Opinie o Motogama w Kraków

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Motogama. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Motogama o rekrutacji.

Branże: Produkcja części i materiałów eksploatacyjne pojazdów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Motogama w Kraków

baner wywiady
Kulomistrz

Praca fajna dużo nadgodzin można zrobić po czasie można chodzić na Kule xD od poniedziałku do piątku po 8h idzie wyciągnać 900-1000 zł do rączki wypłacane w poniedziałki i piątki xD Nie polecam przyjmować kominów bo lipa w uj już jeden był taki co się nabił na komin itd itd nie wiem może ktoś się weźmie za to w końcu i zamiast kul będzie lepsza płaca niż jest teraz bo to nie ma sensu z roku na rok taka sama wypłata a nie wspomnę o Grześiu co drze mordę w poniedziałki zostajemy dwie godziny bo przecież w soboty tez pracujemy ale po co dać połowę zamówień xD no i tyle a reszta kierowników to wg porażka każdy po każdym napierdala i wyżywa odezwiesz się to cię specjalnie wpierdolą na G byś napierdalał na Brembo itd xD najlepsze było jak na magazynie P był robiony masaż kierownikowi przez kolegę z Ukrainy xD nie wiem polecam się zastanowić czy warto tez nie patrzą na to czy ktoś ma jak wrócić w poniedziałek do domu bo np jeździ komunikacją miejską masz zostać i tyle inni mają auto to ich to nie obchodzi jeszcze alkochol walony i palenie jana na nockach w kartonach na C lub D tam gdzie Filtry Kabinowe xD

Edward
@Olo

Hmm a co takiego tam się działo, że negatywnie oceniasz te 4 lata pracy tam? Słaba kasa, czy raczej o atmosferę chodzi? Moze to od stanowiska zależy? Jak już chcesz coś napisać, to weź daj znać, ile na rękę dają. Da się wyżyć z nadgodzinami? Bo widziałem, że są możliwe.

PHowiec

Pensja super, czytaj najniższa krajowa ale za to nie ma problemu z obliczeniem wysokości wynagrodzenia. Premia super bo jej nie ma, co znaczy, że też łatwo obliczyć. Samochód marki premium, (usunięte przez administratora)płakał jak sprzedawał Fabię, 1,0 gaz przebieg powyżej 50 tys. na jednym kole ale bez zapasowego. Magazyn pełny.....braków, pracownicy ze wschodu wydają towar dobrze, tak jak wszędzie;) Logistyka jedyna w branży. Praca godna polecenia.

@Ciekawy

Realnie dużo, nie zarobisz. A ile konkretnie to musisz śledzić kwotę najniższej krajowej. Premia około 6000 PLN netto na rok;) Na magazynie zawsze można coś dorobić na boku, bez papieru - koperta. Można poczuć się jak ordynator. Wycieczki od producentów tylko dla działu marketing.

????

Ja pracowałam w tej firmie i sobie chwalę ma swoje plusy i minusy, nie ukrywam, rozważam też powrót ????

@ew

Plusów i minusów brak, że nikt się nie odnosi? Jest tu po prostu neutralnie czy jak?

@PHowiec

pozostaje pytanie tylko na które stanowisko w razie czego polecasz tutaj pracę. Dla PH podważasz pisząc tak o podstawie i braku premii.... A jeśli chodzi o osoby wydające towar, to jakie mają teraz warunki?

Ciekawy
@PHowiec

Napisz proszę ile można realnie zarobić na stanowisku PH ? Czy cele sprzedażowe rzeczywiście są nie do wyrobienia?

Jola
@PHowiec

Ile mniej więcej można zarobić jako regionalny PH? Jakieś widełki? Podstawa zawsze jest w wysokości najniższej krajowej? Czy prawda jest to, ze wymagany obrót jest nie do zrobienia?

PHowiec Nowy wpis
@Jola

Jak szybko jeździsz do dużo... punktów karnych, pracodawca pokrywa mandaty no bo to on płaci Ci pensję. Widełki... muszę się zastanowić ale jedyne co mogę przychodzi do głowy to brak sufitu....na parkingu przed firmą. Podstawa nie zawsze najniższa....jak się w kadrach nie zorientują, że została podniesiona to niższa od krajowej. Obrót jest realnie zawsze nie do zrobienia. Po co komuś target do wykonania przecież później trzeba płacić premię.

PHowiec Nowy wpis
@Ciekawy

Marcin Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 30 dni.

