Pracowałem tam przez niecały miesiąc i żałuję, że w ogóle tam poszedłem. Ani na pierwszej rozmowie telefonicznej ani rozmowie kwalifikacyjnej nie zostałem poinformowany o większości obowiązków. Mówili o sprzedaży, obsłudze kasy, wykładaniu towaru i że czasem tam trzeba będzie pozmywać podłogę. O większości rzeczy dowiedziałem się gdy już było za późno, po podpisaniu umowy - i wtedy nastąpił prawdziwy szok i przerażenie, tyle informacji na raz już pierwszego dnia, których za nic nie da się zapamiętać. W praktyce jesteś sprzedawcą, sprzątaczką, myjkowym, placowym, kucharzem, merchandiserem, magazynierem i ochroniarzem (bo oczywiście to Ty musisz pilnować czy ktoś nie odjechał bez płacenia). Szkolenie i wdrożenie w mojej ocenie trwa zbyt krótko i zbyt szybko jesteś wrzucony na głęboką wodę. Na początek każdej zmiany dostajesz długą listę obowiązków, którą musisz wykonać na zmianie. Często jest to niewykonalne i nie zdążysz ze wszystkim bo na zmianie są tylko 2 osoby na kasie i nie możesz wydostać się z kasy bo kolejki za dnia to tam są niemal o każdej porze. A kierownictwo się drze i nie przyjmuje żadnego tłumaczenia do wiadomości - dla nich musisz być robotem, który umie się rozdwajać i robić kilka rzeczy na raz i już. Dodam tylko, że większość tych obowiązków jest tylko po to by zapchać pracownikowi grafik i obciążyć go fizycznie i przychicznie. Bo jaki jest sens kontroli myjni na każdej zmianie skoro nikt z niej nie korzysta w deszczowy dzień? Atmosfera też jest nerwowa zwłaszcza ze strony kierownictwa i starszych stażem pracowników w stosunku do nowych. Obgadywanie jest na porządku dziennym. A jaka afera jest, że zapomnisz złożyć ostatniego podpisu po kontroli kibla na zmianie to osoba z boku, która by to obserwowała mogłaby tylko iść po popcorn i podziwiać ten cyrk. System spłacania mank też jest powalony - zamiast potrącenia z pensji czy możliwości płatności przelewem każą Ci to robić po zmianie, przy kasie na oczach klientów. To jest nie do opisania, czułem się jak jakiś (usunięte przez administratora) który został przyłapany na kradzieży i teraz jest wystawiony na publiczny lincz i ocenę. Samo kierownictwo też ma nieźle pod kopułą na punkcie manka, groźby i teksty "Będzie Pan za to płacił" to codzienność z ich strony. U mnie to kierownictwo wszystko wiedziało najlepiej i nie docierały do nich sygnały pracowników. Z taką butą i arogancją mówili, że "na nocce można zrobić wszystko na spokojnie bo nikt na stację nie przyjeżdża w nocy". Co było oczywiście bzdurą bo w nocy zdarzały się nawet i kolejki, kłopotliwi i awanturniczy klienci a oni widocznie nigdy nie pracowali na nocce - widziałem, że kierownik i zastępca mieli tylko zmiany poranne. Oczywiście nie ma możliwości odmowy pracy w niedzielę, święta i inne dni ustawowo wolne od pracy tak jak na normalnych sklepach spożywczych i jak reguluje kodeks pracy bo "stacje nie mogą być zamknięte". To też było czynnikiem mojej rezygnacji, bo nie będę poświęcał świąt i czasu dla rodziny by robić coś co i tak nie zostanie docenione (tak, więcej płacą za pracę w święta, ale do mnie to kompletnie nie przemawia). Coś co mnie jeszcze wkurzało to ten nacisk na "aktywną sprzedaż" produktów sezonowych. Musisz jak automat powtarzać te same oklepane kwestie o polecaniu pysznego hot-doga lub jedynej takiej dobrej kawki. Jestem zbyt inteligentny na takie coś. Reasumując - cieszę się, że w porę wyczułem pismo nosem i udało mi się stąd wydostać zanim nie było za późno. Odliczając wszystkie manka wychodzi tak jakbym przepracował 3 dni za darmo. Ale cieszę się, że w ogóle wyszedłem na plus bo przed każdym dniem pracy miałem ogromne stany lękowe i obawy, że wyjdę stamtąd z długami. Ta praca jest jak tykająca bomba zegarowa i jak pole minowe z Sapera i nadają się do niej tylko najbardziej wytrwali fizycznie i psychicznie, którzy nie boją się odpowiedzialności.
A jakie było oburzenie kierownictwa jak oświadczyłem, że rezygnuję. Sugestia, że niby jestem francuskim pieskiem i nie chcę po studiach pracować na stacji. Nie, ja po studiach mógłbym nawet sprzątać g.ó.w.n.a, byle: -to było moje główne zajęcie, bez dokładania innych niepotrzebnych obowiązków bym mógł się wyrobić w regulaminowe 8 godzin (2 razy musiałem na BP zostać po godzinach pracy, oczywiście bez płacenia za ten nadprogramowy czas), -święta były wolne i nie było przymusu pracy w ustawowo wolne dni, -nikt mi nie groził konsekwencjami finansowymi i nie zmuszał do płacenia "na słowo honoru", że rzeczywiście popełniłem błąd, -atmosfera była miła, bez nerwów,
Piszesz, że szkolenie trwa zbyt krótko, aby wszystko ogarnąć i zrozumieć, i się nauczyć... To ile ono trwa w takim razie?
Zgadzam się w 100%. Chciałem dodać podobną opinię, ale nie widzę sensu jak kolega opisał step by step (usunięte przez administratora). Najgorsza jest odpowiedzialność finansowa, jedna pomyłka może cię sporo kosztować.
W jakim sensie, opowiesz coś? Nie chcę naciskać, ale jestem ciekawa historii innych osób. Zwłaszcza jeśli powiedzą coś o tym, czy są tam jakiekolwiek szanse na awans czy zwykłą podwyżkę.
Jak się idzie do pracy na stacje paliw wiedząc ze są one czynne 365 dni w roku wiec także w święta to trzeba być (usunięte przez administratora)żeby nie wiedzieć ze tez może akurat to paść na mnie????I ty jesteś inteligentny???Nie sądzę.
