QN-EUROPE

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 143 ocen.

Opinie o QN-EUROPE

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QN-EUROPE

Maciek

Natrafiłem tutaj podczas poszukiwania informacji na temat firmy. Firmy które wchodzą na nowy rynek bardzo dbają o swoje imię i czytając te komentarze przypomniala mi się sytuacja sprzed kilku lat dotyczaca innej firmy gdzie kilka osob do tej pory zaluje swoich pomowien więc mu przestrodze osób które tu komentuja: Pisanie nieprawdy podlega karze Działania takie nie są bezkarne, a oczerniając firmę w Internecie i pisząc o niej nieprawdę, niezależnie od tego, czy robimy to na zlecenie firmy, czy zdenerwowaliśmy się i chcemy wyrazić swoją niechęć do producenta, możemy zostać ukarani wyrokiem za pomówienie (inaczej zniesławienie). Zniesławienie na stronach www – czy to karalne? Zniesławienie jest występkiem, który polega na pomówieniu firmy (lub osoby, jednostki organizacyjnej, itd.) mogącym narazić ją na utratę wiarygodności, zaufania publicznego. Występuje w momencie, kiedy utrata wiarygodności ma wpływ na działalność firmy, wykonywany zawód pomówionego, itd. Nie do końca anonimowi Na podstawie przepisów Kodeksu karnego (art. 212) dowiadujemy się, że sprawca przestępstwa podlega karze (kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności), jeżeli pomawia firmę lub osobę za pośrednictwem środków masowego komunikowania się, do których należy między innymi Internet. Dlatego właśnie, wbrew temu, co czasem nam się wydaje, w Internecie nie jesteśmy zupełnie bezkarni. Za to, co wypisujemy na forach lub portalach społecznościowych możemy zostać pociągnięci do odpowiedzialności. Prawa pomówionych i sposób walki z pomawiającym w Internecie Firma lub osoba pomówiona w Internecie chroniona jest zarówno przez przepisy zawarte w Kodeksie cywilnym, jak i Kodeksie karnym. Zarówno przestępstwo zniesławienia, jak i znieważenia należą do grupy przestępstw prywatnoskargowych. Oznacza to, że uprawnienia oskarżyciela posiada sam pokrzywdzony lub osoby działające w jego imieniu. Poszkodowany (firma, która została „obsmarowana” w Internecie) może zgłosić, że została pomówiona na policję (ustnie lub pisemnie) albo domagać się wyjaśnienia sprawy, składając do sądu uproszczony akt oskarżenia. Ostatnią opcją jest droga postępowania z aktywnym udziałem prokuratora, który na mocy Kodeksu postępowania karnego z uwagi na interes społeczny, wszczął postępowanie lub włączył się do już wcześniej wszczętego postępowania. W chwili włączenia się prokuratora w sprawę, postępowanie toczy się z urzędu. IP stałe czy zmienne nie jest już w tych czasach problemem

Ha ha ha
@Maciek 06.02.2018 12:20

A zwracanie na siebie uwagi prokuratora to jedna z ostatnich rzeczy jakie ta firma będzie chciała zrobić.

Hit
@Ha ha ha 09.02.2018 17:44

Gdybyś tę energię, którą poświęciłeś na te jakże wartościowe komentarze, włożył w dokładne sprawdzenie tej firmy (zapraszam również na policję ????), to wiedziałbyś, że się publicznie ośmieszasz. To przykre, że ludzie nie mają do siebie szacunku. Widać nasze życie nic nie znaczy. Co tu dużo gadać. Strach zawsze paraliżuje ludzi...

Inwestor

Powiem wam tyle: Sprzedajecie produkt ktorego tak naprawde ludzie nie potrzebuja. Ale zeby zaczac wspolprace z firma musza go koniecznie kupic. Jestescie przedstawicielami handlowymi gdzie ze sprzedanego zegarka dostaniecie prowizje... Nie jest to biznes dla kazdego. Jak ktos ma dobra gadke to i patelnie za 5tys zł sprzeda. Wyglada to tak jak wyjazdy do Czestochowy dla starszych ludzi, polaczone z prezentacja garnkow za 5tys zl wartych 500zł dla babci i prostownika za 1000zł do starego TICO wartego 500zł. Na spotkaniach Sekty chyba wzajemnie sobie obciagacie i patrzycie na wykresy jak ładnie wygladaja jak zwerbujecie kolejne osoby. Kupno zegarka nazywacie Inwestycja? Ogarnijcie sie.... Inwestowac to mozna na giełdzie a nie w zegarek, bo jego wartosc nie wzrosnie tylko spadnie...

Ten co nie dał się oszukać
@Marcin 12.02.2017 17:14

Kto i co Ci potwierdził widziałem to miałem w ręce zabawka za grosze coś jak produkty Eco vital

Taka_prawda
@Inwestor 12.02.2017 11:30

Po prostu muszą cokolwiek sprzedawać, żeby udawać, że nie są piramidą finansową.

ByłemTam

Zacznę od tego, że gość sam do mnie napisała do dołączeniu na fb do grupy "praca warszawa". Pitu, pitu niby praca w marketingu itd... firma z Azji wchodząca na nasz rynek, biuro przy Bonifaterskiej itd... Podał numer, godzinę (mieszkam blisko to mówię co mi tam zobaczę). Pierwsze wrażenie słabe bądź wręcz bardzo słabe... Gość, który mnie zaprosił na tą rozmowę wyglądał jak ćpun który nie spał z trzy doby. Bez jaj to wyglądało jak sekta wszyscy radośnie podchodzili przedstawiali się z różnych pokojów tak jakbym miał już się czuć częścią tego zespołu, z uśmiechami na ustach. Zaproszony zostałem do pokoju i tam krótki wstęp od gościa który mnie zaprosił, typowo jak przy każdej rozmowie, czego ogólnie szukam jakiej pracy itd... Następnie wchodzi Pani oczywiście Cześć i na Ty uśmiechnięta i zaczyna swoje przedstawienie. Firma niby marketingowa a już na wstępnej prezentacji wiadomo chodzi o handel drogim badziewiem i wkręcanie innych (firmy np. o nazwie Himalay - Himalaje hah). Ogólnie żenada, ściema, śmiech na sali. Miałem czas więc siedziałem tam tylko i wyłącznie z ciekawości jakie metody mają do urabiania naiwnych ludzi. I ta ich prezentacja i uśmiechy szybko lecą rysują Ci piramidkę i choinkę, jakieś równa się to tam to. Pytam więc no tak, ale to wygląda na to, że jak jedna osoba się wykruszy to idzie cały plan w diabły. Ale skąd odpowiadają patrzą na siebie pewni siebie uśmiechają i próbują utwierdzić mnie w przekonaniu, że nie rozumiem i nie wiem na czym polega Network Marketing. Mówię ok skoro tak to pytam o wartość cenową produktów? To, że na końcu mi wytłumaczy ten cały guru. Tak pierdzieliła ta Panienka, rysowała jakieś choinki.piramidy, równania, cuda na kiju, jak o coś zapytałem to tylko na tego guru i uśmieszek, że nie rozumiem. Próbowanie urobienia człowieka pod wpływem, że nie rozumie a to takie proste można zarabiać miliony ale tylko dołącz do Nas a żeby to zrobić musisz kupić Nasz produkt!!! ;) hah Powiedziałem w końcu stop, szkoda przede wszystkim waszego czasu bo ja aktualnie miałem czas, mówię to nie dla mnie. I dalej ale dlaczego? Nie zrozumiałeś? Zaczekaj do końca itd itd itd. W końcu wstałem mówię nie dzięki, szkoda jednak i mojego czasu. Ta paniusia co przedstawiała to wkurzona szybko wyszła jak obrażona polazła do pokoju zamknęła się, nagle z innych pokoi zaczęła wychodzić cała reszta innych tych osób z uśmiechami na twarzach sztucznymi i co? udało się? jak się podobało? Wyszedłem nic nie mówiąc :) Biuro w bloku, Ci ludzie co tam są to na prawdę wyglądają jak jehowi. Moja dobra rada dla osób, które się zastanawiały bądź zastanawiają. Nie idźcie tam bo szkoda Waszego czasu, nawet nie myślcie żeby tam iść bo szkoda Waszych głów. Ja poszedłem z czystej ciekawości. Jeżeli ktoś myśli wejściu nie wiem nawet jak to nazwać sekt-biznes? to musi być na prawdę naiwny, zmanipulowany bądź niespełna rozumu. Tyle w temacie. Cześć!

tez_tam_bylem
@ByłemTam 31.01.2018 16:29

U mnie to prowadząca pierwsza opuściła salę, bo powiedziałem co myślę o podkładach zmieniających strukturę wody i jakiś innych rzeczy, który działania nie potrafili wytłumaczyć. A zmiennicy to już się tylko ze mną kłócili bez żadnych uśmiechów.

