Absolutnie nie polecam, a nawet odradzam. Firma nie jest firmą budowlaną, a marketingową ;) Współpracownicy w sporej części byli super - tutaj nie można narzekać. Z całą pewnością można liczyć na zespół HR. Natomiast o ile na początku poczujecie się zainspirowani i pod wrażeniem po pierwszych rozmowach, to jak będziecie potem będziecie codziennie słuchali dokładnie tych samych słów pustego, nic nie wnoszącego coachingu, to zaczniecie powoli rozumieć w jakie (usunięte przez administratora) weszliście. Przejdę, więc dalej - pewnie teraz już będzie wiadomo, kto jest autorem opinii. Ja odeszłam ze względu na niesamowity (usunięte przez administratora) (cytuję teraz słowa, które usłyszałam jak próbowałam tylko coś wyjaśnić - "zamknij się i zacznij wreszcie myśleć", "zamknij się i przestać rzucać swoimi kretyńskimi komentarzami", a i jestem "kr*tynką, która nie potrafi nawet liczyć"- nie wiem jak właściwie ma się liczenie do spisania ceny otrzymanej oferty, ale okej). Niejednokrotnie zostałam publicznie, nawet przed całą firmą, upokorzona. Kompletny brak poszanowania drugiego człowieka. Idealny profil kandydata: - Nie posiada swojego zdania (ew. zgadza się z opinią wszystkich), - Posiada wszystkie social media (lajkujemy, nawet, jeśli nie chcemy), - Codziennie się uśmiecha, nie ma gorszych dni, - Z chęcią robi coachnigowe prezentacje na temat rzucony właśnie przy stole - prezentacja za godzinkę, - Zadaje pytania, nawet jeśli wie, że nigdy nie uzyska na nie odpowiedzi. Benefity: - Jeśli już macie ten gorszy dzień albo zdenerwujecie się, ponieważ nie macie na jakiś temat wiedzy - nazwij innych krety*ami, - Jeśli jesteś zbyt pewny siebie, spokojnie sprowadzimy Cię na ziemię! Dotarłam do osób, które były mobbingowane przede mną, więc jak widać sytuacja się nie zmienia i nie zmieni. Nie zdziwi mnie wcale, jeśli nagle pracownicy będę "mogli" napisać teraz tutaj opinię o swoim miejscu pracy, tak aby moja opinia zginęła. Moja wskazówka - uciekajcie.
Witam, Mam pytanie dotyczące pracy jako Doradca Techniczny. Widząc poprzednie opinie i komentarze, trochę zapaliła mi się czerwona lampka na temat firmy. Jestem po pierwszym etapie rekrutacji, który według mnie był bardzo atrakcyjny i rzeczowy. Czy ktoś może opisać jak wyglada praca na powyższym stanowisku? Czy tematy z poprzednich wiadomości dotyczą również działu sprzedaży w terenie czy bardziej chodzi o stanowiska biurowe? Dzięki!
To już zależy od Ciebie. Jeśli szukasz pracy na dłużej to nie polecam, doradcy techniczni potrafią być zwalniani z dnia na dzień (podobnie jak kierownicy budowy). Mimo wszystko, jeśli jesteś dobry w tym co robisz i masz psychę ze stali to może Ci się udać. Oczywiście jeśli życie w stałym stresie i bycie pod telefonem 24/7 to coś czego poszukujesz w życiu.
