Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-12 14:01:36 odpowiedz | cytuj
no wlasnie... fizyczna robota u niemca zawsze byla ciezka i bedzie ciezka takze nie narzekajcie ludziska tylko sie biezcie do roboty!!!!!!! czy to niemiec czy turek czy inny tam tak samo bedzie cisnal polaka ale jak placi to jest ok.Nie ma co liczyc ze bedzie sie mieszkalo w hotelu 3-gwiazdkowym i nic nie robilo i jeszcze kasa z tego bedzie..... przestancie juz gadac glupoty. Jak chcecie tam pracowac w tym CPPC czy jakos tam to pracujcie a jak nie,to zrezygnujcie i nie piszcie juz glupot!!!! bo tylko ludziom w glowach mieszacie!!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-12 19:08:13 odpowiedz | cytuj
Lolita przy CZERESNIACH ???? Cos tam chyba nie tak??? Orhan kto tam pracuje ze takie glupoty pisze?? Oj oj.
zdjecie uzytkownika
GRZEŚ - 2010-10-20 13:58:21 odpowiedz | cytuj
· 20 dollars 2 surf.
Innowacyjny sposób zarabiania pieniędzy!
Po 1 zarabiamy w dolarach! Sposobow na zarobek jest bardzo wiele.
Wystarczy sie zarejestrowac i zainstalowac baner z reklamami, będzie to cienki pasek
na monitorze na którym bedą wyświetlany reklamy. Nie musisz nic robić a
punkty sie same nabijają Są również na stronie po zalogowaniu płatne
banery za które dostajemy sporą liczbę punktów

Nastepny sposob to taki iz zostanie przydzielony tobie twoj wlasny
INDYWIDUALNY LINK wyslij go swoim znajomym i namow ich aby sie
zarejestrowali z twojego linku i zaczeli
zarabiac punkty. I ty tez bedziesz zarabial! Bedziesz pobieral ich
czesc zarobków, oni oczywiscie NIC NIE STRACĄ PRZY TYM, a ty tylko
mozesz zyskac.
Warto spróbować nic nie stracisz.

Oto link do serwisu:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=117613
zdjecie uzytkownika
GRZEŚ - 2010-10-20 13:58:21 odpowiedz | cytuj
· 20 dollars 2 surf.
Innowacyjny sposób zarabiania pieniędzy!
Po 1 zarabiamy w dolarach! Sposobow na zarobek jest bardzo wiele.
Wystarczy sie zarejestrowac i zainstalowac baner z reklamami, będzie to cienki pasek
na monitorze na którym bedą wyświetlany reklamy. Nie musisz nic robić a
punkty sie same nabijają Są również na stronie po zalogowaniu płatne
banery za które dostajemy sporą liczbę punktów

Nastepny sposob to taki iz zostanie przydzielony tobie twoj wlasny
INDYWIDUALNY LINK wyslij go swoim znajomym i namow ich aby sie
zarejestrowali z twojego linku i zaczeli
zarabiac punkty. I ty tez bedziesz zarabial! Bedziesz pobieral ich
czesc zarobków, oni oczywiscie NIC NIE STRACĄ PRZY TYM, a ty tylko
mozesz zyskac.
Warto spróbować nic nie stracisz.

