indaHash
4 64 6 1

Opinie o indaHash

Sonia

Czy trzeba mieć wyższe wykształcenie?

indaHash
pracodawca
@Sonia 14.08.2018 11:38

Wszystko zależy od stanowiska. działu i zakresu odpowiedzialności :) Zapraszamy do aplikowania

meganstylee

Witam, wielokrotnie pisalam już wiadomość odnośnie akualizacji moich danych z instagrama..nie uzyskałam żadnej odpowiedzi, dane wciąż są stare z przed kilku miesięcy, wiele sie zmienilo dlatego prosze o aktualizację. Pozdrawiam meganstylee

indaHash
pracodawca
@meganstylee 12.06.2018 11:38

Dziękujemy za informację - przekazaliśmy już wiadomość do działu Support. Proszę oczekiwać na kontakt :)

indaHash
pracodawca
@meganstylee 12.06.2018 11:38

Dziękujemy za informację - przekazaliśmy już wiadomość do działu Support. Proszę oczekiwać na kontakt :)

OK

Pracuje w indaHash od lutego, w ciągu tych prawie 5 miesięcy nauczyłam się tyle, ile w korporacji nauczyłabym się w rok lub więcej. Po 3 miesiącach dostałam awans, co jest świetne w firmie to to ze każdy stażysta ma szanse na zostanie team leaderem/managerem/seniorem. Nie ma tutaj miejsca na szklany sufit. Firma stawia na rozwój osobisty i zachęca do wdrażania własnych pomysłów i projektów. Atmosfera jest dynamiczna, ale to motywuje do pracy, cały zespół jest super zintegrowany. Radzę wszystkim, którzy opierają się jedynie na opinii jednego artykułu a z sama firma a tym bardziej z zatrudnianiem nie mieli nigdy do czynienia, spróbować, zaaplikować i sprawdzić na własnej skórze lub popytać osoby które w firmie pracują od samego początku, bo takich jest ogromna ilość i jakoś nikt ich nie torturował i nie zmuszał do pracy ;)

Qwerty
@OK 06.06.2018 23:12

Super team leader - osoba która pół roku wcześniej była stażystą

indaHash
pracodawca
@Qwerty 14.06.2018 09:29

OK Nie napisała nigdzie, że pracuje na stanowisku team leadera, tylko o tym, że dostała awans :) Oczywiście jest szansa, że w przyszłości będzie zarządzać zespołem. Każdemu pracownikowi dajemy szansę na rozwój osobisty ale i w naszych strukturach.

meganstylee

Napisałam już kilka wiadomość odnośnie braku aktualizacji moich danych z instagrama od bardzo długiego czasu.. prosze o odpowidz bądź po prostu aktualizacje moich danych z instagrama.

An

Witam, przeprowadziła kampanie dla Państwa akceptacja powinna się odbyć do 48h a tu mija 5 dnien i żadnej informacji. Staram się skontaktować na różne sposoby, mailem, przez aplikację czy Instagrama niestety bez skutecznie. Proszę o kontakt annazuch.kontakt@tlen.pl

indaHash
pracodawca
@An 05.06.2018 16:00

Oczywiście - przekazaliśmy informację do działu Support :) Proszę oczekiwać na kontakt

M

Bardzo nieprofesjonalna rekrutacja prowadzona w niepoważny sposób, tak więc odpuściłem temat.

indaHash
pracodawca
@M 13.04.2018 01:09

Przykro nam, że nasz proces rekrutacji nie spełnił Twoich oczekiwań - każdego dnia staramy się być lepsi, więc może za jakiś czas wrócisz sprawdzić, co się zmieniło!

