Future Processing

Bytom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 293 ocen.

Opinie o Future Processing

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Future Processing

Hanna
użytkownik zarejestrowany

@intelegent a czy Ty jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w Future Processing? Dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które wahają się nad odpowiedzią nad ofertę pracy w firmie. Co powinny wiedzieć o tym pracodawcy?

o****x

Pomysł na biznes wg FP: tanio kupić (studenci w PL) drogo sprzedać (klient w UK). Info dla kandydatów: aplikację którą każą wam pisać na rozmowę wyceniajcie 50/h pracy. Funtów oczywiście.

Hanna
użytkownik zarejestrowany

@szammógłbyś napisać coś więcej o swojej pracy w Future Processing? Jakie są mocne i słabe strony pracy u tego pracodawcy? Rozumiem, że nie ma dużej kontroli jeśli chodzi o raportowanie czasu pracy. Co jeszcze warto wiedzieć przed aplikacją do firmy?

szam

Nikt cie nie sprawdzi. W praktyce robisz co chcesz. Nikt nie ma nad tym wiekszej kontroli

art

Jak w FP jest z tym elastycznym czasem pracy? Jestem ciekawy jest sprawdzane czy rzeczywiście przerobiłem to co zaraportowałem kiedy: a) pracuję w biurze b) pracuję zdalnie Możecie mi opisać jak to jest w praktyce?

Hanna
użytkownik zarejestrowany

@Owca naprawdę nie widzisz żadnych atutów?

Owca

Kiedyś atutem była atmosfera. Dziś nie widzę większych powodów, dla których warto byłoby się tam zatrudnić.

Owsiak

Jak lubisz wolontariat to firma idealna dla Ciebie!!! Polecam

Pracownik

Dno, zatrudnianie studentów, niekompetentni menagerowie i team liderzy, pranie mózgu jak w gestapo/nkwd dobrym pracownikom i żerowanie na ich umiejętnościach. Płaca o połowę mniejsza niż u każdej szanującej się konkurencji.

rtgy
użytkownik zarejestrowany

no ale wiesz skoro jest solidna frima o tez na takich pracownikach a pewno im tez zależy mam racje? dlatego pewnie takie tez wymagania tutaj maja i tyle

bs
@rtgy 27.09.2016, 11:45
no ale wiesz skoro jest solidna frima o tez na takich pracownikach a pewno im tez zależy mam racje? dlatego pewnie takie tez wy...

kłamiesz :)

:)

Rozmowa i zadanie miały tylko jeden cel: przekonać programiste że powinien zawód zmienić. Ale nie ma tego złego. Pierwsze zlecenie i kasa z UK za mną. Pozdrawiam konkurencję :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Kykadyn

Maglują ostro z programowania i baz danych na rozmowie kwalifikacyjnej, min. 2 godziny. Szkoda tylko że ich wymagania są znacznie większe niż to co absolwent wynosi z Polibudy. Myślę że powinno wyjechać kolejne kilka tysięcy informatyków na Zachód, wtedy może polscy pracodawcy przestaną wybrzydzać i zadowolą się tymi co zostali.

Cierpliwie

@arek Brzmisz jak osoba z działu HR ;)

cppowiec

Kiedyś brałem udział w rekrutacji jednak zniechęciłem się na samym początku. Jako osoba pracująca w tygodniu i ucząca się w weekendy nie miałem czasu na pisanie jakiś durnych programików typu paint. Istnieją inne sposoby weryfikacji umiejętności i to bardziej szanujące czas kandydata. Nie każdy starający się o pracę musi być bezrobotnym studentem. Czytam tutaj niektóre wypowiedzi na temat zarobków i trochę mnie dziwi jak nisko cenią się niektóre osoby. Jako programista c++ w trakcie studiów z 3 letnim doświadczeniem komercyjnym zarabiałem 4500 zł netto w jednej z firm Katowicach - o wiele mniejszej od FP. Jeśli na dzień dzisiejszy w FP z pięcioletnim doświadczeniem dobry programista c++ nie dostałby co najmniej 6000 zł netto to wyśmiałbym tą firmę. Oczywiście mówię o umowie o pracę.

intelegent
@cppowiec 25.06.2016, 10:17
Kiedyś brałem udział w rekrutacji jednak zniechęciłem się na samym początku. Jako osoba pracująca w tygodniu i ucząca się w wee...

