RENOVA Sp. z o.o.
2 9 6 1

Opinie o RENOVA Sp. z o.o.

Takkk

Do pół roku trzeba se poczekać na kasę .

Krzysztof
@Takkk 28.11.2018 19:16

Skąd masz informacje, że akurat do tego czasu należy oczekiwać na wypłatę zaległych wynagrodzeń za pracę w firmie RENOVA? Jeżeli masz takie informacje, to wiesz może, dlaczego w ogóle nastąpiło, aż tak długie opóźnienie? Może Ty będziesz w stanie realnie przedstawić, jak to wygląda.

Nowy
@Krzysztof 01.12.2018 13:16

Nie siedź na (usunięte przez administratora) i się nie wypytuj tylko zadzwoń do inspekcji pracy dowiesz się wszystkiego

Złodzieje

Kiedy będzie wypłata oddawać kasę (usunięte przez administratora) RENOVA

Krzysztof
@Złodzieje 29.10.2018 14:10

Nastąpiło jakieś opóźnienie w wypłacie wynagrodzenia przez firmę RENOVA? Wiesz może, czym spowodowane jest to opóźnienie? Sprecyzuj swój komentarz tak, aby był bardziej zrozumiały dla czytelników tego wątku.

Ta
@Krzysztof 03.11.2018 14:22

Śmieszny jesteś jak to można powiedzieć że nastompilo opóźnienie po prostu w (usunięte przez administratora) zrobili ludzi

Krzysztof
@Ta 03.11.2018 22:20

Nie znam tego, jak wygląda sytuacja firmy RENOVA od środka, dlatego zapytałem, czy nie jest to po prostu opóźnienie w wypłacie wynagrodzenia. Firma według informacji z KRS jest w dalszym ciągu aktywna, więc dla mnie osoby, która tam nie pracuje, jest to zaskakująca informacja. Możesz napisać, jak jesteś umówiony z pracodawcą, co do zwrotu należnych pieniędzy? Pracodawca określił, jak zamierza załatwić sprawę? Odpowiedz, proszę.

????????????

Kiedy będzie kasa wypłacana cooo (usunięte przez administratora) i za przeproszeniem napiszę dużymi literami (usunięte przez administratora)

Aleksandra

@Taaaaaaaaa, rozumiem, że firma RENOVA może zalegać z wynagrodzeniem dla pracowników, jednak to nie jest powód, aby twierdzisz, że firma upadła skoro nigdzie nie ma informacji na ten temat. Możliwe, że firma w najbliższym czasie rozliczy się z pracownikami, skoro dalej widnieje jako aktywna. @Ta, czego dokładnie dotyczy Twój komentarz? Jest on o pracy w firmie RENOVA, czy może dotyczy zupełnie czego innego? @Nowy, nie wiem, dlaczego zwracasz się do mnie, jako do osoby, która miałaby jakiś związek z firmą RENOVA. Ne jestem pracownikiem tej firmy, dlatego to nie ze mną chciałeś nawiązać współpracę.

Jjj
@Aleksandra 11.10.2018 10:05

Nie może zalegaja tylko cepy zalegają bo to jest Prawda mają syndyka i wez mi tu nie pierdziel Oki ludzie zdala od tej firmy chamy prostaki i (usunięte przez administratora)

Krzysztof
@Jjj 12.10.2018 20:40

Czy pracodawca zapewniał Cie o tym, że w najbliższym czasie rozliczy się z Tobą? Masz jakieś zapewnienia, że firma RENOVA odda to, co należne? Jestem ciekawy, jak pracodawca podchodzi do obecnej sytuacji.

Aleksandra
@Krzysztof 18.10.2018 09:13

To nie jest pracodawca to oszust okradł wszystkich ludzi na pracodawcę trzeba mieć wygląd i pieniądze a on tylko ma dług hahahaha fak

Krzysztof
@Aleksandra 18.10.2018 20:56

Dlaczego twierdzisz, że pracodawca to oszust? Masz jakieś dowody na to, aby rzeczywiście tak było, czy są to jedynie Twoje przypuszczenia bądź wnioski wyciągnięte na podstawie jakichś sytuacji, które miałaś z firmą RENOVA? Sprecyzuj, proszę, swoją wypowiedź w tym zakresie.

