Lidl Polska

Tarnowo Podgórne

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 597 ocen.

Lidl Polska
3 597 6 1

Opinie o Lidl Polska

Na 1/4 etatu Martin

Witam, w moim mieście poszukują pracowników na 1/4 etatu czyli 40h do wyrobienia w miesiącu. Jak to wygląda przy godzinach pracy? Pracuje się 4 dni po 10h czy 5 dni w miesiącu po 8 godzin? Jaka jest stawka na godzinę przy zleceniu?

KlaraKlara
@Na 1/4 etatu Martin 08.10.2018 17:49

To zależy jak Ci zrobią grafik może być tak że będziesz pracował 2-8 godzin .. to zależy jak Ci zaplanuja te 40 godzin w miesiącu..

Uwp

W tym (usunięte przez administratora) 2 lata temu wytrzymalam az 3 miesiace Zgorzelec. (usunięte przez administratora) nie praca. Grafik na 2 tygodnie nic nie zaplanujesz ciagle zmieniany. Urlop zapomnij ze zaplanujesz jak chcesz praca na 3/4 etatu a siedzisz 10h. Masakra i jeszcze na przerwe nie pusci. Kierownik Grzegorz (usunięte przez administratora) niedowartosciowany. Dobrze ze Niemcy blisko

Zainteresowana

Żary sklep jeszcze w budowie ale już szukają pracowników. Jakie tam są godziny pracy? Jak wygląda pensja na pełen etat? Czy są jakieś premie? Jak z grafikiem zmienny z dnia na dzień czy stały?

anonymous

Ponawiam pytanie co z forum na kafeterii ??? Ponownie usunięte ???

błyskawica

Witam byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Bydgoszczy. Na starcie słyszałam ze trzeba dużo i szybko pracować. Cały czas mi to powtarzano. Paletę należy rozłożyć w ciągu 45 min. Na kasie musisz mieć nabita pewna ilość paragonów. Później to sprawdzają. Te dwie sytuacje maja na celu wyeliminować najsłabsze osoby albo zagonić je do pracy. Jeżeli zmiana się nie wyrobi z wykładaniem towaru lub będzie brak w personelu zostaje się po godzinach. Bywa ,że pracuje się 13 godz . Na rękę za cały etat pracy dostaje się 1 850 zł w tym wliczona jest premia. To na start czyli przez prawie dwa lata plus waloryzacja co roku. Ja się na to nie pisze szkoda mojego zdrowia.

aga
@błyskawica 06.10.2017 22:57

niestety smutna prawda, ale przynajmniej na rozmowie nie ściemniają... gdybym wcześniej poczytała sobie te wszystkie komentarze... nadal siedziałabym sobie spokojnie pracując w biurze (za marną kasę, ale zdrowa, spokojna i z wolnymi weekendami)... błąd życia

Lidl Bytów
@błyskawica 06.10.2017 22:57

No to już rozumiem czemu wczoraj wieczorem kasjerka pędziła niczym rakieta. Nie zdążyłem się obejrzeć, a na moich zakupach leżały produkty kupione przez panią stojącą za mną i pana, który był następny w kolejce. Na szczęście udało się nam ustalić, co jest czyje, a nie było to wcale mało produktów.

Zuza
@Lidl Bytów 19.07.2018 11:29

BO JEST COŚ TAKIEGO JAK PRZEGRODKA NA WYŁOŻONE ZAKUPY , RĄCZEK NIE URWIE JAK KLIENT POSTAWI

anonymous
@Zuza 24.07.2018 15:00

dlatego szanujmy także panie pracujące zarówno na kasie jak i te na sklepie, a najczęściej "świeżo" zatrudniona osoba ląduje na kasie. pośpiech często kończy się mankiem w kasie czyli 1850 minus manko z miesiąca równa się...........

Via
@anonymous 28.07.2018 11:11

1850 minus ? co Ty piszesz hahaha trzeba być tłumokiem zeby narobić sobie 1850 zł minusu !

anonymous
@błyskawica 06.10.2017 22:57

13 godzin? Tyle godzin jest niezgodne z prawem pracy. Przecież są łezki.

twojstarypijany
@anonymous 27.08.2018 10:18

u mnie kierownik to nawet więcej siedzi

sylwia245

prosze o opinie pracy w Lidl Orzesze.zarobki? atmosfera,praca itp. rozwazam podjecie pracy.

