MM Conferences

Warsztaty

Szkolenia

Zaufali nam

• Ciechanów
Warszawa - Mm Conferences S.A.

5. Opinie o MM Conferences S.A.

Opinie o MM Conferences Warszawa

Nie przegap nowości o MM Conferences S.A.!

15.02.2022 14:12

Minął już rok od zmiany naszej siedziby - z ulicy Długiej i zabytkowej kamienicy, przenieśliśmy się na 38. piętro wieżowca Intraco.
    Niesamowity widok na panoramę centrum robi piorunujące wrażenie i zdecydowanie umila czas płynący w biurze.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    KlarKa

17.02.2022 19:21

Moglibyście pomyśleć o takich rzeczach umilających prace jak normalna stawka, umowa o prace, benefity pozapłacowe, miłe traktowanie pracowników. Ale jaka firma taki benefit :)

19.02.2022 23:53

Cześć Witold :) Mamy wiele działów a warunki zatrudnienia są różne, w zależności od stanowiska oraz kandydatki/kandydata. Wszystko dokładnie omawiamy na spotkaniach rekrutacyjnych :) Osoba, której wypowiedź skomentowałeś, nie jest naszym pracownikiem i nie zna warunków, na jakich obecnie pracujemy. Dodatkowo, są to informacje, które nie powinny znaleźć się na tym forum, zgodnie z regulaminem GoWork. W niedługim czasie pojawią się tu posty dotyczące wszelkich dodatkowych aktywności (w tym benefitów pozapłacowych), które dzieją się w naszej firmie. Pozdrawiamy i może do zobaczenia na spotkaniu rekrutacyjnym!
    Patrycja

15.02.2022 12:14

Pracuje dla MMC już 2,5 roku. Doświadczenie zawodowe już jakieś miałam – ale bez szału. Starałam się o pracę w dziale sprzedaży. Sama rozmowa rekrutacyjna – bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła: bez oklepanego „proszę sprzedać mi ten długopis” ;) Odpowiedź również dostałam bardzo szybko – na drugi dzień już mogłam przyjść na dzień próbny, poznać zespół i przejść pierwsze szkolenia. Był to okres bardzo intensywny – słuchanie rozmów koleżanek i kolegów z zespołu, ciągłe notowanie, szkolenia wdrażające, pierwsze rozmowy. Już po kilku dniach mogłam zacząć pracować samodzielnie. Całym procesem wdrożeniowym zajmowała się Alicja – nie bez powodu nazywana najlepszą szefową ;) Zespół z którym pracuję również jest przesympatyczny. Bawimy się wspólnie na imprezach integracyjnych, dzielimy się między sobą fotkami naszych zwierzaków, żartujemy, wspieramy kiedy klient odburknie coś nie po naszej myśli czy gratulujemy mniejszych i większych sukcesów. Jeżeli chodzi o współpracę z innymi działami – również nie narzekam. Od strony technicznej – szkolenia są. Informacja zwrotna – zawsze jest (zawsze podparta argumentami, zawsze trafna). Wypłaty, premie – zawsze na czas. Konkursy wewnętrzne, fajne nagrody, imprezy wspólne – no żyć nie umierać :)

11.05.2021 10:02

- możliwość kreatywnej pracy - duże doświadczenie na przyszłość
    Były Pracownik ;)

19.08.2020 12:56

Po zakończeniu sezonu odbywa się impreza integracyjno/celebracyjna. Jeśli jesteś w sprzedaży wychodzisz znacznie częściej, świętować wyniki

03.03.2026 10:14

Zmiany zmiany zmiany!
    W związku z planowanym wyburzeniem Intraco znaleźliśmy dla siebie nową, atrakcyjną lokalizację.
    Znajdziecie nas pod adresem al. Jana Pawła II 80/lokal III, 00-175 Warszawa

nieciekaw_

22.01.2026 09:48

- niskie stawki i maluteńkie podwyżki - obowiązkowa, półgodzinna przerwa w konkretnych godzinach - zleceniówka - spóźnienie 3 minuty = pogadanka - duża rotacja pracowników - monotonne projekty - nikt nie bierze na siebie odpowiedzialności - zero benefitów - raczej nie za wielkie możliwości rozwoju - wielki chaos wewnętrznie - prezes nawet nigdy nie poda Ci ręki - brak jakiś integracji zespołowych i pewnie zapomniałem/am o jeszcze kilku minusach - ale ogólnie rzecz biorąc to raczej średnio się tam pracuje i widzę, że to nie tylko moja opinia :D

