Lux Med Sp. z o.o.
2 423 6 1

Opinie o Lux Med Sp. z o.o.

pracownik.cc

Praca w CC jest mocno stresująca. Jak dla mnie nie ze względu na atmosferę pracownik - koordynator, tylko ze względu na same rozmowy z roszczeniowym pacjentem. Pacjent użala się w rozmowie na wszystko, na długi czas oczekiwania na rozmowę, na długie terminy, bo on nie chce w tej lokalizacji, bo nie w godzinach pracy chce się umówić, bo chce z tym konkretnym lekarzem a do niego są długie kolejki....życie ;) No cóż, LuxMed może i potrafi się zareklamować, ale na tym koniec, niestety, ale o pacjenta słabo dba. Rzeczywiście koordynatorzy w 75% są mało pomocni. Jak zależy ci na pomocy pacjentowi, to musisz wiedzieć do którego koordynatora podejść, bo często jest zbywanie i zasłanianie procedurami. A żeby dobrze poznać kadrę to trzeba popracować dłużej niż miesiąc i dać się poznać wzajemnie. Mi na początku kilkoro koordynatorów zaszło za skórę, z czasem przywykłam bądź zmieniłam zdanie, wiedząc już jak często muszą odpowiadać na te same pytania wciąż nowych napływających pracowników, bo rotacja jest ogromna. Pensja? Po 5 latach pracy na CC już jako specjalista na umowie jest 2600 brutto, plus 300 zł brutto premii (jak przychodzisz do pracy, nie zgłaszasz nieobecności, nie chorujesz) no i po pięciu latach 5% stażowego chyba co rok aż do max 20%...Sama nie wiem czym sobie LX zasłużył że jeszcze u nich jestem zatrudniona...? Po szkoleniu nie ma szans że jesteś dobrze przygotowana do odbierania połączeń, ale juz musisz odbierać i radzić sobie z trudnym klientem. Stres ogromny nawet dla wyjadaczy. Umowa o pracę jest, ale raczej trzeba sobie na nią zasłużyć...cokolwiek to znaczy. Nocki były fajne, ale się skończyły :) Praca uczy nas asertywności, rozwija zdolności komunikacyjne, radzenia sobie ze stresem, więc jeżeli ktoś ma z tym duże problemy to sobie nie poradzi. Po kilku miesiacach stajesz się odporny na chamskość pacjentów. Co do kadry na CC nie mam złego zdania, nigdy nie doświadczyłam żadnego negatywu. Urlop zaplanowany zawsze odbywał się w terminie, prośby grafikowe zawsze miałam uwzgledniane, a jeśli już była jakaś pomyłka to mój koordynator sam to korygował. Jestem rzetelnym i skrupulatnym pracownikiem (mam 35 lat) więc cieszyłam się tam dobrą opinią. Niestety nie docenią cię tu za nic. A szacunek, dobra opinia i spoko atmosfera chleba ci nie przyniesie.... Koordynatorzy mają za zadanie doszukiwać się błędów, żeby premii było jak najmniej, więc najmniejsze potknięcie i po premii. Szkoła życia. Ciężka umysłowo praca. Najniższe dochody - w sklepie naprawdę zarabia się więcej i pracuje mniej :) Inwigilacja każdego zawieszonego połączenia, czy przerwy. W kuchni ciężka atmosfera. Ja chyba przychodziłam tam dla znajomych, którzy tak jak ja tkwimy w tej pracy już po kilka lat. (Obecnie jestem na dłuzszym zwolnieniu) Szukam pracy nie w CC. Nie w tej firmie. Ale muszę nieskromnie powiedzieć że LX wyszkolił mnie na dobrego specjalistę :) Nie zachęcam, nie odradzam, wybór należy do Was.

Tulipan

Wkurzajaca sytuacja w Lux Med przy ul. Al. Jerozolimskie 68, w budynku hotelu Marriott- kiedy kolo 20 pojawilam sie na umowione miesiac wczesniej badanie, zarejestrowalam sie I usiadlam przed gabinetem przechodzaca obok osoba powiedziala, ze mam sie udac do recepcji............... zapytalam dlaczego, w odpowiedzi laskawie uslyszalam ze nie ma lekarza. Po czasie powiedziano mi, ze pani dokotor miala ostatniego pacjentadwie godzinu temu I poszla sobie....bylam wsciekla, a placowka oczywiscie zadnej odpowiedzialnosci.....a ja zmarnowany czasi nerwy Moje sugestie dla Lux Med Sp. z o.o.: Lepsza kontrola dzialania wlasnych placowek, to jest brak szacunku do pacjenta Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zrehabilitowac sie za pomylke popelniona przez pracownikow, lepiej kontrolowac jakosc uslug. Ciekawe czy w ogole gdzies to dotrze I czy bedzie odzew.