Szkodaczasunapracetam

Brzeg dolny lidl nie polecam nadgodziny kierowniczka nic nie robi tak samo zastepcy duzo towru wymagania duze atmosfera nie do przyjecia jedna pani zastepca chodzi jak by nigdy humoru nie miala tylko drzec sie potrafi nie polecam nie stety

Załamana

Lidl..... Masakra..... Nadgodzin niewiele ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak.... Coś strasznego. Po roku masz po kręgosłupie..... Atmosfera nieciekawa. Robisz wszystko a wiadomo jak ktoś do wszystkiego to jest do niczego. Co jakiś czas przyjeżdża personalna i wszyscy udawaja że jest super a każdy po powrocie do domu szuka nowej pracy. Hako? Masakra. Firma sprzątająca powinna być. Na wszystkim szczedzą.... Kierownictwo ma swoich pupili. Pracujesz za tą samą pensje a niektórzy ciągle na kasie siedzą. Gdzie tu sprawiedliwość?to ja też chcę usiąść na 8 godzin na kasie i iść do domu.... Zrobią Cie specjalista nf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecznie popoludniowki. Źygac się chcę. A rodzina,dzieci? To jest przykre. 5 specjalistów a gazetkę wykłada ciągle ta sama osoba. Reszta po co jest??? Nikt tego nie widzi.???

luli
@Załamana 21.08.2017 00:43

Masz racje pokażesz że ogarniasz wszystko szybko to Cie wycisna na maksa żeby tylko szybko wyjść a tumoki siedza tylko na kasie a i za wieksza kase jak dłuzej pracuja porażka kadra kierownicza ha ha palcem tylko pokazuje zrob to zrob tamto wymalowane pancie tylko jak chłop jest zks to widze że bardziej roboty fizycznej sie chwytaja pozdrawiam lidlowcow PS

Zmeczona
@Załamana 21.08.2017 00:43

Masz racje tez mam tego nf dosc ale zaraz jak powiesz dlaczego ja to ci powiedza ze ci sie niechce pracowac.dlatego ja tez rezygnuje z tej firmy

M.
@Załamana 21.08.2017 00:43

Jak nie zostaniesz wyszkolona na sklepie to siedzisz 8 godzin na kasie. Bo sama nie nauczysz się zrobić NF

Via
@Załamana 21.08.2017 00:43

zapraszam do biedronki nie tylko bedziesz wykładać NF ale też wypiekać pieczywo , sprzątać , myć maszyną , biegać na kasę i jeszcze w tym czasie rozkładać warzywa czy nabiał z dostawy plus reszta miksów ;) czytam i czytam i ludzie w Lidlu to chyba są lenie ... przyjdzcie do biedronki .. po miesiącu o ile dotrzecie do 1 wypłaty - zrezygnujecie .

anonymous
@Via 19.08.2018 16:17

W Lidlu robimy to samo co w Biedronce

załamana
@Via 19.08.2018 16:17

w lidlu tez robisz wszysto miksy,piekarnia,warzywa,hako,a na koniec dnia jako specjalista nf to jeszcze 10 palet nf ci wjedzie i zrob to przez 2 godziny,a jeszcze pozniej poukladaj wszystkie kosze. Wracasz do domu i ryczysz. Niektore ksiezniczki siadaja na kasie od rana i schodza jak ida do domu,a pensja ta sama

Pracownik
@anonymous 23.08.2018 08:42

A nawet wiecej i szybciej...bo te micy co stoją cały dzień muedzy alejkami , to w ludlu rozlozone są na pierwszej zmianie

INOWROCŁAW

NIESTETY PRACA W LIDLACH W INOWROCŁAWIU JEST TYLKO DLA WYBRANYCH. BARDZO TRUDNO SIĘ JEST TAM DOSTAĆ DO PRACY. DOŚĆ DZIWNE JAK NA NIEMIECKA FIRMĘ.

