Pluskwy w siedzibie firmy, ale zarząd ma klapki na oczach i zatkane uszy. Nie ma pracy zdalnej, nie ma porządnej dezynsekcji, szyny były złe, a podwozie też było złe. Dziewięciopalczasty ma wywalone w robactwo (dosłownie i w przenośni).
Czy to prawda że w SolidSecurity nie szanują praw człowieka ?
Nowy Dwór Mazowiecki, Pani Dorota L. non stop szuka pracowników tzn (usunięte przez administratora) do kilku dyżurów i koniec! zero odzewu zero pieniędzy, grafiki już pozmieniane, umowy naglę nie mają! nic cisza!!! Uwaga na tą osobę i na ten punkt!!!
Po kilku latach pracy , tak nie szanują praw człowieka, a jeśli będziesz mieć problem to nie pomogą tylko zrobią wszystko aby cię zniszczyć.
Czytam te komentarze i totalnie nie rozumiem czemu ludzie piszą takie głupoty. Pełno w nich negatywnych emocji i fałszywych informacji. To też w głównej mierze zmotywowało mnie do napisania mojej własnej, rzetelnej opinii o firmie Solid Security. Jeżeli miałbym określić jednym słowem firmę Solid wybrałbym bez zastanowienia słowo ‘’TOP’’: ludzie TOP, pieniądze TOP, atmosfera TOP, benefity TOP i cała infrastruktura biura też TOP! Zacznijmy od tych benefitów. Nie będę tutaj za bardzo wspominał o podstawowych korzyściach, które są już raczej standardem na rynku pracy, czyli: prywatna opieka medyczna, bony na lunch, karty sportowe, kursy językowe, paczki świąteczne, wczasy pod jabłonią czy bilety do kina i teatru. Firma Solid wychodzi tutaj mocno przed szereg i oferuję pracownikom co rok nowe samochody z możliwością wyboru marki i personalizacji go pod siebie. Dodatkowo za niewielką opłatą dostajemy w zestawie prywatnego szofera. Każdy pracownik biura w dniu rozpoczęcia pracy otrzymuje luksusowy apartament w centrum Warszawy, oczywiście dopasowany pod wielkość rodziny. Tutaj dał bym mały minus, ponieważ nie oferują pomocy domowej w pakiecie, trzeba już samemu się zainteresować. Firma posiada na własność kilkadziesiąt posiadłości rozrzuconych po całym świecie, z których pracownicy biura mogą śmiało korzystać (w okresie wakacyjnym trzeba jednak wcześniej zarezerwować, ponieważ jest sporo chętnych). Jako, że to firma ochroniarska to otrzymujemy również prywatnego ochroniarza 24/7. I tak mógłbym pisać długo, ale myślę, że najważniejsze wymieniłem. Atmosfero TOP! Zapytacie dlaczego? Każdy chodzi po firmie uśmiechnięty i nie szczędzi od rozmowy czy pomocy kiedy trzeba. Zawsze możecie liczyć na miły komplement z rana przy codziennych wspólnych śniadaniach, organizowanych w restauracji obok. Dziewczyny z działu ZUS super wyrozumiałe i zawsze pomocne w trudnych sytuacjach ???? Dziewczyny z rekrutacji TOP, pełen profesjonalizm i zawsze indywidualne podejście do każdego pracownika. Wyjazdy integracyjne to standard. Ten ostatni na Hawajach to było mistrzostwo świata. W biurze nie obowiązuje żaden dress code. Dla własnego komfortu możecie nawet chodzić w piżamie. Co piątek organizowane są pikniki rodzinne na trawie. Na terenie Solidu mamy do dyspozycji: basen zewnętrzny z funkcją term zimą, dla tych co lubią popływać jest też pełnowymiarowy basen olimpijski kryty, sala fitness, stoły do ping-ponga, siłownia, sala gier i zabaw, dwie sale kinowe i pełnowymiarowe boisko do piłki nożnej. Natomiast dla leniuchów jest strefa chill&relax, gdzie można uciąć krótką drzemkę. Bądź co bądź pozdrawiam wszystkich, a w szczególności @! PDW.
No to musisz nieźle stołek grzać, bo pracuje od ponad 10 lat i nigdy nie dostałem ani paczki na święta nie wspomnę o innych benefitach, poprostu pracuje się nie usłyszawszy nawet dziękuję
a dla tego tak piszą, bo zrobiło się na przykład kilka dyżurów na NOWYM DWORZE Mazowieckim, a kasy nie ma nikt nic nie wie, Pani Dorota L. bierze ludzi z łapanki 3-6 dyżurów i wyrzuca a potem cisza jak chodzi o kase!!!!!!
