Motogama

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o Motogama

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motogama

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@UkrytySmok, masz jakiej dowody na potwierdzenie opisywanej przez Ciebie sytuacji? Może opis jakiegoś zachowania? Kiedy opiszesz z przykładami o co Ci dokładnie chodzi, wtedy łatwiej będzie się do tego odnieść mnie ale też potencjalnym pracownikom, którzy poszukują informacji na temat Motogamy.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@były pracownik a kiedy przestałeś być zatrudniony w firmie? Czasami sytuacja w ciągu niedługiego czasu może ulec zmianie. Czy w czasie, kiedy byłeś pracownikiem firmy firma wypłacała dodatkowe wynagrodzenie za nadgodziny?

UkrytySmok
@Paulina 06.08.2017, 18:15
@były pracownik a kiedy przestałeś być zatrudniony w firmie? Czasami sytuacja w ciągu niedługiego czasu może ulec zmianie. Czy...

Paulino, której imię pozostanie pod znakiem zapytania... Sytuacja zmienia się tutaj jak w kalejdoskopie, niestety nie idzie w kierunku poprawy komfortu pracowników a wręcz przeciwnie... Z dnia na dzień jest coraz gorzej, ale tutaj liczy się tylko to by robota została zrobiona, nieważne jakim kosztem czyt. kosztem pracownika... Ok ok wypłacaja za nadgodziny, ale każdy ma ich już dość bo są one codziennością tej firmy która i tak Chyli się ku upadkowi... Wszystkim MG wychodzi bokiem, nawet klientom...

byly pracownik

Praca lekka nie jest.Za pensje ktora pracodawca oferuje to smiech na sali.Codzienne zostawanie w pracy po 9 do 10godzin.Poziom inteligencji brygadzistow kierownikow i wiekszosci ludzi zostawia wiele do zyczenia. Kierownicy otaczaja sie swoimi pupilami ktorzy nic nie robia w wiekszosci czasu sciemniajac i donoszac na wspolpracownikow. Brygadzisci obgaduja z pupilami pozostalych pracownikow i stosuja do pracownikow glupie odzywki. Na porzadku dziennym jest wydzieranie sie przez glosnik jakby zwykly pracownik posiadal grupe inwalidzka z powodu trwalej gluchoty. Pracownicy donosza na siebie o byle co byle by przypodobac sie kierownikowi i nie ma co liczyc na pomoc drugiego wspolpracownika.W zakladzie pracy pracownik otrzymuje swoj nr ktorym sie podpisuje i jest liczony z pozycji jakie zebral na godzine.Reasumujac placa na godzine a praca na akord.Na halach panuja astronomicznie wysokie temperatury.Jest klima na jednej hali ktora dziala slabo.na drugiej panuje skwar ponad 40 st. Na szczescie juz tam nie pracuje. Jedyny plus to placa na czas .

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Na stronie firmy możecie znaleźć aktualne oferty pracy! http://www.motogama.pl/pl/oferty.html Jakie macie doświadczenia z tymi stanowiskami?

plejer

Praca beznadziejna.3 miesiące to max jaki dało się tam pracować.Ciągłe darcie się przez mikrofon jakby był to zakład dla niesłyszących.W zimie ogrzewania brak trzeba było chodzić w kurtce. Nie wiadomo o której cie wypuszczą takie widzimisie chociaż gdy przyszła siła robocza z Ukrainy to już nawet w poniedziałki nie było nadgodzin.Ludzie w miare ok jak na poziom tego miejsca pracy choć znajdą się i tacy dla których nie ma różnicy pomiędzy mydłem do rąk w płynie a silnie źrącą substancja do maszyny czyszczacej podłogę tak więc trzeba uważać na swoje zdrowie !! Generalnie bardzo nie polecam 2/10.

byczek

Jak już sięgają po pracowników z Ukrainy to zle się dzieje. Sami są sobie winni jak kierownictwo na magazynie jest w ogóle nie kompetentne. Nie potrafią zarządzać ludzmi. Szkoda mi tylko osób które nie maja wyboru i tam pracują, bo są przez to wykorzystywani jak murzyni.