Uciekać

06.01.2026 19:29

Serdecznie nie polecam. Dostajecie umowę zlecenie z małą podstawą i macie wmawiane że przecież będą duże premie - gówno prawda. Brak podejścia do człowieka, szefostwo ma cie gdzieś chyba że nie spełniasz jego wymyślonych oczekiwać to dostajesz za coś na co nie masz wpływu :)) pół godziny przerwy w określonej godzinie (który nie wlicza się czas pracy więc pracujesz pół godziny dłużej), spóźniasz się dwie minuty- dostajesz uwagę. Nikt nie zostaje na dłużej niż rok bo co chwilę ktoś przychodzi i odchodzi ( szczerze się nie dziwię ). Chcą wyglądać na profesjonalną top markę a pracowników o niższym szczeblu traktują jak nic nie wartego człowieka którym można pomiatać.

XD

14.11.2025 00:42

NIE POLECAM. Kompletnie byle jaka i nieogarnięta firma od środka. 1. Bazy danych są przestarzałe - duża część numerów należy do osób innych niż są wpisane (zmiana stanowiska w danej firmie, odejście) albo do osób zmarłych, więc wychodzisz na osobę zupełnie nieprofesjonalną i nietaktowną. Nieraz dowiadujemy się, że kogoś nie ma w firmie lub w ogóle na świecie od kilku czy kilkunastu lat. ;-) Nie mówiąc o nieprawidłowych numerach. Ogółem robota głupiego. 2. Lider polecił zmienić typ umowy (umowa zlecenie) w opisie na LinkedIn, w ogóle usunąć tą informację, bo to wygląda źle. XD HM, SKORO WYGLĄDA ŹLE I ODSTRASZA, TO PROPONUJCIE UOP? Cyrk. 3. Zero pozytywnej atmosfery, sztywno jak na stypie. Nie ma żadnych integracji czy prób rozwoju relacji w działach i między działami. Nie chodzi o wyjazdy, bo większość firmy pracuje zdalnie. Jest wiele sposób na utrzymanie więzi między pracownikami, ale firma ma to gdzieś. Customer Support nawet nie zasługiwał na przywitanie na publicznym wewnętrznym komunikatorze, takie śmietniki nie zasługiwały na to. Strach też napisać coś do kogoś z innego działu, bo jego ego mogło zostać urażone. Ludzi zna się tylko z imienia, nazwiska i stanowiska a i tak wielu po 3/4 miesiącach odchodzi, rotacja jest duża.
    wać

04.11.2025 12:43

Słuchajcie, stanowczo odradzam jeśli chcecie mieć jakieś stabilne zatrudnienie. Dostaniecie tutaj jedynie umowę zlecenie połączoną z umową o dzieło, a żeby na pewno wszystkie koszty prezesa się zgadzały - to wypłata będzie niesamowicie niska (chociaż pewnie zależy od działu). Brak benefitów nawet jakiś podstawowych, obowiązkowa półgodzinna przerwa w konkretnych godzinach, więc w pracy jesteście tak naprawdę 8,5h. Jest odrobine kolesiostwa i jeśli nie pracujesz tam 5/10 lat jak wszyscy inni to ciężko dostać się do kółka adoracji. Ludzie? Zależy też od działu, mój akurat był cudowny, ale w innych nie jest tak kolorowo podobno. Projekty są fajne, jeśli się dobrze zakręcisz to można poznać fajnych, wysoko postawionych ludzi, ale większą szanse masz jak pracujesz stricte przy konferencjach. Ogólnie takie 2/10, bo firma chce być poważnym graczem, a to jak traktowani są pracownicy wcale na to nie wskazuje. Raczej jeśli masz wybór to odradzam, nie dostaniesz nic w zamian (czasem nawet głupiego "dziękuje") a nabawisz się nerwicy. Pomyślcie czasem co zrobić, by wszystkim pracującym tam było miło i czuliby się docenieni. Pozdrawiam :)

06.08.2024 16:53

- zero benefitów - praca po 8 i pol godziny dziennie z bezpłatna, polgodzinna, obowiazkowa przerwa - zero elastycznosci godzinowej - prezes z ogromnym ego, nie dba o pracownikow, nie interesuje sie nimi - ogromna wymiana pracownikow, osoby bardziej swiadome jak powinna wygladac praca, albo z doswiadczeniem z korpo same odchodza po 3 miesiacach - mikromanagement na pelnej - stawki beznadziejne - kontrola, kontrola i jeszcze raz kontrola na kazdym kroku moze i mozna szybko awansowac i dostac swoj projekt, ale przy awansie dostaje się prawie zerowa podwyzke, nie polecam