Zuza

Żeby pracować w takiej firmie jak indaHash to trzeba mieć umiejętności!!!

xdxdxd
@Zuza 15.04.2018 19:08

Tak trzeba xD dlatego zatrudniaja stazystow bez doswiadczenia. Mega umiejetnosci

Arylka

Witam, podczas zakładania konta na IndaHash zaznaczyłam kraj Niemcy ponieważ aktualnie mieszkam w Berlinie tyle, że zdecydowanie wole przyjmować polskie kampanie z racji tego, że mój niemiecki trzeba jeszcze doszlifować. Próbowałam znaleźć opcje aby przełączyć na PL lecz nigdzie tego nie ma. Jak mam to zrobić? Czy muszę założyć następne konto? Pozdrawiam

indaHash
pracodawca
@Arylka 03.04.2018 19:36

Najlepiej skontaktuj się z naszym działem wsparcia support@indahash.com :)

KrólKrólów

W tej firmie pracuję ponad rok i doszedłem do wniosku, że indaHash to firma dla ludzi, którzy lubią: 1. międzynarodowe towarzystwo, 2. wyzwania, które umożliwiają rozwój zawodowy, 3. dreszczyk emocji i poczucie sprawczości. Do tej pory miałem okazje robić rzeczy naprawde niecodzienne, którymi mogę się chwalić i czerpię z nich dużą satysfakcję :) Nigdy nie było problemów, żebym wziął urlop, czy planowy czy nagły. Nie ma też szczególnych problemów, żeby pracować zdalnie. Nie wszyscy mają jednak podobne odczucia w stosunku do indaHash. Moim zdaniem wynika to z faktu, że sporo jest młodych osób, które są traktowani w firmie jak dojrzali ludzie. Jednym to pasuje, a innym nie. Mi to odpowiada ;)

Aleksandra

@Kamil czy pracujesz aktualnie w firmie indaHash? Jak długo jesteś związany z tym miejscem? @B, czy firma zapewnia pracownikom na przykład dodatkowe szkolenia i możliwość dalszego rozwoju? @martyna, jak długo pracujesz w firmie indaHash? W Internecie znalazłam kilka aktualnych ogłoszeń o pracę w tym miejscu - może ktoś z Was już aplikował i może podzielić się swoją opinią?

indaHash
pracodawca
@Aleksandra 08.03.2018 10:27

@Aleksandra Nasza firma zapewnia zarówno szkolenia wewnętrzne, jak i prowadzone przez zewnętrznego coacha. Każdy pracownik ma możliwość zostać liderem projektu, spróbować swoich sił w zarządzaniu zespołem. Dzięki temu, że nie jesteśmy korporacją, wszystkie procesy przebiegają szybciej, również w kontekście budowania kariery

Popo
@indaHash 14.03.2018 12:52

Jak to jest samemu pisac sobie pytania i na nie odpowiadac? ;)

NoWork

Pytanie do Indahash: Czy to prawda, że szukacie ludzi naiwnych, którzy zgodzą się pracować "za pół darmo" ? Na jakim poziomie jest tzw. "fluktuacja" kadr ? Czy posiadacie wdrożony kodeks etyki ? Czy możecie go opublikować na GoWorku ? Po odpowiedzi na powyższe pytania będą kolejne.

indaHash
pracodawca
@NoWork 18.03.2018 12:23

Szukamy osób ambitnych, chcących się rozwijać, aktywnych i innowacyjnych. Prowadzimy również staże dla osób bez doświadczenia, ale stanowią one w tej chwili niewielki % zatrudnienia. Fluktuacja jest niewielka i oczywiście zależy od zespołu. Są takie, których skład niezmienny od roku, jedynie powiększony o nowych członków. Oczywiście posiadamy ustanowione wspólnie przez pracowników #indaRules, które mówią o tym co kieruje nami w pracy; nasz zbiór wartości oraz zachowań docenianych i nieakceptowalnych.

Czy umowa o prace możliwa?

Ludzie, to jaka w końcu forma umowy współpracy jest proponowana w tej firmie za wymiar zatrudnienia : pełen etat 1/1 na okresie próbnym: umowa o prace czy umowa- zlecenia? Byłaby wdzięczna za krótką lecz konkretną odpowiedz. Pozdrawiam Monika z Warszawy

Karolina
@Czy umowa o prace możliwa? 15.01.2018 20:01

Nie, mi powiedzieli, że "pracują na B2B ponieważ są startupem"

ja
@Czy umowa o prace możliwa? 15.01.2018 20:01

Wszystkim wciskają na siłę b2b, ewentualnie studenci mają szanse na umowe zlecenie z miesiecznym okresem wypowiedzenia xd

Daria
@ja 06.02.2018 10:53

ja wolę B2B i nie ma w tym nic złego, nie każdy chce mieć umowę o pracę..

