Widzę że kilka lat temu ktoś chwalił firmę za rozwój. Czy ten rozwój przekłada się chociażby na podwyżki dla pracowników? Chce zmienić pracy i szukam firmy w której pracownicy są bardziej doceniani niż w mojej obecnej
Na jakie benefity można liczyć w firmie Kadromierz Sp. z o.o.?
Hej, oferujemy takie benefity jak: - możliwość pracy hybrydowej, - dopłatę do karty Multisport, - ubezpieczenie lekarskie. Dodatkowo, pod koniec zeszłego roku przenieśliśmy się do nowego biura, mamy naprawdę świetną przestrzeń do pracy. Jeśli masz jakieś pytania – z chęcią odpowiem ;)
Brałem udział w rekrutacji. Niby spoko, ale odniosłem wrażenie, że firma nie dokonca wie kogo szuka, rodzaj obowiązków bardzo rozproszony. Pojawiały się pytania w stylu a co jeszcze Pan potrafi, a gdyby miał Pan robić to i tamto... Jasna sprawa, że od tego jest rozmowa, ale jeśli aplikujesz na kucharza a pytają Cię jak sobie radzisz w tańcu to można mieć wątpliwość o co tu chodzi i kogo faktycznie oni potrzebują?? :)
Hej. Dzięki za feedback. Często jest tak, że firmy prowadzą więcej niż jedną rekrutację na raz i czasem się okazuje, ze kandydat zgłasza się na jedno stanowisko, ale pasuje też na inne. W takiej sytuacji pojawiają się tego typu pytania. Ja zadaję je też po to, żeby lepiej zrozumieć oczekiwania i aspiracje kandydata. Nikt nie lubi pytań z serii "gdzie widzisz się za 10 lat", a to jest dużo lepsza i konkretniejsza alternatywa. Myślę, że to nie jest jakieś rekrutacyjne faux pas i bynajmniej nie oznacza to, że pracodawca nie wie czego chce i kogo szuka. Chodzi tylko o lepsze dopasowanie zrozumienie siebie na wzajem.
Witam. Przepraszam , że wejdę w Waszą dyskusję ale z chęcią chciałbym dowiedzieć się, czy trzeba biegle porozumiewać się w języku angielskim, aby móc zostać pracownikiem firmy Kadromierz? Nie wiem czemu ale coś czuję, że pracodawca ten wymaga znajomości tego właśnie języka, dlatego też postanowiłem w wątku tym dodać wpis. Pomoże ktoś w tym zakresie?
@Artur Witam, W Kadromierzu wymagania, co do znajomości języka angielskiego uzależnione są od stanowiska. W zespole programistów piszemy dokumentację w języku angielskim, więc jest on wymagany. Na części stanowisk nie jest to wymagane, choć miło widziane.
Bardzo dobry pracodawca więc nie szukajmy na siłę negatywów bo przecież idealnie nigdzie nie jest.
W Kadromierzu pracuję od ponad 3 lat. W tym okresie firma bardzo dynamicznie się rozwinęła. W biurze panuje bardzo luźna i przyjazna atmosfera, wszyscy są zmotywowani. Choć firma zajmuje się jednym projektem, praca nie jest monotonna, każdy klient przedstawia nowe, ciekawe wyzwania. Używane są nowoczesne technologie. Pod względem wynagrodzenia i trybu pracy, wszystko jest ustalane indywidualnie i potem przestrzegane. Bardzo polecam.
W firmie pracuję już od kilku miesięcy. To, co przekazali mi podczas rozmowy dopełnili. Atmosfera jest bardzo fajna, ludzie są świetni, a czas bardzo szybko mija. Można się dogadać co do wszystkiego: typu umowy, czasu pracy oraz wynagrodzenia. Wszyscy się starają i to widać, polecam.