RENOVA Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 9 ocen.

RENOVA Sp. z o.o.
2 9 6 1

Opinie o RENOVA Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Aleksandra

@adam, skąd masz informację o rzekomym złożeniu przez firmę RENOVA wniosku o ogłoszenie upadłości? Jeżeli to prawda to wiesz może, dlaczego tak się stało? Przyczyniło się do tego jakieś konkretne wydarzenie? @Tatran, firma RENOVA nie rozliczyła się z Tobą za pracę? Wiesz może, z czego wynika to opóźnienie?

Srał na was pies
@Aleksandra 21.09.2018 12:36

Jakie wydarzenie konkretne sami doprowadzieliscie firmę do upadku okradaliscie ta firmę i teraz na koniec ludzi wstyd i hańba wy barany (usunięte przez administratora)

Tatran

Ostrzegam (usunięte przez administratora) nie płacą

adam

SPÓŁKA ZŁOŻYŁA WNIOSEK O UPADŁOŚĆ

Aleksandra

@Aleksandra, zdecydowałaś się udzielić w wątku opinii na temat pracy w firmie RENOVA, więc mogę przypuszczać, że z jakiś względów obserwujesz ten wątek, dlatego chciałabym wiedzieć, czy posiadasz jakieś informacje na temat tego miejsca pracy? Jak ocenisz pracę w tej firmie? Czy może przeglądasz wątek, ponieważ interesuje Cie praca w tej firmie?

Hej
@Aleksandra 06.09.2018 13:37

A na temat pracy można do tej firmy zadzwonić i popytać się co i jak

Aleksandra

Ja tu całkiem nowy pyt bo ja widzę że ta Aleksandra wszystko komentuje czyżby nie szukała faceta

Aleksandra

@Nie pracować w renova, nie mam pojęcia, czy firma RENOVA normalnie funkcjonuje, dlatego jeżeli posiada ktoś informacje na ten temat to zachęcam, aby się nimi podzielić. Sprecyzuj również, jak wyglądają rzekome zaległości firmy wobec Twojej osoby. Opisz, jak to wygląda. @Cepy, możesz opisać, jak wyglądała praca w firmie RENOVA za czasów, kiedy tam pracowałeś? Zachęcam do szczegółowej wypowiedzi.

Aleksandra

@Dupki, dlaczego odradzasz pracę w firmie RENOVA? Jeżeli masz jakieś doświadczenie związane z tym miejscem pracy to zachęcam, abyś podzieliła się nim w tym wątku. Może jednak, któryś z aspektów pracy można uznać za pozytywny? Opisz, co wiesz na ten temat. @Dłużniki, czyli jak dobrze rozumiem firma w dalszym ciągu normalnie funkcjonuje?

Nie pracować w renova
@Aleksandra 24.08.2018 12:57

To jak ta firma normalnie funkcjonuje to do cholery gdzie są pieniądze co nie łaska wypłacić czy co pytam gdzie kasa

Cepy
@Aleksandra 24.08.2018 12:57

To co pisze jest wszystko prawdziwe ostrzegam tych ludzi którzy tam robią czy będą chcieli robić bo nie wiem czy ta firma funkcjonuje czy nie cepy

Aleksandra

@Chamy, proszę, abyś swoje wypowiedzi konstruował w sposób bardziej spokojny i zrównoważony. Pamiętaj, że obowiązuje nas regulamin, którego należy przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin Co do moich wypowiedzi to staram się, aby w wątku w dalszym ciągu pojawiały się nowe informacje z życia firmy RENOVA. Chcę pomóc osobom, które rozważają podjęcie zatrudnienia w tym miejscu pracy, dlatego tak ważne jest, aby Wasze opinie były odpowiednio potwierdzone i uzasadnione. Czy po okresie w którym miałeś obiecane wypłacenie wynagrodzenia kontaktowałeś się z firmą, dlaczego wciąż nie zostało to uregulowane?