Jdjdbdjnzk
@Daria 08.03.2018 10:06

Nie no spoko... pensja 1500 na b2b to gratuluje. Chyba ktos nie wie jak b2b dziala i kiedy sie oplaca. Juz nie wspone ze firma oszczedza na pracownikach dzieki temu ze maja nizszy zus

qweqwe
@Daria 08.03.2018 10:06

@daria jak ci sie opłaca 1500zł na b2b to gratuluje ;)

indaHash
pracodawca

Od dzisiaj jesteśmy dla Was dostępni na portalu GoWork i aktywnie odpowiadamy na Wasze pytania. Każda opinia jest dla nas ważna. Codziennie dążymy do stworzenia najlepszego miejsca pracy #bestworkplace Znajdziecie tu podstawowe informacje o nas i naszej działalności, aktualne oferty pracy, benefity oraz nasze video z najciekawszych kampanii Zespół indaHash

Kamil

To nie jest korpo. To jest „post-startup” ktory traktuje swoich pracownikow tak jak na to zasluguja - godnie, uczciwie i z braterskim podejsciem. Ludzie sa mlodzi, mili, zywiolowi i otwarci. Praca w idh to praca z pogodnymi ludzmi , to praca w zgranym zespole ziomkow.

Aga
@Kamil 08.03.2018 09:35

Zdecydowanie potwierdzam! Połowa komentarzy tu to gorzkie żale osób, które się nie sprawdziły. indaHash to świetne miejsce!!!

martyna

Bardzo polecam pracę w biurze IDH. To moja pierwsza praca na pełny etat. Biuro jest super wyposażone, firma dba o pracowników. Są spore perspektywy na awans. Poza tym atmosfera niezastąpiona. Wszyscy mają luz i są w stanie wybaczać ewentualne pomyłki. Daję 11/10

Demaskator
@martyna 03.08.2017 12:27

Idealny wpis czyli jak firma kłamie w internetach. Szkoda tylko że na tej stronie też można wykupić niewygodne wpisy. Polecam poszukać artykułu o IDH na spiderweb. I zapomnieć o pracy na etat w IDH to tylko maszynka do przemielenia i wyplucia "stażystów"

Antman
@Demaskator 08.09.2017 18:18

nie ma to jak cytować, trzeciorzędny portal internetowy, jeżeli wierzyć we wszystko co się czyta, to Super Express dla Ciebie też jest wiarygodnym źródłem.

B

Zacząłem swoją przygodę w indaHash jako stażysta, już po dwóch miesiącach dostałem awans oraz podwyżkę. Minęły kolejne 3 msc i znów uzyskałem większe wynagrodzenie. A to nie koniec. Stażyści są wyrzucani po 3 miesiącach? Jakoś chyba nie na moim przykładzie. Nie chcę nikogo na siłę przekonywać słodkimi słowami, jak to w indaHash jest super. Nigdy się tak naprawdę nie przekonacie, jeśli sami nie spróbujecie. Możecie też sugerować się negatywnymi komentarzami, być może część z nich jest prawdą. Zawsze zdarzają się jakieś nieciekawe przypadki w każdej firmie. Ale odpowiedzcie sobie na pytanie czy warto je generalizować? Czy warto po przez jakieś pojedyncze sytuacje definiować całą kulturę firmy? Tak jak wspomniał ktoś poniżej - “narzekać lubi każdy, a pozytywne opinie pojawiają się bardzo rzadko”. Od siebie tylko dodam, że w indaHash nauczyłem się w praktyce ogromu rzeczy, poznałem niesamowitych oraz ambitnych ludzi, dojrzałem też w jakiś sposób i po prostu, tak zwyczajnie, lubię tu przychodzić :) Moja rada - przyjdźcie, poznajcie, sami wyróbcie sobie zdanie.

