*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Mateusz
08.08.2017 11:23
Pani Olu ,jestem stalym klientem tego sklepu i jestem przekonany ze praca fizyczna nie usprawiedliwia braku poszanowania klienta, bo prosze mi wierzyc nie oczekuje cudow ale tez nie satysfakcjonuje mnie odburkniecie pod nosem gdzie lezy dany produkt. Zaznaczam tez ze z moich obserwacji wynika ze nie sa pytani o to non stop.
OLA
08.08.2017 17:50
Witam serdecznie, gdyby miał Pan kontakt z klientami wiedziałby Pan jak to jest, co chwila ktoś o coś pyta, a nawet chce żeby mu pokazać gdzie to leży, a tu czas goni bo trzeba wyrobić się z dostawą, która przywozi towar, który chce Pan kupić i tak koło się zamyka, a klient nie czeka lub próbuje sam coś znaleźć tylko szybko chce to mieć w koszyku i nie szanuje pracy tych ludzi, którzy mają prawo być zmęczeni. Proszę więć nie pisać takich bzdur bo ja tez pracuję ale w innej sieci i wiem jak klienci potrafią być uciążliwi i jak dać nam w kość, niech Pan spróbuje to się Pan przekona. Wierna klientka, która broni zawsze tych ludzi. Pozdrawiam ich Wszystkich OLA
Mateusz
07.08.2017 07:27
Magazynierzy chodza po sklepie jakby mieli muchy w nosie i te odzywki do klientow...
Ola
07.08.2017 14:33
Niech się Pan sam zatrudni w sklepie, zobaczymy jak będzie Pan reagował, oni tam nie leżą tylko ciężko pracują fizycznie, a Pan widocznie nie wie co to praca fizyczna. Klientka Ola
Ola
07.08.2017 14:33