Ok
@INOWROCŁAW 23.04.2018 17:13

A u nas w trójmieście rąk do pracy brak..

CHUJOWO JEST
@Ok 24.04.2018 22:08

To straszne ze w tym INOWROCŁAWIU TAK JEST.

Ciekawiesiedzieje
@INOWROCŁAW 23.04.2018 17:13

Trzeba bylo dac kierownikom w inowrocławiu po cieplym placuszku z bitym smietana poprostu :-)

slodkacipka
@Ciekawiesiedzieje 05.05.2018 10:02

szulerstwo się tam panoszy pewnie

anonymous
@INOWROCŁAW 23.04.2018 17:13

Nie polecam pracy w rejonie pani Agnieszki w Warszawie chyba że ktoś lubi jak przełożony na niego krzyczy i przeklina oraz wprowadza dziwne zasady nie zgodne z polityką firmy.W takim przypadku Lidl nie jest dla rodziny.

anonymous

Wielka ściema z smartfonami i ekspresami do kawy w dniu 14.04.18. Smartfonów i ekspresów było tylko po kilka sztuk z czego większość wykupili pracownicy. Akcja była tylko po to by nagonić klientów! Sklep w reklamie powinien dodawać "Nie dla idiotów"

Ola
@anonymous 14.04.2018 13:56

W gazetakch i Internecie jest napisane ekspresy i tl.w wybranych sklepach

ja
@anonymous 14.04.2018 13:56

tutaj znów problem z czytaniem... może powrót do podstawówki ?

ja
@ja 02.09.2018 14:10

mam na myśli anonymous

anonymous

Powiedzcie mi jedna rzecz. Kwot prawidlowych nie podam, ale chodzi o kontekst. Np pracownik został przyjęty 2 lata temu i obiecali mu ze po 2 latach dostanie 200 zł brutto podwyzki. Tymczasem po tych 2 latach lidl zatrudnia nowych pracownikow za 400 zł brutto wiecej niz 2 lata temu. Czy pracownik zatrudniony 2 lata temu dostaje tylko te 200 zł więcej tak jak mu obiecano co go krzywdzi, czy dostaje te 400 zł tak jak nowo zatrudnieni co nie jest do konca ok, czy np 500 zł brutto wiecej co juz byloby w miare ok bo w koncu ma juz jakis staz i zarobi wiecej niz nowy ?

..........................
@anonymous 27.04.2018 09:28

umowa na 12 mies to ściema wiele firm zaczęło tak robić jak się nie spodobasz to na 2 dzień już cie nie będzie to już lepiej w auchan siedzisz tylko na kasie i nic cię nie obchodzi a 200 zl różnicy

Jaxon
@anonymous 27.04.2018 09:28

Dla lidla każdy klient jest cenny... równo 100 zł. za parking. Więcej tam nic nie kupię.

ja
@Jaxon 10.05.2018 15:30

to trzeba nauczyć się czytać i bilet pobrać w parkomacie ... a dla takich co mają problem z czytaniem jest możliwość anulowania mandatu.

Paulina

@anonymous, ale jednak specyfika pracy nieco różni od innej sieci handlowej, nie uważasz? Powiesz nam coś na temat benefitów pozapłacowych dostępnych dla pracowników? W ogłoszeniach o pracę widnieje informacja o bogatym pakiecie socjalnym w firmie. Powiesz nam co wchodzi w skład takiego pakietu? @Via, wiele zależy od specyfiki danej pracy i zajmowanego stanowiska. Powiesz nam jakie warunki pracy panują w Lidlu?

anonymous
@Paulina 23.08.2018 11:07

Słaby ten nasz benefit... a więc dostajemy na święta bożego narodzenia 400 zł w styczniu jakieś 120 zł mniej wypłaty bo zabierają podatek od tych bonów, dzieci dostają paczki na mikołaja za 60 zł chyba ogólnie słabe są, Medicover pakiet medyczny ale Medicover jest słaby, i kartę Multisport.. i to by było chyba na tyle

