S-NET Sp. z.o.o.

1.7 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o S-NET Sp. z.o.o.

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 39 dni.

Jaki jest okres rozliczeniowy w S-NET Sp. z.o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

asdqwe

Po zaproszeniu na rekrutacje do siedziby S-NET'u i odbyciu bardzo krótkiej rozmowy(15min) z opóźnieniem(w czasach pandemii zaprosili kilka osób, które musiały czekać w kolejce) nie dostałem żadnej informacji zwrotnej po upływie 2 tygodni. Po przypomnieniu się Pani z HR'u dalej cisza. Uważam to za bardzo lekceważące podejście i nie polecam.

it_king
@asdqwe

To samo mogę napisać! Czekam i czekam, a jak się nie doczekałem to sobie NET przeglądam i się okazuje, że to pracodawca z długami. Jak się jest w centrum długów na liście z kilkoma długami to nic dziwnego. Długi pokazują, że się coś w tej firmie sypie.

ajti
@it_king

Potwierdzam, że ta firma ma długi, a konkretnie kilka długów i jest wpisana do biura informacji gospodarczej. Sprawdzone dzisiaj. Nie znam u nas w Krakowie żadnej firmy z IT, która ma długi i jest wpisana w bigu.

@ajti

Czyli uznajesz to za jakieś wyjątkowe wyróżnienie? Chyba każdemu może się zdarzyć jakieś potknięcie, co nie? :/

max
@Urszula

Z mojego punktu widzenia jak mam gdzieś papiery złożyć i się zastanawiać czy kasa na czas będzie to nie jest potknięcie. Firma leży i nie robi wiele aby się podnieść. Potknięcie to by było jakby ktoś napisała że kiedyś była w jakiś portalach dla dłużników ale już nie jest. A ta jest i jej z tym jak widać dobrze. To jej sprawa ale jak opisałem to ja się 10 razy zastanowię zanim w takiej firmie będę aplikował. To nie jest potknięcie ale pozycja horyzontalna pracodawcy.

KarolinkA
@ajti

Do którego BIG jest wpisana ta firma i na jaką kwotę? Jak dla mnie to żenada, bo takie wpisy to ostrzegawcze światło dla każdego kandydata na pracownika.

@max

No nie wiem czy jej jest z tym wszystkim aż tak dobrze, no ale odrobinę mnie do tego wszystkiego przekonałeś, aplikowanie tu może być faktycznie dość ryzykowne. A gdyby wyczyściliby sobie do cna całą kartę to co wtedy? Złe zdanie o nich już na zawsze takie pozostanie u Ciebie?

prosty
@KarolinkA

Biuro Informacji Gospodarczej InfoMonitor Spółka Akcyjna - na kilka (usunięte przez administratora) ale więcej tego jest na giełdach długów.

prosty
@Urszula

Według mnie to od tego BIGI są i inne tego typu biura, bo na bieżąco możesz sprawdzić kto ma problemy z płatnością. Jak ktoś ma czystą kartę to ją ma i tyle i go w BIGU nie ma. A tutaj aż daje po oczach, że coś jest nie teges z tą firmą.

@prosty

Aż ciekawa jestem jakie konkrety tam podane są. Ale widzisz nie oni jedyni tam są tak naprawdę, też chyba trzeba byłoby sytuację poznać od ich strony, ale chyba, żeby jakieś sprawdzone info od nich dostać chyba trzeba byłoby z parę lat popracować, co nie? ;p Zwłaszcza miewam wątpliwości co do tego, czy serio aż tak źle z nimi, skoro jakieś pozytywne słowa o nich tutaj też się jednak pojawiają

Bańka Nowy wpis
@Urszula

Urszula, a jak ci tam płacą w S-NET? Za pisanie tych bzdur też?

Urszula Nowy wpis
@Bańka

A jeszcze nie wiem ile płacą, bo jeszcze nie kandydowałam. ;) A Tobie jakie stawki proponowali? Długo już tu nie pracujesz?

alboalbo Nowy wpis
@Urszula

Wasze potknięcie jak widzę to już trwa 2 lata! Nadal w BIG i się po potknięciu nawet nie podnieśliście?