Opinia

Ja również wszystkim bardzo, bardzo odradzam pracę w tej firmie. Konflikty i to co już opisano tu wiele razy - ZEROWY SZACUNEK DLA PRACOWNIKA. Wyzysk młodych i brak osób od których można się czegokolwiek nauczyć. Najprzyjemniejszym wspomnieniem związanym z tą firmą zdecydowanie było odejście. Pozdrowienia!

Przypadkowy kandydat

Rekrutacja na nieistniejące stanowisko W skrócie była to najdziwniejsza rekrutacja, której doświadczyłam. Pracownicy HR sami odezwali się do mnie i zaproponowali spotkać się, opowiedzieli o firmie - szybko rosnącej, innowacyjnej, "młodzieżowej". Zanim pójść na rozmowę sprawdziłam opinię w sieci i byłam nieprzyjemnie zaskoczona ilością negatywu, związaną z opublikowanym artykułem w spidersweb. Postanowiłam jednak sprawdzić osobiście i po przygotowaniu pytań, dotyczących najbardziej krytykowanych kwestii, pojechałam do biura na Powiślu. Pierwszy etap przebiegł bez żadnych problemów czy dziwnych sygnałów - osoby, z którymi rozmawiałam wydawały się miłe, zaangażowane i przyjemne. Jedyne na co zwróciłam uwagę - pracownik HR chyba nie poczuł się najbardziej komfortowo kiedy zaczęłam pytać o rozwój wewnętrzny pracowników i nadgodziny, ale mogło mi się wydawać. Dostałam zadanie, szybko zrobiłam je i czekałam na kolejny etap. Za niedługo rzeczywiście zostałam zaproszona na spotkanie z członkami zarządu, które miało być decydujące. Spotkanie zaczęło się z 20 min opóźnieniem, co prawda zdenerwowany pracownik HR pojawiał się na korytarzu co 5 min żeby przeprosić. Pierwsze pytanie które usłyszałam na spotkaniu było: "Nie widzę w Pani CV danego doświadczenia, czy Pani zajmowała się tym na co dzień? ", "Nie, na poprzednim spotkaniu już wspomniałam o tym, że dość rzadko wykonywałam rzeczy tego typu", "Widzi Pani, my szukamy osobę, która by zarządzała danym zespołem...", "...""Wydawało mi się, że jest to rekrutacja na stanowisko asystenckie, wspomagające kierownika danego działu", "Chodzi o to, że wkrótce struktura tego działu zmieni się ,teraz szukamy kierownika - proszę kontaktować się z nami za 1-2 miesięcy". Spotkanie potrwało 5 min, na korytarzu znowu spotkałam pracownika HR, który zbladł i nie mógł uwierzyć w to, że już wychodzę. Trudno cokolwiek dodać - szkoda własnego czasu i wysiłku.

Ewelina

Praca w indaHash jest prawdziwą przyjemnością. Atmosfera jest bardzo przyjazna i na luzie, co jest fajne i ważne, jeżeli ktoś chce uniknąć środowiska pracy w stylu "korpo". Firma dba o pracowników, bierze pod uwagę ich opinie i pomysły. Biuro jest nowoczesne i fajnie wyposażone, w bardzo dogodnej lokalizacji. Bardzo POLECAM

xoxo

Absolutnie nie polecam! Na nie: skala rotacji, bardzo słaby leadership, atmosfera (ta, którą można wyczuć w danym miejscu przejawiająca się np. w zachowaniach), brak szacunku.

Paul

Nie polecam nikomu. Zero szacunku dla czyjegoś czasu i wysiłku. Wykorzystywanie praktykantów, którzy pracują prawie za darmo.

KK

W indahash nie jestem od dawna, ale wydaje mi się, że nie ma to większego znaczenia, ponieważ juz od pierwszego dnia, a nawet od mojej rozmowy kwalifikacyjnej, zauważyłam, że w indahash panuje luzna i przyjazna atmosfera. Oczywiście nie oznacza to, że całymi dniami nic się nie robi, tylko "leży i pachnie" albo gra w naszym Game Roomie :) Twoja praca i pomysły są doceniane i wprowadzane w życie, co niesamowicie motywuje do działania! Awans jest w zasięgu ręki każdego, kto swoim zachowaniem pokazuję, że na niego zasługuję. Nikomu nie mogę zabronić wystawiania i czytania negatywnych komentarzy, ale gdybym ja się nimi kierowała - nie miałaby teraz pracy, która daje mi dużo radości i motywuje do rozwijania sie każdego dnia!