Pracownik Lidla

Ja to mam pytanie jedno bardzo ważne.Kiedy specjaliści w sklepach Lidl będą mieli dodatki?Na wszystko są pieniądze w tej firmie,na wszystko ale na to nie ma.Czy firma widzi jak ludzie pracują bez i że jest coraz mniej chętnych??Na zmianie 5 osob-jedna prowadzi zmianę,trzy kasjerki i ,,specjalista",który przez 8 godzin ma na głowie wszystko!Ludzie,wasi pracownicy płaczą że zmęczenia czy wy tego nie widzicie??Docencie dobrych pracowników i uszanujcie ich pracę.Jakby specjalista dostawał np.300 czy400 zł więcej to by odczuł roznice.Dbacie o nowych pracowników ale nie szanujecie tych,dzięki którym tak naprawdę wasze sklepy funkcjonują.

Robert

Witajcie... Moja dziewczyna została zaproszona na rozmowę do sklepu LIDL z dnia na dzień na godz. 6-tą rano. Czy to normalne rozmowa kwalifikacyjna o tej porze? Poza tym ten sklep stale daje ogłoszenia o wolnych etatach.

niki
@Robert 23.06.2018 15:26

Pewnie potrzebują na szybko bo sezon urlopowy kolego. Widziałeś kiedyś porządną rozmowę kwalifikacyjną o 6 rano ?

Liz
@Robert 23.06.2018 15:26

Wzywają na 6 rano ,aby kandydat na pracownika zobaczył na czym polega praca .KRS będzie pokazywał przez chwilę pracę przy odpieku,wykładaniu owoców i warzyw,mięsa,. Pokazuje sklep, magazyn mówi,że na wykonanie każdej pracy jest wyznaczony czas.Niech twoja dziewczyna dobrze się zastanowi nad podjęciem decyzji o zatrudnieniu w Lidlu.Niech się przyjrzy jak ciężkie kartony z bananami, czy pomarańczarni dżwigają kobiety,w jakim tempie pracują i czy widać u nich uśmiech na twarzy.

Via
@Liz 24.06.2018 21:47

LIdl kaufland czy neeto itp. wszędzie jest CIĘŻKO ! i trzeba dzwigać kartony to HANDEL ! Halooo ;) to nie kwiaciarnia

Emotikon

Byłam wczoraj na rozmowie w sprawie pracy w lidlu a dzisiaj wysłałam sms-a źe rezygnuję A dlaczego? bo jak usłyszałam źe w poniedziałek po niedzieli niehandliwej mam przyjść na godzinę 5 rano a więc wstać musiała bym conajmniej o 4 rano bo z dojazdem to od razu powiedziałam sobie źe ja w takim kołchozie to pracowała nie będę Teź obiecywali źe praca na 3/4 etatu teź mówili o nadgodzinach ale po innych wypowiedziach to od razu widać źe zamiast 130 g musiała bym zasówac na pełen etat +jeszcze więcej.

jojojo
@Emotikon 07.07.2018 13:38

Ale księżniczka, ja codziennie wstaję o 5 rano do pracy i nie narzekam ... Ludzie się zrobili leniwi

abc
@jojojo 09.07.2018 12:02

ludzie teraz się bardzo cenią :-)

anonymous
@abc 11.07.2018 10:24

Hahaha kurcze to nie jest jedyna praca do której idzie się na 5 rano ... Masakra obudź się leniu...

TRUEanonumou
@anonymous 14.07.2018 14:24

lamus

Via
@abc 11.07.2018 10:24

bardzo cenią ? Ludzie teraz są 100x głupsi niż 10 lat temu ... i tu nie chodzi o to czy ktoś chce pracować tu czy tam lecz o ich zachowanie i kulturę .... patologia ...

Ann

Dlaczego w Lidlu pracownicy nie mają zniżek Czy ktoś w ogóle porusza temat marnowania jedzenia i innych artykułów ktore idą na odpis? A codzienne wyrzucanie ogromnej ilości pieczywa powinno być karane. Dlaczego nie można wprowadzić zniżki na koniec dnia zeby to kupić taniej niż wyrzucac... smutne Ktoś wie dlaczego są takie zasady ?

