Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)
338

Opinie o Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Gabriela

@nick O co dokładniej chodzi z umową za szkolenia? Mógłbyś rozwinąć ten temat? Mam jeszcze jedno pytanie do ogółu pracowników. Czy każdemu pracownikowi jest oferowana umowa lojalnościowa w firmie DOZ? Zachęcam Was do odpowiedzi.

Aga
@Gabriela 22.05.2018 14:46

Nie tylko tym co chcą iść na szkolenie. Szkolenie z obsługi więc bez sensu, że jest ta umowa. Gdyby nie to dałabym 5 gwiazdek, a tak 4ry. Ludzie super, atmosfera też ok, tylko za dużo zmian mercha i i innych pomysłów zamiast skupić się na pacjencie.

anonymous

Pracuję w Bydgoszczy i nie narzekam, dobra atmosfera, wynagrodzenia ok, czasami ciężko ze względu na dużą liczbę pacjentów.

FM

Polecam pracę w aptece. Fajna atmosfera, szkolenia(ale z lojalką na rok), fajna koordynator w Warszawie, zarobki lepsze niż u prywaciarza ale mogłoby być lepiej.

nick
@Kari 14.05.2018 21:00

a u nas stawki całkiem normalne, szkoda tylko umowy za szkolenia

ZN

Pracuję pod Warszawą, regionalny ok, dużo pracy z towarem, nawet za dużo. Towar przychodzi w za dużych ilościach. Dobra atmosfera, dużo komunikacji(czasami za dużo), wynagrodzenie na czas, szacunek dla ludzi, wynagrodzenia na odpowiednim poziomie

Robert

Hej, znalazłem na pracuj ogłoszenie że DOZ szuka specjalisty ds. zakupów, praca ma być w Warszawie, gdzie się właśnie przeprowadzam. Czy ktoś z tu obecnych pracował może w tym dziale? Jak atmosfera i zarobki? Warto aplikować?

Fury
@Robert 10.05.2018 18:07

Moim zdaniem aplikować zawsze warto, każda kolejna rozmowa kwalifikacyjna to jakieś doświadczenie, można się sprawdzić, a przy okazji zobaczyć jakie są warunki finansowe i tzw. socjal.

Gabriela

@Z, dziękuję za odpowiedź. Czy z awansem na kierownika łączą się dodatkowe szkolenia, podnoszenie kompetencji? Czy po awansie jest większa ilość godzin? @Gość6543, ten wątek dotyczy Dbam O Zdrowie w Warszawie - dla wygody osób poszukujących opinii Łódź ma osobny wątek.

Gość6543

Rozmowa kwalifikacyjna przebiegła bardzo sympatycznie i profesjonalnie, przyznam, że jeszcze wtedy wiązałam przyszłość z firmą. Pracuję tu już dwa miesiące i mam pewne spostrzeżenia. DOZ nie prowadzi szkolenia wdrażającego w nowe obowiązki, wszystkiego trzeba nauczyć się samemu, najlepiej nie pytać i nie prosić o pomoc. Komunikacja w dziale niestety kuleje. Zarobki małe, firma znajduje się praktycznie na końcu Łodzi. Umowy nie przedłużę, rozglądam się za inną pracą. Odradzam pracę w tej firmie!

Marta

Proszę o informację o opiece medycznej, czy są różne pakiety, czy zależy to od stanowiska? Pytam o Warszawę - praca w centrali. Pozdrawiam Marta

Gabriela

@Ona, a jesteś zadowolona z atmosfery w pracy i oferowanych Ci warunków? Czy w DOZ jest szansa na awans w strukturach firmy? Są szkolenia podnoszące kompetencje? @Magdalena22, masz oczywiście rację, każdy ma swoje oczekiwania i wrażenia. Niemniej wiele osób przed podjęciem pracy zapoznaje się z opiniami innych, dlatego zachęcam również Ciebie do wyrażenia swojej subiektywnej opinii. Jesteś zadowolona z pracy?

