Depilacja.Pl

Kogo szukamy

Depilacja: najczęściej zadawane pytania

Social media i kontakt

• Ciechanów

5. Opinie o Depilacja.Pl Sp. z o.o.

Opinie o Depilacja.Pl Warszawa

Nie przegap nowości o Depilacja.Pl Sp. z o.o.!

07.03.2023 15:06

Dzień dobry!

cieszymy się, że za pośrednictwem GoWork.pl możemy być z Wami w kontakcie i odpowiadać na nurtujące pytania.

Depilacja.pl to sieć salonów depilacji laserowej i klinik medycyny estetycznej. Jesteśmy na rynku od 2016 roku i mamy już ponad 50 lokalizacji w Polsce. Zatrudniamy blisko 150 osób i codziennie dokładamy wszelkich starań by tworzyć nie tylko przyjazną i bezpieczną przestrzeń dla naszych Klientów w  salonach ale również budować silną, odpowiedzialną i zaangażowaną organizację dla naszych Pracowników.

Depialcja.pl to zespół Kosmetologów i Lekarzy medycyny estetycznej, którzy wykonują dla Was zabiegi w naszych salonach i klinikach ale również są nieocenionym wsparciem merytorycznym dla pozostałych komórek organizacji. Centrala firmy mieści się w Warszawie i tam rozwijamy zespoły, które na co dzień zajmują się realizacją strategii podległych marek: dział sprzedaży, marketingu, consumer care, rozwoju biznesu, finanse i księgowość i zespół projektowy.

Wasze opinie są dla nas bardzo cenne – dzięki nim poznajemy oczekiwania pracowników a poprzez to rozwijamy się, udoskonalamy funkcjonowanie naszej organizacji oraz podnosimy standardy obsługi klienta w salonach.

Zdajemy sobie sprawę, że zamieszczeniu opinii na takim forum często towarzyszą emocje ale aby móc odpowiadać na pojawiające się wpisy zachęcamy do pozostawiania merytorycznych opinii i zachowania kultury wypowiedzi – gdyż tylko na takie będziemy w stanie rzetelnie odpowiedzieć. Pragniemy przypomnieć, iż opinie, które nie są zgodne z regulaminem serwisu są usuwane przez administratora GoWork.

Jesteśmy przekonani, że dzięki temu jeszcze lepiej się poznamy, dołożymy wszelkich starań by odpowiadać na Wasze pytania. Jednocześnie zachęcamy do kontaktu poprzez maila [email protected] na który prosimy o wysyłanie i opisywanie niewyjaśnionych, problematycznych sytuacji.

Miłego dnia!
    Zespół Depilacja.pl

26.02.2020 21:00

Wszyscy kosmetolodzy pracują na umowę o pracę. Taką umowę firma oferuje na start. Wynagrodzenie kosmetologa to ok. 3500 na rękę. Jeśli ktoś ma duże utargi to więcej. Firma jest dobrze zorganizowana a zasady oczywiste, opinie jakie tu czytam odnośnie warunków i pracowników nie są prawdziwe. Nie znam nawet jednej osoby która pracuje na umowie zlecenie.
    Były kosmetolog

02.09.2024 17:14

Nie zgadzam się z tym, że firma jest elastyczna co do formy zatrudnienia. Również nie zgadzam się z tym, że firmie zależy na długotrwałej współpracy z pracownikiem. Zatrudniając się byłam po studiach, z doświadczeniem oraz miałam ukończone 26 lat. Odpowiadała mi jedynie umowa o pracę i to był mój warunek na rozmowie o pracę, który został mi obiecany po 3 - miesięcznym okresie próbnym. Zgodziłam się. Moja praca przynosiła dobre efekty, wszyscy byli zadowoleni, ale po 3 miesiącach okazało się, że umowy o pracę nie dostanę, bo są wakacje i trzeba wspomagać budżet firmy. Nikt wcześniej o tym nie wspominał. Firma jest niesłowna.
    Warszawa

12.11.2025 18:19

Dodam jeszcze że byłam już po studiach. Pracowałam jako kosmetolog w 2020 roku

03.03.2020 18:32

Polecam pracę w firmie Depilacja.pl. Na start jest umowa o pracę i niezłe wynagrodzenie. Pracy jest sporo - to prawda. Nie można się nudzić. Dla osób ambitnych to dobre miejsce do rozwoju. Można więcej zarobić, a pracodawca jeśli o to chodzi jest otwarty i elastyczny (nadgodziny są dodatkowo płatne, dostaje się też premie od utargu). Ja pracuję tu już 2 lata i nie narzekam. Wg. mnie atmosfera też jest ok. Lubię chodzić do pracy :)
    Krokiet

01.10.2020 11:28

Przepraszam, proszę rozwiń myśl dotyczącą rozwoju. Jakim rozwoju? Tutaj żaden pracownik się nie rozwinął i nie będzie rozwijał, bo wykonuje stale jedną czynność, brakuje możliwości realnego pionowego awansu, brak możliwości podwyżki. (usunięte przez administratora) to wszystko w temacie
    An