Oto link do serwisu:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=117613
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-17 11:54:14 odpowiedz | cytuj
Witam mam wlasnie jechac w w niedziele tam czy zmienilo sie cos czy to dalej oszusci ?? prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
pancia - 2012-01-30 14:12:13 odpowiedz | cytuj
hej ten lysy turecki smiec powinien juz dawno grysc ziemie bylam tam pracowalam duzo wiem jakie robil i robi z karszowem przekrety teraz jeszcze maja do spolki firme polaczkow z korbielowa ludzie niedajcie sie nabierac a co do anki palaszewskiej to zwykla szmata i pijaczka z lysym byla dla kasy ludzie niemieli za co zyc a ona dala dupy i 1000e na adwokata dla brata cpuna dostala a teraz orhan ma ja w dupie ma nowa suke pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mariolka - 2012-02-15 09:12:08 odpowiedz | cytuj
hejka wszystkim mam na Imie Sławek kiedys tam pracowałem pare lat temu mieszkałem pod 3 czy ktos pamieta zolwika mieszkalem z nim i typami z Turka takie miasto pamietam Ta Anke miła laska szkoda ze byla z tym frajerem orhanem z checia bym go najebał dzis bo znam juz niemiecki bardzo dobrze pozdro duze dla Sawika z ktorym było grube bongo hehheh czy ktos ma kontakt z siwym ze szczecina z parkowej???wielki szacun dla niego on był z taka maniura tam Julia Dzulia jakos tam jesli ten post przeczyta Anka to wielki szacun dla zniej checia bym z nia pogadał bo wpadła mi w oko no i zreszta lubielismy sie jak cos podam skypa lub nk facebook
zdjecie uzytkownika
Mariolka - 2012-02-15 09:27:26 odpowiedz | cytuj
Do Ani moj num jak cos 0041766031574
zdjecie uzytkownika
Mariolka - 2012-02-15 09:39:23 odpowiedz | cytuj
do Panci hej masz namiar do Anki????pozdro yooooo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-21 17:08:09 odpowiedz | cytuj
Jak mozna byc tak durnym, zeby wypisywac takie glupoty !! Praca nie odpowiadala, pilo sie dzien w dzien, nie chcialo sie wstawac to nie myslcie sobie ze bedzie ok!! Pijakow nikt nie toleruje!! A co do Ani to odjebajcie sie od niej, bo dziewczyna naprawde super, jak i jej brat i naprawde nie wiem skad Wam takie glupie rzeczy przychodza do glowy.
Trzeba byc naprawde jebnietym, zeby napisac cos takiego. PANCIA, walnij sie w glowe ale to tak raz i porzadnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Melisa - 2012-03-21 22:06:13 odpowiedz | cytuj
Pancia odjebaj sie ! Nie wpier.... sie w nie swoje sprawy ! I nie oczerniaj ludzi ! Orhan i Rafka sa wporzadku i wszystko jest tak jak ma byc. Jesli komus nie chce sie pracowac to nie dziw sie ze tak jest. A kurwa i szmata to moze Ty jestes ? Zazdroscisz, ze nikt Cie tu nie chcial ? Moze jestes az tak bardzo parszywa. Ludzie nie sluchajcie takich bzdur jakie Ci idioci tu wypisuja ! Wszystko tutaj jest OK ! Normalna praca ! PANCIA JESZCZE RAZ------ ODJEBAJ SIE ! Ja pierrrrdoleeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
pancia - 2012-03-26 12:58:05 odpowiedz | cytuj
no no pewnie jestes jedna z tych co turasy posowaly w kasablance a anka no coz gdyby niemiala takiej kasy za to ze odczasu do casu da dupy orhanowi to dawno by juz byla gdzieindziej ale poco orhan ludzia nieda kasy zaliczki bo ania jedzie do polski i musi miec chociaz 600 euro a inni niech czekaja wy jestescie jebnieci tam tylko pare osob bylo ok pewnie juz tam nierobia ludzie siedzieli bez umow bo kierownicy mieli to w dupie brali kase i nic nierobili tylko jeszcze z morda potrafili wyskoczyc a ty meliska to amolku sie napij bedziesz lepiej bronic dupy co niektorty pozdro stara ekipe z 34
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-03-26 22:14:44 odpowiedz | cytuj
Pancia a robiłaś te pięć dni za darmochę gdzie łysy turas miał 15 euro a ty odrabiałaś za 4 ale ktoś musi z tym ruszyć bo naprawdę ludzie są bez wyjścia i pracują nawet na takich zasadach chociaż jest to nie zgodne z prawem.Ale ogólnie zgadzam się z tymi negatywnymi kom na temat tego miejsca bo to szczera prawda a te głupie cipy gdyby nie chciały to by się nie puszczały z brudasami a tak ogólnie to Hitler przewraca się w grobie hi hi.
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2012-04-11 22:57:59 odpowiedz | cytuj
WITAM DOSTALAM OFERTE PRACY WYJECHANIA DO TEJ FIRMY PRZEZ ZGENCJE Z KORBIELOWA I NIEWIEM CO ROBIC?PROSZE O JAKIES INFORMACJE BO NIEWIEM CZY JECHAC PO TYM CO PRZECZYTALAM TUTAJ?JAK JEST NAPRAWDE W TEJ FIRMIE?PROSZE O KONTAKT NA MAILA kasienka259@wp.pl
x