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w S-NET Sp. z zo.o.?

Jaki jest styl zarządzania w S-NET Sp. z zo.o.?

buba
@Pytanie

A o który zarząd ci chodzi bo ja mogę ocenić trzy ;) Spieszmy się oceniać zarządy w s-necie bo tak szybko odchodzą

duba
@buba

No to oceń chociaż jeden @buba

@buba

XD serio tak się zmieniali? Aż tak źle im szło?

Czy po rozmowie w S-NET Sp. z zo.o. rekruter odezwał się do Ciebie z informacją zwrotną? Po jakim czasie to nastąpiło? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi.

Jak wygląda ścieżka kariery w S-NET Sp. z zo.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?

Jak się pracuje z ludźmi z S-NET Sp. z zo.o.?

Martyna

Z jakiego powodu piszecie ze firma jest koszmarna ? Jeśli piszecie takie rzeczy to chociaż napiszcie dlaczego tak uważacie.

neterr0r

Pracuję w tej firmie w dziale technicznym jako jakiś tam inżynier, dawno nie zaglądałem na gowork i widzę, że dyskusja żyje własnym życiem :) Przyznam, że kompletnie nie wiem kto to 'qwqw' lub 'madam', a już do nicka 'senior' to chyba sam najlepiej pasuję (ale wyjaśniam, że to nie ja) ;P Wiadomo, że perspektywy się różnią i oczywiście, że jestem subiektywny, aczkolwiek absolutnie nie jestem zdania, że firma"jest koszmarna" lub "przekroczyła poziom śmieszności i nikt już nie chce z nimi współpracować". Nie za bardzo wiem nawet skąd takie opinie, ponieważ w kuluarach z dala od wszelkiej kadry zarządzającej niezbyt słychać narzekania, a jeżeli już to w niczym się S-NET nie wyróżnia na niekorzyść w porównaniu do innych firm w których pracowałem. Wiadomo, że nie ma firm idealnych - chciałbym, żeby S-NET płacił jak bilionowe korporacje, miał własny szklany biurowiec i najlepiej to mnie wybrał jako Prezesa, bo niby to dlaczego właśnie ja nie mam nim być ;) Rzeczywistość jednak, mimo drobnych braków różu w kolorycie dalej jest całkiem w porządku: atmosfera w firmie jest spoko, ponieważ ludzie są spoko, nie ma żadnej spiny na niepotrzebną formalność, są imprezy firmowe (niekiedy epickie, trzeba dodać), stół z piłkarzykami w chillout roomie nie cierpi na nadmiar wolnego czasu :) Z mojego punktu widzenia, jako technicznego z określonym stażem pracy, kasa plus dodatki są w porządku. Proszę się nie bać, jak są oferty to śmiało aplikować - nawet w razie niepowodzenia kawa w firmie jest bardzo dobra, polecam :)

senior

Może dla niektórych koszmarna ale dla chcących pracować jest dobra i można polecić pracę!

qwqw

koszmarna firma!

Agata

Jak ocenicie stanowisko specjalisty ds. sprzedaży online w S-NET? Znalazłam na stronie tej firmy taką właśnie ofertę pracy. Pracodawca zapewnia atrakcyjne wynagrodzenie. Czy ktoś z Was mniej więcej orientuje się ile może ono wynosić na tym stanowisku? Jeżeli dysponujecie takimi informacjami, to proszę Was o zamieszczenie ich na forum.

madam

powod ciszy jest taki, że firma przekroczyła poziom śmieszności i nikt już nie chce z nimi współpracować?

pozytywnaneutralnanegatywna

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w S-NET Sp. z zo.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Grzesiek

Jaki jest powód tej ciszy na forum?

ciekawy

@43434 ciekawe tylko jak dużo doświadczenia wymagają na to stanowisko.

admin

Chcesz dowiedzieć się więcej o firmie S-NET Sp. z zo.o.? Komentuj na naszym forum i uzyskaj odpowiedź od innych użytkowników.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o S-NET Sp. z.o.o. - Kraków

• Jak się pracuje w S-NET Sp. z.o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy S-NET Sp. z.o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

S-NET Sp. z.o.o.
Przejdź do nowych opinii