xx
@KK 14.11.2017 09:47

Ten wielce game room to stół do piłkarzyków w pokoju bez okien

Człowiek

IndaHash nie jest ani dobrym miejscem, ani złym, zależy z jakiej perspektywy chcemy na nią spojrzeć. Jeżeli spojrzymy okiem stażysty - bardzo dobra firma, która daje duże pole do działania, pierwsze doświadczenie, pozwoli połączyć teorię (studia) z praktyką (praca) i przychylnie zerknie na życie prywatne i sprawy, które musisz w nim załatwić (zdrowie, rozwój osobisty, wakacje, itd.) Jeśli spojrzymy okiem pracownika - szukaj dalej, nie zatrzymuj się. Firma nie daje praktycznie żadnych perspektyw na rozwój finansowy, a niekiedy i zawodowy. I nie mówię tutaj o odłożeniu na samochód, paliwo czy nawet nowe buty. Warunki finansowe pozwolą na przeżycie z miesiąca na miesiąc, ale o chlebie i wodzie, o ile mieszkasz na obrzeżasz Warszawy. Indahash jest start-up'em więc trzeba liczyć się z faktem, że jest tam mnóstwo zmian i niejasności. Ściśle określone stanowisko, zakres obowiązków, droga komunikacji - to nie jest oczywiste, wręcz przeciwnie. Higiena pracy jest na niskim poziomie, tak samo jak i priorytety. Muszę zgodzić się z poprzednikami, że jest to firma Stażystów i kilku pracowników, ale to nie znaczy, że jest fatalna. Młodzi, ambitni ludzie, którzy mają wiele do powiedzenia i zdobycia są perłą firmy, ale na ok. 3 miesiące. Na 3 miesiące, ponieważ ich wartość doceniają współpracownicy, ale nie zarząd. Przepraszam, zarząd docenia, ale przez 3 miesiące. Zakres obowiązków i wymagania są FATALNIE nieadekwatne do wykonywanej pracy. Faktem jest, że można liczyć na awans, ale nie zawsze znaczy to, że osoba awansowana nadaje się na dane stanowisko. Kadra kierownicza raczkuje, nie wszyscy mają szanse stanąć na nogi i chodzić samodzielnie, niektórzy nie wiedzą jak i nie ma kto im tego pokazać, ponieważ wygrywa permanentny brak czasu i zaburzone postrzeganie priorytetów. Ale to dalej jest okej, to dalej jest start-up, wszyscy się uczą. Atmosfera potrafi być w porządku, jednakże w 95% jest to ogromna iluzja. Jeżeli czytasz zasady, które jasno mówią, że wszyscy jesteśmy przyjaciółmi, feedback jest nagrodą, pomoc jest na porządku dziennych i zawsze wszyscy chętnie jej udzielą, a w praktyce mówią do Ciebie "trzeba uważać co się komu mówi", to przepraszam bardzo, ale chyba w porządku nie jest. Najsmutniejsze jest to, że wszyscy żyją w tym kłamstwie, zdają sobie z niego sprawę, ale jakoś tak tylko je pogłębiają i próbują udawać, że jednak jest okej. To trochę jak PiS działający zgodnie z konstytucją - prawie wierzymy, yhy. Klimat miejsca jest super! Mnóstwo oryginalnych pokoi, sprzętu, pełna kuchnia, swoboda i pełnia kolorów czy prezentów. Wszystko fajnie, tylko zanim zajmiemy się dodatkami, skompletujmy główną część, na której będą mogły one się znaleźć. Jeżeli masz coś do powiedzenia licz się z kneblem. Wyrafinowanym, w pełni dyplomatycznym, szytym złotą nicą, ale dalej kneblem. I tutaj również nie ma się co dziwić, a może należy być wdzięcznym (w końcu w drugiej opcji jest wojna, a lepiej podać sobie rękę niż skoczyć do gardła). Po co firmie pracownik, który będzie miał oczy szeroko otwarte i mówił co myślał? Po co pracownik, który chce zmieniać na lepsze dla swoich, ale na bardziej wymagające dla góry? Po co firmie osoba, która pamięta jak być człowiekiem i chce o tym mówić głośno i uczyć tych, którzy jeszcze nie wiedzą lub zapomnieli, skoro można mieć zahipnotyzowane ciała? Jedno ważne pytanie - czy ufasz firmie? Czy ufasz jej na tyle, aby być pewnym swojej prywatności? Czy ufasz jej na tyle, aby mówić o tym, co widzisz, bez strachu zostania bezrobotnym? Czy ufasz jej na tyle, aby prowadzić rozmowy słowem mówionym oraz pisanym cyfrowo i nie czuć strachu przed inwigilacją? Ufasz im na tyle, aby dyktowali Twoją wartość? Jesteś pewny, że właśnie na tyle Cię stać? Jesteś pewny, że tego właśnie oczekujesz od pracodawcy i kariery zawodowej? Czy może jest to po prostu "wygodne"? Pytanie, po której stronie będziesz stać Ty? Będziesz przyklaskiwać tej obłudzie i iść jak kolejna owieczka po swój wyimaginowany sukces, który nie wart jest 5zł dla osoby obok czy w końcu podniesiesz głowę i weźmiesz bydło za rogi, a to doceni cała farma? indaHash równa się 3. 3, ponieważ nie każde oko patrzy tak samo. Jest to dobra firma dla stażystów i niedobra dla pracowników. Nie bójcie się przekonać sami, ale oczy miejcie szeroko otwarte.