Adas

Nie wiem jaka franca jest kierowniczką na postepu ale dobrze gnoi ludzi proponuje ją zwolnić

JW

Właśnie dzwoniła do mnie pani z tej śmiesznej firmy proponując prace za 15 zł brutto za godzinę na 3 msc okresie próbnym a następnie umowę o prace za 2500 zł brutto w stolicy naszego kraju. Posiadam wykształcenie wyższe medyczne, studia podyplomowe, dwa języki i spore jak na mój wiek doświadczenie. Myślałam ze padnę ze śmiechu. nie kompromitujcie się takimi stawkami!!! Szkoda czasu na wysyłanie cv

Yona
@JW 20.09.2018 11:45

Na jakie stanowisko taka stawka? Czy ktoś może napisać ile proponują pielęgniarkom za godzinę brutto?

MB
@Yona 25.09.2018 23:45

Pielęgniarki z tej firmy uciekaja. Pozdrawiam.

Nikt
@MB 29.09.2018 13:09

I dobrze robia

Iza
@JW 20.09.2018 11:45

Poszłaś na spotkanie? Właśnie do mnie dzwoniła pani z tej firmy i to samo zaproponowała. Trochę się zakręciła jak zaczęłam zadawać więcej pytań. Ktoś może napisać jak tam jest?

teresa
@Yona 25.09.2018 23:45

30 złotych w Gdańsku

Brudas

Notoroczny brak papieru, ręczników papierowych i mydła w centrali. Strach podać komuś rękę podczas pracy.

Fajny
@Brudas 27.09.2018 12:31

Tym bezczelnym ludziom z Postępu jak ręki nie podawałbym

Renè

Pracowałam w CC na Iłżeckiej przez 14 miesięcy i niestety muszę uznać ten czas za zmarnowany. Praca jest jedną wielką tragedią, ataki koordynatorów, ogromny stres, zero rozwoju.. robiłam nadgodziny, płakałam, pracowałam.. zliczyłam same przychody i przez 14 miesięcy: 25000 złotych. Mój syn pracujac w sklepie majac duzo luzniejsza prace tyle zarobił w 10 miesięcy.. Kasa akurat dla mnie nie jest najważniejsza jednak zniszczenie poczucia wlasnej wartości przez te firmę nikt mi nie odda.

Justyna

A może ktoś napisać coś na temat pracy na recepcji przy ul.kasprzaka w Warszawie?!

Agata

@Halo-biurowy, w twoim wpisie pada kilka krytycznych opinii na temat Lux Med Sp. z o.o.. Pada również stwierdzenie dotyczące mobbingu. Być może część z tych ocen podyktowana jest emocjami, a nie faktycznym stanem. Czy możesz napisać co skłoniło Cię do takiego wpisu?

Halo-biurwy!
@Agata 14.09.2018 21:21

Faktyczny stan jest taki, że osobiście w imieniu mojej żony i kilkunastu jej kolegów i koleżanek redagowałem pismo dotyczące mobbingu koordynatorki. Czułem się w obowiązku, bo nie raz i nie dwa pomagałem żonie w pracy zabieranej do domu. Koordynatorkę też znałem. Również z kontaktów po za pracowych. Pismo to trafiło do jej przełożonego, który mobbing nazwał... ambicją. Moja żona już tam nie pracuje. Sama szkoliła tę panienkę, która później rozwaliła cały dział, gdy została koordynatorką. 95% ludzi, którzy się po tym podpisali też już tam nie pracuje. Nie pracuje też od dawna i sama koordynator z bożej łaski, która uciekła jak szczur z tonącego okrętu (czyt. działu) jak trzeba było zacząć samemu pracować, bo nie było na kogo zwalić roboty. Rudy dyrektorek P.Ch. jak statystyki pospadały to też uciekł dyrektorować w innym dziale. Mam jeszcze podać nazwę działu?

