witam. szukam zatrudnienia za granicą , bardzo dobra praktyka w serwisach ford ,honda,certyfiksty sikkens,dobieranie kolorów ,woda , obrupka na sucho,3m, polerowanie ,lakiery uv, niepijący , niepalący,kltura osobista, lakiernik_ford@wp.pl
witam. szukam zatrudnienia za granicą , bardzo dobra praktyka w serwisach ford ,honda,certyfiksty sikkens,dobieranie kolorów ,woda , obrupka na sucho,3m, polerowanie ,lakiery uv, niepijący , niepalący,kltura osobista, TYLKO KONKRETNE OFERTY ZA KONKRETNE PIENIĄDZE lakiernik_ford@wp.pl
Witam.lakiernik samochodowy.14 letnie doswiadczenie w lakiernictwie przemyslowym (schody drewniane,metalowe,konstrukcje,balustrady itp.) Pszukuje pracy w Norwegii uczciwa.moj nr tel.788272867
potrzebny lakiernik , blacharz , mechanik do belgii
kontakt do belgii- lakiernik_ford@wp.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-16 21:38:17odpowiedz
|
witam szukam pracy w zawodzie lakiernik samochodowy lub podobna praca mam 27letnie doswiadczenie/lakierowanie pojazdow,elementow plstykowych,metalowych ,demontarz pojazdow,posiadam samochod ternowy i lawete prawojazdy kat b+e moj telefon 519149373 Polska miasto Bielsko-biala
Witam podejmę prace za granicą jako lakiernik przemysłowy. Doświadczenie w lakiernictwie przemysłowym- kontenery,muldy,zbiorniki,konstrukcje,naczepy i podwozia samochodów ciężarowych.Prosze o kontakt mój tel 603 416 457 e-mail;darek267@onet.pl
lakiernik nadal szuka - 2010-03-09 19:15:30odpowiedz
|
witam. szukam zatrudnienia za granicą , bardzo dobra praktyka w serwisach ford ,honda,certyfiksty sikkens,dobieranie kolorów ,woda , obrupka na sucho,3m, polerowanie ,lakiery uv, niepijący , niepalący,kltura osobista, TYLKO KONKRETNE OFERTY
ZA KONKRETNE PIENIĄDZE lakiernik_ford@wp.pl
-
lakiernik nadal szuka - 2010-03-09 19:15:33odpowiedz
|
witam. szukam zatrudnienia za granicą , bardzo dobra praktyka w serwisach ford ,honda,certyfiksty sikkens,dobieranie kolorów ,woda , obrupka na sucho,3m, polerowanie ,lakiery uv, niepijący , niepalący,kltura osobista, TYLKO KONKRETNE OFERTY
-
lakiernik nadal szuka - 2010-03-09 19:17:26odpowiedz
|
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-10 20:00:58odpowiedz
|
jestem lakiernikiem i jestem zaineresowany oferta pracy moj nr +48 692141114 pozdrawiam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-10 20:03:20odpowiedz
|
jestem zainteresowany oferta pracy jako lakiernik nr+48692141114 pozdrawiam krzysztof
Jestem lakiernikiem dużym stażem w tym zawodzie,nie chwale się swoimi papierami i osiągnięciami.Pracowałem we Włoszech i w Hiszpanii .Lubie swój zawód i potrafię go wykonywać.Szukam pracy za granicą-tel.790501227 lub email jojtek19@interia.pl dziękuje życzliwej osobie za kontakt.
