Na stronie internetowej Pracuj.pl w zakładce oferty pracy jest oferta pracy na stanowisko Asystent/-ka. Czy ktoś z Was jest zainteresowany takim stanowiskiem?
Jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej na Przedstawiciel Handlowy w Computer Alliance Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią związaną ze spotkaniem z rekruterem. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.
Atmosfera w pracy jest fajna – dobre warunki pracy – Pracuje od 4 lat jako handlowiec na kontrakcie i zarabiam powyżej 12.000 miesięcznie – Szef spoko motywuje do pracy wysoką prowizja od sprzedaży oraz dodatkami oraz bardzo dobrą atmosferą pracy. Pracuje dużo ale wiem za co…. – wole pracę za 12k miesięcznie na kontrakcie niż 4000-5000netto na rękę na umowę o pracę. Ponadto płatny urlop 20 dni i pełny social – nie zamieniłbym tej pracy na żadną inna. Po 2 latach dostałem od Szefa samochód firmowy o wartości 50k tylko dla własnej dyspozycji za dobre wyniki w pracy – nie gadajcie więc głupot jeśli nie pracowaliście w Computer Alliance Patryk D
Nie znam firmy jako pracownik, ale jako klient byłem tam wielokrotnie i za każdym razem byłem traktowany w bardzo profesjonalny sposób. Z tego co zdążyłem zaobserwować atmosfera wśród pracowników też jest bardzo fajna. Jednym słowem - wielki plus dla firmy za jakość obsługi i oferowanego sprzętu. Polecam!

Potwierdzam kontrakt menadżerski Czyli umowa b2b bądź zlecenie, zarobki zawyżone by zachęcić potencjalnego kandydata do pracy. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej właściciel odbiera telefony i sprzedaje (wciska) produkty zamiast przeprowadzić solidną , konkretną rozmowę z kandydatem. Brak szacunku, nie polecam..
Hej hej, jak z reklamowaniem komputerów? Bez problemu naprawiają, przyjmują, wymieniają na nowe? Ktoś miał jakieś doświadczenia? Czy są jakieś sytuacje, w których reklamacji nie uznają...
Czy firma zatrudnia w ogóle pracowników? Ten spokój podpowiada jest zastanawiający.
Trudno powiedzieć, ze to pracownicy. Tzw kontrakt menadżerski. Czyli umowa b2b. Jak mamwia Lotek , cała przyjemność po MOJEJ stronie. Taki gentelnen.
Świetne opinie o firmie można znaleźć w internecie jednak żałuję, że na forum pracowników nikt nic nie zamieszcza.
Twoja opinia o przedsiębiorstwie Computer Alliance Sp. z o.o. w mieście Warszawa jako o pracodawcy może stać się na rynku pracy drogowskazem dla wielu osób szukających tutaj zatrudnienia. Dodaj komentarz i rozpocznij dyskusję już teraz.
Jak się pracuje w Computer Alliance Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Computer Alliance Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Computer Alliance Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!