Odpowiem na te zagadkę. Lepiej mieć więcej ludzi za średnią kwotę niż mniej za wysoką . Przy założeniu iż oferują oni w miarę "zbliżoną" wydajność , natomiast decyzje krytyczne podejmuje i tak architekt. Zwyczajnie łatwiej ich przerzucać między projektami, jak ktoś odejdzie. To że dostałeś więcej , wynika tez trochę z tego, że w mniejszej firmie nie ma takiego tyłkochronu w postaci zapasu. Faktycznie jest czasem tak iż jeden człowiek odpowiada tylko za jedną rzecz. Jednak z perspektywy pracownika i pracodawcy może to być satysfakcjonujący układ.

dev

Bazuja na studentach. Jak nie jestes studentem i chcesz troche wiecej bo masz doswiadczenie udowodnia ci ze nie umiesz. Cos sie znajdzie.

LOL

2,5 na poziomie adekwatnym? Może dla studenta bo jako osoba z doświadczeniem to za mniej niż 10k na rękę pracy bym nie zmieniał i myśle tutaj o umowie o prace (do b2b trzeba dorzucić 40%). Pracodawców i ofert jest tyle, że nie ma co iść w pierwsze lepsze miejsce. Oczywiście należy to dostosować do własnej sytuacji i możliwości.

Kykadyn

Sam nie wiem, podobno zbyt wiele wymagają od jednej osoby, od razu umiejętności projektanta, programisty i testera. Poz tym praca dłużej niż 8 godz. dziennie to u nich normalka.

jack

Omijać szerokim łukiem. Ten program co kandydat ma zrobić służy tylko do tego żeby mieli preteksty do odrzucenia oferty/obniżenia wynagrodzenia. Czepiają sie rzeczy nieistotnych. Ponadto oferty na stronie "aktualne oferty pracy" wcale aktualne nie są. Nikogo nie szukają l (chyba że starzystów z polibudy). A na rozmowe Cie zaproszą żeby się lansować jacy to są zajebiści i jaki to z prezesa wizjoner jest. Żenada.

XXX
@jack 18.03.2016, 05:53
Omijać szerokim łukiem. Ten program co kandydat ma zrobić służy tylko do tego żeby mieli preteksty do odrzucenia oferty/obniżen...

Musiałeś kiepsko napisać skoro się czepiali. No ale spora część programistów ma się za bóg wie co a tak na prawdę ciężko o prawdziwego rzemieślnika.

Zenekowa

Jak powiedziałam ze za mniej niż 5 netto nie mamy o czym rozmawiać to Pani z HR powiedziała ze to górna granica dla seniora u nich. Pomyślałam ze mają slabych seniorów :D Na rozmowie nie pytali o rzeczy z CV tylko o to co powinnam wiedzieć wg nich. Potem zadanie miało być na 3 dni hmm to myśle 8 godzin, a tu nie 3 dni to 3 dni, ... olałam. Generalnie wszystko po to żeby zbić stawkę.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

beny

Zarobki adekwatne to doswiadczenia i umiejetnosci. Jezeli jestes seniorem to na pewno dostaniesz kilka razy wiecej. Jezeli to Twoja pierwsza praca to trudno liczyc na kokosy.

tre
@beny 29.12.2015, 14:44
Zarobki adekwatne to doswiadczenia i umiejetnosci. Jezeli jestes seniorem to na pewno dostaniesz kilka razy wiecej. Jezeli to T...

