Accenture Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 234 ocen.

Opinie o Accenture Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Accenture Sp. z o.o.

DJ

Pracowałem w tej pseudo czołowej firmie przez ok. 2,5 roku na projekcie dla telekoma. Powiem SZCZRZE NIGDY WIĘCEJ. Niestety ta firma jest nastawiona na zysk i targety a co za tym idzie na wyzysk. Jeżeli nie jesteś managerem i wyżej to dostajesz dosłownie ochłapy przy tym, co zgarnia firma. Dodatkowo pracujesz na premie, raty leasingowe samochodów służbowych i inne zabawki managerów "z gilem pod nosem". Atmosfera jest bardzo słaba - z 10 ręki dowiadujesz się na n Ciebie jadą za plecami kiedy z Tobą rozmawiają jak z najlepszym przyjacielem. Duża część pracowników to banda degeneratów od managerów w wieku 30-50 podrywających praktykantki po cyrki na imprezach firmowych. Ludzie Ci cechują się wysokim ego i nie widzą świata poza tą firmą. Niestety mają tak sprane mózgi, że twierdzą że pracują w najlepszej firmie z najlepszymi zarobkami. Niestety ja także doświadczyłem prania mózgu w tej firmie - wszystko po to aby za bezcen używać waszego życia. Szefostwo jest w szoku jak nie chcesz pracować po godzinach i w weekendy - niestety bardzo często niebezpośrednio do tego zmuszają. Niestety wiele osób nabiera się na ich propagandę i później ucieka jak najszybciej, a to zwykła ściema. Rotacja jest bardzo wysoka, ponieważ tam się nie da wytrzymać. Dziwię się jak oni jeszcze trzymają się na rynku robiąc takie rzeczy, gdyż to najgorsza firma w jakiej w życiu pracowałem. Na szczęcie poza ACCENTURE są mega warunki do pracy i rozwoju. W tym miejscu to żałosne "wynagrodzenie" nie wynagradza jednego dnia pracy w tym młynie.

Obserwator
@DJ 14.11.2017 22:08
To 2/6 u góry i te opinie na dole to się chyba nie wzięły z kapelusza?

Czy zatem komentarz nt cukierków odnosi się do poziomu firmy czy też poziomu jednej określonej osoby, która była/jest tam zatrudniona ? I co za tym idzie - jaki opinie winny być tutaj przedstawiane? Problemem Accenture jest nie tylko słaba kadra menadzerska, ale jak widać po wielu wpisach, wątpliwa "jakość" części byłych i obecnych jej pracowników. A "to 2/6 u góry i te opinie na dole" wzięły się często nie z kapelusza, ale z mocno rozdmuchanego ego co poniektórych osób.

hahahahahaha
@Obserwator 14.11.2017 22:54
Czy zatem komentarz nt cukierków odnosi się do poziomu firmy czy też poziomu jednej określonej osoby, która była/jest tam zatru...

Problemem jest propagowanie ściemy, odwracanie kota ogonem, pranie mózgu, łojenie klientów i nabijanie własnej kieszeni ;) Nie pogrążajcie się.

anonim44

Już sam fakt, że typowy pracownik zostaje tam jakiś rok pokazuje zadowolenie z firmy. Zacznijmy od tego, że mnóstwo osób, które tam się dostają to “znajomi królika” - jak masz tam znajomych dostaniesz się nawet z kiepskim licencjatem i jednym językiem na stanowiska, w opisie których wymaga się magistra i języków. Powiązania rodzinne są bardzo widoczne na codzień. Żeby dostać awans też musisz z odpowiednimi osobami być na stopie prywatnej, w przeciwnym wypadku nie dostaniesz nawet podwyżki pokrywającej rosnące ceny życia, nawet jak będziesz miał świetne oceny. Bezpłatne nadgodziny. Niska pensja. Stanowiska niemające nic wspólnego z ich opisem. Zero jakiegokolwiek rozwoju. Potworna biurokracja i niemożliwość załatwienia czegokolwiek, bo funkcje wspierające (IT, HR...) nie odpowiedzą ci przecież na maila. A twojemu managerowi jest obojętne, czy uda ci się coś załatwić. Milion reguł, których jedynym celem jest utrudnienie ci życia (np. konieczność raportowania w tak skomplikowany sposób, który w zagranicznych oddziałach Accenture nie istnieje). Jak nie pójdziesz na spotkanie integracyjne wieczorem będzie to bardzo źle widziane. Jak nie połączysz się na calla jednostki (których jest naprawdę mnóstwo), bo w tym czasie masz spotkanie z klientem albo w siedzibie klienta skype jest zablokowany i połączyć się zwyczajnie nie da, to też będzie to bardzo negatywnie odebrane. Plusy: jak jesteś kiepski to pewnie masz niewielkie szanse dostanie lepszej pracy a zawsze jest to jakaś praca. Jak nie jesteś, to pewnie szybko z ACN uciekniesz. Aha, i zabawne jest, że na innych, moderowanych forach opinie o firmie są tak świetne - trochę to wyjaśnia czym się HRy zajmują jak ignorują twoje maile.

Andi
@anonim44 22.10.2017 18:02
Już sam fakt, że typowy pracownik zostaje tam jakiś rok pokazuje zadowolenie z firmy. Zacznijmy od tego, że mnóstwo osób, któr...