Pablo85

Część byłem ostatnio na prezentacji i szukając informacji odnośnie firmy natrafiłem na ten hejt park. Nie zdecyduje się w tym momecie na współpracę ze względu na to ,ze wyjeżdżam z kraju na ponad pół roku ale z racji tego ze dzialalem w FM Group to stwierdziłem że się wypowiem o swoich doświadczeniach w network marketingu i o tym co myślę o grupie zajmującej się QN-Europe Zacznę od tego że większość osób które tu się wypowiadają kompletnie nie wiedzą na czym polega network marketing. 0 tutaj obiektywnych informacji. Jednym słowem tani hejt bez żadnej wiedzy o network marketingu. A więc byłem w FM Group i wszystko zapowiadało się dobrze. Budowalem grupe i sukcesywnie pojawiały się pieniądze. Wydawało mi się ze lada chwile będę niezależny finasowo. Niestety grupa zaczęła się rozpadać i mimo że pracowałem coraz więcej to mój biznes hamowal. Wtedy obrazilem się na mlm i stwierdziłem że to nie dla mnie i w ogóle to bez sensu. Ale jednocześnie miałem w głowie to że przecież zarabialem całkiem nieźle i mogło być jeszcze dużo lepiej więc zaczolem czytać o branży mlm i zadawać sobie pytania co poszło nie tak. A więc moi drodzy w network marketing to branża i zależy to od ludzi jak ja wykorzystują... ja niestety nie natrafiłem na odpowiednich ludzi którzy wiedzieli jak budować biznes mlm... poprostu handlowalismy. Teraz z perspektywy czasu wiem co jest ważne w budowaniu własnego zespołu. 1. Z góry ustalony system szkoleniowy 2. Częste spotkania organizacyjne 3. Duże wsparcie ze strony liderów 4. Edukacja finasow 5. Szczera chęć pomocy innym 6. Rozwój osobisty 7. Poważne i długo terminowe podejście 8. DUPLIKACJA !!! Po prezentacji dlugo rozmawialem z jedynym z liderów i uwazam, ze Ci ludzie doskonale wiedzą co robią. Nie chcial mi za wszelką cenę wcisnąć produktu tylko rzetelnie odpowiadal mi na pytania. Wytłumaczył z jaką mentalnością pracują. Widać że w biurze jest zgranie i poważne podejście do tematu. Juz samo to na jakich stawkach pracuja swiadczy o tym, ze sa pewni siebie i doskonale wiedza co robia... Jeżeli by chcieli tylko handlować to by wciskali co popadnie a tak nie robią. Zamierzam w przyszłości dac sobie jeszcze jedna szanse i spróbować ponownie sił w network marketingu ponieważ teraz już wiem na co zwracać uwagę wybierając firmę i ludzi z którymi miał bym podjac wspolprace. A więc podsumowując jeżeli chodzi o Qn-Europę i moje prywatne zdanie - Firma faktycznie od 20 lat na rynku więc brak obaw z tej strony - szeroka gama produktów a nie latanie z chemią czy kosmetykami. Smiesza mnie teksty "zegarek za 300zl" najprawdopodobniej osoba ktora to pisała sama nosiła tylko takie za 50zl.. - ciekawy plan marketingowy dający możliwości duży prowizji na starcie... brak prowizji - Naprawdę duże doświadczenie liderów oraz odpowiednie i profesjonalne podejście do ludzi. W skrócie nie ma się do czego przyczepić Szkoda że nie natrafiłem na takich ludzi w fm group. Teraz pewnie nie wyjeżdżał bym z Polski by zarabiać pieniądze. Do ludzi którzy trafili tutaj rozważając propozycje współpracy Poczytajcie o samej branży MLM Nie opierajcie swojej decyzji w oparciu o komentarze ludzi bo większość z tych ludzi którzy się tu wypowiadają nie ma kompletnie pojecia o mlm Lepiej zadajcie pytania ludzia którzy Wam pokazali prezentacje bo naprawdę wiedzą co robia i rzeczowo objasniaja cała ideę network marketingu. Ludzie ruszcie głowa i nie sugerujcie się komentarzami innych...

...
@Pablo85 26.01.2018 14:56

Możliwe, że miałbym podobne odczucia jeżeli chodzi o tych "wspaniałych" liderów, ale nie po tym jak praktycznie wyrzucili mnie z biura - wymyślając przy tym od nieudaczników i tchórzy w momencie kiedy chciałem się wycofać z tego "wspaniałego" biznesu. Dopiero wtedy zrozumiałem z jakimi ludźmi miałem do czynienia. Pozdrawiam. Każdy ma wolny wybór.

Ciekawski
@... 26.01.2018 20:39

Ja raczej mam podobne odczucia jak Pablo. wprawdzie ostatecznie na ta chwile się nie zdecydowałem ale całkiem jasno mi to wytlumaczyli i raczej dobre wrażenia po sobie zostawili. Zaskoczylo mnie to że tak czasto podkreślali ,ze to nie jest szybkie i łatwe i nie obiecywali złotych gór bez wysilku w porównaniu do innych tego typu propozycji. Nie czulem ,ze cos jest mi wciskane tylko raczej proponowane mi współpracę. Będę się przyglądał...

Pedro

Nawet w tak dobrej firmie jak QN-EUROPE nie robiąc nic nie można zarobić!!!

naciąganie naiwnych-Amber gold

Odradzam, odradzam, odradzam! Nie zarabia się żadnych pieniędzy. Nikt nie wchodzi jak zaczniecie szukać swoich dwóch osób. Nawet jeśli wejdziecie i się nabierzecie, nowej osoby nie znajdziecie. Potem idzie się pod galerię handlowe i zaczepia obcych ludzi, żeby złapali haczyk i weszli w biznes. Powodzenia w obstawianiu centrów handlowych, ale tego na początku Wam nie powiedzą. Nikt na tym nie zarabia. Pranie mózgu. Tajemnice i kłamstwo - ma się nie rozmawiać o biznesie z innymi ... bo byście się dowiedzieli, że inni starsi stażem z biura tak jak Wy przychodzą tam i wciąż szukają swojej osoby. Ludzie lawinowo z tego rezygnują, jeśli nawet w to weszli. Zadzwońcie do centrali w Niemczech to się przekonacie. Jest tylko biuro w Warszawie, inne to mity - zamknięte, bo ludzie wycofali się. Szukają naiwnych. Palicie kontakty wśród znajomych, jeśli ich zapraszacie na prezentacje - biorą Was za (usunięte przez administratora) Psychologiczne działania tego "MLMu" - presja czasu, guru, zakazy szczerych rozmów, manipulacja podwładnymi w biurze - dlatego codziennie musicie tam się pojawiać i być na niedzielnych kazaniach. Na dodatek musicie dokładać do 'biznesu" - obowiązkowe składki na wynajem lokalu biura. Zapytajcie o strukturę najstarszych stażem - nie dostaniecie informacji, bo te struktury to mit. Szukają, szukają i wciąż będą szukać. Poza tym zastanówcie się, bo namawianie innych do wpakowania kasy gdzie produkt jest bezwartościowy (300 zł wycena jubilera) - piramida finansowa - to przestępstwo. Powodzenia tym, którzy chcą wtopić bezpowrotnie kasę.

