Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-19 01:13:10 odpowiedz | cytuj
Mam pytanie do pana M.S czy podpisze mi pan oświadczenie że nie ponosi pan i nie poczuwa się do uregulowania zadłużenia podatkowego w urzędzie Norweskim za rok 2007-2008
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-19 11:33:34 odpowiedz | cytuj
Niedługo będzie wszystko wyjaśnione.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-19 11:51:58 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-02-19 11:33:34

co bedzie od2006 wyjasnia
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-19 11:52:00 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-02-19 11:33:34

co bedzie od2006 wyjasnia
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-19 11:53:58 odpowiedz | cytuj
Mam pytanie do pana M.S czy podpisze mi pan oświadczenie że nie ponosi pan i nie poczuwa się do uregulowania zadłużenia podatkowego w urzędzie Norweskim za rok 2007-2008
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-19 22:55:14 odpowiedz | cytuj
nie podpisze nie jest ciemny to wyrok
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-20 13:43:50 odpowiedz | cytuj
Zapytaj jeszce z 15 razy to już nudzi
zdjecie uzytkownika
H.S - 2010-02-20 13:51:05 odpowiedz | cytuj
Na prośbę o wyjasnienie dotyczące podatków -otrzymałem odpowiedz-
"Oświadczamy,że firma Stemico,nie jest płatnikiem pana zobowiązań podatkowych w Polsce,ani w Norwegi"
Tak wyglądają "ROZMOWY INDYWIDUALNE"
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-20 19:26:03 odpowiedz | cytuj
Upośledzony jakiś?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-21 01:32:29 odpowiedz | cytuj
weź łapy zdejmij z klawiatury jak cię ktoś ru.....a bo zobacz co ci wychodzi skup się na jednym .............
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-21 13:11:04 odpowiedz | cytuj
Chyba masz zespół Downa,z twój zryty łeb mieści się pod biurkiem M.S?
zdjecie uzytkownika
tredfghjhrtyuiu - 2010-02-22 10:30:37 odpowiedz | cytuj
ty jestes
zdjecie uzytkownika
oiudfghjk8i7 - 2010-02-24 09:41:39 odpowiedz | cytuj
i nie podpisał to nie jego post
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-24 11:23:00 odpowiedz | cytuj
M - 2010-02-22 00:13:14

Przyjdz pedale to ci podpiszę

Jeśli jesteś zainteresowany sprawą podatków ,to zajmuje się tym biuro rachunkowe .Jak zakładałeś działalność,wiedziałeś gdzie będziesz pracował i na jakich warunkach.
To było każdego obowiązkiem,pilnować swojej działalności,a teraz mniej sam do siebie pretensje.
Trzeba im było przesłać przetłumaczoną umowę
na j. angielski,.rachunki wystawiane na firmę przez ciebie,oraz przetłumaczone zaświadczenie. z urzędu skarbowego o zapłaconym podatku i składek rent.-emeryt.dziś,nie musiałbyś bzdur wypisywać na tym forum.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-24 14:08:35 odpowiedz | cytuj
Trochę dziwne rzeczy piszesz.
Warunkiem podjęcia pracy było założenie działalności.
Pracę zlecał M.S -polska firma z siedzibą w Gdyni,wystawiane rachunki na M.S-jemu to grało bo to on powinien płacić podatki,jeśli by była inna forma zatrudnienia. TO NIC INNEGO JA CWANIACTWO I OSZUSTWO.

