednie zajęły się swoim życiem.
Byłem Pana pracownikiem i teraz po nowym roku będę się ponownie w Pana nowym zespole starał o pracę. Dla ludzi na poziomie forum nie jest źródłem informacji. Pozdrawiam i do widzenia po nowym roku :-)
To jesteś fujarą.Co cię wcześniej odwiodło od bycia 'fischerowego' a nagle zawitał odrodzony powrót?Jesteś konowałem!!!Nowy zespół przygarnia takich kropków jak Ty!!!Powodzenia i pracowania za pół darmo.p.B.jak tak pani lubi?
Wiesz kolego - obrażać i dokuczać to ty umiesz..... lepiej niż pracować napewno... A paru ludzi z tej Firmy odeszło bo takie osoby jak truły w niej perfidnie klimat i tworzyły świat tylko dla "swoich".
Zamiast lekturę forum polecam Ci lekturę o przyzwoitości.
Witaj Adaś. Było mi bardzo miło, że przyszedłeś się fajnie pożegnać. Mało kogo było na to stać. Szkoda,że nasze drogi się rozeszły, ale yczę Ci samych sukcesów i powodów do radości. Ale w jednym trochę przesadziłeś - zostało więcej niż 2 pracowników. Dokładnie 32 :-).
Powodzenia
Jędrek specjalisto od administracji hahaha - 2009-12-25 11:25:39odpowiedz
|
anonim - 2009-12-22 20:56
Nikt nie da Ci tyle ,ile obiecał Ci Andrzej!!!
Jeśli to cytat jednego z byłych pracowników to ciekawe dlaczego powstał ...
.......Kolego, powstał jak wiele prymitywnych i kłamliwaych szykan wobec Pana Andrzeja. Jego twórcą była osoba, która obiecywała nie tylko pracownikom, ale i właścicielom Firmy. Daruj sobie swoje miernie udane złośliwości i wypociny. To już mdli. Zajmij się sobą i nie czerp prymitywnej przyjemności ze szkalowania ludzi.
Dzisiaj już po Świętach i mogę Ci anonimie powiedzieć, że jeśliś taki chardy to uważaj - ciekawe czy miałbyś odwagę powiedzieć to jakimkolwiek ludziom w twarz. Widać nie masz do innych szacunku, podobnie ja inni do takich jak ty
Tak sobie popijając herbatę czytam to forum i mam ochotę przyłożyć fest tym co o Panu takie złośliwe teksty puszczają. nieważne starty , czy młody - oby wszyscy byli tak uczciwi i odpuszczali tyle...
Ciesza sie,że jutro zaś szychta i nie muszę już niektórych we tej Firmie oglądać. Cwaniaki i lebry i tyle. Szkoda gadać - życie ich zweryfikuje - a za obrażanie powinni odpowiedzić - tchórze !!!!!!!!!!!!!!!
bardzo zacne są opinie obiektywnej opinii!Jesteś wielki!!!Ja nie mógłbym tak tego ująć w słowa.Jednak widać,że fischer nie jest tak łaskawym pracodawcą!!!
Przeczytałam tekst o Wigilii i bonach- komu on uwłacza????!!!!
Można pisać mało konkretnie, mając na celu obrażenie osoby ( koleżanki ,szefa ) ,można pisać żeby coś napisać,można również próbować napisać coś budującego, podjąć próbę dialogu........ Ale po co to ktoś napisał? Mi osobiście zrobiło się wstyd.
Jeśli p.Andrzej próbuje coś wytłumaczyć to świadczy o nim tylko in plus.Nie twierdzi "ja jestem bez winy,ja moge wszystko",tylko próbuje pokazać swój punkt widzenia i przyczyny pewnych zachowań, a to znaczy na pewno jedno-że nie ma tego co myślimy i piszemy "gdzieś",a to już wiele.
Przeczytałam całe forum i najfajniejsze ze wszystkich są 'ZŁOŚLIWE TRUTNIE' buahahahhahahahahahahahaha.Wy małe złośliwe ....hahaha trutnie! cholera jasna przecudne słowo hahahahahaha :):):):):)
I ile by się tutaj trudnych spraw nie poruszyło i pretensji nie wylało, trzymam za Jędrusia kciuki, bo wolę jego biegającego po hali z tym swoim adhd niż innych-pięknie mówiących i niby konkretnych a tak naprawdę grających tylko na siebie ( tych co niby byli w porządku).Bo łatwo jest kiedy się nie musi płacić ze swojej kieszeni.I tu powinno być wklejone zdjęcie jak Senior pokazał na zebraniu "takiego wała". O !
I ile by się tutaj trudnych spraw nie poruszyło i pretensji nie wylało, trzymam za Jędrusia kciuki, bo wolę jego biegającego po hali z tym swoim adhd niż innych-pięknie mówiących i niby konkretnych a tak naprawdę grających tylko na siebie ( tych co niby byli w porządku).Bo łatwo jest kiedy się nie musi płacić ze swojej kieszeni.I tu powinno być wklejone zdjęcie jak Senior pokazał na zebraniu "Senior pokazał na zebraniu "takiego wała". mówiąc" i tyle zobaczycie nadgodzin"
Ha ha ,musze zaprzeczyć przedmówcy, Senior pokazał to co pokazał nie w odpowiedzi na nadgodziny,ale na słowa : "To niech pan zamyka tą drukarnie",pamiętam to bardzo dobrze ( jakby chodziło o nadgodziny to bym raczej w duchu nie klaskała) .
I mam jeszcze jedna uwagę.Proponuję odwrócić role, i postawić się w sytuacji nawet nie pana Andrzeja ,ale po prostu pracodawcy,wtedy niektóre sprawy wyglądają zupełnie inaczej.
a tak w ogole to wszyscy tak do tych Andrzejów mają pretensje,a nikt nigdy nie przyatakował managera firmy.Choćby w lutym na zebraniu,kiedy w firmie było słabo.A może senior chciał go wtedy jakoś zmobilizować? może krok był drastyczny,ale musiał taki być?
Padlo wtedy pytanie seniora skad brac zeby wypelniac te luki i niepłacenie niektórych klientów i tu jest odpowiedż na wiekszośc naszych pytań.
ale o to chodzi,że ty do siebie strzelasz!Świat poligrafii jest zbyt mały by móc....,ale mówi daj sobie spokój bo i tak Kacper zrobi Ci reklamację i Cię wykończy!Nie zarabiasz na siebie i nie ulega to wątpliwości,że to już koniec!!!!Pomału ale kończycie swoją kadencję!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-17 08:39:20odpowiedz
|
"świat poligrafii jest za mały ...... "żeby co ?
Kie"L"ownik na dyrektora
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-18 18:37:26odpowiedz
|
nico...szkoda'ze go nie znam'strzelasz to ty i to w ciemno
Fischery to biedaki ktorzy kradna pieniadze od innych ludzi.Zalosne male fischerki,ratuja sie byle czym,jak jakies ostanie dziady.Czyste zlodziejstwo,nic wiecej.
Sz.P.Andrzeju!Przeczytałem całe forum i wychodzę z założenia,że jesteście żałośni!Sam pan odpisuje na posty,które pana "bolą".Ludzie piszący negatywy mają racje i stwierdzają fakty,że okradacie wszystkich pracowników!Przeżyłem to więc wiem co piszę!!!Nadgodziny nie wypłacane,postojowe liczone 60%.Ciekawe co na to powiedzą inst. państwowe?