Future niestety jest taka sama jak 99% polskich biznesików, płaci minimum + 1 zł, tłumacząc się że zarobki zależą od doświadczenie ble ble(tłumaczenie zaniżania zarobków bez względu na kwalifikacje). Tak dla Waszej "szanownej" informacji: 1) To usługi generowane przez pracownika(ew zdolność do ich wytworzenia) skutkują płatnością klienta a nie doświadczenie albo jak komu "z oczu patrzy" czy ma "fajna facjatę" 2) Skandalicznym jest fakt że firma była w stanie stawiać nowe budynki za dużą kasę trzymając pensje pracowników na tym samym poziomie. a rozśmieszając ludzi podwyżkami 300zl i chwaląc się wzrostem xxx% Dlaczego potem zawodnik po FP u innej firmy zarabia na Silesii 2x więcej na rękę? Pazerność "polskich pracodawców" nic się zmieniła jak widać myślących że fun zastąpi płacenie ludziom normalnej kasy. Mieliście szansę być kimś więcej, a staliście się tacy jak wszyscy Wam podobni.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ja

jak to nie ma ofert pracy? Przecież pełno ich na stronie...

SoKoMoK
@ja 30.10.2015, 10:52
jak to nie ma ofert pracy? Przecież pełno ich na stronie...

Eee to jacyś popaprańcy, aż tyle wymagają i to w stopniu bardzo dobrym? Szukają ideałów, padło im na łeb, powodzenia w poszukiwaniu, hehe

a1

kiedyś było lepiej

pracownik

@zorb tego Ci nie powiem, wynagrodzenie na pewno dostaniesz, ale nie wiem w jakiej wysokości. Własnie ruszył program praktyk, więc warto zajrzeć: http://www.future-processing.pl/praktyki/ a jeśli masz dodatkowe pytania, to wal tu: http://www.future-processing.pl/kontakt/

tomtom

Zatrudnianie studentów - o nie! No najgorzej to zatrudniać studentów. Najlepiej aby studenci w ogóle nie mieli szansy zdobycia doświadczenia, a pracodawcy mieli wymagania 5 lat stażu pracy i przyjme osoby młode, góra 25 lat ;D

janek

Ta firma działa jak Amway! Pranie mozgu, zatrudnianie studentów - szkoda gadać!

emacsem przez sendmail

mają stołówkę i xboxa, na kopalni mam grila i nc+ i wlasna lodówke. -50km blizej :-) (BTW chwalenie sie stolowka... to zal.pl)

Kuba

Jakie zadania domowe (miękkie, techniczne, raporty z testów, projekty TC) są dla testerów/QA podczas I etapu rekrutacji? Jak brzmią przykładowe zadania?

ja

Nierzetelna firma, udająca, że robi coś ważnego, podczas gdy zawodzi na całej linii swoich klientów oraz pracowników. Nie polecam osobom, które chcą się rozwijać w przyjemnej i profesjonalnej atmosferze, gdyż firma chciałaby być profesjonalna, a niestety taka nie jest...

lila
@ja 05.11.2014, 23:47
Nierzetelna firma, udająca, że robi coś ważnego, podczas gdy zawodzi na całej linii swoich klientów oraz pracowników. Nie polec...

@ja: Czyżby konkurencja????Komentarz o identycznej treści Twojego autorstwa znalazłam na profilu JCommerce :D Trochę słabe to :P

nowyFPowicz

Jestem nowy w rodzinie FP. Firma ma bardzo duzo zalet o ktorych duzo mozna pisac. Ale to sa benefity. Super sprawa. Poprawia atmosfere i osobiscie mi sie podoba. Jednak z podstawowych rzeczy czyli wynagrodzenia tez jestem zadowolony. Majac 5+ lat doswiadczenia w okolicach Katowic mają bardzo okej stawki. Przeszedłem do tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Oczywiście można zarabiąc lepiej w warszawie i gdzies ale liczac różnice kosztów życia. Nie zamieniłbym aktualnie tej firmy na żadną inną. Cenia sobie osoby doświadczone. Nie jest to stricte firma dla studentów. Jak cos potrzebujesz to dajesz znać i to nie jest pusta prośba. NA pewno dostaniesz odpowiedz. Jesli potrzeba jest realna i uzasadniona to dostaniesz taka pomoc.

$$$

It's all about money babe.. ;D

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

DEV

Indianie też byli bardzo zadowoleni z koralików, które dostawali od białych kolonizatorów.