29.02.2020 22:35

Ja również nie zgodzę się z negatywnymi opiniami. Pracuje tutaj już dłuższy czas, nigdy nie narzekałam na warunki ani finansowe ani warunki pracy. Wszyscy ludzie z Warszawy z biura bardzo pomocni, ze wszystkimi problemami można się do nich zwracać. Dodatkowo nadgodziny są płatne, czasem można wygrać w konkursach fajne nagrody. Rozumiem ze narzekają tylko ci którym brakuje zaangażowania, ja je mam, konkursy oraz premie wygrywam :) i będę się tym chwalić Z całego serca polecam prace w depilacja.lk
    Ashley

09.03.2020 00:58

No nie... Klaudia przecież już nie pracujesz jako kosmetolog, więc nie wciskaj, że świetnie się pracuje. Może w biurze nic nie robiąc, jak ty...

BTK

29.07.2025 15:16

Klimat w salonie bez zarzutów. Zabieg wykonywany starannie i w bardzo miłej i komfortowej atmosferze. Jeśli chodzi o panie wykonujące zabieg to nie ma się do czego przyczepić. Natomiast laser i jego skuteczność pozostawia wiele do życzenia. Byłam na 10 zabiegach na pachy, bikini, nogi i uważam że pieniądze wyrzucone w błoto. Włosy odrastają więc nie polecam:(.

30.07.2025 16:50

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania dotyczące jakości świadczonych usług w salonie. Brak efektów po 10 zabiegach jest niepokojący i bardzo rzadko spotykany. Bardzo prosimy o kontakt na [email protected] w celu szczegółowego wyjaśnienia procesu depilacji.

Ania Legnica

11.04.2025 16:57

Korzystam z usług depilacja.pl juz od dłuższego czasu. Jestem bardzo zadowolona z personelu kosmetologów. Profesjonalne podejście, miła obsługa.
    Była kosmetolog

06.12.2024 19:00

Zalety: -elastyczny grafik; -zatrudniaja bez doświadczenia; Wady: -bardzo niska pensja; -dużo obowiązków spoza obowiązków kosmetologa i brak dodatkowego wynagrodzenia mimo tych obowiązków; Nie polecam.

10.12.2024 15:35

Dziękujemy za dodanie opinii, doceniamy zalety, które zostały wyszczególnione. Odniesiemy się do wad, pensja uzależniona jest od wielu czynników między innymi: doświadczenia, stażu pracy - natomiast stawki nigdy nie odbiegają od rynkowych, ponadto mamy dwa systemy premiowe, które dają możliwości kosmetologom zwiększenia pensji podstawowej jeśli oczywiście mają takie chęci. Jeśli chodzi o dodatkowe obowiązki, nie zlecamy żadnych, które wykraczają poza zakres omawiany w procesie rekrutacji i ujęty w umowie. Dobrego dnia!

10.12.2024 15:42

Rozumiemy rozgoryczenie, które czuć w dodanej opinii bardzo nam przykro to czytać bo szacunek, o którym jest w niej napisane jest podstawą współpracy, budowania relacji i bardzo tego przestrzegamy. Życzymy sobie i pracujemy ze wszystkim w otwartej komunikacji po to żeby sytuacje, które wywołują odczucia przekroczenia jakichkolwiek granic - jeśli się zdarzają są komunikowane w czasie rzeczywistym - abyśmy mogli weryfikować zaistniałą sytuacje, reagować i zapobiegać o odpowiednim czasie. Życzymy powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym!

17.06.2023 11:50

Jak w Depilacja.Pl Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
    Monika

16.10.2024 14:04

Struktura typowo płaska, na awans nie licz, chyba że ktoś nie wytrzyma nerwowo i odejdzie

21.10.2024 10:45

jesteśmy jedyną firmą w branży beauty z tak rozbudowaną strukturą i jasną ścieżką awansu. W przypadku kosmetologa nasza struktura pozwala na objęcie stanowiska: Kosmetologa -> Starszego Kosmetologa -> Zastępcy Managera Regionu -> Managera Regionu a także rozważenia rozwoju w centrali spółki. Jako pracodawca dajemy wiele możliwości rozwoju ale stawiamy oczekiwania, każdy kolejny szczebel to zwiększanie odpowiedzialności i inne kompetencje, dzięki którym można pełnić powierzoną funkcję.