Czyli polityka firmy jest slaba. Z tego co piszecie wystatczy ze poprawiliby hr i it oraz ograniczyli nadgodziny a rotacja spadlaby pewnie gdzies o.polwe. A jaki jest koszt rekrutacji i wdrazania nowego pracownika i jego efektywnosc na poczatku? Moze firma powinna to sobie jeszcze raz przekalkulowac?

Cinek587

Ja zaczynam od 2.11.2017 swoją karierę w Accenture w Katowicach jako programista.. mam nadzieje, że będę zadowolony bo opinie są różne. Jeżeli chodzi o przebieg rekrutacji to oceniam na bardzo dobry.

Zeus
@Cinek587 13.10.2017 19:26
Ja zaczynam od 2.11.2017 swoją karierę w Accenture w Katowicach jako programista.. mam nadzieje, że będę zadowolony bo opinie s...

Przeczytałem wątek od deski do deski i jednej rzeczy nie rozumiem - mamy rynek pracownika, w Warszawie naprawdę łatwo znaleźć pracę więc jeśli to prawda że pracodawca każe Wam siedzieć po godzinach i nie wypłaca za to kasy to czemu to robicie? Zmieńcie pracę, na prawdę jest w Warszawie coraz więcej firm gdzie nie trzeba robić nadgodzin, a jeśli nawet to sporadycznie i są zawsze rozliczane/wypłacane. Na rynku pracy mamy coraz lepszą sytuację i firmy muszą zrozumieć, że czasy kiedy pracownik siedział w robocie od rana do nocy i jeszcze co drugi weekend odchodzą w zapomnienie. Dla młodego pokolenia do którego się zaliczam wolny czas sam w sobie jest wartością a zabieranie mi go w imię "dobra firmy" i "deadlinów" czymś nieakceptowalny o ile nie jest to sytuacja wyjątkowa. Mądrych decyzji życzę!

user62428
@Zeus 19.10.2017 10:24
Przeczytałem wątek od deski do deski i jednej rzeczy nie rozumiem - mamy rynek pracownika, w Warszawie naprawdę łatwo znaleźć p...

No wiesz, to chyba oczywiste, że ludzie zmieniaja. Jak długo statystyczny pracownik zostaje w ACN? 1,5 roku? Znam takich, co pracę wypowiedzieli po miesiącu, bo doszli do wniosku, że się im to nie opłaca. A przed rozpoczęciem nie zawsze da się przewidzieć jak będzie. Natomiast po zaczeciu, jak zaczyna być widoczne na czym to polega, wiele osób nie chce zabagniac sobie CV tak krótkim zatrudnieniem. Pomijając, że skoro przeczytałeś wszystko to pewnie zauważyłeś że wiele osób pisze z punktu widzenia osoby, która już w ACN nie pracuje. Sam wytrzymałem tylko tyle, ile potrzebowałem na znalezienie znacznie lepszej pracy gdzie indziej.

ABCD

Właśnie przed chwilą otrzymałam telefon od Pani z HR (oddział Annopol). Jestem zazenowana poziomem rozmowy - Pani z wielkimi wyrzutami zaczęła mnie atakować przez telefon. Rozlaczylam się po drugim pytaniu. Miałam wrażenie, że ta osoba siedzi tam za karę albo jest tak sfrustrowana że musi wyżyć się na aplikujacym. W zeszłym roku również aplikowalam na Annopol, odczucia - takie same plus rozmowa niemerytoryczna. Odradzam, szukam normalnej pracy.

Ania
@ABCD 10.10.2017 13:16
Właśnie przed chwilą otrzymałam telefon od Pani z HR (oddział Annopol). Jestem zazenowana poziomem rozmowy - Pani z wielkimi wy...

A ja niedawno byłam na rozmowie na Chocimskiej i mam zupełnie inne odczucia - pełna profeska, praca zapowiada się fajnie, przełożony też merytorycznie ok tylko tych nadgodzin się boje i przez to nie wiem czy się zdecyduje o ile mnie zechcą - w końcu jako pokolenie Y szanuje swój czas wolny a kasa to nie wszystko;)

Omijać

Pracowałam 3 miesiące. Praca po 12 godzin pensja nie odzwierciedla tego co się robi. Podsumowując "Never ever Accenture"

anonim

(usunięte przez administratora)

I_znowu_przyjdzie_wiosna
@korpoludek 03.10.2017 21:30
A standardowo w jakich godzinach pracujesz z tymi nadgodzinami? Codziennie 9-18? 9-19? 9-20? Co z weekendami?...

W weekendy też pracowałam, głównie dlatego, że rachunki trzeba kiedyś uporządkować i opisać, raportingi wydrukować i podpisać i wrzucić do biura. To powiedzmy 2-3 h intensywnej roboty w weekend, plus dojazd do biura i powrót. (Za granicą tak nie jest - koledzy opowiadali, że muszą tylko zrobić foto rachunków). Wszyscy moi znajomi robią to w weekendy, bo jak w tygodniu jesteś u klienta to nie masz szansy tego zrobić. Do tego dochodzi czasami praca w weekend. Na to pytanie nie da się sensownie odpowiedzieć, bo zależy na jakim projekcie jesteś. Tego nie zaplanujesz. Czasami projekt odbywa się też w weekend więc musisz sprawdzić status. Czasami w tygodniu miałeś tyle roboty, że w weekend musisz coś dokończyć. Mam tu na myśli Accenture consulting.