Pracuje w grupie interwencyjnych mam 3300 na rękę za 240 godzin pracy. Można :)
. 30 50 brutto ile to na łape
Często pojawiają się oferty pracy na pracownika biurowego - duża rotacja czy firma się rozwija?
polecam pracodawcę, jeśli twoją ulubioną aktywnością jest przeglądanie ofert pracy - będziesz do tego bardzo silnie zmotywowany. zarząd traktuje pracowników jak zbędny koszt. kultura pracy jest żenująca. toksyczne środowisko, w którym ucięte będą wszelkie ambicje. jeśli narzekałeś, że Twój poprzedni pracodawca dał Ci zbyt skromny prezent na święta, to tutaj dostaniesz coś oryginalnego: spóźnione wynagrodzenie zasadnicze bez żadnej informacji, czy "przepraszamy". nawet maila z życzeniami nie dostaniesz. jeśli to co robisz w życiu zawodowo sprawia Ci satysfakcję, to ten pracodawca zadba, aby przestało. omijać - szkoda nerwów.
Bez zawiści Ci zazdroszczę, że trafiłeś na spoko przełożonego. Od swojego nigdy nie usłyszałem dziękuję czy przepraszam, za to słyszę poniżające komentarze a najczęściej słyszę "nie wiem".
Współczuje ziom, u mnie jest bardzo równa ekipka ogarniętych ludzi, wiadomo hajsik jak wszędzie raczej minimalna ale na zleceniu jako tako idzie wyżyć.
Pracuję o 1 lutego . Nie dostałem umowy żadnej . Może zapomnieli . Nie dostałem jeszcze wypłaty . Może zapomnieli . Nie wiem za ilę pracuję na gdzonę . Może zapomnieli .Ale z pracy jestem zadowolony .
I prędko nie dostaniesz ja 8 lat pracuję i jeszcze umowy żadnej nie dostałem nawet jak odchodzi z pracy to nic nie dostajesz żadnego potwierdzenia że pracowałeś
To na jakiej zasadach się przyjąłeś, tak na słowo? To bierz pod uwagę od razu że będziesz na Dzień dobry oszukiwany okradany,.
Na rozmowie kwalifikacyjnej dowiedziałam się, ze stanowisko na które aplikowalam jest już zajęte. Zaproponowano mi coś innego, z zupełnie innym zakresem obowiązków i godzinami pracy. Akurat to mi nie odpowiadało, więc straciłam tylko czas. Wystarczyło zadzwonić wcześniej i poinformować. Brak szacunku, do tego na rozmowie nie podają stawki…
Rozmowa trwała niecałe 10 minut, jedno pytanie dlaczego chcę pracować w tej firmie
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Nie wstyd wam że pracujecie u negatywnie zweryfikowanych sługusów ZSRR z SB i MO ?...
Firma nie szanuje pracowników; Płaci mniej niż najniższa krajowa Nie daje żadnych profitów: karty multisport, drobnych upominków na święta...totalnie nic. nie zależnie od stanowiska i nazwy stanowiska możesz "awansować ' ale nie dostaniesz więcej pieniędzy nie zależnie czy pracujesz rok, 3 lata czy 5 lat. Panuje toksyczna atmosfera; wyśmiewanie pracowników, poniżanie, podkreślanie czyjejś nie kompetencji, straszenie na wszelki sposób ucinaniem pensji za błąd czy naganą od kierownika. Kierownik nie reguluje swoich emocji, jest nie wyszkolony w zakresie pracy którą wykonują pracownicy więc go realnie nie ma. Według firmy kierownik jest tylko od dawania reprymend i nagan. Pracownik jest podstawowo szkolony a reszty naucz się sam. Nie dają żadnych materiałów szkoleniowych mimo że nie ma trudności aby takowe stworzyć. Według kultury tej firmy organizacja pracy pracowników to tylko ciągłe zakazy..... żadnych przywilejów i możliwości. Nie ma żadnej równości, a zgłaszanie do kierownika wszelkich niedociągnięć jest bezsensu więc pracownicy nie zgłaszają i wolą sprawę olać co sprawia że nie mają motywacji do pracy jak w pozytywnym środowisku i nie chce im się działać na korzyść firmy i wspólne dobro.
Prawda jest taka jak Ludzie nie otwozom oczy ja pracowałam z menzem przez cztery Lata w Solidzie cztery Lata I Forysia złodzieja piepszonego to prawda czymajom dupolizusuw kablazy i co nic nie robiom i się nie z najom na robocie z tej z trony Krzeczek Bernadetta Lamiom kodeks pracy ta firma dno przyjmujom pijakuw i Ludzi co srajom w gacie też proszę nie podpisywać żadnych Nich Ubezpieczeń bo nie wyplacom Lepiej odejść z takie firmy
Czy wie ktoś może kiedy wreszcie dostaniemy wyrównania za styczeń??? (dla osób które zarabiają powyżej 30,50 brutto na godzinę) bo wiem, że wy dostaliście za styczeń wypłatę już po nowej stawce.