Z
@Gabriela 06.04.2018 11:20

Tak bez problemu można awansować na stanowisko kierownika, czego jestem przykładem. Jeśli chodzi o atmosferę to w Warszawie nie mogę narzekać. Wynagrodzenia mogłyby być lepsze, jednak przynajmniej mam wszystko na papierze a nie jak wcześniej pod stołem, nie zapłacony ZUS. Idealnie nie jest, ale źle też nie

oNa

Nie wiem czy tu tylko piszą tych co powywalali? Bo mam wrażenie, że pracuję w innej firmie. Pracy co prawda jest dużo i czasami na wczoraj. Jednak atmosfera i kontakt na poziomie apteki, opiekuna i nawet dyrektorów jest naprawdę ok. Nikt nie drze papy, nikt nie robi jazd.

buggnorzee
@oNa 09.04.2018 12:44

oni nikogo nie są w stanie wywalić z pracy prócz pojedynczych przypadków, popracuj trochę w innej aptece to będziesz mieć porównanie, niebo a ziemia, warto zmienić doz na coś innego, dużo większy komfort pracy, więcej pieniędzy

Iga

Pip kontroluje czas pracy lidzie piszcie do nich to Wam zapłacą

Kuba
@Nick 09.04.2018 12:39

Może być i Sylwia :))

Ona

Firma jak każda inna, liczy się zysk i duży obrót. Taki mamy klimat, cytując... więc czemu tu się dziwić. Każdy chce zarobić. Ja pracuję i się cieszę, że mam tą pracę, bo zanim ją dostałam to tylko biegałam od apteki do apteki żebrząc o jakieś pół etatu chociaż. Jak komuś się praca nie podoba to niech zmienia albo się zwalnia, wtedy zobaczy jak świat wygląda z puntu widzenia bezrobotnego.

Dozia
@Ona 28.03.2018 20:38

Oj... w tych czasach ciężko jest być bezrobotnym farmaceutom. Ważne, ze praca Ci się podoba.

stażystka

Chciałabym się starać o pracę w DOZ. Jestem po stażu i szukam stabilnej pracy, wydaje mi się, że zatrudnienie w dużej sieci da mi taką stabilność. Różnie mówią o pracy w korpo, ale określone z góry zasady i jasna ścieżka rozwoju są dla mnie ważne. Chciałam was zapytać o zarobki, można coś ponegocjować? Bo na forach są różne opinie w tym temacie.

farmaceutka
@farmaceutka 14.03.2018 17:09

Informacje tam zawarte dotycza ogolnie pracy w DOZ (nie w konkretnym miejscu). Jest tam najwiecej informacji.

Magdaaaa

Byłam pracownikiem w centrali Łódzkiej. Przeczytałam opinie o DOZ i powiem, że nie do końca zgadzam się z negatywnymi opiniami. Wszytko zależy do jakiego działu i ekipy się trafi. Były działy, gdzie ludzie nie męczyli się zbyt mocno ale były też działy, gdzie ludzie pracowali non stop. Sądzę że dużo tu zależało od bezpośredniego przełożonego. I im wyżej było się zarządu, tym więcej pracy. Podsumowując: fajna atmosfera, niezły Social, stabilne zatrudnienie. Minusy: ilość zadań, wszystko na wczoraj etc. Reasumując pracę Polecam.

Kopanska
@Magdaaaa 22.03.2018 21:37

A to co piszą o DOZ Opole dotyczy całego DOZ-u

Redaktor

Szanowni Państwo dla wszystkich zainteresowanych pracą w DOZ polecam zapoznanie się z niżej podaną stroną Pozdrawiam https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,899554

Alicja

Jestem jeszcze obecnie pracownica mam nadzieje ze już niedługo. Ta firma to naprawdę koszmar nie polecam cały czas nadgodziny, kilka lizusów nim stop siedzi i donosi pani prezes, krzyki obrażanie przez panią orezes pracowników i zakres obowiązków codziennie inny bo pani prezes dzida coś karze zrobić — koszmar. Na szczęście jeszcze miesiąc i idę do nowej pracy

farmaceut

Gigantyczny zapier....ol (chociaż to zależy w dużej mierze od konkretnej apteki), premia tylko na papierze - a to ustalony nierealny do zrealizowania obrót, a to sprzedaż przykasowa (w aptece za to powinien być paragraf!) za mała, a to "tajemniczy pacjent" zjechał aptekę w ocenie obsługi (nawet nie był u ciebie tylko innego pracownika - odpowiedzialność zbiorowa w XXI wieku). Przez rok "współpracy" na konto wpłynęło sumarycznie mniej niż 200 pln premii, mimo że system pokazywał co miesiąc 400+ za sprzedaż.

Klientka
@farmaceut 16.03.2018 19:35

Jako klientka nie życzę sobie wpychania mi suplementów diety, jestem świadoma ich definicji, że nie mogą mieć przypisywanego działania leczniczego. Myślałam, że farmaceuci mają etykę zawodową, ale jest tu inaczej. Są jeszcze na szczęście apteki, w których można uzyskać leki na zwykłe przeziębienie bez zasięgania opinii lekarza.

Osmiotrnica

Czy jest tu ktoś kto pracował na wyższym stanowisku ?? Jakie są opinie o centrali i oddziale w Łodzi ??