Korpoludek
@I_znowu_przyjdzie_wiosna 04.10.2017 08:02
W weekendy też pracowałam, głównie dlatego, że rachunki trzeba kiedyś uporządkować i opisać, raportingi wydrukować i podpisać i...

Wielkie dzięki za informację oraz wskazanie ze chodzi o consulting. A co z operacjami na Chocimskiej? Tam tez nie mozna raportowac nadgodzin? Tam nie ma wyjazdów do klienta to moze ktos napisze ile standardowo jest tych nadgodzin tj. 9 do 18 czy bardziej 9 - 20.

Apacc

Nadgodziny zależą od projektu i od tego jak się wyrabiasz. Pracuje w dziale AP i w normalnym miesiącu zbiera mi się max 10h nadgodzin( czasami wcale) ale to wszystko zależy od Ciebie. Wczesniejsza osoba na moim stanowisku robiła ta sama prace 3 raz dłużej... Atmosfera: różnie, Zalezy od projektu... Zauważalny jest podział na różne team'y. Kasa: da rade wyzyc ale o podwyżkę bardzo ciężko... Na pocieszenie mogę dodać ze są roczne premie

Ania
@Apacc 22.09.2017 19:31
Nadgodziny zależą od projektu i od tego jak się wyrabiasz. Pracuje w dziale AP i w normalnym miesiącu zbiera mi się max 10h nad...

Dzięki za info. A za te nadgodziny płacą czy trzyba siedzieć dłużej w ramach podstawowej pensji?

otako

Ktoś coś więcej moze napisać o pracy jako Fraud Analyst ? Jakiej stawki płacowej można się spodziewać (z doświadczeniem) ? Jak godziny, pracy, jacy ludzie, jacy managerowie ?

Były pracownik

Witam, serdecznie odradzam. Ulotnilem sie po kilku miesiącach, naprawdę szkoda życia, umiejętności i nerwów (oceniam dział finansowy). Potwierdzam to, co zostało wcześniej napisane - niekompetencja managementu powala. Brak jakichkolwiek umiejętności zarządzania podległymi pracownikami. Zespół łapanka, skupisko klepaczy, zero możliwości wsparcia, nauki, wymiany poglądów - klep i nie zadawaj pytań. Brak znajomosci elementarnych zasad księgowości. Wymuszanie nadgodzin. Ludzie fałszywi, kabluja na wspołpracowników. Zestawiając to wszystko z kilkoma etapami rekrutacji i wzniosłymi ideami głoszonymi na onboardingu - naprawdę szkoda czasu. Nie ma sensu skończyć z zabagnionym cv. Na co w przyszłości takie doświadczenie? Może na to, ze nie pozwoli drugi raz popełnić takiego błędu.

Calineczka
@Były pracownik 07.09.2017 00:58
Witam, serdecznie odradzam. Ulotnilem sie po kilku miesiącach, naprawdę szkoda życia, umiejętności i nerwów (oceniam dział fina...

W której lokalizacji pracowales? Chocimska?

Ania
@Calineczka 15.09.2017 10:32
W której lokalizacji pracowales? Chocimska?

Napiszcie coś proszę na temat godzin pracy w Accenture Services/Operations. Próbowałam zgłębić temat, szukałam na wielu forach i w większości są informacje o konsultingu, że są spore nadgodziny wyjazdy brak work-life balance itd. A jak wygląda to w operacjach tj: 1. Czy są nadgodziny. Jeśli tak to ile (czy jest to dodatkowa godzina dziennie czy też trzeba siedzieć np. 9-21? 2. Czy nadgodziny są płatne? Czy jest jakiś system mierzący czas pracy i jest to rozliczane z automatu czy też za każdym razem trzeba mieć zgodę przełożonego? Z góry dziękuję za informację. Pozdr Ania.

Aplikant

Ostatnio brałem udział w rekrutacji i postanowiłem podzielić się moimi wrażeniami. Ogłoszenie dotyczyło stanowiska młodszego programisty, a osoba prowadząca rozmowę pytała mnie zarówno o znajomość finansów jak i technik modelowania systemów a nie sprawdzono moich umiejętności programowania. Dodam tylko, że przed rozmową zapytałem osobę z HR w jaki sposób mogę przygotować się do rozmowy i dostałem odpowiedź, że powinienem spodziewać się zadania analitycznego bądź programistycznego. Tymczasem nie otrzymałem żadnego z tych zadań. W pewnym momencie miałem wrażenie, że w ogóle aplikowałem na inne stanowisko niż to o którym rozmawiałem z rekruterem, gdyż rozmowa była prowadzona w taki sposób, że większość pytań kompletnie nie dotyczyła zadań opisywanych w ogłoszeniu o pracę. Menadżer stwierdził, że zadaje mi pytania z tak różnych obszarów, bo próbuje znaleźć dla mnie rolę na jakimś obecnym projekcie (sic!). Jak widać tu aplikuje się nie na konkretne stanowisko lecz ogólnie do firmy, a potem oni decydują czy zostaniesz developerem czy jednak analitykiem… W trakcie dwóch poprzednich etapów rekrutacji zostałem zapytany o moje oczekiwania finansowe i za każdym razem zapewniano mnie, że mieszczą się one w widełkach na tym stanowisku. Na ostatnim etapie również zostałem zapytany o moje oczekiwania, po czym okazało się, że moje wymagania są za wysokie jak na to stanowisko. Szkoda że przez niekompetencję osób z HR rekruter i ja straciliśmy godzinę. Sam menadżer prowadzący ze mną rozmowę przyznał, że w tej firmie nie ma jasnej ścieżki awansu, gdyż nie ma jednoznacznie przypisanych stanowisk. Stanowiska zmieniają się wraz ze zmianą projektu i rola pracownika zmienia się na różnych projektach w zależności od tego, jak dobrze radził on sobie na poprzednich projektach. Ponadto menadżer, który prowadził ze mną rozmowę w paru momentach zachował się nieprofesjonalnie (np. stwierdzenie, że moje pytanie jest "durne") i ogólnie wydał mi się arogancki. Podsumowując, NIE POLECAM tej firmy. Wydaje mi się, że szukają świeżaków po studiach, którzy przyjmą każdą pracę bez względu na wysokość pensji.