GOŚĆ

jak ludzie narzekaja na taka firme to juz nie wiem co.. moj maz tu pracuje od 4 lat, zarabia dobrze ponad 4 tys jako QA, maja benefity, szkolenia, moze pracowac zdalnie, moga sie rozerwac w czasie pracy grajac w gry, sa imprezy pracownicze co roku, wiadomo nie jest bezstresowo ale przeciez nigdzie tak nie jest. Mimo ze na poczatek jak byl studentem zaproponowali mu niewiele, bardzo szybko potroil swoja wyplate. i warto zauwazyc ze nie jest programista, tylko pracuje w QA gdzie zarobki sa troche niższe.

DEV
@GOŚĆ 21.07.2014, 10:51
jak ludzie narzekaja na taka firme to juz nie wiem co.. moj maz tu pracuje od 4 lat, zarabia dobrze ponad 4 tys jako QA, maja...

Wszystko fajnie, tylko, że stawki osiągalne dla dobrego QA to jest kilkanascie tysięcy złotych. Przy takich zarobkach to twój mąż to musi być słaby, albo firma słabo płaci.

b2b
@DEV 24.07.2014, 13:42
Wszystko fajnie, tylko, że stawki osiągalne dla dobrego QA to jest kilkanascie tysięcy złotych. Przy takich zarobkach to twój m...

Dziewczyna mówi o QA nie o osobie decyzyjnej (PM, Lead QA, Senior Automotion Ing etc), więc proszę zapostuj gdzież to zwykły QA tyle zarabia na śląsku - oczywiście tylko oferty za kilkanaście tyś NETTO (bo gościu lajtowo ma 4k na rękę)?

Pracownik

Opinie radosnych studentów oderwanych od rzeczywistości tutaj są po prostu niesamowite. Tak, skończyliście studia lub jesteście w trakcie, więc jesteście nadludźmi. Pracodawca powinien wam płacić za sam fakt, że na niego łaskawie spojrzycie. Praca w FP to sama przyjemność, mam kilka lat doświadczenia, pracowałem w różnych firmach i dostałem dobrą kasę. O atmosferze w pracy nie ma co mówić, bo po prostu tego nie da się porównać z niczym innym. Jedno magiczne słowo: zaufanie. Pracujesz jak i gdzie chcesz, ważne, żeby robota była zrobiona, nikt nie patrzy na ręce, zawsze można liczyć na pomoc. No, ale wy, nadbogowie tego nie załapiecie, dopiero jak przewiniecie się przez parę firm zobaczycie jak to jest pięknie i kolorowo i jakie to kokosy dostaniecie :)

adam

Zdecydowanie odradzam, chyba ze wlasnie skonczyles studia i chcesz sie na chwile gdzies zaczepic zeby miec cos w CV. Jedynym plusem jest totalny brak kontroli nad czymkolwiek w zwiazku z czym mozna sie obijac do woli :)

jomis

Jasne i lody sa codziennie…o matko ale jestes naiwny albo naprawde pracujesz w dziale HR tej firmy?

?

