Domy z perlitu (System 3E - Dom 3E)

4.3/5

Kompleksowa budowa

SYSTEM 3E

Realizacje

• Ciechanów

5. Opinie o Domy z perlitu (System 3E - Dom 3E S.A.)

Opinie o Domy z perlitu (System 3E - Dom 3E) Warszawa

Nie przegap nowości o Dom 3E S.A.!

03.01.2023 18:30

Czy System 3E (Dom 3E S.A.) zapewnia prywatną opiekę medyczną?
    Pbb

18.04.2023 17:04

Tak, opłaca w 100% pakiet premium
    Obecny

07.04.2023 11:22

(usunięte przez administratora) Merytorycznie: 1. Można dobrze zarobić - trzeba chcieć po prostu uczciwie zasuwać. Grunt to też coś umieć zrobić. 2. Stres - w firmie, gdzie trzeba uczciwie zasuwać występuje. Szczególnie na stanowiskach sprzedażowych. Ciśnienie na wynik to specyfika wszystkich działów sprzedaży - także bez zbędnego marketingu i tutaj się utrzymuje. 3. Traktowanie pracowników - wnioski są wyciągane przez osoby odpowiedzialne. HR działa naprawdę dobrze. Ja osobiście nie doświadczyłem złego traktowania. 4. Ze swojej perspektywy polecam, ale nie napiszę że jest słodko-cukierkowo. Pracować jednak trzeba. 5. Jest jeszcze sporo do zrobienia. I to się robi.
    Ofertowy

12.04.2023 12:39

Nie ma stresu. Presja czasu się zdarza, bo bardzo dużo klientów się do nas zgłasza, ale nasz dział ofertowania jest duży i prężnie działa, więc wszystko jak w zegarku. W dziale jest kilka bardzo doświadczonych osób, doskonale znających rynek - jest się od kogo uczyć, niestety na ten moment nikogo nie poszukujemy do zespołu.
    Były

13.04.2023 10:09

to nie jest firma dla osób, które szukają ciepłej posadki. To młoda, szybko rozwijająca się firma. Jeszcze dużo przed nimi jeśli chodzi o rozwój, ale można bardzo wysoko zajść, gdy się robi trochę więcej niż minimum. Poznałem tam fantastycznych ludzi z pasją. Wybrałem inną drogę, ale z czystym sercem polecam.
    Aneta

25.01.2023 21:31

Chciałabym aplikowac do działu marketingu na stanowisko Marketing Automation Specialist. Widziałam na stronie firmy że szukają kogoś takiego. Piszą tam że to praca hybrydowa więc mam pytanie jak to się rozkłada na czas w biurze i pracę z domu? Dajcie znać bo jestem spoza miasta i nie wiem co robić
    Marketing team

26.01.2023 09:36

Cześć, Pracujemy w formule 1-2 dni z domu, 3 dni z biura. W przypadku stanowiska MA przewidziane jest 2 dni pracy z domu po okresie 1 miesięcznego wdrożenia. Pozdrawiamy

08.01.2023 14:15

Z czego wynika fakt że firma nie podpisała umowy w ciągu całego roku? Brak budżetów? Wysokie ceny? Pozdrawiam

20.05.2022 10:03

Mechaniczna pomarańcza

12.12.2022 22:59

Hehe całą prawda o tych biznesmenach.
    śmiesznie

01.12.2022 20:26

Trochę śmieszno, trochę straszno, skoro żadnej umowy nie podpisali. I zwalniają ludzi albo sami się zwalniają. Początek końca? Czy ktoś to inwestorom pokazał?
    szukam

21.10.2022 14:36

Jest tutaj masa złych opinii. Czy warto szukać tam pracy? Czy coś się zmieniło? Czy nadal tak mało płacą, a atmosfera jest nie do wytrzymania?
    aha

01.12.2022 16:52

Prosze sie przedstawic. Wszystko Gal Anonimy pisza
    tchorz

01.12.2022 17:09

straszny ściek ten gowork. kto tu pisze jako konkurencja a kto jako gowork dla ruchu nie wiadomo