Niestety, wbrew temu, co nam powiedziala firma, obowiazek podatkowy byl w Norwegii, a nie w Polsce, wiec podatki nalezalo placic tam.
Z tego wzgledu, (tak bylo w przypadku innych osob w takiej sytuacji), nie zarejestrowaliśmy swej firmy w Norwegii, ani nikt z nas nie miał reprezentanta ds. VAT, co jest wymogiem w Norwegii, jesli prowadzi sie tam dzialalnosc gospodarcza. W tym momencie nie ma tu nic do rzeczy umowa
podatkowa o unikaniu podwojnego opodatkowania. Urzad skarbowy w Norwegii nie mogl potraktowac nas jako firme, gdyz nie zarejestrowaliśmy działalności gospodarczej w Norwegi, wiec potraktowal nas jako pracownika i przekwalifikowal nasze dochody na dochod z pracy. W tym momencie od tego dochodu musi zostac zaplacony podatek, ktorego teraz urzad skarbowy slusznie sie od nas domaga. Niestety wszystkiemu winna jest firma Stemico, ktora wprowadzila w blad wszystkie osoby, ktorym kazala zalozyc dzialalnosc (firma chciala uniknac w ten sposob placenia podatkow w Norwegii), mowiac im, ze beda zwolnione z placenia podatkow w Norwegii.
W tym momencie to, co mozna zrobic, to sprobowac obnizyc ten podatek, jak najbardziej jest to mozliwe, robiac odliczenia i odliczajac ZUS, ktory zostal zaplacony w Polsce (wtedy trzeba miec z polskiego ZUS-u formularz E-101, ktory potwierdza, ze skladki byly placone w Polsce). Mozna tez, oczywiscie, zwrocic sie do firmy, zeby ona to wyjasnila i zaplacila ,(czego oczywiście nie zrobi)). Nie sadze, zeby urzad skarbowy umorzyl podatek, gdyz w przypadku osob, ktore pracowaly na dzialalnosci gosp. w Norwegii, ciezko bedzie go przekonac, ze wina lezy po stronie pracodawcy,-nie dopelniliśmy obowiazku zarejestrowania firmy w Norwegii-co było naszym obowiązkiem,a o czym świadomie nie byliśmy poinformowani.
Tak wiec, to co mozna zrobic, to probowac obnizac ten podatek. Ponadto mozna wystapic o zmiane klasy podatkowej z 1 na 2 (trzeba zobaczyc, czy na dokumencie Tax Assessment Notice na gorze z prawej strony jest napisane Tax class 1 czy Tax class 2).
I to by było na tyle
zdjecie uzytkownika
F.C.S.P - 2010-02-24 20:21:10 odpowiedz | cytuj
W związku z zaistniałą sytuacja w sektorze podatkowym na terenie Norwegii (rozliczenie podatku za rok 2006 i 2007) OŚWIADCZAMY że, sprawa jest wyjaśniana w COFTA Stavanger i nie ma jednoznacznej decyzji odnośnie płacenia podatku. Jednocześnie oświadczamy, że firma STEMICO czuje się współodpowiedzialna za finansowe rozwiązanie tego problemu. Zgodnie z przepisami obowiązek podatkowy w takiej formie nie leży po stronie firmy więc do sprawy każdego byłego pracownika firmy STEMICO podejdziemy indywidualnie.

DYREKCJA STEMICO

FIRMA CZUJE SIĘ WSPÓŁODPOWIEDZIALNA!!!!!
zdjecie uzytkownika
koala - 2010-02-24 22:37:17 odpowiedz | cytuj
dla mnie M.S. TO OSZUST kazał wszystko wyżucać

zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 04:25:15 odpowiedz | cytuj
F.C.S.P - 2010-02-24 20:21:10

W związku z zaistniałą sytuacja w sektorze podatkowym na terenie Norwegii (rozliczenie podatku za rok 2006 i 2007) OŚWIADCZAMY że, sprawa jest wyjaśniana w COFTA Stavanger i nie ma jednoznacznej decyzji odnośnie płacenia podatku. Jednocześnie oświadczamy, że firma STEMICO czuje się współodpowiedzialna za finansowe rozwiązanie tego problemu. Zgodnie z przepisami obowiązek podatkowy w takiej formie nie leży po stronie firmy więc do sprawy każdego byłego pracownika firmy STEMICO podejdziemy indywidualnie.

DYREKCJA STEMICO

FIRMA CZUJE SIĘ WSPÓŁODPOWIEDZIALNA!!!!!

A w sprawie podatku
to sie zgarbisz jak zobaczysz co zrobi firma.Zaplacimy jak bedzie trzeba aczkolwiek nie za wszystkich bylych pracownikow.