Lakiernik z wieloletnim doświadczeniem szuka pracy za granicą.-Kontakt tel.790-501-227 lub jojtek19@interia.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-11 08:07:43odpowiedz
|
Lakiernik z wieloletnim doświadczeniem w zawodzie,z dobrą znajomością w posługiwaniu się lakierami i materiałami lakierniczymi szuka pracy za granicą
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-11 08:24:41odpowiedz
|
Samodzielny lakiernik wykonujący pracę od podstaw z wieloletnim doświadczeniem w zawodzie.Dobra znajomość lakierów i materiałów lakierniczych. Pilnie szuka pracy za granicą .
tel.kom.790501227 lub ameil:jojtek19@interia.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-13 11:47:48odpowiedz
|
przyjme do pracy lakiernikow samochodowych Belgia z okolic tarnowskich gor ,bytom slask
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-13 11:48:41odpowiedz
|
sukam lakiernikow ze slaska do pracy w Belgi 728196185 edyta
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-27 12:50:39odpowiedz
|
prosze więcej informacji jestem zainteresowany pracą jako lakiernik
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-27 13:02:07odpowiedz
|
prosze więcej informacji jestem lakiernikiem i szukam pracy
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-28 11:13:10odpowiedz
|
jestem zainteresowany prosze telefon 515 411 209
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-17 11:54:32odpowiedz
|
Witam, pilnie poszukuję pracy jako lakiernik, blacharz lub mechanik, posiadam wszelkie dokumenty na wymienione wyżej zawody. Mam 20-letnie doswiadczenie do niedawna sam prowadziłem warsztat samochodowy. Proszę o kontakt tel.+48500035118
Witam.Szukam pracy jako lakiernik.Posiadam wieloletnie doświadczenie za granicą i w Polsce w tym autoryzowane serwisy. Moj.Nr.Tel.506-215-935
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-30 22:35:07odpowiedz
|
Radek - 2008-08-12 20:01:52
Czesc szukam lakiernika do pracy w niemczech dokladniej do pracy
na terenie hesji. Jezeli jest pan zainteresowany prosze o maila
na [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
Jestem zainteresowany praca w niemczech,obecnie pracoje w UK moj adr,int jary10267@interia.pl lob nr tel +447909273765
jesli ktos sie tam wybiera to ostrzegam dursun to oszust . i psychol rozwalil mi na koniec kopmputer i jeszcze mnie oszukal
to jest w bidenkopf ostrzegam
Продам свою лицензию програмы Xrumer 5.12 для раскрутки сайтов полностью с аккурантом на сайте програмы.
Продаю за 400 долларов. С програмой Вы получите парсер
для сбора баз и другие плагины. Подробнее читайте на сайте программы http://www.botmasterru.com
Тому кто купит дам важные советы и знания которые съэкономят Вам кучу времени и выведут сазу
на рабочий уровень, и покажу где недорого есть готовые базы.
Моя почта: veasw42@inbox.ru
jesli ktos sie tam wybiera to ostrzegam dursun to oszust . i psychol rozwalil mi na koniec kopmputer i jeszcze mnie oszukal
Продаю лицензионную програмуXrumer5 для расылок рекламы в интернете продаю полностью с
аккурантом на сайте програмы.Цена 400$. В програме есть парсер для сбора баз и плагины.
Подробности о програме на сайте программы http://www.botmasterru.com Тому кто купит дам
очень важные знания которых нет в инструкциях которые съэкономят Вам много времени и
выведут сазу на рабочий уровень, и покажу где можно недорого брать готовые базы.
fert456@inbox.ru
Ручная расылка рекламных объявлений на бесплаплатные интернет-доски 50$ на 3000 досок (до 15 тыс. досок) в соответствующие разделы досок и выбором срока
размещения. После размещения получите ссылки досок где находится Ваша реклама.
Есть авторазмещение на 19 тысяч итернет-досок ссылок в Каталоге Яндекс появляется 10 - 16 тысяч 100$.
На форумы 50$ на 120000 форумов san692@inbox.ru
Для желающих прорекламировать свой сайт или услуги (можно без сайта) в интернете предлагаю
услуги по размещению Вашей рекламы на многих сайтах интернета в ручном или автоматическом
режимах:
- Ручное размещение на 3000 интернет-досок 100$ даю отчет в виде базы ссылок где разместил
рекламу. Там где необходимо делаю активацию по email.Размещение делается в соответствующие
категории (не спам) и выбором срока размещения.
- Автоматическое размещение на 20тысяч интернет-досок 100$ .После рассылки в Яндексе появляется
ппримерно 10тысяч ссылок что дает дополнительно посетителей из Яндекс каталога причем по
большему количеству ключевых слов что еще улучшает эффект.