04.01.2024 17:06

Strona firmy podaje, że wciąż trwa rekrutacja na różne stanowiska, w tym do działu produkcji, szkoleń i konferencji. Miałaby to być osoba ze zdolnościami analitycznymi, dobrze zorganizowana, radząca sobie z wyznaczonymi terminami, a także doświadczona w organizacji konferencji i/lub szkoleń. Tylko, czy ten ostatni punkt jest tak ważny, że może zaważyć na zatrudnieniu? Piszcie, czy to praca jedynie dla osób z doświadczeniem i w jakiej formie odbywa się tu wdrożenie?

05.01.2024 12:26

Dzień dobry! Tak, rekrutacja jest nadal otwarta. Osoba, która dołączy do naszego teamu może mieć doświadczenie, ale nie musi. Doświadczenie może zawierać np. organizację wydarzeń w szkole, na studiach. Dobrze, jeśli producent/ka będzie miał/a bazę w postaci podstawowej wiedzy w tym zakresie, jednak w razie jej braku - wszystkiego uczymy! Mamy skuteczny proces onboardingu, a w nim bogaty pakiet szkoleń wdrożeniowych. Dajemy pełne wsparcie nowemu pracownikowi (i tym dłużej pracującym też;)). Pozdrawiamy!

08.02.2023 09:34

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w MM Conferences S.A.?
    NK

11.04.2023 14:17

Tak, cyklicznie widzimy się na spotkaniach integracyjnych.
    Zastanówcie się 10 razy

15.10.2021 15:53

Stanowczo odradzam jeśli nie chcecie zniszczyć swojego zdrowia psychicznego. Toksyczna atmosfera, niekompetentny zarząd, zero benefitów, niskie wynagrodzenie, śmieciowe umowy. Mogę wymieniać dalej, ale szkoda mi już czasu na tę „firmę”.
    Berberys

08.01.2022 19:12

Lipa na maksa

22.07.2022 17:02

Popieram. Szkoda czasu :) Dobrze chociaż, że się przenieśli bo poprzednie biuro było jak magazyn z podarta wykładzina i kablami w każdym możliwym miejscu

21.12.2021 14:53

Byłek

08.01.2022 21:48

Zgadzam się z tą opinią, również spędziłem w tej firmie pewien kawałek czasu i napewno bym juz tam nie wrócił... Porażka po całości, pseudofirma która chce być traktowana jak ważny gracz na rynku, jeżeli nie zmieni się podejscie do pracownika to nie mają na co liczyć, widzę że dużo osób dzieli się doświadczeniami z tego epizodu w karierze. Nie polecam:)
    Uciekajcie!

10.10.2021 19:38

Nie serio, naprawdę najgorsze miejsce w którym miałem nieprzyjemność pracować. Jedyny plus to zespół. Dała reszta tj: umowa, stawka, godziny pracy, zarząd, możliwości rozwoju, ciekawość projektów i możliwości pracy kreatywnej/wprowadzania własnych pomysłów. (usunięte przez administratora)
    KlarKa

21.12.2021 14:55

widze ze to nie tylko moja opinia!

11.05.2021 10:07

Mieszane uczucia wg firmy. Z jednej strony fajna praca, kreatywna, dużo można się nauczyć, z drugiej śmieciówka, dziwne godziny pracy (nie wstajemy nawet do 8:30 od biurka), nie można się chwilę spóźnić bo już czeka pogadanka. Pan prezes postrach biura. Ciekawa praca, ale nie warte to zachodu.

16.04.2021 10:38

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w MM Conferences S.A.?

11.05.2021 10:01

Kiedy ja tam pracowałam nie było takiej możliwości chyba że jesteś na stanowisku dyrektorskim i pracujesz tak z 5 lat. Mam nadzieję, że coś się pozmieniało w tym zakresie, bo hybryda, czyli umowa zlecenie i um. o dzieło to jakiś żart.