Kontrola przede wszystkim.

Prawda jest taka, że Po 3-4 miesiącach większość pracowników zwalniaja, albo pracownicy sami się zwalniaja bo mają dość. Głównym komunikatorem w firmie jest facebook - tak Twój prywatny, a dla tych co nie wiedzą, wasze rozmowy są kontrolowane, sprawdzane. Pozdrawiam.

X

Zdecydowanie NIE polecam ;) Słabe płace po stażu (staż prawie darmo), zero możliwości rozwoju, chyba ze dla kogoś rozwojem jest wykreslenie 'junior' w nazwie stanowiska. Sami stażyści i ludzie bez doświadczenia, nie ma sie od kogo uczyć. Atmosfera fajna wśród szeregowych pracowników, im wyzej tym gorzej. Firma pełna chaosu i absurdu.

SA

Nie rozumiem tych negatywnych opinii - pracowałem w tej firmie krótko na wysokim stanowisku i bardzo ciepło wspominam ten czas. Pracują tak fajni ludzie, z którymi utrzymuję kontakt do dziś. Młode osoby mają zawsze możliwość połączenia pracy ze studiami, ale i szansę na szybki rozwój. Polecam zastanowić się, jaka firma daje 23-latkowi bez doświadczenia możliwość zarządzać projektem czy zespołem. Stres jest wszędzie, tak samo jak konflikty między pracownikami - nic wyjątkowego. Faktem jest, że narzekać lubi każdy, a pozytywne opinie pojawiają się bardzo rzadko

Wypalona A.

Zdecydowanie NIE polecam tej firmy, zrezygnowałam z umowy o pracę i dobrego stanowiska, aby przejść do Indahash, nic z tej firmy się nie nauczyłam- poza tym, że od początku współpracy codziennie towarzyszyly mi niesamowite nerwy oraz stres, ktory doprowadził do samookaleczania. Atmosfera w firmie dziwna, widać konflikty pomiędzy pracownikami. A teraz coś co bardzo Ci się spodoba -ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA. Jeżeli zdecydujesz się tam pracować, chociaż nie wiem co Ci to da... to proszę bardzo proszę zastanów się dwa razy. Piszę to jako przestrogę dla kolejnych osób. Jest wiele fajniejszych miejsc gdzie możecie rozwinąć skrzydła, rozmowy są cudowne -bo dział HR jest nieziemski (potrafią oczarować) , to co potem Was spotka nawiązując współpracę to zupełnie inna rzecz. "PO TRUPACH DO CELU" A.

Zostaw opinię o indaHash - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie indaHash