Wszystko juz wiadomo w sprawie podatkow, na ostatnim zebraniu Prezes szczegolowo wyjasnil na czym to polega. Na pytanie: Zatem dlaczego pan M.M. mowil ze firma za nas zaplaci, oraz nie mamy sie martwic - odpowiedzial: Nie moge odpowiadac za czyjes slowa. Zatem panie M.M. mozna bylo sprawe postawic inaczej, a nie zapewniac nas o pomocy, poniewaz pomoc bedzie ale nie 100 %. Nie mniej jednak do czasu kiedy sprawa sie rozstrzygnie to My jako pracownicy poniesiemy koszty zaleglych podatkow oraz bedziemy czekac na rozwoj sprawy i pomoc z Firmy. Cytat jaki tu wskazalem odnosi sie adekwatnie do tej sytuacji. Zatem Pytam panie M.M. nie lepiej mowic prawde?? Chce Pan powazania i szacunku jednak na cos takiego trzeba zapracowac, a w tym wypadku niestety...
Jest jeszcze jedna sprawa. Dotyczy ona umow podpisywanych przez firme. Jak to bedzie wygladalo w przyszlym roku?? Jesli umowy beda opiewac na okres
wykonywanej pracy ( 2 miesiace, badz 4 tygodnie ) nie bedzie ona kozystna dla pracownikow poniewaz takie umowy zamkna nam droge np. brania kredytow mieszkaniowych, badz zakupow ratalnych. Jak podchodzi firma
do tej sprawy?? prosze o odpowiedz..
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 07:12:31 odpowiedz | cytuj
napiszcie cos sensownego bo normalnie od tygodnia nie ma co czytac...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 13:57:26 odpowiedz | cytuj
Posłuchajcie skrzywdzeni!
do 183 dni nic nieodprowadzasz jesteś na vacie 0 w polsce i tylko musisz zapłacić zus tzw.e-91 powyżej tych niema się zlituj musisz płacić podatek w norwegi i jak idziesz na dziwki też musisz zdawać sobie sprawe że możesz coś złapać dlatego każdy powinien się w swoim temacie orientować niema zmiłuj
zdjecie uzytkownika
S.T - 2010-02-25 16:22:30 odpowiedz | cytuj
Pytanie----183dni ale w skali jednego roku????
Jeżeli pracując dwa lata w Norwegi,ale w żadnym roku nie przekroczyłem 183 dni to oki?
zdjecie uzytkownika
ten co sie zna - 2010-02-25 18:58:27 odpowiedz | cytuj
zaplca wszyscy co pracowali w Stemico nawet jesli byl to jeden dzien !!!
Ci co pracowali dostali z urzedu pismo dlaczego musza zaplacic i na pewno to zaplaca. Ten kto pisze o dniach 183 w ciagu roku czy 273 w ciagu 3 lat nie zna sprawy Stemico
Niewazne czy beda pracowac w Norwegii w Polsce czy w Wielkiej Brytani. Dlatego najlepiej zalpacic bo uzbiera sie tego z roku na rok a urzad przyjdzie za 5 lat i wezmie pod zastaw samochod... dom...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 19:13:55 odpowiedz | cytuj
A co ci Norwegia może w Polsce zrobić?
Masz kwity za zapłacony podatek?Masz ,więc istnieje coś takiego jak umowa o podwójnym opodatkowaniu
zdjecie uzytkownika
ten co sie zna - 2010-02-25 19:20:24 odpowiedz | cytuj
W tym przypadku nie ma mowy o unikaniu podwojnego opadatkowania i nie mozesz sie na nia powolac. Kazdy kto zna sprawe Stemico wie o tym a ty jak nie wiesz to sie szybko przekonasz...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 20:23:26 odpowiedz | cytuj
ten co sie zna - 2010-02-25 19:20:24

W tym przypadku nie ma mowy o unikaniu podwojnego opadatkowania i nie mozesz sie na nia powolac. Kazdy kto zna sprawe Stemico wie o tym a ty jak nie wiesz to sie szybko przekonasz...

kiedy i czy wogóle norstec wypłaci feriepenge za 2009 rok?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 20:23:27 odpowiedz | cytuj
ten co sie zna - 2010-02-25 19:20:24

kiedy i czy wogóle norstec wypłaci feriepenge za 2009 rok?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 21:49:17 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-02-25 13:57:26

Posłuchajcie skrzywdzeni!
do 183 dni nic nieodprowadzasz jesteś na vacie 0 w polsce i tylko musisz zapłacić zus tzw.e-91 powyżej tych niema się zlituj musisz płacić podatek w norwegi i jak idziesz na dziwki też musisz zdawać sobie sprawe że możesz coś złapać dlatego każdy powinien się w swoim temacie orientować niema zmiłuj