Wiocha

Praca tutaj?! Boze chroń moich przyjaciół. 2 tysiace na reke po pol roku. Obietnice z d**** wziete ukraincy w pracy bo nikt nie chce tu pracowac. Patrzyc jak zamienia polakow na ciapatych.

Dddd

A czego tu oczekiwać po osobach które w w większośc nie maja pojecia o zarządzaniu ludźmi, swoje niedociągnięcia nadrabiają chamstwem i darciem, a najlepsze ze wydaje im sie że są przy tym śmieszni, nie wspomnę już o brygadzistach, kompletne dno.

mily prawdziwy

Praca do lekkich nie należy super płatna też nie jest chociaż względem innych firm jest dobrze ( po okolo roku z delikatnymi nadgodzinami można mieć 2 z przodu) praca na magazynie 3 zmianowa 6-14 14-22 22-6 niestety w wiekszosci przypadkow wychodzi sie miedzy 14-16 czy 22-24. Wiec te nadgodziny jakoś tam wpadają. Premia kwartalna chyba 500-600zł zawsze to jakiś miły dodatek. Z urlopami kiepsko no ale jak ma sie konkretny powod to dadzą. Powolnymi krokami wprowadzany jest system czytników laserowych co niby ma ulepszyć prace a tak naprawde magazyn nie jest na to przystosowany. Prawda jest taka że trzeba przyjść i się przekonać na własnej skórze czy warto tutaj pracować. Pamietajcie ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

heheszki na regalach

Dbają o pracowników? Żartujesz sobie? Który kierownik czy brygadzista to pisze? O nikogo nie dbają. Jak coś się nie podoba to wypad a na wolne stanowisko przychodzi nowy. Oni o tym dobrze wiedzą i to wykorzystują. Dla zainteresowanych małe info. W umowie 8-o godzinny tryb pracy a w rzeczywistości 6-16, 14-24. Teoretycznie mamy też trzecią zmianę 22-6 ale w praktyce jest to 17-1 czasami 17-3. Poniedziałki ZAWSZE są nadgodziny dla zmiany przychodzącej na 6 i 14. Niestety zdarza się, że cały tydzień po 10/9 godzin. Jak ktoś nie ma życia towarzyskiego, perspektyw, jest pracoholikiem i lubi być traktowany jak murzyn to zapraszamy z otwartymi ramionami.

Priuśnice
@heheszki na regalach 13.08.2016, 22:20
Dbają o pracowników? Żartujesz sobie? Który kierownik czy brygadzista to pisze? O nikogo nie dbają. Jak coś się nie podoba to...

Niestety kierownik brygady [red] przejawia brak szacunku w stosunku do pracowników - używa obraźliwych epitetów ożywając mikrofonu przez co psuje opinie innym i jest poniżające. Myślę że w ten sposób nie zbudujemy dobrego zespołu, a raczej stworzymy złą atmosferę pracy . Może szefowie powinni zwrócić uwagę na lepsze traktowanie pracowników przez przełożonych, kierowników i brygadzistów. Na pewno poprawiłoby to pracę w zespole. Dekuji mnohokrat. Pozdravy.

Tomcio

Na urlop nie ma co liczyć, teraz nawet urlopy na żądanie nie wchodzą w gre. Za zgłoszenie urlopu na żądanie wpisywana jest bumela ,co wiążę się z zabraniem całej lub połowy premii. Niestety tak omijają przepisy prawa pracy że robią to zgodnie z prawem tłumacząc się trudną sytuacją w firmie, która trwa od miesiąca a potrwa pewnie ze 3 miesiące. Niestety nie jest to wina pracowników a kierownictwa które nie potrafi utrzymać pracowników i myśli że każdego marzeniem jest zostanie najlepszym magazynierem na świecie tak jakby nikt nie miał innych ambicji. Większości nie jest na rękę praca w blaszaku nagrzanym w lato do 50 stopni w niektórych miejscach bez klimatyzacji i wymaganie od nich nie wiadomo czego. Ale jak pracodawca chce utrzymać pracowników skoro zabiera mu gruszę wakacyjną 2 tyg przed planowanymi urlopami ,dając jałmużnę w postaci 100 zł premii. Praca to brud smród i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> NIE POLECAM

Toro
@Tomcio 18.07.2016, 13:51
Na urlop nie ma co liczyć, teraz nawet urlopy na żądanie nie wchodzą w gre. Za zgłoszenie urlopu na żądanie wpisywana jest bu...