Fajny
@Halo-biurwy! 17.09.2018 18:32

Tak, podaj nazwę dzialu

Ilona

Iłżecka Warszawa Na początku wszystko wygląda w miarę ok później się zaczyna... Szkolenia po których jesteś jak dziecko we mgle i nic nie ogarniasz ale musisz odbierać połączenia sfrustrowaych pacjentów którzy pytają o jakieś badania o których Ty w życiu nie słyszałeś a ciężko nawet Ci nazwę powtórzyć albo Ci którzy nie mogą się dostać do specjalisty bo najbliższy wolny termin jest za 2 TYG UWAGA.. Do Internisty w Warszawie pff nie mówiąc już o ginekologu albo neurologu, i pacjenci drą jape na Ciebie bo na kogo innego, oczywiście wsparciem są tzw "koordynatorzy" którzy mają Pomagać, (taka loża szydercow na środku sali) jak nie wiesz czegoś zawieszasz połączenie i podchodzisz do nich po wsparcie teoretycznie...praktycznie wygląda to tak że maja Cię w (usunięte przez administratora) i patrzą na Ciebie jak na kretyna z miną "jak to (usunięte przez administratora) nie wiesz?." a później obgaduja i sypia teksty typu"co za (usunięte przez administratora) generalnie ta praca to jedna wielka PORAŻKA, ja zasuwalam tam 4 msce po 180 godz rekord mój to220 godz i teraz Uwaga bo za 220 godz pracy w miesiącu i odbierania połączeń non stop codziennie przez 8 czasami 12 godz i uzerania się z tymi oszolomami co im się wydaje że jak mają Luxmed to im wszystko wolno nawet obrażac Ciebie otrzymałam 1900zl wynagrodzenia!! Oferują awans pfff po 3 miesiącach musisz dostać na słuchawki kolejna kolejkę specjalistów bo na początku obsługujesz tylko internista i pediatra po miesiącu jak się rozruszasz to masz wszystkich specjalistów (dzwonią wszyscy na monitorze widzisz ze w kolejce masz 130osob więc nie ma cAsu na odpoczynek)oprócz stomatologii i Vip_ów a po 3ech miesiącach musisz wybrać co chcesz obsługiwać jeszcze czy wolisz szkolenie na stomatologie czy na VIP-y dodatkowo. oczywiście za tą samą kasę więcej obowiązków ale takie same pieniądze. W ogłoszeniu wspominają też o awansie że można 3000 brutto hahahaha otrzymać, oczywiście można to fakt ale jeśli Twoja średnia połączeń nie przekracza odpowiedniej skali a wiadomo że im krócej i szybciej załatwisz sprawę pacjenta tym lepiej najlepiej gdybyś rozmawiał pacjentem max 1 min ale niestety to jest nie realne dlatego że pacjenci dzwonią i umawiaja się na kilka wizyt jednocześnie bo są mega długie kolejki czasami nawet na rok do przodu więc taka rozmowa trwa min 5 do 10 min nie mówię że wszystkie takie są ale najczęściej takie się zdarzają ale takie długie rozmowy zanizaja Ci statystyki i później masz zjebe od koordynatora że rozmowy prowadzisz za długie bo statystyki. Jedna wielka ściema o awansie i jedna wielka ściema o umowie o prace - ZAPOMNIJ Pisze ten komentarz dlatego że to byla praca która najbardziej mnie dolowala, gdzie jak miałam iść na zmianę to chciało mi się płakać tak jej nienawidziłam głównie tez przez ludzi którzy tam pracują, tam czujesz się jak (usunięte przez administratora) też przez to jak Ci płacą i chociaż mi już to nie pomoże mam nadzieję że pomoże to innym i zmienia politykę i zaczną więcej płacić będzie więcej ludzi chętnych do pracy i nie będą musieli co chwilę prowadzić rekrutacji i ściemniac w ogłoszeniach rekrutacyjnych

Antuan

Praca w call center na Ilzeckiej nie jest rozsadnym wyborem. Zwlaszcza w tym momencie praca w LUXMED to szalenstwo. Obecnie jest sezon grypowy i sezon szczepien kolejki osiagaja 200 oczekujacych pacjentow i nie robi sie nic innego tylko tyra jak dziki osiol. Atmosfera ktora normalnie jest kiepska osiaga w tym okresie apogeum. Zarobki marne 12 na reke, po 3 miesiacach 13 na reke przy ogromnym nakladzie pracy. Ogolna tragedia teraz odbywaja sie masowe szkolenia ze wzgledu na rotacje, ludzie odchodza w zawrotnym tempie.