Jako wielo letni pracownik zgadzam się w 100% z tą opinią. Zatrudniając się na stacji musisz pamiętać o 3 priorytetowych zasadach, różniących się od tego czegoś od Ciebie wymagają. 1. To ty jesteś na pierszym miejscu NIE klient! Klientów jest dużo, każdy musi wystać swoje w kolejce , każdy klient jest inny i ma inne potrzeby jednemu się śpieszy drugi może poczekac. Jeden przyszedł tylko po kawę drugi chce zapłacić za paliwo i jechać dalej. Ważne jest aby każdego klienta traktować jednomiarowo. Przychodzi do sklepu naturalne jest, że musi stać w kolejce. Czekać na posiłek. CZEKAĆ! Naucz się, że nie jesteś robotem nie musisz biegać, możesz chodzić, działać wolno. Kierownictwo ma inne zdanie, ale to pkt 2. Ty masz działać swoim tempem, w którym czujesz się dobrze. Z czasem zaczniesz robić to szybciej i nawet nie zauważysz, kiedy na pamięć będziesz znał całe położenie produktów na sklepie czy też procesu przygotowania kanapek / kaw sezonowych. 2. Nie daj się wykorzystywać! Kierownictwo i Zarząd chce, abyś sprzedawał, gadał regułki o kawie pytał o Payback. ZAPOMNIJ O TYM. To ma być naturalne, masz czuć się dobrze i pozytywnie. Mówienie każdemu z osobna tego samego męczy, denerwuje i(usunięte przez administratora) gdy musisz powtarzać po 2 lub 3 razy tego samego jednej osobie (Może kawę do tego?) (Co?) (Pytam czy może nie chciałby Pan kawy białej lub czarnej?) (Tak Pan mówi, że ja niczego nie rozumiem) . Takie sytuację denerwują i frustrują bo mówisz normalnie, a nie będziesz się darł bo nie pracujesz na straganach. Uspokój się, jeżeli klient nie zrozumie za pierwszym razem daruj sobie. Jeżeli zrozumie za drugim zacznie zadawać kolejne bezsensowne pytania. (Po co ta karta? ... To coś w internetach z tym trzeba robić? ... Mój syn ma taką ja nie chcę! Kawa? Piłem już rano./ O tej godzinie? Pan jest normalny? ) Nie przekonuj, Nie przekonasz. Jedynie się wkur*wisz i tyle z tego będzie. 3. Nastawienie psychiczne i fizyczne. Stanie po 8 lub 12h (Bo i takie zmiany się zdarzają, gdy ktoś nieoczekiwanie weźmie L4 lub nie przyjdzie) naprawdę dają mocno w kość i potrafią zmęczyć . Podczas napływu ludzi nie ma możliwości odpoczynku. Nie usiądziesz na 15 / 20 minut. O długim pobycie w toalecie możesz zapomnieć. ! BŁĄD! musisz odpocząć, odpocznij! Nawet weź krzesło i usiądź za kasą. To ty jesteś najważniejszy! Klient poczeka, zdenerwuje się i <==3 , przyjdzie kolejny, ale ty już będziesz siedział/a , odpoczniesz. Niestety przy kasie bo kolejka pod drzwi. Długie posiedzenie w toalecie? TRUDNO będą musieli czekać. Nie odjadą bez zapłaty i i tak wrócą. (Ta zasada ma rację bytu, jedynie w sytuacji gdy drugi pracownik nie jest konfiturą. A większość długoterminowych pracujący jest konfiturami. WARTO ZAPAMIĘTAĆ! ) ---- Pracy u prywaciarzy nie polecam i szczerzę odradzam! -Brak zniżek na paliwo -Brak benefitów, brak często prywatnej opieki zdrowotnej. Jeżeli planujesz pracę na BP to tylko i wyłącznie na stajach COCO! Pozdrawiam, wieloletni pracownik BP COCO
Chlopie czy ty się słyszysz Żenada Moja żonka tam pracuje i nie myśli nigdzie indziej Wes się za jaja i do roboty Leki co to ku... jest
Pracowałem 2 lata na stanowisku Sprzedawcy i nie polecam tej pracy. W praktyce jesteś od wszystkiego, a to wszystko za śmieszną stawkę która nawet nie jest zbliżona do 4000 na rękę. Kierownik siedzi cały czas w biurze i ma gdzieś to co się dzieje na stacji. Brak możliwości rozwojowych. Podwyżki co roku są śmieszne, a najwięcej zyskują ulubieńcy kierownika.
Plusy pracy na BP to przede wszystkim umowa o pracę i ludzkie podejście kierownictwa do pracowników (przynajmniej przypadku mojej stacji) jednak sami prscownicy to często ludzie arcy sfrustrowani którzy swoją frustrację przelewają na innych. Jak jesteś nowy to oczekują że po pierwszym dniu będziesz wszystko ogarniać a za każdy błąd dostaniesz od nich srogi ochrzan. Dodatkowo w tej pracy ogarnia się absolutnie wszystko na stacji od obsługi kasy (które działają baaardzo wolno co powoduje frustracje obsługiwanych klientów) poprzez czyszczenia wszystkiego, sprawdzanie toalety, ogarnianie gastronomii itd itd. Klienci również bywają bardzo różni często są bardzo nieuprzejmi i traktują cię jak swojego sługę niższego kastą o jakieś 5. Generalnie nie polecam tej pracy SZCZEGÓLNIE jeśli jesteś młodą osobą ponieważ wtedy jesteś z automatu „gorszy” w przeświadczeniu współpracowników
Praca która nauczy wielozadaniowości. Jednym z nielicznych plusów jest wypłata na czas 10 każdego miesiąca.Ludzi z którymi będziesz współpracować przewinienie się więcej niż na promocji w Lidlu. Czynności nie uwzględniają ilość klientów. Będziesz miał manka z kosmosu a sam kierownik nie będzie w stanie tobie powiedzieć skąd.Są dwie kasy WBC i zielona (paliwowa). Na WBC odpowiadasz za jedzenie i obsługę klienta. Zielona odpowiada za wszystko inne od obsługi klienta poprzez wyniesienie śmieci po co godzinne sprawdzenie czy ktoś złośliwe nie zdecydował aby pomazać ściany swymi odchodami , po posprzątanie całego podjazdu z niedopałków papierosów ( spróbuj zostawić chociaż by jeden są tacy którzy cię za to zlinczują , co z tego iż sprzątałeś dosłownie przed przyjściem twojego