25.08.2024 11:31

Nie polecam pracy w tej firmie, po okresie próbnym nie ma umowy o pracę, warunki nie są sprzyjające. Jest to może praca dla kogoś na początku studiów, żeby spróbować w branży, natomiast nie jest to praca dla kogoś po studiach…
    Zwalniam sie

02.07.2024 12:08

Powiem tak, uciekajcie nie aplikujcie do tego miejsca. Chyba ze chcecie być ciagle niedoceniani(usunięte przez administratora) Firma czuć ze idzie w strone (usunięte przez administratora)Z dnia na dzien się dowiadujesz o ważnych kwestiach. Obchodzi tylko większa kwota. Z(usunięte przez administratora)To praca w ktorej robisz wszystko (recepcja, księgowość, sprzatanie, zabiegi, budowa , bieganie po miescie za dokumentami) i jednocześnie nikim. Zaluje ze nie posłuchałam się opin tutaj juz wczesniej. Jedyny plus to elastyczny grafik. (usunięte przez administratora)
    Zainteresowana

30.01.2024 18:12

Cześć, Jakiś czas temu widziałam ogłoszenie o pracy jako kosmetolog, widzę ,że można wysłać cv pomimo braku ofert pracy. Dlatego chciałam zapytać jak wyglada praca? Czy jest bardzo stresująca , jest duży nacisk na sprzedaż czy raczej stawiają na atmosferę? Coś pisaliście że najpierw umowa na 3 msc potem umowa o pracę , na pewno chcą dawać umowę o pracę czy tylko depilacja.pl zatrudnią na 3 msc a potem szuka kolejnych osób ? I jak wygląda teraz sytuacja ze sprzedażą internetową? Inni piszą że większość sprzedaży bierze depilacja.pl jako strona internetowa ,dzieki temu kosmetolodzy mają problem z uzyskaniem wyników sprzedaży… Z góry dzięki za odpowiedz

01.02.2024 15:41

Dzień dobry, jak najbardziej zachęcamy do aplikowania, ponieważ cały czas otwieramy nowe salony oraz rozszerzamy harmonogramy w już istniejących placówkach. Nawet jeśli w tym momencie nie prowadzimy aktywnej rekrutacji, to wysyłając swoje CV daje nam Pani możliwość kontaktu z Panią przed uruchomieniem całego procesu. Jeśli chodzi o pracę w naszych salonach, to atmosfera jest dla nas bardzo ważna i zarówno Manager Regionu jak i cały zespół dba o to, żeby po prostu dobrze się pracowało. Oczywiście sprzedaż również jest monitorowana - zapewniamy szkolenia i retreningi sprzedażowe, aby osiągać wspólnie wyznaczone cele. Umowa na 3 miesiące jest to okres próbny dla obu stron, jednak nam, jako pracodawcy, zależy na długoterminowej współpracy. Chcemy inwestować w rozwój naszych pracowników i tworzyć zgrany zespół na lata. Depilacja.pl ma kilka kanałów sprzedaży, aby dopasować się do oczekiwań naszych Klientów. System jest tak skonstruowany, aby wszystkie kanały uzupełniały się. Sprzedaż przez stronę www jest dogodniejsza dla Klienta, ale to kosmetolog w salonie buduje relację i dzięki rozmowie jest w stanie zdiagnozować potrzeby Klienta i jeszcze lepiej dopasować do niego ofertę. W salonie mamy więcej możliwości i elastyczności, dlatego droga do sprzedaży nigdy nie jest zamknięta, nawet jeśli Klient zdecyduje się na jakiś zakup przez stronę www. Jeszcze raz zapraszamy do aplikowania i mamy nadzieję - do zobaczenia!

07.01.2024 05:40

Widzę ze firma ma nadal działający sklep plus podane jest 40 lokalizacji gdzie firma ma salony i właśnie myślałam żeby w takim pracować ale ofert brak a jestem studentka (ktoś mówił niżej ze jest to miejsce dla studentów) a studiuje kosmetologię wiec do cv mi się przyda tylko czy tam w ogóle jest elastyczny grafik?

08.01.2024 09:21

Dzień dobry! Tak, kwestia grafiku jest elastyczna z dobrym planowaniem pracy wraz z managerem regionalnym da się pogodzić pracę ze studiami. Jednocześnie informujemy, że podejmujemy współpracę ze studentami ostatnich lat studiów. Proszę o wysłanie CV na adres [email protected].

08.01.2024 15:23

Pani Saro, zapraszamy do kontaktu bezpośredniego, chętnie wszystko wyjaśnimy :)
    Kolejny

06.01.2024 19:18

Czy ta firma jeszcze istnieje?!