To co tam robisz?

Tomcio
@Toro 18.07.2016, 18:04
To co tam robisz?

Już na szczęście nie robię ale piszę jak jest naprawdę, praca niestety dobra tylko dla tych którzy nie mają zbyt dużych perspektyw gdzie indziej(brak wykształcenia itp.)lub sytuacja ich do tego zmusza(studenci ). Jak lubisz robić z siebie murzyna to i pracuj tu 15 lat

Robert J

Praca bajka ,od paru lat chodze w jednych klapkach i są prawie jak nowe !

Łukasz P pseudonim C

Mi praca sie podoba zwlaszcza lubie nocki można podzwonic na rokse i palic janka do rana tylko trzeba uważać bo o 5:50 przychodzi Słąwomir i krzyczy ... nie chciałbym dostać od niego z pół obrotu

ave
@Łukasz P pseudonim C 10.05.2016, 21:57
to fajne masz zainteresowania

lorek teraz to sie tu juz nie pokazuj ... łukasz ci nie popuści

Janek
@Łukasz P pseudonim C 10.05.2016, 14:24
Mi praca sie podoba zwlaszcza lubie nocki można podzwonic na rokse i palic janka do rana tylko trzeba uważać bo o 5:50 przychod...

Taka ładna pogoda a ty siedzisz na necie zamiast korzystać z ostatnich dni urlopu

Orazm?

Moim zdaniem, wszyscy ludzie zamieszczający na tym portalu (który w istocie jest denny) "opinie" na temat, mają straszne kompleksy... Zamiast ingerować w życie ludzi, także to prywatne, powinni zająć się lepiej zbieraniem znaczków, albo chociażby skok na spadochronie z gaśnicą. Komu nie pasuje praca powinien poszukać innej. Dziękuje dobranoc

olo

może o magazynie.. ktoś coś powie.. jakie warunki.. szacunek do kierowników do pracowników..czy też sa krzykacze brygadziści jak w innych firmach.. atmosfera pracy.. za co zabierane premie , bo słyszałem że sa przyznawane..

roro

Jeżeli chodzi o benefit system to tego w tej firmie nie ma, co bardzo dużo chłopaków żałuję. Praca na magazynie 3 zmianowa, ale jest ok. Ja jestem na zmianie u kierownika Sławka i jest w porządku. Z tego co wiem to on już próbował namawiać na benefita, ale szefowie się nie zgodzili. Myślę że szefowie wreszcie powinni pomyśleć np: o takim czymś jak benefit bo to już jest jakiś dodatek dla pracownika. Kierownik Sławek ma benefita bo kiedyś z nim rozmawiałem, ale nie z Motogama tylko od koleżanki. Firma Motogama nie rozumie tego , że nawet taki benefit zatrzymuje pracowników.

obserwator

a nie tylko dobrem osobistym.. to tyle z mojej strony ... dziękuję i pozdrawiam

P E P E R

czy chińczyk to peper?

Se

Oczywiscie chodzilo o nie motywowanie

Se mua

Troka, nie trzeba byc specjalista od zarzadzania zeby wiedziec ze darciem ryja sie motywuje do wydajnej pracy. Wystarczy zdrowy rozsądek.

Lsd

Lcd, plazma czy kineskop - jeden uj, naucz sie matmy. Bo od 90% do 100 % brakuje 10% wiec wyjasnie - 10% nie zalicza sie do grona 90% wiec te 10% to nie półmózgi

troka

Widzę, że tu dużo fachowców od zarządzania to dlaczego zbieracie faktury jak macie taką wiedzę zarządzającą. Pomyliliście powołanie?

LCD

Ludzie tylko nadajecie. Jak wam tak źle to czemu się nie zwolnicie. Jeżeli twierdzicie że 90% załogi to półmózgi to obrazacie też siebie. Polak nauczony tylko nadawać albo robicie to poprostu z nudów.

