Regis czyli firma z "tradycją". Co ją wyróżnia spośród innych to profesjonalne podejście do ludzi i ich doświadczenia zawodowego. Regis to możliwości, rozwoju, awansu, nauki, zbierania doświadczeń. Angażujące projekty i przede wszystkim atmosfera pracy, którą tworzą ludzie. W firmie jest wiele zespołów ściśle pracujących ze sobą, co ważne, każdy pracownik jest ważny, liczy się poszanowanie do drugiej osoby. Czy aplikowałbym drugi raz? Tak!
Jakie wartości są cenione w REGIS Sp. z o. o.?
Przynależność do rodziny Prezesa. Wtedy nie musisz mieć wykształcenia ani pojęcia o pracy. Ważne żeby umieć pomiatać ludźmi.
Hej, od przyszłego tygodnia mam zacząć pracę w Regisie , na produkcji . Ktoś powie jak tam jest ? Ludzie pomocni czy raczej „każdy sobie” ? ze swojej strony powiem że rozmowa kwalifikacyjna była jak najbardziej na plus z kierownikiem produkcji. Czy socjal jest faktycznie taki bogaty jak obiecują ?
O, nowy pracownik. Super. Czy można wiedzieć, jak wyglądała rekrutacja? Ile czasu trwała? Ile było etapów i kto prowadził proces? Ktoś działu HR?
Wysłałem cv i po 2-3 dniach zadzwoniono żeby przyjść na rozmowę . To była zwykła rozmowa z kierownikiem produkcji nie jakieś etapy itd.. Raczej „szybka piłka”. I od kiedy mogę przyjść do pracy.
Teraz po miesiącu masz już podstawy do wydania opinii na temat pracy? Dasz znać jak obecnie wdrażają na stanowisko i jak przyjmują tutaj osoby nowe?
Jak szefostwo w Activlab (Regis Sp. z o.o.) traktuje pracowników?
Jak szefostwo w Activlab (Regis Sp. z o.o.) traktuje pracowników?
Proszę o informację, na jaką podstawę może liczyć handlowiec oraz jaką flotą dysponuje firma. Z góry dziękuję
Hej, dobre pytanie. Sama szukam na nie odpowiedzi. Tylko powiedz, czy może udało ci się znaleźć jakieś ogłoszenie o pracę, czy pytasz tak po prostu? Bo ja rozglądam się za ofertami i do nich nic nie znalazłam, a słyszałam o samej firmie i dlatego mnie to interesuje.

Jakie wartości są cenione w REGIS Sp. z o. o.?
No i mamy dwie sprzeczne opinie na temat pracodawcy, jakim jest firma REGIS. @Jeż Polarny, Ty twierdzisz, że wobec pracowników stosuje się tam mobbing - to bardzo poważny zarzut. A jak ów mobbing się przejawia? Opiszesz jakieś konkretne sytuacje?
W sensie, że potwierdzasz, że takie rzeczy się dzieją? Czy mówisz że przesada bo tego nie ma? Bo nie rozumiem do końca co masz na mysli
To co się w tej firmie dzieje to jest jedno wielkie nieporozumienie. Pracowałem tam bardzo długo i przyznam że prezesi są ok, tylko nie zdają sobie sprawy z tego że nachylając się ku pracownikow wyższego szczebla szczelaja sobie w kolano. W regisie panuje jedna wielka zmowa. Pracownicy ... Hmmm tzw. wyższego szczebla, Dyrektorzy patrzą gdzie więcej wyprowadzić a w dodatku są tak mało atrakcyjni w swoim działaniu że aż samemu się nie chce. Pani ... Pan ... Pani ... I nagrody żal patrzeć ... . Patrząc na firmę zatrudnienie ok i praca również ok. Czytając opinie o samochodach itd. dla mnie akurat jest to zrozumiałe nikt nigdzie nie powie ,, Ty przyjedź bo chce Cię zwolnić''. Aby pracować w tej firmie należy pamiętać że kierownik produkcji to zlodz... I szuj... Ja osobiście polecam, trzeba wiedzieć. Że jak coś będzie nie tak to musi się winny znaleźć. Napewno to nie będzie dyrektor, bo on już tak siedzi ładnych kilkanaście lat i kupi biednego prezesa któremu żal wydać na audyt zewnętrzny . Sorry prezesie to jest zbędne. Program zbędny ... Itd. bo dyrektorzy muszą ukrywać swoje wały i wałeczki . Pamiętamy braci, t. , Dałeś się oszukać na kilka mieszkań hahahaha do wszystkich ludzi pracujcie i myślcie o sobie bo wszędzie nie tylko tu ,, ludzie to (usunięte przez administratora)
Jestem pracownikiem firmy. Pracuje od kilkunastu lat. Nie zgadzam się z opinią. Należy być uczciwym, pracowitym, zaangażowanym i szybkim. W firmie pracuje wiele osób od ponad 20 lat. Działy nowe, budowane od kilku lat mają rotację ale nie jest ona duża - jednak nowości zawsze muszą się ułożyć zanim będą stabilne. Są sytuacje stresowe, jak wszędzie. Faktem jest, że kilka osób, które się zwolniły same wróciły do nas po kilku latach pracy w innych firmach co najlepiej świadczy o jakości pracy w Regis.