Via
@Ann 16.08.2018 23:22

Widać , że nie pracujesz w handlu ... nie pojmujesz czym jest walka o klientów .. i nie interesuj się lepiej tym ;)

anonymous

https://f.kafeteria.pl/temat/f1/lidl-polska-nowe-forum-p_7264208 Nowe forum na kafeterii poprzednie usunęli

Zainteresowany

Jak wyglądają zarobki managera sklepu? Warto aplikować?

Bezposredni
@Zainteresowany 10.08.2018 21:49

Podbijam.

Marcin

Ostatnio w jednym ze sklepów widziałem taką reklamę zachęcającą do pracy w Lidlu (dla pracowników sklepu): - Stawka 3500 zł brutto - Umowa o pracę na 12 miesięcy - Brak okresu próbnego - itd itd. Moje pytanie brzmi czy osoby zatrudniane w tych sklepach na start naprawdę dostają po 3000-3500 brutto? Czy te reklamy to po prostu jakiś ściem?

Kacper
@Marcin 26.10.2016 14:58

Sciema. Pracujesz na 3/4 etatu za 1900 brutto dopracowujesz po 8-9 godzin często wolne na cały eter marne szansę po roku dalszą umową i 100 zł podwyżki. Kwota w ogłoszeniu to kwota najwyższa po 3 latach pracy na pełnym etacie.

Ja P....ole.
@Marcin 26.10.2016 14:58

To ściema ,umowy na 3/4 etatu i 1300zł do ręki już z premierą. Śmiać mi się chce jak to czytam.

zorba
@Marcin 26.10.2016 14:58

pracownik sklepu na dzień dobry dostaje 1800 , nie dawno się ztrudiłem to wiem. po roku 150 zł brutto więcejn a po dwóch ok2150, przyczym na rękę to wychodzi nie całe 1500zł. Ja nie będę tak dłużej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za taką kasę. Niech inny głupi przyjdzie na to miejsce albo masochista.

zorba
@Marcin 26.10.2016 14:58

pracownik sklepu na dzień dobry dostaje 1800 , nie dawno się ztrudiłem to wiem. po roku 150 zł brutto więcejn a po dwóch ok2150, przyczym na rękę to wychodzi nie całe 1500zł. Ja nie będę tak dłużej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za taką kasę. Niech inny głupi przyjdzie na to miejsce albo masochista.

żarek
@zorba 10.01.2017 19:30

Zgadzam się z tym całkowicie, pracowałem w firmie ochroniarskiej dla lidla kilka długich lat,wiem dokładnie co się wyprawia ,jak bardzo pracownicy sklepu okradają co się tylko to da. większość i kierowników rejonowych zna sytuację w swoich sklepach i nic nie robią z takimi osobami,w innych sieciach (hipermarkecie) itp jest to nie do przyjęcia tam taki delikwent wylatuje za przykładowego pomidora gdyby zjadł lub schował w kieszeń.Taka polityka lidla to chore postępowanie bo to banda chorych niespełnionych sexualnie kierowników rejonu ,powinni takie procederu tępić w zarodku..

Skromna
@Ja P....ole. 13.11.2016 18:06

Mnie chce sie smiac jak czytam to powyzej. Owszem pracujesz 6h dziennie ale za prace w weekend dostajesz wolne dni np. Ponoedzialek i srode. Z szybkiej kalkulacji wynika ze pracujesz 22dni w miesiacu za 1300zl na reke. Sory ale nie uwazam zeby to byly zle zarobki. Mozesz isc na 8h do innego zakladu pracowac od pon do pt i dostac 1220zl na reke. Prosze bardzo.

An ka
@Marcin 26.10.2016 14:58

W aldi na start 2700brutto na cały etat czyli nie jest źle.

Karol
@Marcin 26.10.2016 14:58

Ja właśnie zaczynam pracę w Lidlu na stanowisku zastępca kierownika...zaoferowali mi 3500 brutto przez pierwszy rok

An ka
@Karol 31.10.2017 18:50

To mało w aldi Masz więcej .

Martin
@Karol 31.10.2017 18:50

A po roku pracy, zaoferowali Ci jakąś wyższą stawkę?

loncia12
@An ka 03.11.2017 07:44

Hej ile mozna zarobis w Aldi jako kasjer a ile zastepca kierownika?

