Polecacie prace w restauracji? Jakie są jej dobre strony ?
@exkelnerka a jak między innymi pracownikami, tez było tak zle?
Gdy ja pracowałam, Pani manager była bardzo nie miła, brak otwartości, przed zwolnieniem, pierwszy dzień na kelnerce, co chwilę słyszałam jedynie pretensje, należy nastawiać się na wieczne pretensje o nic, długa ilość czasu w niewygodnej, tandetnej, rozwalonej spódnicy, brak umowy, i stawkę poniżej minimalnej
Byłam tam kelnerka przez trzy tygodnie, (usunięte przez administratora)bez pewności zarobków, menadżerka nie miła, gdy raz nie zapytałam klienta o rodzaj mięsa zostałam z góry na dół podmiesionym głosem zrownana z błotem, do tego stopnia, że zostałam wysłana do domu, gdyż zaplakan nie moglam obsługiwać klientów, oczywiście później już mniebjie ujrzeli, wypłatę mialam miec 20 stego, dopiero gdy zagroziłam Państwowa Inspekcja Pracy została mi ona wysłana, nie polecam, nie idźcie tam.
Proszę nie usuwać fragmentu o tym, że nie miałam umowy, to fakt, który przyszli pracownicy powinni wiedzieć
Nie polecam!