Aleksandra

@Nara, nie piszę, że tak nie jest, tylko chcę, aby każda dodana opinia była odpowiednio uargumentowana, ponieważ wypowiadamy się na forum publicznym i należałoby swoje opinie uzasadniać, aby osoby zainteresowane pracą w firmie RENOVA miały jasne i przejrzyste informacje o tym miejscu pracy. W swoim komentarzu stwierdzasz, że firma upadła natomiast w internecie firma dalej widnieje jako aktywna, więc, jak jest w rzeczywistości?

Taaaaaaaaa
@Aleksandra 05.10.2018 12:29

To jak nie upadła to gdzie zaległa kasa to nie ma nic co uzasadnić po prostu zdala od tej firmy już jest prawie koniec roku a oni zalegają z kasą od stycznia . A dlaczego ta firma za soboty nie płaciła gdzie i kto ta kasę bral coo ????

Nowy
@Aleksandra 05.10.2018 12:29

A tak chciałem nawiązać z wami współpracę o ile jeszcze istniejące na rynku w Niemczech a tu widzę po tych wiadomościach wszystkich że trzeba od was wpierdzielac z daleka

Ta

Szkoda gadać

Aleksandra

@S*** na was pies, bardzo, proszę, abyś opanował swoje emocje i nie używał niekulturalnych słów w wątku opinii o pracy w firmie RENOVA. Rozumiem, że pewne kwestie mogą być dla Ciebie denerwujące, jednak to nie usprawiedliwia takiego słownictwa. Poza tym nie wiem, dlaczego zwracasz się do mnie, jakbym ja miała związek z obecną sytuacją firmy. Nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą RENOVA. Napisz spokojnie, co takiego spotkało Cie w związku z pracą w tej firmie? Możesz szczegółowo wszystko opisać?

Nara
@Aleksandra 28.09.2018 14:01

Dlaczego do Ciebie też się zwracam bo ty wszystkie opinie komentujesz i piszesz niby że tak nie ma a jest tak jak wszyscy piszą renova to chamy i (usunięte przez administratora) okradli sami siebie i za to firma upadla i weź ty mi tu nie komentuj ty wielka (usunięte przez administratora) ile ci płaco za skomentowanie opini .Przecież oni kasy nie mają to pewnie za darmo robisz dla nich jak ludzie robiły

Aleksandra

@adam, skąd masz informację o rzekomym złożeniu przez firmę RENOVA wniosku o ogłoszenie upadłości? Jeżeli to prawda to wiesz może, dlaczego tak się stało? Przyczyniło się do tego jakieś konkretne wydarzenie? @Tatran, firma RENOVA nie rozliczyła się z Tobą za pracę? Wiesz może, z czego wynika to opóźnienie?

Srał na was pies
@Aleksandra 21.09.2018 12:36

Jakie wydarzenie konkretne sami doprowadzieliscie firmę do upadku okradaliscie ta firmę i teraz na koniec ludzi wstyd i hańba wy barany (usunięte przez administratora)

Tatran

Ostrzegam (usunięte przez administratora) nie płacą

adam

SPÓŁKA ZŁOŻYŁA WNIOSEK O UPADŁOŚĆ

Aleksandra

@Aleksandra, zdecydowałaś się udzielić w wątku opinii na temat pracy w firmie RENOVA, więc mogę przypuszczać, że z jakiś względów obserwujesz ten wątek, dlatego chciałabym wiedzieć, czy posiadasz jakieś informacje na temat tego miejsca pracy? Jak ocenisz pracę w tej firmie? Czy może przeglądasz wątek, ponieważ interesuje Cie praca w tej firmie?

Hej
@Aleksandra 06.09.2018 13:37

A na temat pracy można do tej firmy zadzwonić i popytać się co i jak

Aleksandra

Ja tu całkiem nowy pyt bo ja widzę że ta Aleksandra wszystko komentuje czyżby nie szukała faceta

Aleksandra

@Nie pracować w renova, nie mam pojęcia, czy firma RENOVA normalnie funkcjonuje, dlatego jeżeli posiada ktoś informacje na ten temat to zachęcam, aby się nimi podzielić. Sprecyzuj również, jak wyglądają rzekome zaległości firmy wobec Twojej osoby. Opisz, jak to wygląda. @Cepy, możesz opisać, jak wyglądała praca w firmie RENOVA za czasów, kiedy tam pracowałeś? Zachęcam do szczegółowej wypowiedzi.