27.11.2022 13:58

OSTRZEGAM !!! przed tą firmą. Jestem inwestorem który niestety podpisał z nimi umowę. Termin budowy w 3 miesiące to fikcja. Ja podpisałem umowę rezerwacyjną w lutym 2021. W lipcu podpisałem umowę właściwą po dwukrotnym odrzuceniu przez Urząd Miejski ich adaptacji projektu który i tak zawierał błędy. Nie zrobili jednego przepustu w płycie fundamentowej a drugi wyszedł im w przedpokoju i pod ścianką działową ( patrz zdjęcia) Na plac budowy weszli dopiero w październiku a zakończenie prac maj 2022. Czyli ponad rok męki z nimi. Kalkulator kosztów na stronie to kolejna fikcja, Długo po rozpoczęciu budowy pokazywał cenę o 40 tys zł niższą niż moja. Nie dajcie się nabrać. Firma po cichu wycina wykonanie instalacji z kosztorysu. U mnie NIE zrobili gazowej i mechanicznej wentylacji chociaż była w projekcie,. W łazience i kuchni nie było żadnego otworu wentylacyjnego. Po interwencji wykuli dziurę w ścianie i suficie i udawali że wszystko ok. Chcieli dopłaty za drzwi wejściowe w standarcie deweloperskim ! Ostatecznie zamontowali je odwrotnie i efekt ,, lustra weneckiego" służy osobie na zewnątrz budynku! Zamieście każdego gwoździa w kosztorysie bo was oszukają. Co do izolacji termicznej przyjrzyjcie się na zdjęciu jakie szczeliny są pomiędzy bloczkami 2-3 mm. Sam materiał jest miękki jak gips, można go zarysować paznokciem. Po dwóch miesiącach pękły ściany działowe w dwóch pomieszczeniach (foto). W dzień odbioru budynku zastałem rozgrzebaną instalację elektryczną (foto), czekałem 3 miesiące na naprawę. Więcej informacji udzielę na maila bo nie wystarczyłoby tu miejsca na opisanie wszystkiego. [email protected] PS. Na facebooku zobaczycie tylko pozytywne posty bo firma blokuje nieprzychylne opinie.

04.11.2022 08:08

Witam, Ile zarabia pracownik na stanowisku specjalisty ds. oferowania/kosztorysanta na zwykłej umowie UOP oraz B2B? Czy jest możliwość podjęcia pracy B2B?
    Nikuś

12.11.2022 09:57

Ja zarabiam bardzo dobrze. Wystarczy sprzedawać i zarabiać super premię.
    ????

15.11.2022 01:15

Hahah jaką premię? Przecież tam od roku nie ma żadnej nowej umowy o roboty budowlane? To skąd ta premia? Cięcie kosztów, zwalnianie pracowników. Ta firma to jeden wielki marketing nic poza tym.
    [email protected]

24.10.2022 13:57

Jeżeli kiedykolwiek chcielibyście Państwo skorzystać z usług a w szczególności adaptacji swojego projektu do tej technologii to przestrzegam wszystkich zainteresowanych, przed praktykami firmy 3E. Podczas rozmów żądają mnóstwa zgód i opracowań, a w rezultacie(usunięte przez administratora)klientów na koszt takiej adaptacji, w rezultacie otrzymuje się żelbetonowy szkielet wypełniony bloczkami 3E . Kompletna porażka. Żadna z kilku osób które brały udział w kilkumiesięcznych rozmowach nie miała odwagi powiadomić mnie, że nie są w stanie zrealizować takiego zadania. Dlatego zirytowany całą sprawą i przesunięciem się inwestycji o kilka miesięcy, postanowiłem powiadomić firmę Dom 3E, o moim niezadowoleniu. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Przestrzegam wszystkich by poważnie się zastanowili zanim podpiszą jakikolwiek dokument, dla przedstawiciela tej Firmy. (usunięte przez administratora) Dane moje posiada Firma Dom 3E.
    Karolina

29.04.2022 12:03

O tym jak się traktuje pracowników nie będę opowiadać tutaj tylko w prokuraturze!!!!! NIEPOJĘTE! NIGDY WIĘCEJ!
    W

11.05.2022 09:58

Chyba wystarczy, ze byli i obecni pracownicy opisują co tam się dzieje. (usunięte przez administratora) byłem tam jeszcze kilka miesięcy temu to mogę potwierdzić od siebie, ze wszystko pozostało po staremu patrząc po komentarzach, jest tak jak było wcześniej. Nie dziwi mnie to. Poważna firma to nie jest powiem jak najbardziej dyplomatycznie. Resztę sobie wyczytacie między wierszami.
    Adwokat

11.08.2022 12:25

Kobieto Zachęcam do zgłoszenia sprawy dalej.