OSTRZEGAM !!! przed tą firmą. Jestem inwestorem który niestety podpisał z nimi umowę. Termin budowy w 3 miesiące to fikcja. Ja podpisałem umowę rezerwacyjną w lutym 2021. W lipcu podpisałem umowę właściwą po dwukrotnym odrzuceniu przez Urząd Miejski ich adaptacji projektu który i tak zawierał błędy. Nie zrobili jednego przepustu w płycie fundamentowej a drugi wyszedł im w przedpokoju i pod ścianką działową ( patrz zdjęcia) Na plac budowy weszli dopiero w październiku a zakończenie prac maj 2022. Czyli ponad rok męki z nimi. Kalkulator kosztów na stronie to kolejna fikcja, Długo po rozpoczęciu budowy pokazywał cenę o 40 tys zł niższą niż moja. Nie dajcie się nabrać. Firma po cichu wycina wykonanie instalacji z kosztorysu. U mnie NIE zrobili gazowej i mechanicznej wentylacji chociaż była w projekcie,. W łazience i kuchni nie było żadnego otworu wentylacyjnego. Po interwencji wykuli dziurę w ścianie i suficie i udawali że wszystko ok. Chcieli dopłaty za drzwi wejściowe w standarcie deweloperskim ! Ostatecznie zamontowali je odwrotnie i efekt ,, lustra weneckiego" służy osobie na zewnątrz budynku! Zamieście każdego gwoździa w kosztorysie bo was oszukają. Co do izolacji termicznej przyjrzyjcie się na zdjęciu jakie szczeliny są pomiędzy bloczkami 2-3 mm. Sam materiał jest miękki jak gips, można go zarysować paznokciem. Po dwóch miesiącach pękły ściany działowe w dwóch pomieszczeniach (foto). W dzień odbioru budynku zastałem rozgrzebaną instalację elektryczną (foto), czekałem 3 miesiące na naprawę. Więcej informacji udzielę na maila bo nie wystarczyłoby tu miejsca na opisanie wszystkiego. pastusiak11@gmail.com PS. Na facebooku zobaczycie tylko pozytywne posty bo firma blokuje nieprzychylne opinie.
Caly Radom huczy o twoich konfliktach ze wszystkimi. Biedni ci sasiedzi bardzo. Rodzice uczniow w twojej szkole skladaja regularnie skargi na twoje dyrektorowanie. O tym prosze opisac wiecej, a nie kazda firme, od ktorej bulke nawet kupujesz wyzywasz.
Podzielam opinię pracownika4. Nie zgodzę się z niczym co opisane jest w komentarzach. Uważam, że fajnie się tam pracuje, atmosfera jest przyjazna i bezstresowa.
Współczuję,,, A o jakie pytania chodzi? (te, które trzeba zadawać, choć nikt nie odpowie).
Znam to całe towarzystwo z poprzednich firm i z tego co czytam, to nic się nie zmieniło.
Z poprzednich? Jaką karierę zawodową w tym przewidujesz? Wobec tego mają spore doświadczenie? Opinia sprzed roku. Na dzień dzisiejszy jest ktoś zatrudniony, żeby się odniósł?
Witam serdecznie, Obserwuję firmę od jakiegoś czasu, odkąd pojawiła się informacja o crowdfundingu. Ktoś wie kiedy i czy ruszy zbiórka? Jestem trochę zaniepokojony, gdyż informacja wisi już dosyć długo Pozdrawiam
pociągniesz myśl? coś jeszcze to ma z nimi tu wspólnego? ostatecznie ten CF wyjdzie na plus? od kiedy to planowane było?
Co jest mocną stroną System 3E (Dom 3E S.A.) jako pracodawca?
Chciałabym aplikowac do działu marketingu na stanowisko Marketing Automation Specialist. Widziałam na stronie firmy że szukają kogoś takiego. Piszą tam że to praca hybrydowa więc mam pytanie jak to się rozkłada na czas w biurze i pracę z domu? Dajcie znać bo jestem spoza miasta i nie wiem co robić
Cześć, Pracujemy w formule 1-2 dni z domu, 3 dni z biura. W przypadku stanowiska MA przewidziane jest 2 dni pracy z domu po okresie 1 miesięcznego wdrożenia. Pozdrawiamy
Trochę śmieszno, trochę straszno, skoro żadnej umowy nie podpisali. I zwalniają ludzi albo sami się zwalniają. Początek końca? Czy ktoś to inwestorom pokazał?
No ale tak po prostu zwalniają ludzi czy jakaś przyczyna jest? Zresztą nie chce jakoś specjalnie w to wnikać, lepiej powiedz jak ta kwestia umowy się przedstawia. Co oni w końcu proponują?
Przyczyną jest nieumiejętne zarządzanie firmą i szukanie oszczędności. Plany sa pękate jak balon, ale umów na roboty brak.
ale piszesz, że nie ma umów czyli teoretycznie nikt nie jest nawet zatrudniony? pękate plany, czyli jakie tak konkretnie, on otwarcie ludziom wszystko tu ogłaszają?
Czyli szukając oszczędności zwalniają pracowników? Dużo było tych zwolnień w ostatnim czasie? Czy nie przekłada się to przypadkiem na niższe wynagrodzenie albo brak premii?