naciąganie naiwnych-Amber gold

Odradzam, odradzam, odradzam! Nie zarabia się żadnych pieniędzy. Nikt nie wchodzi jak zaczniecie szukać swoich dwóch osób. Nawet jeśli wejdziecie i się nabierzecie, nowej osoby nie znajdziecie. Potem idzie się pod galerię handlowe i zaczepia obcych ludzi, żeby złapali haczyk i weszli w biznes. Powodzenia w obstawianiu centrów handlowych, ale tego na początku Wam nie powiedzą. Nikt na tym nie zarabia. Pranie mózgu. Tajemnice i kłamstwo - ma się nie rozmawiać o biznesie z innymi ... bo byście się dowiedzieli, że inni starsi stażem z biura tak jak Wy przychodzą tam i wciąż szukają swojej osoby. Ludzie lawinowo z tego rezygnują, jeśli nawet w to weszli. Zadzwońcie do centrali w Niemczech to się przekonacie. Jest tylko biuro w Warszawie, inne to mity - zamknięte, bo ludzie wycofali się. Szukają naiwnych. Palicie kontakty wśród znajomych, jeśli ich zapraszacie na prezentacje - biorą Was za (usunięte przez administratora) Psychologiczne działania tego "MLMu" - presja czasu, guru, zakazy szczerych rozmów, manipulacja podwładnymi w biurze - dlatego codziennie musicie tam się pojawiać i być na niedzielnych kazaniach. Na dodatek musicie dokładać do 'biznesu" - obowiązkowe składki na wynajem lokalu biura. Zapytajcie o strukturę najstarszych stażem - nie dostaniecie informacji, bo te struktury to mit. Szukają, szukają i wciąż będą szukać. Poza tym zastanówcie się, bo namawianie innych do wpakowania kasy gdzie produkt jest bezwartościowy (300 zł wycena jubilera) - piramida finansowa - to przestępstwo. Powodzenia tym, którzy chcą wtopić bezpowrotnie kasę.

naciąganie naiwnych!

Odradzam, odradzam, odradzam! Nie zarabia się żadnych pieniędzy. Nikt nie wchodzi jak zaczniecie szukać swoich dwóch osób. Nawet jeśli wejdziecie i się nabierzecie, nowej osoby nie znajdziecie. Potem idzie się pod galerię handlowe i zaczepia obcych ludzi, żeby złapali haczyk i weszli w biznes. Powodzenia w obstawianiu centrów handlowych, ale tego na początku Wam nie powiedzą. Nikt na tym nie zarabia. Pranie mózgu. Tajemnice i kłamstwo - ma się nie rozmawiać o biznesie z innymi ... bo byście się dowiedzieli, że inni starsi stażem z biura tak jak Wy przychodzą tam i wciąż szukają swojej osoby. Ludzie lawinowo z tego rezygnują, jeśli nawet w to weszli. Zadzwońcie do centrali w Niemczech to się przekonacie. Jest tylko biuro w Warszawie, inne to mity - zamknięte, bo ludzie wycofali się. Szukają naiwnych. Palicie kontakty wśród znajomych, jeśli ich zapraszacie na prezentacje - biorą Was za (usunięte przez administratora) Psychologiczne działania tego "MLMu" - presja czasu, guru, zakazy szczerych rozmów, manipulacja podwładnymi w biurze - dlatego codziennie musicie tam się pojawiać i być na niedzielnych kazaniach. Na dodatek musicie dokładać do 'biznesu" - obowiązkowe składki na wynajem lokalu biura. Zapytajcie o strukturę najstarszych stażem - nie dostaniecie informacji, bo te struktury to mit. Szukają, szukają i wciąż będą szukać. Poza tym zastanówcie się, bo namawianie innych do wpakowania kasy gdzie produkt jest bezwartościowy (300 zł wycena jubilera) - piramida finansowa - to przestępstwo. Powodzenia tym, którzy chcą wtopić bezpowrotnie kasę.

naciąganie naiwnych!

Odradzam, odradzam, odradzam! Nie zarabia się żadnych pieniędzy. Nikt nie wchodzi jak zaczniecie szukać swoich dwóch osób. Nawet jeśli wejdziecie i się nabierzecie, nowej osoby nie znajdziecie. Potem idzie się pod galerię handlowe i zaczepia obcych ludzi, żeby złapali haczyk i weszli w biznes. Powodzenia w obstawianiu centrów handlowych, ale tego na początku Wam nie powiedzą. Nikt na tym nie zarabia. Pranie mózgu. Tajemnice i kłamstwo - ma się nie rozmawiać o biznesie z innymi ... bo byście się dowiedzieli, że inni starsi stażem z biura tak jak Wy przychodzą tam i wciąż szukają swojej osoby. Ludzie lawinowo z tego rezygnują, jeśli nawet w to weszli. Zadzwońcie do centrali w Niemczech to się przekonacie. Jest tylko biuro w Warszawie, inne to mity - zamknięte, bo ludzie wycofali się. Szukają naiwnych. Palicie kontakty wśród znajomych, jeśli ich zapraszacie na prezentacje - biorą Was za (usunięte przez administratora) Psychologiczne działania tego "MLMu" - presja czasu, guru, zakazy szczerych rozmów, manipulacja podwładnymi w biurze - dlatego codziennie musicie tam się pojawiać i być na niedzielnych kazaniach. Na dodatek musicie dokładać do 'biznesu" - obowiązkowe składki na wynajem lokalu biura. Zapytajcie o strukturę najstarszych stażem - nie dostaniecie informacji, bo te struktury to mit. Szukają, szukają i wciąż będą szukać. Poza tym zastanówcie się, bo namawianie innych do wpakowania kasy gdzie produkt jest bezwartościowy (300 zł wycena jubilera) - piramida finansowa - to przestępstwo. Powodzenia tym, którzy chcą wtopić bezpowrotnie kasę.

Kranista

Moja ex Panna (usunięte przez administratora) się w ten biznes po uszy. Zaczęła zapraszać każdego po kolei na Messenger. Pozdrawiam cię m.k Z rdz

Johnny Walker

SEKTA PIENIĘŻNA. Mając racjonalizację przekonań podobną do jehowych(wieczna potrzeba udowadniania, że to działa) i ich tok rozumowania (nowy wierny =bliżej nieba), przyciągną parę naiwnych osób, ale nic poza tym. Dużo NLP, DUŻO DUŻO! Zepsute jabłko.

.
@Etatowiec 13.08.2017 13:35

Nie zwykłem używać słowa "nieudacznik", ale odniosę się. Jeśli komuś nie odpowiada życie pt. "pół doby poza domem bo praca, x11 miesięcy x40 lat, a wszystko dla tysięcznej emerytury której i tak może nie być" i nie myśli o tym aby coś z tym zrobić, to owszem w mojej opinii jest nieudacznikiem. Tym bardziej jak myśli i o zmianie i ma okazję żeby to zrobić, ale czeka na następną (powodzenia). No a jeśli komuś faktycznie takie życie odpowiada, nie wyobraża sobie życia bez stresu w pracy, bez deadline'ów, bez wstawania o 5 rano świątek piątek, no to ok, nikt nikogo nie zmusza, ja mogę tylko współczuć niskich celów.

Honza
@Johnny Walker 18.07.2017 10:09

I jeżdżą pod dom osób, które się wycofały. Będziecie mieli kiedyś wjazd Policji na tę melinę na Bonifraterskiej!

Frasunek

Kilka rad dla osób, które rozważają dołączenie do QN-Europe: 1. Unikaj "biznesów", które nie koncentrują się na sprzedawaniu towarów/usług klientom. 2. Nie bierz kredytu, żeby kupić biżuterię lub zegarki. 3. Nie wchodź w "biznes", który nie opłaca się dla osób, które nie będą nikogo rekrutować. 4. Zanim wejdziesz w "biznes" odpowiedz sobie na pytanie, jaki jest popyt na to co będziesz sprzedawać.

Frasunek
@Frasunek 01.12.2017 09:32

I jeszcze jedno. Jeżeli ktoś rekrutuje do jakiegoś super-biznesu to powinno mu zależeć o tym, żeby informacja była łatwo dostępna dla wszystkich, więc nie należy ufać biznesom, które jak starają się jak najpóźniej wyjaśnić o co w nich chodzi.