Krzak
@Osmiotrnica 28.02.2018 19:55

Pracowałem w centrali w Łodzi, praca mało rozwijająca, nudna, niskopłatna w stosunku do porównywalnych ofert rynkowych. Przełożeni niezbyt zainteresowani tym co robisz, generalnie jak nie masz nic ciekawszego na oku to wbijaj, popracuj chwilę i poszukaj czegoś sensowniejszego.

Grażyna

Widze ze jeszcze nikt sie nie pochwalił o podpisywaniu odpowiedzialnosci finansowej za magazyn apteczny. Apteka samoobsługowa jednak w umowie o odpowiedzialności zaznaczone jest wyraznie ze towar jest dobrze zabezpieczony. Kradzieze notoryczne i to właśnie pracownicy musza za to płacić z wlasnej kieszeni co jest jakimś absurdem. Proszę przeczytać opinie na go work doz Olsztyn tam pracownicy wszystko dokładnie opisali, nie bede sie juz powtarzać :)

Barbara

Najgorsza sieć aptek, w której pracowałam w swoim życiu. Straszny bałagan, brak pomocy aptecznej, olbrzymie braki magazynowe, często rotujący personel i koordynator, który nie ma zielonego pojęcia o pracy w aptece i próbuje zastraszaniem osiągnąć cel. Za pierwszym stołem w większości stażyści, brak magistrów farmacji i co za tym idzie obsługa pozostawiająca wiele do życzenia. Pozostałe rzeczy najgorsze jakie sobie tylko można wyobrazić.

Daniel

Jakaś lojalność musi być. Kto płaci ten wymaga!!!

jasiek

no i wydaje mi się, że jakoś stanęli na nogi bardziej, bo widze, że jest praca u nich jako technik farmacji no i wymagaja tutaj takich rzeczy jak: odpowiedzialność, samodzielność i zaangażowanie w pracę, samodzielności i skuteczności w działaniu, znajomości obsługi programu KAMSOFT

Ania-anna-kow
@jasiek 18.05.2016 14:25

Firma DOZ stara się na bieżąco ulepszać działania oraz działać na korzyść pracowników.

anka

moje przypuszczenia sie sprawdzają, zawsze złe opinie wypływają od byłych i niezbyt szczęśliwych pracowników. Czy są więc obiektywne?

Kamila
@aśka 06.01.2018 09:58

w każdej większej firmie jest coś takiego jak zasady etycznego postępowania pracownika, więc dla mnie to nic "specjalnego".

Asiaaa

A czy ktoś wie jak wygląda praca na infolinii doz?

onn

Ile u nich może zarobić technik farmacji?

anka

zatrudniać techników farmacji i będzie po sprawie, w 90 procentach to sprzedawca, wpisuje w wyszukiwarke DOZ schorzenie i witaminy i suplementy sie wyswietlaja, recepta to tylko wyciagnac z szuflady, reszta to czytanie ulotki, wiekszosc aptek DOZ ma korzystne godziny otwarcia, obsluga zlecen internetowych, to podaje sie numer, Kosmetyki -dermokonsultantka

gość

z tą obiektowością to może być różnie, wiele zależy jak się dany pracownik z firmą rozstawał, z pewnością ci co w dobrych relacjach nie odchodzili z pracy, moga być małoprzyjaźnie nastawieni. To oni moim zdaniem najczęściej narzekaj na firme.

graz_a

a ostatnio nawet nagrodę im przyznali za przestrzegania zasad równości płci w miejscu pracy:) Takie genderowe wyróżnienie, na czasie:) Nie dość ze stabilnie zatrudnieni to jeszcze szansa na równouprawnienie.

Pursuit
@graz_a 31.01.2014 16:40

Pracowałem w siedzibie.. śmieszne rzeczy tam się dzieją. Równouprawnienie to ściema.. nie zauważyłem tego.. Odwołali zarząd któ pogrązył jeszcze bardziej firmę... nie polecam. Pensje śmieszne

aneta

Potwierdzam stała pensja to u nich atut, stabilne zatrudnieni również. No i nadgodzin nie robię:) Do pracy mam blisko, jak matka małych dzieci jestem naprawde zadowolona z obecnej pracy. A zwolnienia zdarzają się teraz wszędzie.

anetka

Zaczełam na stażu, po którym zaproponowano mi umowę o prace, pensję może bez szału, ale zawsze płatną w terminie. Ponadto nigdy nadgodzin nie robie, wszystko zgodnie z grafikiem. Sprzedaż przykasowa najpierw mnie trochę zirytowała, ale z czasem przywykłam. generalnie praca nie jest najgorsza.

Zostaw opinię o Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.) - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)