BOLO

Przecież widać że te wszystkie obelgi są wypisywane są przez jednego gościa bo są podobnej treści. To pasuje do Chińczyka którego już niema. Mści się.

george La Tourette

Oczywiście sytuacja w naszym Zoo jest skomplikowana. Wśród zwierzątek na dole panuje generalnie zespół paranoi połączonej z adhd, a sytuacja chwilami nie przypomina porządnego Zoo a raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ogniu. Małpy na regałach też dają wiele od siebie. Pracowniku 69 nie podszywaj sie pode mnie.

pracownik nr. 1

Za to widać, że na krytykę odpowiadają tu jeden z kierowników i pokrzywdzony brygadzista (mam na myśli tu lolo i as). Może kiedyś dojdzie do fuzji kierownika S. i brygadzisty Z. Stworzyli by dobrą brygadę patologiczną, w której by się przekrzykiwali. Zero pokry i brak wiedzy z zakresu zarządzania jest problemem tych panów, a pracowników traktują falowo jak w wojsku w czasach PRLu.

Se mua

Najwyraźnie pasuje do motogamy idealnie a za 20 lat zostane brygadzistą

lolo

To Ty właśnie pokazujesz swój iloraz inteligencji. Zerowy.

Se mua

A po Tobie lolo widać że jesteś półmózgiem i nawet nie przypuszczam kim jesteś bo 90% motogamy spelnia to kryterium

BOLO

Pewnie to Chińczyk

lolo

Przecież to widać że już nie pracujesz w tej firmie. Nawet przypuszczam kim jesteś.

Se mua

Lolo, czlowieku slabej wiary, S.G. i G.W. to są nadpobudliwe kołki nic sobą nie reprezentujące. Kierownikami zostali tylko za staż, umiejętności na to stanowisko nie posiadaja. Jeden i drugi myśli że wydarcie ryja na pracownika to skuteczne nim zarządzanie. No tym to motywuja do janka...

Se mua

Dlaczego nikt nie porozmawia z brygadzistą? A jak można rozmawiać z człowiekiem którego iloraz inteligencji utrzymuje się na poziomie temperatury pokojowej? Do czego się nadaje brygadzista Z.? Gdy jest duży ruch pomaga wychodząc zrobić sobie kawe, przy małym ruchu przeszkadza plątając się pod nogami. Opowiada głupie dowcipy które śmieszą tylko jego. Na każdą sprawe ma pogląd który rozumie tylko on. Racje zawsze ma Z. choćby zasady logiki wskazywały na to że jej nie ma. Na dodatek miesza w brygadzie i napieprza na ludzi za ich plecami do innych i do kierownika. Co z tego ma po za chorą satysfakcją nie wie nikt. Nie wspominając o radości którą czerpie z nabijania się z niektórych pracownikow, ale to pewnie efekt kompleksów spowodowanych brakiem uznania wśrod równieśników w dzieciństwie. Najłatwiej mu podpaść będąc inteligentniejszym od niego, no a to akurat nie jest zbytnim wyzwaniem. Prędzej porozmawiam z dzieckiem z przedszkola o problemie globalnego ocieplenia niż z brygadzistą Z. bo o tym że jest upośledzonym idiotą na poziomie rozwoju pięciolatka wie w tej firmie każdy, chyba po za AJ skoro pozwala takiemu ciulowi być brygadzistą czyli swoją prawą rękę.

lolo

Z tym braniem przykładu G.W. i S.G. z z A.J. to cię chyba trochę poniosło. Ha ha ha.

Se mua

Kierownik A.J. zrozumial chyba ostatnio ze szacunkiem do ludzi z brygady buduje sie sprawny zespoł. Super kierownik. Jedyne co w tej brygadzie wadzi to brygadzista. Zwyczajny debil i leser nadający się do zwolnienia. Z A.J powinni brac przyklad G.W. i S.G. to moze w tej firmie zrobilo by sie milo. Polecam zapisać się na kursy z zarządzania, tam wam wyjaśniś co Ci z łaski Boga kierownicy źle robią.