zmiennika a ktoś akurat wyrzucił zamiast do kosza to na podjazd) , "myjesz" też podłogę na notce ( raczej zozcierasz aby jednakowo było brudno) a także kible i ściany bo tak pod sufitem też. I to wszystko ręcznie bo maszyny za drogie i musimy oszczędzać. Ale na nowy ekran o który nikt nie prosił to kasa jest. Lodówki które są prawie pełnoletnie i zużywają duże ilości prądu gdy działają na to kasy niema. A tobie będą mówić oszczędzaj prąd. Będziesz czół się jak robot obsługując klientów którzy i tak ciebie nie słuchają. Ty : Dzień dobry Klient: Z 7 Ty: Karta na punkty i kupony Payback. Klient : Nie mam. Ty : Polecasz targeta np. 2 hotdogi za 12 Klient: Dziękuję nie trzeba Ty : Realizujesz tranzakcję paliwową pytasz paragon czy faktura Klient Paragon. Drukujesz paragon. Klient ja chciałem Fakturę !!! Co Pan głuchy czy co ?? Albo mogło być tak iż faktycznie chciał tylko paragon lecz wyciąga tobie kartę Payback która jednak miał polecam zeskanować i jak chce kupony to powiedzieć iż nie wyszły i wtedy sobie pójdzie. Wodę na podjeździe też wymieniasz na każdej zmianie chyba że jesteś zasiedziałym pracownikiem wtedy masz to w tyłku i zostawiasz brudną a przyczepiasz sie do nowszego pracownika o np. Towar nie dołożony chociaż cała zmianę dokładałeś jak głupi a akurat zabrali tobie klienci wodę w promocji. Robisz też porządek na dostawie w magazynie które polega na tym iż przekładasz towar z półki na półkę chociaż magazyn świeci pustkami( jak nie to spowiedź u kierownika czemu nie robisz swych zadań na zmianie )A jak że zgrzewki weźmiesz jedna wodę to całość na półkę chociaż spokojnie można by dać do kąta w którym są inne pełne zgrzewki. Aby później lepiej się niosło na sklep . Teraz może trochę o kasie WBC pilnujesz jedzenia (godziny przydatności z sato takiej drukarki która ma wgrane ile co jest ważne) Myjesz sprzęt na notce to co masz na harmonogramie w danym dniu. Podam przykład normalnie przez lata myło się ekspres do kawy zaraz po przyjściu na nockę( 21:30) ale teraz nie bo brak sprzedaży kawy i myjesz od godziny 23 i spróbuj wcześniej to się dowiesz co to uczynni i pomocni ludzie z którymi pracujesz. A co najśmieszniejsze wielokrotnie to właśnie po 23 klienci chcą kawy. I Realizujesz też zamówienia z Glovo / pyszne ale to tylko od 10do 22 oraz zamówienia od kolegi z zielonej. Jeśli sam nie podejdzie zrobić.Długo by tak wypisywać o wszystkim. Nieważne co zrobisz i tak będzie źle i tak będzie niedobrze.
Rozmowa polegała głównie na monologu kierowniczki opowiadającym o firmie. Zostałem przyjęty prawdopodobnie z tego powodu, że co chwile ktoś odchodzi, co mnie nie dziwi bo to jest dosyć męcząca praca.
Co się dowiedziałeś na rozmowie wstępnej z panią z działu rekrutacji? Od kiedy chcesz zacząć pracować?
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Firma w materiałach PRowych chwali się byciem "a greening company" - firmą przechodzącą transformację na bardziej ekologiczną. Czy czuć to także wewnątrz firmy?
Hahaha tak zakaz ładowania telefonu podczas w pracy. Zakaz używania klimatyzacji przy różnicy mniejszej od podanych w uregulowaniu (32°C na zewnątrz ty możesz na stacji max 28°C ustawić, Na zewnątrz -2 °C wewnątrz max 15 °C) Różnica nie może wynosić więcej lub mniej niż +/- 6 - 10°C. Piec na wypiek bułek / rogalików uruchamiasz tylko raz w ciągu doby.
Od czego uzależniona jest premia w firmie BP Europa SE Oddział w Polsce? Jakie są progi premiowe? Dodali 7 marca na Lento.pl ogłoszenie na stanowisko Sprzedawczyni.
Podobno 50 gr od każdego sprzedanego hot-doga Makłowiczowego, od każdego napoju sezonowego (kawa, herbata, czekolada) i 1,50 zł czy jakoś tak od sprzedania karnetu na myjnię.
I tak wlasnie jest, jak masz ponizej 100zl premii to ponoc tego nawet nie wyplacaja
A na jakiej konkretnie zasadzie nie? Chodzi mi o to czy to jest objęte jakkolwiek umową? I co z biurem w tej kwestii? Na stronie też mają ofertę staży, na jakie warunki obecnie można się nastawiać?
Byliśmy partnerem franczyzowym Bp Europa w Polsce o w Krakowie chcemy ostrzec wszystkich przed podjęciem współpracy z Ta firma ostrzegam !!!!nie warto !!!!minimalne marże na paliwa , maja wyrąbane na to czy masz zysk czy nie wcale się nie przejmują Tobą twoja sytuacja materialna czy masz za co płacić rachunki oraz czy masz na utrzymanie stacji zero odzewu patrzą tylko byle ukarać nie idą wogole za ugodę byle utrzymać statystyki ????????????chcesz być życiowym bankrutem podejmij współpracę z Bp !!!!! Nigdy w życiu !!!!
Popieram w 100% również prawie mnie wykończyli ! Nie polecam współpracy
Jestem rozczarowany ,o ile sama stacja BP zawsze kojarzyła mi się dobrze.to proszę przyjrzeć się wystawianym opiniom szczególnie tych pozytywnych na gogle; bp radość Warszawa ul Patriotów, czyżby pozytywnie opinie wystawiała rodzina oraz znajomi Pani kierownik?...podobno chodzi o jakieś punkty do premi!!!! Uważam że jest to (usunięte przez administratora) oraz wprowadzanie w błąd kierowców oraz klientów.
Jest tu dużo opinii o pracy na stacjach BP, a firma zatrudnia też do pracy w biurze. Jak się pracuje w biurze BP?
Jak wygląda ścieżka kariery w BP Europa SE Oddział w Polsce? Czy trudno jest zdobyć awans?