Ja
@Frasunek 02.12.2017 10:50

to jak taka zasadzka

GABI

WITAM. Nie chcę pisać opinii , chciałabym się skontaktować z kimś kto jest w QN-EUROPE.

Pomocny
@GABI 05.12.2017 09:10

Napisz maila. Businessfuture21@gmail.com

Rozsądny

Tyle ile poświecisz czasu ale osoby wyżej nad tobą planują ci ten czas i mówią co masz robić a chyba tak nie powinno być. Dlaczego przed rejestracja nie pozwalają z nikim o tym rozmawiać ze niby spalimy sobie kontakty przez to ze dopiero jak sami w to wejdziemy to możemy zaprosić ta osobę do biura ale nic jej nie mówiąc. Jaka to jest tajemnica ?

Bolo
@Rozsądny 27.03.2017 10:25

Nie opowiada się o tym przed prezentacją bo jak to wytłumaczysz? w Skrócie - inwestujesz prawie 10tys szukasz ludzi i zarabiasz w ch** kasy. Jak ktoś usłyszy takie coś to pewnie że nie bedzie chciał tego robić.

Frasunek
@Rozsądny 27.03.2017 10:25

To proste. Im ktoś mniej wie, tym łatwiej go oszukać.

Bolo

Spotkałem się z wieloma komentarzami typu - inwestujesz 10 000 i Twoich dwóch znajomych tez po 10 000, a Ty dostajesz za to 200$ - to jest lipa. To odpowiedzcie mi jakby ta firma miała funkcjonować jakbyście za takie wyrównanie dostali 20 000? Firma musi zarabiać a Ty inwestujesz tylko raz. Hejty też są potrzebne, bo piszą je ludzie którzy się do tego nie nadają. Pamiętajcie, że nie każdy będzie to robił a fryzjerzy i piekarze też są w tym kraju potrzebni. Pozdrawiam :)

Bolo
@ff 25.11.2017 21:38

Umoczyłem? Skąd ta pewność? :)

Frasunek
@Bolo 24.11.2017 12:55

Przepłacenie za zegarek to nie jest inwestycja.

Expert

Pozdrawiam wszystkich tych którzy w to nie weszli :)

:)

Trójkąt oznacza nie tylko piramide ale także hierarchie, a taka jest wszedzie - rzad, kościół kazda firma ma hierarchie, ale zeby teraz piramida to sa jakies zaleznosci. Trzeba to umiec rozrożnić ale jak ktos nie potrafi na stronie znaleźć nawet planu marketingowego firmy to napewno ma swietna wiedze z zakresu - czy qn jest piramida czy nie..... Znajdzcie plan na stronie i przeanalizujcie sami. A hejt ..... zawsze byl i zawsze bedzie. Przeciez jak ktos nie ma sam odwagi zaczac to bedzie robil wszystko zeby innym zaszkodzic (zeby im-tym co mu pokazali ten bizes- przypadkiem sie nie udalo) Ale musicie hejterzy wiedziec, że jezeli komus zalezy zrobić ten biznes to bez wzgledu na to co tu napiszecie, i tak bedzie działać. ps. swoja droga to naprawde podziwiam ze ktos kto sie nie zajmuje tym biznesem chce poswiecac czas na wypisywanie sie tutaj...... no ale to taka chyba mentalnosc-nic dla siebie nie zrobie zeby cos osiagnac, to pozajmuje sie biznesem czy zyciem innch....

Frasiek
@:) 26.09.2017 11:23

"ps. swoja droga to naprawde podziwiam ze ktos kto sie nie zajmuje tym biznesem chce poswiecac czas na wypisywanie sie tutaj...... no ale to taka chyba mentalnosc-nic dla siebie nie zrobie zeby cos osiagnac, to pozajmuje sie biznesem czy zyciem innch...." To jest mentalność, czuję się lepiej gdy zrobię dobry uczynek, ostrzegając innych przed oszustwem. Poza tym jest trening na wypadek, gdybym musiał ratować kogoś dla mnie istotnego przed wdepnięciem w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tak, więc dla przypomnienia: 1. Unikami "biznesów", które nie koncentrują się na sprzedawaniu towarów klientom. 2. Nie bierzemy kredytów, żeby kupić biżuterię lub zegarki. 3. Nie wchodzimy w "biznesy", które nie opłacają się dla osób, które nie będą nikogo rekrutować. 4. Zanim wchodzimy w "biznes" odpowiadamy sobie na pytanie, jaki jest popyt na to co chcemy sprzedawać.

:)

Antyreklama to też reklama skoro tu tak głośno to chyba działa ;)

MLM

Skoro MLM jest taki zły to dlaczego tak dobrze wypowiada się na ten temat między innymi były minister finansów i prezes Narodowego Banku Polskiego? (usunięte przez administratora) Zapraszam do przeczytania opnii osób, które znają się na rzeczy.

:D
@Frasiek 18.09.2017 07:31

kurcze dziwne, że na tym forum nie można się wypowiedzieć bo za chwilę administrator coś usuwa. Tytuł artykułu to MLM i DS szansą na zdobycie pracy i wolności finansowej.

Frasiek
@:D 19.09.2017 23:45

Każdy może sobie napisać dowolny artykuł z dowolnym tytułem, więc tytuł jest zupełnie nieistotny.

nick

Ja wiem jedno - QN to świetny biznes. Ile ludzi tyle opnii :D POZDRAWIAM a Wy dalej rzucajcie kamienie :D

anonim

(usunięte przez administratora)

cyjcdxvj

Frasiek, z jakiego miasta jesteś?

ihvfxc

Piramida finansowa w formie zabronionej sprzedaży lawinowej. Powiedziano mi, że można wycofać się z "interesu" przed upływem trzech miesięcy. 6 miesięcy do 8 lat jest za to. Biznesmeni za dychę mają jedną odpowiedź na słuszną krytykę tej piramidy - Nie rozumiesz MLM. ???? Co kilka lat nowi kretyni nabierają się na nową Bezpieczną Kasę Branickiego, albo inwestują w sadzonki tulipanów. Ktoś musi płacić, żeby żyć mógł ktoś, więc... nie traćcie nadziei, frajerzy!

:D

Bardzo się cieszę, że tak wielu ludzi nie rozumie tego biznesu, dzięki Wam on działa :D

;D
@Frasiek 13.09.2017 16:50

Masz taka wiedze, ze pewnie pierwszy raz w zyciu uslyszales slowo marketing sieciowy, potem na pytania ospowiedzial Ci dr google na bardzo madrych stronach typu wykop.pl badz tez artykuly porownywalnie do Ciebie wyksztalconych autorow, a teraz jestes wielkim znawcą branzy i wydajesz bardzo elokwentne opinie na forum. Pewnie za chwile zaprzeczysz, bo jednak dalej bedziesz uwazal sie za specjaliste w tej dziedzinie. Moja prosba nie kompromituj sie dalej :) i znajdz sobie inne zajecie ...

Frasiek
@Balantines 13.09.2017 18:47

"Ten biznes jest prosty to proste formulki.. tutaj nie potrzebujesz nie wiadomo jakiej wiedzy w zakresie nie wiadomo czego, natomiast dostajesz wiedze o marketingu sieciowym. " W przypadku każdego biznesu wypadałoby wiedzieć ile osób byłoby chociaż zainteresowane produktem, który sprzedajemy. "natomiast dostajesz wiedze o marketingu sieciowym." Natomiast jeżeli wiedzę o popycie na produkt próbuje się zastąpić wiedzą na temat sieci(która wygląda jak piramida) to jest wyraźny sygnał ostrzegawczy, że mamy do czynienia z piramidą finansową. Jeżeli podstawowa wiedza jak uniknąć piramidy finansowej czyni ze mnie osobę, na którą szkoda czasu dla "biznesmenów" z QN to chciałbym, aby każdy kto wybiera się na spotkanie z nimi miał tego świadomość.

qn

Firma płaci za punkty ze sprzedaży tak jak w większości firm networkowych. Widział ktoś w planie marketingowym że za ludzi? Może za kobietę więcej a za mężczyznę mniej, a najwięcej za dzieci .... a ktoś w ogóle czytał plan marketingowy ? :)

stracilem 100000

Witam wszystkich po obu stronach barykady. Czy ktos zna adres zamieszkiwania guru tego zamieszania APPO Badz ostatniego spotkania z nim?

naiwny/mozeNIE
@stracilem 100000 08.09.2017 15:45

znam adres. jak chcesz to odpisz.