Panowie Bu.... oraz Si.... zapewne macie świadomość, że wypisywanie nieprawdziwych informacji wobec innych osób jest karalne i zapewne takowa kara was nie ominie. Osobiście trochę mnie dziwi sytuacja w tej firmie- brak strategi bo niby kto ma ją tworzyć -ogrodnik, laborantka a może konfident bez jakiejkolwiek wiedzy.
Witam Jak wygląda obecnie stanowisko na PH ? Jakie targety ? Realne ? Ile wizyt dziennie ? Jak ogólna atmosfera? Mocno sprawdzają i ciała presją?
Czy rozmowa rekrutacyjna w REGIS Sp. z o. o. odbywa się również w języku angielskim?
Jestem pracownikiem od wielu lat i wiem dużo. Podsumuję powyższe 80 % wypowiedzi absolutne kłamstwo albo łagodniej "tfurczość". Pozostałe 20 % to niedopowiedziane do końca historie. A teraz proszę bardzo ... hejt? Mnie to ie rusza.
Wszyscy wiedzą kto jest autorem powyższego wpisu. Rzeczywiście wyglądasz jak Baba Jaga.pani ekspert od "wszystkiego" nieznająca się na niczym. Oszałamiająca kariera (usunięte przez administratora)..to własnie dzięki takim ludziom jak ty w tej firmie jest jak jest, bo nikt nie chce pracować z taką szują i konserwą.
Ta firma, z tego co widzę, to tylko rekrutuje i zwalnia. Czym się oni zajmują? Czy to jakieś pośrednictwo pracy typu GUP?
Dużo trenuje i potrzebuję shotów witaminowych. Znalazłem niezłe produkty w firmie Regis na activlab.pl. Stosowaliście te suplementy i pomagają po dużym wysiłku? Kondycja jest po nich lepsza? Każda opinia będzie pomocna.
Nie polecam firmy - (usunięte przez administratora) pod względem moralnym i intelektualnym. Większe wynagrodzenie za mini spódniczkę i dekolt do pasa i pracę pod biurkiem. Większość jakby po Helenie ??? Kłamstwo szerzy się jak dżuma, jednym słowem (usunięte przez administratora)
Czy w REGIS Sp. z o. o. pracuje się na open space?
Przedst. med. - nie polecam...nieodpowiedni kierownik ( Ryży) bez kompetencji z mierną znajomością rynku- myślący, że wszystko wie najlepiej, bez grosza pokory. Próbujący wszystkimi manipulować, skonflikotowany przez swoje zachowanie z kim można. Podwójne? 2-3 razy w tygodniu to norma, o reszcie nie wspomnę. Kłamstwo? jak hobby. Wiele można by dodać- ta wzmianka to mały skrót. Szkoda...fajnej reszty.
Jaka atmosfera jest między działami w REGIS Sp. z o. o.?
Jestem bardzo zadowolona z pracy. Jestem tutaj już rok i zarówno atmosfera, jak i warunki są jak najbardziej w porządku :)
@ej to taka duża rotacja tam jest?
Witam. Ostatnio pojawia się dużo wolnych wakatow w firmue na pH na terenie całego kraju. Ktoś ma jakieś informacje dlaczego tak?? Ludzie odchodzą czy ich zwalniają?? Jakie warunki pracy?? Jaki klimat?? Plany do realizacji?? Interesuje mnie region na woj pomorskie
Dobry pracodawca, pewny na krakowskim rynku zatrudnienia. Dla ludzi lubiących pracę i zadaniowanie jest to miejsce pełne ciekawych i dynamicznych wyzwań. Zarobki na dobrym średnim poziomie. Wynagrodzenie wypłacane terminowo. Przyjazne, czyste miejsce pracy, wspolpracownicy super.
Kierowniku nie wybielaj już tak tej firmy i tak podwyżki nie będzie za wchodzenie w (usunięte przez administratora) i wychwalanie
Błędne rozumowanie Janie :) W firmie nie pracuję od dawna, pozostało dobre wrażenie i wspomnienie. A z tego co wiem, to po odejściu pewnych osób jakośc pracy jeszcze się poprawiła. Ale jak wspomniałam wcześniej - firma dla tych co lubia pracę, a takich dzisiaj na rynku coraz mniej.
Jak się pracuje w REGIS Sp. z o. o.?
Zobacz opinie na temat firmy REGIS Sp. z o. o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w REGIS Sp. z o. o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy REGIS Sp. z o. o.?
Kandydaci do pracy w REGIS Sp. z o. o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.