Zależy. Jak trafisz na stację, na której kierownik i zastępca już piastują swoje stanowiska od kilku lat i nie zapowiada się by odeszli to trudno. Możesz zobaczyć czy w pobliżu Twojej lokalizacji jest inna stacja, która poszukuje kierownika. Ale zapewne musisz mieć kilka lat doświadczenia jako sprzedawca, popartego sukcesami z aktywnej sprzedaży co nie jest warte tych wszystkich nerwów i wyczerpania organizmu. Kierownik nie zarabia wiele więcej a dochodzi masa obowiązków.
Dokładnie, nie ma co pchać się w to. Nic dziwnego, że co chwile na olx są ogłoszenia.
Na kierownika też, bo nie widziałam. A mimo wszystko ciekawa bym była ile im płacą. wiesz może?
2800 + śmieszne premie za sprzedaz aktywna 1.50 za karnety I jakies grosze za sezonowe napoje/hotdog maklowicz Plus podwyzki jak umiesz sie dobrze podlizywac i jestes samoukiem bo rzucaja cie od razu na gleboka wode
Ale ta kwota to netto czy brutto? I przy ilu godzinach pracy miesięcznie masz taką wypłatę?
Hej, a może rekrutacja otwarta, czy praktykują coś takiego, żeby można było sobie wysłać CV tak po prostu? Bo część firm tak robi, z tego co widziałam.
Nie musi mieć doświadczenia, u nas przyszła osoba z zewnątrz, totalnie nieznająca się na specyfice pracy na stacji...trzeba było ją uczyć...dla mnie było to niepoważne...
Z jakich przyczyn piszesz, że to niepoważne? jeśli dobrze przyuczą to chyba nie ma problemu? ile takie szkolenie trwa? i tak w sumie trafiła się osoba bez doświadczenia, bo nie było kandydatów z nim? ile osób zazwyczaj jest chętnych?
Czy może ktoś się zająć wreszcie kierownikiem stacji ikar w Gliwicach? Zatrudnia pierwszego dnia nie podpisuje umowy, po czym zwalnia i nie płaci. Stosuje mobbing, nie wypłaca premii. Pracownicy pracują po 4 dni po 12h, są podejrzane manka za kasowe jak i rozliczenia, wyzywa pracowników, zmusza do przyjścia w dzień wolny od pracy do pracy, zdarza się ze pracownik stoi sam na zmianie na całą stacje Brak szkoleń bhp Klienci są świadkami wyzwisk i awantur wobec pracowników na, sali sprzedaży Klienta jeśli przyjdzie reklamować myjnie wyzywa od złodziei i cwaniaków Jak długo ten cyrk ma tam jeszcze trwać?
To jest stary ajent jeszcze za czasów Arala , poje b jakich mało. Pozdrawiam i wspolczuje
Ciagle a raczej notorycznie pistolet ma zepsuty automat który zapobiega przelaniu paliwa i trzeba trzymać cały czas aby nalać paliwa na wszystkich stanowiskach!!!! Zawsze słyszę odpowiedz ze jestem pierwszą osobą która zgłasza usterkę. Dzisiaj usłyszałam odopowiedz pani ze to czy automat odbija czy nie zależy od marki auta ????a tak w ogóle to musieli by wymienić wszystkie dystrybutory!
A próbował Pan gdzieś dalej te sugestie kierować? Do szefostwa? Taka sama reakcja?
Cześć, czy jest tu ktoś kto pracuje lub pracował w BP Wieliczka i może cis więcej napisać o pracy, atmosferze?
Po 12 latach pracy, zwolnienie bez wypowiedzenia. Jak zaczynałem w tej firmie było super, awans po kilku latach. Praca po 24h na dobę przy otwarciu stacji. Po kilku latach wiadomość od regionalnego albo dyscyplinarne zwolnienie albo piszesz wypowiedzenie. Cóż sprawą zajmie się Sąd Pracy, nie można traktować ludzi jak szmatę. (usunięte przez administratora) straszny!
Część jestem nowym pracownikiem chciałem zapytać którego jest wypłat
Polecam pracę w tej firmie. Chociaż zdaje sobie sprawę, że bardzo dużą rolę odgrywa kwestia tego na jaką stacje się trafi, ja trafiłam na NAJLEPSZĄ ????Pracowałam na stacji w Jaśle i na jej podstawie wydaje swoją opinię . Cały system wdrożenia nowego pracownika jest przejrzysty i minimalizuje stres związany z rozpoczęciem nowej pracy, jest jasny ale dostosowany do predyspozycji pracownika. Z czystym sercem mogę powiedzieć, że cała załoga stacji na czele z kierowniczkami, są bardzo sympatyczni, życzliwi, przyjaźni, sami wychodzą z inicjatywa pomocy zarówno innemu pracownikowi jak i klientowi. Zarażają pozytywnym nastawieniem i wywołują uśmiech na twarzy. Bardzo fajny system szkoleniowy i platforma dla pracowników.
Firma z opinią bardzo dobrego pracodawcy tylko potrzebuje dobrego pracownika a z tym niestety są kłopoty!
Czy skargi w stronę kierownictwa firmy są miarodajne? Jak wyglądają relacje w zespole? Atmosfera jest przyjazna?
Wraz z innymi pracownikami próbowaliście w jakiś sposób poprawić atmosferę? Często nawet organizacja zwykłego wyjścia po pracy powoduje, że atmosfera się oczyszcza, a pracownicy otwierają się przed sobą. Daj znać, czy tego typu wyjścia były praktykowane.
Pracowałam 4 lata na bp mirowska kraków z pracy byłam zadowolona. Natomiast kierowniczka była hamska i wulgarna. Napisałam pismo ze mogą wystąpić przeslanki mobbingu za dokładniej 3 miesiąc kończyła się umowa (usunięte przez administratora) mnie na bruk jest 13 listopada 2018. Zostałam z 5ciorga dziecmi bez środków do życia. Takie mają poszanowanie dla pracowników którzy wykonywali obowiązki nawet podwójne z za innych. Byłam naprawa zadowolona i robiłam więcej niż musiałam.
Opinie które są napisane o mobbingu i o kierowniczce, że jest arogancja i chamska to stek bzdur pisany przez męża osoby która nic nie robiła, siedziała tylko z telefonem w ręku, na papierosa co 10 min, czasami jak wyszła to nie było jej 20 min bo rozmawiała z mężem przez tel i śmie mówić że pracowała za inne osoby. Śmiesznie jesteście, każdy kto zna kierowniczke i pracował z nią przez chwilę wie jaka jest. Prawda sama się obroni. A Wam drodzy Państwo radzę się zająć dziećmi a nie oczernianiem.