Z czego wynika fakt że firma nie podpisała umowy w ciągu całego roku? Brak budżetów? Wysokie ceny? Pozdrawiam
Czy System 3E (Dom 3E S.A.) zapewnia prywatną opiekę medyczną?
To zdecydowanie najgorsza firma z jaką przyszło mi współpracować w swoim życiu. Ryba psuje się od głowy. Prezes to maluczki i żałosny człowieczek z przerośniętym ego i kompleksami z dzieciństwa. Wiceprezes buc i snob ktory nie szanuje ludzi, zwłaszcza kobiet. Ludzi traktują przedmiotowo. Musisz myśleć i działać jak zarząd inaczej zostaniesz utemperowamy. Ludzie, którzy nie dają sobie nadepnąć na godność odchodzą lub szybko zostają zwolnieni. Otoczka marketingowa i totalne problemy z realizacją. Jeśli chcesz mieć dom bez zmartwień (zwłaszcza w trakcie budowy) omijaj firmę szerokim łukiem
Jest tutaj masa złych opinii. Czy warto szukać tam pracy? Czy coś się zmieniło? Czy nadal tak mało płacą, a atmosfera jest nie do wytrzymania?
Jakie konkretnie stanowisko Cię interesuje? Bo wiesz to może być różnie w zależności od stanowiska, a rekrutacja trwa na kilka różnych na stronie.
@szukam Nic się nie zmieniło. Nawet jest gorzej. Firma jest na skraju bankrutctwa. Żadnych umow na roboty budowlane nie ma. Klienci piszą uzasadnione negatywne opinie w internecie, materiał się sypie, wykonanie słabe od projektu po budynek. (usunięte przez administratora), chamstwo, brak szacunku do człowieka (o pracowniku nie wspomnę). Brak elementarnych zasad kultury osobistej. Januszowa firma z lat 90-tych.
straszny ściek ten gowork. kto tu pisze jako konkurencja a kto jako gowork dla ruchu nie wiadomo
Dzięki za ogólna odpowiedz. Możesz napisać coś więcej na temat tego życia w ciągłym stresie i ciągłych telefonów? Jak wyglada współpraca z przełożonymi?
Ogólnie największym mankamentem firmy jest zarząd, jako DT to oni są Twoimi przełożonymi. Wyznaczają jakieś chore zadania, zwalniają ludzi z dnia na dzień, nierealistyczne plany, wydzwanianie po weekendach, przymus weekendowych wyjazdów.... No sporo tego. Za mojego czasu w firmie kazano nam jeszcze w wolnym czasie patrolować wszystkie śmieszne grupy, strony na FB i odpisywanie ludziom pytającym o np. najlepszą technologię do budowy domu. Osobiście potrafiłem po 22 dostać SMSA od BIG BOSSA ze screenem, wysyłającym screeny z wykrzyknikami "(!!!!???)", mówiącego żeby natychmiast zareagować... A spróbuj tego nie zrobić :):) nie wiem czy dalej się to ciągnie, ale szczerze wątpię żeby coś się zmieniło
Praca DTH to ogólnie praca w chaosie. Tworzenie procedur, maili wzorcowych itp, które po 2 mc są zmienianie. Wszyscy wysyłają te same infografiki i maile - "mamy być powtarzalni jak McDonald". SMS-ó w weekend czy nocą nie dostawałem. Za to telefony w ciągu dnia, bo awaria, bo leady leża, bo klienci na FB napisali coś i się nagle okazuje ze masz 400 / 600 albo i więcej leadów na sobie i nie są obrobione. A miesiąc wcześniej dostałeś zadanie zając się innym województwem albo deweloperami, albo klientami określanymi mianem "raczkujący", albo wykonawcami, architektami i ..... (w te kropki wstaw co chcesz). I to nie jest istotne że miałeś inne zadania, wykonywałeś je super, ale tamte leady leżały. Wyjazdy na weekendowe dni otwarte (jak nie jesteś z okolic Warszawy to prawie zawsze będziesz zmieć daleko) są "mile widziane", jak jest mało osób zapisanych na nie to big boss rzuca hasło "ja zaraz załatwię ludzi" i idzie po biurze po czym triumfalnie