Dupki
@Aleksandra 19.08.2018 00:50

Niech tam ludzie nie uda robić nie dajcie se oczów mydlic z daleka od nich

Dłużniki
@Aleksandra 19.08.2018 00:50

Re nova nie ogłosiła upadłości

Aleksandra

@Aleksandra, za jaki okres firma RENOVA zalega Ci z wypłatą wynagrodzenia? Jest to wynagrodzenie za miesiąc Twojej pracy, czy może za dłuższy okres? @Renova (usunięte przez administratora) taka wypowiedź nie powinna pojawić się z Twojej strony, ponieważ na forum nie wolno obrażać osób, czy miejsc pracy w taki sposób. Swoją opinię można wyrazić w sposób bardziej kulturalny i zgodny z panującym regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin Dlaczego zdecydowałeś się wyrazić takie określenie na temat firmy RENOVA? Uzasadnij swoją wypowiedź, aby była uznana za rzeczywistą i niezłośliwą.

Chamy
@Aleksandra 10.08.2018 13:07

Pracowałas dla renovy ja prawalem w biurach mają co miesiac wypłate i się śmieją a ludzie gdzie i weź się nie wpierdzielaj i głupio się nie wypowiadaj niech zapłacą za przepracowane miesiące a nie jak dzwoniłem babsko z renovy twierdzili że będzie kasa za dwa dni i co jest tylko oczy mydliła trzeba było podjechać do tej waszawy po ta firmę i ta babe co mydlila oczy należał by jej się dobry szpic w (usunięte przez administratora) i weź się ty tu nie udziela Oki

Renova bagno

Renova to banda baranów

Aleksandra

@Renova diep, nie stoję po żadnej ze stron, ponieważ moim zadaniem jest poruszanie kwestii, które są ściśle związane z sytuacją firmy oraz warunkami pracy jakie panują w RENOVA, dlatego tak szczegółowo zwracam się z prośbą o poruszanie kwestii związanych z tymi tematami. Za co konkretnie firma RENOVA winna jest Ci pieniądze?

Aleksandra
@Aleksandra 03.08.2018 09:30

Za wykonaną pracę bo jak bym szybciej wiedział że dziady nie zapłacą to bym szybciej uciekł od tej nie udanej firmy jaka jest renova

hwd renovie:D

Witam jeśli ktoś potrzebuje wnioski do sądu pracy w warszawie {rejonowego} aby rozpocząć proces karny to chętnie takie podeśle każdej zainteresowanej osobie gotowe do wydrukowania trzeba tylko ręcznie uzupełnić wykropkowane pola i nadesłać do sądu, zainteresowane osoby proszę o kontakt na email: jebacrenove@wp.pl pozdrawiam.

Renova diep

Jak oddadzą kasę chamy to ludzie będą pisać dobre opinie Ale na to się nie zapowiada i ty cała aleksandro widzę że stoisz za strona renova a nie za ludźmi którzy chcą odzyskać kasę renova banda baranów nieee ????

Aleksandra

@anonymous, wątek opinii o pracy w firmie RENOVA nie służy do prowadzenia rekrutacji pracowników, a jedynie do dyskusji na tematy związane z tą firmą. Zachęcam Cię, do zapoznania się z regulaminem forum, który jasno określa, jakiego rodzaju wpisy powinny znaleźć się w tym wątku https://www.gowork.pl/regulamin

anonymous

Przyjme do pracy przy renowacji zabytkow w Niemczech. praca@pkz-denkmalpflege.com

Aleksandra

@Aleksandra, rozumiem Twoje rozżalenie z sytuacji, którą opisujesz jednak mimo wszystko można napisać to w sposób spokojny i kulturalny. Czy firma RENOVA informowała Cię o przyczynach tego opóźnienia w wypłacie należnych Ci środków? Kontaktowałeś się w tej sprawie z firmą?

Aleksandra

@Konrad, proszę, aby na forum nie obrażać innych uczestników dyskusji i swoje komentarze wyrażać w sposób kulturalny zgodny z obowiązującym regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Możesz w sposób kulturalny przekazać co chciałeś wnieść do tematu swoim komentarzem? Poszukujesz osób, które oczekują na przelew od firmy RENOVA? Sprecyzuj, proszę, co chciałeś przekazać swoim wpisem.