Mapka

Za to Wy malo pracujecie...swiatek piatek latacie za ludzmi albo uczycie sie wciaz tych samych regulek..I wszyscy gegac jak ta wasza biala ges hehe z tym jej milionerem za 5 gr... pora sie obudzic bo wasz byt sie nie zmieni..moze etat nie jest szczytem moich marzen ale przynajmniej po tych 8 godz mam zycie prywatne...mam tez srodki na zycie ...godne zycie.....a Wy....spojrzcie co wy teraz robicie...zero zycia prywatnego, tak sie zagalopowaliscie ze wolicie tylko swoje towarzystwo bo wszyscy tam wam wmawiaja ze jestescie super bo niedlugo zmieni sie wasze zycie, ze to tylko chwilowe niepowodzenie...ze to nie wasza wina ze nie idzie...na koniec powiem tylko jedno co by tu nie pisali ja swoje wiem..szkoda czasu I energi.... :-)

.
@Mapka 30.08.2017 06:33

Ale nikt nie będzie tutaj tak pracował przez 40 lat. Na etacie nie czeka cię nic innego. Co do reszty wypocin.. szkoda gadać.. Powiem tylko, dobrze że nie szkoda ci 40 lat ;) co równe jest 10letniej pracy po 24/7.

Klarowny

Minął ponad rok od działalności qn a jakoś wszyscy ktorych znam co w to weszli jakoś nie polepszyli swojego bytu ciekawe.

Jacek
@. 11.07.2017 11:27

Musiales rozmawiac z osoba ktora chyba sama nie do konca zrozumiała jak działa network marketing. W rok można zarobić duże pieniądze ale napewno nie miliony. Efekty pojawia się z czasem a wraz z nimi zdziwienie ☺

.
@Jacek 11.07.2017 14:27

Ja to powiedziałem ironicznie, bo nikt tu nie mówi że po roku zostaniesz milionerem, co insynuuje "Klarowny".

Michał

Witam, kilka dni temu została mi przedstawiona oferta Qneurope . Początkowo sceptycznie do tego podszedłem bo wygląda to jak bajka. Ale od kilku dni grzebie w internecie, głównie na zagranicznych stronach również pod nazwą Qnet i wychodzi na to że wszystko się zgadza, jest również masa hejtu ale tylko w początkowej fazie rozwoju firmy w danym kraju. Widzę również że możliwości jakie daje QN to nie pstrykniecie palców, trzeba się zaangażować i poświęcić ale gra jest chyba warta świeczki. Może się ktoś wypowiedzieć z zarejestrowanych jak to jest w tej chwili u niego? Jak wyglądają mniej więcej efekty po 3-4 mies albo dłużej?

Romek
@. 21.06.2017 22:12

Tak, najlepiej zwalcie całą winę na nasze społeczeństwo. Cienogród ta Polska :) Nie widzicie, że ten cały Wasz interes nie jest jasny, klarowny i pewny tylko widzicie to, że ludzie w Polsce są zacofani. Przecież dajecie im szanse życia w dostatku. Ciekawe, skoro jest to taki dochodowy interes to czego nie zatrudniacie w nim swoich bliskich, rodzin i znajomych tylko szukacie na ulicach.? A no tak, pewnie Wasze rodziny nie widzą tego w tak różowych barwach tak jak Wy. Pewnie też są ze średniowiecza :) brak słów na podejście jak wyżej.

.
@Romek 22.06.2017 10:12

Nie jest jasny, klarowny? 3 do 3, co w tym niejasnego? A czy było jakiekolwiek pytanie dotyczące tej firmy i sposobu pracy, na które ci nie odpowiedziano? Nie jest pewny? A czy jest pewne to że będziesz robił to co trzeba a nie się opieprzał i wymyślał kolejne wymówki? A co jest pewne w twojej pracy? To, że polecisz na każde skinienie szefa, żebyś mógł zmordowany wrócić do domu myśląc o dwutygodniowym urlopie w przyszłym roku. A ile trwa twój okres wypowiedzenia? To tyle z rzeczy pewnych. Winę? Jaką winę? Czy to mój problem że razem z połową społeczeństwa do usranej śmierci będziesz tyrał na czyjąś chatę? Jeśli faktycznie ktoś ci to pokazał, to ma szczęście, że nie skorzystałeś. Musiałby się zajmować osobą której szczytem ambicji jest coroczny wyjazd nad Okuninkę po 11 miesiącach tyrania. A to słaby pociąg do pracy.

Miras

Piszcie sobie co chcecie! Ja zainwestowałem kilka miesięcy temu i choć nie idzie to tempem błyskawicy to co miesiąc wpada mi jedno czy dwa wyrównania 800-1600 zł. Całkiem miły dodatek do pensji. Pozdro dla wszystkich nie bojących się nowych wyzwań!

Zainteresowana

Czy warto się jeszcze rejestrować , system się rozwija czy stoi w miejscu? Może jakaś rzetelna wypowiedź się znajdzie bo widze że tylko krzyki i pomowienia. Jak tam jest naprawde? Czy tak jak to opisują na prezentacji? Proszę o komentarz.

Wiarygodnyy
@Zainteresowana 25.05.2017 16:35

Jestem wstanie udzielić Ci wszystkich informacji na temat qn europe. Proponuję abyś napisała do mnie na maila bo bez sensu robić tu chat. Businessfuture21@gmail.com

Lider

Nabijanie ludzi w butelke i życie marzenianiami tyle można powiedzieć. Prawdziwą kase zarabia ten co to wysmyślil a szaraczki biorą kredyty żeby zarobic ale nie zarobią. Peszek

Jacek
@Lider 25.05.2017 11:44

Obudź się i poczytaj o network marketingu bo kompromitujesz się. Osiagnales coś w życiu by udzielać rad? Masz syndrom biedy i tak już zostanie jak nie przestaniesz żyć stereotypami. Uwazam ,ze sam jesteś szarakiem czytając co piszesz... jest wiele sposobów na zarobienie pieniędzy a network marketing to jeden z nich... wydaje mi się ,ze Ty znasz tylko etat...

Lider
@Jacek 25.05.2017 15:15

No tak przepraszam przeciez nietwork marketing to zbawienie jak szampon na porost wlosow dla łysego. Jehowi w wersji nowoczesnej. Pozdrawiam.

Brat brata

Otóż to. Chyba każdy przed zainwestowaniem tej kasy w QN powinien przemyśleć na spokojnie czy ten interes jest oby na pewno dla niego. Czy się w nim odnajdę i będę potrafił/a znaleźć i urobić nowe osoby i tym samy zarobić jakiś pieniądz. Nie każdy to potrafi, nie każdy ma takie predyspozycje...

znajomy
@Brat brata 16.05.2017 06:52

To też nie do konca chodzi o predyspozycje. Wszystkiego da się nauczyć kwestia chęci i podejścia do sprawy. Z tego co wiem z opowieści znajomego to dużo czasu poświęcają na szkolenia itd... zreszta sam dostrzegam zmiany u znajomego. Jest pewniejszy siebie, zawsze uśmiechnięty... jedyny problem to ciężko się z nim ustawić... ale w sumie to mu się nie dziwię. Jak widzi w tym potecjal to niech działa.