Recepcja Wrocław Śródmieście

Warunki Umowa o pracę zarobki 2800 zł brutto czyli 2018 zł netto, praca między 6.30 a 20.00 benefitów brak, nie gwarantują opieki zdrowotnej Luxmed, co trochę żenujące jest że pracownikom nie gwarantuje się opieki. Praca stresująca dużo sfrustrowanych pacjentów. Praca dobra jako pierwsza na chwilkę, raczej brak perspektyw awansu i pieniędzy pozwalających się utrzymać we Wrocławiu samodzielnie.

rejestratorka

Praca Asystentki Obsługi Pacjenta całkiem ok. Częsty kontakt z trudnym pacjentem potrafi wyrobić charakter :) Stawka na start nie powala, ale lepsza niż np. w sklepach sieciowych.

Halo-biurwy!
@rejestratorka 31.08.2018 15:00

Kłamstwo! Luxmet oferuje umowę zlecenie i stawkę godzinową, przy której niemożliwe jest dotarcie do pułapu 2000 zł na rękę. W przeciwieństwie do dyskontów, które już się nauczyły oferować umowę o pracę i zarobki na start wyraźnie przekraczające te dwa patyki. A do tego mobing przełożonych na każdym kroku. To nie kontak z pacjentem jest problemem. Rozmowy są nagrywane i jeśli pacjenta obsłuży się zgodnie z procedurami to można (i dla higieny umysłowej trzeba) o nim zapomnieć, bo nawet na wydumanej z palca reklamacji może tylko naskoczyć. Problemem jest traktowanie pracowników, bo przed przełożonym z kompleksami (lub ambicją zdaniem jednego z dyrektorków) nie uciekniesz. Dobra rada na przyszłość: mniej tępej propagandy, więcej myślenia tam na Postępu.

Ania
@Halo-biurwy! 04.09.2018 09:23

Nagrywane rozmowy z pacjentami w przychodni? W jaki sposób? Chyba tu chodzi o call center.

maja
@rejestratorka 31.08.2018 15:00

jaka stawka? i jakie miasto ;)?

Mk15ml

Jeśli chcecie mieć godziny pracy dostosowane do waszych preferencji zapomnijcie. Elastyczne godziny polegają na tym że Pań Miecio (imię zmienione) rzuca kostkami i jak wypadanie takie macie zmiany. A jak się nie podoba to sie zamieniajcie między sobą. Jedna trenerka w sumie nie wie co tam robi, inna prowadzi szkolenie z szybkiego zasypiania i idzie jej to całkiem nieźle. Z 10 osób na szkoleniu w pracy zostaje jedna, najczęściej nie przyjęta w mc. Coś co oni nazywają "benefitami" jest płatne tak, że przy pracy na pełen etat i "dostaniu" wszystkich benefitow może będzie was stać na jeden obiad dziennie. Jeśli myślicie "na pewno nie może być tak źle, to wszystko piszą przegrywa życiowe" macie rację, nie będzie tak źle. Będzie dużo dużo gorzej.

Jacek

Odradzam pracę w CC, koordynatorzy mało kompetentni. Konsultanci choćby wypruwali dla nich żyły nie są w stanie ich zadowolić. Grafiki z elastycznością nie mają nic wspólnego.

Klient

Opinia negatywna. Lekarz orzecznik wystawił błędne orzeczenie które zakwestionował wydz komunikacji urz miasta. Ponadto przyłożył złą pieczątkę. Sprawa dotyczyła przedłużenia prawa jazdy. Trzeba wziąć kolejny dzień urlopu na dokończenie sprawy. Ciekawe co teraz zrobią bo lekarz na urlopie. Poza tym łączność masakryczna. Nie polecam

Opinia

Firma, pracownicy i lekarze niekompetentni. Nie polecam korzystania z ich uslug

Adi

To jakaś paranoja, dodzwonie się do luxmed graniczy z cudem! Ponad 2h siedzę przy tel., zróbcie coś z tym, może zatrudnijcie więcej telefonistów!!!

Jacek
@Adi 16.08.2018 11:14

Na linii dają minimum osób, robią wszystko zeby przypadkiem nikt nie siedział "bez kolejki" oczekujących. Jak oczekujących nie ma to wysyłają do domu. Co o w efekcie daje kolejki o których Pan wspomina.

Renata
@Adi 16.08.2018 11:14

Stawka to 14zł brutto w Warszawie, a za to są ciągłe kolejki dzwoniących (85-120 na 8h pracy) i bardzo wiele rzeczy do nauczenia na pamięć, praca nerwowa bo pacjenci są jacy są a wynagrodzenie jest niskie. To jest paranoja a nie że nie może się pan dodzwonić.