Aleksandra
@Aleksandra 12.07.2018 13:18

A ty kim jesteś co się ujmujesz za nimi a jak można ich nazwać od kwietnia czekam na kasę gdzie jest do (usunięte przez administratora) nyndzy gdzie zrobią przelew a na wakacje za co pojadą chamy

Konrad

A kto czeka na przelew renova .barany

Aleksandra

@anonymous, czy otrzymałeś może informację od firmy RENOVA w jakim terminie przewidują rozliczyć się z zaległego wynagrodzenia wobec Ciebie? Czy przelew na który czekają ma przyjść w jakimś określonym czasie? Napisz, proszę, jak wygląda ta kwestia.

Syndyk

Dlaczego nikt z tym do sądu nie pójdzie za wszystko zapłacą i za te urlopy nie płatne za wszystko zapłacą ludzie obudzcie się chodźcie do sądu ba tych baranów

Aleksandra

@Buc, nie każdy musi zaglądać na forum. Z takimi pytaniami należy zwrócić się bezpośrednio do zainteresowanych osób lub firmy. Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w RENOVA? Jak przedstawia się obecnie sytuacja w tym miejscu?

anonymous
@Aleksandra 21.06.2018 16:20

Wygląda to tak że za marzec i 7 dni kwietnia wiszą mi jakieś 1900euro gdzie kogo nie zapytam to oni czekają na zaległy przelew od Niemców obecnie nikt nie pracuje na terenie Niemiec chyba że kierownictwo w biurze jeszcze jakieś pytania

Buc

To niech on się wypowie i powie ludziom gdzie są pieniądze nasze no gdzie są

Aleksandra

@Laaaa, ostrzegam, że używanie takich słów w stosunku do firmy może zostać przez nią odebrane jako pomówienie. Przypominam, że wypowiadasz się w miejscu publicznym. @Mmm, @Zadzwonie do (usunięte przez administratora) a, podawanie takich danych na forum jest zabronione, Wasze komentarze mogą więc zostać usunięte przez administratora.

Aleksandra

Widzę, że pytacie, kim jestem - jestem moderatorem forum GoWork.pl i nie jestem w żaden sposób związana z pracodawcą, którym jest RENOVA. Moją rolą jest dopytywanie o szczegóły, a także aktywizacja uczestników dyskusji. Mam nadzieję, że rozwiałam Wasze wątpliwości.

Oszukany

Moje zdanie jest takie nieco pisać nic że renova to renova tamto bo i tak oni z tego nic se nie robią i dalej będą okłamywac i mydlic oczy ludziom po prostu zbierzmy się i chodźcie pójdziemy do sądu z miłą chęcią się nimi zajmą i za wszystko zapłacą za urlopy nie płatne za soboty które robiliśmy za darmo zbierzmy się bo już czas aby zamknęli tych złodziei chamy dawajcie ludzie

Syndyk

Kto to jest Aleksandra

...młody
@Syndyk 30.05.2018 21:34

Alexandra to jest synowa właściciela żona syna którą też sie zabawiala w prowadzenie firmy w de z nie wątpliwej sławy gościem i o podobnych postepowaniach złodziejskich którego chyba każdy przynajmniej kojarzy F*yda.Wiec skoro Ola odwiedzasz to miejsce to może napisz nam kiedy dostaniemy kasę zamiast zadawać głupie pytania

...

Skoro jesteś obecnym pracownikiem to możesz sie domyśleć kim jest Pani Alexandra (zamiast się tu udzielać mogła by coś robić w sprawie naszej kasy (Pani Olu nie mówię tu o wydawaniu naszych pieniedzy)

Syndyk
@... 30.05.2018 07:15

Renova ma syndyka a czy jeszcze ktoś tam pracuje i kto to jest Aleksandra

Syndyk

Czy ktoś robi jeszcze w renovie i czy kto jest teraz tam kierownikiem bo ostatni był tam kierownik bez papierów i który sam uciekł gdzie indziej renova ma już syndyka haha a kto to jest Aleksandr a

Renova diep

Dzień dobry pisze tu bo to jest już (usunięte przez administratora) chore może ktoś tu pomoże przeczyta ta wiadomość i jakoś wspólnie posadzimy ta zasrana renove na (usunięte przez administratora) pytam się gdzie jest kasa koniec z cyganstwem kto to jest ta cała Aleksandra a co renova ma już syndyka

Obecny pracownik

Czy pani Aleksandra też ma z nimi problem czy chce tam wysłać do pracy chłopaka bądź męża

Zostaw opinię o RENOVA Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RENOVA Sp. z o.o.