Brat brata

Śmiejecie się z ludzi pracujących na etacie a zdecydowanie większość z Was oprócz tego, że przesiaduje godzinami w tym "biurze" zasuwa normalnie w fabrykach, koropracjach i u prywaciarzy. Dla takich osób dopiero przykre muszą być wpisy ludzi z QN typu "tyrajcie dalej na etacie i dorabiajcie swoich szefów". Świetna atmosfera musi być :)

fucjcjsid
@Spokojny 26.09.2017 00:26

Ty naprawdę masz problem z logiką, co mnie nie dziwi, skoro jesteś entuzjastą piramid finansowych. Firma oferuje też wisiorki przydające energii i krążki uzdatniające wodę. Działanie udowodnione naukowo :-) Różnica między np. Rolexem a zegarkami sprzedawanymi przez QNet jest taka, że ten pierwszy znajdzie nabywcę za cenę podobną do ceny zakupu, a ten drugi z pewnością nie. W zegarkach liczy się wyłącznie marka. Możne się to podobać, bądź nie, bo przecież każdy wskazuje czas, ale tak to wygląda. Z artykułu wynika, że ludzie zostali wciągnięci w coś, na czym stracili kasę, a organizatorzy wyszli za kaucją. Wyjaśnię najprościej, jak umiem. QNet sprzedaje miejsce na piramidzie, a zegarki, czy magiczne krążki mają stworzyć pozór, ze chodzi o sprzedaż towarów. Cena tych rzeczy rażąco odbiega od ich wartości rynkowej. To, że znajdują się chętni na ich zakup po dziwnej cenie jeszcze nie sprawia, że można mówić o cenie odzwierciedlającej prawdziwą wartość rynkową. W końcu baca też sprzedał owczarka za milion, wymieniając go na dwa koty po pięćset tysięcy. Nie jestem hipokrytą, tylko stwierdzam, że ludzie na własne życzenie pakują się w problemy. Według mnie dlatego, że są nieukami odpornymi na fakty i mają zdrową wiedzę ekonomiczną i historyczną. Zresztą przekonasz się sam, jak to działa. Wrócę na to forum za 2 lata, żeby poczytać wpisy "oszukanych". Acha, jeszcze jedno. Nie mam Rolexa. Wolę IWC.

dfghj
@fucjcjsid 26.09.2017 07:15

*zerową wiedzę

tajny

widziałem ostatnio jednego z waszych liderów. Nic się u niego nie zmnieniło dalej widzę go jak rozwozi jajka. W swojej firmie a miał takie plany żeby już nie robić oj ale szkoda. a z tego co pamiętam tyle ludzi miał pod soba. Jedno wielkie przekłamanie i oszustwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Przemek

Kompletnie nie obiektywna wypowiedź. Powiedzial bym ze jeden wielki hejt z wlasnym wywodem jaki to mlm jeat zly i nie dobry. Prawdopodobnie autor to mlmowy nieudacznik. Nie trzeba się domyślać że raczej jego przygoda długo nie trwała i stąd ten wywód ☺ Ale jeżeli jeden człowiek w jakiej kolwiek branży nie odniósł sukcesu to nie znaczy że biznes nie działa. W Internecie można również natrafić na wypowiedzi ludzi lukcesu którzy juz inaczej się wypowiadają o Owen branzy. 04:00 wpis... Mieszko coz za zaangażowanie w w QNeurope... Szkoda że tylko jako hejter ☺ za to firma jednak nie placi.... taran możesz spać spokojnie uratowała setki ludzi przed mlm ☺ hahaha

MLM NIE DLA IDIOTOW!!!!

Tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale chlebodawcow którzy wykorzystując rynek pracy pomiataja ludźmi traktując ich gorzej jak przedmiot. Wolę zarobić z ludźmi a nie na ludziach... nie mam nic do ludzi pracujących na etacie... oni poprostu nie wiedzą że da się inaczej albo nie chcą wiedzieć... sam pracowalem 10lat na etacie i uwazam to za zmarnowany czas. Ale to moja osobiste zdanie. Jeżeli jesteście szczesliwi z tego co macie i robicie to gratuluję. Ja nie byłem szczęśliwy wstajac codziennie o 5 rano. Dlatego szukałem czegoś więcej... i wiecie co? Znalazłem więcej niż szukałem ☺ Przedemna jeszcze napewno kilka lat pracy ale cieszę się na to co mnie czeka... Wierzchołek góry wydaje się być wysoko tylko jeżeli stoisz w dolinie ☺

Lider
@MLM NIE DLA IDIOTOW!!!! 29.04.2017 12:46

Napisałeś że nie twierdzisz że ludzie co w to wchodzą nie są głupi a masz nick mlm nie dla idiotów? zastanów się zanim coś walniesz.

MLM NIE DLA IDIOTOW!!!!
@Lider 29.04.2017 13:38

Nie chodzi mi o tych którzy w to nie wchodzą tylko o tych którzy wchodzą i wydaje im sie ze to ,ze się zarejestrowali uczyni ich niezależnych finasowo. I po krótkim czasie gdy napotykają na pierwszą blachą przeszkode uważają system za zły nie dobry i w ogóle zostali oszukani ,wykorzystani itd. Później płaczą sflustrowani jaki to mlm jest zły i nie dobry. Stąd się bierze taki stereotyp "MLN nie działa" "sekta" itp... A więc podsumowując uważam za idiotow tych którzy do tej pory ciezko pracuja na etacie a tutaj chcą w kilka miesięcy zostać milionerami przy minimalnym wysiłku...@

Bartosz K

PODOBNO, SŁYSZAŁEM ... opinie, domysły ludzi którzy nie mają pojęcia o firmie :D Opierajcie swój los i życiowe decyzje na domysłach innych ludzi, oby tak dalej :)

Sprawiedliwy
@Bartosz K 26.04.2017 00:34

Akurat PODOBNO, SŁYSZAŁEM to prawda i mogę to potwierdzić :D wiec po co piszesz ze to domysły innych ludzi skoro wiesz ze tak jest jak piszą ? A może zaraz napiszesz ze żadnej delegacji nie będzie a co się z tym wiąże że spotkania z nimi tez nie !

Lider

Podobno miała przyjechać delegacja z Azji czy tam z Niemiec ktoś coś wie?

Networkowiec
@O losieee...... 16.05.2017 17:08

Rozwój osobisty to dodatkowy atut tej działalności. A wiadomo ,ze chodzi o zarabianie pieniędzy. Mi ZUS śmierdzi piramidom finasowa. A w konsekwencji ludzie nie dostaną swoich emerytur. Jeżeli chcesz możemy się spotkać i wytłumaczę Ci czym się różni network marketing od piramidy finasowej.

obbgf
@Networkowiec 16.05.2017 19:39

Co nazywasz rozwojem osobistym? Klepanie formułek i czytanie skryptu, czy rysowanie piramidki? Zdebileliście albo byliście debilami od urodzenia. Nie jest mi was żal. Zasługujecie na to, żeby was dymać na kasę.

Karolina Jakubaszek

Jaki z tego wniosek ? KAZDY szuka winy ze nie zarobil w firmie, w ludziach, w produktach itd itd itd ale nikt nie widzi winy w sobie ze poprostu dał ciała.

Iluzja
@Karolina Jakubaszek 12.04.2017 12:00

to system wmawia ludziom że to ich tylko wina na tym to polega. czyli wychodzi na to że nie każdy zarobi bo wiadomo nie każdy się do tego nadaje nie ma wątpliwości bo rejestrują się osoby z tzw. przypadku. a w filmie jest pokazane że system jest bez zarzutu to ludzie są winni. tak może i prawda to wciągajcie osoby które się na tym znają i mają pojęcie a nie wprowadzacie byle kogo. no ale przecież na tym to działa ktoś musi stracić żeby ktoś zarobił. czyli pod tym tytułem kryje się co innego - 5% zarobi a 95% straci, bo tak to działa. Amen.