Bolo

W tej branży jest przede wszystkim nerwowo i pewnie dlatego ciężko się pracuje?

Martas

Pracując w Lux Med dostałam nauczkę na przyszłość. Praca jest ogromnie ciężka odbieracie 120 telefonów dziennie, a pacjentów oszukujesz, że nie masz terminów. Cała polityka firmy jest kompletnie skopana.. Najgorsi są ci starsi koordynatorzy co po 12 latach pracy siedzą na stanowisku koordynatora zarabiają 150 zł więcej niż konsultant ale to według nich daje prawo do upokarzania i złego traktowania pracowników. W firmie ostatnio mówili, że "chcą poprawić i tak już genialną opinie o grupie". W rezultacie wygląda to tak: pracownicy mają złą opinie, pacjenci którzy do nas dzwonią już tylko narzekają bo co im zostało, nawet koordynatorzy narzekają. I tak jak już wspominałam jak jesteś desperatem i musisz pracować w Lux Med to uważaj na męskich koordynatorów koło 40.. bo każdy dzień pracy będzie podwójną katorgą.

kociewzlocie

jak wygląda sytuacja w Lublinie? chciałam składać CV na stanowisko call center (żeby tylko załapać jakąś pracę nawet na parę miesięcy). Jak wygląda sytuacja w Lubelskim call center? Też jest całkowita porażka za najniższą krajową?

Mira

Czy firma potrzebuje aktualnie ludzi do recepcji, wiecie coś?

Goja
@Mira 13.07.2018 16:50

Z tego co zauważyłam, w placówce w Piasecznie jest zapotrzebowanie na pracownika do recepcji, nazywa się to chyba asystent ds obsługi pacjenta.

Rudy chudzik
@Mira 13.07.2018 16:50

Firma ZAWSZE potrzebuje szeregowych żołnierzy na recepcje i call center. Dla pracowników powinni montować drzwi obrotowe, bo taka to u nich jest rotacja.

Zainteresowana
@Rudy chudzik 16.07.2018 15:59

Gdzie mozna zlalezc ofery pracy?

Rudy chudzik
@Zainteresowana 30.07.2018 14:08

Eee, na ich stronie w zakładce kariera? Swoją drogą jeśli do pracy aplikują ludzie z takimi problemami w samodzielnym myśleniu to chyba naprawde przestanę się dziwić na warunki jakie daje luxmed. Jacy pracownicy, taka płaca. Jaka płaca, taka praca. Jaka praca, tacy pracownicy. I koło zamknięte. Pozdrawiam ogarniętych ludzi. Ci mają świadomość, że to firma bez przyszłości i trzymają się od niej z daleka.

anonymous

Praca na umowę zlecenie na 2 , 3 lata potem łaskawie dają umowę o pracę . Aby dostać umowę zlecenie podpisujesz dokument że nie będziesz sobie rościł żadnych praw że ta umowa ma podstawy umowy o pracę .... A ja się pytam czy to sprawiedliwe ...gdzie inspekcja pracy ??

Emilka
@anonymous 25.04.2018 10:54

Najpierw to trzeba mieć jaja i zgłosić to do Inspekcji Pracy. A jak tutaj sami kredyciarze, biedaki z aspiracjami, to przecież każdą umowę podpiszą.

Fajny
@Emilka 29.04.2018 19:01

Sprawa jest już zgłoszona do Państowej Inspekcji Pracy. Ponoć doszukali się nieprawidłowości i dostali karę

Ulka

Może podpowiecie czy trudno jest dostać się do pracy w firmie? Jaką umowę daje firma na początek?

Agata

@Alfred, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie LUX MED? Napisz proszę coś więcej na ten temat. W chwili obecnej Twoja opinia jest mało uzasadniona i nie mówi wiele na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę. Twoja uzasadniona opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji na ten temat. @Szkodagadqc, na jakim stanowisku pracujesz w firmie LUX MED? Jak ocenisz atmosferę panującą pomiędzy kadrą pracowniczą w tym miejscu pracy? Napisz proszę coś na ten temat.

FanAgaty
@Agata 26.06.2018 08:10

Droga Agato. Czyżby LX wynajął Cię do poszukiwania opinii i Twoje korporacyjne gadanie coś zmieni? Chyba liczba negatywnych opinii mówi sama za siebie więc nie wiem po co Twoje głupie (korporacyjne) pytania.