pisze "załatwiłem jeszcze 2 osoby". A że zawsze jest mało to zawsze jesteś mile widziany. Teoretycznie masz do odebrania dzień wolny za to. Jednak jak masz wyjazd do Rzeszowa, Augustowa, Chojnic czy po prostu pod Łódź to masz nie 8h wyjęte z życia, tylko cały dzień albo nawet dwa bo wyjazd jest dzień wcześniej. Raz w miesiącu do fabryki na dzień otwarty. Co wtorek jesteś mile widziany w Wawie na często bezproduktywnym dniu biurowym. Dniu, który można ogarnąć on-line. Siedzisz do 12 potem godzinny lunch, po którym nie wiesz, czy nadal masz być w biurze, czy możesz wracać do domu. Auto służbowe pozostawia wiele do życzenia — marna Mazda, wytłuczony passat lub najbiedniejsza wersja Corolli (tak co to na Ubera się nadaje, a nie do jazdy na trasie). Chcesz odejść to najlepiej z dnia na dzień. Nie ma negocjacji nawet jak powiesz chciałbym zostać jednak mam ofertę lepsza, porozmawiajmy ponegocjujmy. Nie ma o czym rozmawiać. Mało tego czy odejdziesz sam czy Cię zwolnią to i tak będzie że "byłeś za słabły". Tu każdy z byłych i obecnych DTH był/jest wytrzymalszy na "ściskanie" niż perlit :) A pozbywano się albo pozwalano odejść różnym ludziom - słabym, dobrym, bardzo dobrym czy nawet wybitnym. Reguły nie ma. Dział też nie istotny - sales, kosztorysy czy marketing naprawdę bez znaczenia :) Ps. jeśli kręci Cię budowanie domu to idź w szkielet, keramzyt lub tradycyjne budownictwo, izodom, danwood, wolf haus, abakon, new house, dom pełen energii to firm, które maja dużo więcej poukładane. Ps2. jak chcesz więcej wiedzieć zostaw swojego maila Ps3. Nie się waż rozchorować jak jesteś na B2B :)
Poza B2B też nie można chorować. Jak ktoś w firmie miał COVID to nie poinformowali nas o tym, nie wysłali na testy, tylko na 2 tyg wprowadzili pracę hybrydową. Ja telefony i SMSy dostawałem o każdej możliwej porze dnia, czasem nawet o 5 rano. Oczywiście z milionem znaków zapytania, wykrzykników i emotikonów. Nie da się być bardziej nieprofesjonalnym niż oni ;-) Każdemu kto chce aplikowac do tej firmy radze żeby sie porządnie zastanowil czy jego zdrowie fiz i psych są warte pracy w tej firmie. To nie jest praca 9-17 tylko 24h/7, każdego dnia lacznie z weekendowymi wyjazdami, na ktore NIE MOZNA nie jezdzic :-)
Czasami jak to czytam to zastanawiam się, dlaczego byli pracownicy, którzy tutaj się wypowiadają, nie podpisują się prawdziwym imieniem? Sytuacji odchodzenia w niesławie z tej firmy było raptem kilka i większość z pracowników doskonale zdaje sobie sprawę, kto z byłych kolegów i koleżanek tak soczyście smaruje na byłego pracodawcę ???? Skoro tak szerzycie rzetelną prawdę, to dlaczego anonimowo? Toż to bohaterski czyn! ;)
a dlaczego nie anonimowo? komu by to coś dało gdyby wszyscy się podpisali? Tylko tym, którzy tak zacięcie bronią firmy, bo mają w niej swoje układy. Moglibyście chodzić i rozpowiadać głośno plotki nt. byłych pracowników, jak to zresztą lubicie robić, profesjonaliści. Przypadków niemiłych odejść to było "kilka", ale w ciągu miesiąca.
Nie trzeba mieć układów żeby komuś się tu dobrze pracowało. W każdym dziale jest inaczej i każdy ma inne doświadczenia, ja np. pracuję tu już dość długo, a nie mogę się utożsamić z większością „problemów” występujących u innych komentujących.
Wszystkie negatywne wypowiedzi pisze jedna osoba. Juz IP jest zamowione. Przytocz lepiej swoja przygode powigilijna, o ktorej cala firma wiedziala zanim odeszlas.