Aleksandra

@Dupki, dlaczego odradzasz pracę w firmie RENOVA? Jeżeli masz jakieś doświadczenie związane z tym miejscem pracy to zachęcam, abyś podzieliła się nim w tym wątku. Może jednak, któryś z aspektów pracy można uznać za pozytywny? Opisz, co wiesz na ten temat. @Dłużniki, czyli jak dobrze rozumiem firma w dalszym ciągu normalnie funkcjonuje?

Nie pracować w renova
@Aleksandra 24.08.2018 12:57

To jak ta firma normalnie funkcjonuje to do cholery gdzie są pieniądze co nie łaska wypłacić czy co pytam gdzie kasa

Cepy
@Aleksandra 24.08.2018 12:57

To co pisze jest wszystko prawdziwe ostrzegam tych ludzi którzy tam robią czy będą chcieli robić bo nie wiem czy ta firma funkcjonuje czy nie cepy

Aleksandra

@Chamy, proszę, abyś swoje wypowiedzi konstruował w sposób bardziej spokojny i zrównoważony. Pamiętaj, że obowiązuje nas regulamin, którego należy przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin Co do moich wypowiedzi to staram się, aby w wątku w dalszym ciągu pojawiały się nowe informacje z życia firmy RENOVA. Chcę pomóc osobom, które rozważają podjęcie zatrudnienia w tym miejscu pracy, dlatego tak ważne jest, aby Wasze opinie były odpowiednio potwierdzone i uzasadnione. Czy po okresie w którym miałeś obiecane wypłacenie wynagrodzenia kontaktowałeś się z firmą, dlaczego wciąż nie zostało to uregulowane?

Dupki
@Aleksandra 19.08.2018 00:50

Niech tam ludzie nie uda robić nie dajcie se oczów mydlic z daleka od nich

Dłużniki
@Aleksandra 19.08.2018 00:50

Re nova nie ogłosiła upadłości

Aleksandra

@Aleksandra, za jaki okres firma RENOVA zalega Ci z wypłatą wynagrodzenia? Jest to wynagrodzenie za miesiąc Twojej pracy, czy może za dłuższy okres? @Renova (usunięte przez administratora) taka wypowiedź nie powinna pojawić się z Twojej strony, ponieważ na forum nie wolno obrażać osób, czy miejsc pracy w taki sposób. Swoją opinię można wyrazić w sposób bardziej kulturalny i zgodny z panującym regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin Dlaczego zdecydowałeś się wyrazić takie określenie na temat firmy RENOVA? Uzasadnij swoją wypowiedź, aby była uznana za rzeczywistą i niezłośliwą.

Chamy
@Aleksandra 10.08.2018 13:07

Pracowałas dla renovy ja prawalem w biurach mają co miesiac wypłate i się śmieją a ludzie gdzie i weź się nie wpierdzielaj i głupio się nie wypowiadaj niech zapłacą za przepracowane miesiące a nie jak dzwoniłem babsko z renovy twierdzili że będzie kasa za dwa dni i co jest tylko oczy mydliła trzeba było podjechać do tej waszawy po ta firmę i ta babe co mydlila oczy należał by jej się dobry szpic w (usunięte przez administratora) i weź się ty tu nie udziela Oki

Renova bagno

Renova to banda baranów

Aleksandra

@Renova diep, nie stoję po żadnej ze stron, ponieważ moim zadaniem jest poruszanie kwestii, które są ściśle związane z sytuacją firmy oraz warunkami pracy jakie panują w RENOVA, dlatego tak szczegółowo zwracam się z prośbą o poruszanie kwestii związanych z tymi tematami. Za co konkretnie firma RENOVA winna jest Ci pieniądze?