27.02.2021 07:42

Za przeproszeniem szajs nie firma. Uciekać jak najdalej. Pracowałem przed/w trakcie pandemii i naprawdę nie opłaca się nawiązywać z nimi jakiejkolwiek współpracy, stawki są minimalne, podwyżki o 100/200 zł albo żadne, kultura (usunięte przez administratora), typowa januszowa firma. Uciekać

20.07.2020 16:35

Niesamowite, że można godzić się na upomnienia z powodu kilku minutowego spóźnienia do pracy, przerwę od do i tylko w wyznaczonych godzinach, jakieś bezwartościowe mowy motywacyjne, śmieciówki, brak możliwości urlopu kiedy chcesz i na ile chcesz... Ludzie trochę szacunku do samych siebie... Odeszłam wiele lat temu, wtedy było jeszcze 15 min przerwy, teraz wzrosło do 30 min... sukces. Przepracowałam 3 tyg i podziękowałam.
    Pracownik który uciekł

11.05.2020 14:51

Serdecznie nie polecam, kultura firmy jest nastawiona na wyzysk, płace są grubo poniżej średniej w porównaniu do tych samych stanowisk w innych firmach. Biurokratyczne podejście do pracownika, przychodzisz 8:00 jeśli jesteś 8:01 masz wpisywane spóźnienia co później rzutuje na ewaluację Twojej pracy. Przerwy tak samo, o wyznaczonej godzinie (13:00-13:30) i ani minuty później, od biurka nie wstajemy między godziną 8:00-9:00, 12:00-13:00 ani 16:00-16:30. Zgadzam się z opinią, pseudokorporacja, polski biznes który chce wyglądać międzynarodowo ale nic sobą nie przedstawia. Zero benefitów, zero pracy zdalnej, w sezonie nie można brać wolnego, brak wystarczającej ilości ludzi do pracy, nieistniejąca komunikacja z zarządem, plus same śmieciówki zamiast prawdziwych umów.
    Alfred

19.01.2020 00:15

Pseudokorporacja. Odradzam ambitnym oraz specjalistom. Pracowałem tam pół roku gdy jeszcze studiowałem. Większość ludzi w porzadku ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się przez te pół roku aby mi pracy domowej nie dawano. Pracujesz w biurze 8 i pół godziny. Niby jest przerwa 30 min ale o wyznaczonej porze. Po tygodniu pracy zapraszają cię do salki gdzie omawiane zostaje co źle zrobiłeś, dlaczego nie otrzymasz premii. (usunięte przez administratora)
    Zażenowana

16.04.2019 09:36

Totalna żenada. Straszna niekompetencja na poziomie samej rozmowy rekrutacyjnej. Poważnym ludziom - odradzam.
    Karol

07.06.2018 16:15

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?
    gość12345

12.06.2018 09:33

tak, rekrutacja wciąż trwa
    S

22.02.2018 19:01

Samo wrażenie po rozmowie rekrutacyjnej - pozytywne. Jeśli chodzi natomiast o traktowanie potencjalnego pracownika - zdecydowanie odradzam. Firma jest niesłowna i traktuje kandydata bardzo nieprofesjonalnie i lekceważąco.
    Nrgii

24.05.2018 11:36

Zgadzam się. Firma jest nie rzetelna. To praca tylko dla studentów żaden profesjonalista ani ktoś ambitny tu nie przyjdzie.(usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MM Conferences?

Kontakt - MM Conferences S.A.

Długa 44/50 00-241 Warszawa

Ania

22.02.2018 15:40

Pracowałam w HCC jakiś czas i niestety jeśli chodzi o politykę firmy, to nie do końca może odpowiadać wielu osobom. Wypłata początkowo zaczyna się od (usunięte przez administratora)zł na rękę.. stosunkowo wzrasta o ok 200 zł lecz o awans musisz się mocno postarać i kilka rozmów ze swojej ingerencji przeprowadzić. (usunięte przez administratora) Godziny pracy są od 8.00 do 16:30. Oczywiście w ciągu pracy jest przewidziana pół godzinna przerwa, o wyznaczonych godzinach. Jeśli chodzi o pracowników, to osoby są świetne! Można nawiązać znajomości na dłużej! Podsumowując: Praca jest ok, jednak wynagrodzenie, rodzaj umowy i czas pracy raczej negatywnie odbieram.
    Ewa

22.02.2018 15:41

Również odradzam!!
    Oportunista

18.04.2018 18:11

Hahahaha Ewka I Anna nawalily sie na Organizowanej Przemek MMC Gali I zostawilem zwolnione. Nie movie zen jest ideal nie ale SA proste zasady “dostarczasz” masz respekt I sreeniokresowej perspektywie atrakcyjne warunki. Sam pracuje 3 lata i zajelo mi 5 miesiecy zeby osiagnac oczekiwane wyniki. Teraz bardzo OK. Polecam dla dlugoterminowych - mam Jeszcze 2 Lara studiów I tu zostane zanim nie zaplace za studnia :)
    Marta