Chyba sam Guru Marian się odezwał,wszech wiedzący,trza było kitu nam
nam nie sprzedwać wcześniej ,jak pracowałeś,,tylko trzeba było uczciwie chłopakom powiedzieć, jak mają się sprawy z podatkami.Ty napewno podatku nie zapłacisz,ani za siebie,ani za nas ,a co już dziwka cię wydoiła ,i syfem cię jeszcze zaraziła ? Jeszcze trochę,to się dowiemy, że ci odpadł, ha,ha,ha,ha ,a wtedy nie będzie zmiłuj się,to prawda,ha,ha,ha
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 23:27:26 odpowiedz | cytuj
koala - 2010-02-24 22:37:17

dla mnie M.S. TO OSZUST kazał wszystko wyżucać

odp.do koala
Ależ koleś jaki masz problem?,
idż do M.S.,powiedz to co tu
napisałeś,w oczy,mniej na tyle odwagi.
Co strach Ci nie pozwala,na to?,ani odwaga ?
szybciutko byś wyleciał,jak przyleciałeś,to
jest właśnie ten brak odwagi.
zdjecie uzytkownika
ten co sie zna - 2010-02-26 07:33:28 odpowiedz | cytuj
norstec nie wyplaci wam zadnej feriepengi.
Gdybyscie tak jak Wam mowilem przyszli do mnie mielibyscie wszystko !!! A tak macie podatki i zero kasy !!! Niektorzy juz u mnie pracuja i nie narzekaja !!! Zapytajcie ich !!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-26 11:29:05 odpowiedz | cytuj
ten co sie zna - 2010-02-26 07:33:28

norstec nie wyplaci wam zadnej feriepengi.
Gdybyscie tak jak Wam mowilem przyszli do mnie mielibyscie wszystko !!! A tak macie podatki i zero kasy !!! Niektorzy juz u mnie pracuja i nie narzekaja !!! Zapytajcie ich !!!

Odp.ten co się "zna"
Posłuchaj MMieczkowski,pracwaleś razem,z MS,jakoś nas uczciwie nie traktowałeś,przekręty robiłeś,doskonale wiedziałeś,jak powinno być.
Ludzi uczciwych okradadałeś i okradłeś.
Jak śmiesz wchodzić na forum,pisać takie bzdury,tobie już dekiel nie pracuje,ty nie wiesz co piszesz.Pracuj ze swoimi Litwinami,ich możesz rąbać w rogi.
Z takim śmieciarzem,złodziejem,jakim jesteś ty MM..to niech głodna Litwa pracuje u ciebie.
Gdzie pracują ,na rurze u ciebie,razem z twoją lafiryndą.?,ha,ha,ha,ha
A co do feriepenge,będziemy mieli wypłaconą,,tylko co niektórzy wiedzą,więc was informuje,żebyście ,nie słuchali,tego intryganta.
rozmawiałem na ten temat,jako pracownik tej firmy o tym wam mówię
zdjecie uzytkownika
A. - 2010-02-26 11:46:54 odpowiedz | cytuj
H.S - 2010-02-26 02:19:45

Do tego co się
odp.do H.S
On nie działa z ramienia M.S,on działał razem z M.S,!!!!!!!!,
To jest M.M.!!!!! razem nas walili,dlatego pisze że się zna,
Teraz będzie pisał,żeby nas,odciągnąć od M.S.ale,to przecież
główna zasługa M.M,w porozumieniu z M.S.
Jak okrada ciebie ktoś,to ci powie?-chyba NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
H.S - 2010-02-26 12:16:02 odpowiedz | cytuj
Marian patałachu " CIĄG" ci się skończył czy znowu się zaszyłeś?
zdjecie uzytkownika
H.S - 2010-02-26 12:16:50 odpowiedz | cytuj
Marian patałachu " CIĄG" ci się skończył czy znowu się zaszyłeś?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-26 14:34:17 odpowiedz | cytuj
M.M powinien beknąć za fałszowanie dokumentów.
Składał dokumenty za pracowników bez ich wiedzy.
zdjecie uzytkownika
A. - 2010-02-26 21:18:01 odpowiedz | cytuj
H.S - 2010-02-26 12:16:02

Marian patałachu
odp.do H.S
Koleś,to on miał wszywki,? dlatego nie chlał ?,skąd masz takie wiadomości,o tym patałaachu?
To frajer,a innych zwalniał jak sobie wypili,sam
będąc alkoholikiem,szmaciarz,mojego kolegę zwolnił,bydlak.
Dlatego,na forum piszą ,że dzięki swojej Żonie-nie chlał,bo mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przed nami chroniła.,i śmieciarza z rowu wyciągnęła,bo by dalej bełty walił z gwinta .Podawajcie namiary,
na tego kundla.na wszystkich forach stoczniowych.

zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2010-02-26 21:43:47 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-02-26 14:34:17