- Автоматическое размещение на 150тысяч форумов 50$
Количество сайтов указаное в этой рекламе это количество успешных регистраций, а не вся база.
e-mail: dawr65@mail.ru
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-19 21:38:06odpowiedz
|
artur lakiernik 15 lat w zawodzie.szuka pracy...meil..artek282@onet.pl
Для тех кто хочет дать рекламу в интернете или сделать продвижение своего сайта предлагаю
разместить Ваши рекламные объявления на разных сайтах:
- Рзместить вручную на 3тысячи интернет-досок 100$, после рассылки пришлю базу ссылок куда
разместил рекламу. Если требуется активировать по email это тоже делается.Размещаю в
соответствующие разделы с выбором на какой срок.
- Рзместить вручную на любых сайтах под заказ 100$ за 1000 отчет и базу предоставлю.
- Рзместить на сайтах с высоким тиц 100$ за сколько получится с 1 ПС базу предоставлю
- Разместить в автоматическом режиме на 20тыс.досок 100$ .Ссылок в Яндекс-каталоге появится
около 10тысяч это дополнительно дает посетителей из каталога Яндекс и по
большему количеству ключевых слов что дает еще больший эффект.
- Автоматическое размещение на 150тысяч форумов 50$
указаное Количество сайтов имеется в виду количество успешных регистраций, а не вся база.
e-mail: rew8@inbox.ru
Предлагаю размещение рекл.объявлений на 19000 досокинтернета в авторежиме. В каталоге Яндекс
количество ссылок на ваш сайт появится около 11000. Есть пример работы дам по запросу.Цена
100долларов.
Есть ручная рассылка на 3000 досок 100$ с отчетом.
Размещение вручную на любых сайтах 100$ за 1000 с отчетом (база сайтов) поиск включен в
стоимость.
Разместить вручную на сайты с высоким тиц 100$ за 100 штук, базу отдаю вам.
Приведу 1000 уникальных примерно за 2 дня, а потом не много но долго еще заходят 50$.
Автоматическая рассылка на 100тыс. форумов 50$.
mal6@bk.ru
Профессиональный инструмент для продавцов шин и дисков - TyreIndex.
Позволяет обрабатывать прайслисты поставщиков, сравнивать цены, одним
запросом получать все варианты закупки. Подробнее на http://www.tyreindex.ru
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-27 15:37:38odpowiedz
|
Witam.Szukam pracy jako lakiernik.Posiadam wieloletnie doświadczenie za granicą i w Polsce w tym autoryzowane serwisy. Moj.Nr.Tel.506-215-935
Приглашаем Вас посетить профессиональный форум http://www.SoundForum.ru, где обсуждаются следующие темы:
1. Профессиональное звуковое и световое оборудование
2. Презентационное и видео оборудование
3. Проектирование и дизайн клубов и студий
4. Оборудование для домашних кинотеатров
5. Звукоизоляция помещений, проектирование
6. Музыкальные инструменты
Для частных лиц и торговых компаний на форуме находится доска объявлений купли/продажи нового и БУ оборудования, аренде, услугах и т.п.
Для проектно-монтажных организаций есть разделы для размещения контактной информации и реализованных проектах, обсуждаются правовые вопросы.
На форуме есть возможность опубликовать вакансии и найти работу в отрасли, обсудить ночные клубы и музыкальные группы, посмотреть новинки оборудования.
Прелагаем ручное и атоматическое размещение рекламы в интернете:
E-mail: sar359@yandex.ua
-на 3тыс. бесплатных интернет-досок объявлений 100 $ .Это ручное
размещение в соответствующие разделы и выбором на какой срок, после
размещения получите отчет в виде базы ссылок.Где нужно делается
активация по e-mail
-Автоматическая рассылка на 20тыс. интернет-досок,в Яндексе
получается примерно 12тыс.ссылок 100 $
-автоматическое размещение на 180 тыс. форумов 70 $
-ручное размещение На любые сайты 100 $ за 1000 сайтов, сбор сайтов
входит в стоимость, собраную базу отдаем Вам
-разместить на 20тыс. досок бесплатных объявлений вручную 500$ после
размещения высылается отчет в виде базы ссылок куда разместили рекламу.