01.06.2022 19:03

Może i ja dołączę do tych "przegrywów piszących komentarze" i przestrzegę osoby, które chcą przyjść tutaj do Działu Marketingu. Nie róbcie sobie tego! W ciągu dwóch miesięcy, za kadencji (usunięte przez administratora)odeszły stamtąd 3 osoby (z 6 osobowego zespołu). To już chyba mówi samo za siebie. Wcześniej ludzie wytrzymywali też niewiele dłużej. Dlaczego? W dziale panuje totalny chaos, brak wsparcia, tylko wymagania. Spotkałam się z ogromnym brakiem szacunku ze strony przełożonej, która powinna być neutralna i przede wszystkim dawać merytoryczne wsparcie. Nie będę już podawała dokładnych przykładów, ale było tego sporo. (usunięte przez administratora) nie ma sobie niestety leadera, za którym chce się iść, więc moja i innych motywacja do pracy spadła do zera. Co więcej, przełożona zawiązała spółkę z najbardziej złośliwą i dziwną osobą w tym teamie. Ta dziewczyna to prawdziwy hit - cokolwiek się zapytasz, to dostaniesz dziwne spojrzenia, wywracanie oczami. Sporo osób w firmie to widzi i się dziwi, że jeszcze ktoś taki tam pracuje. Wspólnie stworzyły najbardziej niemiłe miejsce pracy, do którego zwyczajnie nie chciało się przychodzić. Jak w wielu przypadkach punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc rozumiem, jak komuś pracuje się tam dobrze. Ja z jednej strony poznałam w tej firmie jednych z najlepszych ludzi, z którymi mam kontakt i było mi bardzo smutno się rozstawać, ale... no właśnie, niestety jest tutaj kilka osób, które są zwyczajnie złe, nie mają elementarnych kompetencji społecznych i nie znają podstawowych zasad pracy w firmie. Osobiście nie miałam niemiłych sytuacji z (usunięte przez administratora), ale mam wrażenie, że niektóre osoby tam zapomniały, że to już nie jest liceum, gdzie dostajesz punkty do bycia fajnym za obgadanie kogoś, powiedzenie niemiłego komentarza na forum itp. A szkoda...
    Wielka Głowa

03.06.2022 20:20

Cześć Karolina, dziękuje za Twój feedback. Personalnie i zawodowo wezmę go sobie do serca. Trzymam kciuki za Twoje nowe zawodowe wyzwania. Życzę wielu sukcesów oraz nieco więcej pokory. Pozdrawiam Weronika K, Head of Marketing P.S. Ja także przestrzegam przed przyjściem do Działu Marketingu - pracujemy na najwyższych obrotach, dowozimy deadline’y, bierzemy odpowiedzialność za własne projekty, a przy okazji staramy się być sympatyczni dla osób z innych działów, które bezlitośnie zasypują nas dodatkową robotą ????????‍♀️
    Chciałem tu pracować

11.08.2022 11:42

Nigdy nie spotkałem się z taką bezczelnością jak ten wpis wielkiej głowy weroniki... masakra. Firma do skreślenia zupełnie. Na wielką niekorzyść są również bardzo obszerne komentarze pracowników działu handlowego. Dom wybuduję tradycyjną techniką i z uwagi na traktowanie ludzi będę odradzał Dom3e.