Iza

@Kacha - jak przebiega proces rekrutacji w Accenture Sp. z o.o.? Wnioskując po Twojej wypowiedzi - składa się z kilku etapów. Czy mogłabyś podzielić się z innymi użytkownikami forum szczegółami na temat rozmów z pracodawcą? Na co warto zwrócić szczególną uwagę podczas pierwszego spotkania w firmie?

WW

Rozmowa rekrutacyjna przebiegła bardzo miło, szybki kontakt zwrotny. Dla mnie to firma poważna, z profesjonalnym podejściem.

Iza

Czy wiecie coś o aktualnych procesach rekrutacyjnych? Jak wygląda rekrutacja? Accenture Sp. z o.o. - to rozpoznawalna marka, jakie oferują warunki zatrudnienia? @sdasdas czy na każdym stanowisku przewidywana jest praca w trybie zmianowym?

Były pracownik

Ta firma to porażka, niekompetencje menadżerów są przerażające, często bywa że musisz za nich robić rzeczy, oczywiście nic z tego nie masz, nawet o dziękuję można zapomnieć. W firmie lubią dawać dodatkowe obowiązki wmawiając, ze to pomoże przy awansie, jednak jak przychodzi co do czego, twoje kompetencje i zakres obowiązków dodatkowych(często pokrywający się z rolą o którą się ubiegasz) i tak nie ma znaczenia i awans dostaje np kolega menadżera, który nie umie zedytować tabelki w excelu. Podejście do ludzi jak do maszyn, kolesiostwo i faworyzowanie są na porządku dziennym, oraz bardzo nie konkurencyjne wynagrodzenia. Ponadto jak zgłosisz menadżera do HR'u możesz spodziewać się konsekwencji.

zainteresowany

jakiej pensji można się spodziewać na początek z dwoma językami na stanowiskach typu cash collector lub junior data reviewer? dzięki.

zainteresowany
@sdasdas 11.07.2017 19:47
Junior Data Reviewer to może 3k będzie, ale nie pakuj się w to nie warto, bardzo toksyczny projekt, praca zmianowa łącznie z no...

Dzięki za odpowiedź. Racja, zauważyłem, że w ogloszeniu piszą, że to praca zmianowa i nocki też. Rzeczywiście odpada i płaca z dwoma językami na poziomie 3000 netto to jakas porażka jak na Warszawę,

Kacha
@sdasdas 11.07.2017 19:47
Junior Data Reviewer to może 3k będzie, ale nie pakuj się w to nie warto, bardzo toksyczny projekt, praca zmianowa łącznie z no...

Witam. W jakim sensie "toksyczny projekt"? Jestem w trakcie rekrutacji na to stanowisko i zastanawiam sie o co tak naprawdę chodzi. Z góry dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam.

Byly pracownik

Firma jest strasza, zdecydowanie odradzam kazdej osobie ktora ma choc troche poczucia wlasnej wartosci. Zarobki sa mega slabe na, po roku dostalem dwie oferty blisko zaproponowalu miblisko 90 % wiecej. Wspolpracownicy ktorym tylko zalezy na tym aby zwalic robote na Ciebie. Kierownictwo mega wymagajace I strasznie wredne. Nadgodziny sa wymagane jesli ich nie robisz jest to zle odbierane. Brak premii I podwyzek l. Jesli ktos sie zastanawia nad ta firma warto przemyslec swoja decyzje dwa razy

juz nie frajer
@Byly pracownik 26.06.2017 03:34
Firma jest strasza, zdecydowanie odradzam kazdej osobie ktora ma choc troche poczucia wlasnej wartosci. Zarobki sa mega slabe n...

Nigdy nie rozumialem ludzi, ktorym sie podoba praca z W-wy i latanie na delegacje i ciagle bycie poza domem. Skoro praca (klient) jest za granica, to jaki sens ma siedzenie w biurze w W-wie ? Nie dosc, ze mniejsza pensja, to podle kierownictwo i wyscig szczurow, donosicielstwo, etc.

Ambitny

Pewnie wszystko zależy od projektu. Nie polecam dispotow na Annopol. Pracowałem, nadgodziny są wymuszane codzienie włącznie z sobota i niedziela, święta tez ....Rywalizacja..zła atmosfera..Główna manager wszystkich zespołów nie lubi ludzi, tzn zwykłych pracowników, zwykla odpowiedz dzień dobry w windzie jest problemem , kierownicy. ...ci co zostali...poziom wypowiedzi i wiedzy .. Szkoda czasu dla mlodych z językami i ambicjami. Nie polecam.