24.08.2017 13:41

@Mania niestety nie wiem nic o tej pracy i w ogłoszeniu firmy MM Conferences nie ma za wiele informacji. Dlatego proponuję zgłosić swoją kandydaturę i na spotkaniu rekrutacyjnym dopytać o szczegóły. Generalnie MM Conferences poszukuje teraz wiele osób do pracy. Zachęcam do zerknięcia na stronę firmy: http://mmcpolska.pl/kariera/.
    Maciek

22.02.2018 15:42

Zdecydowanie opinia wystawiona przez pracowników, zachęcająca do rozmów i aplikacji.
    Gerdusia

18.01.2018 03:37

Niedługo wybieram się na rozmowę rekrutacyjna na stanowisko: Młodszy Specjalista ds. Wsparcia Projektów.Czy jest tu ktoś kto pracował na tym stanowisku i może się wypowiedzieć na temat obowiązków, wynagrodzenia, umowy?
    Mariola1543

04.02.2018 16:40

Zdecydowanie odradzam (usunięte przez administratora)
    Mania

11.08.2017 21:42

Czy może ktoś mi powiedzieć o pracy asystenta przy organizacji spotkań?
    Iza

23.03.2017 17:35

MM Conferences są fajną firmą , dobrym miejscem do pracy!!!
    gość

22.03.2017 15:32

Witam byłem na rozmowie wszystko fajnie ogólnie na początek pensja 1.500 zł + premia tylko jak się nie jest studentem to tylko i wyłącznie umowa o dzieło z racji polityki firmy nie skorzystałem z oferty

12.09.2016 18:03

podjrzeam ze tak chociaż to od stanowiska tez zalezy
    zainteresowana

18.07.2016 09:43

Byłam ostatnio na rozmowie na stanowisko "Asystent do działy Marketingu". Wrażenia miałam bardzo pozytywne - samo miejsce jak i rozmowa na wysokim poziomie. Chętnie dowiem się czegoś więcej o tym stanowisku. :)
    Monada

07.04.2016 13:31

Trochę ponad rok temu pracowałam w MMC w dziale warsztatów i to co mogę powiedzieć: (usunięte przez administratora) tak jak ktoś już wspomniał - pracuje się zwykle od 8 do 17, krótka przerwa w trakcie dnia. Praca wymagająca (nie ma siedzenia na FB przez kilka godzin :P), ale dzięki temu dużo można się nauczyć. Zwykle zatrudniają na umowę zlecenie.
    lalila

24.01.2016 09:37

Na jaką pensję można liczyć na stanowisku 'asystent'?
    mary

11.12.2015 21:02

tyle tu opinii o MMC, a nikt nie pisze konkretnie ile zarabia... czasami naprawdę nie wiadomo od jakiej kwoty zaczynać negocjacje :/

15.06.2015 08:15

w dziale produkcji warsztatów nie ma nadgodzin. były i są w tym dziale osoby studiujące zaocznie i bez problemu godzą to z pracą
    w

14.06.2015 11:00

Znalazłam ogłoszenie o poszukiwaniu pracownika do działu produkcji warsztatów. chciałabym zapytać czy możliwe jest pogodzenie tej pracy ze studiami zaocznymi? Czy robi się nadgodziny?
    obecny pracownik

11.06.2015 09:44

Jeżeli chodzi o opinie wieloletniego pracownika to mogę napisać kilka słów o pracy w MMC. Pracuję w tej firmie dobrych kilka lat i mogę szczerze napisać, że firma umożliwiła mi spory rozwój. nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że pomogła mi zaistnieć w biznesie. zaczynając pracę nie miałam żadnego doświadczenia i żadnych umiejętności. w MMC są jasno określone ścieżki rozwoju. Każdy pracownik ma możliwość zdobywania nowych umiejętności i dążenia do awansu. niezależnie od działu każdy dzień pracy w tej firmie dostarcza ciekawych zadań. dużym plusem tej pracy są możliwości współpracy z wieloma firmami i osobami z różnych branż, w różnych obszarach tematycznych. jeżeli komuś zależy na zdobywaniu nowych doświadczeń i umiejętności to jest to praca bardzo rozwijająca nas samych. praca na pewno wymaga dużego zaangażowania, ale też daje dużo satysfakcji. jeżeli ktoś szuka pracy mechanicznej, łatwej, nieangażującej i niekoniecznie przynoszącej jakieś efekty to nie ukrywajmy, że powinien poszukać zatrudnienia w administracji lub np. pracy fizycznej. biorąc pod uwagę, że jest tutaj sporo osób z wieloletnim stażem to już świadczy o tym, że firma zapewnia odpowiednie warunki, wywiązuje się ze swoich zobowiązań i daje sporo możliwości. myślę, że nikt nie pracowałby w miejscu w którym nie spełniane są podstawowe założenia w relacjach z pracownikami. podsumowując -> polecam.

