Opinie o STALESIA Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA Sp. z o.o.

Martyna

Słyszałem, że STALESIA ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy ta cisz na forum jest wynikiem tego? Chciałbym tu pracować dlatego dopytuję.

Flower

Witam wszystkich. Czy mógłby ktoś napisać coś o pracy w sortowni odzieży? Jak ta praca wygląda? jakie są warunki? no i czy warto w ogóle się podejmować. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Fifi

NO jestem w szoku...widzę, że firma stara się ponownie o dobry wizerunek ;) no cóż...oceniaj krakersa po opakowaniu bo w środku jest wszędzie to samo :)

ola
@Fifi 20.04.2016 12:05
NO jestem w szoku...widzę, że firma stara się ponownie o dobry wizerunek ;) no cóż...oceniaj krakersa po opakowaniu bo w środku...

I Ja zgadzam się w 10000000000%

Zuzanna

W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko Kierownika Działu Marketingu - czy ktoś z forumowiczów może opisać, jak wygląda proces rekrutacyjny na to stanowisko? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia przez STALESIA? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

stal

wrażenia po rozmowie rekrutacyjnej w firmie stalesia. Firma w Krakowie zlokalizowana jest na totalnym bezludziu, dojazd autobusem niemożliwy, pozostaje jedynie samochód, ale za te pieniądze co proponują to trzeba by wydawać pół wypłaty na paliwo. atmosfera napięta i sztuczna. politykę firmy określiłbym w skrócie "daj z siebie wszystko za nie wielkie pieniądze"

Zuzanna

Obecnie firma prowadzi rekrutacje na stanowiska między innymi pracownika marketingu i pracownika monitoringu. Co możecie powiedzieć osobom aplikującym o tym jak wygląda praca na tych stanowiskach?

Dominik
@Zuzanna 16.03.2017 11:11
Obecnie firma prowadzi rekrutacje na stanowiska między innymi pracownika marketingu i pracownika monitoringu. Co możecie powied...

Pracowałem kiedyś w tej firmie jako pracownik monitoringu i zostałem zwolniony bo się spóźniłem 20min do oddziału bodajże w Pawłowicach gdzie byłem pierwszy raz i po przejechaniu około 300km spóźniłem się 20min i to był powód mojego natychmiastowego wyrzucenia z pracy. Wtedy czułem się źle bo nawet nie miałem możliwości wytłumaczenia się szefowej i zostałem wywalony ale z dziś z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolony bo pracować w firmie w której jesteś wyrzucany z dnia na dzień bez podania przyczyny nie życzę nikomu

Tadełusz
@Dominik 01.07.2017 20:08
Pracowałem kiedyś w tej firmie jako pracownik monitoringu i zostałem zwolniony bo się spóźniłem 20min do oddziału bodajże w Paw...

z krk do Pawłowic to jakieś 140km... jakąś ścieme walisz.

kasi

Witam!! przeczytajcie opinie na stronie z Żor

Oleska

Będzin, porażka.

lola

Kręgosłup się tylko niszczy w tej pracy

ilona

Też myślę, że dla każdego zatrudnienie @Blondi może być oceniane inaczej. Dla mnie np. liczy się mega to jaki jest rodzaju umowy a tutaj widzę, że dają umowę o pracę w dziale marketingu więc to już jest pierwszy plus ciekawe tylko jak jest potem

Blondi

Osobiscie nie polecam pracy w tej firmie. Ci co chcą niech sie zatrudniają i sami wyrobia sobie zdanie. Moze komus akurat spasuje taka praca a może będzie miał inne zdanie.

anonim

(usunięte przez administratora)

wszechwiedzący

Na przykład u mnie na sklepie są dziewczyny studiujące zaocznie i nie ma problemu, żeby w piątek mogły spokojnie być na wykładach. Takie proste rzeczy, ale nie zawsze oczywiste w innych firmach. Zatem powodzenia w rekrutacji, życzę żeby się powiodło.

wszechwiedzący

Firma bardzo ludzka, zatrudniają człowieka na godnych, przystępnych warunkach. Reszta to sprawa indywidualna i podejścia do pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotr

Tak, umowa o pracę to duży plus w dzisiejszych niepewnych czasach...

anonim

(usunięte przez administratora)

kleon

Przyjemne stanowisko dla osób z zacięciem w tym kierunku.

kinka

Daję wielki +++

Pola
@kinka 08.06.2016 11:14
Daję wielki +++

Zgodzę się z Tobą @kinka, mega jestem zadowolona z pracy.

uśmiałamsię

Czytając niektóre bajki tutaj wypisywane można się nieźle uśmiać. Z mojej perspektywy -firma w porządku, rzetelna, fajnie się tam pracuje.

ola

i nadal nic nie ma!!!!