Se mua

Kierownik A.J. zrozumial chyba ostatnio ze szacunkiem do ludzi z brygady buduje sie sprawny zespoł. Super kierownik. Jedyne co w tej brygadzie wadzi to brygadzista. Zwyczajny debil i leser nadający się do zwolnienia. Z A.J powinni brac przyklad G.W. i S.G. to moze w tej firmie zrobilo by sie milo. Polecam zapisać się na kursy z zarządzania, tam wam wyjaśniś co Ci z łaski Boga kierownicy źle robią.

Jack Łobuz

SZKOLENIA ? a co to jest ? Chyba ze mówisz o BHP nie wiem kto tej Lodzi każe pisac te bzdura ale sie domyślam ( patrz nik ). Kierownicy to zbieranina niewyszkolonych patałachów nie mówiąc juz o panu J ten to ma dopiero wszystko w d***e a ich przełożony pan KP teoretyk to dopiero ewenement. Kto zatrudnia gościa który doprowadził firme E do zlikwidowania oddzialu a dzial sprzedaży to dopiero zbieranina "fachowców" z branży same orły.

kawaler

a dlaczego jesteśmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ponieważ ludzie których wybrali szefowie do kierowania nami nie mają przygotowania do pełnienia tych funkcji które pełnią niestety,i trzeba dodać nie radzą sobie i dla tego jest jak jest... jest zajefajnie.. darcie buzi itd a następnie zostawanie po godzinach... ale co tam .. ja lubię seteczki (kawaler zawsze ma potrzeby:) ... i nie tylko ja ha

dusha

utopia ta pozwala niektórym komentatorom poczuć się w siodle zwycięskich pogromców nonsensu...

Tura

Nie słuchaj tych bredni bo jak na taką partyzantkę i tak sobie kierownicy dają radę. Ja bym nie chciał być kierownikiem w tej firmie I użerać się z tyloma ludźmi. Nie mają warunków do 100% kontroli nad magazynem, ale jest to wyłącznie wina firmy, a nie kierowników. Ja z nimi nie mam źle.

dobry pracownik

Nie rozumiem dlaczego tak co po niektórzy narzekają. Moim zdanie faktycznie kierownictwo jest u nas zbyt słabe, a to chyba dla zwykłego pracownika dobrze, dlatego mnie to nie boli. Mam na myśli ich panowanie nad brygadami. Po rozdaniu zajęć dla wszystkich i tak niewiedzą po godzinie, kto co aktualnie robi. Liczebnie jest nas tak dużo, że tracą kontrolę nad nami i nie ogarniają wszystkiego. Ile razy było mówione, żeby nie spóźniać się i wychodzić punktualnie, a ja ciągle widze jak ktoś lubi przychodzić pare minut po i wyjść pare minut przed godziną zakończenia pracy. Rankingi które wylewają się od błędów, odrabianie gibonów i porządki na piętrach to już przeżytek i mało kto się do tego dobrze przykłada. Częste wychodzenie do szatni, na jadalnie lub do kibla, żeby sobie porysować głupoty na kafelkach nie jest kontrolowane. Można wymieniać tu dużo i dużo i dużo … i zero kontroli. Porównując kierowników w firmie do kierownictwa z mojej poprzedniej pracy, mogę powiedzieć, że są zbyt lajtowi i spontanicznie podchodzą do wielu spraw. A to dla nas plus, bo idzie się z nimi dogadać. A młody pracownik zawsze będzie narzekać, bo to jest jego pierwsza praca i nie ma doświadczenia ani żadnego porównania z innymi pracami na magazynie...

anonimowy zyczliwy

Jest super. Nie ma co narzekać.Malkontenci wszędzie będą.