Poczytaj kolego dokładnie,na tym forum, jakie
ludzie piszą fakty,i ciekawostki,o tym kundlu MM,
to będziesz w temacie, ile ludziom narobił
krzywdy,jakie ściemy nam walił,jak dokumenty
podpisywał za nas,i nie tylko za nas,ale
kres jego dobiegł końca w naszej firmie.
Ta krzywda,do niego wróci,z podwojoną siłą,
przez niego ludzie potracili pracę,ale kundel
z wielkiego Dyrektorka,spadł na dno,ha,ha,,ha,ha,ha,ha,ha

jakie ściemy walił, i jak dokumenty
za nas podpisywał,i nie tylko za nas
zdjecie uzytkownika
ktos kto sie zna - 2010-02-26 21:50:59 odpowiedz | cytuj
jeszcze do mnie przyjdziesz po prace ... bedziesz blagal zeby mnie zatrudnic...
zdjecie uzytkownika
BR - 2010-02-26 23:14:53 odpowiedz | cytuj
Koleś,mam pytanie,to Marian załapał" Ciąg "
w chlaniu? Nie zaskoczyłeś mnie tym,taki ktoś jak MM był----
Alkoholik,---i zawsze zostanie Alkoholikiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-26 23:35:04 odpowiedz | cytuj
ktos kto sie zna - 2010-02-26 21:50:59

odp,"kto się zna"
Do kogo ty to piszesz,chyba sam do siebie?
Bo nie podajesz kto by miał cię zatrudnić.
Ja zapewne bym cię nie zatrudnił.
Ty się nadajesz ale,z cudzymi lafiryndami żyć.,ha,ha,ha,ha,ha,

zdjecie uzytkownika
co - 2010-02-27 05:49:36 odpowiedz | cytuj
co tylko M.M jest winy a M.S to nie .Wiedzał o wszystkim
zdjecie uzytkownika
ten co sie zna - 2010-02-27 11:54:01 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-02-26 23:35:04

ktos kto sie zna - 2010-02-26 21:50:59

odp,
Ty nie bo Ciebie pewnie bym nie zatrudnil ale zapytaj kolegow ktorzy pracuja jak to wyglada u mnie teraz...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-27 19:12:32 odpowiedz | cytuj
Marian-jeśli ty używasz nicka-"ten co się zna" to wszyscy poznali jak się cwelu ZNASZ, na oszustwach i kradzieżach na pewno.
zdjecie uzytkownika
A. - 2010-03-02 01:04:01 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-02-27 19:12:32

Marian-jeśli ty używasz nicka-
Dobrze napisałeś,na czym on się zna ten MM.-tylko na kradzieżach i oszustwach,siedzi na forum,i chce się dowartościować,pisząc bzdury.
Nie wiem tylko czym i komu chce zaimponować?,
Tym lafiryndom z za wschodniej granicy może imponować,
i tym Litwinom co on z nim pracuje.Między innymi już jeden z Westconu Burak dał mu się w maliny wpuśic,myślał,że będzie miał robotę u norgola przy Marianku ,a teraz od stycznia siedzi w domku,ha,ha,ha,dobrze Burakowi,i czeka rzekomo na robotę,ha,ha,ha
Także uważajcie koledzy na tego "ŚMIECIARZA","OSZUSTA"
Propagandę będzie siał,a gówno jest warty,nawet na forum nie powinieneś Śmieciarzu wchodzić,zwykły C>H>U>J,do OBSZCZANIA jesteś.

zdjecie uzytkownika
co - 2010-03-02 16:08:06 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
co - 2010-03-02 16:08:09 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
G. - 2010-03-03 12:35:32 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-02-26 14:34:17

Zmienił nawet adres przed nami
ciekawe czemu robi z nas tak
naiwnych,Norwegia,to nie Ameryka
Ale ma szczerych kolegów,ha,ha,ha
Teknisk Konsulting V/Marian E Mieczkowski
Haugevegen 36, 5523 Haugesund
zdjecie uzytkownika
BR - 2010-03-04 00:18:47 odpowiedz | cytuj
Już my będziemy mieli tego złodzieja Mariana Mieczkowskiego na celowniku,ludziom pieniądze niech pooddaje,napożyczał,a teraz się Śmieciarz ukrywa,ja mu nie podaruje moich pieniędzy,ani moi kumple,
zareklamujemy go na różnych forach, ludzi w branży stoczniowej on w WAŁA nie będzie robił,porządnych ludzi,Łachudra.
zdjecie uzytkownika
ha - 2010-03-06 10:39:08 odpowiedz | cytuj
hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ha - 2010-03-06 10:39:12 odpowiedz | cytuj
hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
BR - 2010-03-06 20:11:15 odpowiedz | cytuj
Z czego Daunie się śmiejesz?
Nie widzę nic śmiesznego,ha,ha,ha,ha