Karolina Jakubaszek
@Iluzja 12.04.2017 14:13

To sa statystyki . Wiele osob wchodzi do netorków typu avon, oriflame zeby miec tansze kosmetyki stad takie wyniki 95 %. Znam wiele osob ktore tak zrobilo, nawet sama o tym myslalam. W rezultacie np z 50 sprzedawcow w FM pracuje tylko dwoch. Chodzi o to tez ze kazdy moze osiagnac sukces, tylko problem jest w tym, ze czesto ludzie rezygnują bo jest duzo pracy I to nie jest latwa praca bo wymaga cierpliwosci i determinacji. Ale jest do zrobienia. Znam takie osoby z firmy. Nie chcialo im sie pracować, nie odnaleźli sie w tym i nie pracuja, tutaj nikt niikogo a sile nie trzyma. Nie to nie. Kazdy kto chce i pracuje zarobi. Latwo sie poddac przy pierwszej trudnosci. Bo jestemy tylko ludzmi. Nic dziwnego. Tez mialam chwile, ze myslalam ze nie dam rady, ale dzieki wsparciu osob ktore byly wczesniej daje rade. Zarabiam i jestem zadowolona. I glownie dzieki temu, ze tutaj nikt nie mysli tylko o sobie tylko dostaje pomoc.

Karolina Jakubaszek

Moim zdaniem najlepsza odpowiedź na wszystkie wasze pytania ktore padają na forum to film na you tube - dlaczego 95% ludzi nie zarabia duzych pieniedzy w network marketingu. Odpowied jest bardzo prosta i nie ma co dyskutować. Ciekawych zapraszam do obejrzenia.

Ja

Spotkania w biurze odbywają się tylko dlatego zeby kontrolować osoby pod sobą i mówić im co maja robić . To nazywacie swoją ciężka praca no bez jaj nie wiem czy się śmiać czy płakać.szefów tu żadnych nie ma wiec jak ktoś może komuś coś narzucać tak samo jak te opłaty . Zastanówcie się za co tak naprawdę płacicie i w jakich kwotach. Ludzie tylko dokładają do tego nic nie zyskując. A te nachodzenia swoich znajomych po domach i przekonywanie ich do biznesu żenada !!! Na nic lepszego was nie stać ?

Maciek

Ja osobiście tez już nie działam ale w QN-Europe ale mam odmienne zdanie niż reszta. Z osobistych powodów już się nie zajmuje network marketingiem ale nigdy w życiu nie powiem zlego słowa na QN-Europe i ludzi którzy tam pracują... Od samego początku mnie szkolono i wspierano na każdym kroku. To ,ze nie odniosłem sukcesu to tylko i wyłącznie moja wina. Poznałem tam świetnych ludzi którzy maja naprawdę szczere intencje i wspierają się nawzajem. Może nie zarobiłem nie wiadomo ile kasy ale za to wiele mnie to nauczyło... Jestem przekonany ,ze duza cześć tych osób którzy tam pracują naprawdę odniosą sukces... Mocno dopinguje ludzi w QN i nie mogę się doczekać czasów kiedy udowodnia na co ich stać a hejterzy zamilkną...

Osiu

Firma kturej siedziba miesci sie w honkogu a wiec nawet jesli nie wyplaca zadnych pieniedzy to i tak nikt nie bedzie dochodzil zadnych roszczen. Droga sprawa zakup np. Zegarka za 3 pkt czyli 8500 zl ktory jest wart nie wiecej niz 200 zl gdy by ta firma byla uczciwa to by sprzedawali cos co jest warte wlozonego wkladu.

Prawda
@Zdziwiony 08.04.2017 21:24

Znawcę to chyba ty tutaj udajesz!!! Na prezentacji mówi się o kilku krajach a zegarki nie są wysyłane z Niemiec. Jeśli jesteś taki pewny(a) tego zegarka to wskaż osoby które ten zegarek sprzedały za konkretna cenę i gdzie bo to chyba nie tajemnica ? Jak ludzie pytają się gdzie te zegarki sprzedane były to odrazu zaczyna się ściema że niby po znajomosci komuś tam

Ryszard
@Zdziwiony 08.04.2017 21:24

Ta widziałeś Tajlandie w opcji all inclusive haha Jak na spotkaniach zaproponowałem właśnie wycieczkę zamiast zegarka to ekipa Qn Europe raptem zmieniła tok rozmowy że jednak wycieczka to nie jest najlepsza opcja bo to tylko przelot jest oplacony w zasadzie i coś tam na miejscu. Masło maślane zero konkretów

Mieczysław

Jaka panuje sytuacja w firmie? Interes się kręci?

Ciekawa
@Chlebodswca 06.04.2017 23:02

Ja tez jak byłam na spotkaniu pare miesięcy temu to już miało się otwierać kolejne biuro i jak narazie cisza . Chyba przeliczyli swoje możliwości ze będą odrazu tak zarabiać i otwierać swoje biura. Narazie raczej nie maja za co.

Ciekawski
@Mieczysław 04.04.2017 21:57

Z tego co wiem to nikt im w ten biznes nie chce wejść bo zamiast normalnie rozmawiać z ludźmi to jeździli po domach ze niby chcą dla nich jak najlepiej. Jakbyście to wy odebrali bo ja odbieram to za nękanie i namawianie. Wiec jak nikt nie chce się rejestrować to szukają w innych miastach ze niby coś nowego przyszło. Wiadomo na początku może i ludzie będą tak naiwni i zaufają im a ci zarobią na tych osobach jakieś pieniądze a jak nie będzie już chętnych to będą szukać jeszcze dalej i dalej ... Przyszło to niby z Warszawy później minsk mazowiecki i garwolin tak to oni przedstawiają. Ktoś jeszcze jakieś miejsca zna ?

powodzenia

Powodzenia tym co wchodzą bo napewno sie przyda i po co pisac o tym biznesie. Ja osobiscie jestem przeciw ale jak ktos chce niech probuje nikt nikomu nic nie broni. Wiec nawet jesli nie jestescie tym zainteresowani to po co wogole o tym pisac niech sie ludzie sami przekonaja jesli maja zaufanie do osob proponujacych im to. A jak nie wypali to niech maja pretensje do tych ktorym zaufali i do samych siebie ze byli naiwni.

Cierpliwy

Poswiecasz tyle czasu ile chcesz. Lider najpierw zbiera informacje ile chcesz poświęcić czasu a później ukladany jest plan dzialania aby efektywnie pracować. Całej grupie zależy na tym aby nowe osoby jak najszybciej zaczęły zarabiać pieniądze. Nikomu nic po prezentacji się nie zabrania tylko uprzedza proponowanie czegoś czego się samemu nie robi jest nie lojalne. I nie są te osoby w stanie przekazać kompletnych informacji. Nie robimy prezentacji dla osób które się jeszcze nie zarejestrowały bo wolimy poświęcić ten czas osoba ktora są już zarejestrowane. Albo zrozumiałeś i podejmujesz własną świadoma decyzje ze wchodzisz i zaczynamy działać albo nie i tyle. Jeszcze nikt nikogo na siłę nie zarejestrował... a przed rejestracją o wszystkim lojalnie uprzedzam... za to nie jest szybki łatwy pieniądz itd... O zarobkach nie mówimy bo to jest każdego indywidualna sprawa. Gdybyście zrozumieli na czym polega budowanie własnych aktyw to byście nie pytali. A skoro Was to tak ciekawi to znak ,ze nie zrozumieliscie... wielkie pieniądze pojawiaja się później... najpierw czeka nas praca. A jeżeli ktoś myśli ,ze będzie dostawał po 200$ tylko dlatego że dokonał zakupu to brawo za słuchanie ze zrozumieniem... ten biZnes jest budowany na szczerości i lojalności. A takiego wsparcia w budowaniu jakiego kolwiek biznesu nikt Wam nie da. Oczywiście nie mam nic przeciwko osobom które nie chcą tego robić. Mamy wolność decyzji. To normalne ze nie kazdy bedzie chciał to robić. Ale dziwi mnie banda hektarów którzy się nie zdecydowali i wylewaja swoją frustrację ,ze inni to robią. Jedyny powód jaki mi przychodzi na myśl. To strach i obawa przed tym ,ze ktoś odniesie sukces a mi zabrakło odwagi by zaczac... Ale będzie śmiesznie ☺

Anka

To oczywiste, że w tych czasach wielu ludzi szuka informacji w internecie... dziwi mnie jednak, że opinie na goworku traktujecie jak informacje zaczerpnięte w encyklopedii, a co najgorsze kierujecie się nimi podejmując decyzje...

przemyśl zanim wejdziesz

Ludzie ktorzy sa w tej firmie to wiadomo ze same superlatywy beda pisac i mowic nawet jak nic jeszcze nie zarobili albo kasa im sie nie zwrocila do konca a dlaczego? bo chca przekonac jak najwieksza grupe osob zeby na nich zarobic to chyba proste. co trzeba zrobic zeby zarabciac kase. wylozyc 9 tys. i do tego znalezc 2 kolejne osoby zeby zrobily to samo czyli TWOJE 9tys i dwoch osob 18 tys. Niezła kasa za 27 tys włozone w firme ty dostajesz ok 1600 wyrownania ale tylko za pierwsze wyrownanie za kolejne masz 800 zl. Kazdy sam podejmuje decyzje ale przemysl dobrze ten biznes zanim wejdziesz gdy ktos cie namowi i bedzie mowil jak jest super. A jeszcze wracajac do zarobkow zastanowcie sie dlaczego nie chca mowic ile juz zarobili dlaczego wszystko jest takie tajne i dlaczego osoby w tym siedzace bedace lewa i prawą strona nie moga rozmawiac o tym biznesie ze soba ? Troszke dziwne nie sadzicie ?