08.01.2024 09:15

oczywiście i mamy się bardzo dobrze :) zapraszamy na naszą stronę www.depilacja.pl lub nasze social media by dowiedzieć się więcej o tym co u nas słychać.
    pracownik fabryki depilacji

23.05.2023 14:41

klienci niezadowoleni, pracownicy również, ktoś wyżej dobrze pisał że to praca dla studentek żeby wejść w klimat gabinetów i zdobyć doświadczenie, ale na pewno nie jest to miejsce dla kogoś po studiach kto chce pracować w zawodzie. zresztą, to taśma produkcyjna. ps infolinia powinna się doinformowac jak to wszystko działa bo mówią klientom głupoty byleby sprzedać a potem się tłumaczysz w gabinecie :) pozdrawiam, już niedługo spadam

23.05.2023 21:30

Dzień dobry, przykro nam, że praca nie spełniła Pani oczekiwań. Prosilibyśmy o kontakt z bezpośrednim przełożonym, aby omówić sprawy, które są dla Pani ważne, bądź problematyczne. Zależy nam, aby każdy pracownik czuł się w naszej organizacji dobrze i rozwijał się - nawet przy ograniczonej ofercie zabiegowej, jaką proponujemy w salonach Depilacja.pl. Jak najbardziej dajemy szansę młodym osobom zdobyć pierwsze doświadczenie w zawodzie kosmetologa. Dzięki wąskiej ofercie zabiegowej nasi pracownicy mają szansę na zdobycie eksperckiej wiedzy oraz umiejętności z zakresu depilacji laserowej, co zaprocentuje w przyszłości. Nie możemy zgodzić się, że jest to praca jedynie dla osób studiujących. Jest to krzywdzące stwierdzenie dla wielu naszych pracowników, którzy studia mają już dawno za sobą, a nadal rozwijają się wewnątrz naszej organizacji. Odnosząc się do Pani opinii o naszych konsultantach infolinii, to zatrudniamy specjalistów, którzy również mają wiedzę kosmetologiczną. Uprzejmie prosimy o zgłoszenie swojemu przełożonemu konkretnych sytuacji, abyśmy mogli je zweryfikować i wprowadzić ewentualne korekty. Dobrego dnia! Zespół Depilacja.pl
    dramat

09.05.2023 15:43

ta firma i wszystko co sie w niej dzieje to dramat, pseudo kosmetyczne korpo i słusznie niezadowoleni klienci to najlepszy opis tego przybytku. Wiekszosc pokoikow obskurna, ciasna, nie wyglada ani profesjonalnie ani przytulnie - czyli tak jak powinno byc w normalnym gabinecie. Plusem jest faktycznie elastyczny grafik, ale chyba na tym sie konczy. Szkoda bo moglo byc fajnie i kiedys fajniej bylo.

10.05.2023 16:54

Tak, mamy elastyczny grafik – wszystko jest kwestią odpowiedniego porozumienia z managerem i warunków zawartej umowy. Standardy płacowe są zgodne z rynkiem, ponadto oferujemy dwa progi premiowe. Na stanowisku kosmetologa mamy 3- stopniową ścieżkę kariery – zależy nam na rozwoju naszych pracowników. Dobrego dnia! Zespół Depilacja.pl

17.05.2023 11:21

Panie Jacku, zaczynamy od 3 miesięcznego okresu próbnego, po którym podpisujemy umowę o pracę, zlecenie lub B2B - w zależności od preferencji kandydata i stanowiska. Widełki płacowe są zgodne z rynkiem i tak jak wspomnieliśmy mamy rozbudowany system premiowy. Konkretne kwoty wynagrodzenia uznajemy za dane wrażliwe i nie prezentujemy ich w internecie.
    Anna Gaweł

23.03.2023 19:29

Ja jestem bardzo zadowolona z usług, 10 mcy temu skończony pakiet PREMIUM, nic nie odrasta, jedynie bikini głębokie zostało 5% włosków. Obsługa bardzo fachowa i doświadczona. Firma jak dla mnie uczciwa.

27.03.2023 12:06

dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z efektów zabiegów :)
    Łucja

14.03.2023 17:38

Orientuje się ktoś jak pracuje się przedstawicielom handlowym w firmie? ;) Znalazłam w necie aktualne ogłoszenie, branża mnie całkiem interesuje więc czemu by nie spróbować. Pytanie jak wyglądają podstawa i prowizja za sprzedaż, tak mniej więcej chociaż ile na miesiąc wychodzi? Stabilne warunki zatrudnienia, tzn. jest UoP czy jednak preferują B2B? :)

20.03.2023 10:51

Dzień dobry Pani Łucjo, stanowisko przedstawiciela handlowego to nowa rola w naszej strukturze, powstała w wyniku szybkiego rozwoju biznesu: naszych sieci oraz sprzedaży naszych urządzeń, podlega pod dział Business Development. Poszukujemy osoby z doświadczeniem w sprzedaży najchętniej w branży beauty / medycznej, komunikatywnej z wysoko rozwiniętymi kompetencjami analitycznymi. Każdy nowy pracownik po podpisaniu umowy odbywa 3-miesięczny okres próbny. Po jego upłynięciu podpisujemy umowę o pracę lub kontrakt b2b - w zależności od preferencji. Wynagrodzenie jest w systemie premiowym: podstawa + premia. Życzymy miłego dnia!
    Klientka