Calinka
@Ambitny 29.05.2017 21:30
Pewnie wszystko zależy od projektu. Nie polecam dispotow na Annopol. Pracowałem, nadgodziny są wymuszane codzienie włącznie z s...

Ambitny, O co chodzi z Dispotami? To jakiś dzial?

Never ACN
@Calinka 04.09.2017 09:55
Ambitny, O co chodzi z Dispotami? To jakiś dzial?

Disputy czyli reklamacje faktur. Zarzadza kilkoma krajami manager, która zawalila ten projekt, pograzyla tak, ze osiagnieto kompletne dno w wynikach. Dalej tam pracuje, mnóstwo kierownikow i pracowników odeszlo, w takiej atmosferze nie da sie pracowac. Ci co zostali to kopią się dalej. Manager widocznie takich faworyzuje, sama zresztą wygryzla poprzednia managerke, ktora miala wiedzę o tym projekcie. Tego się nie da opisac, co tak kobieta wyprawia..

Bebzol

Nie... No po prostu nie. Przejść przez wszystkie etapy rekrutacji (4) po to żeby na sam koniec ktoś przestał odbierać od Ciebie telefony i nie odpisywał na maile. Rozumiem na wstępie, ale po tylu etapach? A wystarczyłoby po prostu "nie, dziękujemy, nie tym razem". Finalna rozmowa w ogóle nie merytoryczna, luźna gadka "o niczym", team leader widzi Twoje cv pierwszy raz na oczy (i z uśmiechem informuje, że nawet nie spojrzał na nie wcześniej), okazuje się, że klient zupełnie inny niż wynikało to z inf. otrzymanych wcześniej od pań z HR, zero rzetelnych wiadomości o warunkach płacowych, na pytanie o szkolenia informacja, że nikt na nie nie chodzi bo nie ma na to czasu, a zakres obowiązków będzie polegał na otrzymaniu do roboty tego, z czym reszta zespołu nie może się wyrobić. No... po prostu nie, nie traćcie czasu/urlopu na dojazdy/uwagi na wypełnianie testów. Widzę, że te HR-owe rozgrywki to już jakiś korporacyjny folklor... Dla ludzi z HR żeby ludzie z HR mieli pracę i mogli się wykazać - tylko patrząc na powyższe, czym? A można tak dobrze, tak na poziomie, krótko, szybko i na temat. Tylko chyba stwierdzili, że nie ma po co.

obi

Witam, Pytanie o dzial BI Czy w Accenture na prawde jest az tak zle i jest duze cisnienie i pelno nadgodzin oraz typowa korpo atmosfera ?

jola

Hej mam pytanie odnośnie zarobków na stanowisku junior Accountant with English na ile można liczyć i jak wygląda proces rekrutacyjny zapraszają do biura czy przez telefon i o co pytają? Z góry dziękuję za informację!!:)

NB

Wątek o oddziale warszawskim, ale dołączam się do komentarza kolegi z Krakowa. Bardzo nieprofesjonalne podejście do rekrutacji, brak kontaktu po pierwszej rozmowie, mimo ustalenia daty i terminu. Jeżeli w takim kierunku zmierzają działy HR w korporacjach to nie wróżę niczego dobrego. Potencjalny pracownik ma być dostępny na już/na wezwanie, odpowiadać na pytania pisane "przez Panie z HR dla pań z HR", które niczego nie wnoszą i wpasowywać się w dziwaczne klucze odpowiedzi (z całym szacunkiem dla ludzi, którzy zęby zjedli na tego typu sprawach i pracują profesjonalnie - a znam takich). Niesmak pozostał. Spodziewałam się czegoś lepszego. Jak pracownicy mają poważnie traktować pracę skoro tak niepoważne podejście jest widoczne już na samym wstępnie?

Johny be GOOD

Uważajcie na nich. To bardzo złe miejsce z korpo maks stylem pracy. Korpo buddy i takie tam, mierzenie, ocenianie, jakby istniało niewolnictwo. A prawda jest taka, że normalny człowiek chce pracować w normalnej atmosferze, a tej w tej firmie nie ma i nie będzie. Jeszcze raz ostrzegam, ja się naciąłem i zrezygnowałem z zabagnionym CV.

Calineczka
@Johny be GOOD 15.04.2017 21:54
Uważajcie na nich. To bardzo złe miejsce z korpo maks stylem pracy. Korpo buddy i takie tam, mierzenie, ocenianie, jakby istni...

To znaczy ile wytrzymales?

warszawska_wiosna

Capability Network: Myślałam, że padnę jak kilka miesięcy temu powiesili swoje reklamy na Okęciu. Ale w końcu biorąc pod uwagę rotację, trzeba zadbać o napływ nowych naiwnych :) Capability Network to tanie usługi outsourcingowe dla firm z Zachodu. Zajęcia odmóżdżające - za to rekrutacja wieloetapowa, żebyś miał wrażenie, że dołączasz do grupy specjalistów :) Większość dobrych osób, które znałam odeszła po roku - rok wytrzymali, żeby nie psuć sobie CV krótkim zatrudnieniem. Szczerze odradzam.