Jak wyglada praca z ludźmi na magazynie? Pomocni, skarżą na innych itp?

Zainteresowany praca Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 30 dni.

Hej, jak wyglądają benefity?

Aneta

W sprawie przedstawiciela więcej pytań niż odpowiedzi, a co z pracą magazyniera? Opinie z 2021 roku są hm... Nie wiem, czy wpis o 900-1000 zł wypłacanych co tydzień to żarty, czy poważne, skoro zaraz autor powypisywał jakieś cuda. Da się teraz w 2023 zarobić na magazynie czwórkę do ręki?

Boguś

Nie

Re

3400 netto z premią na rękę za 8h dziennie po 3 miesiącach

Anonimski
@Aneta

To co autor powypisywał to akurat prawda w 100%, również o wypłacie (nadgodziny płatne przed pracą dla chętnych, wypłata do ręki), a podstawa to jakieś 3200-3400 netto + premia na 3 miesiące, ale lubią zabrać za byle co, pozdrawiam po 5 latach pracy

Magazynier
Przebieg rekrutacji

Spoko. Rozmowa z kierownikiem.Nie żądają głupich pytań. Ja miałem rozmowę ze SŁAWKIEM

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
logo firmy Kierowca-magazynier hurtownia z kosmetykami
F.u.h. Rena II s.c. Michał Magielski Kamil Magielski
Wyślij CV
logo firmy Specjalista / Specjalistka ds.zakupów
Ds-Technic sp. z o.o.
(26 opinii)
logo firmy Senior Full Stack / Front End Software Developer
Kraków
Creative Ideas Sp. z o.o.
(1 opinia)
Aplikuj na wiele ofert
tom

czy polecacie prace tutaj? jak wygląda praca na magazynie?

@tom

Ale o co pytasz, o zarobki, atmosferę, czy co?

Samson
@Jarosław

Możesz o wszystkim powiedzieć

ala
@tom

i jak wyglada z praca w tej firmie?

Mot
Użytkownicy czekają na odpowiedź 53 dni.

Jak wyglądają warunki pracy na magazynie teraz? Są jakieś nadgodziny i czy szukają pracowników?

Kulomistrz

Kręgiel
@Kulomistrz

Któremu deklowi znaki interpunkcyjne są obce?

Figofago
@Kulomistrz

Kompletne bzdury.

Olo
@Figofago

Nie bzdury przepracowałem tam 4 lata najgorzej zmanrowane 4 lata już tak nie chroń Marcinka Slawka Grześia i innej choloty z plitu

Edward
@Olo

bap

Jaka atmosfera panuję w firmie?

kapucyn
@bap

Atmosfera firmy jest niejednorodną powłoką złożoną z mieszaniny gazów zwanej powietrzem. Głównymi składnikami suchego powietrza są: azot (78,084% objętości), tlen (20,946%), argon (0,934%), dwutlenek węgla (0,0408%). Zawartość dwutlenku węgla zmienia się w cyklu rocznym oraz systematycznie rośnie. Ważnym składnikiem jest również para wodna, nieuwzględniona w tym zestawieniu; jej zawartość przy powierzchni zwykle zmienia się w granicach 1–4%. Są to tak zwane składniki główne. Atmosfera firmy zawiera także śladowe ilości gazów szlachetnych (hel, neon, krypton i ksenon). oraz metan, wodór, tlenek i podtlenek azotu, ozon (tzw. składniki drugorzędne) i związki siarki, a także (w znacznie mniejszych ilościach) m.in. radon, jod, amoniak i tzw. aerozole atmosferyczne (np. pyły gleb, mikroorganizmy oraz substancje powstające w wyniku działalności gospodarczej człowieka), w tym aerozole promieniotwórcze (z największą rolę cząstek o średnicach 0,05-0,035 μm). Substancje, których stężenie jest zmienne w czasie i przestrzeni nazywamy domieszkami. Należą do nich np. ozon, siarkowodór, amoniak, metan, dwutlenek azotu, freony i inne węglowodory. Specjalną domieszką jest także woda. Występuje ona w atmosferze w trzech stanach skupienia - kropelek, kryształków lodu oraz pary wodnej.

Marvin

Cześć. Czy wie ktoś może na jaka podstawę może liczyć regionalny przedstawiciel handlowy? Zastanawiam się, czy jest sens aplikować.

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Motogama?

Weronika

A czemu nie tutaj? Czujesz się mało efektywny czy atmosfera Ci nie podeszła?

????