kaja

Baju,baju będę w raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madiiix

Fajna firma, traktują jak człowieka

rawen

Rozmawiałam wczoraj z koleżanką pracującą w tej oto firmie i sama chyba spróbuję zaaplikować o pracę. Przekonała mniee

elka

Polecam prace w bigastyl ;)))))

Jolanta

Przed kilkoma dniami byłam na rozmowie o pracę w Bigastyl i muszę przyznać, że zostałam bardzo miło zaskoczona! Dobre warunki, nie spodziewałam się aż tak dobrych, prawdę mówiąc...

koli

OOOOOOOOOO widzę same pozytywy!!!Aż tak dobrze???

paula
@koli 05.04.2016 18:38
OOOOOOOOOO widzę same pozytywy!!!Aż tak dobrze???

na pewno nie ma na co narzekać, co jest dość niespotykane współcześnie. Ale tak-jeszcze istnieja tacy pracodawcy!!

Anna

Awans awansem, ale w tej firmie traktują przynajmniej pracownika jak człowieka. Spotkałam się z dużym zrozumieniem podczas ciężkiej sytuacji, ale wiem, że nie w każdej firmie można się spotkać z taką życzliwością i zrozumieniem.

on

Na pewno nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karina

Nie polecam!

Zadowolony
@Karina 22.03.2016 20:43
Nie polecam!

A ja wręcz przeciwnie - bardzo polecam!

anonim

(usunięte przez administratora)

Myśka

Również polecam spróbować! Opłaca się, bardzo fajne stanowisko! Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do pracy! :))

anonim

(usunięte przez administratora)

inna

A Ty niby podpisałaś się nazwiskiem??

_marysia

Rzadko się udzielam na forach, ale to co tu wypisują co poniektóre osoby przechodzi w moim odczuciu wszelakie pojęcie, więc postanowiłam, że napiszę. Jeśli chodzi o mnie to jestem studentką i w bidze pracuję z polecenia mojej koleżanki, która pracuje na innym sklepie. Ani ja, ani ona nie miałyśmy żadnych, podkreślam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, a to co można tu przeczytać w komentarzach jest dla mnie stekiem bzdur.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Ja jednak polecam znaleźć jakieś bardziej rzetelne źródło informacji, niż niektóre komentarze tutaj, jeśli ktoś ma na uwadze podjęcie pracy w tej firmie. W mojej opinii warunki nie odbiegają od standardów pracowania w takich jak ta firmach.

Gość

Szczerze, to śmieszą mnie te wszystkie negatywne komentarze tutaj. Wygląda, że piszą je ludzie kompletnie bez zastanowienia i pojęcia jak cała sytuacja w firmie wygląda. Nie wiem, może jakieś etatowe obrzucanie gównem ma tu miejsce, ale to już nie moja sprawa. Pracuję w tej firmie już dobrych kilka lat i jak się chce to można dużo,a nie zaważę się nawet powiedzieć, że wszystko osiągnąć. Taka tylko mała aluzja z mojej strony do tego całego negatywnego opiniowania, które ma miejsce na tym forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego nastawienia do pracy-to działa!

anonim

(usunięte przez administratora)

xziomek

@nic dlatego ja piszę, że nie warto i sam tego nie robię. Polecam wszystkim postępowanie tą drogą. :)

anonim

(usunięte przez administratora)

xziomek

Jako kierowca, wiadomo, że coś za coś z tą rodziną. Ale sam zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, bo póki co to mam dobre odczucia słuchając znajomych i znajomych znajomych. :)

xziomek

już o to nie musisz się martwić moja Droga, każdy ma swój własny rozum, którego powinien używać, niekoniecznie kierując się jakimiś opiniami na forum, pisanymi przeważnie przez sfrustrowanych obiboków :) Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

xziomek

Kumpel pracuje i warunki są ok. :)

anonim

(usunięte przez administratora)

alink

Z własnej perspektywy mogę powiedzieć, że praca tam mnie bardzo otworzyła na sposób funkcjonowania w tej branży. Można się wiele, naprawdę wiele nauczyć. Z zarobkami też nie jest źle, dlatego ja sądzę, że warto jest tam się zatrudnić.

Kwiatuszek

Witam, jak obecnie wyglądają warunki pracy, a przede wszystkim pracy. Polepszyło się? bo ponoć kiedyś nie było ciekawie. Koleżanka była się pytać w pod koniec roku, że maja być przyjęcia i pytam czy warto tam iść do pracy?

traaaper

Z takim podejściem, to żadna praca nie będzie odpowiadająca. Jak pisałem wyżej radzę przekonać się samemu, a nie sugerować się opiniami wyssanymi z palca. W każdej pracy trzeba się wykazać, a jak się komuś nie podoba i nie chce to jego problem.

traaaper

Moim zdaniem jest to dobra firma. Jak najbardziej polecam pracowanie tam. Warunki w porządku, nie miałem problemów jak te opisane w innych opiniach tutaj, ani nie slyszałem żeby ktoś miał. Polecam się przekonać samemu.

studiująco -pracująca

Praca dobra i satysfakcjonująca jak się człowiekowi chce pracować i przykładać. Nie jest źle, ja na przykład studiuję zaocznie i pracuję w Biga i radzę sobie całkiem całkiem. Z wolnym w pracy też nie ma problemu pod tym względem..