31.05.2022 22:06

Nie rozumiem tych wylewnych, negatywnych opinii na temat pracodawcy DOM 3E. Pracuje tu od dłuższego czasu, atmosfera jest ok. Firma się rozwija i oczekuje podejścia biznesowego a nie typowo korporacyjnego. Domniemam, iż wypowiadają się tu sami frustracji, których się pozbyli ze względu na lenistwo i głupotę. Internet jest anonimowy i można tu się wyżyć.
    Pyś

31.05.2022 22:20

Potwierdzam - Pracownik mówisz prawdę. Tu można się rozwijać. Firma chce zmienić szablonowe myślenie na rynku budowlanym. Technologia jest kosmiczna!
    hhaha

07.06.2022 07:33

oni nie mają nic wspólnego z rynkiem budowlanym. Jesteście taką samą firmą budującą domy jak 100 innych w PL
    Kwiatowy

04.06.2022 12:18

Nic dodać nic ująć - jestem tu pare miesięcy i bardzo dobrze mi się pracuje!
    DT

31.05.2022 22:38

W firmie pracuje ok. 60 osob, ja od 2 lat i to co tu sie dzieje na forum to jest jakis swiat rownolegly. O czym wy ludzie piszecie? Jaki mobbing, jaki stres? Roboty jest bardzo duzo, ale braku szacunku nikt nigdy mi nie okazal ani innym tez nie. Bylam w roznych firmach wczesniej “budowlanych” i naprawde nie jest tu zle.
    Projektowa

01.06.2022 08:19

Powiem tak, jeśli ktoś twierdzi, że w tej firmie jest mobbing i nieposzanowanie pracownika to znaczy, że nigdy nie pracował w branży budowlanej, a juz tym bardziej nie jest kobietą ???? ten kto z branży to doskonale wie o czym piszę! I wcale nie jest tak źle w DOM 3E jak kilka troli twierdzi.
    Chore

03.06.2022 00:13

Szef kazał napisać pozytywne komentarze że nagle jednego dnia na raz 3 pozytywne? Pozdrawiamy prezesa! A nie, sory. CEO, musi być z angielska!
    Robert z Cieszyna

14.04.2022 16:59

Nie polecam, a nawet odradzam pracy w tej firmie. Chyba największy jej błąd polega na osobach z Zarządu i niektórych „menadżerach”. Zdradzić Wam sekret na to, jak sprawić żeby firma dobrze funkcjonowała? Szanować pracowników, a nie mieć ich za niemyślące jednostki, (usunięte przez administratora) To już nie działa i nie zadziała. W firmie panuje totalna dezinformacja. Jedni mają na umowach b2b i zleceniach l4, innym każe się chodzić w czasie największego peaku coronawirusa do biura, a później nawet nie daje możliwości płatnego chorobowego z racji corona właśnie. Tak to działa! Wyjazdy - tak dostajesz do odbioru 1 dzień, mimo, ze często gęsto ten dzień trwa z dojazdami i 12h. Podczas wyjazdu na dzień otwarty nie masz nawet zapewnionego posiłku, żadnej diety nic! A jak się zwolnisz, to powiedzą, ze Noo… nie jesteś najwyraźniej tak AMBITNY żeby zmieniać z nimi ten świat. Otwórzcie oczy…
    Chore

15.04.2022 15:47

Dokładnie, to jest chore miejsce. Sekta, po prostu sekta na czele z... Szkoda gadać.
    Robert kto?

31.05.2022 22:12

Ktos taki tu nie pracowal. Nigdy nie bylo ani Roberta, ani z Cieszyna. Pozdrawiamy konkurencje

Kontakt - Dom 3E S.A.

RONDO ORGANIZACJI NARODÓW ZJEDNOCZONYCH 1 00-124 Warszawa

NIP:5252819742

Branża główna: Budowa budynków

InstagramIconFacebookIconLinkedinIconYoutubeIcon

11.03.2022 17:35

Potwierdzam. Brak szacunku do pracowników, dziwne zagrywki psychologiczne na każdym kroku, w spokoju nawet nie zjesz obiadu.
    jkl

29.05.2022 22:29

to nie szef tylko szefik
    Pracownik5

26.05.2022 22:50

Podzielam opinię pracownika4. Nie zgodzę się z niczym co opisane jest w komentarzach. Uważam, że fajnie się tam pracuje, atmosfera jest przyjazna i bezstresowa.
    HR