Są na forum pracownicy BP Polska? Firma cały czas poszukuje pracowników biurowych oraz do pracy na stacjach. Możecie podzielić się swoimi opiniami na temat warunków w jednym i drugim miejscu?
Jak działa GoWhistle?
Zostań Sygnalistą w BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce - Kraków
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Aby założyć konto, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
Pamiętaj, że zarejestrować się mogą tylko osoby upoważnione do obsługi zgłoszeń.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- wybierasz zgłoszenie anonimowe lub imienne
- decydujesz o kategorii zgłoszenia np. łamanie przepisów prawa
- możesz szczegółowo opisać sytuację
Etap 2 - Przekazujemy Twoje zgłoszenie pracodawcy
- informacja o sygnale pojawia się na wątku firmy
- upoważniony Compliance Officer dostaje możliwość odpowiedzi na sygnał
- GoWork dba o terminowy odzew ze strony firmy
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Podziel się wiedzą o zarobkach w firmie BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce.
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce?
Zobacz opinie na temat firmy BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.
Jakie są opinie pracowników o pracy w BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 1 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce?
Kandydaci do pracy w BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Pawia 9
31-154 Kraków - NIP: 9720865431 REGON: 121117429 KRS: 0000345546
- Oddziały BP Europa Se Spółka Europejska Oddział w Polsce »
- Andrychów - BP Stacja Paliw
- Bełchów - BP Stacja Paliw
- Bełchów - BP Stacja Paliw
- Biała Podlaska - BP Stacja Paliw
- Białystok - BP Stacja Paliw
- Bibice - BP Stacja Paliw
- Biecz - BP Stacja Paliw
- Bielsko-Biała - BP Stacja Paliw
- Bielsko-Biała - BP Stacja Paliw
- Bielsko-biała - BP Stacja Paliw Diament
- Bielsko-Biała - BP Stacja Paliw Szarotka
- Bochnia - BP Stacja Paliw
- Bochnia - BP Stacja Paliw
- Boczki parcela - BP Stacja Paliw
- Bodaczów - BP Stacja Paliw
- Bolesławiec - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Ceramika
- Borek - BP Stacja Paliw
- Borowa - BP Stacja Paliw
- Borów Wielki - BP Stacja Paliw
- Bramki - BP Stacja Paliw
- Brenna - BP Stacja Paliw
- Brodnica - BP Stacja Paliw
- Brójce - BP Stacja Paliw
- Brwinów - BP Stacja Paliw
- Brzeg - BP Stacja Paliw Pralinka
- Brzesko - BP Stacja Paliw
- Brzeszcze - BP Stacja Paliw
- Brzezie - BP Stacja Paliw
- Brzostek - BP Stacja Paliw
- Buczkowice - BP Stacja Paliw
- Bydgoszcz - BP Stacja Paliw
- Bydgoszcz - BP Stacja Paliw Brda
- Bytom - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Arki
- Bytom - BP Stacja Paliw Karlik
- Bytom - BP Stacja Paliw Radzionków
- Cekanowo - BP Stacja Paliw
- Celbowo - BP Stacja Paliw
- Chełm - BP Stacja Paliw
- Chełmek - BP Stacja Paliw
- Chełmno - BP Stacja Paliw
- Chełmno - BP Stacja Paliw
- Chojnice - BP Stacja Paliw Tuchola
- Chorzów - BP Stacja Paliw
- Chorzów - BP Stacja Paliw
- Chrzanów - BP Stacja Paliw
- Chyżne - BP Stacja Paliw
- Ciechanów - BP Stacja Paliw
- Cierpice - BP Stacja Paliw
- Czaniec - BP Stacja Paliw
- Czarna Woda - BP Stacja Paliw
- Czarny Dunajec - BP Stacja Paliw
- Czeladź - BP Stacja Paliw
- Czerniewice - BP Stacja Paliw
- Częstochowa - BP Stacja Paliw Bławatek
- Człuchów - BP Stacja Paliw
- Czułówek - BP Stacja Paliw
- Ćmińsk Kobylaki - BP Stacja Paliw
- Darłowo - BP Stacja Paliw
- Dąbrowa Górnicza - BP Stacja Paliw Reden
- Dąbrowa Tarnowska - BP Stacja Paliw
- Deszczno - BP Stacja Paliw
- Dębica - BP Stacja Paliw
- Dębica - BP Stacja Paliw
- Dęblin - puławy - BP Stacja Paliw
- Dębno - BP Stacja Paliw
- Dobre nad Kwisą - BP Stacja Paliw
- Dołuje - BP Stacja Paliw
- Dołuje Kolonia - BP Stacja Paliw
- Dorohucza - BP Stacja Paliw
- Drobin - BP Stacja Paliw
- Drogomyśl - BP Stacja Paliw
- Elbląg - BP Stacja Paliw
- Ełk - BP Stacja Paliw
- Fabianów - BP Stacja Paliw
- Gadka - BP Stacja Paliw
- Gaj - BP Stacja Paliw
- Garczegorze - BP Stacja Paliw
- Gdańsk - BP Stacja Paliw Morena
- Gdańsk - BP Stacja Paliw Neptun
- Gdańsk - BP Stacja Paliw Olivia
- Gdynia - BP Stacja Paliw
- Gdynia - BP Stacja Paliw
- Glinno - BP Stacja Paliw
- Gliwice - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Ikar
- Głogów - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Jawor
- Głogów - BP Stacja Paliw
- Głogów - BP Stacja Paliw
- Głuchów - BP Stacja Paliw
- Gniezno - BP Stacja Paliw
- Gniezno - BP Stacja Paliw
- Godaszewice - BP Stacja Paliw
- Goleniowy - BP Stacja Paliw
- Golina - BP Stacja Paliw
- Gorlice - BP Stacja Paliw
- Gorzów Wielkopolski - BP Stacja Paliw
- Gorzów Wielkopolski - BP Stacja Paliw