Wszyscy którzy twierdzą, że w Future jest źle to niech powiedzą - wskażą pracodawce w okolicy który oferuje podobne warunki pracy i możliwości dla początkujących ludzi z branży. No bo piszczeć każdy potrafi a konkretów brak. Wiadomo rotacja jest w każdej firmie - ale do FP ludzie też wracają (o tym nikt nie pisał tutaj a takie zjawisko istnieje :) Po drugie jeśli tacy ciency ludzie są w Future to czemu niektórzy z nich teraz pracują w GOOGLE albo Microsoft. Jeśli jesteś ambitny i potrafisz się wykazać to jest to świetna firma dla ludzi którzy coś reprezentują i chcą być docenieni i mieć miejsce aby się pokazać. Co do pracy testera - to jak z każdą pracą - trzeba to lubić. Moim zdaniem lepiej iść w testy techniczne czyli związane z programowaniem, ale niektórzy wolą kierunek związany z zarządzaniem projektem. Wiadomo jednak, że jeśli chce ktoś Ciebie brać na poważnie jako testera bez porządnego angielskiego + rozwoju technicznego/biznesowego się nie obędzie więc trzeba zaczynać od niższych szczebelków - ale za to da się ładnie wylewelować No i kasa - nie zabija ale z sianem wiąże się odpowiedzialność - sam sobie odpowiedz jak wiele jesteś w stanie przyjąć na głowę. No i najlepsze - jeszcze nikogo w Future nie widziałem przykutego łańcuchami do kompa :) a jakoś ludzie przychodzą do pracy - są uśmiechnięci i z własnego wyboru realizują projekty. LOL mogą pracować gdzie indziej ale wybierają FP... Nie znam wszystkich ludzi z FP, i raczej moje opinie pochodzą z projektu i działu w którym pracuje, więc może gdzieś w firmie znajdują się miejsca z których przybyli okoliczni frustraci - niestety czasem trafi się smutny projekt, albo niemiły zwierzchnik ale w takich wypadkach można walczyć o zmianę projektu. Czego brakuje w firmie - architektów i ekspertów. Ale ci niestety słono kosztują i sa odławiani przez duże korporacje - firemka taka jak FP musi na prawdę wiele poświęcić aby zdobyć takie osoby (tylko wyobraźcie sobie jaki to jest problem z rekrutacja takich osób i utrzymaniem w firmie) - jednak myślę, że wszystko zmierza w dobrym kierunku i wkrótce i takich ludzi nie będzie brakować w FP. Ale to chyba nikogo nie interesuje bo po wypowiedziach to raczej widać, że wysokiej klasy eksperci tu nie zaglądają. Tacy to biją bezpośrednio do interesującej ich firmy a nie poświęcają czas na czytanie komentarzy studentów:))) Podsumowując firma młoda i dojrzewająca, warta uwagi dla osób które chcą mieć na coś wpływ i zdobyć doświadczenie:) Pozdrawiam z wolnego miasta Gliwice

jomis

Piszesz totalne bzdury kolego...a już tekst o mentorze naprawdę rozwala. Od razu widać ze masz małe doświadczenie i nic nie wiesz o rynku pracy jak i samej pracy. Przez to właśnie wiele firm upada. Nie powiesz mi chyba ze w future processing każdy robi co chce i nie ma mentorów, którzy wskazują drogę.

Ja :)

No cóż, studenci, studenciki i studenciaki są wszędzie, szczególnie tutaj, to widać. Jeśli wiesz, że po studiach tak naprawdę umiesz niewiele i chcesz się uczyć by być coraz lepszym i coraz lepiej zarabiać, to zapraszam. A jeśli oczekujesz, że po studiach pracodawca da ci 5k i będzie prosił byś dla niego pracował, to w są lepsze firmy niż FP, np. McDonalds - nauczysz się tu wielu nowych rzeczy, o których na studiach nie słyszałeś i przy okazji pokory. W FP zarobki są dobre, podwyżki regularne i poważne, a nie jakieś "wyrównania inflacji", można się dużo nauczyć, otrzymać wiele benefitów, atmosfera jest bardzo ok i nikomu nie muszę się tłumaczyć ani nikogo pytać kiedy i w jakich godzinach będę pracował. Może i zarobiłbym więcej w jakiejś korporacji pokroju IBM, ale wysłuchiwanie mądrości bufona w garniturze i jego złotych myśli oraz mentorskiego tonu mnie nie interesuje. Wolę miejsce, gdzie czuję się swobodnie i nikt mnie do niczego nie zmusza, a ja nie muszę niczego udawać.