27.05.2022 09:52

Tak, tak. Wszyscy wiemy kto napisał ten komentarz. :)

29.05.2022 00:44

Big Boss kazał wstawić komentarz tak jak posty na fb? :)
    Bigos

26.05.2022 19:39

Jakie są benefity na stanowisku handlowca ?
    Nie polecam

29.04.2022 09:28

Każdemu kto się zastanawia powiem zastanów się dwa razy! Dział sprzedaży który ma generować obroty to raptem 5 osób. Szumnie mówi się że DTH ma być 40 a nie ma nawet 7. Szumnie dl opowiada że dostaliśmy kilkanaście tys zapytań. I co z tego skoro nie ma kto tego obsłużyć.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Domy z perlitu (System 3E - Dom 3E)?

Xyz

20.03.2022 12:38

Czy to prawda że pracownicy są mobbingowani? Mieliście takie doświadczenia?
    heh

07.04.2022 10:42

jeśli nie wiesz kim jest grupa betonowa, to znaczy że albo tam nie pracujesz albo jesteś wyrzutkiem. Porozmawiaj z kimś na nadgodzinach, na osobności. Na pewno wytłumaczą ci.
    byly p

07.04.2022 11:32

Pracowalem w tej firmie dluzej niz rok i tez nie mam p ojecia co to jest grupa betonowa
    klient

07.04.2022 10:39

Jako niedoszły klient mogę powiedzieć tylko tyle, że konkurencyjne firmy mają korzystniejsze oferty budowy domu. Dużo lepsza jakość obsługi klienta, indywidualne podejście. No i inne firmy jak np. DOM PEŁEN ENERGII czy EcoHouse mają siedziby w całej Polsce, a nie tylko w Warszawie. Myślę, że ta firma to niepotrzebny twór stworzony dla zaspokojenia indywidualnych ambicji właściciela.
    wypad

02.04.2022 18:12

Miernej jakości przywódca i jego zausznik w skarpetach, ten z HR to ślizgacz

20.03.2022 12:43

Kris

21.03.2022 16:33

W firmie krążą nawet pogłoski, że jedna z tych Pań miała epizod z prezesem podczas wyjazdu na dni otwarte :) niektórzy dla kariery mogą naprawdę wiele
    @kris

28.03.2022 11:17

Powiem tak: codziennie ją widzę i też chciałbym ją posunąć :)

23.03.2022 13:40

Nie polecam, nie polecam, nie polecam Nie pracowałem w gorszej firmie. Świetny marketing i nic poza tym. Można powiedzieć, że pięknie zapakowany prezent, który w środku jest pusty. Rotacja nie samowita. Ci co zainwestowali w niby super biznes- proszę się obudzić! Zarząd zerwał się z choinki i nie wie co w trawie piszczy. Porażka

21.03.2022 17:13

Jest tak duża rotacja pracowników, że usunęli ze strony przedstawienie pracowników firmy i zostawili sam Zarząd. Wcześniej byli wszyscy no ale... widocznie ciężko nadążyć ze zmienianiem. Jeszcze HR musiałby się wziąć do roboty zamiast obmawiać innych w godzinach pracy.
    Obserwator

19.03.2022 10:16

Opinie na google piszą im pracownicy, dając najwyższe oceny. Ci sami pracownicy, którzy są zmuszani do wyjazdów weekendowych :) jedna wielką SEKTA

18.03.2022 23:08

Pracuję tu od niedawna i dociera do mnie w jakie (usunięte przez administratora) wszedłem. Wmawiane jest pracownikom, że to wyjątkowe miejsce. Dla mnie i większości to normalna praca, do której przychodzi się by zarabiać pieniądze a nie z jakiejś misji. Niestety zarobki są tu delikatnie mówiąc średnie. To jedna z wielu firm budująca domy jednorodzinne w Polsce, z innym pomysłem na wykonanie ścian ale... Robią z tego obiekt kultu. Nakazują "zakochać się" w tym materiale. To chore... Prezes traktuje ludzi z pogardą. Gość od HR jest śliski i niegodny zaufania. Spora rotacja ludzi na kontraktach B2B, aczkolwiek jest betonowa grupa, której się to podoba i chce tu być. To nie firma budowlana, to słabej jakości korpo z budowlanym tłem.
    Niedoszły