arbeit macht frei

Pracujesz uczciwie,sumiennie,dajesz z siebie wszystko a i nawet więcej? Super, będziesz miał spokojne sumienie,jednak nie licz na to, że kierownik to doceni. Ha, jeśli jesteś zbyt uczciwy to wręcz wkrótce inni pracownicy, "koledzy", zaczną kreować teorie spiskowe na twój temat. Znaleziono rozlany olej? - to na pewno TWOJA wina! I koniec. Możesz się bronić, tłumaczyć. Nieważne. może i nie poniesiesz konsekwencji finansowych ale gdzieś w podświadomości kierownika zostanie zachowane, że to mogłeś być ty.A to odbije się w przyszłości. Ogólnie w kwestii pracy, praca zła nie jest. Czy jest ciężka? Jest to magazyn, wiadomo więc, że lekko nie jest. Trzeba się czasem nadźwigać, czasem naszukać towaru bo burdl tam taki, że szok. Największym złem nie jest jednak praca sama w sobie a kierownicy i ich "kierowanie" brygadą. W zasadzie mam tu na myśli jednego kierownika, gdyż Pan W jak i Pan G, moim zdaniem idealnie nadają się do roli kierownika. Ten trzeci kierownik jest natomiast kierownikiem wziętym chyba z przypadku.Nie szanuje ludzi, ich ciężkiej pracy, sam siebie chyba uważa za Boga a innymi gardzi traktując ich jak śmieci. No ale wiadomo, "władza", którą zyskujemy szybko i z łatwością, może sprawić, że poczujemy się niczym Bóg. Podsumowując: Praca ciężka bardzo nie jest. Gdyby zmienić nieco podejście do pracowników( po prostu zacząć ich/NAS/ szanować) , ten szacunek byłby oddawany. Niestety aktualnie pracownik traktowany jest jako zwyczajny, bezmózgi robol, który musi wykonać konkretną pracę, i nie ma, że boli, że mdlejesz, że na zewnątrz panuje 35 stopni. Ty musisz zapierniczać i wyrobić ranking. A jeśli będziesz chodził jak w zegarku to i tak nikt cię za to nie pochwali.

so funny

Ostatnie zebranie uswiadomilo nam ze firma nadal sie rozwija i jesli ktos chce tu podjac prace to napewno nie ze względu na zarobki.Do tej pory pracownicy magazynu byli i pewnie dalej sa postrzegani jako 2 kategoria pracownika ,pomijam juz sugerowanie ze jestesmy zlodziejami alkoholikami i nierobami.Sytuacja sie zmienia jesli ktos z gory zawali, mam tu na mysli dyrektora handlowego wtedy to opnia wobec ludzi ktorzy odwalaja fizyczna i znacznie wieksza czesc pracy sie zmienia.Zostalismy docenieni-hurra!!Nagroda to 300zl dodatku do kwartalnej premii jednak jest pewien warunek,trzeba sie zaangazowac w prace ,co w praktyce wyglada tak ze trzeba zostawac po godzinach i to najlepiej z usmiechem na ustach.Potwierdza sie tylko jedno jesli mowimy o ogloszeniu pracodawcy:firma sie CIĄGLE rozwija,praca w CIĄGLE mlodym zespole gdyz rotacja pracownikow jest przeogromna.Co do reszty tj. rozwoj i mozliwosc awansu mozna sobie podarowac. PS:Jesli lubisz byc doceniany za wykonana prace to nie w tej firmie.

hero

1430 na początek. Po miesiącu jak jesteś kumaty to 150 zł. więcej. Wszystko netto na rękę plus premia kwartalna. Po niecałym roku masz 1730 podstawy na rękę plus premia. Pełne ubezpieczenie. Mogłyby być lepiej ale tragedii nie ma. Są przyjęcia.

Hero

Praca nie jest tragiczna, ale mogliby szefowie wreszcie podnieść pensje bo są marne. ja jestem na zmianie u kierownika Sławka i idzie się z nim dogadać. On nie trawi obiboków, więc jak jesteś leniem to masz u niego lipę.

