Opinie o allani.pl - Domodi Sp. z o.o. w Kraków

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Allani sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Allani sp. z o.o. o rekrutacji.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Allani sp. z o.o. w Kraków

baner wywiady
Malgorzata

Na 1 etapie rekrutacji przeprowadzony jest test wiedzy, na 2 rozmowa z HR (ubiór moim zdaniem nieadekwatny do stanowiska i spotkania). Spotkania odbyły się w przyjaznej atmosferze jednak brak jakiegokolwiek, obiecanego feedbacku po 2 etapach rekrutacji ukazał brak szacunku firmy w stosunku do mnie jako kandydata i mojego poświęconego czasu. Proces rekrutacji rozciagał się też bardzo w czasie.

Hanna Nowy wpis
@Malgorzata

Noo brak feedbacku to jest naprawdę frustrujące. Na jakie stanowisko się starałaś? Pamiętasz jakie warunki oferowali? Ten test to jak dokładnie wyglądał, na co się ewentualnie nastawić? Rozciągnięty proces tzn ile czasu?

Klaudia Nowy wpis
Klient

Jest tu ktoś, kto kupował coś z Allani.pl? Poprosiłabym o ogólne opinie o tym sklepie, tzn. - jak oceniacie "bogatość" asortymentu, czy kupilibyście tutaj coś ponownie? Długo się czeka na przesyłkę?

Daniela Nowy wpis
Klient

Przeglądałam rzeczy na Allani i patrzę, że przy zakupie proponują wysyłkę przez konkretne kurierskie firmy (w tabeli opłat za dostawę są ich nazwy). W mojej miejscowości, tak się składa, lepiej działa tradycyjna poczta. Nie wiecie, czy i jak to załatwić, żeby zamienić dostawcę przesyłki z tego sklepu? Będę wdzięczna za wskazówki.

Pytanie Nowy wpis

Czy jest możliwość pracy w Allani sp. z o.o. na część etatu?

Masz już za sobą rozmowę kwalifikacyjną w firmie Allani sp. z o.o.? Zostaw komentarz z opisem swoich doświadczeń. Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie, która wybiera się na rozmowę w tym miejscu?
xxx

Firma bardzo przyjazna pracownikowi, jednak w obliczu przejęcia spółki przez WP nastąpiła zmiana warunków pracy oraz zwolnienia.

jhn

@julek no właśnie i mnie tez to tutaj ciekawi w jaki sposób to sprawdzają? Przepytują? Czy po prostu jakis test dostajesz? jak to dokłądnie wygląda??

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Allani sp. z o.o. - Kraków

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)