Wspolczuje twojemu nowemu pracodawcy. 10:48 godzina dodania opinii, a ty po forach biegasz zamiast pracowac. Chyba, ze roboty nie masz, ale to nie dziwi
Jaki portal (gowork), takie forum. Dno dna. Na onecie wylaczyli opinie to tu sie przeniesli. Wszystkie firmy smaruja teraz tu
Te Enigma a Ciebie też już nie ma w D3E, to może pochwalisz się jak wygląda praca od strony kier budowy?
Panie Marku, Szukając jakichkolwiek usług specjalistów musi Pan wybierać się do Kielc. Niestetety, nikt z Radomia i okolic nie chece, aby Pan był ich klientem. Doświadczyłem z Panem kontaktu w 2020 roku, kiedy wymieniałem żarówkę w Pana samochodzie. Pisanie postów w internecie jest sposobem na wyłudzanie dodatkowych usług lub niepłacenie wogóle za ich wykonanie. Przerażające w tym wszystkim jest to, iż jest Pan nauczycielem i szkoda mi tych uczniów, z którymi ma Pan kontakt. Standardowe powiedzenie na dzień dobry to: Kur...człowieku jest rozpoznawalne nawet przez Pana sąsiadów. Ktoś Panu musiał dużą krzywdę zrobić w dzieciństwie, że w tym wieku jest Pan takim chamem. Ostrzegam wszystkie firmy przed Panem nauczycielem Markiem. Radomianin
Podobno ktoś posiada nagrania, jak wyzywa ludzi. Ciekawe, jaka będzie reakcja w MEN, jak to odsłuchają.
Wystarczy poczytać posty byłych pracowników firmy3E. Roman dostał polecenie od szefa i służalczo zamieścił wpis.
Potwierdzam , czuję się chory jak widzę partactwo firmy 3E. Właśnie pojawiły się nowe pęknięcia ścian. To jest jakość 3E.
Witam, Ile zarabia pracownik na stanowisku specjalisty ds. oferowania/kosztorysanta na zwykłej umowie UOP oraz B2B? Czy jest możliwość podjęcia pracy B2B?
Hahah jaką premię? Przecież tam od roku nie ma żadnej nowej umowy o roboty budowlane? To skąd ta premia? Cięcie kosztów, zwalnianie pracowników. Ta firma to jeden wielki marketing nic poza tym.
Jeżeli kiedykolwiek chcielibyście Państwo skorzystać z usług a w szczególności adaptacji swojego projektu do tej technologii to przestrzegam wszystkich zainteresowanych, przed praktykami firmy 3E. Podczas rozmów żądają mnóstwa zgód i opracowań, a w rezultacie naciągają klientów na koszt takiej adaptacji, w rezultacie otrzymuje się żelbetonowy szkielet wypełniony bloczkami 3E . Kompletna porażka. Żadna z kilku osób które brały udział w kilkumiesięcznych rozmowach nie miała odwagi powiadomić mnie, że nie są w stanie zrealizować takiego zadania. Dlatego zirytowany całą sprawą i przesunięciem się inwestycji o kilka miesięcy, postanowiłem powiadomić firmę Dom 3E, o moim niezadowoleniu. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Przestrzegam wszystkich by poważnie się zastanowili zanim podpiszą jakikolwiek dokument, dla przedstawiciela tej Firmy. Kazimierz T. Dane moje posiada Firma Dom 3E.
Czy w Dom 3E S.A. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
O tym jak się traktuje pracowników nie będę opowiadać tutaj tylko w prokuraturze!!!!! NIEPOJĘTE! NIGDY WIĘCEJ!
i co, zgłosilas ostatecznie sprawę czy odpuścilas? szkoda ze nie chcesz napisac co nie tak jest z firma, by ostrzec innych
Chyba wystarczy, ze byli i obecni pracownicy opisują co tam się dzieje. Swoją drogą cala firma mogłaby być wezwana w roli świadka na sprawie o mobbing. byłem tam jeszcze kilka miesięcy temu to mogę potwierdzić od siebie, ze wszystko pozostało po staremu patrząc po komentarzach, jest tak jak było wcześniej. Nie dziwi mnie to. Poważna firma to nie jest powiem jak najbardziej dyplomatycznie. Resztę sobie wyczytacie między wierszami.