AnnaB12

A ja pracuję i sobie chwalę. :)

007
@AnnaB12 19.12.2015 10:33
A ja pracuję i sobie chwalę. :)

Zobaczymy jak długo będziesz sobie chwalić ...

czaruś

@Lola skoro zwalniają, to na pewno muszą mieć powód. Nie wierzę, żeby zwalniali i musieli szukać następnych. A oferty teraz mają, np. na pracownika monitoringu.

Lola

Ja ci powiem, co dokladnie jest nie tak: Zwalniaja ludzi bez powodu, od tak :) i juz.

MONIKA

moze za bardzo przesadzasz

anonim

(usunięte przez administratora)

AGrv

cała prawda ,zgadzam sie ztoba kolezanko.

owocowa

K pytał o pracę w biurze w Krakowie. To jest różnica. Osobiście znam kogoś kto tam pracuje całkiem długi okres czasu i chwali sobie. Z resztą nie on jeden... Oczywiście, praca jak każda wymaga zaangażowania i chęci do pracy.

K

Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się o dziale marketingu Stalesia? Bo widzę, że niestety poprzednie opinie zostały skasowane... :/

elkos

Z tego co widać to w firmie nie specjalnie można liczyć na wsparcie ludzi dookoła. Jako osoba młoda zastanawiałem się nad jakąś ofertą pracy, która pomogłaby mi trochę zdobyć doświadczenia i pomogłaby wypłynąć na szerokie wody. Teraz już wiem, ze w Stalesi raczej nie można liczyć na to, że ktoś ci pomoże się odnaleźć.

basia
@elkos 22.08.2015 02:54
Z tego co widać to w firmie nie specjalnie można liczyć na wsparcie ludzi dookoła. Jako osoba młoda zastanawiałem się nad jakąś...

Z tego co czytam mam takie samo zdanie a szkoda :( też chciałam aplikować do Stalesi ale chyba zrezygnuje.

nieznany

niezle sie bawicie w podpisywanie sie kogoś imieniem,gratuluje inteligencji,a może jednak głupoty..WY MYŚLICIE ŻE FIRMA WAM UWIERZY ŻE AKTUALNE PRACOWNICE PISZĄ TAKIE TEKSTY I SIE PODPISUJĄ POD TYM,JEDNAK TO NIE INTELIGENCJA INO GŁUPOTA

KAWI
@nieznany 18.08.2015 20:12
niezle sie bawicie w podpisywanie sie kogoś imieniem,gratuluje inteligencji,a może jednak głupoty..WY MYŚLICIE ŻE FIRMA WAM UWI...

A TY NIBY PODPISAŁEŚ SIĘ PRAWDZIWYM IMIENIEM!!!!

pracownik

oj biedni pracownicy każą wam w pracy pracować... nie chcą płacić za siedzenie i picie kawy hehe. nie podoba sie to idzie to innej pracy a nie wymyślacie problemy, to sie juz robi śmieszne. takie bzdury tu są wypisywane ze szok. owszem dział monitoringu jest, ale jak ja bym miała firme też bym takim pracownikom jak niektórzy nie ufała... rob to co masz robic, za cos płacić muszą chociaż mam wrażenie że niektórzy by chcieli mieć zapłacone że łaskawie przyczłapią do tej pracy... przestańcie marudzić bo praca jest ok, a jak się nie podoba to polecam portale na którychz najdują się ogłoszenia o prace, ogłoszeń tam jest do groma. wypłata zawsze na czas, atmosfera dobra, kierownicy super a menadżerki tak samo więc nie wiem o co wam chodzi. idzcie pracować gdzieś indziej to zobaczymy jak wam sie będzie pracować. pozdrawiam

pracownik

haha nie jestem menadzerką ale dzięki za tytułowanie. jestem pracownikiem, i uwierz mi ze naprawdę tak myślę ;) praca jest fajna, wiadomo trzeba pracowac bo za darmo umarło. pozdrawiam zadowolony pracownik bigi ;d

;)
@pracownik 24.08.2015 20:21
haha nie jestem menadzerką ale dzięki za tytułowanie. jestem pracownikiem, i uwierz mi ze naprawdę tak myślę ;) praca jest fajn...

Hej , na jakie umówię pracujesz ? Przysługują wam jakies socjalne albo cos .?

Zostaw opinię o STALESIA Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA Sp. z o.o.