Miedzynarodowe Doswiadczenie.
@warszawska_wiosna 09.04.2017 11:50
Capability Network: Myślałam, że padnę jak kilka miesięcy temu powiesili swoje reklamy na Okęciu. Ale w końcu biorąc pod uwagę...

chyba Warszawska Wies.

I'm not a robot
@Miedzynarodowe Doswiadczenie. 18.04.2017 23:43
chyba Warszawska Wies.

Odpowiadasz na post: Miedzynarodowe Doswiadczenie. 2017-04-18 23:43 Jakie to dojrzałe. Egzamin gimnazjalny zdany, że w internecie siedzisz?

XXX

O Accenture Operations na Chocimskiej: W mojej opinii oferowane stanowiska pracy przerośnięte w treści i nieodpowiadające rzeczywistości... O podwyżkę trzeba się wyprosić, liczą się plecy, a nie ciężka praca. Pracownikom mówi się to co chcą usłyszeć i bierze się ich na przeczekanie, byle tylko odwlec decyzję w sprawie podwyżki... Pracowałam tam ponad cztery lata i niestety trafiłam na dwóch niekompetentnych team liderów, którzy nie mieli wiedzy i umiejętności z zakresu zarządzania ludźmi.

user312415

Ta firma to koszmar. Kopanie się po kostkach między współpracownikami, dwulicowość przełożonych, którzy obiecają ci wszystko, żebyś przyszedł albo nie odszedł jak już rzucisz papierami i z czego nic nie będzie. Wyimaginowane powody braku podwyżek i awansów, z rzeczywistością nie mające nic wspólnego. Role, które na papierze są strategiczne, które jak dołączysz do projektu okazują się na poziomie średnio rozgarniętego maturzysty. Ograniczanie kosztów w takim stopniu, że powinieneś gnać z lotniska do klienta na nogach, żeby nie przekroczyć limitu. Bo przecież od ciebie zależy ile kosztuje taksówka w Norwegii czy Londynie. Cięcie kosztów niezgodne z oficjalną polityką firmy, według której zawsze masz ileś mam na nocleg, możesz nadawać bagaż itp. - co z tego, że w teorii możesz, skoro szef ci mówi, że możesz znacznie mniej. Reguły, które zależą wyłącznie od twojego stosunku z szefowstwem - jak są dobre możesz wszystko, jak takie sobie jesteś nikim. Spotkałem się już z projektami, gdzie Hindusi szukają pracowników na swoje projekty w Polsce. Znaczy outsourcingują do Polski. To o czymś świadczy.

xyz

Best Job Ever!! hahaha nie no, żartuję, po prostu okropne. Uciekajcie stamtąd

xyz

Absolutnie nie polecam. Pracownik traktowany jest jak śmieć. Duże nadgodziny, mnóstwo historii (moich i kolegów) o nieprzestrzeganiu kodeksu pracy, próby zabierania zatwierdzonych urlopów (mimo braku podstaw), zmusanie do pracy na zwolnieniu lekarskim... mogłabym wymieniać długo. Nie szanują czegoś takiego jak życie prywatne. Jak praca ma być wykonana, to ma być, jesteś konsultantem,więc nie marudź, tylko zachowuj się profesjonalnie. Godziny wieczorne? - jeśli jest integracja bądź kolacja integracyjna z menadżerami, to nie ma zycia integracyjnego, wypada pójść, inaczej będzie to bardzo źle widziane. Ewentualnie mnóstwo formalności, których trzeba pilnować, bo tak mówią polityki - a przecież w ciągu dnia u klienta nie czas na to. Żeby chociaż jeszcze rekompensowali to ponadprzeciętnym wynagrodzeniem - ok, ale nie robią tego. Oczywiście zależy od projektów i menadżerów, ale istnieje powszechne przyzwolenie na zachowania które z szacunkeim do pracownika i jego prac nie mają nic wspólnego.

olo

unikać - zero pracy która wnosi wartość dodaną dla klienta, chyba że klepanie ticketów dla Hindusów jest szczytem ambicji dla specjalistów. Accenture Services Chocimska. ludzie różni.

collections

Generalnie atmosfera na collections w Annopol jest bardzo w porzadku. Ludzie sympatyczni i pomocni..schody zaczynaja sie gdy idzie o pseudo process managerow..zero wiedzy procesowej a narzucaja durne cele i targety..co niektorzy zaklamani i dwulicowi..

Córka Ratownika
@collections 21.02.2017 22:42
Generalnie atmosfera na collections w Annopol jest bardzo w porzadku. Ludzie sympatyczni i pomocni..schody zaczynaja sie gdy id...

Racja. I w disputach też process managerka bez wiedzy i doświadczenia w branży. Nie dziwi więc fakt że nie rozumie priorytetów. Nie potrafi efektywnie prowadzić zespołów. Typowa korpo szczurka. Taka firma jak Accenture wydawałoby się, że zatrudnia profesjonalistów, a w tym przypadku dziwna decyzja. Kierownicy również w 80% bez doświadczenia kierowniczego...można to sprawdzić nawet na Linkedin... Kopią dołki pod innymi. Cyrk. Więc normali odchodzą tam gdzie można oddychać :)

JJ

Mamy do czynienia z firmą, w której jest ogromna rotacja - oni ciągle rekrutują, bo prawda jest taka, że wszyscy stamtąd uciekają. Nie da się tam pracować dłuższy czas. Bo człowiek, by zwariował. Piorą mózg jak w sekcie, i człowiek staje się korpo -szczurem. A przecież nie o to w życiu chodzi. Szkoda krótkiego życia na takie korporacje, które zabijają w człowieku humanizm.