Dość ja biednie żyje z menzem nie powiadomił mnie o wypadku wogule po czasie i co mojego menza Foryś kcial z robić wariatem ile Lekuw wydałam na menza a Foryś kcial menza z robić wariatem w opiece mnie z wolnil za to co robicie jutro idę do skarbuwi z menzem jak ja i mon za Forysia nie dostaniemy całego od szkodo
(usunięte przez administratora) kradniecie na składkach na wypłatach na pitach i nieplacicie godzin nocnych niech wszyscy dowiedzą się do kogo się przyjmują do jakiej firmy ani odszkodowań stażowego i zapomóg to ma być (usunięte przez administratora) firma firma solid (usunięte przez administratora)
Mam pytanie.Kiedy są wypłaty?Pracuję na ochronie w Biedronkach
A ja zapisałbym się do istniejących związków zawodowych , lub założył własne
Dzień doberek w ten słoneczny dzień mam pytanko czy solid wymaga od kandydatów zaświadczenia o niekaralności ? Bo mam nasrane w papiery odsiedziałem kilkuletni wyrok ale jestem już zresocjalizowany i pasuje mi praca w ochronie nawet na zlecenie
Nie wymagają. Tam pracuje sama elita od alimenciarzy po majciarzy. Jak masz komornika to polecam bo nikt tak nie kombinuje jak solid na 5 umów zleceń.
(usunięte przez administratora) solid cały zlidziejski co kłamią kadry w Krakowie i Warszawie solid to organizacja przestępczą jak Tusk sprawa na policję urząd skarbowy inspekcja pracy prokurator okręgowy itp nie oddają kasy kłamią na wszystkim i zwalniają grupowcuw tracą 30obiektow nikt ich nie chce widzieć ludzie ta firma dno i żenada (usunięte przez administratora)
Solid dni metr mułu. Kombinuje zatrudniając na umowę zlecenie do tego pisane na kilka spółek. Nie odprowadzają żadnych składek. Uciekać kto może bo w razie wypadku i rehabilitacji zostaniecie w czarnej (usunięte przez administratora) Tak jak załatwili już nie jedną osobę a później płacz i lament oraz brak środków do życia bo firma będzie miała (usunięte przez administratora)na krzywdę człowieka. Te falszywce nie mają sumienia. (usunięte przez administratora)
Właśnie wcześniej czytałem, że ktoś miał do podpisania 4 umowy i byłem w szoku. Można się nie zgodzić na te smieciowki? Zastanawiam się czy w ogóle zatrudnią kogoś kto uparłby się tylko na umowę o pracę
Do wiadomości Pawła kobrzynskiego prezesa solidu ja żona straciłem pracę niemamy z czego żyć mamy opłaty ja miałem wypadek w pracy na drukarni wolsted a tacy kierownicy jak Foryś Wróblewski styczeń petic pani BHP Dominika żółciak i jej mąż Paweł żółciak ubezpieczenie Milenium co mnie to Milenium groziło straszyło że zaskarży za zniesławienie kogo wy trzymacie w tej firmie i kogo przyjmujecie jeszcze nie płacicie składek odszkodowań zapomóg stażowego powinno wami zająć się policja urząd skarbowy Pip i cała reszta bo nie może tak być żeby ludzi co dobrze robią z dnia na dzień są zwalniani a takie nie powiem brzydko śmiecie dupolizacze trzymają się we firmie i (usunięte przez administratora) luza przez to tracicie obiekty i ludzi zwalniacie z grupami za naszą krzywdę bo wszyscy was znają i firmę solid co robicie z ludźmi ci którzy się starają dość tego niech warszawa sobie to przeczyta właściciele i prezesi pan kobrzycki Szymański niech coś robią że solidem karają tych kierowników i wywalają na zbita morde z firmy jeżeli to wogule dotrze do kogoś i ktoś to przeczyta a ludzie dobrze się zastanówcie i pomyscie gdzie się zatrudniacie i u kogo to jest porażka i żenada żeby tak byli szanowali ludzie a dupolizacze im wchodzą bez wazeliny do (usunięte przez administratora)
Panie prezesie niech pan weźmie się za Wróblewskiego i Adama forysia my stracili przez forysia pracę żona niedostala zapomogi ani stażowego a ja miałem wypadek przy pracy na drukarni wolsted na której pracownicy nie potrafili wezwać policji do wypadku a pani Dominika żółciak Paweł żółciak jej mąż nieznaja praw BHP nieznaja się muwia że to na e wypadek sfabykowali notatkę wypadkową nie było szkody wypadku a Foryś chciał mnie zrobić gupim ja tego tak nie zostawię i żona też jeszcze składek nieplacicie wogule na umowę o pracę będzie jeszcze glosni o nas za te traktowania forysia Petics stycznia i pani żółciak oni to podpisywali oni zapłacą za naszą krzywdę jak się kasa nie znajdzie
Myślę o pracy u nich ale ostatnie negatywy średnio zachęciły. Jest tu ktoś kto pracuje od dłuższego czasu i może polecić?
Dziadostwo nie odprowadzają podatku od dochodu od osób fizycznych pit z kwotą 0,00 a gdzie fundusz socjalny sprawa dla PIP i US
Czy to prawda że w SolidSecurity nie szanują praw człowieka ?

Jak się pracuje w Solid Security?
+Zobacz opinie na temat firmy Solid Security tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 436.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Solid Security?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 341, z czego 29 to opinie pozytywne, 219 to opinie negatywne, a 93 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Solid Security?
+Kandydaci do pracy w Solid Security napisali 27 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.