armani

jako-taki - 2012-12-23 13:46:45 Hej, Są firmy gdzie się więcej zarabia. Są firmy gdzie się zarabia mniej. 2,5 roku doświadczenia w FP, skończone studia rok temu i na rękę mam 4k - nie zamierzam zmieniać pracy. Po 5-7 latach ludzie tutaj mają 6-7k. W FP pracuje ponad 500 osób, jakoś nie chcą odchodzić. Gdyby za mało zarabiali, firma nie miałaby ludzi. Pasja i rozwój - z boku takie teksty mogą śmiesznie wyglądać, jak się nie było w środku. Ale serio - tam jak się nie uczysz (na projekcie, szkolenia zewnętrzne i wewnętrzne - w godzinach pracy, nie w domu) to nie dostajesz podwyżki. Rozwój jest doceniany w firmie, a pracownik zyskuje podwójnie. Darmowe szkolenia i nagroda finansowa za to, że jest lepszy. Są na śląsku firmy, gdzie zarobi się 9-11k po 5-7 latach doświadczenia. Trudno się tam dostać, trudno utrzymać a komfort pracy jest zupełnie inny - po przepracowaniu 5 lat zwykle i tak te osoby odchodzą do firm gdzie "da się żyć" i wracają do FP... W Fp na pewno nie zarabia się mało, z moich znajomych którzy wybrali inne firmy tylko jedna osoba ma więcej "na pasku". A ktoś kto pisze, że po 3 latach doświadczenia przyszedł do FP i dostał "kuku" bo źle go ocenili... widocznie miał 3 lata marnego doświadczenia (to że pisało się 3 lata w C,C++,C# nie znaczy że pisało się DOBRZE i zgodnie z dobrymi praktykami), albo musiał serio źle trafić (wiadomo - firma ma ponad 500 osób, zawsze można trafić na lepszego lub gorszego managera). Jak pracownik nie potrafi dogadać się z szefem lub teamem, nikt go na siłę nie będzie trzymał. Znajdzie się kilku na jego miejsce. Zgodność kulturowa i zaufanie jest istotne w pracy IT...Jakie są to firmy na Śląsku gdzie można zarobić 9-11k po 5-7 latach?

request

Myśle, że każdy kto umie choć trochę myśleć - a przecież programista to nie tępa strzała - może sobie to łatwo policzyć. FP według TOP200 miało przychodu 21 mln zł w 2011. Liczmy optymalnie, że 2012 zakończyło wynikiem 30 mln. Skoro pracuje tam ponad 500 osób to min. 100 to ludzie do zarządzania(menagers, leaders, senior), którzy poniżej 4000 netto(5500 brutto) nie zarabiają, bo niby czemu mieliby mniej. 30 mln - 7mln(zysk) - 100*5500*12(most important for FP people) = ~ 16mln. 16 mln/400/12 = 3300 brutto. Gdyby zatosować rozklad normalny to uzyskamy bardziej dokładny obraz wynagrodzeń. Nie uwzględniam tu w ogóle innych kosztów - a te przecież są: inwestycje, budynki, prąd, telefon, oprogramowanie itd itp. Więc ta średnia pewnie wynosi gdzieś w okolicach 2500 brutto. Czyli średnio ok 400 osób zarabia 2500 brutto, w najlepszym przypadku 3300 brutto - ale to jest nie możliwe.

zorro

Chyba sobie jaja robisz ;D

Chytry Pan Andrzej z Radomia

pif - 2013-01-14 08:48:15 Zarobki w firmie są na poziomie 5'000 - 15'000. Znam osoby które zarabiają około 5'000, ale znam zarabiające znacznie więcej 12'000 - 13'000 - programiści i analitycy. Podwyżki co rok na poziomie 200 - 1500, premie motywacyjne co pól roku w zależności od przychodów zespołu.Zarobki 5.000 - 15.000? Kiedy? Chyba ze po hiperinflacji w 2015 roku. Oszalales czy z policji? W FP to 7k chyba tylko sam zarzad wyciagnie. Sa osoby, ktore zarabiaja 5.000, nie ma ich wielu, ale sa z X-letnim stazem, gdzie w konkurencyjnej firmie sa w stanie wyciagnac z 30% wiecej. Na poczatek to ciesz sie bardzo jak dostaniesz 3k jako koder (jako tester z 2k). W FP nie tyle co liczy sie kasa, ale duze mozliwosci rozwoju, jakosc pracy oraz metodyki do tego dochodza m.in. darmowe szkolenia wewnetrze i wspolfinansowane zewnetrze, darmowy dostep do wielu materialow, szkolen, ksiazek itp. Trzeba samemu ocenic, co jest dla kogos priorytetem. Chytra Baba z Radomia nie pracowala by w FP, wolalaby na tasmie sprawdzac jakosc butelek Zbyszko w Niemczech, gdzie zarobi wiecej.