Olsen

Ta firma to żart. Korpo maks. Mierzą czas pracy co do minuty, czytniki. Zarobki słabe. Atmosfera najgorsza jaka może być. Olałem ich po 3 miesiącach, bo nie warto tracić czasu. Przestrzegam przed tą firmą, bo nic się tam nie nauczycie, i będziecie tracili czas kiedy będą prali wam mózg i wpychali korpo bełkot na zebraniach.

Calinka
@Olsen 20.02.2017 17:11
Ta firma to żart. Korpo maks. Mierzą czas pracy co do minuty, czytniki. Zarobki słabe. Atmosfera najgorsza jaka może być. Olałe...

Olsen, w której lokalizacji pracowałeś?

Kret

Poziom expertow, kierowników i "szefowej" jest żenujący (reklamacje Annopol). Brak wiedzy, profesjonalizmu. Nie warto się angażować z tych względów. Wymagają pracy w nadgodzinach, pracy w weekendy i święta. Zero szkoleń, atmosfery, pracy zespołowej. Rywalizacja, kopanie dołków, nie warto ze względu na fatalną atmosferę. Pracujemy, gdyż płacą extra za znajomość dodatkowego języka, obecnie szukamy pracy gdzie panuje zdrowa atmosfera.

anonim

Słabiutko. Po 3 etapie rekrutacji gdzie niby wszystko ładnie pieknie zero odzewu.

tomek

Trochę pewnie zależy do której jednostki się trafi i "pod kim" pracuje. Ja jestem w consultingu, przynajmniej formalnie. W rzeczywistości zadania z consultingu (capability network) są niestety bardzo bliskie zadaniom z outsourcingu. To nie jest pisanie strategii, bycie kreatywnym i wdrażanie trudnych projektów, tylko np. tworzenie prezentacji, materiałów szkoleniowych, praca jako PMO czyli organizujesz wszelkie duperelki na projekcie, rozliczasz rachunki. Strategii i "management consulting" w tym zero. Ale przecież warto powiedzieć, że robimy strategię i consulting, żeby ludzie przysyłali cefałki. Ciekawsze projekty zdarzają się, ale rzadko i raczej od poziomu associate managera, a nawet oni często zajmują się właśnie tym opisanym wyżej. Projekty są długie, więc jak już wyładujesz np. na PMO to trudno ci z tego "zejść", bo szef zazwyczaj nie wyraża zgody. Więc siedzisz rok organizując duperelki, wysyłając newslettery, znudzony tak, że bardziej się nie da. Ale na linkedin masz dumny tytuł "management consultant", co przecież najważniejsze, prawda? Niesamowicie hierarchiczna struktura. Jak piszesz do osoby wyższej stopniem to bardzo często nie dostajesz odpowiedzi. Jak za trzecim czy czwartym mailem zaczniesz się wkurzać i zmienisz ton na bardziej wprost (nie mam na myśli tonu niegrzecznego tylko: "pisałem już kilkukrotnie") to ty dostajesz po głowie, nie ta osoba. Bo ton jest najważniejszy. Dostać jakąkolwiek informację od HRów, IT helpdesku albo innych pracowników wewnętrznych to cud. Ci ludzie pracują tylko jak managerzy się do nich zwracają. To szokujące, w żadnej innej firmie tak nie miałam. W dodatku, żeby było zabawniej, Hindusi odpisują częściej niż Polacy. Zazwyczaj oczekuje się, że będziesz pracował dłużej - nieważne czy jest to konieczne czy nie i masz nawet zbyt mało pracy. O pieniądzach za nadgodziny można zazwyczaj tylko pomarzyć. Zdarzają się wyjątki - jak zawsze - ale to wyjątki. Na wszelkich imprezach pranie mózgu i wmawianie jak super jest praca u nas. Plus idiotyczne gry i zabawy ściągające cię na poziom przedszkolaka (domaluj wąsy na zdjęciu koleżanki - nie żartuję). Jakiegokolwiek rozwoju w formie kursów (mam na myśli kursy nie to coś zwane "virtual learning", co jest na poziomie znacznie niższym niż typowy "kurs" z youtuba) w mojej jednostce niet. Mimo obietnic. Ogólnie, chcesz się rozwijać, idź do poważnej firmy albo wyjedź za granicę.

Ttka

Czy to prawda zw firma robi background check kandydatow ktorych chca zatrudnic i obdzwania wszystkich pracodawców?

Jacuś

No w tym momencie Accenture zatrudnia oczywiście ludzi i to całe setki, nie jest to zły wynik, moim zdaniem bardzo sensowny i z pewnością da się z tej kasy wyżyć, i to dość godnie w tym momnecie tak sądzę

kix

Ponawiam pytanie moich poprzedników o stanowisko billing clerk: czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?

Panda
@kix 03.09.2016 07:43
Ponawiam pytanie moich poprzedników o stanowisko billing clerk: czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?...