18.03.2022 15:58

Ubiegałem się o stanowisku w tej firmie. Przesyłając CV określiłem swoje oczekiwania finansowe, na pierwszej rozmowie zrobiłem to ponownie. Zostałem zaproszony na kolejne dwie rozmowy, co oznaczało dla mnie, że moje oczekiwania zostały zaakceptowane. Na ostatniej rozmowie jednak z niezwykle aroganckim, niemiłym i zarozumiałym prezesem, okazało się że nie do końca - prawie że wyśmiał kwotę, którą powiedziałem. Następnie wysłano mi wiadomość mailową z ofertą współpracy - oczywiście z dużo niższym wynagrodzeniem. Pytam więc: macie jako firma za dużo czasu? Bo ja nie. Nie dało się powiedzieć na pierwszym spotkaniu, że proponowana przeze mnie kwota jest za wysoka? Mój wniosek jest prosty: pracownicy zarabiają tam mało, w zamian są karmieni tanim coachingiem, że to coś więcej niż praca i że to jedyna firma budująca domy w całej Polsce (to nieprawda!). Więcej szacunku do ludzi, nie jesteście w żaden sposób wyjątkowi. Praca jak praca, firma jak firma - w tym przypadku JanuszKorpoExecutiveMarketingEkoBud.

17.03.2022 21:33

Widzę już kilka obszernych opinii z perspektywy pracowników i cieszę się, że sama zrezygnowałam z oferty od tej firmy. Do HR dodzwonić się, tragedia. Pan taki milutki na rozmowie, ale chyba to ładna maska, żeby kolejnego naiwnego wciągnąć- przedstawia się jako osoba, która ma nas wprowadzać, ale skontaktowanie się w celu ustalenia jakichkolwiek kwestii jest po prostu niemożliwe. Czekałam miesiąc prawie na feedback- z zaproszeniem do DRUGIEJ rozmowy, a nie końca rekrutacji. Doczekałam się. Pan na spotkaniu hmmm, niby mówi o tym, ze to specyficzna praca, nie dla każdego, żebym poczuła się wyjątkowo? Po czym mówi kompletnie od rzeczy powtarzając ciagle jakieś dziwne coachingowe frazy. Firma nie dla każdego, bo trzeba dużo swojej ingerencji włożyć. Red flag- już widzę nadgodziny, ale mówię okej poczekam zobaczymy. Kolejne oczekiwanie 3 tygodnie, już przyjęłam ofertę w innym miejscu normalnie na umowę o pracę, ale dostaje zaproszenie na ostatni etap. Co za ch.mstwo. Panowie, (właściciele?) mieli taki ubaw ze mnie i mojego nie ukończonego wyższego wykształcenia i usłyszałam tyle niemiłych komentarzy, ze to się w głowie nie mieści. Trzeba pogratulować właścicielowi, ze już skutecznie potrafi odstraszyć przy rekrutacji, wiec współczuje wszystkim, którzy zdecydowali się na prace w tym miejscu.
    szwagier

18.03.2022 15:44

Jasne, znaleźli na miejsce kogoś innego a Ty weszłaś tutaj napisać im pozytywną opinię. Historia jak z Ukrytej Prawdy. :DD
    Kandydatka

18.03.2022 15:52

@Szwagier zdecydowanie wolę "Dlaczego Ja" ;) Weszłam tylko dlatego, że dostałam alert o aktywności na forum, na którym szukałam informacji przed pierwszą rozmową. I wtedy była tu cisza, nawet jednego komentarza. Ciekawe co się wydarzyło w ciągu tych dwóch miesięcy, ze nagle tu taki wysyp negatywnych komentarzy.

23.02.2022 07:00

Siema. Chcę zapytać o ocenę w kwestii specyfiki współpracy. Czy atmosfera w miejscu pracy jest odpowiednia ? Czy pracodawca daje dodatkowe benefity? Dziękuje za wskazówki.