-Сборать базу потенциальных клиентов (url, e-mail, телефоны и др.) 100$ за 1000
Прелагаем изготовление сайтов, интернет-магазинов, от мини сайта до
порталов. Индивидуальный дизайн, система управления сайтом которая
позволяет редактировать информацию на сайте самостоятельно без помощи
вебмастера. Выполняем работы по раскрутке сайтов и распространению
рекламы в интернете. Сео услуги и другие виды работ. Подробности на
сайте http://www.monit-obmen.com
Предлагаю изготовление сайтов, интернет - магазинов, раскрутку сайтов, реклама в интернете
и другие работы Подробнее на сайте http://www.monit-obmen.com
Подам Вашу рекламу во многие сайты интернета заказы отправляйте на web8@km.ru :
1.Подать рекламное сообщение в 3050 доски бесплатных объявлений интернета
(эторучная подача не програмой) 99$. Меняется текст и подбираются
высокочастотные ключевые по Вашей теме.
2.Подать рекламное сообщение в 21500 доски бесплатных объявлений интернета
(авторассылка лицензионной програмой)99$. Тоже меняется текст и подбираются
высокочастотные ключевые.Много ссылок получается а Яндексе или Гугле около 11тысяч.
3.В интернет-форумы 60$ на 175000 много ссылок в Гугле получается можно текст менять.
4.Податьвручную рекламное сообщение в 21500 доски бесплатных объявлений
интернета 499$
5.Пункты 1+2+3 199$
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-13 20:32:29odpowiedz
|
mike - 2006-12-07 19:38:11
Szukam pracy zagranicą-staż 12 lat,polski paszport,podstawy j. niemieckiego.Jeśli ktoś wie o takiej pracy to proszę o kontakt
alina118@interia.pl
Witam!! Jestem zainteresowany oferta pracy jako lakiernik. Mam długoletnie doświadczenie w zawodzie,maluję proszkowo,farbami wodnymi oraz znam się na komputerowym dobierani kolorów. Obecnie przebywam w niemczech niedaleko Wuppertalu, ale przeprowadzka do innego miasta nie będzie stanowiła problemu. Jestem osobą pracowitą,sumienną,uczciwą i nie mająca trudności pracy w zespole. To są moje numery kont.+4915775049738 lub +4916092375216. Z poważaniem Damian Glinka
Witam! Mam 29 lat. Poszukuje pracy jako lakiernik samochodowy najlepiej na terenie Niemiec, posiadam wykształcenie wyższe, w zawodzie lakiernika pracuje od 10 lat, jestem w pełni samodzielnym pracownikiem, od przygotowania powierzchni (rozbiórka, szpachlowanie, podkładowanie, szlif sucho mokro, chebel, oscylacja), aplikacja bazy konwencjonalnej oraz wodnej, aplikacja lakierów nawierzchniowych (klar MS, HS, akryle), cieniowanie, częściowe lakierowanie elementów, polerowanie w pełnym zakresie, praca na mieszalniku, certyfikat zawodowy NEXA autocolor, SPIES HECKER, pracuje na pistoletach marki SATA, ponadto posiadam prawo jazdy B+E. Jestem sumiennym, pracowitym i uczciwym człowiekiem a lakierowanie to dla mnie nie tylko praca lecz równierz pasja! Osoby zainteresowane moją osobą proszę o kontakt pod nr. tel. 608-424-118 lub mail. radus2345@interia.pl
JEŚLI PAN SZUKA NADAL LAKIERNIKA SAMOCHODOWEGO DO PRACY TO WŁAŚNIE JESTEM CHETNY NA WYJAZD PRACUJE W TEJ BRAN ....15 LAT. PROSZE PISAC NA olamarzec7@gmail.com.POZDRAWIAM