Może i ja dołączę do tych "przegrywów piszących komentarze" i przestrzegę osoby, które chcą przyjść tutaj do Działu Marketingu. Nie róbcie sobie tego! W ciągu dwóch miesięcy, za kadencji nowej Pani Głowy odeszły stamtąd 3 osoby (z 6 osobowego zespołu). To już chyba mówi samo za siebie. Wcześniej ludzie wytrzymywali też niewiele dłużej. Dlaczego? W dziale panuje totalny chaos, brak wsparcia, tylko wymagania. Spotkałam się z ogromnym brakiem szacunku ze strony przełożonej, która powinna być neutralna i przede wszystkim dawać merytoryczne wsparcie. Nie będę już podawała dokładnych przykładów, ale było tego sporo. Pani Głowa nie ma sobie niestety leadera, za którym chce się iść, więc moja i innych motywacja do pracy spadła do zera. Co więcej, przełożona zawiązała spółkę z najbardziej złośliwą i dziwną osobą w tym teamie. Ta dziewczyna to prawdziwy hit - cokolwiek się zapytasz, to dostaniesz dziwne spojrzenia, wywracanie oczami. Sporo osób w firmie to widzi i się dziwi, że jeszcze ktoś taki tam pracuje. Wspólnie stworzyły najbardziej niemiłe miejsce pracy, do którego zwyczajnie nie chciało się przychodzić. Jak w wielu przypadkach punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc rozumiem, jak komuś pracuje się tam dobrze. Ja z jednej strony poznałam w tej firmie jednych z najlepszych ludzi, z którymi mam kontakt i było mi bardzo smutno się rozstawać, ale... no właśnie, niestety jest tutaj kilka osób, które są zwyczajnie złe, nie mają elementarnych kompetencji społecznych i nie znają podstawowych zasad pracy w firmie. Osobiście nie miałam niemiłych sytuacji z Prezesem, ale mam wrażenie, że niektóre osoby tam zapomniały, że to już nie jest liceum, gdzie dostajesz punkty do bycia fajnym za obgadanie kogoś, powiedzenie niemiłego komentarza na forum itp. A szkoda...
Cześć Karolina, dziękuje za Twój feedback. Personalnie i zawodowo wezmę go sobie do serca. Trzymam kciuki za Twoje nowe zawodowe wyzwania. Życzę wielu sukcesów oraz nieco więcej pokory. Pozdrawiam Weronika K, Head of Marketing P.S. Ja także przestrzegam przed przyjściem do Działu Marketingu - pracujemy na najwyższych obrotach, dowozimy deadline’y, bierzemy odpowiedzialność za własne projekty, a przy okazji staramy się być sympatyczni dla osób z innych działów, które bezlitośnie zasypują nas dodatkową robotą ????????♀️
Nigdy nie spotkałem się z taką bezczelnością jak ten wpis wielkiej głowy weroniki... masakra. Firma do skreślenia zupełnie. Na wielką niekorzyść są również bardzo obszerne komentarze pracowników działu handlowego. Dom wybuduję tradycyjną techniką i z uwagi na traktowanie ludzi będę odradzał Dom3e.
Opisujesz naprawdę dziwną sytuację w firmie, mówisz dużo o atmosferze itd. a co z warunkami? Czyli kasa, umowa, benefity itd, jak to wygląda tutaj?
Jakie są benefity na stanowisku handlowca ?
Nie rozumiem tych wylewnych, negatywnych opinii na temat pracodawcy DOM 3E. Pracuje tu od dłuższego czasu, atmosfera jest ok. Firma się rozwija i oczekuje podejścia biznesowego a nie typowo korporacyjnego. Domniemam, iż wypowiadają się tu sami frustracji, których się pozbyli ze względu na lenistwo i głupotę. Internet jest anonimowy i można tu się wyżyć.
Potwierdzam - Pracownik mówisz prawdę. Tu można się rozwijać. Firma chce zmienić szablonowe myślenie na rynku budowlanym. Technologia jest kosmiczna!
oni nie mają nic wspólnego z rynkiem budowlanym. Jesteście taką samą firmą budującą domy jak 100 innych w PL
Nic dodać nic ująć - jestem tu pare miesięcy i bardzo dobrze mi się pracuje!
Jak się pracuje w Dom 3E S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Dom 3E S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 27.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dom 3E S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 21, z czego 4 to opinie pozytywne, 15 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!