08.06.2015 09:42

Moje główne spostrzeżenia na temat pracy w MMC po 1.5 rocznym stażu pracy: świetna atmosfera - ludzie super, można na siebie liczyć w każdej sytuacji, jest dużo śmiechu zwłaszcza na wypadach integracyjnych :) bardzo dobra lokalizacja przy metrze, dla mnie to np 10 min drogi do domu :) jasno wytyczona ścieżka kariery - wiadomo co trzeba zrobić, czego się nauczyć aby móc iść dalej praca wymagająca dużego zaangażowania, ale też przynosząca dużą satysfakcję Nie każdy znajdzie tutaj miejsce dla siebie, ale jak już znajdzie to jest zadowolony.
    Aga

06.05.2015 18:20

A jak jest na stanowisku Grafika komputerowego? Jest teraz ogłoszenie i ciekawa jestem jakie są zarobki, czas pracy, sposób zatrudnienia?
    Moi

05.05.2015 16:28

Czesc, niedlugo mam rozmowe w tej firmie w dziale produkcji, czy ktos wie jakie sa tam warunki placowe?
    Sofia

21.02.2015 18:47

Przez trzy miesiące pracowałam w MMC Events. Zadaniem naszego team'u była organizacja konferencji w siedzibach wielu warszawskich hoteli. Praca nie była ciężka, polegała głównie na rozkładaniu materiałów, przechadzkach z pustą teczką i robieniu mądrej miny. Istnieją plotki jakoby podwykonawcy notorycznie oskarżali MMC o nieuczciwość. Nie rozumiem tego, przecież skoro firma zapłaciła hotelowi za 200 osób na konferencji to dodatkowe 70 nie zrobi większej różnicy, przynajmniej nie muszą po lunchu wyrzucać jedzenia do śmietnika, gdyż goście sprzątali zwykle bufety do czysta :) Pieniądze w terminie, przyzwoita pensja powyżej 1500 zł. Gdybym jako jedna z najmłodszych nie padła ofiarą cięć kadrowych być może pracowałabym tam do dzisiaj. Obecnie zdobywam doświadczenie innej firmie, lecz w przyszłości zamierzam znowu spróbować sił w MMC. Moim zdaniem jest to bardzo dobre miejsce to wspinania się po szczeblach korporacyjnej kariery.
    justaboy

07.10.2014 17:41

- praca ambitna - to fakt - praca ciekawa - jeśli ktoś lubi być na topie w tematach związanych z działalnością mmc - pracuje się długo, ale jeśli komuś to nie odpowiada to są firmy, w których pracuje się krótko. Spoko. Dla każdego coś się znajdzie. - MMC robi dobrą robotę, mają pomysł, kontakty i jest to esencja biznesu - założysz swoją firmę to niech ludzie pracują u Ciebie po 6 godzin. Wolna wola. - kilka osób jest tam na siłę ale generalnie to bardzo fajni ludzie i te godziny upływają dość szybko - praca jest idealna dla młodych ludzi/studentów, którzy szukają nowych doświadczeń zawodowych - a że trzeba pracować no to przykro mi, to nie komuna, chcieliście kapitalizmu? To macie. Nie musisz się zgadzać na te warunki. Umowa to jest dokument, na który zgadzają się obie strony. Tak dla przypomnienia i z nazwy. - efekt końcowy tej ciężkiej pracy jest powalający organizacyjnie, technicznie, a przede wszystkim merytorycznie. myślę, że to były punkty, które mnie motywowały w tejże krótkiej niestety karierze. - są miejsca gdzie zarobisz dużo więcej pracując dużo mniej, ale czy są to miejsca ciekawsze? Nie wiem. - dzięki i pozdrawiam
    zainteresowna

08.08.2014 18:43

napiszcie proszę, czego można spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej? jak duży jest dział hr? jakie są zarobki?

Zostaw merytoryczną opinię o MM Conferences S.A.