An ka
@loncia12 22.11.2017 01:10

Kasjer cały etat 2700plus bony co miesiąc 180zł zastępca 3700plus bony

daniela
@Karol 31.10.2017 18:50

dużo szczęścia życzę ,bo będzie ci potrzebne,

Madonna
@Marcin 26.10.2016 14:58

Sciema dostaniesz 1300 do reki i nie licz na wiecej!! A do umowy dopisza klauzure pufnoaci ze nie mozesz mowic nikomu ile zarabiasz

co druga niedziela
@Marcin 26.10.2016 14:58

musisz wziąć pod uwagę pracę w soboty , niedziele , święta i na noce dlatego więcej zarobisz ale czy warto ?

mamama
@co druga niedziela 16.01.2018 00:28

nocek w idlu nie ma :) zarobisz wiecej niz 1300 od marca w dodatku bedzie podwyzka :P masz wszystkie pakiety , opieke , bony , swieta sa wolne . niedziele nie pracujesz wszystkie a od marca beda dwie wolne niekiedy nawet 3

Pracownik.lidla
@Marcin 26.10.2016 14:58

Niestety w 90% lidl zatrudnia nie ma cały etat, przeważnie jest to 130h miesięcznie, więc zarobki to max 1500zł. Tak, umowę dostaje się od razu na 12 msc.

Lidl
@Marcin 26.10.2016 14:58

Nie wiem gdzie tyle zarabiają ale ja pracuję w Lidlu 13 lat i nie mam nawet 3000zl brutto na cały etat

Ploi
@Lidl 05.02.2018 10:50

To chyba na jakiejś wiosce pracujesz

Ja
@Marcin 26.10.2016 14:58

Tak, pracownicy dostają takie wynagrodzenia. Warto doczytać dopisek podawany na stendach, stawki które sa podane obowiązują po 2 latach pracy. Stawki sa różne w róznych miejscach.

ja
@Marcin 26.10.2016 14:58

może tyle dostają w Warszawie - to ściema nie dotyczą się te zarobki mniejszych miejsowości

Xxx
@An ka 03.11.2017 07:44

Czyli ile w aldi mozna dostac za zastępcę???

M
@Marcin 26.10.2016 14:58

Tak, ale to juz zawiera premie za obecnosc (brak L4 i UŻ). Stawka zalezy od miejscowosci. Teraz we Wrocławiu jest 3250 na start.

były pracownik
@Marcin 26.10.2016 14:58

W Trójmieście na start jest 3200 zł brutto ale na cały etat. Jednak głównie lidl zatrudnia na 3/4 etatu, a potem mogą dać ci cały etat. Zależy to od krs-a. Ale na twoim miejscu bardzo bym się zastanowił nad pracą tam. Wiem co piszę bo tam pracowałem prawie 2 lata.

Beata
@Pracownik.lidla 31.01.2018 10:28

To i tak dużo, w większości sklepów, małych czy dużych bez premii, a premie są rzadko albo wcale 1500 zarobisz za cały etat

anonymous

Ponownie usunięto forum na kafeterii ???

Melis

Czy będąc na urlopie macierzyńskim mają prawo nie dać mi paczki dla dziecka i bonu?Z gory dziekuje

Ewa
@Melis 15.12.2017 21:02

Nie mają , fundusz socjalny obejmuje wszystkich pracowników. Dyskryminacja ze względu na urlop macierzyński jest niedopuszczalna i sprzeczna z prawem. Regulamin FS tworzy zakład proszę go przeczytać nie sądzę żeby była tam wzmianka o wykluczeniu ze świadczeń pracowników korzystających z urlopu macierzyńskiego.

Zapraszamy

Jakie są zarobki w lidu proszę o konkretne kwoty a nie lanie wody sprzedawca kierownik itp itd

pomocny
@Zapraszamy 27.03.2018 20:48

ogólne to pierwiastek kwadratowy z 1 kilograma piersi z kurczaka powiększony o sałatę rzymską, ew. w razie jej braku masłową

on to Klamca
@pomocny 20.07.2018 03:19

CO TO JEST SALATA MASLOWA???? Kolejny troll podszywajacy sie pod prawowitego pracowitego pracownika!!?!?!?!?!?!? Zadam usuniecia powyzszego komentarza i odciencia temu panu internetu.

anonymous

Lidl pabianice brudno przy kasie obsługa fatalna.. Kamerka nic nie wie kodów nie zna.. Kolejki kilometrów..

anonymous
@anonymous 01.07.2018 08:53

Życie ...niech jeszcze mniej pracowników będzie na zmianie..