Kkkaaa
@FanAgaty 03.07.2018 10:54

Agata to administrator go work a jej pytania służą uzyskaniu merytorycznych dla osób zainteresowanych pracą. Serio na to nie wpadles? Myślałam że to oczywiste...

Ciekawaxxxxxx

Czy mógły ktoś więcej napisać na temat zastanowiła Kierownika Działu Obslugi Pacjenta w placówce?

Zainteresowana

Witajcie, czy ktoś mógłby napisać coś o stanowisku na Kierownika Działu Obsługi Pacjenta ?

Elo320

Do końca życia będę świętować dzień w którym odejdę z tej firmy. Pracownicy są traktowani przedmiotowo, mają wyrabiać normy, trzymać fason, dostosowywać się do wiecznie zmieniających się procedur itp itd, A PENSJA WCIĄŻ NA TYM SAMYM NISKIM POZIOMIE OD LAT. Przez lekko ponad dwa lata jak tu pracuję odeszło dokładnie 7 osób z czego dwie przyszły i szybko poszły, po tym jak zostały zmanipulowane obietnicami o podwyżkach i premiach. Firma co roku robi ankiety satysfakcji pracowników, które zawsze wychodzą rewelacyjnie ale nikt nie wspomni o tym, że kierownictwo zmusza wręcz swoich podopiecznych aby zaznaczali w skali od 1 do 10 tylko oceny 9 i 10, bo reszta jest negatywna i później można mieć problemu. Jakiś matrix. Czy oni tutaj nie wchodzą, nie czytają tego ??

Lola
@Elo320 03.03.2017 10:36

Taka właśnie była rozmowa! Zrobili spotkanie w sprawie ankiety...z instrukcją, by zaznaczać 9 i 10, bo reszta liczy się jako negatywne/neutralne :D

Agata

@Kasia, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie LUX MED. Czy możesz swoją opinię uzupełnić o kwestię atmosfery panującej pomiędzy kadrą pracowniczą w tym miejscu pracy? Jak ocenisz możliwości rozwoju zawodowego w firmie LUX MED? Czy pracodawca organizuje szkolenia podnoszące kwalifikacje swoich pracowników? Zachęcam do wyrażania opinii na ten temat.

pracuje dla pieniędzy
@Agata 20.06.2018 07:55

Agata, czy możesz wytłumaczyć dlaczego stosunek kadry i szkolenia mają być wazniejsze niz pensja., Pracujemy dla pieniędzy, żeby po pracy wypocząć, a nie po to zeby w pracy było miło z przełożonym. Miło z przełożonym bedzie w normalnej pracy zawsze jeśli praca jest wykonana, a praca będzie wykonana jeśli będzie uczciwa, a zarobek motywujący do działania. Atmosferą rachunków nie opłacę, c'nie?

Łucja

Nie polecam nawet jak na pierwszą prace. Szkoda gadac, obiecuja zlote gory a dostajesz marne grosze i zero perspektyw. Przepracowalam rok i nie polecam mimo, ze angazowalam sie w kazde dzialania nawet wychodzace poza prace bylam ciagle ta gorsza... Rozmowa kwalifikacyjna to zbiór kłamstw. Szanse rozwoju - z mlodszego na starszego (tytularne). Zdobywanie kompetencji? Nawet nie mysl.. szkoda gadac. Przestroga dla naiwniakow takich jak ja..

Aaajajajajajax
@Łucja 23.05.2018 16:57

Ja idę od sierpnia na umowę zlecenie do nich ,jestem ciekawa czy jest zapis na temat urlopów? Miałaś odpłatne urlopy?

Alicja

Praca na słuchawce w luxmed to moje najgorsze doswiadczenie z praca. Nigdy nie mialam ogromnych wymagan co do pracy jako osoba majaca ponad 30 lat na karku. Jednakze praca w tym miejscu nie jest odpowiednia dla nawet najmniej wymagajacych. Zagrozenia wyrzuceniem, ciagle wypominanie bledow, koniecznosc tlumaczenia sie z wyjscia do toalety i znikoma pomoc wydawaloby sie kompetentnych osob. Elastycznosc grafiku - to kpina, przez rok pracy nie udalo sie nikomu w firmie zamienic dyzurow.. Zarobki za odbieranie ponad 100 telefonow w 8 godzin rowniez nie rekompensuja stresu bo sa zwyczajnie niskie. Chcesz nauczyc sie szkoly zycia? To smialo aplikuj i obserwuj wlasna przemiane we wrak czlowieka.

Zostaw opinię o Lux Med Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lux Med Sp. z o.o.