Sory, ale ja się ze złą opinia prezentowaną powyżej nie zgadzam. Pracuję już tu ponad 2 lata i zamierzam pracować dalej. Po pierwsze mam umowę o pracę i nie jestem wyjątkiem. Faktem jest, że musiałem przebrnąć przez trudny okres próbny. Jeśli idzie o szczegóły:
- pensja, na start nie była powalająca, ale umówiłem się, że po okresie próbnym siadamy do rozmów - dotrzymane, a obecnie jestem bardzo zadowolony z ustaleń, a co ważne zawsze w terminie.
- dodatkowe bonusy - ja się umawiam na konkretne bonusy i jak się wywiązuję to dostaję i to w złotówkach a nie "bananach" i słyszałem na przerwie od sprzedaży o konkursie w ostatnim tygodniu gdzie za sprzedane uczestnictwo było poza prowizją extra 100 PLN netto
- co do prania mózgu - mamy spotkania z innymi działami - zazwyczaj produktowe i ze sprzedażą z kierownikami i z Dyrektorką a z Prezesem praktycznie nie rozmawiam jak i większość. Wiem, bo jak się chciałem umówić to termin 2 tyg. bo asystentka mi powiedziała, że jakieś Rady Programowe , spotkania klientów, Partnerów etc. Nie wspominając, że wszyscy biegają jak w ulu bo właśnie powiększyli firmę o kolejne skrzydło i idzie non stop rekrutacja.
- zgadzam się w pełni co do pizzy często jest fundowana, ale załapałem się też na sałatki i raz na KFC :) i jak zrobią target to zdarzają się wyjścia, imprezki, kręgle, no i fajna była impreza w Panorama Barze na 40 piętrze mariot'cie - i to był wypas
- co do projektów, nie znam się na tym, ale jak siedzi cały open na słuchawce i konferencje w najlepsaych hotelach i dostajemy wypłaty i wymiana sprętu i wszystko rośnie to chyba musi się sprzedaż bo ekipa sprzedażowa jak widzę od dawna się nie zmienia tzn. jakieś pojedyncze sztuki się wymieniają ale większość jest stabilna, a na konferencjach byłem i widziałem pełna sala i to ludzi często z pierwszych stron gazet.
Więc, firma jak inne w których pracowałem, na ogromny PLUS fantastyczni ludzie i do tego zapaleni do działania i co ważne wszyscy chcą pomóc, żeby zrealizować zadanie i jak wszyscy powtarzają "dostarczyć" :) Branża sympatyczna bo dużo się dzieje i z pewnością można bardzo dużo tutaj się nauczyć, ale jedno jest pewne że na pewno nie ma miejsca dla leni, ale to mi się podoba w poprzedniej firmie miałem dość tego że każdy przerzucał się winą ale nic nie robił. Więc nie jest to firma dla każdego, ale jak już znajdziesz swoje miejsce to bardzo stabilnie, pieniądze na czas w lecie i na przełomie roku luz poza tym się zasuwa.