Aleksandra
@Aleksandra 03.08.2018 09:30

Za wykonaną pracę bo jak bym szybciej wiedział że dziady nie zapłacą to bym szybciej uciekł od tej nie udanej firmy jaka jest renova

hwd renovie:D

Witam jeśli ktoś potrzebuje wnioski do sądu pracy w warszawie {rejonowego} aby rozpocząć proces karny to chętnie takie podeśle każdej zainteresowanej osobie gotowe do wydrukowania trzeba tylko ręcznie uzupełnić wykropkowane pola i nadesłać do sądu, zainteresowane osoby proszę o kontakt na email: jebacrenove@wp.pl pozdrawiam.

Renova diep

Jak oddadzą kasę chamy to ludzie będą pisać dobre opinie Ale na to się nie zapowiada i ty cała aleksandro widzę że stoisz za strona renova a nie za ludźmi którzy chcą odzyskać kasę renova banda baranów nieee ????

Aleksandra

@anonymous, wątek opinii o pracy w firmie RENOVA nie służy do prowadzenia rekrutacji pracowników, a jedynie do dyskusji na tematy związane z tą firmą. Zachęcam Cię, do zapoznania się z regulaminem forum, który jasno określa, jakiego rodzaju wpisy powinny znaleźć się w tym wątku https://www.gowork.pl/regulamin

anonymous

Przyjme do pracy przy renowacji zabytkow w Niemczech. praca@pkz-denkmalpflege.com

Aleksandra

@Aleksandra, rozumiem Twoje rozżalenie z sytuacji, którą opisujesz jednak mimo wszystko można napisać to w sposób spokojny i kulturalny. Czy firma RENOVA informowała Cię o przyczynach tego opóźnienia w wypłacie należnych Ci środków? Kontaktowałeś się w tej sprawie z firmą?

Aleksandra

@Konrad, proszę, aby na forum nie obrażać innych uczestników dyskusji i swoje komentarze wyrażać w sposób kulturalny zgodny z obowiązującym regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Możesz w sposób kulturalny przekazać co chciałeś wnieść do tematu swoim komentarzem? Poszukujesz osób, które oczekują na przelew od firmy RENOVA? Sprecyzuj, proszę, co chciałeś przekazać swoim wpisem.

Aleksandra
@Aleksandra 12.07.2018 13:18

A ty kim jesteś co się ujmujesz za nimi a jak można ich nazwać od kwietnia czekam na kasę gdzie jest do (usunięte przez administratora) nyndzy gdzie zrobią przelew a na wakacje za co pojadą chamy

Konrad

A kto czeka na przelew renova .barany

Aleksandra

@anonymous, czy otrzymałeś może informację od firmy RENOVA w jakim terminie przewidują rozliczyć się z zaległego wynagrodzenia wobec Ciebie? Czy przelew na który czekają ma przyjść w jakimś określonym czasie? Napisz, proszę, jak wygląda ta kwestia.

Syndyk

Dlaczego nikt z tym do sądu nie pójdzie za wszystko zapłacą i za te urlopy nie płatne za wszystko zapłacą ludzie obudzcie się chodźcie do sądu ba tych baranów

Aleksandra

@Buc, nie każdy musi zaglądać na forum. Z takimi pytaniami należy zwrócić się bezpośrednio do zainteresowanych osób lub firmy. Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w RENOVA? Jak przedstawia się obecnie sytuacja w tym miejscu?

anonymous
@Aleksandra 21.06.2018 16:20

Wygląda to tak że za marzec i 7 dni kwietnia wiszą mi jakieś 1900euro gdzie kogo nie zapytam to oni czekają na zaległy przelew od Niemców obecnie nikt nie pracuje na terenie Niemiec chyba że kierownictwo w biurze jeszcze jakieś pytania

Buc

To niech on się wypowie i powie ludziom gdzie są pieniądze nasze no gdzie są

Aleksandra

@Laaaa, ostrzegam, że używanie takich słów w stosunku do firmy może zostać przez nią odebrane jako pomówienie. Przypominam, że wypowiadasz się w miejscu publicznym. @Mmm, @Zadzwonie do (usunięte przez administratora) a, podawanie takich danych na forum jest zabronione, Wasze komentarze mogą więc zostać usunięte przez administratora.

Zostaw opinię o RENOVA Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RENOVA Sp. z o.o.