Billing clerk - pensja w zależności od języków. Podstawa ok 2 -2,5 tys netto - żal. Za dodatkowy język ( angielski is must) często jest dodatek. Im bardziej unikalny tym wyższa stawka. Niestabilna praca - procesy przenoszone do innych jeszcze tańszych krajów. PLUS - doświadczony w procesie (co jest rzadkością w tej firmie) Manager - jeszcze z projektu Tnt.

kix

Ponawiam pytanie moich poprzedników o stanowisko billing clerk: czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?

Cobol

Czy wie ktoś z Was może coś na temat programu zostań programistą ?

Mask
@Cobol 27.08.2016 13:14
Czy wie ktoś z Was może coś na temat programu zostań programistą ?

Program "Zostań Programistą" powinien się nazywać "Zostań Programistą Cobola" bo firma nie może znaleźć programistów tego prehistorycznego języka, a tak się składa, że wciąż ma system w nim napisany. Czy warto w 2017r. tracić czas na naukę Cobola? Odpowiedź jest oczywista.

Cobol!!!
@Mask 07.06.2017 23:26
Program "Zostań Programistą" powinien się nazywać "Zostań Programistą Cobola" bo firma nie może znaleźć pro...

Czy warto się uczyć Cobola w 2017? Odpowiedź nie jest taka oczywista ... nie zaszkodzi spojrzeć na wiki: Grupa Gartner wydała raport, który wykazał, że 80% światowego biznesu działa na COBOLu, przy prawie 200 mld linii kodu i 5 miliardami linii pisanymi rocznie. A specjalistów od Cobola jak na lekarstwo a ze znajomością języka i cobola to już prawie ZERO. Resztę sobie dośpiewaj jak negocjują stawki programiści Cobola. Pracy w Cobolu jest tyle że bije wszystkie inne języki programowania razem wzięte !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Sabcia

Jestem na ostatnim etapie rekrutacji...

Sabcia

Czy ktoś pracuje w dziale Operations - Marketing Program - lub słyszał co nieco na ten temat i mógłby się podzielić opinią lub własnym doświadczeniem?

nick123

Ktoś może zna orientacyjnie zarobki na stanowisku Management Consultant w ww.firmie?

nick123

Ktoś może zna orientacyjnie zarobki na stanowisku Management Consultant w ww.firmie?

bobi

Zarobki na Annopolu to około 2 k na reke. nie polecam

curious
@bobi 31.05.2016 15:07
Zarobki na Annopolu to około 2 k na reke. nie polecam

dzięki za informację,to wynagrodzenie z cyklu poszukiwany jeleń co za miskę ryżu będzie dymał.

curious

Witam, czy ktoś pracujący w Accenture (Warszawa Annopol) na stanowisku Billing Clerk with English jest w stanie napisać jakie są obecnie zarobki netto na start?

WawLR

Czy jest ktoś kto pracuje lub pracował w Warszawie w Accenture na stanowisku z wymaganym językiem SZWEDZKIM i chciałby się podzielić doświadczeniem? Jak wygląda z elastycznością godzin w Accenture?

serdeczna

@marti444 - może dlatego, że ja się zwolniłam ;)

marti444

Chciałam się zapytać o pracę na stanowisku Billing Clerk with English.Po polsku to po prostu fakturzystka.Ciągle ponawiają tą ofertę,orientuje się ktoś dlaczego?

ard

Słuchajcie-jeśli w ogóle się nie odezwali po kolejnym z zaawansowanych etapów rekrutacji to rzeczywiście coś nie gra.Ale jeśli osoba z korpo dzwoni albo wysyła maila,że na tą chwilę nie zatrudniają ale proszę czekać bo w przyszłości coś się znajdzie to po prostu mydlą oczy.Jak słyszysz takie śpiewki to powinnaś zrozumieć:nie ma dla ciebie roboty i tyle.Niestety oni( duże korpo) nie nazywają rzeczy po imieniu,ewentualnie dają do zrozumienia.Tak samo miałem w Sitel-i to mogę opisać.Druga rozmowa poszła mi słabo i wychodząc ze spotkania od razu wiedziałem,że nic z tego.Mieli się odezwać w przeciągu tygodnia,zeszło im trochę dłużej.Babeczka nie powiedziała "nie przyjęliśmy Pana",TYLKO "na tym etapie nie możemy zaoferować Panu stanowiska,pozwolę zachować sobie CV etc,czyli po prostu NIE powiedziane ustami korporacji.W Accenture jest to samo.Ktoś pisał,że nie ma przyjęć.Na pracuj.pl codziennie od jakiegoś czasu jest wysyp ich ofert,dodają hurtowo,że czasami cała strona to oferty jedynie od nich,tak więc szukają na potęgę.

anonim

(usunięte przez administratora)

rudy2319

Firma kompletnie olewa kandydatów. Po ponad 3 tygodniach od rozmowy brak informacji ze strony Accenture.... Postanowiłem zadzwonić do osoby rekrutacyjnej i dopytać, babeczka była mocno zdezorientowana przez długi moment nie wiedziała co powiedzieć a po chwili....stwierdziła że nie ma w ogóle mojego CV w bazie. Cyrk bo inaczej tego nazwać nie można. Nie polecam.

jan2340
@rudy2319 07.03.2016 22:51
Firma kompletnie olewa kandydatów. Po ponad 3 tygodniach od rozmowy brak informacji ze strony Accenture.... Postanowiłem zad...

A ja tam mam opinię pozytywną

Zostaw opinię o Accenture Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Accenture Sp. z o.o.