pif

Zarobki w firmie są na poziomie 5'000 - 15'000. Znam osoby które zarabiają około 5'000, ale znam zarabiające znacznie więcej 12'000 - 13'000 - programiści i analitycy. Podwyżki co rok na poziomie 200 - 1500, premie motywacyjne co pól roku w zależności od przychodów zespołu.

pracownik

zainteresowany - 2012-12-28 09:15:06 Hej, mam zamiar przystąpić do rekrutacji. Będę wdzięczy za info jakiego programu / zadania / mogę się spodziewać do napisania / Java / ?Dokładny opis procesu rekrutacyjnego znajdziesz na stronie firmy: http://www.future-processing.pl/career-recruitment.pl.php Możesz spodziewać się zadania adekwatnego do stanowiska na które aplikujesz

zainteresowany

Hej, mam zamiar przystąpić do rekrutacji. Będę wdzięczy za info jakiego programu / zadania / mogę się spodziewać do napisania / Java / ?

jako-taki

Hej, Są firmy gdzie się więcej zarabia. Są firmy gdzie się zarabia mniej. 2,5 roku doświadczenia w FP, skończone studia rok temu i na rękę mam 4k - nie zamierzam zmieniać pracy. Po 5-7 latach ludzie tutaj mają 6-7k. W FP pracuje ponad 500 osób, jakoś nie chcą odchodzić. Gdyby za mało zarabiali, firma nie miałaby ludzi. Pasja i rozwój - z boku takie teksty mogą śmiesznie wyglądać, jak się nie było w środku. Ale serio - tam jak się nie uczysz (na projekcie, szkolenia zewnętrzne i wewnętrzne - w godzinach pracy, nie w domu) to nie dostajesz podwyżki. Rozwój jest doceniany w firmie, a pracownik zyskuje podwójnie. Darmowe szkolenia i nagroda finansowa za to, że jest lepszy. Są na śląsku firmy, gdzie zarobi się 9-11k po 5-7 latach doświadczenia. Trudno się tam dostać, trudno utrzymać a komfort pracy jest zupełnie inny - po przepracowaniu 5 lat zwykle i tak te osoby odchodzą do firm gdzie "da się żyć" i wracają do FP... W Fp na pewno nie zarabia się mało, z moich znajomych którzy wybrali inne firmy tylko jedna osoba ma więcej "na pasku". A ktoś kto pisze, że po 3 latach doświadczenia przyszedł do FP i dostał "kuku" bo źle go ocenili... widocznie miał 3 lata marnego doświadczenia (to że pisało się 3 lata w C,C++,C# nie znaczy że pisało się DOBRZE i zgodnie z dobrymi praktykami), albo musiał serio źle trafić (wiadomo - firma ma ponad 500 osób, zawsze można trafić na lepszego lub gorszego managera). Jak pracownik nie potrafi dogadać się z szefem lub teamem, nikt go na siłę nie będzie trzymał. Znajdzie się kilku na jego miejsce. Zgodność kulturowa i zaufanie jest istotne w pracy IT...

xyz

Masz wiecej niż 2-3 lata doświadczenia i nie lubisz pracować w studenckich klimatach. Nie idź tam ;) Płacą tak sobie, ludzie bardzo ok nie licząc tych wszystko wiedzących seniorow z 3 letnim doświadczeniem co dla mnie było LOL. Bo osoby zarzadzajace nie zawsze wiedziały co i jak maja robic. Nie wspomne o pociotkowych i prywatnych znajomosciach majacych wplyw na "kariere". Jak chcesz byc ocenianym przez zultodzioba z 3 letnim doswiadczeniem, droga wolna :D

jm

Teksty PR-owe Fp ostatnio mnie naprawde rozwalaja. Tam jest rewelacyjnie, wspaniale, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ista atmosfera i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isty rozwoj. Rozumiemy przez to zatrudnianie bez umów, ewentualnei umowa o działo, zatrudnianie na lewo, klopoty z kredytem,klopoty z zakupem na raty, oczywiscie rozwoj bo sami studenci pracuja, ktorzy nie maja doswiadczenia zadnego jesli chodzi o praktyke... Sorry, ale przestancie juz z tymi bajkami!

