Krka to bardzo fajna firma jestem bardzo zadowolony z pracy. Pracuję z aptekami, mam dobry samochód produkcji japońskiej kartę flotową i dodatki do obiadów, bardzo fajnych pomocnych ludzi w moim zespole i wspaniałego kierownika PIOTRA - człowieka o ogromnym sercu i zaangażowaniu, żeby wszystkim w zespole pracowało się jak najlepiej. Zostałem bardzo ciepło przyjęty przez pracowników w terenie jak i w biurze, zawsze służą pomocą. Limit na paliwo jest to prawda ale z pewnością wystarcza on na trasę którą robię w miesiącu. A to że ludzie nie szanują tabletów, kabli, telefonów, bo mają małe dzieciory, które wszystko popsują albo samochodów służbowych, którymi wożą materiały do budowy swoich domów lub psy to już jest ich wina że muszą płacić. Ja szanuję i nigdy za nic nie płaciłem. Poza tym pensja bardzo przyzwoita, produkty znane, które się bardzo dobrze sprzedają, nie ma apteki w Polsce, która nie ma produktów tej firmy. Aptekarze są bardzo otwarci na rozmowy i sprzedaż i nie dostaje się żadnych prac do domu do zrobienia na tablecie. W firmie są Toyoty w benzynie lub w hybrydzie oraz Skody kombi i hatchback. Flota nie robi żadnych problemów jeżeli chodzi o serwis. Wszystkie naprawy są robione bezgotówkowo w autoryzowanych serwisach jak również sezonowa wymiana opon w wyspecjalizowanych punktach.
Poza tym szefowa naszej linii MAJA to osoba bardzo kompetentna, która pilnuje żeby wszyscy zrobili target i żeby każdy był zadowolony ze swojej pracy i miał godziwe wynagrodzenie na koniec miesiąca. Zawsze służąca swoim bogatym doświadczeniem w biurze jak i w terenie. Bardzo polecam tego pracodawcę.