- Gorzów Wielkopolski - BP Stacja Paliw Grobla
- Gozdowo - BP Stacja Paliw
- Gozdowo - BP Stacja Paliw
- Góra - BP Stacja Paliw
- Górno - BP Stacja Paliw
- Grodzisk Mazowiecki - BP Stacja Paliw
- Gronów - BP Stacja Paliw
- Grójec - BP Stacja Paliw
- Grudziądz - BP Stacja Paliw
- Gryfice - BP Stacja Paliw
- Gubin - BP Stacja Paliw Kresy
- Gumna - BP Stacja Paliw
- Hażlach - BP Stacja Paliw
- Iława - BP Stacja Paliw
- Inowrocław - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Solno
- Inowrocław - BP Stacja Paliw
- Inowrocław - BP Stacja Paliw
- Inowrocław - BP Stacja Paliw Solnica
- Jasień - BP Stacja Paliw
- Jasin - BP Stacja Paliw
- Jasin k .swarzędza - BP Stacja Paliw
- Jasło - BP Stacja Paliw
- Jastrzębie-zdrój - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Legion
- Jastrzębie-Zdrój - BP Stacja Paliw
- Jastrzębie-Zdrój - BP Stacja Paliw
- Jastrzębie-zdrój - BP Stacja Paliw Jastrząb
- Jaworzno - BP Stacja Paliw
- Jaworzno - BP Stacja Paliw
- Jazowsko - BP Stacja Paliw
- Jedlec - BP Stacja Paliw
- Jelenia Góra - BP Stacja Paliw
- Kalisz - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Prosna
- Kalisz - BP Stacja Paliw
- Kalisz - BP Stacja Paliw
- Katowice - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Giszowice
- Katowice - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Staw
- Katowice - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Stokrotka
- Katowice - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Średnicówka
- Katowice - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Wiślanka
- Katowice - BP Stacja Paliw Sokół
- Katowice - BP Stacja Paliw Student
- Katowice - BP Stacja Paliw Topola
- Kąty Wrocławskie - BP Stacja Paliw
- Kędzierzyn-Koźle - BP Stacja Paliw
- Kępno - BP Stacja Paliw Topaz
- Kętrzyn - BP Stacja Paliw
- Kłaj - BP Stacja Paliw Kłaj
- Kłaj - BP Stacja Paliw Stanisławice
- Kłodzko - BP Stacja Paliw Zdrój
- Knurów - BP Stacja Paliw
- Knurów - BP Stacja Paliw Concordia
- Kobiór - BP Stacja Paliw
- Kolonia Opacz - BP Stacja Paliw
- Kołbaskowo - BP Stacja Paliw
- Kołbaskowo - BP Stacja Paliw
- Kołobrzeg - BP Stacja Paliw Bryza
- Komorów - BP Stacja Paliw
- Konin - BP Stacja Paliw
- Korne - BP Stacja Paliw
- Korzeńsko - BP Stacja Paliw
- Koszalin - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Posejdon
- Koszalin - BP Stacja Paliw Orion
- Kościelisko - BP Stacja Paliw
- Kotlin - BP Stacja Paliw
- Kraków - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Kapelanka
- Kraków - BP Stacja Paliw Krakowiak
- Kraków - BP Stacja Paliw Mateczny
- Kraków - BP Stacja Paliw Rogatka
- Kraków - BP Stacja Paliw Rybitwy
- Kraków - BP Stacja Paliw Sezam
- Kraków - BP Stacja Paliw Zakopianka
- Krępice - BP Stacja Paliw
- Krogulcza Sucha - BP Stacja Paliw
- Krościenko Wyżne - BP Stacja Paliw
- Krzyszkowice - BP Stacja Paliw
- Kunów - BP Stacja Paliw
- Kurzętnik - BP Stacja Paliw
- Kutno - BP Stacja Paliw
- Lednogóra - BP Stacja Paliw
- Legnica - BP Stacja Paliw
- Leszno - BP Stacja Paliw
- Limanowa - BP Stacja Paliw
- Lipnik - BP Stacja Paliw
- Lipno - BP Stacja Paliw
- Lipówki - BP Stacja Paliw
- Lubartów - BP Stacja Paliw
- Lubicz Górny - BP Stacja Paliw
- Lubień Kujawski - BP Stacja Paliw
- Lubieszyn - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Studnia
- Lubin - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Słonecznik
- Lubin - BP Stacja Paliw
- Lubin - BP Stacja Paliw
- Lubliniec - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Klub
- Lubrza - BP Stacja Paliw
- Łagów - BP Stacja Paliw
- Łask - BP Stacja Paliw
- Łaszczówka - BP Stacja Paliw
- Łazy - BP Stacja Paliw
- Łęczyca - BP Stacja Paliw
- Łęknica - BP Stacja Paliw
- Łomianki - BP Stacja Paliw
- Łomża - BP Stacja Paliw
- Łopuszno - BP Stacja Paliw
- Łowicz - BP Stacja Paliw
- Łódź - BP Stacja Paliw Feniks
- Łódź - BP Stacja Paliw Kasztan
- Łódź - BP Stacja Paliw Szafir
- Łuczynów Stary - BP Stacja Paliw
- Ługi - BP Stacja Paliw
- Maków Mazowiecki - BP Stacja Paliw
- Malbork - BP Stacja Paliw
- Małkinia Górna - BP Stacja Paliw
- Małopole - Bp stacja paliw
- Markuszów - BP Stacja Paliw
- Markuszów - BP Stacja Paliw
- Miąskowo - BP Stacja Paliw
- Michałowice - BP Stacja Paliw Ursus
- Michałowice-Osiedle - BP Stacja Paliw
- Miechów - BP Stacja Paliw
- Mielec - BP Stacja Paliw
- Mikołów - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Pegaz
- Milicz - BP Stacja Paliw
- Mińsk Mazowiecki - BP Stacja Paliw
- Mińsk Mazowiecki - BP Stacja Paliw
- Mirosławiec - BP Stacja Paliw
- Modlnica - BP Stacja Paliw
- Modrzyca - BP Stacja Paliw
- Mogilany - BP Stacja Paliw
- Mogilno - BP Stacja Paliw
- Moszczanka - BP Stacja Paliw
- Motaniec - BP Stacja Paliw
- Mszana - BP Stacja Paliw