życzliwy

Tyrania na 3 zmiany po 10 godzin, gnębienie podwładnych przez kierownictwo wybitnie dobranych chamów. Chore zasady przerw na papierosa, sprzątanie magazynu po godzinach, odrabianie pełnych godzin z krótkie spóźnienia jednym słowem kupa roboty za darmoche. System z rankingiem wyników to paranoja. Jedni z******ją za jak mrówki byle tylko dostać psie pieniądze na premie a drudzy otrzymują motywacje w postaci głupich docinek przez mikrofon lub puszczania plotek. Nie ma możliwości nic sobie zaplanować po pracy, bo nikt nie jest łaskaw odpowiednio wcześnie ocenić i poinformować czy zostajemy czy nie i ile czasu. Temperatura (klima tylko na jednym piętrze jednej hali) która na pewno nie jest zgodna z dopuszczalnymi normami w miejscu pracy - wykańcza przeciętny organizm. Jedyny plus to, że można się napić wody, a srajtaśma jest na miejscu (gorzej z mydłem) Proponuje panu J. oraz panu W. żeby wprowadzili jeszcze zakaz schodzenia na przerwe i odrabianie czasu spędzonego na drodze do plitu. Nie polecam , nawet zdesperowanym, chyba że twoje hobby to zap****nie jak murzyn u białego pana w czasach niewolnictwa !

tagi
@życzliwy 27.08.2015, 15:31
Tyrania na 3 zmiany po 10 godzin, gnębienie podwładnych przez kierownictwo wybitnie dobranych chamów. Chore zasady przerw na pa...

Mówisz, że nie poleciłbyś tej pracy najbardziej zdesperowanym, ale najbardziej zdesperowanym to jesteś chyba ty, że tam pracujesz.

Hero
@życzliwy 27.08.2015, 15:31
Tyrania na 3 zmiany po 10 godzin, gnębienie podwładnych przez kierownictwo wybitnie dobranych chamów. Chore zasady przerw na pa...

Zawsze możesz nie palić to nie będziesz musiał odrabiać. Bardzo dobrze, że palacze odrabiają ponieważ mieli przerwę co godzinę , a ja nie.

tagi

Mamy zostawiać porządek w czasie pracy a nie po. Kierownicy mówili że jak nie utrzymamy porządku na magaxynie to wtedy nas zostawią. Wystarczy nie zostawiać syfu za sobą i nie trzeba będzie zostawać. Za nadgodziny płacą. Już niedługo nowy program i zbieranie towaru piętrami. Tak słyszałem. Wtedy może nie trzeba będzie zostswać. Wreszcie będą palacze odrabiać 20min. dziennie za palenie i bardzo dobrze bo ja nie pale i jestem stratny

Antek

Szefostwo motogamy nie zna kodeksu pracy albo udaje ze nie zna: 1. Pracownika można zmusić do nadgodzjn wyłącznie w wyjątkowej sytuacji w której firma poniosła by straty. Skoro pracowników zostawia się codziennie i to ze swojej winy (zla organizacja pracy, skąpienie na zwiekszenie brygad itp.) to nie jest to sytuacja wyjątkowa i nie ma tu prawnego uzasadniemia zmuszania pracowników do pracy w godzinach nadliczbowych. 2. Najnowszy pomysł kierownictwa że brygada ma zostać po pracy 20-40 minut ZA DARMO sprzątać bo bałagan na magazynie! Sprzątać mogę,w godzinach pracy a nie po i to za darmo. 3.bezzasadna odmowa urlopu na żądanie, no nie, nie wolno tak. 4. Spóźniłeś się 5 minut do pracy albo zashedziałeś na przerwie? Odrabiaj godzine za darmo. Nie polecam nikomu pracy w MOTOGAMIE. Ja się za niedługo zwalniam ale nim to uczynie składam skargę do pipu, może kara ich nauczy kodeksu.

mielczarek

Już dziewuszki pszyjmujo. Fajno jedna robi taka. A tigery dalej pszynosze by mnie kto lubioł. Jurz nie mo brygady mojej bo je rozwiązano. Tera robie na 3 zmiany i jest subcio lodzio miodzio jak w tej piosence. A TAK WOGÓLE TO NIE JESTEM GUPI JAK WSZYSCY O MNIE GODOJA I ŻE SIE NIE MYJE BO KOLEGA NAUCZYŁ MNIE MYĆ ZEMBUSZKI. Szkoda że nie wpadacie do mnie na moję rezydencjone hawirone. PS SŁAWKU NAJLEPSIEJSZY Z NAJLEPSZYCH KIEROWNIK JESTEŚ I TAKI BYCZEK W DODATKU SUBCIO. JESTEŚ MIJIM IDOLEM I WZOREM.

Zostaw opinię o Motogama - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motogama