18.03.2022 13:55

Dla „chętnych”. Tak, wyjazdu są miłe widziane. A brak wyjazdów… proszę samemu dokończyć ;) a Pana managera chyba strasznie zabolało jego ogromne ego, skoro jedyne czym potrafi wybronić to jak wygląda tam praca, to dorzucenie multisporta i opieki medycznej dla pracowników. Nazywanie tego nowoczesnym start upem, jest dużym niedopowiedzeniem. Może i firma zaczyna, ale luźna atmosfera występuje tylko w reklamach.

18.03.2022 15:42

jak widać firma już zaczęła angażować pracowników do postowania nieswoich myśli na kolejnym medium - padlo na GoWork
    Ehhh

13.03.2022 15:48

Niestety, typowa Polska, januszowa firma z ciułaczem na czele. Co do szefa to potwierdzam opinie wyżej. Musiał dużo wycierpieć w dzieciństwie, może go nie lubili albo coś, teraz lubi się odgryźć i powyżywać na innych. W chamski sposób na forum pokazuje swoją wyższość. Umowa? B2B i zlecenie dla większości, chociaż niektórzy maja umowę o prace, co dodatkowo wkurza tych co nie maja i przyczynia się do odejść z pracy, budowanie nierówności na każdym etapie. Ludzie? Poza Działem projektowym, który jest spoko, reszta to istne liceum - obgadywanie, donoszenie, główny człowiek od HR to jakiś żart (ciagle szepcze coś do swoich koleżanek, obrabia (usunięte przez administratora) nic nie robi udając, ze coś robi). Jest kilka fajnych osób, ale tak ogólnie to dramat!

18.03.2022 10:47

Pracuje w tej firmie od 5 miesięcy i widzę, że jest wiele plusów oraz minusów codziennej pracy, natomiast bilans jest zdecydowanie na plus. To jedna z niewielu firm które znam, gdzie ludzie są tak po ludzku sympatyczni, uśmiechnięci i pomocni (szczególnie na etapie wdrożenia i pierwszych dni pracy). To co najważniejsze, to jest to firma dla osób, którym się chce - angażować, szukać rozwiązań, być pomocnym i otwartym. Osoby, które szukają spokojnej pracy od-do i oczekują, że ich praca będzie odtwórcza, mogą nie być zadowolone. Dla mnie dynamika i szybkość pracy jest OK, bo lubię widzieć efekty moich działań oraz to jak przekładają się one na biznes. Co do formy umowy - mnie proponowano UoP lub B2B i ze względów opłacalności finansowej wybrałem B2B, natomiast jest to wyłącznie moja preferencja powiązana z innymi obszarami mojej działalności zawodowej.
    nie polecam

14.03.2022 10:13

Nazwanie tej firmy złym miejscem pracy jest sporym niedopowiedzeniem. Przyjście do biura i zobaczenie wypowiedzenia bez ŻADNEGO powodu jest tutaj czymś zupełnie normalnym. Za mojego stażu w ten sposób wyleciało kilka osob. Nawet takich których odejścia nikt się nie spodziewał. Wiele osób odeszło samemu, najczęściej przez przeoraną psychikę. Rotacja jest ogromna. Jesteś specjalistą/ką po studiach? Kierownikiem budowy z kilkuletnim doświadczeniem? Wiesz co robisz? Tutaj nie ma to żadnego znaczenia – w tej firmie liczy się zdanie tylko jednej osoby. Normalnym jest też otworzyć maila i zobaczyć zapytanie o przedstawienie projektu, o którym NIGDY nie było mowy. Pewnej osobie się to przyśniło i koniec. Ma być gotowe na już. Zrobisz projekt, poświęcisz się w pełni żeby wszystko się zgadzało. Co usłyszysz? Najczęściej że nie znasz się na tym co robisz, ewentualnie że wykonana praca jest (usunięte przez administratora) – bo osoba nad tobą, bez żadnej wiedzy w temacie wyobrażała to sobie inaczej. Wcześniejsze komentarze mówią prawdę, często jest problem przysiąść do obiadu. A jak już to zrobisz to czujesz na sobie spojrzenia. ???? W DOM 3E(usunięte przez administratora)jest wszechobecny. Serdecznie nie polecam. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Dom 3E S.A.