- Mysłowice - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Magnolia
- Myszków - BP Stacja Paliw
- Myślenice - BP Stacja Paliw
- Narol - BP Stacja Paliw
- Nidzica - BP Stacja Paliw
- Niemcza - BP Stacja Paliw
- Niepołomice - BP Stacja Paliw
- Niepołomice - BP Stacja Paliw
- Niepruszewo - BP Stacja Paliw
- Nisko - BP Stacja Paliw
- Nowa Wieś - BP Stacja Paliw
- Nowa Wieś Wielka - BP Stacja Paliw
- Nowe Babice - BP Stacja Paliw
- Nowe - BP Stacja Paliw
- Nowe Iganie - BP Stacja Paliw
- Nowe Miasteczko - BP Stacja Paliw
- Nowy Dwór Mazowiecki - BP Stacja Paliw
- Nowy Dziebałtów - BP Stacja Paliw
- Nowy Sącz - BP Stacja Paliw
- Nowy Targ - BP Stacja Paliw
- Nysa - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Jagiellonka
- Ocieszyn - BP Stacja Paliw
- Ogrodzona - BP Stacja Paliw Dąb
- Okmiany - BP Stacja Paliw
- Olesno - BP Stacja Paliw
- Olsztyn - BP Stacja Paliw
- Olsztyn - BP Stacja Paliw
- Olsztyn - BP Stacja Paliw Kormoran
- Opole - BP Stacja Paliw Koral
- Opole Lubelskie - BP Stacja Paliw
- Orneta - BP Stacja Paliw
- Osielsko - BP Stacja Paliw
- Osjaków - Agrahurt BP Stacja Paliw
- Ostromecko - BP Stacja Paliw
- Ostrowiec nad Kamienną - BP Stacja Paliw
- Ostrowiec Świętokrzyski - BP Stacja Paliw
- Ostróda - BP Stacja Paliw Mazury
- Ostrów Wielkopolski - BP Stacja Paliw
- Oświęcim - BP Stacja Paliw Zacisze
- Otłoczyn - BP Stacja Paliw
- Otwock - Słomka BP Stacja Paliw
- Ożarów Mazowiecki - BP Stacja Paliw
- Ożarów Mazowiecki - BP Stacja Paliw
- Piaseczno - BP Stacja Paliw
- Piaseczno - BP Stacja Paliw
- Piaski Wielkie - BP Stacja Paliw
- Piekary śląskie - BP Stacja Paliw Andaluzja
- Piekoszów - BP Stacja Paliw
- Pieńków - BP Stacja Paliw
- Pieńków - BP Stacja Paliw
- Piła - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Turkus
- Piława Górna - BP Stacja Paliw
- Piotrków Trybunalski - BP Stacja Paliw
- Piotrków Trybunalski - BP Stacja Paliw
- Plęsy - BP Stacja Paliw
- Płock - BP Stacja Paliw
- Płock - BP Stacja Paliw
- Płońsk - BP Stacja Paliw Irys
- Pniewo - BP Stacja Paliw
- Pniewy - BP Stacja Paliw
- Pniewy - BP Stacja Paliw
- Pobierowo - BP Stacja Paliw
- Podanin - BP Stacja Paliw
- Pogórze - BP Stacja Paliw
- Połaniec - BP Stacja Paliw
- Potok Wielki - BP Stacja Paliw
- Poznań - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Bursztyn
- Poznań - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Petrolia
- Poznań - BP Stacja Paliw Bielik
- Poznań - BP Stacja Paliw Piast
- Poznań - BP Stacja Paliw Przygoda
- Poznań - BP Stacja Paliw Słowianka
- Poznań - BP Stacja Paliw Wilda
- Pruszcz Gdański - BP Stacja Paliw
- Pruszków - BP Stacja Paliw
- Przasnysz - BP Stacja Paliw
- Przedbórz - BP Stacja Paliw
- Przemyśl - BP Stacja Paliw
- Pułtusk - BP Stacja Paliw
- Pyrzowice - BP Stacja Paliw
- Raba Wyżna - BP Stacja Paliw
- Racibórz - BP Stacja Paliw
- Racibórz - BP Stacja Paliw
- Radom - BP Stacja Paliw
- Radom - BP Stacja Paliw Siódemka
- Radomierzyce - BP Stacja Paliw
- Radonice - BP Stacja Paliw
- Radziejowice - BP Stacja Paliw
- Rakoniewice - BP Stacja Paliw
- Reguły - BP Stacja Paliw
- Reguły - BP Stacja Paliw
- Renice - BP Stacja Paliw
- Rogoziniec - BP Stacja Paliw
- Rogoźnica - BP Stacja Paliw
- Rogoźno - BP Stacja Paliw
- Rogówko - BP Stacja Paliw
- Rokietnica - BP Stacja Paliw
- Romanów - BP Stacja Paliw
- Rosin - BP Stacja Paliw
- Ruda - BP Stacja Paliw
- Ruda Śląska - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Helemba
- Ruda Śląska - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Wirek
- Ruda Śląska - BP Stacja Paliw
- Rumia - BP Stacja Paliw
- Rumia - BP Stacja Paliw Bałtyk
- Rybnik - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Rybak
- Rybnik - BP Stacja Paliw
- Rymanów - BP Stacja Paliw
- Rzeck - BP Stacja Paliw
- Rzeczna - BP Stacja Paliw
- Rzeszów - BP Stacja Paliw
- Rzeszów - BP Stacja Paliw
- Rzeszów - BP Stacja Paliw Tulipan
- Sandomierz - BP Stacja Paliw
- Sanok - BP Stacja Paliw
- Sędziszów Małopolski - BP Stacja Paliw
- Sępólno Krajeńskie - BP Stacja Paliw
- Siedliska - BP Stacja Paliw
- Siemianowice Śląskie - BP Stacja Paliw
- Sieradz - BP Stacja Paliw
- Sitno - BP Stacja Paliw
- Skarżysko-kamienna - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Granat
- Skawina - BP Stacja Paliw
- Skępe - BP Stacja Paliw
- Skępe - BP Stacja Paliw
- Skiereszewo - BP Stacja Paliw
- Skierniewice - BP Stacja Paliw
- Skoczów - BP Stacja Paliw
- Słabomierz - BP Stacja Paliw
- Słubice - BP Stacja Paliw
- Słupca - BP Stacja Paliw
- Słupsk - BP Stacja Paliw
- Sochaczew - BP Stacja Paliw
- Sochaczew - BP Stacja Paliw
- Sopot - BP Stacja Paliw Wiking
- Sosnowiec - BP Stacja Paliw Koniczna
- Sosnowiec - BP Stacja Paliw Paliw Centrum