06.03.2023 03:51

Niestety nie polecam uslug tej firmy. Po wykupionym pakiecie 9 zabiegow plus paru dodatkowych nie widac efektow zadnych. Proces reklamacji i dzial reklamacji to koszmar. Nie mozna sie skontaktowac telefonicznie, tylko mailowo. Maile sa odpisywane po miesiacu. Osoba ktora odpisuje nawet nie podpisze sie kim jest w tej firmie. Na oficjalna reklamacje, dostaje maila z jednym zdaniem bez podpisu osoby. Olewaja czlowieka jak smiecia. Nie polecam nikomu. Sprawa trafi do Rzecznika praw konsumenta
    Sia

11.03.2023 16:10

Nie wygląda to zachęcająco, wykupiłam zabiegi ale jeszcze nie skorzystałam i zastanawiam się, czy warto

13.03.2023 14:05

Dzień dobry, nic nie pozostaje jak się przekonać :) w pierwszej kolejności polecamy umówić się na konsultację z kosmetologiem, podczas której zostanie przeprowadzony wywiad medyczny i pozna Pani szczegóły procesu. W wywiadzie medycznym zostaną wykluczone wszelkie przeciwskazania - proszę przygotować w pamięci wszelkie leki, suplementy diety i kosmetyki, których Pani używa - ich skład ma bardzo duże znaczenie w sukcesie depilacji laserowej. Miłego dnia!

07.03.2023 10:27

Jaka atmosfera jest między działami w Depilacja.Pl Sp. z o.o.?

13.03.2023 13:39

Nieśmiało przyznamy, że bardzo dobra - koleżeńska i wspierająca, dużo rozmawiamy, wymieniając się spostrzeżeniami oraz dzieląc doświadczeniem, co powoduje jasność komunikacji i sprawną realizację zadań. Lubimy też spędzać ze sobą czas poza pracą, podczas wspólnych aktywności jak np.: kręgle czy bieganie - i to z własnej woli :)

08.03.2023 11:33

Jak jest z pakietem medycznym w Depilacja.Pl Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?

10.03.2023 12:14

Dzień dobry, z pakietu medycznego i karty multisport można korzystać po okresie próbnym wraz z bliskimi osobami.

13.03.2023 13:35

Pani Anno, okres próbny trwa 3 miesiące, po tym czasie następuje zmiana umowy oraz przydzielone zostają benefity: pakiet medyczny, multisport ( dla członków rodziny również), możliwość korzystania z zabiegów zarówno w salonach depilacji laserowej jak i w naszych klinikach, miłego dnia!
    M

31.03.2022 20:26

Wykupiony pakiet komfort miałam , miało nie być włosów , dalej muszę się golić , jestem nie zadowolona , szkoda kasy która wam dałam ...(usunięte przez administratora)...
    Dawid9908

08.07.2022 22:49

Można wiedzieć gdzie najlepiej złożyć reklamację? Też nie jestem zadowolony z efektu lecz niewiem gdzie się z tym najlepiej zgłosić.

07.03.2023 15:11

zapraszamy do kontaktu poprzez [email protected]
    A.

09.01.2023 03:15

#depilacja laserowa Chodzę na depilację mam za sobą 8/9 zabiegów wcześniej salon widziałam że miał 4-5 i miały być super efekty. Aktualnie efekty są słabe a zapłaciłam prawie 3 tys za 3partie. Za polecenia mam niby jeszcze 3zsbiegi no ale to powinno być na coś innego a nie kontynuację słabej jakości kliniki. Moc podobno praktycznie mam najwyższą już przy każdym razie piecze i parzy tak że się idzie (usunięte przez administratora)... Czy tak ma być ? Robić reklamacje?

07.03.2023 14:23

Szanowna Pani, chcielibyśmy pomóc i przyjrzeć się sprawie, potrzebujemy do tego bezpośredniego kontaktu z Panią i weryfikacji informacji zawartych w karcie medycznej. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego / przez panel klienta lub na [email protected] Miłego dnia, zespół Depilacja.pl
    Kinga

15.08.2022 12:17

Widzę, co miesiąc ogłoszenie do pracy na infolinię. Ktoś z pracowników lub ewentualnie byłych pracowników mógłby napisać, jaka atmosfera w zespole, ile ludzi pracuje, jakie godziny i wymagania?
    Niezadowolony klient

10.05.2022 22:09

Nie polecam salonów depilacja.pl Panie obsługujące bardzo miłe i profesjonalne jednak efekt po 9 zabiegach żaden. Włoski odrastają tak jakby byly tylko uśpione. Reklamacja zgłosiłam mailowo, odpowiedź była taka, że podpisałam oświadczenie, które informuje o tym iż efekty mogą być indywidualne dla każdego. Także uważajcie. Strata pieniędzy i czasu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Depilacja.Pl?

Kontakt - Depilacja.Pl Sp. z o.o.

Puławska 145 02-715 Warszawa

Branża główna: Salony fryzjerskie, barberzy
    Klient

02.03.2022 22:09

Strata pieniędzy . Po całej serii 10 zabiegów włoski odrastają już dwa dni po goleniu i jest ich bardzo dużo! Początkowe efekty były super szkoda ze tylko na chwile. Pieniądze wyrzucone w błoto. Radzę się zastanowić i omijać każdy salon dużym łukiem
    iska

11.04.2022 13:29

moge z doświadczenia stwierdzić to samo
    Robert

04.03.2022 17:18

Jestem zadowolony z efektów, polecam ????
    NIKO

23.02.2022 14:14

WYKUPIŁEM pakiet soft miałem 6 z 9 zabiegów miałem zapewnienie że owłosienie będzie przynajmniej dużo mniejsze po pół roku jest jakie było wcześniej więc nawet te 9 zabiegów by tego nie zmieniło. Szkoda czasu i pieniędzy ponad 3tyś wyrzucone w błoto - JEDNYM SŁOWEM - (usunięte przez administratora)

09.02.2022 20:47

RM

18.02.2022 09:44

Dzień dobry Chciałam zapytać, czy nadal trwa rekrutacja na stanowisko managera/koordynatora salonów ?
    Firma

21.02.2022 12:55

Dzień dobry, niestety już zamknęliśmy rekrutację na to stanowisko. Mimo wszystko zachęcamy do wysłania CV na przyszłość!
    RM

04.02.2022 16:10

Dzień dobry Chciałam zapytać, czy nadal trwa rekrutacja na stanowisko managera/koordynatora salonów rejon mazowiecki ?
    Kamiś

03.02.2022 23:34

Nie polecę tej pracy nikomu. Nierealne plany sprzedażowe, kiepski sprzęt i mnóstwo ,mnóstwo niezadowolonych klientów. Wypłata to ciut powyżej najniższej krajowej i jeszcze bardziej śmieszna premia. Niezbyt długo wytrzymałam, żałuję każdego spędzonego dnia w tej firmie notabene zwykłym., polskim yanuszexie...

11.12.2021 17:18

Na szkoleniu i podczas rozmowy rekrutacyjnej mówili, o ,,dużych” premiach, podczas pracy okazało się że premia jest na pół z drugą pracownicą.. Na zadawane pytania nikt nie odpowiadał. (usunięte przez administratora)ogólnie firma mało profesjonalna, jedyny plus to taki, że wypłata na czas.
    Ewa

03.11.2021 14:45

Polecam pracę w depilacja.pl. Pracuję w firmie 5 lat. Wynagrodzenie zawsze na czas. Możliwość wyrobienia premii, więc to pracownik ma duży wpływ na to ile zarabia. Jesteś ambitna to na prawdę dobrze możesz zarobić. Dodatkowo konkursy na nagrody rzeczowe lub dodatkową premie. Możliwość ustalenia grafiku pracy. Ubezpieczenie medyczne. Ludzie z biura pomocni, mili. Fakt w sezonie dużo pracy, ale o to chodzi by było dużo klientów i możliwość większego wynagrodzenia. Uważam, że firmie można się rozwijać, dużo nauczyć. Firma wciąż się rozwija i poszerza swoje usługi.
    EWA

03.11.2021 17:01

chodziło o prywatną opiekę medyczną* ;)

14.10.2021 10:32

Jaki jest okres rozliczeniowy w Depilacja.Pl Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

15.10.2021 14:21

wszystko zawarte jest w umowie

13.10.2021 11:19

Xxxxxx

14.10.2021 08:36

W stu procentach się zgadzam z opinią powyżej, zero reakcji na zgłaszane problemy. Liczy się tutaj tylko ilość a nie jakość. Klienci to widzą że liczy się tutaj tylko sprzedaż, a nie dobro klienta. Kosmetolog ma marne szanse żeby zdobyć premię i sprzedać pakiet, ponieważ infolinia jest szybsza, wysyła od razu linki do płatności, tłumacząc to tym że w salonie nie ma możliwości płatności kartą lub gotówką, co nie jest prawdą. Studentkom ta praca opłaci się najbardziej, na umowie zlecenie, natomiast na umowie o pracę nie ma co liczyć na dobre zarobki
    Piotr

21.06.2021 15:56

Profesjonalna obsługa i miła atmosfera jaką zapewnia Pani Roksana sprawiły, że salon na Hożej powinien stać się obowiązkowym punktem na mapie Warszawy dla każdego, komu estetyka własnego ciała leży na sercu. Polecam Piotr.

19.08.2020 11:15

CappyHappy

07.10.2020 20:13

W firmie nigdy nie pracował żaden Kazimierz.
    aaa

13.05.2021 15:01

dlaczego nowe komentarze się nie pojawiają? Napisałam dwa i nic, chyba juz blokują albo usuwają wszystko, bo się boją gdy tyle tu prawdy sie wysypuje
    Anna

04.01.2021 21:22

Tragedia, po 9 zabiegach około 15 max 20% utarty owłosienia - zgłoszona reklamacja ze zdjęciami - propozycja ze strony depilacja.pl to 3 zabiegi w cenie 1 ... boje się ryzykować wydać kolejnych pieniędzy i że nadal nie będzie efektu- nie polecam! Byłam u konkurencji i po 5 zabiegach zero owłosienia- efekt utrzymuje się już przeszło 2 lata
    T. Y

29.01.2021 09:26

Niestety sprzęt w salonach to totalna lipa. Zapewne wmówią Pani że to wina hormonów... Pracowałam na tym sprzęcie i sama robiłam sobie zabiegi- efekt taki, że włosy nadal rosną. Nie mam zaburzeń hormonalnych, robiłam ponad 20 zabiegów. Wiem, że ta firma (usunięte przez administratora) klientów.
    studentka kosmetologii

22.01.2021 22:54

Chciałabym zapytać jakie warunki rekrutacji musi spełniać studentka kosmetologii (gdyż w ofercie jest napisane, że studentki również są mile widziane) aby dostać pracę? :)
    NaszczescieJuzByłyPracownik

23.11.2020 06:31

Od kilku dobrych miesięcy śledzę komentarze dotyczące. Postanowiłam napisać prawdę. Czytając komentarze jak najbardziej utwierdzam sie w przekonaniu i wielkim farcie i szczesciu, że się pożegnałam z tą firmą. Będąc obiektywnym śmiem twierdzić że ta firma schodzi na psy! Są w niej plusy i minusy jednak. Jednak potwierdzam część wpisów, że kiedyś było fajniej.(usunięte przez administratora) Jego pomysły może innowacyjne, może kreatywne i niestety z sukcesem realizowane, może przynosiły dużo pieniędzy i rozwoju szeroko pojętego…ale jednak (usunięte przez administratora)wcześniej pracował w Korpo, chciał zrobić megaaaa korpo z firmy Depilacja.pl. Na samym początku ta firma miała jakiś status i jakość, jednak później wszystko było popsute przez nowych (usunięte przez administratora). Branża beauty w jego głowie to chyba maszynka do robienia na akord pieniędzy i nie przejmowania się jakością, tylko aby jak najwięcej zarobić, (usunięte przez administratora)klientów. Nie mając o tej branży zielonego pojęcia wprowadza się rzeczy, które nie trzymają się kupy. plusem jest tutaj że rzeczywiście kosmetolog mógł nawet zarobić 4-5 tys na rękę doliczając dużeee premie od wykupionych zabiegów. Jednak była tuta ciemna strona medalu- konkursy o które dziewczyny się zabijały (pisał o tym Asterdam). Torebki były o (usunięte przez administratora) potłuc, te konkursy tylko wprowadzały niezdrową konkurencje wśród dziewczyn, jeśli dla kogoś motywacją do pracy były te torebki to wiadomo co świadczy o takim człowieku. Nie jeden pacjent mi mówił że da się to wyczuć że to jest niesmaczne że wręcz odpycha…. Dzwonili do mnie abym ich przyjęła bo atmosfera u moich koleżanek jest tragiczna…. Dodatkowo czasy zabiegów były skrócone do minimum że na nogi,biki,pachy były przeznaczone 40 minut razem z konultacja i przygotowaniem pacjenta do zabiegu. to wszystko spowodowało, że jakość wykonywanych zabiegów spadła, były wykonywane niestarannie byle szybko, była nie było opóźnień, byle tylko góra była zadowlona bo inaczej były niewybredne komentarze o nas kosmetologach. Dodatkowo lasery na których pracowałyśmy były jak dla mnie podejrzanego pochodzenia, psuły się co chwile, nie działały jak powinny, ich moc jak dla mnie również nie była odpowiednia ponieważ rozmawiając z innymi osobami pracującymi na Light Sheer były zdziwione jak my pracujemy i jakie efekty osiągamy… widać to nawet po reklamacjach i opiniach klientów. Również rozpatrywanie reklamacji ocierały się o śmiechu warte, pacjenci pokazywali mi jakie dostawali odpowiedzi. Aż mi było wstyd, no ale trzeba było bronić firmy! Dodatkowo firma nie zapewniała niektórym nowym osobom nawet podstawowego a nawet najważniejszego szkolenia od prodcenta, wiec prawnie nie mieli uprawnień do obsługi tego laseru. A szkolenia wewnątrz kosmetologów prowadziła osoba która sama nie wiedziała jak pracować i robiła tyleeee błędów…aż żal mi było nowych osób. Warunki pracy również nie były dostosowywane do pracy ciągłe nawet po 12-13h. Po opuszczeniu firmy miałam tę przyjemność spotkania kilka pacjentów z różnych miast w sferze prywatnej i niestety dowiedziałam się ze jest coraz gorzej i bardzo żałują że zostali tak omamieni. Bardzo mi smutno czytania i dowiadywania się takich rzeczy bo ja lubiłam to co robiłam, lubiłam swoich pacjentów jednak atmosfera która się działa wewnątrz była niedozniesienia. Nie wiem dokładnie jaka sytuacja mogła być na infolinii ale poznając osoby które dalej tam pracują a były tutaj wymieniane to śmiem podejrzewać, że osoba która jest tu wyszydzana może mieć rację. Te osoby nie są dobre i miłe. Szkoda mi własiciela firmy bo wydaje się naprawdę fajnym człowiekiem ale chyba trochę się zagalopował i dał władze niekoniecznie dobrym ludziom i sam przez to chyba nasiąknął takimi zachowaniami.
    NaszczesceJuzBylyPracownik