Zygmunt

Jeszcze odnośnie faktycznych kwot zarobkowych. Jeżeli jesteś świeżakiem po/na studiach, bez doświadczenia w zawodzie, ale za to ze sporym doświadczeniem w spisywaniu laboratoryjnych sprawozdań oraz prawą ręką ambasadora wykwintnych bankietów w akademikach oraz liczysz, że od razu na dzień dobry dostaniesz 4-5 kafli jako pierwsza praca po studiach (bo inaczej to nie będziesz brudził rączek, bo się nie opyla) to możesz czuć się głęboko rozczarowany. Jako świeżak w FP imho można dostać dobrą kasę, jednak po wykazaniu się i pewnym czasie można liczyć na adekwatną sumę - są regularne ewaluacje pracowników. Jak na całkiem świeżego po studiach, rok doświadczenia jako koder miałem pod koniec 4k na umowę o dzieło, co na czynsz, waciki i gumę turbo mi spokojnie wystarczyło, każdy jednak ma swoje wymagania, potrzeby oraz opinię o cenie własnych możliwości na rynku pracy. Pozdrawiam, Zygmunt III Waza

Zygmunt

Wśród gąszcza bezwartościowych opinii dorzucę parę groszy od siebie: Pracowałem w FP jako programista aka Softłer Deweloper z uprzednio rocznym doświadczeniem jako programista C/C++/C# i zdecydowanie firmę mogę polecić. Trafiłem do ciekawego projektu, gdzie przez praktycznie cały czas czegoś nowego się uczyłem, skubiąc różne obszary projektu, a nie siedząc tylko w jednym obszarze i będąc \"ekspertem od juzer ekspiriens jednego knefla w formularzu na stronie przedsiębiorstwa wodno-kanalizacyjnego\". W firmie jest kładziony dość spory nacisk na rozwój pracowników, co było dla mnie bardzo ważne. Prowadzone są wewnętrzne szkolenia oraz wymiana wiedzy i doświadczenia pomiędzy zespołami, gdzie i przy udziale na zewnętrznych szkoleniach można nieraz liczyć na jakieś wsparcie z firmy. Godziny pracy mogą być dość elastyczne i nikt nie robi problemów przy pracy zdalnej, liczy się wykona robota oraz dobra współpraca. Początkowo firma rozwijała się głównie na ałtsorsingu, ale od pewnego czasu mają już parę swoich autorskich i ambitnych projektów, stąd i perspektywy dalszej współpracy też są ciekawe. No i oczywiście wigilia firmowa jest świetna... do momentu dopóki się studenciaki nie schleją jak świnie ;) Co do podsumowania \"czy polecam komuś pracę w FP\" to wszystko zależy czego ktoś oczekuje. Jeżeli dla kogoś ważny jest własny rozwój i doświadczenie, udział w ciekawych projektach oraz dobra atmosfera to spoko. Jednak jeżeli komuś zależy na grubej kasie to może zapomnieć i najlepiej może posłać od razu CV do jakiejś firmy IT w Luksemburgu. Zarobki ogólnie określiłbym jako dobre. Gdyby otworzyli oddział np. w Krakowie i podnieśli zarobki to z chęcią dalej bym tam pracował, bo na Śląsku to po prostu śmierdzi - całe szczęście, że główny oddział jest w Gliwicach, a nie w Bytomiu na karbiu ;) Od siebie polecam FP i pozdrawiam, Zygmunt III Waza

Zostaw opinię o Future Processing - Bytom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Future Processing