Bożena
@????

czemu wiec wczesniej odszedles ?

ew
@????

Napiszesz coś więcej o plusach i minusach?

NICE
@ew

Najlepiej wysłać CV do Kierownika Sławka sgil@motogama.com.pl , pokaże magazyn i omówi warunki pracy i wynagrodzenia.

Wq

Jak wygląda praca i zarobki ?

@Wq

A o jakie stanowisko pytasz w ogóle?

Typ

Nie polecam. Praca jeszcze w miarę ok, ale to co robią pracownicy to się w głowie nie mieści. Najgorsza praca jaką miałem.

Bożena
@Typ

ej, a co takiego robią ci pracownicy że aż tak nieprzychylną opinie wystawiasz?

@Bożena

70% pracowników to narkomani, alkoholicy, i plotkarze. 30% to biuro i pojedyncze osoby z magazynu. Inni (usunięte przez administratora) a "Gąska" na haju z kolegami nie ogarnia co się dzieje.

Harnaś
@Typ

Plotki to nic w porównaniu z narkomanami i alkusami. Każda zmiana ma swojego króla kresek i szybkiego browca. O skunksach jak Czesław czy Kozer nie wspominam...

Katarzyna
@Harnaś

Co wy piszecie, serio są takie jednostki pracujące tutaj? Jak to możliwe, oni nie stwarzają jakiegoś zagrożenia? Czy to jest tak że wszyscy wiedzą ale udają że nie?

@Katarzyna

Każdy wie, nikt się nie chcę wtrącać. Zresztą kogo oni zwolnią jak oni nie mają ludzi do pracy.

Halina
@Typ

To nie wystawiają ogłoszeń? Nie ma chętnych?

xxxx

Czy nadgodzinny są codziennie?

pl

Na jakie zarobki można liczyć?

T

T
@pl

Kwartalna 860 brutto

dziki87

Ile teraz w 2022 na stanowisku magazyniera można zarobić ?

XYZ
@dziki87

Najniższa na start, 3 zmiany :) Trochę mało, powinni pomyśleć o podwyżkach bo ludzie uciekną.

ror
@XYZ

kompletne bzdury

@ror

Jeśli uważasz, że to bzdury, to czemu nie powiesz jaka jest prawda? Jeśli nie najniższa na start, to ile?

ror
@Aneta

Na umowie, którą mam, a pracuję niedługo miałem na start 3300 brutto + premia , po 3 miesiącach dostałem 3440 brutto + premia , a najniższa krajowa wynosi 3010 brutto. Z premią po 3 miesiącach wychodzi 3720 brutto.

@ror

To ładnie. A masz do tego jakieś dodatki na święta? Czy nie ma czegoś takiego u was?

Obserwator

Towarzysze kulomistrze czy pracuje jeszcze u was jakiś barista z doświadczeniem?pozdrawiam:)

KULOWICZ

ZOSTAJEMY DWIE GODZINY

Jaka jest kultura pracy w Motogama?

dupcyngiel
@Pytanie

Kultura nie istnieje. Począwszy od szefostwa a kończąc na konserwatorze powieszeni płaskich. Samo bydło i hołota bez kultury. Wyzwiska i obelgi kierowane przez kierowników do podwładnych i na odwrót.(usunięte przez administratora)

@dupcyngiel

A powiesz też coś o zarobkach w Motogamie? Czy płaca jest tu adekwatna do wykonywanych obowiązków w Twojej ocenie? Można też liczyć na jakieś premie, czy raczej jest tylko podstawa? Jeśli są, to na jakich zasadach? I ile realnie zarobi się w Motogamie na początku? :)

Justyna

Cześć, jak można zdobywać doświadczenie zawodowe w Motogamie na stanowisku magazyniera? Czy organizowane są szkolenia? W ofercie jest też wzmianka o możliwości awansu i dalszego rozwoju zawodowego. Opiszecie jak to dokładnie wygląda i przebiega? :)

ziomal
@Justyna

Robisz jako magazynier i na tym się kończy. Awans to pakowanie paczek tudzież ładowanie auta. Jeżeli umiesz sprzedawać ludzi i wchodzić kierownikom w cztery litery to możesz się (usunięte przez administratora) na magazynie lub palić papierosy czy oglądać filmiki na YT siedząc na wózku widłowym.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Motogama - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Motogama?

Zobacz opinie na temat firmy Motogama tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 18.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Motogama?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Motogama?

Kandydaci do pracy w Motogama napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)