10.12.2020 23:05

Pracowałam dlugooo... Mogę wymienić z imienia i nazwiska większość pracowników. Skąd mogłabym wiedzieć tyle szczegółów?! Mogę dać Ci tyle szczegółów które świadczą że przepracowalam tam kilkanascie pieknych miesięcy;)
    LS

10.12.2020 16:19

W tej firmie jest dużo pracy, klienci wchodzą jeden za drugim. Sytuacja firmy jest dobra. Wszystko zgodnie z umową ale faktycznie pracy jest bardzo dużo i na to się trzeba przygotować
    LPG

07.12.2020 20:13

Praca dobra na krótki czas, żeby się załapać i szukać czegoś lepszego... Niestabilne zatrudnienie, w głowie masz, że firma w każdej chwili może zwinąć się z rynku. To taki start up z ambicją, by stać się dużą prężną firmą, ale coś nie pykło. No nie pykło zatrudnienie niektórych ludzi, którzy po płaszczykiem chęci rozwoju firmy doprowadzili ją niemal do upadku. No cóż, kto sieje wiatr....marne zarobki, słaba atmosfera. Ja osobiście polecę tę pracę wyłącznie osobom, których nie lubię.

10.12.2020 14:19

Bzdury i tyle. Firma jako jedna z niewielu w branży radzi sobie bardzo dobrze. Relacje i atmosfera na o której piszesz świadczy tylko, że nie znasz tej firmy. Celowo piszesz te bzdury, żeby zniechęcić ludzi do aplikowania ale każda rozsądna osoba powinna sama sobie wyrobić zdanie. Polecam depilacje jako miejsce pracy, nikt tu nikogo nie okłamuje tu tak jak było powiedziane na rekrutacji.

10.12.2020 14:13

Zupełnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami, pracujemy na umowę o pracę. W firmie są jasne zasady pracy, atmosfera jest dobra. Wynagrodzenie zgodne z tym co było mi przedstawione na rozmowie rekrutacyjnej. Mam zadowolone klientki i polecam prace w Depilacji.
    Stokrotka

10.09.2020 12:19

Jedyną opinię,jaką mogę dodać to niestety negatywną. Firma słabiutka-słaba atmosfera w biurze i jeszcze słabsze zarobki... (usunięte przez administratora) Prowizję naliczano kosmetologom. Menager twierdził,że taka sprzedaż to nie sprzedaż-produkt sam się sprzedaje :). Jasne...usługi wykonywane jakimś badziewnym sprzętem made in China,ogromna konkurencja i to miało się samo sprzedawać?! Teraz już ten przemądrzały menager wie zapewne,że samo to się nic nie sprzedaje. Oby wyciągnął lekcje i być może jak już firma umrze śmiercią naturalną (niestety) w kolejnym miejscu pracy wykorzysta wiedzę.
    Jula

23.09.2020 19:45

Dokładnie, a czy w Warszawskim biurze (infolinia) pracują jeszcze dziewczyny które są tam praktycznie od samego początku? Czy również odeszły? Z tego co się orientuję to w firmie nie dzieje się najlepiej dlatego pytam:)

28.04.2020 12:49

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Depilacja.Pl Sp. z o.o.?

19.08.2020 09:22

Bardzo dziękujemy za tę pozytywną opinię. Miło nam czytać, że praca w Depilacja.pl spełniła Twoje oczekiwania i byłaś z niej zadowolona. Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia! :-)

20.08.2020 09:17

Dziękujemy za Twój komentarz. Czy może posiadasz status studenta lub ucznia do 26 roku życia? Jeśli tak, to pragniemy poinformować, że umowa zlecenie ze studentem lub uczniem do 26 roku życia, jest zwolniona ze składek ZUS. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, prosimy o kontakt na adres [email protected] Jednocześnie zapewniamy, że jesteśmy obecni na forum, aby odpowiadać na Wasze pytania i wątpliwości, prowadzić wspólny dialog, zbierać informacje zwrotne i odpowiednio reagować jeśli ktoś poczuł się nieprofesjonalnie potraktowany. Pozdrawiamy, Zespół Depilacja.pl.

Zostaw merytoryczną opinię o Depilacja.Pl Sp. z o.o.