Nik

Pati gadasz takie glupoty. Cały czas zamiast skupiac sie na pracy co robiłaś? Szukalas za wszelka cene haka na firmę. Na tym sie skupialas. Pracujesz za 1600zl a zarobilas w qne wiecej rejestrujac swoje 2 osoby. Dobrze ze zrezygnowalas bo ile mozna prosic aby ktoś zaczal cos robic. Ale spoko biznes nie dziala hehe jakim cudem produkt mi sie zwrocil w 4 miesiace? Kolejna sprawa legalnosc w indiach. Tak byly problemy ale firma wyslala prawnikow ktorzy udowodnili legalnosc firmy. W tej chwili jest to kraj w ktorym biznes najlepiej sie rozwija. Kolejna sprawa ci wszyscy ktorzy sie smieja z kolegow. Tak jedni zarobia inni nie ale jak nie sprobujesz to nie zarobisz. A nie probuja tylko ci co nic nigdy nie osiągną. Wole dac 10tys i spróbować jak narzekac jak to jest zle w Polsce. Donald Trump na pytanie dziennikarzy co by zrobił jak by zbankrutowal powiedzial ze by zaczal robic network marketing. Dziennikarze zaczeli sie smiac a on powiedzial. "I dlatego wyjestescie tam a ja jestem tu gdzie jestem..." W Polsce jest network marketing zle postrzegany o czym nawet mowi Wawrzyniak ktory jest zly z tego powodu. Bo inwestujac w network marketingu 2000$ mozna zarobic tyle samo co w firme w ktorej trzeba zainwestowac 4mln $. Macie 4 mln? Na studiach pojawiaja sie juz kierunki network markieting. Tu jest tak samo jak w innych branzach. Jeden otwiera firme i zarabia inny otwiera i bankrutuje. Kolejna sprawa to nielegalnosc hehe firma robi vicony/szkolenia na 20tys ludzi w dubaju, malezji, londynie, egipcie, turcji. No nielegalna firma. Pati zegarki sa warte 200zl hehe i maja mechanizm jak w rolexie. Kupilem na alliexpres rolexa z chin aby porownac jakosc wykonania. Zegarki z qne sa naprawde wysokiej jakości czego nie powiem o tych z chin. Z biznesu mozna zrezygnowac i firma zwraca kase. Nie opowiadajcie mi bzdur typu Pati wypowiedz ze firma jest nielegalna. Idz na policje zobaczysz co ci powiedzą. Ucz dalej jezyka angielskiego za te 1600zl i nie zaczynaj nigdy tego typu biznesow bo jestes za malo inteligentna. Sprawdz czy dyrektor w szkole twojej nie bierze łapówek bo cenisz sobie legalność firmy przecież. Firma jest jak najbardziej wiarygodna a gląby z grupy niemieckiej zrobili z niej piramide zegarkową. Jest to firma dajaca niewyobrażalne możliwości. Kto zaczal swoj biznes dajacy mozliwosci zarobkowe rzedu 3000$ dziennie i zaczal zarabiac na czysto po pół roku? Wiec nie smiejcie sie z ludzi ktorzy po pol roku malo zarobili. Ten biznes sie buduje i 5 lat. Pamietajcie hejterzy qne network marketing to przyszlosc i szansa dla ludzi biednych. Nie kazdy zarobi ale da sie.

nie polecam
@Zaangazowany 25.03.2017 14:06

czy wszystko jest dobrze wyjasnione to bym sie z tym nie zgodzil... Na prezentacjach mowicie ze to Twoj czas ze ile chcesz to spedzisz go w biurze. Nie ma szefów i nikt Ci nic nie kaze ale prawda jest inna . W dodatku na prezentacji tlumaczycie ze kasa jest co tydzien. Raz ze co tydzien raz ze po zarejestrowaniu 2 osob wtedy juz sami motacje .Na czym polegaja te wasze pomoce innym ? Po co siedzicie w tym biurze ? Uczycie sie tych durnych regułek ktore znaja juz wszyscy bo kto by nie mowil o tej firmie to słowo w słowo mówicie to samo jakbyscie nie mieli swojego zdania tylko jakby ktos kazal wam tak mowic...?

Z MLM
@Andrzej 25.03.2017 06:40

Jeżeli uważasz, że na prezentacji ktoś oszukuje, nie mówi do końca prawdy to chyba źle słuchałeś.... Czy prezenterzy nie mówią "że bajek nie opowiadamy, nie będziesz milionerem po tym jak 2 osoby znajdziesz", dalej że tu "trzeba pracować, trzeba się poświęcić", że "czas a i owszem każdy inwestuje ile ma, ale ten czas jest najważniejszy, bo im więcej go zainwestujesz tym szybciej będziesz miał wyniki"...... nie takie słowa padają? Ludzie to nie chodzi o TYLKO O QNEUROPE, --------- W KAŻDEJ FIRMIE MLM TRZEBA POŚWIĘCIĆ CZAS I SIE ZAANGAŻOWAĆ ŻEBY ZARABIAĆ!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem tych analiz, porozmawiajcie z liderami innych firm, nikt nie osiagnął sukcesu siedząc i nic nie robiąć jakby wam ktoś opowiadał, że w mlm pieniadze spadają z nieba, nic nie trzeba robić - WTEDY TO BUJDA BEDZIE

Polska pany

Coś chyba temat ucichł bo dawno nie było wpisu. Moze się ktoś wypowie kto tam siedzi od kilku miesiecy i przedstawi ile juz zarobił? Wydaje mi sie ze w tym biznesie panuje jakas zmowa milczenia bo kilku znajomych w tym siedzi i co sie ich pytam jakie juz pieniadze z tego maja to mowia ze poswiecaja swój czas dla lepszej przyszlosci bla bla bla.. Od pol roku siedza niewiadomo po co po kilka godzin dziennie i po zadnym nie widac zeby zarabial kokosy. A ten cały guru z niemiec śpi w biurze na kanapie? Taki z niego milioner a nie stac go na hotel? Co wy tam naprawde robicie? Wydaje mi sie ze kazdy na poczatku sie jara tym jakie to fajne bo kazdy startuje z tego samego poziomu a jak przychodzi co do czego to juz nie jest tak pieknie i trzeba pracowac na drugi etap.

Iwka
@Monika 27.03.2017 10:49

Od kilku lat pracuję w różnych MLM głównie kosmetyki ( nie będę tu robić reklamy ) w jednym z nich mam już pasywny zarobek - zarabiam naprawdę przyzwoicie - nie będę się chwalić ile. Wychowuje trójkę dzieci nie potrzebuję żłobków nianiek itp. Do QN rejstruję się za kilka dni. Pozdrawiam całą ekipę.

J&J
@Monika 27.03.2017 10:49

jestem 5 miesięcy 3 miesiące - odzyskany wkład od 2 miesięcy zarabiam na czysto, co nie oznacza że masz mi zaglądać do portfela

Zostaw opinię o QN-EUROPE - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QN-EUROPE