Czy Iparts (iParto Sp. z o.o.) skutecznie reaguje na wszystkie zgłaszane przez pracowników problemy?
Ta firma to jaja. Wlasciciel mi proponowal, zebym paczki pakowal bo bylo wiecej zamowien. I na lewo mi chcial dac 100... oni tu maja ludzi za (usunięte przez administratora) Innemu koledze proponowali malowanie pomieszczen za kase na lewo... sowiecki styl zarzadzania, dlatego zawsze beda malym internetowym sklepem.
Kompy zlom, biurka ciete na pol zeby zmiescic ludzi, a na magazynie zatrudniaja na lewo. Ten sklep to definicja janusza z lat 90 tych. Zrezta janusze sa wlascicielami, wiec w takim modelu, mocno polskim, prowadza ten biznes. Szkoda czasu na taka prace.
Jak to na magazynie zatrudniają na lewo? Ktoś Ci powiedział że nie maja umowy czy skąd to wiesz?
dokopalam się tutaj do opinii o pracy w firmie ale kolorowo nie jest, serio tak mało płaca?? Mogę prosić o podanie bardziej dokładnych kwot najlepiej w formie netto? Bardzo dziękuje

iParts to bardzo dobry pracodawca. Dziwna opinia i myślę, że konkurencja działa.
Widac, ze platny buzz marketing. Tak wiemy, ze iparts maci w necie. Placa pod stolem ludziom z call center za opinie pozytywne.
Pokasowali prawdziwe opinie, bo dogadali sie z go work. Szkoda, bo go work stracil dla mnie na wiarygodnosci. A iparts to lepiej nie mowic. To biznes januszowy. Zarabki (usunięte przez administratora) Nikt tam nie chce pracowac. Taka prawda. I kazdy chce uciekac.
Jak oceniacie jakość części zakupionych na iparts.pl, jako kobieta niespecjalnie wiem na co zwracać uwagę, a zatem - pytam Was o opinię. Może nawet sami pracownicy wiedzą czy warto tu kupować, czy nie? Wypowiedzcie się proszę i pomóżcie :)
iParts zdobył tytuł laureata w Rankingu Sklepów Internetowych 2020 w kategorii "Motoryzacja". To znaczy, że klienci oceniają go naprawdę wysoko. A co z Wami, sprzedawcy? Może ktoś podzieli się tutaj opinią o pracy przy zamówieniach, pakowaniu i wysyłce części do aut. Każdy wpis jest na wagę złota.
MIła atmosfera. Jak ktoś zna się na motoryzacji to można fajnie połączyć pasje z praca. Za sprzedaż przysługuje dodatkowa premia.
@Miczu a zdradzisz coś więcej na temat premii? Czy łatwo ją osiągnąć, czy są może jakieś pułapy? Jakie są warunkowania premiowania? Jestem ciekawa, proszę o odpowiedź.
Jak atmosfera w firmie? Dobrze się pracuje ?
Jednak wielka masakra. Każdy pod każdym dołki kopie. Kariery Tam się nie zrobi. Magazyn traktowany jak (usunięte przez administratora) a to przecie serce firmy Umowy do (usunięte przez administratora) zarobki bardzo małe. Znajdź se lepiej coś lepszego
(usunięte przez administratora)Pozdrawiam serdecznie ,gdyby nie atmosfera to nie dało by się tam wytrzymac ale teraz atmosfery nie ma bo jedyne co na ciebie czeka za prace w tej firmie to nieoczekiwane wypowiedzenie ,juz kilka osob sie o tym przekonało :)
Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 26-dniowej przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat nowej sytuacji w firmie iParts Sp. z o.o.?
Wiem, że to super firma ale czy ta cisza na forum jest tego potwierdzeniem? Nic złego się nie dzieje?
bardzo sympatyczna firma2
Sa ok. Moge polecic.
nie wiem dlaczego ludzie piszą że coś było nie tak... u mnie wszystko było w najlepszym porządku i nie mam zastrzeżeń co do tego
kupiłem tu części dużo taniej niż w motoryzacyjnym sklepie osiedlowym. do tego dobra pomoc przez telefon i szybka wysyłka. polecam
Generalnie bardzo dobry sklep. Czasami zdarza mi się robić w nim zakupy i ogólnie polecam każdemu, komu zależy na czasie i kasie.
Właścicielowi tej firmy czyli koncernowi HELLA brakuje środków finansowych ? Bardzo wątpliwe….
Jak się pracuje w iParts Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy iParts Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w iParts Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy iParts Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w iParts Sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.