Byłem w Radisson Sas teraz jest colections,wtedy 2002 rok na placu grzybowskim 20 lat mineło wtedy Pan zachorański był jeszcze zastępcą toniego bohmana Pan Kałuski szefem restauracji a Pan Lejman szefem imprez...jak wtedy miałem 18 lat pensji 1000 ja jako totalny swierzak w gastronomia oczywiście na kuchni...krótko atmosfera się nie zmieniła 3000 netto...na mieście da się zarobic dużo więcej...w warsovi kucharzowi płacą 25 zł na h netto a tu wychodzi że 16.60...ja pracuję w innej restauracji osobiście mam 30zł na piecu robię 1 z 8 części ogólnej pracy,atmosfera w Radisonie jaka była pokolenie temu taka jest do dziś,moje wspomnienia z tamtych lat...mistrzowie ale kur....wa bardziej chamskich ludzi nie widziałem...zadęcia z wzdęciem żołądkowym z finalnym kleksem na talerzu...piling ziemniaczany oraz masowanie sałaty cyckami plus bajki opowiadane stekom które w otulinie totalnej nerwówki londuja na talerzu,miałem ojczyma Duńczyka który sam przyznał i powiedział fucking robers from elit....horror w stylu Stevena kinga ...nie polecam totalnie ludziom szczególnie młodym tego miejsca....kariery nie zrobicie...
Nikomu nie polecam pracy w tym miejscu (Deo Hotel - Radisson Hotel & Suites Gdańsk) Odkąd zmienił się Dyrektor Generalny praca w tym miejscu to jedna wielka patologia. Dużo stałych pracowników odeszło. Kompletny brak organizacji, likwidacja stanowisk ,i całkowity brak szacunku przez Pana Dyrektora MG dla pracownika. Bardzo toksyczny i narcystyczny człowiek. Jeśli ktoś chce pracować na „wyższym” stanowisku za 3000 na rękę i nabawić się przy tym nerwicy to polecam.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Radisson?
Zobacz opinie na temat firmy Radisson tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.