Kocham Ojczyznę
@anonymous 01.07.2018 08:53

Jak brudno to prosze posprzatać a nie nażekać, kazdy tylko anzeka i nazeka

Patryk

Nie chciałbym tam pracować,to wstyd robić w sklepie który sprzedaje stare ,zepsute pomarańcze i pleśnieją w maliny,towar GMO kiepskiej jakości.

Ruda
@Patryk 25.05.2018 14:58

To sklep Niemiecki i podobno dostanieszcz tam tylko produkty niemieckie a jak spojrzysz na półki to produkty Polskie Francuskie itd. Z resztą do Polski tak naprawdę trafiają odpady produkty są o wiele gorszej jakości porównując np. Ze sklepami (Lidlem) znajdujące sie bezpośrednio np. Niemczech.

Bry1

Cześć mam pytanie jak wygląda praca w Iławie w lidlu? Polecacie czy nie

Tranwek

Pracuje się po godzinach a w zamian dostaje się dni wolne bo Lidl niechętnie chce płacić za nadgodziny a robić trzeba wszystko sprzątać, sprzedawać, ustawiać ,nosić itp. i tylko 2000tys na rękę 2800brutto tak jest w Augustowie nie polecam -zli menagerowie.

anonymous
@Tranwek 13.06.2018 23:01

Jeśli na danym sklepie będzie bardzo mało nadgodzin to wtedy KRS dostaje premię.. dlatego Krs tak bardzo ciśnie na zjeżdżnie z nadgodzin..

...................

3600 BRUTTO JUŻ TO OSZUSTWO w ogłoszeniu 3600 ale po 3 latach pracy a tak to około 3 i to z premią która raz jest a raz nie ma mało jest ludzi co pracują tam po 3 lata kiedyś tak za byle co możesz wylecieć oczywiście głupi ludzie nie pilnują swoich praw nie zgłaszają mobingu uchybień często na wypowiedzeniu powód zwolnienia się nie zgadza a go podpisują

............................
@................... 15.06.2018 16:17

i jaki brak okresu próbnego jeśli się nie spodobasz robisz a wolno poczytaj forum są dziewczyny co na czwarty dzień wypowiedzenie dostały bez powodu bo odpyskowały itp dziś umowa na stałe nie ma takiego znaczenia jak kiedyś chyba że w dobrej firmie to jest myk żeby zachęcić jak się kasy nie może dać

Zapraszamy

Jak wyglądają prawdziwe zarobki w lidl na reke dla sprzedawców

pomorskie gdańsk
@Zapraszamy 05.04.2018 06:58

ja dostalam 3250zl brutto na poczatek z wliczoną (450zl premii za obecność tzn brak l4 i uż) co prawda jest to jakos liczone ze nie ma cie 1dzien zabieraja 10% z tych 450zl a jak powyżej 5dni całość i masz 2800zl brutto.

Kruszynka
@pomorskie gdańsk 17.04.2018 00:17

To prawda ze w lidlu jest tylko 3/4 eratu?

anonymous
@Kruszynka 15.05.2018 08:40

tak 3/4 etatu, w gazetach podaja zarobki jak dla calego etatu ...

jamala

Co mi powiecie o Lidlu w Lubaniu? Chcę tam złożyć Cv. Jaka opinia pracowników, jaka klientów. Wrto przyjąć się do pracy w Lidl?

apka

Panie i panowie. Krótka piłka. Ile na rękę wyciągacie miesięcznie. Normalnie po 160h i czy są nadgodziny i jak z nadgodzinami. Jeżeli są bonusy w stylu bony, świateczne, wczasy pod gruszą to ile. Proszę podać tylko kwotę i staż pracy przy okazji

Zostaw opinię o Lidl Polska - Tarnowo Podgórne

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lidl Polska