- Sosnowiec - BP Stacja Paliw Zagórze
- Starachowice - BP Stacja Paliw
- Stare Brynki - BP Stacja Paliw
- Stare Lipiny - BP Stacja Paliw
- Stare Pole - BP Stacja Paliw
- Stargard Szczeciński - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Ina
- Starogard Gdański - BP Stacja Paliw
- Stasin - BP Stacja Paliw
- Staszów - BP Stacja Paliw
- Stawiszyn - BP Stacja Paliw
- Stęszew - BP Stacja Paliw
- Stobierna - BP Stacja Paliw
- Stojadła - BP Stacja Paliw
- Stryków - BP Stacja Paliw
- Strzelce Krajeńskie - BP Stacja Paliw
- Sucha Górna - BP Stacja Paliw
- Swarzędz - BP Stacja Paliw Cybina
- Szczecin - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Rus
- Szczecin - BP Stacja Paliw Czech
- Szczecin - BP Stacja Paliw Gryf
- Szczecin - BP Stacja Paliw Lech
- Szczecin - BP Stacja Paliw Sadyba
- Szówsko - BP Stacja Paliw
- Sztumskie Pole - BP Stacja Paliw
- Szydłowiec - BP Stacja Paliw
- Śrem - BP Stacja Paliw Malinka
- Świnoujście - BP Stacja Paliw
- Tarnobrzeg - BP Stacja Paliw
- Tarnowo Podgórne - BP Stacja Paliw
- Tarnowskie Góry - BP Gwarek
- Tarnowskie Góry - BP Stacja Paliw
- Tarnowskie Góry - BP Stacja Paliw
- Tarnowskie Góry - BP Stacja Paliw Meteor
- Tarnowskie Góry - BP Stacja Paliw Tarnowskie Góry Oddział Kraków
- Tarnów - BP Stacja Paliw Jaskółka
- Tczew - BP Stacja Paliw
- Tczew - BP Stacja Paliw
- Tomaszów Mazowiecki - BP Stacja Paliw Saturn
- Toruń - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Jowisz
- Toruń - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Mars
- Toruń - BP Stacja Paliw Merkury
- Torzym - BP Stacja Paliw
- Trzcianka - BP Stacja Paliw
- Trzebiel - BP Stacja Paliw
- Trzebiel - BP Stacja Paliw
- Trzebinia-młoszowa - BP Stacja Paliw
- Tuchola - BP Stacja Paliw
- Turek - BP Stacja Paliw
- Tychy - BP Stacja Paliw Honorata
- Ujazd - BP Stacja Paliw
- Ulim - BP Stacja Paliw
- Wadowice - BP Stacja Paliw Skawa
- Wałbrzych - BP Stacja Paliw
- Wałcz - BP Stacja Paliw
- Warmiaki - BP Stacja Paliw
- Warszawa - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Bemowo
- Warszawa - BP Stacja Paliw Pestka
- Warszawa - BP Stacja Paliw Planeta
- Warszawa - BP Stacja Paliw Rubin
- Warszawa - BP Stacja Paliw Zaba
- Wąbrzeźno - BP Stacja Paliw
- Wąsosz - BP Stacja Paliw
- Wejherowo - BP Stacja Paliw
- Wieliczka - BP Stacja Paliw Solanka
- Wierzbna - BP Stacja Paliw
- Wiśniewo - BP Stacja Paliw
- Włocławek - BP Stacja Paliw
- Włocławek - BP Stacja Paliw
- Włosań - BP Stacja Paliw
- Wola Jachowa - BP Stacja Paliw
- Wola Morawicka - BP Stacja Paliw
- Wola Rasztowska - BP Stacja Paliw
- Wolanów - BP Stacja Paliw
- Wolsztyn - BP Stacja Paliw
- Wrocław - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Eldorado
- Wrocław - BP Stacja Paliw Agat
- Wrocław - BP Stacja Paliw Iglica
- Wrocław - BP Stacja Paliw Kometa
- Wrocław - BP Stacja Paliw Tarnogaj
- Września - BP Stacja Paliw
- Wschowa - BP Stacja Paliw
- Wsola - BP Stacja Paliw
- Wymysłów - BP Stacja Paliw
- Wysogotowo - BP Stacja Paliw
- Zabrze - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Jesion
- Zabrze - BP Stacja Paliw Liberty
- Zabrze - BP Stacja Paliw Makoszowa
- Zakopane - BP Stacja Paliw
- Zakopane - BP Stacja Paliw Jodła
- Zamość - BP Stacja Paliw
- Zawiercie - BP Stacja Paliw Koliber
- Zblewo - BP Stacja Paliw HOTEL GRAMBURG
- Zdrój - BP Stacja Paliw
- Zembrzyce - BP Stacja Paliw
- Zgorzelec - BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Kozak
- Zgórsko - BP Stacja Paliw
- Zielona Góra - BP Stacja Paliw
- Zielona Góra - BP Stacja Paliw
- Zielonka - BP Stacja Paliw
- Złotniki Kujawskie - BP Stacja Paliw
- Zofipole - BP Stacja Paliw
- Żarska Wieś - BP Stacja Paliw Reszka
- Żmigród - BP Stacja Paliw
- Żory - BP Stacja Paliw
- Żory - BP Stacja Paliw
- Żukówka - BP Stacja Paliw
- Żywiec - BP Stacja Paliw Góral
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 634 470
- Pracuj.pl 3 137 130
- LinkedIn 3 035 232
- Olx.pl 2 564 298
Popularne
- Hotel Swing
- Conrad Electronic Sp. z o.o.
- Świat Baterii
- Auto Wanda M. Wierzbanowski i A. Jelonek sp.j.
- Tomasz Sierant Firma Handlowo-Usługowa Mebloo
- Bytom S.A.
- BIELENDA KOSMETYKI NATURALNE SPÓŁKA AKCYJNA
- Allani sp. z o.o.
- Medpak PP Sp. z o.o.
- Motochemia.Pl Arkadiusz Lal
- Sinsay lpp
- REGIS Sp. z o. o.
- Raypath International Sp. z o.o.
- Golden Tulip
- Bonami
- Lufthansa Global Business Services Sp. z o.o.
- Abra S.A.
- Fundacja Radiofonia
- Polskie Zakłady Zbożowe Pzz W Krakowie S.A.
- Katarzyna Wiśniewska Kurier 24
- Areszt Śledczy
- media-press.tv S.A.
- Luxmed
- Dorota Gizicka-Rajzer Zielony Balonik Edukacja z Pasją
- Zumi
- Krakowskie Biuro Festiwalowe
- Gastromedica Group Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |